Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip atsisakyti *Prenumeratos*?
Supermamų klubas > Bendras > Dažniausiai užduodami klausimai
jurgiux
ka tureciau padaryti, kad nebegauciau i savo el. pasta pranesimo apie naujus pasisakymus temoje, kuria buvau anksciau uzsiprenumeravusi. dabar man jau to nebereikia tik nemoku panaikinti. Aciu 4u.gif
Ambro
Eini i "Mano nustatymai", tada kaireje puseje susirandi "Perziureti temas". Atsidariusiame lange desineje puseje sudelioji varneles, kuriu temu nebenori gauti prenumeratos ir apacioje spaudi "su pasirinktu".

Dabar atkreipk dėmesį, kad langelyje apačioje yra nustatymas (Rodyti temas nuo paskutinių 30 dienų). Ten reikia pasirinkti
Nuo pradžios ir paspausti mygtuką "eiti".
mmaammaa
As irgi noriu atsisakyti prenumeratos, bet dabar raso, kad "Šiuo metu automatinis prenumeratų nutraukimas išjungtas" .... g.gif
Kaip man tuomet elgtis? kad turiu kreiptis i moderatosius, kad pakeistu mano nustatymus?
SuperMama
Jei viską darai pagal šias instrukcijas, tai turėtų suveikti, nes aš ką tik pati išbandžiau ir pašalinau vieną temą iš prenumeratos.
pievutė
Pries metus pakeiciau nika ir elektroninio pasto adresa , senuoju pastu vis ateina zinutes apie gimdyma ir pan. (pasto dezute vyro biggrin.gif )Noriu istrint prenumerata kaip tai padaryt, senuoju vardu jau seniai nebesinaudoju.
Ambro
QUOTE(pievutė @ 2006 04 01, 12:08)
Pries metus pakeiciau nika ir elektroninio pasto adresa , senuoju pastu vis ateina zinutes apie gimdyma ir pan. (pasto dezute vyro biggrin.gif )Noriu istrint prenumerata kaip tai padaryt, senuoju vardu jau seniai nebesinaudoju.
*

Reikia prisijungt senuoju savo niku. Spaudi "Mano nustatymai". Tada kairėje susirandi "Peržiūrėti temas". Tada ant pasirinktų temų uždedi varneles ir "Nutraukti prenumeratą" rolleyes.gif
Blümchen
Sveiki!
nuo penktadienio gaunu ivairius forumo prenumeratos pranesimus, kuriu neuzsisakiau ir nesu juose net buvusi. Siandien gavau jau penkta. Kazin kodel?
Ambro
Gal netyčiomis paspaudei "Užsiprenumeruoti šį forumą" kokiam nors skyrelyje g.gif

Norint ištrinti
tam tikros temos prenumeratą, eini į "Mano nustatymai", kairėj pusėj susirandi "Peržiūrėti temas". Sudedi varneles ant temų, kurių prenumeratų nebenori gauti ir apačioj pasirenki "Nutraukti prenumeratą" ir spaudi klavišą "Su pasirinktu".

Jei pas tave užprenumeruotas
visas skyrelis, tai "Mano nustatymuose" kairėj susirandi "Peržiūrėti forumus", o visa kita analogiška kaip aiškinau anksčiau wink.gif
godule
kaip atsisakyt per klaidą užsiprenumeruotos temos
Asta
QUOTE(godule @ 2006 07 30, 23:49)
kaip atsisakyt per klaidą užsiprenumeruotos temos
*

Reikia eiti į "Mano nustatymai", tuomet kairėje pusėje susirandi "Prenumeratos", spaudi užrašiuką "Peržiūrėti temas". Tuomet prie tos per klaidą užsiprenumeruotos temos padedi varnelę, apačioje pasirenki "Nutraukti prenumeratą" ... ax.gif
jolitazuvyte
Nebenoriu prenumeratos!
Bandžiau viska daryti pagal nurodymus, niekaip nepasinaikina g.gif !!!nusibodo doh.gif ...
Ambro
QUOTE(jolitazuvyte @ 2006 10 28, 12:51)
Nebenoriu prenumeratos!
Bandžiau viska daryti pagal nurodymus, niekaip nepasinaikina  g.gif !!!nusibodo  doh.gif ...
*

Kai sudedi varneles ant nenorimų temų, apačioj paspaudi "Su pasirinktu" nutraukti prenumeratą g.gif

user posted image
happy mama
Nežinau kaip atšaukt forumo prienumerata.
Calaquendi
Mano nustatymai -> Mano prenumeratos -> Peržiūrėti temas (forumus) ->
ten tikriausiai yra išvardintos užprenumeruotos temos (nežinau, nes neprenumeruoju biggrin.gif ) ir ten susirasti reikia Nutraukti prenumeratą ir spausti su pažymėtu. Tikriausiai ten varneles reikia uždėti ant tų temų/forumų, kurių nebenori prenumeruot wink.gif
happy mama
O ką dabar darit,automatinis prienumeratos išjungimas,šio metu išjungtas.Kaip kitaip išjungt g.gif
Calaquendi
tai čia jau turi būti išjungtas. ar vis tiek siunčia?
man taip rašo: Nėra jokių prenumeratų, bandykite nurodyti kitą laikotarpį. Šiuo metu automatinis prenumeratų nutraukimas išjungtas. Aš nieko nesu užsiprenumeravusi. ar čia tipo reiškia, kad dabar negalima nutraukt prenumeratos? blink.gif
Ambro

