Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Langų rūbai - 9 tema
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Gija*
user posted image

user posted image
Dzenke
Gal kartais uzmatet kur vaikiskai uzuolaidai medziaga su varlytem, kita su bambukais? Mazajai reikia varlyciu, vidurinelei bambuku ax.gif
su varlytem protinga kaina radau lenkijoj, bet nesiuncia i LT verysad.gif http://www.dekoria.pl/offer/fabrics_collec.../59/Kids-nowosc
Gija*
QUOTE(Zaneta75 @ 2010 07 28, 10:07)
Gal kartais uzmatet kur vaikiskai uzuolaidai medziaga su varlytem, kita su bambukais? Mazajai reikia varlyciu, vidurinelei bambuku  ax.gif
su varlytem protinga kaina radau lenkijoj, bet nesiuncia i LT  verysad.gif http://www.dekoria.pl/offer/fabrics_collec.../59/Kids-nowosc
*

su varlytemis maciau linini audini, mano pazystama pasisiuvo romanetes vaiko kambariui is 'Panevezio linas" pirkto audinio, rusvas ar tai pilkas audinys su zaliomis varlytemis thumbup.gif
Aniutik
sveikos smile.gif
pagelbekit prasau blush2.gif gal kuri zino kaip paciai ideti ziedus in uzuolaidas arba zinot kur rasti ax.gif buciau labai dekinga 4u.gif

oi atsiprasau ax.gif jau lyg ir radau smile.gif
mamulka10
user posted image
user posted image
http://www.dekoria.pl/data_files/wysiwyg/i...lon_Land01L.jpg
http://www.dekoria.pl/data_files/wysiwyg/i...edittera01L.jpg
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

---

i 
Maksimalus nuotraukos dydis - 640*480.

Moderatorė
tindiriushka
Sveiki, domimės ROLETAIS NUO SAULĖS IR KARŠČIO. Gal kas turit? Ar žinot kur geromis sąlygomis pagamintų? Iš viso kokie atsiliepimai, gal čia mitas, kad karštį sulaiko..?
Gija*
mamulka10, labai grazios foto wub.gif labai originalu visur...

Mes turime roletus nuo saules (nezinau ar tuos pacius turime omenyje, jie sulaiko saules spinduliu apie 80 proc. atrodo) mums jie pasitvirtino tikrai, kambarys ne taip ikaista, ir pamiegoti gali dienos metu normaliai thumbup.gif tikrai labai dziaugiames ir kitiems rekomenduojame, zinoma kabinsiu dienines uzuolaidas dar, nes roletai paprasti, pilkos spalvos, bet super...
mes uzsisakeme is www.fajetonas.lt, tikrai lankscios kainos pasirode ax.gif
tindiriushka
QUOTE(Gija* @ 2010 08 03, 13:37)
mamulka10, labai grazios foto  wub.gif  labai originalu visur...

Mes turime roletus nuo saules (nezinau ar tuos pacius turime omenyje, jie sulaiko saules spinduliu apie 80 proc. atrodo) mums jie pasitvirtino tikrai, kambarys ne taip ikaista, ir pamiegoti gali dienos metu normaliai  thumbup.gif  tikrai labai dziaugiames ir kitiems rekomenduojame, zinoma kabinsiu dienines uzuolaidas dar, nes roletai paprasti, pilkos spalvos, bet super...
mes uzsisakeme is www.fajetonas.lt, tikrai lankscios kainos pasirode  ax.gif
*

aš apie tokius galvojau http://www.domuslumina.lt/lt/products/role...es-ir-karscio-/

kaip suprantu pas jus paprasos medžiagytės?
Gija*
QUOTE(tindiriushka @ 2010 08 03, 15:46)
aš apie tokius galvojau http://www.domuslumina.lt/lt/products/role...es-ir-karscio-/

