Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sportas su vaiku (taipogi maitinant)
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4
benedikta
Pasidalinsiu savo patirtimi smile.gif intensyviai sportavau beveik visa nestuma, iki 9 men. vidurio (stepai, kardiostepai, visokie kuno dizainai + spec. mankstos nestukems) ir vis viena priaugau antsvorio 8 kg smile.gif
Pabandziau grizti i sporta po 3 men. nuo gimdymo ir prasidejo problemos, po intensyvios treniruotes tiesiog dingdavo pienas, nors visos treniruotes metu ir siaip geriau daug skysciu. Pabandziau sportuoti "simuliuodama", t.y. nepersistengdama. Pieno vis tiek sumazedamo, mano mazoji pykdavo, o as pati irgi buvau nepatenkinta rezultatais. Todel sporto kluba atidejau dar keliems menesiams. O pati tiesiog stengiausi buti kuo daugiau gryname ore, vaikscioti su vezimeliu po parka ir pan. Zodziu as nesiulyciau maitinancioms aktyvaus sporto, nebent kokia joga, kalanetika, gimnastika vandenyje, gal dar pilvo sokis. Pati situ dalyku neisbandziau, nes man prie sirdies intensyvus sportas.
Taigi i sporta grizau pabaigusi maitinima, po 1 metu smile.gif Tiesa, siandien bevartydama impuls puslapi radau info apie liepos pab. rengiamus kursus (mityba ir sportas pogimdybiniu laikotarpiu), gal jums bus aktualu.
Soul
Aš sportuoju nuo 1,5mėn po gimdymo- aerobika, kardio, baseinas. Pienas nedingo, mums 8 mėn. Dar valgom MP, bet dėl primaitinimo jo jau mažiau natūraliai, ir jau galiu ištverti sporto klube 2 treniruotes... o anksčiau po vienos jau bėgdavo pienas, negalėdavau eiti į dušą, kad jis visas neišbėgtų doh.gif . Prausdavausi namie ir ant smūgio bėgdavau maitint. Maisto neribojau, numetu po 1kg per mėnesį blush2.gif .
pumiks
Sveikutės mamytės, sporto klube 'Ginsvėje" mamytės kartu su kūdikiais gali šauniai pasportuot, vaikučius laikant ant rankyčių darome aerobikos pratimus. vaikučiams labai linksma, mamytėms geras atsigavimas po gimdymo. Aš pati ten sportuoju, nors dar tebuvau tik keliuose užsiėmimuose, bet jau jaučiuosi laminga ir gyvenimas pasidarė spalvingesnis. Atitrūksti nuo kasdieninės rūtinos, ne tik gali pasportuot, bet ir paplepėt su kitom mamytėm, pasidalint savo patirtimi ir pasisemt naujų idėjų kaip augint vaikučius.
cate
Sveikutės mamytės, sporto klube 'Ginsvėje" mamytės kartu su kūdikiais gali šauniai pasportuot, vaikučius laikant ant rankyčių darome aerobikos pratimus. vaikučiams labai linksma, mamytėms geras atsigavimas po gimdymo. Aš pati ten sportuoju, nors dar tebuvau tik keliuose užsiėmimuose, bet jau jaučiuosi laminga ir gyvenimas pasidarė spalvingesnis. Atitrūksti nuo kasdieninės rūtinos, ne tik gali pasportuot, bet ir paplepėt su kitom mamytėm, pasidalint savo patirtimi ir pasisemt naujų idėjų kaip augint vaikučius.

O kuriame mieste cia tas klubas? g.gif
Gal kartais vilniuje?
Juste333
QUOTE(ypata @ 2007 01 03, 18:45)
Aš ką tik kalbėjausi su Kauno jogos studijos instruktore Giedre - muo sausio 9 d. pradeda užsiėmimus mamoms su vaikais (vaikiukai nuo 3mėn. iki 1m.)  thumbup.gif Esu lankiusi pas ją prieš gimdymą, lb šauni instruktorė, dabar reiks pabandyt su savo pupa apsilankyti. Užsiėmimai vyks II ir IV nuo 10h (ankstokai  g.gif ), kaina 15 Lt/kartas arba 60 Lt/mėn. Kiek pasakojo, tai bus pratimai mamai, pratimai vaikui, ir dar masažiukas vaikiukui. smile.gif
Papildyta:
P.S. o 1-2mėn. vaikelis dar galvos nelaiko, todėl su tokiu dar nelb pasportuosi, nebent baseinas ir mankštelės "a la Šemeta"...
*

