Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Teminiai vakarėliai, 4 dalis
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Šventės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
inrinke
Baigėme Teminių vakarėlių trečią dalį, todėl atidarau naują temutę.

Senos temos, kad lengviau būtų ieškoti, skaityti, ruoštis.

1 dalis:

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry14096102
2 dalis:
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=266603
3 dalis:
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...77566&st=12
user posted image
user posted image
user posted image

Smagių, išradingų, nepamirštamų, įspūdingų, originalių teminių vakarėlių. mirksiukas.gif
Pasakokite, klauskite, dalinkitės savo patirtimi.
smile.gif

4mamyte
mano drauge daro vakareli"sudie vasara geleta"aprangos kodas aiskus,bet koks galetu buti pakvietimas?gal cia yra kokiu kurt megstanciu entuziasciu?
mamushka
sveikos, noreciau ir as gauti patarimu, gal tiksliau ideju smile.gif. planuoju savo gimtadieni, ir tema sugalvojau mazdaug "tarybines aukstuomenes (partijos sekretoriai, kolukiu pirmininkai ir pan ) balius pirtyje". nes gimtadienis mano per senasiasi revoliucines "spalio sventes " ir bus pirteleje. . o viskas prasidejo 1975 metais smile.gif
ir neapsisprendziu, ar daryt viska labai rusiskai tipo vodke stiklinemis ant laikrasciai nukloto stalo ar pvz kristoliniai baltarusiski prabangus indai , balta misraine ir pan. nesuprantamai suveliau, bet gal suprasit smile.gif
laukiu ideju visokiausiu: pradedant pakvietimu baigiant sveciu islydejimu.
inrinke
Sveika. smile.gif
Nežinau, ar pagelbėsiu, bet gal kažką pritaikysi, gal kokia nauja mintis šaus į galvą. Įdomi idėja, visai smagu sugrįžti į tą laikmetį, prisiminti tvyrančią nuotaiką. ax.gif Manau, puikus kreipinys būtų - DRAUGE. mirksiukas.gif Sėkmės ruošiantis šventei. smile.gif
http://gyvenimas.delfi.lt/style/sauniausia...i.d?id=22786592
http://www.kaveikti.lt/Netradicinis-gimtad...-SSRS/5865.html

user posted image
user posted image
user posted image
Pupse
Sveikutes 4u.gif

dabar skaitineju visas ''Teminiu vakareliu'' temas nuo pat pirmosios. Savo 21 gimtadieniui (svesiu jau si sestadieni) nutariau daryti tema ''Ligonine'', manau gana nesudetinga susiorganizuoti apranga i tema, o ir tinginiam nesunku persirengti ligoniais, apsibintuoti ar pleistriukais apsiklijuoti biggrin.gif bigsmile.gif

Tik va mastau ka idomesnio valgiams sugalvoti kad i tema butu ir kaip namus papuosti unsure.gif pvz mastau balta torta su raudonu kryziuku, bet ka dar unsure.gif gal kas turesite minciu smile.gif
jurgita79
Sveikos isradingosios mamytes 4u.gif
Esu pakviesta i temini vakareli Profesijos
Kazkaip soreciau buti kazino darbuotoja, policininke arba konduktore
Gal kokiu ideju linksmesniu turite saves isreiskimo, prisistatymo..
Aciu labai
rriimmggee
Laba,
paskaitinejau jurgita79 zinute, wink.gif tai prisiminiau keleta keistu profesiju :
zuvu gydytojas, maisto sunims degustatorius ar vyrisku trumpikiu dizaineris. smile.gif Gal tai padetu apsispresti? wink.gif
inrinke
QUOTE(jurgita79 @ 2010 08 16, 11:06)
Sveikos isradingosios mamytes 4u.gif
Esu pakviesta i temini vakareli Profesijos
Kazkaip soreciau buti kazino darbuotoja, policininke arba konduktore
Gal kokiu ideju linksmesniu turite saves isreiskimo, prisistatymo..
Aciu labai
*

