Sweikutes
Negi niekam taip nebuvo
QUOTE(solveigyte @ 2010 07 23, 19:29) Negi niekam taip nebuvo Sveika. Tikrai gali, nenusimink ir nestesuok. Mano pacios pilvas nera didelis, bet as del to tik dziaugiuosi, nes gulimas rezimas, tai su dideliu pilvuku butu sunku. Sekmes tau Beje kada eini pas gydytoja?
einu kita savaitele
Papildyta: beje gal tu ir teisi.aciukas QUOTE(solveigyte @ 2010 07 23, 19:38) einu kita savaitele Nemanau, kad butu kas nors blogai, jei taip butu (tfu tfu tfu) jau butum pradejus kraujuot ar dar kazkas panasaus. Nusiramink ir dziaukis, kad pilvukas dideja is leto
o tu esi tikra,kad vat gerai pasimatavai,kai radai tuos 83 cm? ir as tikrai matuoji taisyklingai,per tą pačią vietą ir t.t.?
Beje,aš tau galiu ir dar vieną dalyką pasakyt-pilvukas auga ne taip kasdien po kažkiek ,o tokiais etapais
Na lyg ir taisyklingai visada per ta pacia vieta ir atsigulus.na bus matyt jau penktadieni eisiu pas gine.tikiuosi viskas bus gerai.jau lyg ir baksnoja lelius po biski,bet kai pirmas nestumas tai nelabai ir zinau
Jau tik nepergyvenk dėl poros savaičių, pamatytum mano pilvuką ir nepatikėtum, kad aš nėščia, nors jau 26 savaitės mano zuikiuj
|