Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gal žinote kur įsigyti tarką?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Jurra
Gal kuri zinote, kur galeciau isigyti tokia "stebuklinga" tarka.Kaip cia geriau apoibudinti g.gif Ji atlieka daug pjaustymo ir tarkavimo funkciju .Prie jos buna daug visokiu priedu (antgaliu).Paprastai tai jas pardavineja ir demonstruoja "litexpo" parodose blush2.gif Na gal supratot ko reikia ir pasakysit, kur galeciau toki daikta isigyti, man labai jo reikia 4u.gif
Onora
Yra Gariunuose, apie 100 Lt, parduotuvej apie 130 berods tokia, tik nepamenu, kurioj parduotuvej maciau.
Na, jei cia tokia, kokia galvoju- rankine.
Ingėnas
Aš turiu Litexpo pirktą pjaustyklę daržovėms TNS 2000. Čia ta, kurią pardavinėdamas garsiai vokietis šaukdavo tongue.gif Jinai plastikinė, su nerūdijančio plieno peiliukais, panaši į tarką. Gaila, nuotraukos neturiu verysad.gif Ten sukant rankenėle galima padaryti 9 pjaustymo padėtis. Pjausto įvairaus storio griežinėliais ir šiaudeliais. Bet jokių antgalių nėra, ir tarkuoti negalima.
Pirkau seniai, bet taip ir nepanaudojau, tik kelis kartus išbandžiau, nes nekokia iš manęs kulinarė blush2.gif Aš Vilniuje, jei sudomintų , galėčiau parduoti ax.gif
Matelyk
pasidairyk senukuose (jei tu iš Kauno - geriausia draugystės g.), tikrai turėtų būti
bonza
QUOTE(Ingėnas @ 2006 01 13, 18:05)
Aš turiu Litexpo pirktą pjaustyklę daržovėms TNS 2000. Čia ta, kurią pardavinėdamas garsiai vokietis šaukdavo tongue.gif  Jinai plastikinė, su nerūdijančio plieno peiliukais, panaši į tarką. Gaila, nuotraukos neturiu verysad.gif  Ten sukant rankenėle galima padaryti 9 pjaustymo padėtis. Pjausto įvairaus storio griežinėliais ir šiaudeliais. Bet jokių antgalių nėra, ir tarkuoti negalima.
Pirkau seniai, bet taip ir nepanaudojau, tik kelis kartus išbandžiau, nes nekokia iš manęs kulinarė blush2.gif  Aš Vilniuje, jei sudomintų , galėčiau parduoti ax.gif
*

mane domina, o uz kiek parduotum?
Ingėnas
QUOTE(bonza @ 2006 01 17, 00:37)
mane domina, o uz kiek parduotum?
*

Už kokių 30 Lt ax.gif Šiaip jinai tik pora kartų pabandyta. Bet sugalvojau, kad tokiai kulinarei kaip aš paprastos tarkos per akis blush2.gif
Jei ką, rašyk į AŽ.
*CACA*
Turėtų būti ir parduotuvėse bent jau panašių. o visokiose mugėse ir parodose, tai jų tikrai būna. Teko matyt Palangoj (per atidarymą mugėje).
Goniuke
O as ieskau normalios rankines tarkos kad butu pastatoma bet ne kinietiska o tikrai kokybiska g.gif ir dizainas kad butu neblogas ax.gif na maciau senukuose yra vokisku bet jos tokios grubios man atrodo doh.gif bent rankenele laikymui kad butu su plasmase ar guma... kas galit patart kur yra normaliu tarku ir aisku ne simtais kainuojanciu 4u.gif
Auksuole
Mačiau tokią natūralią pastatomą Berghoff'ę Megoj, ji kainuoja apie 40 Lt. Manau turėtų gera būti smile.gif
Linda
Man tai geriausia Tupperware Bake2Basics tarka, ji tarkuoja siaudeliais ir dvieju storiu griezineliais, turi toki "pastumtuka", kad pirstu nenusitarkuot, kainuoja 99 Lt, dar papildomai galima nusipirkti idekliukus - tarkuojanti smulkiais siaudeliais ir tarkute smulkia "bulvine".
Bet as tai dazniausiai naudoju tik tarkuoti griezineliais - naminius traskucius kepu, tortilja, apkepus. O siaip tai viska su tokiu rankiniu Tupperware kombainu susmulkinu - net vyras ta kombaina pamego, nors siaip nemegejas virtuveje sukinetis.
Goniuke
QUOTE(Auksuole @ 2006 11 01, 18:10)
Mačiau tokią natūralią pastatomą Berghoff'ę Megoj, ji kainuoja apie 40 Lt. Manau turėtų gera būti smile.gif
*

