Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sportas su vaiku (taipogi maitinant)
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4
manu
sveikutes, ziauriai noriu sportuoti, tik neturiu kam palikti maziuko. todel ieskau sporto klubo, kur butu vaiku kambarys ar aukle, vienzo kad butu galima palikti maziuka wink.gif kol mamyte prakaita lies
veiksmas vyksta vilniuje wink.gif
viena varianta turiu, telecomo sporto klubas, bet man labai toli vazineti, kokiose dar klubuose teikiama si paslauga ?
tiesa, domina rytines treniruotes, esu girdejusi, kad kai kuriuose klubuose, vaikus ziuri tik vakarais unsure.gif
afera
Olimpyc Gyme yra, ir dirba jei neklystu nuo 10 ryto rolleyes.gif
NERA
Yra ir forume, tik ten auklytė viena fe tokia sad.gif .Šiaip daugumoje didesnių sporto klubų vaikų kambairia yra, o ir dirbti pradeda 9-10, kiekvienam klube atskirai.Beje jei vaikutis labai mažas gali jo ir nepriimti, nes daugumoje priima nuo 3 metų unsure.gif
rimama
Mano vaikui beveik 1m., neturiu su kuo jį palikti, o sportuoti, bendrauti, vesti aktyvu gyvenimo buda labai norisi. Kaip tai padaryti? Ar yra Vilniuje tokiu sporto klubu ir grupiu?
Ida66
QUOTE(rimama @ 2006 01 11, 10:03)
Mano vaikui beveik 1m., neturiu su kuo jį palikti, o sportuoti, bendrauti, vesti aktyvu gyvenimo buda labai norisi. Kaip tai padaryti? Ar yra Vilniuje tokiu sporto klubu ir grupiu?
*

FitLife yra speciali treniruotė mamoms ir kūdikiams MAMA PLIUS. 2.gif biggrin.gif
Ingakalnis
geriausia derinti su vyru - jis grista is darbo o tu keliauji is kart sportuot mirksiukas.gif
Amira
Siaip sporto klubuose buna vaiku kamvariai, tik nezinau ar priima tokius mazus... g.gif
rimama
QUOTE(Ida66 @ 2006 01 13, 17:42)
FitLife yra speciali treniruotė mamoms ir kūdikiams MAMA PLIUS. 2.gif  biggrin.gif
*

Kur randasi tas fitlife, ar Vilniuje, tikrai nueiciau. Vyras kol is darbo ateina, kol pavalgo, tai mes jau miegoti einam verysad.gif
Ingakalnis
Fitlife klubas prie mindaugo Maximos vilniuje mirksiukas.gif
meškutė_Nida
QUOTE(ingakalnis @ 2006 01 13, 17:21)
geriausia derinti su vyru - jis grista is darbo o tu keliauji is kart sportuot  mirksiukas.gif
*

Deja, tuomet pradeda veikti brangesnis abonementas... verysad.gif

QUOTE(Amira @ 2006 01 13, 17:44)
Siaip sporto klubuose buna vaiku kamvariai, tik nezinau ar priima tokius mazus... g.gif
*

Impulsas (bent Karoliniškių) priima nuo 1,5, visi kiti, kiek žinau- tik nuo 3 m....
rimama
QUOTE(ingakalnis @ 2006 01 14, 11:58)
Fitlife klubas prie mindaugo Maximos vilniuje mirksiukas.gif
*

4u.gif aciu aciu, jau buvau nuejusi pasiziureti, kaip vyksta pratimai su kudikiais, labai patiko. mamytes sokineja, o lialiukai salia, kas sedi ir zaidzia, kas guli nesiokleje, faina, bet gi maniskis jau begioja. nezinau, ketvirtadieni eisiu pabandysiu, kaip pavyks nezinau, begios mano huliganas po visa sale, bet labai gerai, kad yra tokiu sporto klubu thumbup.gif
Deborah
Mielos mamytės, atėjo laikas prasiblaškyti, pabėgti iš namų, bei smagiai praleisti laiką sportuojant. Mankšta mamoms po gimdymo praskaidrins jūsų kasdienybę, pagerins kūno formas, savijautą, bei nuotaiką. Jums nereikės rūpintis kur palikti savo vaikelį, galite ji atsinešti tiesiog į mankštą.