kaip suprantu pas jus paprasos medžiagytės?
*

net nezinojau, kad dar tokiu yra g.gif o cia plevele kaip tokia? idomu realiai pamatyti..na, taip pas mus atrodo, kaip paprasciausi roletai, tik kad nuo saules apsaugo plius...
tindiriushka
QUOTE(Gija* @ 2010 08 03, 19:33)
net nezinojau, kad dar tokiu yra  g.gif  o cia plevele kaip tokia? idomu realiai pamatyti..na, taip pas mus atrodo, kaip paprasciausi roletai, tik kad nuo saules apsaugo plius...
*

aš ir realiai niekur nemačiau, įdomu koks jų efektyvumas lyginant su paprastais roletais apsaugančiais nuo saulės g.gif
Meistrelis
QUOTE(tindiriushka @ 2010 08 04, 00:49)
aš ir realiai niekur nemačiau, įdomu koks jų efektyvumas lyginant su paprastais roletais apsaugančiais nuo saulės g.gif
*

Per šituos domus lumina roletus karštis vis tiek praeis ,kadangi jis yra visas su skylutėmis o vakare uždegus šviesas būsite visiems kaip ant delno.Aišku ir kaina kurios ne kiekvienas lietuvis gali sau leisti.
neinzy
QUOTE(Meistrelis @ 2010 08 04, 20:32)
Per šituos domus lumina roletus karštis vis tiek praeis ,kadangi jis yra visas su skylutėmis o vakare uždegus šviesas būsite visiems kaip ant delno.Aišku ir kaina kurios ne kiekvienas lietuvis gali sau leisti.
*

o ka nuo saules galetumete pasiulyti tokiems langams:
user posted image

visas aukstis 2.50, plotis ~1.50m
aciu 4u.gif
swimmer
QUOTE(tindiriushka @ 2010 08 03, 12:46)
Sveiki, domimės ROLETAIS NUO SAULĖS IR KARŠČIO. Gal kas turit? Ar žinot kur geromis sąlygomis pagamintų? Iš viso kokie atsiliepimai, gal čia mitas, kad karštį sulaiko..?
*

Efektyviausias apsisaugojimas nuo karscio - roletai is lauko puses (Screen sistemos). Tuomet visa siluma lieka lauke. Aisku kainu taip pat sulygiti neimanoma smile.gif
Visi kabinami roletai viduje apsaugo daugiau nuo saules, nei nuo karscio.
Dar toks pastebejimas, dedant roleta viduje su atspindincia saule medziaga rizikuojate, suskaldyti stiklo paketa. Su tokia medziaga roletas turi buti siek tiek atitrauktas nuo stiklo, kad prasivedintu tarp stiklo ir medziagos susikaupes karstis. Tai ypatingai svarbu, dedant roletus ant dideliu langu.
Sin City
QUOTE(indruciukas @ 2010 08 05, 03:55)
user posted image

aciu  4u.gif
*

O koks bus kambarys?
tindiriushka
QUOTE(swimmer @ 2010 08 04, 23:59)
Efektyviausias apsisaugojimas nuo karscio - roletai is lauko puses (Screen sistemos). Tuomet visa siluma lieka lauke. Aisku kainu taip pat sulygiti neimanoma smile.gif
Visi kabinami roletai viduje apsaugo daugiau nuo saules, nei nuo karscio.
Dar toks pastebejimas, dedant roleta viduje su atspindincia saule medziaga rizikuojate, suskaldyti stiklo paketa. Su tokia medziaga roletas turi buti siek tiek atitrauktas nuo stiklo, kad prasivedintu tarp stiklo ir medziagos susikaupes karstis. Tai ypatingai svarbu, dedant roletus ant dideliu langu.
*

langai jmųžūsų dideli 2x1,4.. ačiū už patarimus
neinzy
QUOTE(Sin City @ 2010 08 05, 19:49)
O koks bus kambarys?
*

svetaine- bet noreciaudeti tik dienines medziagos uzuolaidas, sirmas ar romanetes, tai reikia kazkokios apsaugos nuo saules...
renax
Gal kas galite parekomenduoti vilniuje kas galetu pasiulyti ir aprengti kokybiskai svetaines langa ?
olyte
Sveikutes,
O as pameciau vienos mjamytes is Kauno kontaktus. Ji siuva uzuolaidas ir atvaziuoja i namus ir t.t. Gal galetumete man i az parasyti.l

