Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Saldūs receptai su nuotraukomis - 23 tema
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
aga1
Cia idedu akims paganyti:
http://demo.fb.se/e/ikea/homemade_is_best/
nesusipratele
dariau siandien plikytu sausainiu torciuka, nepamenu kuri mergaite cia buvo idejusi blush2.gif siaip skonis visai nieko, bet tikejausi kazko gal kitko... ax.gif bet kaip sakau, visai neblogas,sedziu daba va tokia nestuke.gif lotuliukas.gif
user posted image
airius
QUOTE(nesusipratele @ 2010 10 07, 19:44)
dariau siandien plikytu sausainiu torciuka, nepamenu kuri mergaite cia buvo idejusi  blush2.gif siaip skonis visai nieko, bet tikejausi kazko gal kitko...  ax.gif bet kaip sakau, visai neblogas,sedziu daba va tokia  nestuke.gif  lotuliukas.gif
user posted image
*


Bet atrodo labai skanei thumbup.gif
Saulėta.
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 07, 15:26)
Tam recepte yra va kaip parasyta "Brownie yra bene pats geriausias šokoladinis kepinys, o jeigu jis dar su kreminio sūrio (ar lietuviškai supaprastintai – kreminės varškės) sluoksneliu, galima pirštus apsilaižyti. Šis brownie taip pat puikus – sodraus skonio, labai šokoladinis ir be proto gardžiai kvepiantis. O sūrio (ar varškės) įdaras tik dar labiau pabrėžia tą šokoladinį malonumą. Oi, tikrai labai vertas dėmesio pyragas, tikrai tikrai!"

Nebent as vepla, ir nesuprantu, kad Ricota ir yra varske kremine  blush2.gif
*


Kadangi receptas mano ir citata - mano, jaučiu pareigą pasiaiškinti biggrin.gif Čia esminis tas žodis "lietuviškai supaprastintai", kas reiškia, kad aš taip pat naudoju paprasčiausią varškę, kurią pertrinu labai gerai su blenderiu, kol nelieka visiškai jokių gumuliukų - ir gaunas kreminė varškė, puikiausiai pakeičianti kreminį sūrį bigsmile.gif Dažniausiai kreminis sūris originaliai suprantamas kaip maskarponė, o ricottos aš, deja, nelabai naudojus esu, tai ir bijau pameluot, ar tiktų, nors man atrodo, kad taip... 4u.gif
flour-pasta
QUOTE(Saulėta. @ 2010 10 07, 21:48)
Kadangi receptas mano ir citata - mano, jaučiu pareigą pasiaiškinti biggrin.gif Čia esminis tas žodis "lietuviškai supaprastintai", kas reiškia, kad aš taip pat naudoju paprasčiausią varškę, kurią pertrinu labai gerai su blenderiu, kol nelieka visiškai jokių gumuliukų - ir gaunas kreminė varškė, puikiausiai pakeičianti kreminį sūrį bigsmile.gif Dažniausiai kreminis sūris originaliai suprantamas kaip maskarponė, o ricottos aš, deja, nelabai naudojus esu, tai ir bijau pameluot, ar tiktų, nors man atrodo, kad taip... 4u.gif


siaip kreminis suris arba angliskai cream cheese amerikoniskuose ir angliskuose receptuose yra ne rikota, ne mascarpone, o Philadelphia cheese. Jo yra ir Lietuvoje pirkti.
Ulė
user posted image

Turbo pyragaičiai

Ne veltui jie taip vadinasi !! Pyragėliai iškepa lygiai per 5 minutes, paruošimas turbūt 2 minutes trunka smile.gif
Puikus išsigelbėjimas netikėtiems svečiams.


Reikės:

100 gr. miltų
2 šaukštai kakavos
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
140 ml. pieno

Iš šio kiekio išeina 3 pyragėliai.
Kepimo miltelius persijoti su miltais ir sumaišyti su likusiais ingridientais, aš dar pridėjau smulkintų lazdyno riešutų ir pieną vos vos pasildžiau.
Supilstyti į puodelius ir mikrobangėje ant stipriausio galingumo šildyti lygiai 5 min.