Pogimdyminio periodo mankšta padės jums susigrąžinti prarastas kūno linijas. Būtina atlikti dinaminius pratimus, skirtus dubens ir klubo sąnario paslankumui gerinti, pilvo ir nugaros raumenų stiprinimui. Atliekant pratimus gerėja kraujotaka, greitėja medžiagų apykaita, stimuliuojama žarnyno veikla, didėja dubens dugno elastingumas. Mankštoje derinami fiziniai pratimai su atpalaidavimo pratimais.

Treniruotėje dalyvaujant ir jūsų vaikeliui sustiprinsite raumenis, atsipalaiduosite. Tai puikios emocijos, ne tik mamai, bet ir jos kūdikiui.

Mankštoje gali dalyvauti mamytės su kūdikiais nuo 3 mėnesių iki 1metų. Mankštos trukmė 45 min.

Mankštose dalyvauja Linijos vaikų auklė Audra, kuri pasirūpins Jūsų vaikeliu, kol Jūs mankštinsitės, todėl pageidautina, kad vaikelį atsineštumėte nešioklėje.

Kontaktai:
Taikos pr.44A, KAUNAS.
Telefonas 38 03 19.
Faksas 38 04 00

Dislokacija
Sveikatingumo centras Linija įsikūręs Kauno m. Taikos pr. 44A Žaliakalnio ir Dainavos rajonų sankirtoje. (privažiavimo schema) ▼
user posted image
Be apribo-jimų Nėščiųjų ir mamų po gimdymo treniruočių paketas. 10 treniruočių (galioja 3 mėn.)
Pastaba raktelį grąžinti per 30 min. po treniruotės pabaigos
110 Lt
Treniruotės vyksta du artus per savaite III nuo 11val ir V nuo 11val.

p.s. informacija panaudota is "Linija"
Ieškau bendraminčių sportui....gal prisijunksit kuri nors?? Aš palanuoju nuo vasario mėnesio... rolleyes.gif
shoei
Jaunos mamytes, ar žinote, kad sporto klube ,,Linija"sportuoti galima ir su savo mažyliu?Treniruotės vyksta 3 kartus per savaitę, rytais nuo 11 val.Saleje su mažyliais žaidžia auklė.Pas juos ten puiki sale, šviesos efektai, netgi filmuka treniruotės metu paleidžia:)Tiesiog visas servisas smile.gif Mačiau per duru stiklą-vilioja biggrin.gif
Ingakalnis
o kurioj vietoj ta "linija" cia vln g.gif
shoei
QUOTE(ingakalnis @ 2006 02 21, 15:45)
o kurioj vietoj ta "linija" cia vln  g.gif
*

Ne, tas klubas yra kaune smile.gif
Raganiute
Sveiki,

Lankau Linijos sporto klubą Kaune, mamyčių mankštą su vaikais. Bet vaikai į tai neįtraukti, jie gali su aukle būti šalia ir žiūrėt į mamytes.. blink.gif o eidama ten maniau, kad ir jie bus įtraukti.. blogai informavo doh.gif dar maniškis jokių auklių neprisileidžia, tai pasportuot retai galiu verysad.gif
Taigi, klausiu, nes labai noriu sportuot su savo vaikučiu. Kad tai įmanoma, mačiau per TV ir girdėjau iš kitų miestų mamyčių. Gal kas žinot, ar yra Kaune tokių užsiėmimų?
Dėkoju nepatingėjusioms atsakyt ax.gif
4u.gif
mexx111
na cia idomus dalykai su ta linija darosi mano svogerka buvo nuejus kelis kart i linija su vaiku sportuot tai sake patiko visokius pratimus su juo dare drauge , bet ji kaip sako tuos pratmus galima ir paciai atlikt namuose tai todel ir nebejo
Raganiute
QUOTE(mexx111 @ 2006 04 06, 11:45)
na cia idomus dalykai su ta linija darosi mano svogerka  buvo nuejus kelis kart i linija su vaiku sportuot tai sake patiko visokius pratimus su juo dare drauge , bet ji kaip sako tuos pratmus galima ir paciai atlikt namuose tai todel ir nebejo
*