na jo.. as ir galvoju apie berghoff, nes jau peilius turiu wub.gif bet negi kitokiu nera? g.gif
Neferete*
Merginos gal kas zino kur Lietuvoje galima nusipirkt tokia "tarka"..
Turi mano kaimyne bet ji pirkosi parodime Litexpo tai gire baisiause..
http://www.gekaho.de/html/gemusehobel_tns.html
Crazy Lady
Aš irgi tokios ieškau užsimušdama biggrin.gif Nes tikrai super daikčiukas. o mano draugė irgi parodoj pirko g.gif
Smaika

As turiu panasia,tai pirkau paprasciausioj parduotuvej,ukinese prekese,mano vokiska..
Crazy Lady
QUOTE(Smaika @ 2007 03 06, 17:50)
As turiu panasia,tai pirkau paprasciausioj parduotuvej,ukinese prekese,mano vokiska..
*

Jei gali, parašyk, kur pirkai wub.gif
virze
QUOTE(Smaika @ 2007 03 06, 17:50)
*

Kovo 29 d Kaune bus paroda , tai manau tikrai bus.
Daimen
thumbup.gif Šitokią pjaustyklę nusipirkau pernai parodoje Namų pasaulis Kaune. Ją galima užsisakyti ir telefonu. Lankstinuke kur davė prie pjaustyklės aprašymo nurodyti 2 telefonai. Jei kam reikės rašykit. Arba laukit parodos. smile.gif
Nikusha
Čia panaši
Borner virtuvės reikmenys. Bet kainytė ax.gif 82 Lt doh.gif
Daimen
Aš mokėjau apie 70 Lt.
Neferete*
Dekoju merginos kad atsiliepet i mano prasyma 4u.gif
Beksiu pirkti tarkos mirksiukas.gif

Ir aciu Nikushai radau savo maluneli kokrio labai jieskojau..
domarr
Borner tarkutes pirkau pries kokius 14 metu, tada jos kainavo 70 Lt, bet ir dabar jos puikiai man tarnauja ir be ju as kaip be ranku. Namuose tikrai verta jas tureti. jei anksciau vakuojant darzoves , ju supjaustymui rankomis trukdavau puse dienos, tai su siomis tarkutemis valanda. Tikrai nuostabus dalykas. thumbup.gif thumbup.gif
Dabar siu tarkuciu galima isigyti ir Klaipedoje.
Pieninė
Turiu tokią. Naudotis patogu, tvirta.
Kostina
AŠ įsigijau tokią tarką prieš gal 7 metus, litexpo. Naudoju retai, kopūstams pačečkavot. Reikia atsargiai su ja elgtis, nes pirštus galima susipjaustyt ir nagus nusitarkuot.
Slibiniukas
Deje tokia tarka tik parodose nusipirkti galima, jei parduotuvese panasiu buna, tai visai kitos kokybes t.y prastos... O sis dalykelis yra super...tik pirstus reikia saugoti ir neatsimpa, as pati tokia apie 4 metus naudoju, tai super, kaip nauja smile.gif
FataMorgana
LAbai jau jos panasios į tas kur platintojai siūlo wacko.gif
Pasišiaušęs
QUOTE(FataMorgana @ 2007 03 23, 11:18)
LAbai jau jos panasios į tas kur platintojai siūlo  wacko.gif
*