Buciau labai dekinga smile.gif
vikosiuks
QUOTE(indruciukas @ 2010 08 04, 23:55)
user posted image
aciu  4u.gif
*

QUOTE(indruciukas @ 2010 08 06, 15:17)
svetaine- bet noreciaudeti tik dienines medziagos uzuolaidas, sirmas ar romanetes, tai reikia kazkokios apsaugos nuo saules...
*

o jus nesidomejote del pleveles nuo saules?
http://www.domuslumina.lt/lt/products/apsa...veles-stiklams/

vieni kaimynai pietu puseje veidrodine masinoms skirta plevele langus uzsiklijavo- tai is lauko pirmam aukste nieko nesimato-(aisku tik save ziurinti), namuose truputeli tamsiau pasidare, romantiskiau, saules tikrai maziau ieina... ir paprastutes lengvutes uzuolaidas uzsidejo (nereikia naktiniu, o pirmam aukste tai pliusas)

tik nezinau kaip ziema ir kaip su gelem... nes tam kambary nelaiko, o ziemos dar neisbande mirksiukas.gif
bet pas jus matau du langai, tai galima tamsinti tik ta kuriame saule intensyvesne mirksiukas.gif
----------------------------------------------------------
arba jusu dideliam langui graziai atrodytu zaliuzes"saules bure"- aisku gyvai nesu ciupinejus , tai nieko ir nezinau apie jas.. lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
http://skelbimai.draugas.lt/Zaliuzes-saule...w&Id=119608
sirma (Sliding panel) labai graziai atrodytu, tik reiktu patinkancia susirasti wub.gif as ir uzsimaniau tokiu dideliu langu...
user posted image
user posted image
Kristaline
QUOTE(renax @ 2010 08 07, 09:33)
Gal kas galite parekomenduoti vilniuje kas galetu pasiulyti  ir aprengti kokybiskai svetaines langa ?
*

Teiravausi Dubingiuose ir užuolaidų parduotuvėlėje Naugarduko g. (priešais Simono Daukanto mokyklą), tai turint išmatavimus pasiūtų. Aišku, daug kas tokias paslaugas teikia, bet kiek kokybiškai dar neišbandžiau. Man reikia romanečių į vonios kambarį, tai Naugarduko g. sakė, kad 70 Lt. už 1 metrą kaina būtų. Kažin normali čia kaina?
Gija*
QUOTE(Kristaline @ 2010 08 11, 07:19)
Teiravausi Dubingiuose ir užuolaidų parduotuvėlėje Naugarduko g. (priešais Simono Daukanto mokyklą), tai turint išmatavimus pasiūtų. Aišku, daug kas tokias paslaugas teikia, bet kiek kokybiškai dar neišbandžiau. Man reikia romanečių į vonios kambarį, tai Naugarduko g. sakė, kad 70 Lt. už 1 metrą kaina būtų. Kažin normali čia kaina?
*

cia 70lt pasiuvimas, ar kas?
Mano vonios lango plotis- 1,30m, aukstis- gerai nepamenu bet nesieke 2 metru, gal koks 1,80 g.gif tai gavosi audinys- apie 200lt (metro kaina apie 90lt), mechanizmas-apie 120lt ir pasiuvimas apie 80lt, tai viso: 400lt...gal bus lengviau orientuotis g.gif
axa
QUOTE(vikosiuks @ 2010 08 10, 20:19)

vieni kaimynai pietu puseje veidrodine masinoms skirta plevele langus uzsiklijavo- tai is lauko pirmam aukste nieko nesimato-(aisku tik save ziurinti), namuose truputeli tamsiau pasidare, romantiskiau, saules tikrai maziau ieina... ir paprastutes lengvutes uzuolaidas uzsidejo (nereikia naktiniu, o pirmam aukste tai pliusas)