Labai šauni tema. thumbup.gif Manau, profesijų įvairovė labai didelė, todėl gal sunkoka nuspręsti ir išsirinkti. Gal kažkiek padės... mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Seselė, mėsininkas, mokytojas, valytojas, padavėjas, melžėja ir dar daug įvairiausių profesijų yra ant svieto....Tikiuosi, pasiseks susikurti jums patinkančią profesiją. mirksiukas.gif
Papildyta:
Čia dar keletas...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
ritule.rita
sveikos, lygtais uzdaryta mergvaakriu temele... na bet nieko, as cia nesudrumciu ramybes. zodziu, gincijomes del temos su mergaitem nerealiai, juk daug smagiau kai svente temine:) vakar visos ejo uz sexa ir miesta, man buvo banalu. bet siandien, netycia visai perskaiciau straipsni, kuris pakeite mano nuomone. ka manot? visai nieko cia transformavosi tema. ir dar ten veina stoks neblogas. bet kaip uprantu esme.,kad fotografas buna.
http://www.apievestuves.lt/s/296-Ideja-mer...ex-and-the-city

http://www.apievestuves.lt/s/254-Ideja-mer...-world-cup-2010
rriimmggee
Sveikutes! smile.gif
SOS! Pagalbos! smile.gif mano kriksto dukryte spalio pradzioje sves savo 12 gimtadieni, o as ir jos mamyte norime jai siektiek padeti. Gal turite kokiu minciu del idomios sventes temos, zaidimu ir pan. ? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Dzekse
QUOTE(rriimmggee @ 2010 08 17, 11:03)
Sveikutes! smile.gif
SOS! Pagalbos! smile.gif mano kriksto dukryte spalio pradzioje sves savo 12 gimtadieni, o as ir jos mamyte norime jai siektiek padeti. Gal turite kokiu minciu del idomios sventes temos, zaidimu ir pan. ? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

o kelintas gimtadienis? blink.gif
jurgita79
Labai aciu visoms pagelbejusioms,
nusprendziau buti tarybiniu laiku autobusu konduktore, kazkada mano buvo svajoniu darbas biggrin.gif , sukdavausi ant pirstu popierelius, ir pardavinedavau kaip talonelius.
manau,kad turetu buti juokinga, nes nenoriu buti sesele ar sekretore, todel,kad manau bus nemazai norinciu pabuti jomis, o man norejosi kazko juokingo.
manau busiu su 'tikru' rusisku makiazu, didele krutine ir pavyzdingai seksiu,kad visi butu su bilieteliais, zodziu sazininga darbuotoja, tikra tarybine moteris...
Grryne
QUOTE(ritule.rita @ 2010 08 17, 10:44)
sveikos, lygtais uzdaryta mergvaakriu temele... na bet nieko, as cia nesudrumciu ramybes. zodziu, gincijomes del temos su mergaitem nerealiai, juk daug smagiau kai svente temine:)  vakar visos ejo uz sexa ir miesta, man buvo banalu. bet siandien, netycia visai perskaiciau straipsni, kuris pakeite mano nuomone. ka manot? visai nieko cia transformavosi tema. ir dar ten veina stoks neblogas. bet kaip uprantu esme.,kad fotografas buna.

*

geros iodejos:)

o tai kurios, kriksto dukra svencia 12 gimtad visai pirtaikyciau cia rasomas temas. gal ne temas, o ideja, kad samdyt fotografa ir daryt fotosesija. galima ir istudija kokia. bet susiraskit nebloga fotografa, o ne koki kiciuka:)
aisku kiek jus galit leisti nuo to priklausys. bet manau krikstadukrai patiks. juk visos mergaites megsta maivytis:)
Aiste9
Sveiki,
planuoju daryti artimu draugiu susitikima,kurio tema-BITUTĖS.
Labai prasau ideju,ka galima be medaus dovanoti,kokie aksesuarai,zaidimai,dainos,valgiai,himnai ir t.t.
Gal kas galite pasidalinti savo idejomis,buciau labai dekinga 4u.gif
inrinke
Sveika. smile.gif
Pirmiausiai, perskaičius žinutę, prieš akis iškilo Bitės Majos paveikslas ir istorija. Galima ištrauką ir suvaidinti. ax.gif Paskui galima sušokti Bitute pilkoji šokį. Inscenizuoti medaus rinkimą ar išsirinkti Bitę motinėlę už gerus darbus... Sugalvoti juokingas nominacijas... Žodžiu, tema įdomi, reikia tinkamai susirinkti medžiagą ir viską susidėlioti. mirksiukas.gif
O čia keletas Bičių kostiumų.
user posted image

