Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Medėja
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
dimile
Kadangi musu tevelis ne lietuvis, tai rasytume Medea. Jam tinka ir patinka smile.gif o as negaliu apsisprest doh.gif prisedu ieskoti kitu vardu, tai tik dar labiau pasimetu schmoll.gif ech koks sunkus darbas blink.gif taigi lauksiu jusu pasisakymu, kaip jums lietuviskai jis skamba a? g.gif
l'eau
neblogas, tik va istorija už šio vardo man ne itin patinka, bet kaip svetimam vaikui jokios skirtumo rolleyes.gif
Garnier
Nu sio vardo reikme miskine ,girios gyventoja blink.gif nu nezinai as savo dukrytes taip nevadinciau ,bet jeigu jums patinka tai puiku vis geriau negu kokia Emilija ir t.t. mirksiukas.gif
Ašaka
QUOTE(nojucka @ 2010 07 21, 22:08)
Nu sio vardo reikme miskine  ,girios gyventoja
*

Oi, ne, Medėja graikų mitologijoje - Jasono žmona, dėl meilės Jasonui apgavusi tėvą ir nužudžiusi savo brolį, o vėliau, iš keršto Jasonui nužudžiusi savo vaikus. Ar tikrai norite šiuo vardu pavadinti dukrą?
Arvena
Man šiaip labai gražiai skamba, ypač ne Lietuvoje ir pusiau lietuviukei, BET neduočiau dėl vardo istorijos.....

((Nors galima gilintis į tai, kad ji buvo apžavėta kitos deivės įsimylėti Jasoną ir ta beprotiška meilė apsuko jai galvą ir todėl ji pasielgė taip beprotiškai, bet į gyvenimo pabaigą visgi atsiskleidė nelabai dora jos prigimtis jos poelgiuose su antru vyru...... )))
Li_
Nezinant vardo istorijos, tikrai grazus vardas thumbup.gif dar man grazus Medeine 4u.gif
Arvena
Aš ir siūlyčiau geriau rinkis teigiamesnį variantą - Medeinė arba Medeina ax.gif
Dumza
Medeja,Cementeja,Stikleja. blush2.gif
l'eau
gerai kad iš smailiko aišku kad jums gėda ką čia parašėte, nes visi sutiks kad nelabais sąmonę rolleyes.gif
Ūla
QUOTE(l'eau @ 2010 07 22, 18:24)
gerai kad iš smailiko aišku kad jums gėda ką čia parašėte, nes visi sutiks kad nelabais sąmonę rolleyes.gif
*

tikrai.

Man gražiau Medeinė.
OVM
Na, kai aš nežinojau šio vardo istorijos, tai vardas man gražus biggrin.gif
*Liepa18*
Na man taip pat labai gražus vardas Medėja... Aišku, gaila, kad tokia vardo istorija.. Na čia jau reikia apsispręsti temos autorei smile.gif
Medeina nieko toks irgi, pas mus giminėje yra mergaitė tokiu vardu. O vat Medeinė man jau kažkaip nepatinka visai...
Black_white
Man Medeina grazu... Netgi labai grazu wub.gif . O stai Medeja tai man kaip veiksmazodis skamba...
DirOl*
Medėja tai nelabai... Bet Medeina man patinka smile.gif
Ruby Tuesday
Vardas grazus, bet taip nepavadinciau dukros del istorijos, susijusios su siuo vardu.
meskute :)
Medinukas blink.gif lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.