Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rimtai nerimauti, ar man tik paranoja?
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Kontraceptinės priemonės
tamsisiela
Sveikos, mane tiesiog kamuoja baime pastot, na nesenai praradau nekaltybe.. (nebijokit, man daugiau nei 17). Buvom su prezervatyvu, jis neplyso ir nesmuko, taciau man vistiek toks baimes jausmas, o jei? Galbut man reitu nusipirkti ta greita kontracepcija, gal taip apsiraminciau.. unsure.gif
Liora
reikia nusipirkti nestumo testa, pamatyti po 5 minuciu neigiama rezultata ir apsiraminti biggrin.gif

P.S. o pastojimo baime dabar Jusu persekios vi-sa-da.
Ramunita
daugiau nei 17ka smile.gif gerai skamba tongue.gif
o dėl apsaugos-tai nueik pas ginekologą,parekomenduos tau ilgalaikę kontracepciją,nes su tom skubiom nieko gero
tamsisiela
Man svarbu, kad dabar nieko nebutu smile.gif veliau tai tikrai reikes kreiptis i gyditoja. Tiesiog man kaip paranoja gal dabar, nakti sunkiai uzmiegu.
Ramunita
QUOTE(tamsisiela @ 2010 07 26, 13:16)
Man svarbu, kad dabar nieko nebutu smile.gif veliau tai tikrai reikes kreiptis i gyditoja. Tiesiog man kaip paranoja gal dabar, nakti sunkiai uzmiegu.
*

nu tai- prieš kiek laiko buvo tas nesaugus seksas?
tamsisiela
Tame ir yra esme, kad mes saugojomes, bet mane vistiek kamuoja baime.
*Beautiful*eyes*
QUOTE(tamsisiela @ 2010 07 26, 13:49)
Tame ir yra esme, kad mes saugojomes, bet mane vistiek kamuoja baime.
*

Siulau nusiraminti mirksiukas.gif
tamsisiela
As jau senai zinau, kad tai deretu padaryt, bet kadangi is prigimies esu jautri ir pergyvenu del kiekvieno sudniekio ir panasiai. :/
abiga
Jei prezervatyvas neplyso, juk sperma nepateko i vidu, nera del ko nerimauti. Aisku, nusiraminsi turbut tik kai prasides menesines, bet nejaugi sitaip jaudinsies kiekviena menesi - gal visgi per anksti ar ne su tuo pradejai lytini gyvenima, kiek metu tau bebutu mirksiukas.gif
tamsisiela
Galbut, cia taip spontaniskai viskas gavosi unsure.gif tikiuos bus viskas gerai ir daugiau taip nereiks jaudintis smile.gif
Papildyta:
Beja ar normalu, kad po to pora dienu buna tos rudos isskyros? blush2.gif
siaudai
QUOTE(tamsisiela @ 2010 07 26, 14:38)
Galbut, cia taip spontaniskai viskas gavosi  unsure.gif  tikiuos bus viskas gerai ir daugiau taip nereiks jaudintis smile.gif
Papildyta:
Beja ar normalu, kad po to pora dienu buna tos rudos isskyros? blush2.gif
*

normalu 4u.gif
Legyviel
jei neseniai praradai nekaltybe, tai tikrai normalu jaustis nesaugiai. Mane gal 6 pirmus menesius kankino baisus nerimas kad pastosiu...
Jei prezervatyvas neplyso, vadinasi viskas gerai. sulauksi menesiniu, ir apsiraminsi. Po kurio laiko priprasi ir bus ramiau wink.gif
sekmes!
angeliukas0902
nerimas suprantamas. turbūt visos išgyveną tokį laikotrapį. O jei nori patikimos apsaugos, pasikonsultuok su gydytoja. Tikrai yra gerų ir modernių priemonių dabar. pvz., pleistras ir kt. Tik domėtis ir konsultuotis su medikais reikia. O tuomet jau ir atsipalaiduoti galėsi ir jokių baimių nebeliks. Sėkmės renkatis
mylimuke
Jeigu jau tokia paranoja, derėtų atidėti seksą, kol subręsi labiau wink.gif
tamsisiela
Dekui visoms, nuraminot mane, viskas gerai. smile.gif)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.