user posted image
user posted image
O čia žavūs torčiukai:
user posted image
user posted image
user posted image
Sėkmės, gražių kūrybinių minčių ir idėjų. 4u.gif
Vetrunge.S
kaip manot ar ziema tokia tema tiktu gimtadieniui?
http://www.apievestuves.lt/s/295-Ideja-mer...iui:-paskraidom
Austeja7
QUOTE(Vetrunge.S @ 2010 08 30, 15:37)
kaip manot ar ziema tokia tema tiktu gimtadieniui?
http://www.apievestuves.lt/s/295-Ideja-mer...iui:-paskraidom
*

ziema ziemai nelygu.
Bet siaip tema tinkama bet kuriam metu laikui, jei tik pilotas pasakys kad oras skrydziui palankus
IgLi
Sveiki,
cia daug kur rasoma apie teminiu vakareliu aprangas, o man labai reikia ale disco ar latino vakareliui kokiu zaidimuku. Butu merginu vakarelis (apie 4-5). 4u.gif
Austeja7
QUOTE(IgLi @ 2010 08 31, 15:07)
Sveiki,
cia daug kur rasoma apie teminiu vakareliu aprangas, o man labai reikia ale disco ar latino vakareliui kokiu zaidimuku. Butu merginu vakarelis (apie 4-5). 4u.gif
*

sitoms temoms reikia labiau ne zaidimuku, o sokiu konkurseliu.
cia visas zaidimas ir slypi.
sokti ne siaip sau, o ispraudziant i ivairiu uzduociu remus.\

ir zinoma kostiumuotu fota sesija kaip tik
bitemaja1
QUOTE(ritule.rita @ 2010 08 17, 11:44)
sveikos, lygtais uzdaryta mergvaakriu temele... na bet nieko, as cia nesudrumciu ramybes. zodziu, gincijomes del temos su mergaitem nerealiai, juk daug smagiau kai svente temine:)  vakar visos ejo uz sexa ir miesta, man buvo banalu. bet siandien, netycia visai perskaiciau straipsni, kuris pakeite mano nuomone. ka manot? visai nieko cia transformavosi tema. ir dar ten veina stoks neblogas. bet kaip uprantu esme.,kad fotografas buna.

*

Kazkada teko aptureti toki vakareli SEKSAS IR MIESTAS, nu, man kazkaip nelabai patiko. Tas kas organizavo, nelabai viska apgalvojo iki galo ir pavadinimas liko sau, o visa kita sau. Vakareli organizavo bare, gerem "seksovus" kokteilius, bet ziauriai kazko truko. Tai, va gal ir norejau pasakyti, kad tikiam vakareliui dvasia palaikyti reikia viska derinti nuo iki: drabuziukai, meniu, pokalbiai ir atrakcijos blush2.gif Bet gerai ispildzius viska mergvakaris turetu buti SUPER thumbup.gif
tevas ant arklio
QUOTE(bitemaja1 @ 2010 09 10, 15:21)
Kazkada teko aptureti toki vakareli SEKSAS IR MIESTAS, nu, man kazkaip nelabai patiko. Tas kas organizavo, nelabai viska apgalvojo iki galo ir pavadinimas liko sau, o visa kita sau. Vakareli organizavo bare, gerem "seksovus" kokteilius, bet ziauriai kazko truko. Tai, va gal ir norejau pasakyti, kad tikiam vakareliui dvasia palaikyti reikia viska derinti nuo iki: drabuziukai, meniu, pokalbiai  ir atrakcijos blush2.gif Bet gerai ispildzius viska mergvakaris turetu buti SUPER thumbup.gif
*