Pagardinti ištirpdytu šokoladu.
Skanaus!!

user posted image


user posted image

Recepto šaltinis:cia
Pinta
Labai skaniai atrodo, o svarbiausia greit pagaminami, užsissaugojau 4u.gif
petrovna

Turbo pyragaičiai

ziauriai grazus puodeliai,na ir pyrageliai,kas be ko smile.gif
dani84
QUOTE(Elena @ 2010 10 07, 09:17)
Angelo ašaros

*



labas rytas 4u.gif

kepiau vakar sita pyraga wub.gif skonis nuostabus, tik va man tu asareliu nebuvo, nezinau kodel g.gif viska dariau pagal recepta o ju nera g.gif gal kad per nakti palikau orkaitej atvesti, neistraukiau g.gif na bet ir be asareliu pyragas tikrai nuostabaus skonio wub.gif aciu uz recepta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Elena
QUOTE(dani84 @ 2010 10 08, 11:36)
labas rytas  4u.gif

kepiau vakar sita pyraga  wub.gif  skonis nuostabus, tik va man tu asareliu nebuvo, nezinau kodel  g.gif  viska dariau pagal recepta o ju nera  g.gif  gal kad per nakti palikau orkaitej atvesti, neistraukiau  g.gif  na bet ir be asareliu pyragas tikrai nuostabaus skonio  wub.gif  aciu uz recepta  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*




Smagu 4u.gif
O man ryte tų ašarų buvo labai daug...nors pradžioje irgi viena kita tik...
Bet skonis tikrai nerealus...
grange
QUOTE(aga1 @ 2010 10 07, 18:11)

kaip fainai atrodo, tik galėjo būt konkretūs kiekiai ko dėta..
ai dabar paskaičiau pradžią, tai čia knygoj bus turbūt.

esu šiaip varčius tokią kulinarijos knygą, kur pateikta receptai ne visai taip įprastai, bet va nepamenu pavadinimo, bet viskas buvo ant juodo fono, ir tiesiog taip iš viršaus fotkinta, kai viskas iįdėliota, tik čia aišku,daugiau darbo..
flour-pasta
QUOTE(grange @ 2010 10 08, 11:34)
kaip fainai atrodo, tik galėjo būt konkretūs kiekiai ko dėta..
ai dabar paskaičiau pradžią, tai čia knygoj bus turbūt.


kas konkreciai sudomino? turiu visus receptus svediskai ir galiu isversti smile.gif
dani84
QUOTE(Elena @ 2010 10 08, 12:34)
Smagu  4u.gif
O man ryte tų ašarų buvo labai daug...nors pradžioje irgi viena kita tik...
Bet skonis tikrai nerealus...

*



g.gif idomu ka ne taip padariau g.gif mano tas pats virsus pyrago buvo labai trapus, pjaustant luzinejo g.gif skanu labai tas traskumas buvo, bet gal butent todel tu asareliu neatsirado g.gif na tikrai dar karteli kepsiu si pyraga ir gal kita karta bus tu asareliu wub.gif
Danačka
Labutis, SOS, ka tik pasidariau Sonatinos ta kakavini dregna pyraga, tai tesla ziauriai skysta, kaip sriuba. Ar taip turi buti? Gelbekit, jau orkaite ikaito, nezinau ka daryti
Kettim
QUOTE(dani84 @ 2010 10 08, 14:58)
g.gif  idomu ka ne taip padariau  g.gif  mano tas pats virsus pyrago buvo labai trapus, pjaustant luzinejo  g.gif  skanu labai tas traskumas buvo, bet gal butent todel tu asareliu neatsirado  g.gif  na tikrai dar karteli kepsiu si pyraga ir gal kita karta bus tu asareliu  wub.gif
*


jauciu,kad perkepei. g.gif
laurindre
QUOTE(dani84 @ 2010 10 08, 14:58)
g.gif  idomu ka ne taip padariau  g.gif  mano tas pats virsus pyrago buvo labai trapus, pjaustant luzinejo  g.gif  skanu labai tas traskumas buvo, bet gal butent todel tu asareliu neatsirado  g.gif  na tikrai dar karteli kepsiu si pyraga ir gal kita karta bus tu asareliu  wub.gif
*