tai seniai buvo ax.gif tikrai daugiau nei prieš pusmetį... ar ne?
Raganiute
turbūt nėra verysad.gif
braskute_v
Labutis 4u.gif
tai va aš irgi intensyviai ieškau užsiėmimų kartu su savo mažyte... bet kol kas nieko verysad.gif Nesuprantu, nejaugi niekas panašaus neorganizuoja. g.gif
braskute_v
Buvau ir aš ten nuėjus- bet kad aš noriu sportuoti kartu su savo mažyte, o nepalikti svetimam žmogui verysad.gif
Raganiute
susižinojau, kad nuo gegužės mėn žada Purėno g. būt tokie užsiėmimai. tik maniškis jau visai didelis bus. Bet bandysiu eit. tongue.gif Junkimės, mamos, tada tikrai vyks užsiėmimai. Ar yra dar norinčių? ax.gif
Vilioja
o iniciatyva sportuoti turi būti iš mamos, ar iš vaiko pusės biggrin.gif
sssaule
QUOTE(braskute_v @ 2006 04 09, 17:37)
Buvau ir aš ten nuėjus- bet kad aš noriu sportuoti kartu su savo mažyte, o nepalikti svetimam žmogui  verysad.gif
*

Neįsivaizduoju kaip galima būtų sportuoti su mažu vaiku, jis norės visur bėginėti, blaškys ir tavo dėmesį ir kitų.
braskute_v
QUOTE(sssaule @ 2006 04 19, 18:49)
Neįsivaizduoju kaip galima būtų sportuoti su mažu vaiku, jis norės visur bėginėti, blaškys ir tavo dėmesį ir kitų.
*

Tai va užtai ir ispirkau mankšteles ir masažiukus asmeniškai savo lelytei. Kad kitų dėmesio neblaškytų mirksiukas.gif
Raganiute
QUOTE(Vilioja @ 2006 04 18, 18:58)
o iniciatyva sportuoti turi būti iš  mamos, ar iš vaiko  pusės biggrin.gif
*

iš abiejų biggrin.gif
Raganiute
QUOTE(braskute_v @ 2006 04 09, 17:37)
Buvau ir aš ten nuėjus- bet kad aš noriu sportuoti kartu su savo mažyte, o nepalikti svetimam žmogui  verysad.gif
*

būtent! ir aš taip noriu

o linijoj filmuką paleidžia nebent vaikų kambary, toj salėj kur mamos sportuoja ner jokiu filmuku, muziką paleidžia garsiai, kartais vaikiukai prisibijo triukšmo, o ir ta moteris kuri veda mankštą mamytėms truputį netinka man blush2.gif nenoriu aš čia viešai jos peikt..
o yra mankštų su vaikais tik reik jas susirast, yra ir pratimų, kur mamos mankštinas, vaikus kaip svarmenis naudoja, o jiems linksma.. Tik nesusirenka mamyčių grupė verysad.gif
Pukė
QUOTE(Raganiute @ 2006 04 21, 20:17)
mankštą mamytėms truputį netinka man  blush2.gif  nenoriu aš čia viešai jos peikt..
o yra mankštų su vaikais tik reik jas susirast, yra ir pratimų, kur mamos mankštinas, vaikus kaip svarmenis naudoja, o jiems linksma.. Tik nesusirenka mamyčių grupė  verysad.gif
*

tai jau į liniją apsigalvojau eit, o taip norėjosi pajudėt doh.gif aš jungčiausi prie norinčių sportuot su vaiku, ar ne per mažas mano zuikis? blush2.gif ir kur čia tokie dalykai vyksta?
jau radau kitoj temoj bigsmile.gif
Pukė
QUOTE(Raganiute @ 2006 04 15, 21:40)
susižinojau, kad nuo gegužės mėn žada Purėno g. būt tokie užsiėmimai. tik maniškis jau visai didelis bus. Bet bandysiu eit.  tongue.gif  Junkimės, mamos, tada tikrai vyks užsiėmimai. Ar yra dar norinčių?  ax.gif
*

