Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kamilės istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
kikuteaa
Nepaprastai lėtai ėjo paskutinės devinto mėnesio dienos. Be proto laukiau pabaigos. Vis bijojau, kad nesuprasiu, kada atėjo laikas važiuot į ligoninę, kada prasidės tikrieji sąrėmiai ar nubėgs vandenys. doh.gif Vis dėlto, teisios buvo tos, kurios sakė- "mama žino".. 4u.gif
Ankstų ketvirtadienio rytą, gal penktą valandą, mane pažadino skausmas. Pasikartojo po dešimties minučių. Ir vėl.. Ir dar kartą.. Galvojau, sulauksiu kol vyras (sužadėtinis) kelsis į darbą ir greičiausiai teks važiuoti į gimdymo namus. Vis dėlto skausmas suretėjo, ėmė kartotis tik kas pusvalandį, dar galvojau, gal paruošiamieji. Bet skaudėti nenustojo visą dieną ir pavakary, apie penktą valandą dukrytė pradėjo belstis labai stipriai. nestuke.gif Be galo bijojau, todėl tempiau laiką, kol galiausiai sąrėmiai kartojosi kas tris minutes. doh.gif Apie devintą valandą su vyru išvažiavau į Raseinių gimdymo namus, manydama, kad grįšiu dar be savo stebuklėlio. Visgi buvau apžiūrėta, užregistruota ir paguldyta į palatą. Sąrėmiai kuriam laikui pradingo, matyt iš nervų. blush2.gif Dar kartą apžiūrėjus akušerė pasakė: "tai tik pati pradžia, kaklelis atsidaręs vos porą centimetrų.. " išsigandau, kad sąrėmiams susilpnėjus gali tekti grįžti namo. Jau nebenorėjau, negalėjau sulaukt, kol pamatysių savo dukrytę. Vis dėlto ji pratęsė: "..tai pagimdysi gal tik paryčiui". Negalėjau patikėt, kad šitaip greitai! bigsmile.gif Vyras liko per naktį.
Apie vidurnaktį skausmas buvo nepakeliamas. Akušerė atėjo pamatuoti sąrėmių stiprumo: "Tai kad tau neskauda, turėtum nė nejust, rodo vos dešimt, o turi būti šimtas.." Buvau šoke, rėkiau, kad skauda, dešimt kartų didesnio skausmo neištvrsiu. blink.gif Po poros valandų atėjo vėl- ir vėl pasakė tą patį. Galvojau išprotėsiu, vyras irgi buvo pakraupęs. Atnešė kamuolį, liepė suptis ant jo, vaikščioti po palatą. Bet tai man nepadėjo, kaip dauguma sakė, skaudėjo dar labiau schmoll.gif Atsiguliau ant šono ir visą laiką lingavau pirmyn atgal, tai šiek tiek palengvino skausmą. Miego norėjau taip, kad vos minutei praėjus skausmui- užmigdavau. Ketvirtą valandą jau šaukiau iš skausmo. Pamatavus sąrėmių stiprumą vėl išgirdau tą patį- "nesiekia dvidšimties". Apimta isterijos norėjau tą, kaip man atrodė, neveikiantį aparatą nusiimt, vos jį šiek tik pajudinau- skausmas šoktelėjo iki aštuoniasdešimties. Apėmė euforija, kad dešimt kartų stipresnio skausmo nebus thumbup.gif Prasikankinus dar beveik iki šeštos ryto, mane nusivedė i gimdyklą-patikrino. Pasakė, kad liko visiškai nedaug, dar liepė pavaikščiot, gal nutekės vandenys. Susirietus trypiau palaitoj maždaug pusvalandį, atėjo akušerė, vos jai įžengus šliūkštelėjo vandenys ir taaaip palengvėjo.. Pagaliau vėl blaiviai pagalvojau apie tai, kad tuoj susitiksiu su savo mažyle. wub.gif
Nuėjom į gimdyklą, išigandęs vyras- paskui. Nors pats gimdymas dar buvo prieš akis - jau buvau rami. Gulėjau ir laukiau. Vėl matavo skausmą. Gydytoja šaukia "dar nestumk", o aš " tai kad aš ir nestumiu!. Pajutau, kaip mažytė pati braunasi lauk, o gydytoja "tai tada jau stumk" lotuliukas.gif Iš poros kartų nepavyko, galiausiai sukaupiau paskutines jėgas ir.. pajutau tokį begalinį palengvėjimą. Atmerkus akis pamačiau savo dukrytę wub.gif Atsisukau į vyrą, mačiau, kaip nurimo ir jis. Atėjo mama, uošvienė, teta.. O aš laukiau kol parneš mano mažytę. Maždaug po pusvalandžio ji gulėjo prisiglaudus prie mano krūtinės, tokia mažytė, gražutė ir su kiekvienu žvilgsniu į ją- vis labiau mylima. wub.gif Visą skausmą pamiršau tą pačią minutę. Jei bučiau žinojus kokia didžiulė laimė tai bus- būčiau nebijojusi ir dešimt kartų stipresnio skausmo. blush2.gif Dabar neįsivaizduoju savo gyvenimo be jos, savo dukrytės Kamilės soske.gif
Saules_Zuikis

Grazi istorija, sveikinimai sulaukus pirmagimes 4u.gif Aukit, sveikos ir grazios wub.gif
vilaguona
Sveikateles jums ir ramiu nakteliu
4u.gif 4u.gif 4u.gif
indica
labai silta istorija.. wub.gif graziu jum dieneliu ir ramiu nakteliu! 4u.gif
Brauna
Sveikinu sul;aukus dukrytes, aukit didutes ir stiprutes 4u.gif
Žemietė
thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
GudriLapė
sekmes jums augant 4u.gif 4u.gif 4u.gif
*Passion*
Sveikinimai sulaukus dukrytes 4u.gif 4u.gif
kikuteaa
Aciu mamytes 4u.gif
Suleima
Aukit sveikutės 4u.gif
Panelė_Monika*
Kokia miela istorija wub.gif Sveikinimai 4u.gif Gražus vardukas Mažylės mirksiukas.gif Aukit gražutės ir didutės oro_buckis.gif
Garnier
Sveikinu nuostabi istorija 4u.gif
lauroone
wub.gif
linkur
sveikinu 4u.gif grazi istorija 4u.gif
vi78
silciausi sveikinimai 4u.gif
Rino
grazi istorija 4u.gif 4u.gif
loraliu
4u.gif
Dallyte
Taip ir sakoma kad kai jau turi leliuka ant krutines tai tuik didvyre jautiesi o skausmai tuojau pat pasimirsta .Saunuoles
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.