Jei teisingai supratau, jis per nakti stovejo orkaiteje g.gif Tai baltymai sudziuvo.
Man net ant Ules obuoliu pyrago su baltymu virsumi asareles atsiranda, gal maziau nei pas Elena, bet yra 4u.gif
grange
QUOTE(flour-pasta @ 2010 10 08, 13:11)
kas konkreciai sudomino? turiu visus receptus svediskai ir galiu isversti  smile.gif
*


Ane, bigsmile.gif nu jei nesunku
tai tada šie:

http://demo.fb.se/e/ikea/homemade_is_best/..._bok_dok_09.jpg
http://demo.fb.se/e/ikea/homemade_is_best/...ka_bak_0006.jpg
šituos žinau sausainius, bet nesuprantu, kaip padaryt taip juos?
http://demo.fb.se/e/ikea/homemade_is_best/...or_bak_0007.jpg

o šiaip tai gali įkopijuot su švedišku vertimu, išsiversiu pati 4u.gif

o dar galvoju, pačiose ikėjose tų knygų gal yra ne tik švedijoj g.gif tai pažiūrėčiau g.gif
devintas dangus
QUOTE(flour-pasta @ 2010 10 08, 16:11)
kas konkreciai sudomino? turiu visus receptus svediskai ir galiu isversti  smile.gif
*


Mane tai domina bandeles "sniegelis", bent jau anksciau jos taip vadinosi, tik anksciau pardavinedavo ta sniegeli ne vien su grietineles kremu bet ta grietinele budavo su varske maisyta, mmmm...dar dabar prisimenu ta skoni, gal galit tu bulkuciu recepta parasyt?Busiu dekinga 4u.gif blush2.gif
http://demo.fb.se/e/ikea/homemade_is_best/...la_bak_0026.jpg
rugiagele26
Na sikart ir as su prasymu... nu pries akis stovi pyrago dainava nuotraukos ir receptas is kazkokio Blogo... nu nors nusaukit-nerandu...
laurindre
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 08, 18:32)
Na sikart ir as su prasymu... nu pries akis stovi pyrago dainava nuotraukos ir receptas is kazkokio Blogo... nu nors nusaukit-nerandu...
*


Ar dar neradai g.gif Pas kazka lyg ir as maciau doh.gif
Gal Glasse tiks http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...p;#entry8864422
rugiagele26
QUOTE(laurindre @ 2010 10 08, 20:07)
Ar dar neradai g.gif Pas kazka lyg ir as maciau doh.gif
Gal Glasse tiks  http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...p;#entry8864422
*



Sita ir as radau, teks ziuret sita smile.gif bet va kur ta nuoroda su tais paveikliukais, ir ten ale pyragas, buvo supjaustytas staciakampiais smile.gif
bonza
QUOTE(Danačka @ 2010 10 08, 14:17)
Labutis, SOS, ka tik pasidariau Sonatinos ta kakavini dregna pyraga, tai tesla ziauriai skysta, kaip sriuba. Ar taip turi buti? Gelbekit, jau orkaite ikaito, nezinau ka daryti
*