o kokia ten salė, kas ves tą mankštą??? jungčiausi, jei nebus labai toli ateit, aš be mašinos blush2.gif reik kokiuose bendraamžiuose pareklamuot, tikrai atsirastų norinčių, manau g.gif tik būtų gerai daugaiu info sužinot ax.gif
Amulet
QUOTE(Raganiute @ 2006 04 15, 21:40)
susižinojau, kad nuo gegužės mėn žada Purėno g. būt tokie užsiėmimai. tik maniškis jau visai didelis bus. Bet bandysiu eit.  tongue.gif  Junkimės, mamos, tada tikrai vyks užsiėmimai. Ar yra dar norinčių?  ax.gif
*

oi, tai idomu, as irgi visai noreciau, o cia kurioje vietoje? ax.gif
mildux79
Vaiku kambarys yra Azuolyno sveikatingumo centre ok.gif
siluetas
Ar yra lankančių/lankiusių šias treniruotes?
Kokie atsiliepimai? Gal kas planuoja lankyti?
siluetas
Linijoj jau prasideda mamų po gimdymo treniruotės smile.gif Ar lankot kas?
Milinga
ir man idomu, ar kas lankot? ar verta eiti?
Puumpaa
O jei vaikeliui 2 men., ar galima pradeti?
agniux911
sveiki

noriu sportuoti, bet i kluba neinu nes nenoriu vakarais po darbo skirta laika vaikui dar dalytis su sporto klubu. mat klube nors ir yra kai kur vaiku kambariai, jis neliktu, net ir su vaikais, mat jis dar nelabai su jais bendrauja. sunku is tikro ir namie kazka daryt.jei imu steperi, jis lipa man ant koju ir nebepaminu doh.gif koki sporta susimastyt, gal turit minciu, patarimu, kad ir man uzpakaliukas nekerpetu ir vaikui butu smagu.man kazkaip nekyla minciu.gal ir jam but i nauda issikraut, nes jis daznai pyksta, net nesuprantu del ko daznai
simoneta
tai va mane irgi domina sportas su vaikeliu 1-2 men. Kaune. Gal kas kas zinot
zhemaituke
Ir as noreciau pradet sportuot, bet neturiu kur savo maziuka palikt. Beto su svetimais zmonemis jis nelabai buna, reikalauja tik mamos arba tecio. O kaip tos aukles tuose sporto centruose? Jos iskart priziuri kelis vaikus ar kaip?
ypata
QUOTE(simoneta1111 @ 2006 12 28, 15:13)
tai va mane irgi domina sportas su vaikeliu 1-2 men. Kaune. Gal kas kas zinot
*

Aš ką tik kalbėjausi su Kauno jogos studijos instruktore Giedre - muo sausio 9 d. pradeda užsiėmimus mamoms su vaikais (vaikiukai nuo 3mėn. iki 1m.) thumbup.gif Esu lankiusi pas ją prieš gimdymą, lb šauni instruktorė, dabar reiks pabandyt su savo pupa apsilankyti. Užsiėmimai vyks II ir IV nuo 10h (ankstokai g.gif ), kaina 15 Lt/kartas arba 60 Lt/mėn. Kiek pasakojo, tai bus pratimai mamai, pratimai vaikui, ir dar masažiukas vaikiukui. smile.gif
Papildyta:
P.S. o 1-2mėn. vaikelis dar galvos nelaiko, todėl su tokiu dar nelb pasportuosi, nebent baseinas ir mankštelės "a la Šemeta"...
Dasha
QUOTE(ypata @ 2007 01 03, 16:45)
Aš ką tik kalbėjausi su Kauno jogos studijos instruktore Giedre - muo sausio 9 d. pradeda užsiėmimus mamoms su vaikais (vaikiukai nuo 3mėn. iki 1m.)  thumbup.gif Esu lankiusi pas ją prieš gimdymą, lb šauni instruktorė, dabar reiks pabandyt su savo pupa apsilankyti. Užsiėmimai vyks II ir IV nuo 10h (ankstokai  g.gif ), kaina 15 Lt/kartas arba 60 Lt/mėn. Kiek pasakojo, tai bus pratimai mamai, pratimai vaikui, ir dar masažiukas vaikiukui. smile.gif

