Taigi kai pastojau antrą kartą, tai visą nėštumą buvo baimė, kad tik spėčiau iki ligoninės nuvažiuoti, kai prasidės gimdymas.
Norėčiau papasakoti savo dviejų gimdymų istorijas. Pirmas nėštumas buvo netikėtas, apie tai kad laukiuosi sužinojau apie 8-9 sav., kadangi mėnesinės buvo labai nereguliarios, tai net įtarimas nekilo, kad galiu būti nėščia, tuo labiau kad nejaučiau jokių simptomų, rytais nepykino, o ir savijauta buvo puiki. Kai pasidariau nėštumo testą ir pamačiau 2 ružavas juosteles, tai negalėjau patikėti, kad tikrai nėščia. Kitą dieną nulėkiau pas gydytoją įsitikinti kad tikrai laukiuosi, nes galvojau, o gal testas suklydo. Bet gydytoja tik patvirtino kad esu nėščia. Pats nėštumas buvo labai lengvas, o gimdymo nebijojau ir laukiau kada ateis ta didžioji diena. Tą dieną kai buvo nustatyta gimdyti, mes su vyru išvažiavom pas draugus, nes buvau įsitikinus, kad vaikelis gims kokia savaite vėliau, kaip beje mano spėjimai ir pasitvirtino. Didžioji diena išaušo šeštadienį, vyras anksti ryte išvažiavo į darbą, o man apie 6.30 prasidėjo pirmieji sąrėmiai, jie kartojosi kas 10 min., bet aš niekur neskubėjau ,nes galvojau pirmas gimdymas, tai būtų gerai, kad bent iki vakaro pagimdyčiau. Aš sau ramiai nusiprausiau, išgėriau arbatos ir apie 7.30 nusprendžiau pasiskambinti gydytojai, pasitarti kada jau čia man į ligoninę važiuoti. Kai gydytojai pasakiau kaip dažnai kartojasi sąrėmiai, ji kuo greičiau liepė važiuoti į ligoninę. Nuvažiavom į ligoninę, kol supildė priėmime visus formalumus, jau ir beveik 9.00 val. buvo. Kadangi vandenys nebuvo nubėgę, tai paguldė į šiltą vonią, o akušerė sako, kad skausmas turėtų sumažėti, o aš jaučiu kaip jis ne tik kad nemažėja, bet ir stiprėja. Tada atėjo gydytoja, apžiūrėjo ir sako kad jau pilnai kaklelis atsidaręs, o aš negaliu patikėti kad taip greitai. Tada nuleido vandenis, ir prasidėjo....
Taigi kai pastojau antrą kartą, tai visą nėštumą buvo baimė, kad tik spėčiau iki ligoninės nuvažiuoti, kai prasidės gimdymas.
eina sau kaip lengvai ir greitai, kad visom taip
Tai negi visai neskaudejo ?
Vau
nuuuu sakes tikrai
nu tau tai taip tik gimdyti ir gimdyti!
ir as noriu taip... lengvai ir greitai.... pagimdyk uz mane, a?
super
o geras
Nieko sau - kokie greiti ir lengvi gimdymai
nu geras
silciausi sveikinimai
tikrai greit jei net pamirsot is kart skausmus
Kiekvienos moters svajone tokie gimdymai....
Sekmes Jums
labai grazi istorija
Va kaip lengvai, greitai ir neskausmingai! Sekmes ir sveikates augant!
Net baltas pavydas suime,smagu
labai grazi istorija,primena mano pacios gimdyma,tikiuosi ir mano antras gimdymas bus toks pat lengvas
SUPER!
|