as sonatinos darau taip - i karsta vandeni sudedu sviesta (netirpinu blush2.gif ), miltus ir kt sausus. Su mikseriu isplaku, idedu kiausini ir tada dar dadedu miltu, man jauciu gaunasi apie pora stikliniu, nu darau gana tirsta tesla, nes kitaip nesipucia ir susmenga. Kepu pailgoj kekso formoj - greiciausiai ir paprasciausiai padaromas labai sokoladinis keksas, skaniausas visiskai atauses ax.gif
onute33
Paprastas bet skanus pyragas:
Biskvitas is 2 kiausiniu, 2 saukstu cukraus, 2 saukst miltu ir truputi kepimo milteliu.Viska suplakam supilam i forma , iskepam ir atsaldom.Ant virsaus dedam krema is desertines varskes pakelio,truputi saldytu braskiu,keliu saukstu grietines is isbrinkintos zelatinos.Dedam ant atvesusios teslos ir i saldytuva.Virsutinis sluoksnis is pokelio paprastos zelatinos, jai turim galima idet vaisiu i zele.As turejau kriausiu.Vel viska i saldytuva kol sustings virsutinis sluoksnis.Skanaus.

user posted image
Belle_fleur
QUOTE(flour-pasta @ 2010 10 07, 23:04)
siaip kreminis suris arba angliskai cream cheese amerikoniskuose ir angliskuose receptuose yra ne rikota, ne mascarpone, o Philadelphia cheese. Jo yra ir Lietuvoje pirkti.
*


Būtent... labai teisingai pasakyta. Bet jei varškę naudoja, tai rikota tikrai kuo puikiausiai tiks, nesuprantu, kam tiek gilintis į smulkmenas.
flour-pasta
bandau pildyti norus po viena smile.gif

QUOTE(devintas dangus @ 2010 10 08, 17:23)
Mane tai domina bandeles "sniegelis"


negirdejusi as apie ''sniegeli'' nieko. tai ka rodote nuotraukoje, tai yra ''semla'' arba tai ka svedai valgo per uzgavenes kitaip vadinamas riebiuoju antradieniu.
receptu ir variantu yra ne vienas. turiu visa knyga vien apie semlas. Klasikinis tradicinis receptas:

24 vidutinio dydzio semlos

150 g sviesto, 500 ml pieno, 50 g mieliu, 150 ml smulkaus cukraus, 0,5 saukstelio druskos, 2 sauksteliai malto kardamono, 840 g arba apie 1,4 litro kvietiniu miltu
1 kiausinis aptepimui
400 g migdolu mases, 150 ml pieno, 600-700 ml riebios grietineles
cukraus pudra apibarstymui

Semlas galima saldyti, kol jos be idaro.

Sviesta istirpinti, ipilti piena ir atvesint. I dubeni sutrupinti mieles, uzpilti sviesto pieno misiniu ir istirpinti mieles. Sumaisyti visus birius produktus ir supilti i dubeni. Minkyti rankomis apie 10 min, virtuviniu kombainu apie 5 min. Kildinti apie 40 min uzdengta ranksluosciu.
Isimti tesla ir padalinti i 24 dalis. Rutulioti bandeles ir deti ant dvigubai isklotos kepimo popieriumi skardos. Kildinti uzdengus dar apie 30 min siltoje vietoje. Bandeles aptepti isplaktu kiausiniu. Kepti po viena skarda vienu metu 200 C kol badeles graziai pageltonuos, t.y. apie 10-12 min. Atvesinti.
Nupjauti nedaug baneles virsuneles ir deti i sali. Isskobti duobute.
Migdolu mase sutarkuoti burokine tarka. Imaisyti isskobtus is bandeliu gabaliukus. Pamazu pilti piena, kad iseitu tirsta mase. Ja sudeti i duobutes bandelese. Standziai isplakti grietinele ir paskirstyti ant bandeliu. Uzdeti nupjautas virsuneles ir apibarstyti cukraus pudra.
flour-pasta
QUOTE(grange @ 2010 10 08, 16:00)
šituos žinau sausainius, bet nesuprantu, kaip padaryt taip juos?
http://demo.fb.se/e/ikea/homemade_is_best/...or_bak_0007.jpg