mano mergytei 1m ir 2sav tai mes jau pavelavom sad.gif...
QUOTE(mama @ 2007 07 10, 13:28)
man irgi butu tai aktualu. Nes bijau netekti pienuko, kurio ir taip nefontanai:(
Keista, jog niekas neraso? Nejaugi niekam nebeaktualu?
*

as dar maitinu, bet manau nepersistengsiu sportuodama ir viskas bus gerai smile.gif
*Julika*
Nelabai tos informacijos apie sporta kartu su maziukais... g.gif
Gal kas turi patirties? Domina Vilniaus sporto klubai...
[Ecta]
blush2.gif o Klaipedoj kur su vaikuciu pasportuot?
keistuole
QUOTE(mama @ 2007 07 10, 11:28)
man irgi butu tai aktualu. Nes bijau netekti pienuko, kurio ir taip nefontanai:(
Keista, jog niekas neraso? Nejaugi niekam nebeaktualu?
*

su tuo pienu, tai labai individualu, kiekvienas organizmas gali skirtingai
sureguoti i staigiai padidejusi kruvi. As grizau i sporta 2 men po gimdymo, iki
nestumo sportavau nesimuliuodama, per nestuma negalejau, nes
gydytojai isvis liepe tik gulet. Grizus del sporto su pienu jokiu problemu neturejau, nors treneris perspejo, kad nepersistengciau, nes pienas gali pradet mazet.
zoske
QUOTE(Bailiuke @ 2008 03 04, 00:50)
Nelabai tos informacijos apie sporta kartu su maziukais...  g.gif
Gal kas turi patirties? Domina Vilniaus sporto klubai...
*

mhm, kazkaip jokios informacijos.
girdejau,kad Antakalny kazkur sporto klube galima su vaiku eit, ir dar Pasilaiciuose yra Satori klubas, kur yra mamu joga, bet man ta joga nepatiko...
galvojau rasiu dar kokiu pasiulymu...
Papildyta:
QUOTE(lotusea @ 2007 01 09, 17:01)
Sporto klube "Tik jums" pradedami vesti aerobikos, šokių ir jėgos ir ištvermės lavinimo užsiėmimai ir VAIKAMS!!

Siuo metu vyksta akcija:

Specialus pasiūlymas šeimai:
MAMA + VAIKAS+ TĖTĖ
Vienu metu skirtinguose salėse vyks uzsiėmimai vaikams ir tėveliams!
Galima 3 kartus per savaite valksciuoti su vaiku tik už 249Lt/mėn.

antradieniais 19.00 – užsiėmimai vyrams ir vaikams;
ketvirtadieniais 19.00 - uzsiėmimai mamoms ir vaikams;
šeštadieniais 12.00 - užsiėmimai ir vyrams, ir moterims, ir vaikams.
*

cia turbut vyresniems vaikams. ka ten su kudikeliu pasportuosi.
Bezdžionė
QUOTE(zoske @ 2008 05 19, 17:16)
cia turbut vyresniems vaikams. ka ten su kudikeliu pasportuosi.
*

Tam klube visada labai daug idėjų, bet toli gražu ne visada jos tampa realybe blush2.gif
dobiliukai
Nius, mamos, tai kur sportuojat su leliukais Vilniuje?
Pavasari vaiksciojau i Zebra - a le kad nebera...
LeKrista
Gal su vaikiukais yra sporto klubu Kaune? Mano maziukui 1 m.ir 2men.
kuisikas
Labukas visoms Klaipedos mamytems. Labai kvieciame sportuoti kartu su savo mazyliais Ginsveje, tel.861483857.
Milijone
QUOTE(linusha @ 2008 10 06, 13:33)
*

kiek zinau yra joga su maziukais www.kjs.lt 4u.gif
LeKrista
QUOTE(Milijone @ 2008 10 06, 22:22)
kiek zinau yra joga su maziukais www.kjs.lt 4u.gif
*

