Sveikos
QUOTE(angeloangel @ 2011 09 22, 22:17) Sveikos Jean Claude veda Tae Bo aerobika rytais mamytems su lialiukais Senamiestyje. Jeigu domina detales, parasyk man i AZ, duosiu kontaktus
Giedre, senamiestis mums labai tinka. Tik įtariu vakarinių grupių su vaikais nebūna?
Kaune Aleksote su leliukais galima eiti čia
Spalio mėn. akcija - du už vieno kainą. Pasiimat draugę ir einat Kas čia minėjo balaganą. Taip, sportuojant su vaikas jis visada būna. Bet tiesiog renkiesi - arba nori būti su vaiku, ar atskirai. Jei su vaiku, tada morališkai ir balaganui pasiruoši
Gal kas esate dalyvave mankstose su leliukais? Laukiam atsiliepimu
Mamytes is Kauno, kur su vaikuciais sportuojat Kaune? Gal galit ka parekomenduoti
Mes sportavom Vilniuje Gemmoj iki 8 men., po to Grybo7, kur galima ir su leliukais ir su vyresniais ateiti
G7 daugiau mamai QUOTE(Murinka @ 2011 11 17, 23:22) Mamytes is Kauno, kur su vaikuciais sportuojat Kaune? Gal galit ka parekomenduoti http://www.kjs.lt/index.php?option=content...6&Itemid=25 Kas su didesniais tai čia: http://www.boruzeliupieva.lt/joga---mamoms-ir-vaikams-23/lt/
Sveikos, mamytės, girdejau labai neblogu atsiliepimu apie sokiu uzsiemimus mamytem su leliukais nesioklese. Uzsiemimu metu sokama, krutama, judama, o sokio metu dirba kiek zinau visi raumenys ( kazkur esu perskaiciusi ;-) ).Labai gailiuosi, kad neisbandziau sito uzsiemimo, kai mano Lukas buvo leliukas-kenguriukas vos keliu kilogramu, dabar jau per velu :-( per sunkus. Labai patariu isbandyti toms, kurios jauciasi po gimdymo praejus nemazai laiko susilpnejusios ir noretu sustiprinti savo kuna bei numesti viena, kita kilogramuka ;o) pati lankau sokius, tikrai greitai dega lasinukai, viskas priklausys nuo jusu pastangu.
Vilniuje renkama mamyciu su kudykeliais nesynese nauja grupe ir ten soks visokiausius dabar populeriausius sokius ( merengue, bachata, salsa, chacha ....).Ka sudomintu, galiu paklausti savo drauges tikslaus adreso, kiek pamenu, ji uzsiminusi buvo apie darzeli Boruzeles. Na galesiu patikslinti ;0) Kas nors noretu is neseniai iskeptu mamyciu lankyti? Papildyta: Papildyta: Stai jau ir zinau nuo ko atsispirti galiu padeti toms, kurios noretu kazko naujesnio ir idomesnio sau ir savo vaikiukui bei leliukui: www.manoatradimunamai.lt neseniai jie pradejo savo veikla, bet labai turi idomiu uzsiemimu Papildyta: tos, kurios susidomes ir nores platesnes info rasykite i až Papildyta: placiausia info apie ju naujausius uzsiemimus ideta i Mano atradimu namu facebooka, ten tikrai kazka atrasite sau priimtino
gal kas galit pasiulyti kur galima sportuotu nebrangiai kartu su vaikuciu nuo 1metuku Vilniuje
|