*

Net ir vakare , kai uždegta šviesa? g.gif
Kristaline
QUOTE(Gija* @ 2010 08 11, 07:32)
cia 70lt pasiuvimas, ar kas?
Mano vonios lango plotis- 1,30m, aukstis- gerai nepamenu bet nesieke 2 metru, gal koks 1,80 g.gif  tai gavosi audinys- apie 200lt (metro kaina apie 90lt), mechanizmas-apie 120lt ir pasiuvimas apie 80lt, tai viso: 400lt...gal bus lengviau orientuotis  g.gif
*

Taip, tik pasiuvimas (1 metras).
O kur siuvote? Ar ten pat ir audinį galima išsirinkti? Man gerai irgi būtų su kokia profesionale siuvėja ar dizainere pasikonsultuot ax.gif
Gija*
QUOTE(Kristaline @ 2010 08 11, 08:12)
Taip, tik pasiuvimas (1 metras).
O kur siuvote? Ar ten pat ir audinį galima išsirinkti? Man gerai irgi būtų su kokia profesionale siuvėja ar dizainere pasikonsultuot  ax.gif
*

Kaune tik, nors sake, kad vaziuoja lyg ir i Vilniu..Voniai pati uzsakinejau mechanizma, pirkau audini, o ji siuvo..paskui paziurejau, kad neapsimoka, uz ta pacia kaina butu ji ir parinkusi audini ir mechanizma nupirkusi..Apsirikau ir vaiku kambariui pirkdama audini,nes nusipirkau jo ryskiai per daug doh.gif
Todel galvoju dabar kad is pat pradziu reikejo su ja kalbeti ne tik del pasiuvimo...
Jos kontaktai:
www.meistrokodas.lt Be galo malonus zmogus, liko langai darbo kambario 'pliki', tai kreipsiuosi tik i ja, ir mano manymu, kainos pas ja lyginant su kitomis, tikrai zymiai mazesnes g.gif
neinzy
QUOTE(vikosiuks @ 2010 08 10, 20:19)
o jus nesidomejote del pleveles nuo saules?

arba jusu dideliam langui graziai atrodytu zaliuzes"saules bure"- aisku gyvai nesu ciupinejus , tai nieko ir nezinau apie jas.. lotuliukas.gif

sirma (Sliding  panel) labai graziai atrodytu, tik reiktu patinkancia susirasti wub.gif  as ir uzsimaniau tokiu dideliu langu...

ACIU 4u.gif

Nepatinka man tos pleveles- vakare sviesa ijungus is lauko puses viskas kaip ant delno doh.gif o ir is lauko nelabai vaizdelis..tos vertikalios tai visai ne mano skonio... sirmos grazu, kazka tokio isivaizduoju pas save, bet jos tikrai nesaugo nuo vakarines saules. verysad.gif
geriausiai butu tie kasetiniai roletai, tik vat beda- kazin ar gamins kas juos 1,5plocio ir 2.5 ilgio g.gif
Kristaline
QUOTE(Gija* @ 2010 08 11, 08:23)
Kaune tik, nors sake, kad vaziuoja lyg ir i Vilniu..Voniai pati uzsakinejau mechanizma, pirkau audini, o ji siuvo..paskui paziurejau, kad neapsimoka, uz ta pacia kaina butu ji ir parinkusi audini ir mechanizma nupirkusi..Apsirikau ir vaiku kambariui pirkdama audini,nes nusipirkau jo ryskiai per daug  doh.gif 
Todel galvoju dabar kad is pat pradziu reikejo su ja kalbeti ne tik del pasiuvimo...
Jos kontaktai:
www.meistrokodas.lt Be galo malonus zmogus, liko langai darbo kambario 'pliki', tai kreipsiuosi tik i ja, ir mano manymu, kainos pas ja lyginant su kitomis, tikrai zymiai mazesnes  g.gif
*