Aciū, bet kažkaip joga nelabai man prie širdies, nors niekada nebandžiau ax.gif
himeira
sveikos mamyte s,gal zinok kur su maziuku galim sportuoti diena vilniuje.domintu joga,ar kazkas panasaus iskyr. aerobika, blush2.gif
Fabiana
Ir man taip noretusi istrukti kur nors is namu, bet turbut nelabai yra kur su vaikiukais, nes niekas nieko neparekomenduoja unsure.gif
Dushke
QUOTE(Fabiana @ 2008 11 03, 20:05)
Ir man taip noretusi istrukti kur nors is namu, bet turbut nelabai yra kur su vaikiukais, nes niekas nieko neparekomenduoja  unsure.gif
*

Savicko sporto klube vyksta treniruotes "Mama ir as"! Veda ta pati trenere Jurate (is buvusio Zebra sporto klubo).
Mamos treniruojasi, vaikuciai "linksminasi" smile.gif
http://www.savickosportoklubas.lt
JUSSTE
QUOTE(linusha @ 2008 10 06, 14:33)
*

http://www.linijasportas.lt/mamu_po_gimdymo_treniruote
gal pravers mirksiukas.gif
vilma.p
QUOTE(Dushke @ 2008 11 11, 22:04)
Savicko sporto klube vyksta treniruotes "Mama ir as"! Veda ta pati trenere Jurate (is buvusio Zebra sporto klubo).
Mamos treniruojasi, vaikuciai "linksminasi" smile.gif
http://www.savickosportoklubas.lt
*

Irlabai neblogostreniruotes thumbup.gif
Saule100
QUOTE(Lisiuk @ 2008 10 13, 11:05)
sveikos mamyte s,gal zinok kur su maziuku galim sportuoti diena vilniuje.domintu joga,ar kazkas panasaus iskyr. aerobika, blush2.gif
*

Čia: http://www.gemma.lt/lt/news/view/?id=17

Mamos ir vaiko mankšta. Mažos grupės: 5 mamos, 5 vaikai. Vaikų amžius nuo 3 mėn. iki 1 metų. thumbup.gif
ricardas_kendo
Kaune pradedama rinkti nauja vaiku ir teveliu grupe sportuoti kartu. Mazieji nuo triju metuku ir vyresni kvieciami kartu su savo teveliais isbandyti senosios Japonijos kovos mena kendo. Drabuziai, sarvai ir kardai kiekviena penktadieni po pietu miego kiekvienam bus iteikti asmeniskai. Ispudziai iki pat pirmadienio garantuoti.
Zuwytes
QUOTE(Saule100 @ 2009 02 19, 23:59)
Čia: http://www.gemma.lt/lt/news/view/?id=17

Mamos ir vaiko mankšta. Mažos grupės: 5 mamos, 5 vaikai. Vaikų amžius nuo 3 mėn. iki 1 metų.  thumbup.gif
*

Viskas ten faina, tik laikas labai nepatogus (kaip ir Savicko) - musu miegas kaip tik ~10 h.
Impuls Kareiviu g. bandysim eiti - ten 16.00 h As ir mama treniruotes ax.gif Gal kas ten buvot - kokie atsiliepimai g.gif
Jeliukas
Sveikos,
Mes irgi lankome treniruotes Mama ir as Savicko klube thumbup.gif Trenere super, jei prireikia vaika panesioja, pazaidzia, kad mamai duotu sportuoti. Bet siaip praktiskai nieks neturi problemu su vaikais, jie patys sau zaidzia, kas sliauzia, kas vaiksto, kas miega. Ir kaina labai prieinama 105 Lt menesiui, iseina 8 treniruotes, bet galima eiti ir kitomis dienomis, bet jau i trenirokliu sale arba i aerobika be vaiko smile.gif 4u.gif
PatryMama
Laba diena smile.gif Norim ir mes sportuoti, gal atsirastu kompanija? Veiksmas vyksta Vilniuje smile.gif Rasykit per AZ smile.gif
Perastra
Labai gaila, bet savicko sporto klube nuo vasario "mama ir as" nebebus, nes trenere Jurate is ten isejo verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Lavrynka
O kas lankosi Gemma ar vaikai kartu sportoja su mamom ar tiesiog žaid-ia?
flysky
sveikos!
Klaipedietes mamytes su vaikuciais turi super galimybe lankyti baseina! SPA centre vakarais uzsiemimai vyksta 2 kartus per savaite. jau lankom 3 men, suneliui labai patinka!
Perastra
Nuo vasario 22 dienos ozo ir savanoriu IMPULSUOSE prasides treniruotes mamoms su vaikais, su trenere Jurate is savicko sporto klubo thumbup.gif Norincios - registruokites internete 4u.gif
mylinti-mylima
Labukas 4u.gif
Jei kam idomu, nuo kovo 1d. Kaune Jonavos g. atsidarys O2 pilates studija, kur vyks pilates treniruotes mamoms su mazais vaikais mirksiukas.gif Mes su dukryte jau laukiam wub.gif
luckyme
o namie nei viena ir nesportuojat? blush2.gif mano mazytei 2menesiai,bet va maitinu MP,norisi kazko lengvo,bet efektyvaus.O sporto klubai netinka,nes cia kur siuo metu gyvenam ju net nera verysad.gif gal kuri bandet sportuot namie,patarimu pratimu pasiulyt galetumet? 4u.gif
butybe
Stai cia galit pasiziureti kas ketinat namuose sportuoti. http://www.youtube.com/watch?v=GfQRD8O_Uo4

