Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nustojo augti pilvukas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
solveigyte
Sweikutes nestuke.gif.ar kam yra taip buve?mano pilvelio apimtis 83 cm.bet jau trys savaites kaip nei 1 cm.nepaaugo?siuo metu mums 18 savaiteliu.dar judesiuku nejauciu,savijauta puiki,tik gal siek tiek per mazai valgau.lauksiu jusu atsakymu.niekur panasaus nieko neradau apie tai.aciukas is anksto 4u.gif
solveigyte
Negi niekam taip nebuvo verysad.gif man tai iki 15 sav.normaliai issikiso pilvukas.bet jau 3 sav.kaip nei centimetro nepaaugo.ar gali taip buti? blink.gif Lauksiu jusu pasisakymu ax.gif
Lars
QUOTE(solveigyte @ 2010 07 23, 19:29)
Negi niekam taip nebuvo verysad.gif man tai iki 15 sav.normaliai issikiso pilvukas.bet jau 3 sav.kaip nei centimetro nepaaugo.ar gali taip buti? blink.gif Lauksiu jusu pasisakymu ax.gif
*

Sveika. Tikrai gali, nenusimink ir nestesuok. Mano pacios pilvas nera didelis, bet as del to tik dziaugiuosi, nes gulimas rezimas, tai su dideliu pilvuku butu sunku.
Sekmes tau 4u.gif
Beje kada eini pas gydytoja?
solveigyte
einu kita savaitele blush2.gif siaip viskas normaliai puikiai jauciuosi.tik va kad issigandau is pradziu paaugo pilvukas iki 15 savaiteles neblogai o dabar tris savaites stovi vietoje tai ir pergyvenu prisigalvoju visko unsure.gif
Papildyta:
beje gal tu ir teisi.aciukas smile.gif jums taip pat sekmytes 4u.gif
Lars
QUOTE(solveigyte @ 2010 07 23, 19:38)
einu kita savaitele blush2.gif siaip viskas normaliai puikiai jauciuosi.tik va kad issigandau is pradziu paaugo pilvukas iki 15 savaiteles neblogai o dabar tris savaites stovi vietoje tai ir pergyvenu prisigalvoju visko unsure.gif
*

Nemanau, kad butu kas nors blogai, jei taip butu (tfu tfu tfu) jau butum pradejus kraujuot ar dar kazkas panasaus. Nusiramink ir dziaukis, kad pilvukas dideja is leto 4u.gif
solveigyte
smile.gif Nuraminai truputuka.o kaip tau sweikatele 4u.gif
Ramunita
o tu esi tikra,kad vat gerai pasimatavai,kai radai tuos 83 cm? ir as tikrai matuoji taisyklingai,per tą pačią vietą ir t.t.?
Beje,aš tau galiu ir dar vieną dalyką pasakyt-pilvukas auga ne taip kasdien po kažkiek ,o tokiais etapais ax.gif man buvo,kad per kelias dienas kaip šoktelėjo smile.gif ir reikėjo kitų kelių rolleyes.gif
solveigyte
Na lyg ir taisyklingai visada per ta pacia vieta ir atsigulus.na bus matyt jau penktadieni eisiu pas gine.tikiuosi viskas bus gerai.jau lyg ir baksnoja lelius po biski,bet kai pirmas nestumas tai nelabai ir zinau ax.gif
Arenga
Jau tik nepergyvenk dėl poros savaičių, pamatytum mano pilvuką ir nepatikėtum, kad aš nėščia, nors jau 26 savaitės mano zuikiuj wub.gif daktarė labai gerai paaiškino kodėl man neauga pilvukas į plotį, kai padarė apčiuopą, pas mane zuikis išsiplėtė sau vietos maksimaliai į viršų (jau siekiam šonkaulius thumbup.gif ) o į plotį nesiplėtė, bet jau pradės, nes į viršų nėra jau kur cool.gif taigi nepergyvenk mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.