O gal galima būtų nuotraukyte vonios kambario užuolaidos? bigsmile.gif Labai smalsu pamatyt ax.gif Nurodytoj svetainėj užuolaidų pavyzdžių nėra unsure.gif
Gija*
QUOTE(Kristaline @ 2010 08 11, 09:30)
O gal galima būtų nuotraukyte vonios kambario užuolaidos?  bigsmile.gif Labai smalsu pamatyt  ax.gif Nurodytoj svetainėj užuolaidų pavyzdžių nėra  unsure.gif
*

turiu namu kompiuteryje, ikelsiu ryt, nes siandien po darbo neiseis..yra keletas nuotrauku skyrelyje- uzuolaidos,romanetes g.gif bet nedaug cia ax.gif
ooo
QUOTE(indruciukas @ 2010 08 11, 10:21)
geriausiai butu tie kasetiniai roletai, tik vat beda- kazin ar gamins kas juos 1,5plocio ir 2.5 ilgio  g.gif
*

mano kaip tik toks langas.
pagamino. tik nuo pasirinkto audinio dar priklauso - jei storesnis audinys, tai susukus laaabai bus storas ir tada mechanizmas nebus toks, kad audinys pasisleptu suvyniotas...
vikosiuks
QUOTE(axa @ 2010 08 11, 08:48)
Net ir vakare , kai uždegta šviesa?  g.gif
*

o cia manau nuo pleveles priklauso...
juk kai vaziuoja prabangios masinos, net uzdegus sviesa viduje - nieko is lauko nesimato....
gal langu firmos tokiu ir neklijuoja, bet masinu salonuose ar per pazystamus geros amerikoniskos pleveles galima gauti mirksiukas.gif
Papildyta:
ACIU  4u.gif

Nepatinka man tos pleveles- vakare sviesa ijungus is lauko puses  viskas kaip ant delno  doh.gif o ir is lauko nelabai vaizdelis..tos vertikalios tai visai ne mano skonio... sirmos grazu, kazka tokio isivaizduoju pas save, bet jos tikrai nesaugo nuo vakarines saules. verysad.gif
geriausiai butu tie kasetiniai roletai, tik vat beda- kazin ar gamins kas juos 1,5plocio ir 2.5 ilgio  g.gif
*

man taip pat patiko tie nuo karscio roletai, bet pas mus ju niekas dar neturi, tai nera kur net pasiziureti,kaip is tikro.. bet jei kas turite, prasau pasidalinti patirtimi drinks_cheers.gif
user posted image
http://www.domuslumina.lt/lt/products/role...es-ir-karscio-/

o del gaminimo, tai manau, kad siais laikais uz litus pagamina viska mirksiukas.gif
neinzy
QUOTE(ooo @ 2010 08 11, 16:24)
mano kaip tik toks langas.
pagamino. tik nuo pasirinkto audinio dar priklauso - jei storesnis audinys, tai susukus laaabai bus storas ir tada mechanizmas nebus toks, kad audinys pasisleptu suvyniotas...
*

kas gamino? tai galima plona audini imti pati tamsiausia...bet tada ikaitins labai g.gif dabar namie yra tokie kasetiniai roletai visuose kambariuose- miegamajam tas sunkus, su "klijonke" is lauko puses,tai nuo saules thumbup.gif kituose kambariuose paprasti ir gan sviesus- kadangi pas mus langai pietvakariu pusej- tai naudos yra, bet ne tiek kiek noretusi...

QUOTE(vikosiuks @ 2010 08 11, 16:30)
o cia manau nuo pleveles priklauso...
juk kai vaziuoja prabangios masinos, net uzdegus sviesa viduje - nieko is lauko nesimato....
gal langu firmos tokiu ir neklijuoja, bet masinu salonuose ar per pazystamus geros amerikoniskos pleveles galima gauti mirksiukas.gif
*

