Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
***Meskute***
user posted image

39 tema
38ta tema
37 tema
36 tema
1-35 tema
Į PAPUOŠIMŲ TEMĄ būtina dėti visokiausius papuošimus, tiek baibokus, tiek gėlytes, tiek papuoštus tortus, noriu pabrėžti - papuoštus, manau ,paprastas apibarstymas trupiniais gal ir nelabai tinka, bet, jeigu be trupinių ten bus kokie nors papildomi papuošimai, tai kodel gi ne.

Taip pat prie nuotraukos reikia įdėti aprašymą, iš ko padaryti tie papuošimai (bezė, saldainių masė ir t.t.) bei kas tai per tortas. To reikia, kad kievienam naujokui, ir ne tik, būtų aišku ir suprantama.
Taip pat nepamirštam - klausimai atsakymai papuošimų tema.
Kiekvienas papuošimas savotiškai gražus, nepriklausomai, ar tai 100-oji barbė ar tukstantinis beze/grietinele puoštas tortas. Ir nesvarbu kas Jūs esat, ar jau specas, ar tik naujokas. Čia laukiamos visos puošėjos.
Mes visos mokomės, konsultuojames ir semiamės patirties viena iš kitos. Dėl to mes taip greitai tobulėjam.

Konstruktyvi kritika yra sveikintinas dalykas, o ginčus ir nepasitenkinimus prašau pasilikti sau.
Taip pat norėčiau priminti, kad labai daug informacijos ir receptų galite surasti viršuje esančiose temose, tiek saldumynų receptus, tiek papuošimo būdus

TORTŲ PUOŠIMAS BE KOMENTARŲ ČIA
Taigi, puošiam tortus ir nepamirštam pasirodyti su savo kūriniais
Elentari
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 29, 00:37)
TORTŲ PUOŠIMAS BE KOMENTARŲ

Ačiū už naują temą, bet po šitais žodžiais turi būti nuoroda į ČIA mirksiukas.gif Jau antra kopijuojat ir nei neįsigilinat, kas parašyta doh.gif

Mergaitės, gal galit pasakyt, kiek laiko galima šaldytuve laikyt Šarlot sviestinį kremą? Ačiū 4u.gif
Olesta
Šaldytuve sviestinį kremą manau galima laikyti, kol galioja pieno produktai, taigi reikėtų vertinti, iki kurios datos galioja pienas, kad ir virtas ir stovintis šaldytuve, jis gali ir pagesti, kitas reikalas, jei jis stovėtų šaldiklyje, ten jis išgyventų manau ilgiau smile.gif

krikštynų tortas - vyšninė gaivuma, dengta MMG, aisinguota, gėlytės cukrinė Cipciuko masė, arkliukas marcipaninis

user posted image

***Meskute***
QUOTE(Elentari @ 2010 07 29, 01:29)
Ačiū už naują temą, bet po šitais žodžiais turi būti nuoroda į ČIA  mirksiukas.gif Jau antra kopijuojat ir nei neįsigilinat, kas parašyta  doh.gif

Viskas pataisyta smile.gif
de_za_vu
QUOTE(Olesta @ 2010 07 29, 08:31)
krikštynų tortas - vyšninė gaivuma, dengta MMG, aisinguota, gėlytės cukrinė Cipciuko masė, arkliukas marcipaninis

koks mielas mergaitiškas tortukas rolleyes.gif wub.gif
wavin
Naujoj temoje su tortuku rodausi, darytas anytai doh.gif , tai sugebejo pasdakyti:"jei gražaus nepdarysi, tuomet geriau pirksiu parduotuvėje".... na po šių žodžių iš viso norėjau nebegaminti doh.gif . Na įvertinkite:

Snikersas ir jogurtinis, lieta šokoladu ir grietinėle..gėlytės iš SALDAINIŲ MARSHMALLOW ir kelios is cukrinės masės(nes pritrūkau blush2.gif )

user posted image
Asseni
QUOTE(wavin @ 2010 07 29, 09:31)
.............. darytas anytai doh.gif , tai sugebejo pasdakyti:"jei gražaus nepdarysi, tuomet geriau pirksiu parduotuvėje".... na po šių žodžių iš viso norėjau nebegaminti doh.gif .