o šiaip tai gali įkopijuot su švedišku vertimu, išsiversiu pati  4u.gif


as neturiu pacios ikejos knygos, bet ja nemokamai bent jau Svedijoj dalina, tai reiks kada iki ikejos nuvaziavus prigriebti. Bet ten klasikiniai receptai, kurie yra kitose storose receptu knygose, tai kaip ir turiu visus juos smile.gif

sachmatiniu sausainiu receptas ir gaminimo principas:
http://sjusorterskakor.wordpress.com/2007/09/05/schackrutor/
vertimas i anglu k. http://translate.google.se/translate?hl=sv...Fschackrutor%2F

jei googlas neaiskiai isverte, tai tada pati versiu smile.gif

kitus paveiksliu receptus ryt poryt parasysiu 4u.gif
babis
QUOTE(Elena @ 2010 10 07, 09:17)
[color=darkviolet]Angelo ašaros




Norejau pasiklausti, ar kai jau sudedi kepti sufle, nereikia primazinti temperaturos, ir po kiek laiko mazdaug tos asareles atsiranda? ax.gif
grange
QUOTE(flour-pasta @ 2010 10 08, 21:19)
as neturiu pacios ikejos knygos, bet ja nemokamai bent jau Svedijoj dalina, tai reiks kada iki ikejos nuvaziavus prigriebti. Bet ten klasikiniai receptai, kurie yra kitose storose receptu knygose, tai kaip ir turiu visus juos smile.gif

sachmatiniu sausainiu receptas ir gaminimo principas:
http://sjusorterskakor.wordpress.com/2007/09/05/schackrutor/
vertimas i anglu k. http://translate.google.se/translate?hl=sv...Fschackrutor%2F

jei googlas neaiskiai isverte, tai tada pati versiu smile.gif

kitus paveiksliu receptus ryt poryt parasysiu  4u.gif
*

nemokamai bigsmile.gif oba tai cia kaip katalogas tas, nu fainai, man ven del ideju âtiktu
blush2.gif
aciu uz ta,viska supratau thumbup.gif
Asseni
Mergaites, Labas
Skubiai reikia pagalbos. Kaip vyniotini reikia sukti. Pagal ilga ar trumpa sona?

Aciu
biriusa
QUOTE(Asseni @ 2010 10 09, 12:58)
Mergaites, Labas
Skubiai reikia pagalbos. Kaip vyniotini reikia sukti. Pagal ilga ar trumpa sona?

Aciu
*



Kai idaras plonu sluoksniu eina tai suku pagal trumpa sona, o kaai purus varskes idaras suku pagal ilga 4u.gif
Asseni
QUOTE(biriusa @ 2010 10 09, 13:02)
Kai idaras plonu sluoksniu eina tai suku pagal trumpa sona, o kaai purus varskes idaras suku pagal ilga  4u.gif
*


Aciu 4u.gif
Ulė
Eglutes bigsmile.gif

Receptas kuris pateko į mano šeimynos top 10 smile.gif
Puikus pyragėliai, skoniu panašūs į bulvytes, puiki ideja kalėdiniam saldumynų stalui.

user posted image


Smulkus aprasymas su foto



Pagrindui reikės :
3 kiaušiniai
1/2 cukraus
100 gr. sviesto
100 gr. šokolado
vanilinio cukraus
citrinos
3 šaukštai krakmolo
stikline miltų (236ml.)pakelis kepimo miltelių
žiupsnelis druskos


----


100 gr. lazdyno riešutų arba migdolų (neprivaloma)
cukraus pudros pagal skonį
brendžio (2-3 šaukštai neprivaloma)
grietinėlės ne mažiau 30% - 400gr.


