Gal kuri zinote, kur galeciau isigyti tokia "stebuklinga" tarka.Kaip cia geriau apoibudinti
Yra Gariunuose, apie 100 Lt, parduotuvej apie 130 berods tokia, tik nepamenu, kurioj parduotuvej maciau.
Na, jei cia tokia, kokia galvoju- rankine.
Aš turiu Litexpo pirktą pjaustyklę daržovėms TNS 2000. Čia ta, kurią pardavinėdamas garsiai vokietis šaukdavo
Pirkau seniai, bet taip ir nepanaudojau, tik kelis kartus išbandžiau, nes nekokia iš manęs kulinarė
pasidairyk senukuose (jei tu iš Kauno - geriausia draugystės g.), tikrai turėtų būti
QUOTE(Ingėnas @ 2006 01 13, 18:05) Aš turiu Litexpo pirktą pjaustyklę daržovėms TNS 2000. Čia ta, kurią pardavinėdamas garsiai vokietis šaukdavo Pirkau seniai, bet taip ir nepanaudojau, tik kelis kartus išbandžiau, nes nekokia iš manęs kulinarė mane domina, o uz kiek parduotum?
Turėtų būti ir parduotuvėse bent jau panašių. o visokiose mugėse ir parodose, tai jų tikrai būna. Teko matyt Palangoj (per atidarymą mugėje).
O as ieskau normalios rankines tarkos kad butu pastatoma bet ne kinietiska o tikrai kokybiska
Mačiau tokią natūralią pastatomą Berghoff'ę Megoj, ji kainuoja apie 40 Lt. Manau turėtų gera būti
Man tai geriausia Tupperware Bake2Basics tarka, ji tarkuoja siaudeliais ir dvieju storiu griezineliais, turi toki "pastumtuka", kad pirstu nenusitarkuot, kainuoja 99 Lt, dar papildomai galima nusipirkti idekliukus - tarkuojanti smulkiais siaudeliais ir tarkute smulkia "bulvine".
Bet as tai dazniausiai naudoju tik tarkuoti griezineliais - naminius traskucius kepu, tortilja, apkepus. O siaip tai viska su tokiu rankiniu Tupperware kombainu susmulkinu - net vyras ta kombaina pamego, nors siaip nemegejas virtuveje sukinetis.
Merginos gal kas zino kur Lietuvoje galima nusipirkt tokia "tarka"..
Turi mano kaimyne bet ji pirkosi parodime Litexpo tai gire baisiause.. http://www.gekaho.de/html/gemusehobel_tns.html
Aš irgi tokios ieškau užsimušdama
As turiu panasia,tai pirkau paprasciausioj parduotuvej,ukinese prekese,mano vokiska..
Aš mokėjau apie 70 Lt.
Dekoju merginos kad atsiliepet i mano prasyma
Beksiu pirkti tarkos Ir aciu Nikushai radau savo maluneli kokrio labai jieskojau..
Borner tarkutes pirkau pries kokius 14 metu, tada jos kainavo 70 Lt, bet ir dabar jos puikiai man tarnauja ir be ju as kaip be ranku. Namuose tikrai verta jas tureti. jei anksciau vakuojant darzoves , ju supjaustymui rankomis trukdavau puse dienos, tai su siomis tarkutemis valanda. Tikrai nuostabus dalykas.
Dabar siu tarkuciu galima isigyti ir Klaipedoje.
Turiu tokią. Naudotis patogu, tvirta.
AŠ įsigijau tokią tarką prieš gal 7 metus, litexpo. Naudoju retai, kopūstams pačečkavot. Reikia atsargiai su ja elgtis, nes pirštus galima susipjaustyt ir nagus nusitarkuot.
Deje tokia tarka tik parodose nusipirkti galima, jei parduotuvese panasiu buna, tai visai kitos kokybes t.y prastos... O sis dalykelis yra super...tik pirstus reikia saugoti ir neatsimpa, as pati tokia apie 4 metus naudoju, tai super, kaip nauja
LAbai jau jos panasios į tas kur platintojai siūlo
Platintojų siūlomos per pigiai kainuoja
Aš aną dieną ne tokią (vokišką) bet mačiau Žanoj, dar pakilnojau, galvoju reiktų ir ar naudočiau
Panašiomis tarkomis tik su daugiau priedų prekiauja Gariūnuose. Turginės tikrai ne prastesnes už parduotuvines. Naudoju jau keli metai. Kainos neatsimenu.