O kas galetu pasakyt kur siuo metu Vilniuj vyksta mamu ir vaikuciu treniruotes? Sake prie Mindaugo Maximos anksciau kazkokiam klube budavo. Gal dabar vyksta? Zinau tik Impulse, veda nuostabi trenere Egle, pas ja nescia lankiau. Tik ziuriu kad labai brangus abonentas verysad.gif
Sibile
Sveikos, gal kas zinote sporto kluba Vilniuje kur vyktu treniruotes mamytems su vaikuciais? Apskambinau Impulsus, savickio sporto kluba, fitlife, bet niekas nebedaro tokiu treniruociu...
slyva
O victoria gym? ten būdavo...
Sibile
QUOTE(slyva @ 2010 08 19, 16:39)
O victoria gym? ten būdavo...
*

bandau skambint g.gif

nera... verysad.gif
sunray
4u.gif
butybe
jungiuosi prie ieskanciu. jei kur suzinosit vilniuj prasom praneskit!
butybe
Radau!
www.gemma.lt paziurekit. Veda labai puiki trenere Egle, pas ja lankiau nestukiu mankstas. Vat tik nusiminiau tvarkarasti pamacius. Laikas 13 val. Mano vaikelis paprastai miega tokiu metu, nesinori labai ardyt nusistovejusio ritmo sad.gif
slyva
Kažin, gal rudeniop naujam sezonui kas daugiau pasiūlys tokių treniruočių g.gif
giedre.vilnius
QUOTE(slyva @ 2010 08 21, 20:04)
Kažin, gal rudeniop naujam sezonui kas daugiau pasiūlys tokių treniruočių g.gif
*

Sveiki,
as irgi ieskau tokiu treniruociu - anksciau lankiau Savicko klube su pirmu vaikus, budavo super pas Jurate. O daugiau vieninteliai Impulsas daro, tik labai brangu. Beje, o niekas nebandet i paprastas aerobikas su lialiukais eiti? gal nepyksta labai kiti dalyviai?
Anyway, yra galimybe susitarti su Jeanu Claude ir Savicko klubo, suburti atskira grupe mamu su vaikuciais ir sportuoti. Jeane Claude veda Taebo treniruotes - sakyciau maitinancioms super. Nes nei svoriu dideliu, tiesiog sportuoji su savo "nusoavu" svoriu. Laika bandyciau tartis apie 10 val. - viena arba du kartus per savaite. As pati vaiksciociau du kartus. gal butu daugiau norinciu? rasykit man i AZ - arba cia.
slyva
o Jean Claude super gyme? Man cia arciau butu, manau eiciau 4u.gif tik kazin kaip su laiku, bent dabar 10h mano vaikas miega g.gif
giedre.vilnius
QUOTE(slyva @ 2010 09 22, 12:10)
o Jean Claude super gyme? Man cia arciau butu, manau eiciau 4u.gif tik kazin kaip su laiku, bent dabar 10h mano vaikas miega g.gif
*

Aha, supergyme. O kokio amziaus vaikas? Gal gali ir treniruotej miegot? mes ten muzika primazindavom ir maziausi vaikai sekmingai miegodavo thumbup.gif
Bet as tai tarsiuos Azuolyno g, teniso aikstyne
slyva
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 09 22, 13:33)
Aha, supergyme. O kokio amziaus vaikas? Gal gali ir treniruotej miegot? mes ten muzika primazindavom ir maziausi vaikai sekmingai miegodavo  thumbup.gif
Bet as tai tarsiuos Azuolyno g, teniso aikstyne
*