---


pistacijų
150 gr. juodo šokolado
50 gr. sviesto


Sviestą išlydyti su šokoladu.Kiaušinius išplakti su cukrumi,druska ir vaniliniu cukrumi.įmaišyti miltai + krakmolas + kepimo milteliai ir dar kartą viską gerai išmaišyti.
Dėti į skardą ir iškepti biskvitą 30 min 190 laipsnių temperatūroje.
Išplakti standžiai grietinėlę, įtarkuoti citrinos žievelę ir įspausti sultys.
Biskvitą sumalti mesmale, suberti smulkintus riešutus,brendį ir sudėti grietinėlę.
Grietinėlės nedėti visos iš karto, maišyti palaipsniui ,kol tešla pasidarys panaši į šiltą plasteliną.
Gerai išminkyti masę.
Padalinti į vienodus gabalelius, man gavosi apie 30.
Formuoti rutulėlį, paskui kažką panašaus į eglutę smile.gif
Dėti į šaldytuvą 2-3 val.
Susmulkinti pistacijų riešutus. Garų vonelėje išlydyti šokoladą su sviestu. Mirkyti viršutinę eglutės dalį ir greit apvolioti riešutuose.
Dėti į šaldytuvą 2-3 val. vėl.
Labai skanu, rekomenduoju smile.gif
GITALE
oi net uzsimaniau paziureti koks vidus, tiesiog norisi atsikast good.gif
cyplius
QUOTE(Ulė @ 2010 10 09, 16:28)
Eglutes bigsmile.gif

Receptas kuris pateko į mano šeimynos top 10 smile.gif
Puikus pyragėliai, skoniu panašūs į bulvytes, puiki ideja kalėdiniam saldumynų stalui.


Kai tik pamatau Ules postus, zinau - ir vel kazkas skanaus bei idomaus thumbup.gif
editamm
O cia beveik gatavi taip vadinami cake popsai!!! Reiks bandyti - man gal sitas variantas dar skanesnis nei tas kai apipilama su sokoladu. Butinai darysiu pagal Ules recepta kita savatgali vaiku gimtadieniui. Cake popsu ideju galima cia pasizvalgyti
http://www.bakerella.com/category/pops-bites/cake-pops/
net kazka labai panasaus radau nes Ule minejo kad noretu panaudoti sventiniam meniu
http://www.bakerella.com/candy-cane-christmas-tree-cupcakes/
flour-pasta
QUOTE(grange @ 2010 10 08, 16:00)


klasikinis svediskas keksas arba kitaip cukraus pyragas

http://translate.google.se/translate?hl=sv...%26GroupID%3D52
grange
QUOTE(flour-pasta @ 2010 10 09, 19:44)
klasikinis svediskas keksas arba kitaip cukraus pyragas

http://translate.google.se/translate?hl=sv...%26GroupID%3D52
*


Ačiū! tikiuos, kad čia bus toks, kokį ragavau pas vieną švedę, nes atrodo tai taip pat 4u.gif
Ulė
QUOTE(editamm @ 2010 10 09, 19:28)

uoj kaip faina!!!
aciu mergaites wub.gif
pienia
[quote=Ulė,2010 10 08, 09:59]
user posted image

Turbo pyragaičiai

Man neisejo Sie pyragaiciai:
1. Gavosi kieti kaip akmenys smile.gif
2. Kai kepiau 4 min. buvo kieti kaip juros akmeneliai. biggrin.gif
Beje mano mikrobange 800 galingumo. Ispradziu pabandziau du puodelius 5 min., i sekanciu du ipyliau siek tiek pieno daugiau ir kepiau trumpiau. Rezultatas nepatiko schmoll.gif
Gal kitom kitaip sekes? g.gif
aistutėlė
QUOTE(Ulė @ 2010 10 06, 18:56)
Medaus riesutu pyragas
*


kepiau ir aš šį pyragą thumbup.gif . Super thumbup.gif . Man gal kiek per saldus, kitą kartą dėčiau mažiau cukraus, bet prie nesaldžios kavos, tai labai labai skanu thumbup.gif . Aš kepiau jį šiek tiek ilgiau, tai gavosi toks griliažinis essen.gif ir į tešlą įdėjau truputį kepimo miltelių, kažkaip keista buvo, kad ten jų nereikia biggrin.gif