Tai vat būtent, kad teminis geras vakarėlis yra tikrai ne toks jau paprastas reikalas, kaip dažnai atrodo ir yra čia daugybė povandeninių uolų. Tikrai neužtenka čia butaforinių rųbelių, ar kelių patiekalų. ir tikrai ne kiekvienam jį surengti ir net dalyvauti teminiame vakarėlyje reikia mokėti, o ir pasiruošti reikia, o pasiruošimas tai ne tik apdarėliai.
Kami (:
Sveikos. smile.gif gal galite pasiūlyti 18 gimtadieniui temą? 4u.gif
neįsivaizduoju kokią daryti. doh.gif
tevas ant arklio
QUOTE(Kami (: @ 2010 09 17, 15:01)
Sveikos.  smile.gif  gal galite pasiūlyti 18 gimtadieniui temą?  4u.gif
neįsivaizduoju kokią daryti.  doh.gif
*

Tai jau pats 18 ir ne6a savje pagrindinę temą, o jeigu irvieta aiški, kur žadate švęsti, tai,pati vieta, pilnametystė, Jūsų pomėgiai ir svečių stilistika ir turėtų nulemti temą, jeigu čia dar reikia kažkokios temos. Pasiūlyti tai galima, bet ...jau kalbėjau slidokas tas dalykas teminis vakarėlis, ar reikia visų tų rūpesčių Jums ir svečiams.
perla <3
As manau, kad jei jau darai temini vakareli, tai ji ir prisitaikyt individualiai sau. Vakareliui tema gali virsti bet kas: megstamiausias filmas, o gal esi melomane, gal megsti kazka, gal kazkuo ypatingai domiesi, o gal turi dazniausiai vartojama fraze ir t.t. Sventes temomis gali virsti ir tokios frazes, kurias dabar zino visi, pvz, "Noriu svente svesti", " Bet tai kai didumo" ir t.t. Pagalvok apie save bent minutele ir tikrai atrasi pacia paciausia sau tema vakareliui.
Linjus
Sveiki, draugė rengia 9 -dešimtmečio (1980-1990 )stiliaus vakarėlį. Gal kokių idėjų turite... Galva jau visai susisukusi nuo minčių ir info ieškojimo... doh.gif
Gal turite nuotraukų ta tema - gali būti ir senelių, mamų foto apsirengusių to laikotarpio rūbais 4u.gif
Ilgakase
Noreciau savo gimtadienio proga padaryti ale prancūzišką popietėlę (vaišės darbe). Grotų prancūziškos dainos, iš vaišių galvoju apie prancūzišką vyną, pelėsinį sūrį (vėrinukai su vynuogėmis), sumuštinukus ant prancūziško batono, kroasantus, dar gal kokių prancūziškų saldainių rasiu......daugiau nesugalvoju ką tokio ale prancūziško pavaišint g.gif sraigės ir varlės būtų fantastika, bet biudžetas labai ja ribotas......gal kas pametės kokių minčių ax.gif
Ramera
QUOTE(Ilgakase @ 2010 09 26, 18:12)
daugiau nesugalvoju ką tokio ale prancūziško pavaišint  g.gif sraigės ir varlės būtų fantastika, bet biudžetas labai ja ribotas......gal kas pametės kokių minčių  ax.gif
*