*

blink.gif
Nedaryciau. Mano anyta tai dziaugtusi bet kokiam tortui

Olesta
, pasaka wub.gif
*monikute*

*

Ir vėl nuostabu wub.gif na jau tie arkliukai tai pasakiški wub.gif Man regis gausi dėti step by step šio mielo padarėlio kūrimo proceso tongue.gif

O aš vakar išmėginau kažkokią naują masę figūrėlių lipdymui. Nežinau kieno ji, nes radusi receptą ant lapelio užsirašiau ir nepamenu kas čia per masė hihihi.gif bet ką norėjau pasakyti, tai, kad figūrėlių lipdymui ji tikrai labai gera thumbup.gif kaip plastelinas thumbup.gif jeigu apdžiūna, tai paminkai gerai rankose, nuo šilumos "atsileidžia" tas kietumas ir vėl viskas super thumbup.gif

QUOTE(wavin @ 2010 07 29, 09:31)
Naujoj temoje su tortuku rodausi, darytas anytai doh.gif , tai sugebejo pasdakyti:"jei gražaus nepdarysi, tuomet geriau pirksiu parduotuvėje".... na po šių žodžių iš viso norėjau nebegaminti doh.gif . Na įvertinkite:

Snikersas ir jogurtinis, lieta šokoladu ir grietinėle..gėlytės iš SALDAINIŲ MARSHMALLOW ir kelios is cukrinės masės(nes pritrūkau blush2.gif )

*

Na jau tikrai po tokių žodžių sakyčiau tai eik miela anytėle ir pirkis iš parduotuvės doh.gif O pats tortukas dailus, tik man truputį vaizdą gadina tas pabarstymas ax.gif
A_data
Labas, Mergaites

Senokai buvau. Kol viska perziurajau. Na ka galiu pasakyt. Nerealu. Olesta jau Jusu tortai, tai kazkas pasakisko wub.gif
wingaile
olesta - tortukas wub.gif

atnesu pirma savo vestuvini tortuka, priimu kritika, kad vardu spalva kitokia galejo but zinau, neturejau doh.gif user posted image

user posted image

apacioj napaleonas, virsus jogurtinis, dengta mmg
doloresa
sveikutes, gal kuri galite parašyti kaip pasidaryti marcipaninę masę? smile.gif aš matyt nebemoku ieškot, nu niekur nerandu blush2.gif 4u.gif
Olesta
o man jis labai mielas, šauniai padirbėjai thumbup.gif

ačiū mergikės, man labai patinka arkliukai wub.gif
DaivaVe
QUOTE(doloresa @ 2010 07 29, 11:59)
sveikutes, gal kuri galite parašyti kaip pasidaryti marcipaninę masę? smile.gif aš matyt nebemoku ieškot, nu niekur nerandu blush2.gif  4u.gif
*

Marcipanines niekas mano ziniomis nedaro, ji labai sudetinga smile.gif perka mergaites ja 4u.gif
Asseni
Olestuk, wub.gif

wingaile, man kaip is viskas neblogai. Tik Jus man pasakykit... Kaip torta valgyti su gyvom gelem unsure.gif

Nu dar kai buna atlasines juostos, bantai, tai viskas gerai, jos lengvai nusiima, nepalieka siuksliu. Bet kaip su gelem?
naitas
QUOTE(Olesta @ 2010 07 29, 09:31)
*

DIEVIŠKAS GROŽIS wub.gif

QUOTE(wavin @ 2010 07 29, 10:31)
*

Neįsižeisk, bet gal šioj vietoj galioja "kreipkitės į savo vaistininką ar psichologą" rolleyes.gif Nematau nieko blogo tuose žodžiuose. Juk anyta tai pasakė ne pamačiusi tortą (pasakė būsimuoju laiku - jei gražaus nepadarysi), o prieš pamatydama tortą. Na save pastatykit į jos vietą - juk norisi GRAŽAUS ir skanaus torto, argi ne? Tai nežinodama ką gausite, tegul ir dovanai, negi neapsidrausite savęs ir net mintyse nepagalvosit, kad tikrai geriau nusipirkti, o ne gauti klecką ir kokios nors pradedančios namų kepėjos?