Tikrai verta išbandyti thumbup.gif . Ir ypač toks pyragas tinka šventėms thumbup.gif
babis
[quote=pienia,2010 10 10, 09:52]
[quote=Ulė,2010 10 08, 09:59]
user posted image

Turbo pyragaičiai

Man neisejo Sie pyragaiciai:
1. Gavosi kieti kaip akmenys smile.gif
2. Kai kepiau 4 min. buvo kieti kaip juros akmeneliai. biggrin.gif
Beje mano mikrobange 800 galingumo. Ispradziu pabandziau du puodelius 5 min., i sekanciu du ipyliau siek tiek pieno daugiau ir kepiau trumpiau. Rezultatas nepatiko schmoll.gif
Gal kitom kitaip sekes? g.gif
*

[/quote]

As ir bandziau, iskilo kaip ir nuotraukoje, galingumas irgi 800, kepiau lygiai 5 min., bet skonis nepatiko, nes gavosi guminiai, kaip kempine g.gif
KibirVibir
QUOTE(babis @ 2010 10 10, 08:56)
As ir bandziau,  iskilo kaip ir nuotraukoje, galingumas irgi 800, kepiau lygiai 5 min., bet skonis nepatiko, nes gavosi guminiai, kaip kempine g.gif
*



sitiems pyrageliams yra visa tema ir diskusijos apie juos smile.gif
nesusipratele
QUOTE(KibirVibir @ 2010 10 10, 09:27)
sitiems pyrageliams yra visa tema ir diskusijos apie juos  smile.gif
*


kur? blush2.gif
KibirVibir
QUOTE(nesusipratele @ 2010 10 10, 09:36)
kur?  blush2.gif
*



kiek prisimenu, vadinosi Pyragaiciai per tris minutes g.gif irmulios sukurta g.gif bet ieskot tingiu smile.gif
pienia
QUOTE(KibirVibir @ 2010 10 10, 10:27)
sitiems pyrageliams yra visa tema ir diskusijos apie juos  smile.gif
*


Matai, jei receptas buvo sitoj temoj, tai mes ir pakomentavom siuos kepinius toj pacioj temoj smile.gif
KibirVibir
QUOTE(pienia @ 2010 10 10, 10:28)
Matai, jei receptas buvo sitoj temoj, tai mes ir pakomentavom siuos kepinius toj pacioj temoj smile.gif
*



ten daugiau patarimu, kodel sukrito, kodel guminis ir pan. smile.gif
laurechka
flour-pasta , o IKEA rec knygutėj gal yra DAIM Almond cake receptukas? Man tas pyragiukas NEREALUS, ale niekur nerandu receptuko........
Ulė
editammm,aciu idejos puikios thumbup.gif wub.gif
del keksiuko per 5 min. taj mano mikrobange nerodo galingumo,taj negaliu pasakyti kokiu kepiau, patys pyrageliai purus tikrai,minksti,gal vos vos guminius primine biggrin.gif ,bet man taj kazkodel netrugde ax.gif 4u.gif
eda.dita
QUOTE(laurechka @ 2010 10 10, 18:05)
flour-pasta , o IKEA rec knygutėj gal yra DAIM Almond cake receptukas? Man tas pyragiukas NEREALUS, ale niekur nerandu receptuko........
*




As recepta radau, tik kas yra tas DAIM, tai negaliu issiversti smile.gif, nes jis irgi ieina i sudeti.
KibirVibir
QUOTE(eda.dita @ 2010 10 10, 18:53)
As recepta radau, tik kas yra tas DAIM, tai negaliu issiversti smile.gif, nes jis irgi ieina i sudeti.
*



sokoladukas smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.