ir pas mane, ir pas vyra tamsinti langai automobiliuose- tomis amerikoniskomis plevelemis.... na kad saule nespigintu i masina gerai, bet ir tamsu masinoj visa laika- tikrai nenoreciau, kad namie tokioj tamsoj tektu gyventi schmoll.gif
langu firmos klijuoja tokias pleveles, dar langus renkantis siulo deti tas pleveles (tik ne tokio tamsumo kaip masinos langams), bet ne kiek del saules, kiek del saugumo, ypac kai langai vitrinos- ir kad langa sunkiau butu isdauzti, ir kad netycia suduzus langui jis neiskristu, ir nesuzeistu esanciu aplinkui 4u.gif
p.s. ta plevele langams vadinasi tripleksas ir tikrai nera pigus variantas- jei atmintis nepaveda, apie 100lt/kv 4u.gif
vikosiuks
QUOTE(indruciukas @ 2010 08 11, 16:42)
kas gamino? tai galima plona audini imti pati tamsiausia...bet tada ikaitins labai  g.gif dabar namie yra tokie kasetiniai roletai visuose kambariuose- miegamajam tas sunkus, su "klijonke" is lauko puses,tai nuo saules  thumbup.gif kituose kambariuose paprasti ir gan sviesus- kadangi pas mus langai pietvakariu pusej- tai naudos yra, bet ne tiek kiek noretusi...
ir pas mane, ir pas vyra tamsinti langai automobiliuose- tomis amerikoniskomis plevelemis.... na kad saule nespigintu i masina gerai, bet ir tamsu masinoj visa laika- tikrai nenoreciau, kad namie tokioj tamsoj tektu gyventi  schmoll.gif
langu firmos klijuoja tokias pleveles, dar langus  renkantis siulo deti tas pleveles (tik ne tokio tamsumo kaip masinos langams), bet ne kiek del saules, kiek del saugumo, ypac kai langai vitrinos- ir kad langa sunkiau butu isdauzti, ir kad netycia suduzus langui jis neiskristu, ir nesuzeistu esanciu aplinkui  4u.gif
p.s. ta plevele langams vadinasi tripleksas ir tikrai nera pigus variantas- jei atmintis nepaveda, apie 100lt/kv  4u.gif
*

del pigumo- tai tikrai nepigus...
o langu firmos kazkokia kitokia prekiauja, ne masinine (cia kaip jau minejote tonuotumas tikriausiai ta lemia)
tiesiog sakau, kad vieni issiklijavo veidrodiniais, tai kai vasara istisa saule nuo ryto iki vakaro- tai dziaugiasi.. bet jie nei geliu augina, nei namie daug sedi, tik grizus vakare per karscius, tikrai nedejavo,kaip kiti ikaitusiuose kambariuose...
pas mane yra paprastas roletas is senuku is senu laiku, geltonas, tai ir siluma ir saule is pietu puses sulaiko, atrodo gal ne kaip, bet naujam bute, kol padoriai nesusitvarke- tinka ir tas senukas thumbup.gif

o del roletu -tai vienoj firmoj buvau nuejusi paklausti,kaip del saules sulaikymo, ka galite pasiulyti...
tai pasake yra su guma- bet ji ikaitusi smirdi, bet kiek supratau tik pradzioje...
yra sviesa atspindintys, bet pats zmogus susidejo, tai sake po kurio laiko issikraipo pats roletas... ir kreivai stovi..
ir yra storesni paprasti roletai, svieciant saulei-ikaista, ir kazkiek jos sulaiko, bet kuo tamsesne spalva- tuo daugiau blunka...

tai kazkaip po visko ir pasimeciau nuo zmogaus saziningumo..
petrovna
kazkuri mamyte ieskojo kaunietes siuvejos kontaktu?gal kalba ein apie "atnala",nes ji superine siuvejele,tikrai pati atvaziuoja,pamatuoja,dar padeda audinuka pasirinkti ir pakabins....man praktiskai visus namo langus apziuvo,tikrai rekomenduoju...
Gija*
as turejau omenyje Kauniete siuveja-dizainere Inga, bet ir atnalos darbai patiko, gaila kad ji cia nebeuzeina, naudingi patarimai jos budavo verysad.gif
swimmer
ACIU  4u.gif