Jei užsiprenumeravai temą per "Favorites":

user posted image

tai spausk ant Favorites (rasi viršuj forumo) ir ten jau ištrink wink.gif:

user posted image

Jei temą užsisakei per "sekti temą"

user posted image

Tokiu atveju eik į "Mano nustatymai", kairėj pusėj susirask "Peržiūrėti temas" (Prenumeratos) ir sudėjus varneles apačioj pasirink "nutraukti prenumeratą" ir paspausk ant "su pasirinktu"

user posted image
modestasta
QUOTE(jurgiux @ 2006 01 11, 10:06)
ka tureciau padaryti, kad nebegauciau i savo el. pasta pranesimo apie naujus pasisakymus temoje, kuria buvau anksciau uzsiprenumeravusi. dabar man jau to nebereikia tik nemoku panaikinti. Aciu  4u.gif
*

O kodel as nebegaunu i el pasta kai atsiranda naujas atsakymas , visada gaudavau o siandien nera nesuprantu, nors maciau atsakymu nauju jau yra g.gif as noriu juos gauti unsure.gif
Ambro
QUOTE(modestasta @ 2006 12 11, 13:16)
O kodel as nebegaunu i el pasta kai atsiranda naujas atsakymas , visada gaudavau o siandien nera nesuprantu, nors maciau atsakymu nauju jau yra g.gif as noriu juos gauti  unsure.gif
*

Kodėl nebeateina prenumerata?
modestasta
QUOTE(Ambrozija @ 2006 12 12, 11:24)

Aciukas , o tai per ta skubejima neradau nei tinkamos temeles blush2.gif
sarkela
QUOTE(Ambrozija @ 2006 10 29, 14:42)
Kai sudedi varneles ant nenorimų temų, apačioj paspaudi "Su pasirinktu" nutraukti prenumeratą g.gif
user posted image
*

Aš jau pavargau tą patį kartoti nežinau jau kiek laiko verysad.gif Lyg ir viską padarau kaip reikia, parašo, kad nėra prenumeratų, o kitą dieną ir vėl tas pats doh.gif Parašiau žinutę į kitą temą, tai rodo jau dvi prenumeruotas temas doh.gif doh.gif doh.gif
Ambro
QUOTE(sarkela @ 2007 01 03, 23:05)
Aš jau pavargau tą patį kartoti nežinau jau kiek laiko verysad.gif Lyg ir viską padarau kaip reikia, parašo, kad nėra prenumeratų, o kitą dieną ir vėl tas pats doh.gif  Parašiau žinutę į kitą temą, tai rodo jau dvi prenumeruotas temas  doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

Gal pas tave yra prenumeratų, užsakytų daugiau nei prieš 30d? g.gif Jų nematysi tame sąrašėlyje, bet el. paštu atsakymai tose temose ateis rolleyes.gif

Atsidaryk Mano nustatymai, eik į Peržiūrėti temas ir nustatyk, kad rodytų Rodyti temas nuo: pradžios wink.gif

Parašyk, kaip išeis wink.gif
sarkela
QUOTE(Ambrozija @ 2007 01 04, 15:38)
Parašyk, kaip išeis wink.gif[/color]
*

Labai ačiū, jau susitvarkiau ax.gif
sarkela
Tik pasidžiaugiau, ir vėl pradėjau gauti žinutes, nors tikrai nieko neužsakiau doh.gif
laurinute
viska labai gerai ir suprantamai paaiskinai aciu
Ambro
QUOTE(sarkela @ 2007 01 11, 23:23)
Tik pasidžiaugiau, ir vėl pradėjau gauti žinutes, nors tikrai nieko neužsakiau doh.gif
*

Dar patikrink, ar neturi prenumeruotų temų. Tik pirma nurodyk, kad rodytų visas temas "nuo pradžios", o ne 30d senumo wink.gif
Eglutėmamytė
QUOTE(Calaquendi @ 2006 11 15, 21:49)
Mano nustatymai -> Mano prenumeratos -> Peržiūrėti temas (forumus) ->
ten tikriausiai yra išvardintos užprenumeruotos temos (nežinau, nes neprenumeruoju biggrin.gif ) ir ten susirasti reikia Nutraukti prenumeratą ir spausti su pažymėtu. Tikriausiai ten varneles reikia uždėti ant tų temų/forumų, kurių nebenori prenumeruot wink.gif
*

aciu, aciu, aciu, bandysiu g.gif , nes ta pati problema doh.gif , gal iseis rolleyes.gif
pupainga
Ačiū Ambrozijai 4u.gif
Vis bandydavau ir neišeidavo per,,peržiūrėti temas". Nėra prenumeratų, o vis siunčia. O dabar radau doh.gif skyrelyje ,,peržiūrėti forumus". Gal kam padės 4u.gif
eglala7
Nu man išmeta tik temas kurias aš galiu užsiprenumeruoti,bet jokio kaip atsisakyti prenumeratos aš ten nerandu blush-anim-cl.gif2:Ar čia jau man su rega prastai, kur reik žiūrėt?nerandu g.gif
eglala7
Supratau,bet tiek laiko,kad skaityt viską iš eilės neturiu.Tikėjausi trumpo ir aiškaus atsakymo.Esu naujokė ir kompiuterio ir interneto sūkuryje,taigi prašau ant manęs labai nepykti,juk aš dar tik mokausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nomedaknopke
QUOTE(Ambro @ 2006 01 11, 11:45)
Eini i "Mano nustatymai", tada kaireje puseje susirandi "Perziureti temas". Atsidariusiame lange desineje puseje sudelioji varneles, kuriu temu nebenori gauti prenumeratos ir apacioje spaudi "su pasirinktu".
Dabar atkreipk dėmesį, kad langelyje apačioje yra nustatymas (Rodyti temas nuo paskutinių 30 dienų). Ten reikia pasirinkti
Nuo pradžios ir paspausti mygtuką "eiti".
*

Aciu labai. jau pavyko.
Aciu ir geros dienos
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.