O tortas gavos tikrai gražus. Argi anyta nepagyrė gavusi tokį tortą? 4u.gif

QUOTE(wingaile @ 2010 07 29, 12:51)
atnesu pirma savo vestuvini tortuka, priimu kritika, kad vardu spalva kitokia galejo but zinau, neturejau
*

marga marga marga...Nėra nei puokščių proporcijos, nei torto.

QUOTE(doloresa @ 2010 07 29, 12:59)
sveikutes, gal kuri galite parašyti kaip pasidaryti marcipaninę masę? smile.gif aš matyt nebemoku ieškot, nu niekur nerandu blush2.gif  4u.gif
*

nerandi, nes ji nepasidaro namų sąlygom 4u.gif Ją perka.. pigiau didelėm pakuotėm iš konditeriniais dalykais prekiaujančių parduotuvių, brangiau - iš Maximos, pvz.
dzokada
QUOTE(Asseni @ 2009 09 29, 13:22)
PASTILAŽAS PAGAL CIPCIUKĄ skirtas tortu dengimui

1 sriubinis  ( nubrauktas ) šaukštas želatinos .
3 sriubiniai  šaukštai dirbtinio medaus ( su natūraliu nebandžiau ) ,
60 ml. vandens ,
120 g. krakmolo ,
500 g. pudros ,
5 sriubiniai šaukštai aliejaus .

Aliejus pilamas į jau užminkytą masę , puikiai , lygiai pasidengia tortai  thumbup.gif .....nerekomenduoju dėti ant grietininių kremų , geriau aptepti sviestiniu .

*

Sveikos,labai nepykit,bet noriu paklausti sio bei to (zinau kad jau turbut jus uzveikia tie klausymai,bet kaip kitaip ismokti) blush2.gif

-Noriu pabandyti si pastiliaza Cipciuko,gal galit biski kas nors man durnai eiga suaiskinti,pvz cia vanduo tai zelatinai uzmerkti ar dar papildomai tiek pilti? unsure.gif

-Taip pat,kadangi esu naujoke su teslom,kaip sia mase reiketu nusidazyti? Jau viska susiminkius deti dazus?
Kokiais dazais spalvinti,turiu skystu,milteliu ir kaip zele....

-Kuo sia mase butu galima klijuoti (bandysiu daryti barbe),kiausinio baltymu,vandeniu ar dar kuo? blush2.gif

Labai labai is anksto aciuuu 4u.gif
Elentari
Šaldytuve sviestinį kremą manau galima laikyti, kol galioja pieno produktai, taigi reikėtų vertinti, iki kurios datos galioja pienas, kad ir virtas ir stovintis šaldytuve, jis gali ir pagesti, kitas reikalas, jei jis stovėtų šaldiklyje, ten jis išgyventų manau ilgiau smile.gif

Bet ten įeina dar kiaušinis, tai dėl to man neramu, nes gan neilgai galioja...

QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 29, 09:12)
Viskas pataisyta  smile.gif

Ačiū 4u.gif

Labai gražūs tortukai, mergaitės wub.gif
***Meskute***
QUOTE(wingaile @ 2010 07 29, 11:51)

Ka darei su geliu kotu kad jos nevystu?

QUOTE(Asseni @ 2010 07 29, 12:18)
Tik Jus man pasakykit... Kaip torta valgyti su gyvom gelem  unsure.gif

Vat manes prase visa torto antra auksta gyvom rozem puost ....neisivaizduoju kai jie ji valgys unsure.gif
Denisute
QUOTE(doloresa @ 2010 07 29, 11:59)
*

Pasigaminti marcipaninę tešlą reikės:

200g migdolu,
200g cukraus pudros
3 šaukštai vandens.
Vietoj cukraus galima dėti medų (3 šaukštus).