Nepatinka man tos pleveles- vakare sviesa ijungus is lauko puses  viskas kaip ant delno  doh.gif o ir is lauko nelabai vaizdelis..tos vertikalios tai visai ne mano skonio... sirmos grazu, kazka tokio isivaizduoju pas save, bet jos tikrai nesaugo nuo vakarines saules. verysad.gif
*

kaip gali sirma nesaugoti nuo vakarines saules? Idomi nuomone.
Pasirinkite medziaga, tokia kad saugotu.
Pas mus namie sirmos ant visu langu. Saugo ir nuo rytines ir nuo pietines ir nuo vakarines saules smile.gif
Pas mus is roletiniu medziagu pagamintos sirmos. Taigi efektas tas pats kaip roleto, o vaizdas siek tiek grazesnis smile.gif
neinzy
QUOTE(swimmer @ 2010 08 12, 21:46)
kaip gali sirma nesaugoti nuo vakarines saules? Idomi nuomone.
Pasirinkite medziaga, tokia kad saugotu.
*

as gi rasiau,kad noriu dienines medziagos sirmos, roleto ar uzuolaidos 4u.gif
Kristaline
QUOTE(Gija* @ 2010 08 12, 13:58)
as turejau omenyje Kauniete siuveja-dizainere Inga, bet ir atnalos darbai patiko, gaila kad ji cia nebeuzeina, naudingi patarimai jos budavo  verysad.gif
*

Man reiktų siuvėjos-dizainerės Vilniuje. Vis tik nesinori už kelionę mokėti, manau ir čia pakankamai daug gerų specialisčių smile.gif Gal kas galit rekomenduot?
Gija*
QUOTE(Kristaline @ 2010 08 13, 09:52)
Man reiktų siuvėjos-dizainerės Vilniuje. Vis tik nesinori už kelionę mokėti, manau ir čia pakankamai daug gerų specialisčių  smile.gif  Gal kas galit rekomenduot?
*

Vilniuje, tai Teo, teko girdeti ne viena gera zodi apie ja, tik irgi kazkodel nebesirodo ji cia g.gif
Kristaline
QUOTE(Gija* @ 2010 08 13, 10:38)
Vilniuje, tai Teo, teko girdeti ne viena gera zodi apie ja, tik irgi kazkodel nebesirodo ji cia  g.gif
*

Parašiau vakar, bet atsakymo kol kas negavau unsure.gif Gal atostogauja? g.gif
ausmare
QUOTE(Kristaline @ 2010 08 13, 11:43)
Parašiau vakar, bet atsakymo kol kas negavau unsure.gif  Gal atostogauja?  g.gif
*

jei atsilieps, buciau dekinga, jei pasidalinsite kontaktais. o tai man gimdymas ant nosies, o miegamasis dar be uzuolaidu:(
mes irgi is Vilniaus.....
Teo
QUOTE(ausmare @ 2010 08 14, 11:18)
jei atsilieps, buciau dekinga, jei pasidalinsite kontaktais.

Taip taip ... atostogavom thumbup.gif truputi sen, truputi ten tourist5.gif . Dabar reiks kibti i darbus biggrin.gif
obelele
Laba diena , pagaliau nusprendem ax.gif reikia romaneciu, gal galit rekomenduoti Kaune firma ar zmogu ? kad butu kaina + kokybe
petrovna
QUOTE(obelele @ 2010 08 16, 10:45)
Laba diena , pagaliau nusprendem  ax.gif reikia romaneciu, gal galit rekomenduoti Kaune firma ar zmogu ? kad butu kaina + kokybe
*

