ka tureciau padaryti, kad nebegauciau i savo el. pasta pranesimo apie naujus pasisakymus temoje, kuria buvau anksciau uzsiprenumeravusi. dabar man jau to nebereikia tik nemoku panaikinti. Aciu
Eini i "Mano nustatymai", tada kaireje puseje susirandi "Perziureti temas". Atsidariusiame lange desineje puseje sudelioji varneles, kuriu temu nebenori gauti prenumeratos ir apacioje spaudi "su pasirinktu".
Dabar atkreipk dėmesį, kad langelyje apačioje yra nustatymas (Rodyti temas nuo paskutinių 30 dienų). Ten reikia pasirinkti Nuo pradžios ir paspausti mygtuką "eiti".
As irgi noriu atsisakyti prenumeratos, bet dabar raso, kad "Šiuo metu automatinis prenumeratų nutraukimas išjungtas" ....
Kaip man tuomet elgtis? kad turiu kreiptis i moderatosius, kad pakeistu mano nustatymus?
Jei viską darai pagal šias instrukcijas, tai turėtų suveikti, nes aš ką tik pati išbandžiau ir pašalinau vieną temą iš prenumeratos.
Pries metus pakeiciau nika ir elektroninio pasto adresa , senuoju pastu vis ateina zinutes apie gimdyma ir pan. (pasto dezute vyro
QUOTE(pievutė @ 2006 04 01, 12:08) Pries metus pakeiciau nika ir elektroninio pasto adresa , senuoju pastu vis ateina zinutes apie gimdyma ir pan. (pasto dezute vyro Reikia prisijungt senuoju savo niku. Spaudi "Mano nustatymai". Tada kairėje susirandi "Peržiūrėti temas". Tada ant pasirinktų temų uždedi varneles ir "Nutraukti prenumeratą"
Sveiki!
nuo penktadienio gaunu ivairius forumo prenumeratos pranesimus, kuriu neuzsisakiau ir nesu juose net buvusi. Siandien gavau jau penkta. Kazin kodel?
Gal netyčiomis paspaudei "Užsiprenumeruoti šį forumą" kokiam nors skyrelyje
Norint ištrinti tam tikros temos prenumeratą, eini į "Mano nustatymai", kairėj pusėj susirandi "Peržiūrėti temas". Sudedi varneles ant temų, kurių prenumeratų nebenori gauti ir apačioj pasirenki "Nutraukti prenumeratą" ir spaudi klavišą "Su pasirinktu". Jei pas tave užprenumeruotas visas skyrelis, tai "Mano nustatymuose" kairėj susirandi "Peržiūrėti forumus", o visa kita analogiška kaip aiškinau anksčiau
kaip atsisakyt per klaidą užsiprenumeruotos temos
QUOTE(godule @ 2006 07 30, 23:49) Reikia eiti į "Mano nustatymai", tuomet kairėje pusėje susirandi "Prenumeratos", spaudi užrašiuką "Peržiūrėti temas". Tuomet prie tos per klaidą užsiprenumeruotos temos padedi varnelę, apačioje pasirenki "Nutraukti prenumeratą" ...
Nebenoriu prenumeratos!
Bandžiau viska daryti pagal nurodymus, niekaip nepasinaikina
Nežinau kaip atšaukt forumo prienumerata.
Mano nustatymai -> Mano prenumeratos -> Peržiūrėti temas (forumus) ->
ten tikriausiai yra išvardintos užprenumeruotos temos (nežinau, nes neprenumeruoju
O ką dabar darit,automatinis prienumeratos išjungimas,šio metu išjungtas.Kaip kitaip išjungt
tai čia jau turi būti išjungtas. ar vis tiek siunčia?
man taip rašo: Nėra jokių prenumeratų, bandykite nurodyti kitą laikotarpį. Šiuo metu automatinis prenumeratų nutraukimas išjungtas. Aš nieko nesu užsiprenumeravusi. ar čia tipo reiškia, kad dabar negalima nutraukt prenumeratos? Jei užsiprenumeravai temą per "Favorites": ![]() tai spausk ant Favorites (rasi viršuj forumo) ir ten jau ištrink ![]() **** Jei temą užsisakei per "sekti temą" ![]() Tokiu atveju eik į "Mano nustatymai", kairėj pusėj susirask "Peržiūrėti temas" (Prenumeratos) ir sudėjus varneles apačioj pasirink "nutraukti prenumeratą" ir paspausk ant "su pasirinktu"
QUOTE(jurgiux @ 2006 01 11, 10:06) ka tureciau padaryti, kad nebegauciau i savo el. pasta pranesimo apie naujus pasisakymus temoje, kuria buvau anksciau uzsiprenumeravusi. dabar man jau to nebereikia tik nemoku panaikinti. Aciu O kodel as nebegaunu i el pasta kai atsiranda naujas atsakymas , visada gaudavau o siandien nera nesuprantu, nors maciau atsakymu nauju jau yra QUOTE(modestasta @ 2006 12 11, 13:16) O kodel as nebegaunu i el pasta kai atsiranda naujas atsakymas , visada gaudavau o siandien nera nesuprantu, nors maciau atsakymu nauju jau yra Kodėl nebeateina prenumerata? QUOTE(Ambrozija @ 2006 12 12, 11:24) Aciukas , o tai per ta skubejima neradau nei tinkamos temeles QUOTE(Ambrozija @ 2006 10 29, 14:42) Aš jau pavargau tą patį kartoti nežinau jau kiek laiko QUOTE(sarkela @ 2007 01 03, 23:05) Aš jau pavargau tą patį kartoti nežinau jau kiek laiko Gal pas tave yra prenumeratų, užsakytų daugiau nei prieš 30d? Atsidaryk Mano nustatymai, eik į Peržiūrėti temas ir nustatyk, kad rodytų Rodyti temas nuo: pradžios Parašyk, kaip išeis
Tik pasidžiaugiau, ir vėl pradėjau gauti žinutes, nors tikrai nieko neužsakiau
viska labai gerai ir suprantamai paaiskinai aciu
QUOTE(Calaquendi @ 2006 11 15, 21:49) Mano nustatymai -> Mano prenumeratos -> Peržiūrėti temas (forumus) -> ten tikriausiai yra išvardintos užprenumeruotos temos (nežinau, nes neprenumeruoju aciu, aciu, aciu, bandysiu
Ačiū Ambrozijai
Vis bandydavau ir neišeidavo per,,peržiūrėti temas". Nėra prenumeratų, o vis siunčia. O dabar radau
Nu man išmeta tik temas kurias aš galiu užsiprenumeruoti,bet jokio kaip atsisakyti prenumeratos aš ten nerandu
Supratau,bet tiek laiko,kad skaityt viską iš eilės neturiu.Tikėjausi trumpo ir aiškaus atsakymo.Esu naujokė ir kompiuterio ir interneto sūkuryje,taigi prašau ant manęs labai nepykti,juk aš dar tik mokausi
QUOTE(Ambro @ 2006 01 11, 11:45) Eini i "Mano nustatymai", tada kaireje puseje susirandi "Perziureti temas". Atsidariusiame lange desineje puseje sudelioji varneles, kuriu temu nebenori gauti prenumeratos ir apacioje spaudi "su pasirinktu". Dabar atkreipk dėmesį, kad langelyje apačioje yra nustatymas (Rodyti temas nuo paskutinių 30 dienų). Ten reikia pasirinkti Nuo pradžios ir paspausti mygtuką "eiti". Aciu labai. jau pavyko. Aciu ir geros dienos |