*

o kur ta Kauno jogos studija? oj noreciau ir as wub.gif
ypata
Būtent šitie užsiėmimai vyks Seinų 9, o šiaip suaugusiųjų joga jie veda daug kur, gali pažiūrėti www.kjs.lt smile.gif
agniux911
nieks taip nedarot?
Laimatele
QUOTE(agniux911 @ 2007 01 05, 11:13)
nieks taip nedarot?
*

Pabandykite cia rasti info:

http://www.klubastikjums.lt/

Specialus pasiūlymas šeimai: Mama + vaikas + tėtė akcija
lotusea
QUOTE(Laimatele @ 2007 01 09, 15:36)
Pabandykite cia rasti info:

http://www.klubastikjums.lt/

Specialus pasiūlymas šeimai:  Mama + vaikas + tėtė akcija
*

Sporto klube "Tik jums" pradedami vesti aerobikos, šokių ir jėgos ir ištvermės lavinimo užsiėmimai ir VAIKAMS!!

Siuo metu vyksta akcija:

Specialus pasiūlymas šeimai:
MAMA + VAIKAS+ TĖTĖ
Vienu metu skirtinguose salėse vyks uzsiėmimai vaikams ir tėveliams!
Galima 3 kartus per savaite valksciuoti su vaiku tik už 249Lt/mėn.

antradieniais 19.00 – užsiėmimai vyrams ir vaikams;
ketvirtadieniais 19.00 - uzsiėmimai mamoms ir vaikams;
šeštadieniais 12.00 - užsiėmimai ir vyrams, ir moterims, ir vaikams.
agniux911
as Kaune, ne Vilniuje gyvenu, man sis siulymas netinka
ypata
Buvau mamu ir kudikiu jogoj. Kol pradzia, tai susirinku musu nedaug, maziausias leliukas buvo instruktores-3 men., didziausias 7.5men, bet galima iki 12 men. vestis.Truputi mes joginomes, truputi leliukus kociojom, paskui darem pratimus kartu, leliukus kaip svarelius naudojant, dar mazius siek tiek pamasazuot moke. Zodziu, kaip pramoga ir is namu istrukimas - gerai, smagu su kitom mamom susitikti, papliurpt. Bet i joga tai nelabai panasu, maziai zirzia, susikaupt sunku, be to motiniskas instinktas atsipalaiduot mintims ir tik i savo kuna susikoncentruot neduoda. Vos ne visos dar ir maitino savo mazius per uzsiemima smile.gif Balaganas toks truputi, bet smagus smile.gif
Kirkė
Išbandžiau ir aš jogą su vaiku, kur Ypata rekomendavo . mirksiukas.gif
Mamytės, LIUKS !!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kadangi buvau jau ilgokai nesportavusi, sustingusi, tai pasijutau kaip "vieno kaulo" (mano tėvuko išsireiškimas) biggrin.gif Viskas girgžda, treška, sustingę, raumenys kaip mediniai.... doh.gif
Bet jau kelių užsiėmimų pasijutai šiek tiek geriau. Ir mažiui mano labai patiko. Pirma toks tinginukas buvo, tik valgyt ir miegot. O dabar jau "atbulinį bėgį įjungęs" krutina savo subiniuką ir šliaužti bando. lotuliukas.gif Ir su kitais mažiukais bendrauti bando, kalbina panikes, kurios ten susirinkusios.
Vienu žodžiu - PUIKU. thumbup.gif
laurada
Sveikutes, neradau temos, ar galima maitinant sportuoti g.gif Priaugau nemazai svorio, todel atgavusi jegas, noreciau pradeti sportuoti, bet ar galima, ar nedings pienukas ax.gif
Laukiu is tu mamyciu atsakymu, kurios maitindamos sportavo 4u.gif
kas
butinai reiks nueit 4u.gif
mama
man irgi butu tai aktualu. Nes bijau netekti pienuko, kurio ir taip nefontanai:(
Keista, jog niekas neraso? Nejaugi niekam nebeaktualu?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.