parasyk atnala'i:man siuvo i namus l.didelias romanetes,man reikejo l.dideliu gabaritu,tai viskas super,o ir kaina gerule,rasyk jai tiesiai i AZ,tiesa,pati atvaziavo i namus,ismatavo,pakabino,l.faina siuvejele,tikrai rekomenduoju
marakeš
sveiki, o kokie roletai tinka paprastiems (seniems mediniams, varstomiems į vidų) langams?
Spray
Kazkas klause del roletu nuo karcio. Vakar mums imontavo, tokia garbanota kaip folija is lauko puses kuri skaido spindulius, o is vidau toks vos melsvas atspalvis...bet zinot ir graziai atrodo, o per langa visai nepersimato vakare, tik siluetai.
O del apsaugos nuo karscio, vat ir orai atsalo, tai saulute nemaiso dabar, bet kai uztemdo tai tokia prietema namuose, turetu apsaugot ir nuo karcio ir nuo saules spinduliu... thumbup.gif
neinzy
QUOTE(Spray @ 2010 08 18, 22:50)
Kazkas klause del roletu nuo karcio. Vakar mums imontavo, tokia garbanota kaip folija is lauko puses kuri skaido spindulius, o is vidau toks vos melsvas atspalvis...bet zinot ir graziai atrodo, o per langa visai nepersimato vakare, tik siluetai.
O del apsaugos nuo karscio, vat ir orai atsalo, tai saulute nemaiso dabar, bet kai uztemdo tai tokia prietema namuose, turetu apsaugot ir nuo karcio ir nuo saules spinduliu... thumbup.gif
*

mane domina roletai nuo karscio ir nuo saules ax.gif dominas kas dare, po kiek, kur kokie ismatavimai ax.gif blush2.gif na ir vaizdine medziaga butu super thumbup.gif blush2.gif 4u.gif
Braita
Merginos, turiu klausimuka ax.gif
Ar 86 cm plocio romanetes ne per siauros? galvoju tokio plocio deti ant mazdaig 292 cm ilgio lango...tai gautusi keturios jos, dengtusi viena su kita apie 15 cm.
kakzaip neisivaizudoju, kokio plocio romantes optimaliausiai graziausiai atrodo. mastau, kad jei desiu platesnes, kad atrodys kaip paklodes? g.gif
ooo
QUOTE(Braita @ 2010 08 19, 09:06)
Merginos, turiu klausimuka  ax.gif
Ar 86 cm plocio romanetes ne per siauros? galvoju tokio plocio deti ant mazdaig 292 cm ilgio lango...tai gautusi keturios jos, dengtusi viena su kita apie 15 cm.
kakzaip neisivaizudoju, kokio plocio romantes optimaliausiai graziausiai atrodo. mastau, kad jei desiu platesnes, kad atrodys kaip paklodes?  g.gif
*

as turiu 170*275 cm romanete miegamajame ax.gif
ir man neatrodo kaip paklode rolleyes.gif
siulau pasipaisyti pagal pmasteli ir tada bus aisku, kaip norimo diziano atrodo toks plotis ar kitoks mirksiukas.gif nes nuo diziano labai daug priklauso.
o siaip - koks lango aukstis? plotis, kaip suprantu, 292 cm.
pas amne vienas langas 200*275 cm, tai desiu jauciu dvi romanetes ax.gif dar nesusideliojau, kokiu noriu...
Braita
QUOTE(ooo @ 2010 08 19, 09:10)
as turiu 170*275 cm romanete miegamajame  ax.gif
ir man neatrodo kaip paklode  rolleyes.gif
siulau pasipaisyti pagal pmasteli ir tada bus aisku, kaip norimo diziano atrodo toks plotis ar kitoks  mirksiukas.gif  nes nuo diziano labai daug priklauso.
o siaip - koks lango aukstis? plotis, kaip suprantu, 292 cm.
pas amne vienas langas 200*275 cm, tai desiu jauciu dvi romanetes  ax.gif  dar nesusideliojau, kokiu noriu...
*

atsiprasau - turejau omeny sirmas. kodel parasiau, kad romanete, nesuprantu doh.gif blush2.gif
ooo
QUOTE(Braita @ 2010 08 19, 09:15)
atsiprasau - turejau omeny sirmas. kodel parasiau, kad romanete, nesuprantu  doh.gif  blush2.gif
*

biggrin.gif as ir galvoju, kaip cia persidengiancias romanetes ruosiates daryti biggrin.gif
velgi - koks aukstis sirmos butu? nes siaip 86 cm plotis tikrai nebus per mazai... buna ir siauresnes sirmos
Braita
aukstis bus apie 220 kazkur, as jas leisiu i nisa (taupymas erdves vyksta smile.gif )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.