Perskaičiau jūsų žinutę ir šovė kelios idėjos:
* gal nebūtinai reikia tikrų sraigių ir varlių, užtektų ir tiesiog tokios išvaizdos maisto (gal kokių saldainių, sausainių tokios formos rastumėte);
* man dar prancūziškai atrodytų kokios nors austrės ar pan. Tai gal galima tiesiog į paprastas lietuviškas geldeles (gal turite iš pajūrio, ežero pririnkusi ar būna pirkti dekoratyvinių) jas gerai išvalius, išvirinus, kokio nors užkandžio įdėti. Manau atrodytų gražiai.
Gretoootia
Sveikos, gavau siandien pakvietima i drauges gimtadieni. Tema kelia daugiausia problemu "When i grow up i will be.." na kagi galit patart, mano galva kazkaip tuscia, noretusi kazko originalesnio nei daktare biggrin.gif
tevas ant arklio
Nebūtinai daktare, galima paciente. Kada nors, kai gerai paaugsime, visi jais būsime.
perla <3
QUOTE(Gretoootia @ 2010 10 04, 15:49)
Sveikos, gavau siandien pakvietima i drauges gimtadieni. Tema kelia daugiausia problemu "When i grow up i will be.." na kagi galit patart, mano galva kazkaip tuscia, noretusi kazko originalesnio nei daktare biggrin.gif
*

Daugaivaike motina smile.gif 4u.gif Taip ir įsivaizduoju, rankose vienas leliukas (lele),vežimelyj kitas smile.gif i rankas isikibes savas vaikas smile.gif)) Kaip atrakcija gali buti ir prasymas gimtadienio kaltininkei padeti uzmigdyti/pervystyti tavo vaikus
Aurr
sveikos mielosios,
neužilgo ir aš planuoju švęsti, o temą pasirinkau "pasakų herojai ligoninėje" (dėl tam tikros priežasties ax.gif )
Tai va, kadangi čia visos pilnos visokių patarimų, galvoju gal pasiūlysit kokių įdomių dalykėlių - puošybai, maistui ar dar kam 4u.gif ??
šiaip perskaičiau beveik visus postus ir LABAI patiko keletas žaidimukų bei įdėja su balto glaisto tortu su raudnu kryžium !! noriu tokio labai biggrin.gif
sigute2
Sveikos mamytes, lapkriti ruosiuosi svesti savo 30 gimtadieni doh.gif . Zadu sveti kokioje tai kleteleje, bet noreciau gal kokio mafijos vakarelio. Tik va, beda, ka per ji reiktu veikt. kazkur jau buvo rasyta, bet niekaip nerandu. Gal galetumet pagelbeti sia tema, o ir apie apranga dar nelabai zinau. Gal yra dalyvavusiu tokiame vakarelyje? ax.gif
Ilgakase
QUOTE(Ramera @ 2010 09 26, 19:11)
Perskaičiau jūsų žinutę ir šovė kelios idėjos:
* gal nebūtinai reikia tikrų sraigių ir varlių, užtektų ir tiesiog tokios išvaizdos maisto (gal kokių saldainių, sausainių tokios formos rastumėte);
* man dar prancūziškai atrodytų kokios nors austrės ar pan. Tai gal galima tiesiog į paprastas lietuviškas geldeles (gal turite iš pajūrio, ežero pririnkusi ar būna pirkti dekoratyvinių) jas gerai išvalius, išvirinus, kokio nors užkandžio įdėti. Manau atrodytų gražiai.
*

liuks idejos, butinai pasinaudosiu wub.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif aciu aciu aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Miss Bisbigli
Sveikos, prašau skubios pagalbos help.gif
reikia minčių vakarėliui tema mafija. Kaip rengtis nedomina, jau žinau, bet kaip puošti stalą, kuo dekoruoti g.gif tik viską darysiu juoda balta
sigute2
O man ir apranga butu idomu mafijos tema, zinoma ir aplinka gal kokia nors speciali. Gal ka nors turit, mamytes? ax.gif
neven
QUOTE(Linjus @ 2010 09 24, 13:48)
Sveiki, draugė rengia 9 -dešimtmečio (1980-1990 )stiliaus vakarėlį. Gal kokių idėjų turite... Galva jau visai susisukusi nuo minčių ir info ieškojimo... doh.gif
Gal turite nuotraukų ta tema - gali būti ir senelių, mamų foto apsirengusių to laikotarpio rūbais 4u.gif
*

turiu daug idėjų šia tema, kaip tik tokį vakarėlį organizuoju savo vyrui drinks_cheers.gif
jei ką, gali rašyti asmeniškai, o pradžiai pažiūrėk čia:

