Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lengvi gimdymai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
ingaj1
Norėčiau papasakoti savo dviejų gimdymų istorijas. Pirmas nėštumas buvo netikėtas, apie tai kad laukiuosi sužinojau apie 8-9 sav., kadangi mėnesinės buvo labai nereguliarios, tai net įtarimas nekilo, kad galiu būti nėščia, tuo labiau kad nejaučiau jokių simptomų, rytais nepykino, o ir savijauta buvo puiki. Kai pasidariau nėštumo testą ir pamačiau 2 ružavas juosteles, tai negalėjau patikėti, kad tikrai nėščia. Kitą dieną nulėkiau pas gydytoją įsitikinti kad tikrai laukiuosi, nes galvojau, o gal testas suklydo. Bet gydytoja tik patvirtino kad esu nėščia. Pats nėštumas buvo labai lengvas, o gimdymo nebijojau ir laukiau kada ateis ta didžioji diena. Tą dieną kai buvo nustatyta gimdyti, mes su vyru išvažiavom pas draugus, nes buvau įsitikinus, kad vaikelis gims kokia savaite vėliau, kaip beje mano spėjimai ir pasitvirtino. Didžioji diena išaušo šeštadienį, vyras anksti ryte išvažiavo į darbą, o man apie 6.30 prasidėjo pirmieji sąrėmiai, jie kartojosi kas 10 min., bet aš niekur neskubėjau ,nes galvojau pirmas gimdymas, tai būtų gerai, kad bent iki vakaro pagimdyčiau. Aš sau ramiai nusiprausiau, išgėriau arbatos ir apie 7.30 nusprendžiau pasiskambinti gydytojai, pasitarti kada jau čia man į ligoninę važiuoti. Kai gydytojai pasakiau kaip dažnai kartojasi sąrėmiai, ji kuo greičiau liepė važiuoti į ligoninę. Nuvažiavom į ligoninę, kol supildė priėmime visus formalumus, jau ir beveik 9.00 val. buvo. Kadangi vandenys nebuvo nubėgę, tai paguldė į šiltą vonią, o akušerė sako, kad skausmas turėtų sumažėti, o aš jaučiu kaip jis ne tik kad nemažėja, bet ir stiprėja. Tada atėjo gydytoja, apžiūrėjo ir sako kad jau pilnai kaklelis atsidaręs, o aš negaliu patikėti kad taip greitai. Tada nuleido vandenis, ir prasidėjo.... smile.gif Mūsų dukrytė gimė 11.30, o aš jaučiausi puikiai, nes nebuvo nei plyšimų, nei kirpimų.... thumbup.gif
Taigi kai pastojau antrą kartą, tai visą nėštumą buvo baimė, kad tik spėčiau iki ligoninės nuvažiuoti, kai prasidės gimdymas. smile.gif Tuo labiau kad ir gydytoja sakė, kad pirmą labai greitai pagimdžiau, tai antras turėtų dar greičiau gimti. Mūsų vaikelis turėjo gimti kovo pradžioje. Taigi kai vasario viduryje nuvažiavau pas gydytoją užsirašyti vaisiaus tonusus, net neįtariau kad vakare jau turėsime ir antrą vaikelį. Aš sau ramiai ryte nuvežiau vyresnę dukrą į darželį, ir nuvažiavau pas gydytoją. Aš sau ramiai guliu, aparatas tonusus užrašinėja, niekur neskauda smile.gif , o atėjusi gydytoja sako kad aparatas rodo pastovius sąrėmius, o aš jai sakau kad man niekur neskauda ir negali būti, nes dar 3 savaitės likę biggrin.gif Ji dar apžiūrėjo ir sako 4 cm kaklelis atsidaręs. Kagi grįžau namo, susirinkau daiktus ir į ligoninę išvažiavau, gydytoja sako stebėjimui pasiguldom, gali būti kad dar negimdysiu, gal viskas nurims. Iš karto į gimdyklą paguldė, kas valandą akušerė atvažiuodavo pamatuoti tonusų, ir vis sakydavo, kad procesas vyksta, nes rodo kad sąrėmiai dažnėja, o aš nieko nejaučiu smile.gif . Taip visą dieną gimdykloj ir pragulėjau, knygą skaičiau lotuliukas.gif , gerai kad iš namų pasiėmiau. Na o 16.30 nubėgo vandenys ir pradėjau jausti sąrėmius, bet tai truko labai neilgai smile.gif 17.11 gimė nuostabus sūnelis. Tai štai kokios mano gimdymo istorijos. Abu vaikeliai gimė labai greitai ir lengvai.
Žemietė
eina sau kaip lengvai ir greitai, kad visom taip smile.gif sveikinimai jūsų šeimai 4u.gif
Milda_Milda
Tai negi visai neskaudejo ? doh.gif doh.gif doh.gif
Zuwytes
Vau blink.gif jau as maniau kad as lengvai ir greit gimdziau, nu bet jus tikra cempione to reikalo thumbup.gif reik trecio dabar 4u.gif
spunke
nuuuu sakes tikrai 4u.gif 4u.gif kad visoms taip lengvai ir dziugiai 4u.gif
smarty_978
nu tau tai taip tik gimdyti ir gimdyti!