Ir ko tie platintojai tik nesiūlo blink.gif doh.gif
Juozelija
Platintojų siūlomos per pigiai kainuoja lotuliukas.gif
Auksuole
Aš aną dieną ne tokią (vokišką) bet mačiau Žanoj, dar pakilnojau, galvoju reiktų ir ar naudočiau wink.gif
spiglys
Panašiomis tarkomis tik su daugiau priedų prekiauja Gariūnuose. Turginės tikrai ne prastesnes už parduotuvines. Naudoju jau keli metai. Kainos neatsimenu.
Man atrodo ten leidžia ir pabandyt patarkuot kažkokias daržoves ( lyg ir morkas).
3apa3a
Visiskai fuflovas daiktas. Labai pavojingas. Zmona net bijo su ja ka nors daryti. Nupirkta jau seniausia, guli kazkur stalciuje, traukiama viena karta per pusmeti...
wow
as ir kelis kartus nusitarkavau pirstus, nes morka is ranku isslydo, tai ismeciau laukan, doh.gif tokia zaizda turejau kad uzgydit nejo doh.gif
Juozelija
QUOTE(3apa3a @ 2007 05 11, 12:47)
Visiskai fuflovas daiktas. Labai pavojingas. Zmona net bijo su ja ka nors daryti. Nupirkta jau seniausia, guli kazkur stalciuje, traukiama viena karta per pusmeti...
*

QUOTE(wow @ 2007 05 11, 17:09)
as ir kelis kartus nusitarkavau pirstus, nes morka is ranku isslydo, tai ismeciau laukan,  doh.gif  tokia zaizda turejau kad uzgydit nejo doh.gif
*

Reikėjo parduoti. Va kiek jų norinčių. O kaina juk kandžiojasi.
wow
QUOTE(Juozelija @ 2007 05 11, 18:01)
Reikėjo parduoti. Va kiek jų norinčių. O kaina juk kandžiojasi.
*

nezinojau kad yra SM lotuliukas.gif lotuliukas.gif buciau padovanojus doh.gif
<aries>
Gal kas noretu pirkti mazai naudota tarka Biorner ( originalia) su visais priedais..?

Parasykite i a.z.,
1000inis
biorner tarka su pagrind. priedais pirkau pries 14 m. thumbup.gif Viena dalis plastmasine nuo senatves ir naudojimo itruko, tiksliau, issiskete, bet astrumas isliko mazai pakites. Nerealiai geras daiktas ir nesuprantu kuo kitiems neitinka g.gif . Gal labai mazai tarkuojat? O peiliu privalumas ir yra astrume mirksiukas.gif Aisku, rankytes kentejo kol ipratau, ir dabar pasitaiko doh.gif
jblmami
QUOTE(1000inis @ 2007 10 02, 17:29)
biorner tarka su pagrind. priedais pirkau pries 14 m.  thumbup.gif  Viena dalis plastmasine nuo senatves ir naudojimo itruko, tiksliau, issiskete, bet astrumas isliko mazai pakites. Nerealiai geras daiktas ir nesuprantu kuo kitiems neitinka  g.gif . Gal labai mazai tarkuojat? O peiliu privalumas ir yra astrume  mirksiukas.gif  Aisku, rankytes kentejo kol ipratau, ir dabar pasitaiko  doh.gif
*

drinks_cheers.gif . thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mano taip senute issiskete plius apsauga suluzo visiskai, kad praeitais metais pirkau nauja. As be jos gyventi negaliu. Kas zalius burokus iveiktu, jei ne ta tarka biggrin.gif
vi_
Gal žinot, kur parduodamos Borner tarkos? Man nereikia tų bais mandrų su visokiais priedais ir kyšančiais metaliniais ryklio dantimis (tokią turiu ir bijau jos, kaip velnio... smile.gif ). Norisi paprastos, liaudiškai vadinamos „burokinės“, tinkančios morkoms/burokams tarkuoti, su tokiais va reikalavimais:
1. tarkuoja į abi puses
2. stambiai ir dailiais šniūreliais

Žinau, kad tokios gyvena Gariūnuose, bet nesinori ten grūstis. Manyčiau, jog jų turėtų būti ir mieste (Vilniaus). O kur? Gal žinot? Ir kuom pačios tarkuojat morkas (salierus, burokus, etc.) ir esat patenkintos?