http://www.liketotally80s.com/index.html
Papildyta:
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2010 10 12, 11:56)
Sveikos, prašau skubios pagalbos help.gif
reikia minčių vakarėliui tema mafija. Kaip rengtis nedomina, jau žinau, bet kaip puošti stalą, kuo dekoruoti g.gif tik viską darysiu juoda balta
*

na, man mafija asocijuojasi su kazino: kortos, kauliukai, ginklai, šampanas...
pagieza2
sveikos, esu pakviesta i temini vakareli "tautu susirinkimas" atrodo paprasta bet tuo paciu ir sunku, jau nugirdau kad bus cigonu, geisu, havaju, egiptieciu, indu... nesinoretu kartotis, tad gal turit minciu ka dar butu galima atstovauti? smile.gif tai neturi buti pilna apranga, svarbu ryskus akcentas kad visi suprastu is kur esi...
neven
QUOTE(pagieza2 @ 2010 10 20, 20:38)
sveikos, esu pakviesta i temini vakareli "tautu susirinkimas" atrodo paprasta bet tuo paciu ir sunku, jau nugirdau kad bus cigonu, geisu, havaju, egiptieciu, indu... nesinoretu kartotis, tad gal turit minciu ka dar butu galima atstovauti? smile.gif tai neturi buti pilna apranga, svarbu ryskus akcentas kad visi suprastu is kur esi...
*

būkit rusai lotuliukas.gif originalu, nenuvalkiota ir neturėtų būti sunku apsirengt g.gif
undi
Arteja mano 30-metis, o Mb 29. planuojame svesti kartu vienu metu gimtadienius. uzsisakeme pirti, bet norisi kazkaip kaitaip siais metais atsvesti. tai sugalvojau,kad ir mums reikia teminio vakarelio..tik norisi kazko originalaus ir kad butu su mumis sisieta..bet nesugalvoju nieko kazko tokio.. apart 1980-1990 metus.. gal jums mergaites yra kokiu ideju ir patarimu? nes noretusi visa gimtadieni su tema ir susiet, tiek maista, tiek zaidimus..o gal as labai didelius reikalivimus issikeliau? g.gif
dar buvo sovus mintis..kadangi gimtadieniai ziema..duoti tema
ziema..arba kaledu belaukiant..
kaip jus interpretuotumet ir pasirenktumet jei butu tokios apsrakcios temos? rolleyes.gif
tevas ant arklio
Ta jeigu norisi kaip nors originaliau ir kaip nors kitaip, ar verta iš karto ir iš pradžių užsisakyti pirtį. Iš karto ir dingsta originalumas.
neven
undi, na, aš kaip tik savo vyrui organizuoju tema 80's, tai ir maistą ir papuošimus jau suderinau bigsmile.gif
o tema "žiema" labai gera, tik reiktų detaliau paaiškinti mirksiukas.gif tik spėju, kad bus daug Kalėdų senelių ir snieguolių g.gif
Na, o jei pirtyje, tai gali būtti tema kaip to filmo "po pirties" ir laikmetis maždaug tas tongue.gif
undi
QUOTE(tevas ant arklio @ 2010 10 21, 13:01)
Ta jeigu norisi kaip nors originaliau ir kaip nors kitaip, ar verta iš karto ir iš pradžių užsisakyti pirtį. Iš karto ir dingsta originalumas.
*

na pritis buvo uzsakyta jau su mintim,kad nesinori jokio oficialumo - baliniu sukniu ir sedejimo prie stalo, norejosi jaunatviskai..o dabar norisi jaunatviskai ir originaliai tongue.gif

QUOTE(neven @ 2010 10 21, 13:03)
undi, na, aš kaip tik savo vyrui organizuoju tema 80's, tai ir maistą ir papuošimus jau suderinau bigsmile.gif
o tema "žiema" labai  gera, tik reiktų detaliau paaiškinti mirksiukas.gif tik spėju, kad bus daug Kalėdų senelių ir snieguolių  g.gif
*

na va as ir galvoju,jei apstrakciai pasaysi tai idomu kaip kiekvienas interpretuotu smile.gif jums asocijuojasi su snieguolem ir seniais salciais smagu thumbup.gif mano pirma mintis buvo gal sniego karaliene buciau
kam dar kokiu minciu?