ir as noriu taip... lengvai ir greitai.... pagimdyk uz mane, a? wink.gif
ingaj1
QUOTE(Milda_Milda @ 2010 07 19, 12:54)
Tai negi visai neskaudejo ? doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

Skaudėt, tai skaudėjo, bet kai skauda pusvalandį, o ne parą, tai galima ir pakentėti smile.gif Tuo labiau kad per tiek laiko, nespėji pavargti nuo skausmo.
GudriLapė
super thumbup.gif
*fujimi
o geras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pasiseke cia jums mirksiukas.gif
Lotyna
Nieko sau - kokie greiti ir lengvi gimdymai thumbup.gif Ir as taip noreciau ax.gif
auksiukas22
nu geras thumbup.gif jums tikrai labai pasiseke 4u.gif aukit dideli ir grazus wub.gif
vi78
silciausi sveikinimai 4u.gif
Meskiukas
tikrai greit jei net pamirsot is kart skausmus 4u.gif
besteller
Kiekvienos moters svajone tokie gimdymai.... smile.gif Kad ir man taip.......
loraliu
4u.gif
Gabanne
Sekmes Jums 4u.gif
astinka*
labai grazi istorija smile.gif ir abu kartus viskas taip greitai ir sklandziai thumbup.gif zinai, mano istorija prasidejo panasiai - suzinojau,kad laukiuos,kai buvo 7 savaites, nes buvo viskas irgi neregulliariai pries tai, tikiuos, kad ir pabaiga bus tokia,kaip tau biggrin.gif
4u.gif
liolia79
Va kaip lengvai, greitai ir neskausmingai! Sekmes ir sveikates augant!
rasabraske
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dallyte
Net baltas pavydas suime,smagu thumbup.gif tikiuosi kad ir man neteks vargt doh.gif
brigitiki
labai grazi istorija,primena mano pacios gimdyma,tikiuosi ir mano antras gimdymas bus toks pat lengvas wub.gif
sariukas
bigsmile.gif bigsmile.gif negaliu patiketi kad buna ir taipp bigsmile.gif bigsmile.gif laiminga mama esi 4u.gif 4u.gif daug sveikateles abiem vaikuciam 4u.gif 4u.gif
xsoncex
SUPER! thumbup.gif kad ir man taip butu... 4u.gif
Aushrinė
QUOTE(ingaj1 @ 2010 07 19, 15:00)
Skaudėt, tai skaudėjo, bet kai skauda pusvalandį, o ne parą, tai galima ir pakentėti  smile.gif  Tuo labiau kad per tiek laiko, nespėji pavargti nuo skausmo.
*

Pritariu smile.gif Pati abu pagimdžiau nerealiai greitai smile.gifsmile.gif

Sėkmės Jums 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.