Man atrodo ten leidžia ir pabandyt patarkuot kažkokias daržoves ( lyg ir morkas).
Visiskai fuflovas daiktas. Labai pavojingas. Zmona net bijo su ja ka nors daryti. Nupirkta jau seniausia, guli kazkur stalciuje, traukiama viena karta per pusmeti...
as ir kelis kartus nusitarkavau pirstus, nes morka is ranku isslydo, tai ismeciau laukan,
QUOTE(3apa3a @ 2007 05 11, 12:47) Visiskai fuflovas daiktas. Labai pavojingas. Zmona net bijo su ja ka nors daryti. Nupirkta jau seniausia, guli kazkur stalciuje, traukiama viena karta per pusmeti... QUOTE(wow @ 2007 05 11, 17:09) as ir kelis kartus nusitarkavau pirstus, nes morka is ranku isslydo, tai ismeciau laukan, Reikėjo parduoti. Va kiek jų norinčių. O kaina juk kandžiojasi.
Gal kas noretu pirkti mazai naudota tarka Biorner ( originalia) su visais priedais..?
Parasykite i a.z.,
biorner tarka su pagrind. priedais pirkau pries 14 m.
QUOTE(1000inis @ 2007 10 02, 17:29) biorner tarka su pagrind. priedais pirkau pries 14 m. Mano taip senute issiskete plius apsauga suluzo visiskai, kad praeitais metais pirkau nauja. As be jos gyventi negaliu. Kas zalius burokus iveiktu, jei ne ta tarka
Gal žinot, kur parduodamos Borner tarkos? Man nereikia tų bais mandrų su visokiais priedais ir kyšančiais metaliniais ryklio dantimis (tokią turiu ir bijau jos, kaip velnio...
1. tarkuoja į abi puses 2. stambiai ir dailiais šniūreliais Žinau, kad tokios gyvena Gariūnuose, bet nesinori ten grūstis. Manyčiau, jog jų turėtų būti ir mieste (Vilniaus). O kur? Gal žinot? Ir kuom pačios tarkuojat morkas (salierus, burokus, etc.) ir esat patenkintos?
Na, nepatikėsiu, jog nė viena netarkuoja morkų rankine tarka, o jei tarkuoja, kad laiko tarką tik kankinimo įrankiu.
Na ką, pati paklausiau, pati ir atsakysiu.
Žodžiu, įsigijau, ko norėjau, ir jums rekomenduoju. Skanaus ir sėkmės nenusitarkuojant pirštų.
Ir aš turiu BORNER tarką, pirktą iš silit parduotuvės...superinė
Pirkau Borner tarką (oranžinę), galiu pasakyti, kad nemoku naudotis
Kartu įdėta knygelė, bet išsamiai nieko nepaiškinta. Bandžiau tarkuoti kopūstą, krenta jis man iš to dėklo Dedu kopūsto gabaliuką į dėtuvę, pradžioje gerai tarkuoja, po to neišeina tolygiai pasapausti ir visa užmautoji dalis nukrenta nuo laikiklio. Nelabai įsivaizduoju, kaip galima supjaustyti pomidorus, citrinas, o tuo labiau dešrą. Ar jums iš karto pavyko? Netikiu, kad ji nėra nepatogi, nes kiek žinau, daug barų naudoja, juk nevargtų kitu atveju...
Greitai bus Kaziuko mugė. Manau ten galima bus rasti tarkų, kurios viską tarkuoja
O man is to BORNER oranzines tarkos laikyklio ne iskrenta,labai patogu ir greitai gaunasi
geriausios tarkos is turgelio
sveikos, nusipirkau TESCOMA tarka su keturiais skirtingais antgaliukais ir tuo tokiu laikikliu i kuri darzove isistato
QUOTE(Lesia @ 2009 02 21, 18:04) ar sita laikikli turi galvoje? http://www.intero.lt/flypage/tarkos/trend-...s-darzovei.html
Turėjau ir aš borner tarką, tik ji man gulėjo, gulėjo, kol pribrendau ją perleisti kitai gaspadinei
gal kas bandėt tokią? kažin ar patogu tarkuoti su ja? ![]() ar geriau tokia paprastutė?
|