Papildyta:
QUOTE(neven @ 2010 10 21, 13:03)
Na, o jei pirtyje, tai gali būtti tema kaip to filmo "po pirties" ir laikmetis maždaug tas tongue.gif
*

wow ideja super thumbup.gif
aciu, reikia ka nors bandyti mastyti ta linkme mirksiukas.gif
pagieza2
QUOTE(neven @ 2010 10 21, 08:11)
būkit rusai lotuliukas.gif originalu, nenuvalkiota ir neturėtų būti sunku apsirengt g.gif
*

o kaip apsirengti kad visi suprastu jog esu ruse? biggrin.gif
undi
QUOTE(pagieza2 @ 2010 10 21, 16:04)
o kaip apsirengti kad visi suprastu jog esu ruse?  biggrin.gif
*

bukit cigonais jei truksta fantazijos, jais apsirengs labai lengva mirksiukas.gif
neven
QUOTE(pagieza2 @ 2010 10 21, 16:04)
o kaip apsirengti kad visi suprastu jog esu ruse?  biggrin.gif
*

Pažiūrėkit senus filmukus, kaip "lydekai paliepus" "Vasilisa". Na, esmė maždaug tokia: moterims sukneles platėjančios nuo krūtinės, palaidinės labai plačiomis rankovėmis, batai iki kelių, skaros ant galvos, arba "sniguračkų" karūnos. O vyrams "ivanuškos" marškiniai, plačios kelnės, sukištos į ilgaaulius batus...
sigute2
Cia ta pacia tautu tema. Gal turite kokiu ideju ka veikti pr toki vakareli? Zaidimu gal kokiu su skirtingom tautom turit, ar kokiu uzduociu? Viena sugalvojau - atsinesti kazkoki tai maisto produkta, kuris zymetu is kokios salies yra. Pva. italai su kokiu makaronu lekste, lietuviai su cepelinais. Na zodziu ir gausis kaip ir sunestinis balius bigsmile.gif . tik vat su ta veikla neaisku, kuom uzimti orginliai juos verysad.gif
pagieza2
QUOTE(sigute2 @ 2010 10 25, 13:54)
Cia ta pacia tautu tema. Gal turite kokiu ideju ka veikti pr toki vakareli? Zaidimu gal kokiu su skirtingom tautom turit, ar kokiu uzduociu? Viena sugalvojau - atsinesti kazkoki tai maisto produkta, kuris zymetu is kokios salies yra. Pva. italai su kokiu makaronu lekste, lietuviai su cepelinais. Na zodziu ir gausis kaip ir sunestinis balius  bigsmile.gif . tik vat su ta veikla neaisku, kuom uzimti orginliai juos  verysad.gif
*

mes galvojam prisirinkti muzikos skirtingu tautu atstovam, ir tik atejus kai visi susirinks reikes "patikrinti" ar tikrai napsimeti ir esi tos tautos atstovas biggrin.gif taigi paleisim tos tautos daina kokia nors zinoma ir reikes save pristatyti (pasokti, padainuoti ir pan)
sigute2
Aha, labai gera ideja, tik reikes tada issiklausinet kas kuom zada but. Ateis kokie belgai blink.gif ir neturesiu tokios muzikos unsure.gif . O as dar sakau bandysiu duoti is kokiu nors priemoniu savo salies veliava padaryti ir kur nors susikabinsim ar pasidesim, o paskui kokius palinkejimus ant ju parasyt gal paprasysiu ar ka. ax.gif
sigute2
Gal dar kokiu nors zaidimu vakareliui mamytes turit? Nors musu tema tautu susirinkimas, bet gal galima ka nors butu pritaikyti ir is kitokiu temu? kaip uzimti tuos draugus, kad nebutu vien valgymas ir gerimas be saiko g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.