9 mėn. kartą tikrai ateičiau išbandyti 4u.gif Praneškit, jei ką nors susitarsit, prisijungčiau, o gal ir daugiau norinčių atsirastų.
butybe
QUOTE(slyva @ 2010 09 22, 14:50)
9 mėn. kartą tikrai ateičiau išbandyti  4u.gif Praneškit, jei ką nors susitarsit, prisijungčiau, o gal ir daugiau norinčių atsirastų.
*

O kokiam mikrorajone cia organizuojates? As labai noriu bandytume jungtis 4u.gif
giedre.vilnius
QUOTE(butybe @ 2010 09 22, 15:05)
O kokiam mikrorajone cia organizuojates? As labai noriu bandytume jungtis 4u.gif
*

prie ledo arenos smile.gif yra SEB teniso aikstynas, kur yra Savicko sporto klubas. www.savickosportoklubas.lt
Papildyta:
QUOTE(slyva @ 2010 09 22, 14:50)
9 mėn. kartą tikrai ateičiau išbandyti  4u.gif Praneškit, jei ką nors susitarsit, prisijungčiau, o gal ir daugiau norinčių atsirastų.
*

aa, jau didokas vaikutis. Toks jau gali ir nemiegoti sporto metu..Man tai buvo labai tinkamas laikas nuo 10 val. nes maniskes miegas buvo apie 10.30-11. Tai po sporto is karto luzdavo automobilyje biggrin.gif
slyva
QUOTE(butybe @ 2010 09 22, 15:05)
*

pašilaičiai - viršuliškės, tam krašte 4u.gif
giedre.vilnius
Kas dar noretu sportuoti su vaikiukais Savicko sporto klube www.savickosportoklubas.lt pora kartu per savaite nuo 10 val. Taebo treniruotas pas Jeane Claude (beje, rytinias abonentas leidzia ir kiek nori kartu ant treniruokliu mankstintis), parasykit man i AZ, kurios dar neparase - reikia susiskaiciuoti, kiek cia musu butu. Jeigu branduoliukas apie 7 susidarytu, atskira tema paskelbciau, kad kuo daugiau susirinktu.
Jeigu reikia padrasinimo, as su pirmaja sportavau nuo 3 men. ir dvieju metu, o antrajai dabar 2 men. thumbup.gif
butybe
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 09 23, 14:16)
Kas dar noretu sportuoti su vaikiukais Savicko sporto klube www.savickosportoklubas.lt pora kartu per savaite nuo 10 val. Taebo treniruotas pas Jeane Claude (beje, rytinias abonentas leidzia ir kiek nori kartu ant treniruokliu mankstintis), parasykit man i AZ, kurios dar neparase - reikia susiskaiciuoti, kiek cia musu butu. Jeigu branduoliukas apie 7 susidarytu, atskira tema paskelbciau, kad kuo daugiau susirinktu.
Jeigu reikia padrasinimo, as su pirmaja sportavau nuo 3 men. ir dvieju metu, o antrajai dabar 2 men.  thumbup.gif
*

Esu labai nusivylus verysad.gif Na, negi niekur kitur niekas neorganizuoja tokiu uzsiemimu! Gyvenam uzupy. Su vaiku per visa miesta vilktis tikrai sunku. Jam gi tai valgyt, tai miegot, tai vel ko. O taip seniai jau esu pasiryzus sportuot su juo ir niekaip nerandu kur. Na, gal kas kur zinot arciau centro? Na, ar siaures miestely, ar kur stoties rajone, na vis ne naujuose rajonuose. Jei kas pagelbetumet labai buciau dekinga.
Sibile
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 09 23, 14:16)
Jeigu reikia padrasinimo, as su pirmaja sportavau nuo 3 men. ir dvieju metu, o antrajai dabar 2 men.  thumbup.gif
*

giedre.vilnius dar viena mano drauge iskaiciuok. kiek jau musu yra?
slyva
QUOTE(Sibile @ 2010 09 30, 08:07)
giedre.vilnius dar viena mano drauge iskaiciuok. kiek jau musu yra?
*

o mane iskaiciavai? smile.gif
laukiam info kas kur kada 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.