vi_
Na, nepatikėsiu, jog nė viena netarkuoja morkų rankine tarka, o jei tarkuoja, kad laiko tarką tik kankinimo įrankiu. smile.gif Klokit, kaip yra!

vi_
Na ką, pati paklausiau, pati ir atsakysiu. smile.gif Per inetą radau, jog geros (Borner) tarkos gyvena Silit parduotuvėje (Vilniuje prieš CUP‘ą). Galvojau, kad čia jos bus brangios, bet ne – su 3 Lt nuolaida kainuoja tiek pat kaip Gariūnuose – 25 Lt už štuką. Nusipirkau 2: vieną žaibu (mat į abi puses) tarkuojančia šiaudeliais (kaip morkos korėjietiškose salotose), o kitą tarkuojančią griežinėliais su bangele ant paviršiaus, skylėtomis grotelėmis ir dar kitaip. Pastaroji buvo mano svajonė, nes turiu garų puodą, kuriame garinu daržoves ir norėjosi, kad jos būtų gražios, kaip prabangiame restorane. Dabar bus. Švieži agurkai, cukinijos pridrožti su tokia tarka irgi gražiau žiūrėsi ant vaišių stalo.

Žodžiu, įsigijau, ko norėjau, ir jums rekomenduoju. Skanaus ir sėkmės nenusitarkuojant pirštų. smile.gif

Milinga
Ir aš turiu BORNER tarką, pirktą iš silit parduotuvės...superinė thumbup.gif
arpos
Pirkau Borner tarką (oranžinę), galiu pasakyti, kad nemoku naudotis verysad.gif
Kartu įdėta knygelė, bet išsamiai nieko nepaiškinta. Bandžiau tarkuoti kopūstą, krenta jis man iš to dėklo blink.gif Gal pasidalinsite, kas turite šią prekę ir kuriuo priedu tarkuojate kopūstą? Jaučiu, kad reikia su ja susigyventi, t.y pajausti?
Dedu kopūsto gabaliuką į dėtuvę, pradžioje gerai tarkuoja, po to neišeina tolygiai pasapausti ir visa užmautoji dalis nukrenta nuo laikiklio. Nelabai įsivaizduoju, kaip galima supjaustyti pomidorus, citrinas, o tuo labiau dešrą.
Ar jums iš karto pavyko? Netikiu, kad ji nėra nepatogi, nes kiek žinau, daug barų naudoja, juk nevargtų kitu atveju...
Lauruzhe
Greitai bus Kaziuko mugė. Manau ten galima bus rasti tarkų, kurios viską tarkuoja smile.gif
Lesia
O man is to BORNER oranzines tarkos laikyklio ne iskrenta,labai patogu ir greitai gaunasi thumbup.gif
Salomejja
geriausios tarkos is turgelio mirksiukas.gif mirksiukas.gif
conve®se
sveikos, nusipirkau TESCOMA tarka su keturiais skirtingais antgaliukais ir tuo tokiu laikikliu i kuri darzove isistato smile.gif Nu nemoku tarkuot ir viskas doh.gif kokio ilgio pvz morka reikia ten ideti? As jei ilgesne pamaunu, tai ant tos tarkos normaliai neuzsideda, vyras juokais leipo pamates biggrin.gif
Sirvita
QUOTE(Lesia @ 2009 02 21, 18:04)
O man is to BORNER oranzines tarkos laikyklio ne iskrenta,labai patogu ir greitai gaunasi  thumbup.gif
*

ar sita laikikli turi galvoje?
http://www.intero.lt/flypage/tarkos/trend-...s-darzovei.html
lizarde
Turėjau ir aš borner tarką, tik ji man gulėjo, gulėjo, kol pribrendau ją perleisti kitai gaspadinei biggrin.gif tarkuoja ji nepriekaištingai, tik man lygiai tą patį daro ir aštrūs peiliai, tik plovimo paskui mažiau drinks_cheers.gif o čia man jau privalumas thumbup.gif galų gale supratau, kad man tereikia tik burokinės ir kaip burokinė tik smulkesnė.
gal kas bandėt tokią? kažin ar patogu tarkuoti su ja?
user posted image
ar geriau tokia paprastutė?
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.