Migdolų odelę reikia nuimti. Migdolai sumalami, sudedamas cukrus arba medus. Supilamas vanduo. Viskas išmaišoma. Gauta masė paliekamas per naktį.
Kitą dieną galima pradėti darbus: daryti įvairias figūrėles, gėlytes ir t.t.
Marcipanų tešlą galima ir dažyti. Tuomet reiktų įdėti natūralių ar sintetinių dažų
turiu toki receptuka,bet pati nebandziau,tik foto maciau,kokiu groziu pridaryta 4u.gif
***Meskute***
Rafaelo svajone,MMG,marcipanas.
user posted image
wingaile
geliu kotukus i maistine plevele viniojau smile.gif ,nuima tas geles, kitoj pusej geliu nera, is tos puses ir pjaus,o po to tas geles nuims, smile.gif mirga marga, ten tik 2 rusiu frezijos, baltos ir net nezinau kokia kita spalva g.gif ir balta gipsofilė
o del siuksliu kurios tipo palieka gelės, daug kas net ir dengimo mases nevalgo...
de_za_vu
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 29, 13:29)
....neisivaizduoju kai jie ji valgys  unsure.gif
*

tai nurankios kaip karlsonas žvakutes lotuliukas.gif

QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 29, 14:02)

dailutis rolleyes.gif
adriu
olesta,nu jau arkliukai wub.gif wub.gif wub.gif abaldet
lucja
Noriu patarimo del Mariposos torto http://images.google.com/imgres?imgurl=htt...%26tbs%3Disch:1 cia foto
planuoju daryti meduti - kaip reiktu forma (tuos spanelius) daryti - ar is dvieju pusiu ar is vienos? jei is dvieju pusiu kaip jas sujungti paskui? ir kaip ta lele paguldyti kad laikytusi?
gal kas pakomentuos? ax.gif aciu 4u.gif
*monikute*
QUOTE(wingaile @ 2010 07 29, 11:51)
olesta -  tortukas  wub.gif

atnesu pirma savo vestuvini tortuka,
*

Kaip pirmam kartui tai manau užskaityti galima smile.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 07 29, 12:00)

ačiū mergikės, man labai patinka arkliukai 
*

Tai ar pasidalinsi step by step blush2.gif tongue.gif

QUOTE(naitas @ 2010 07 29, 12:19)
DIEVIŠKAS GROŽIS  wub.gif
Neįsižeisk, bet gal šioj vietoj galioja "kreipkitės į savo vaistininką ar psichologą"  rolleyes.gif  Nematau nieko blogo tuose žodžiuose. Juk anyta tai pasakė ne pamačiusi tortą (pasakė būsimuoju laiku - jei gražaus nepadarysi), o prieš pamatydama tortą. Na save pastatykit į jos vietą - juk norisi GRAŽAUS ir skanaus torto, argi ne? Tai nežinodama ką gausite, tegul ir dovanai, negi neapsidrausite savęs ir net mintyse nepagalvosit, kad tikrai geriau nusipirkti,  o ne gauti klecką ir kokios nors pradedančios namų kepėjos?

O tortas gavos tikrai gražus. Argi anyta nepagyrė gavusi tokį tortą? 4u.gif
marga marga marga...Nėra nei puokščių proporcijos, nei torto.
nerandi, nes ji nepasidaro namų sąlygom  4u.gif  Ją perka.. pigiau didelėm pakuotėm iš konditeriniais dalykais prekiaujančių parduotuvių, brangiau - iš Maximos, pvz.
*

Popikčiai nusiteikusi šiandien hihihi.gif

*

Dailus tvarkingas tortukas mirksiukas.gif
akvilyte
QUOTE(wingaile @ 2010 07 29, 14:07)
mirga marga, ten tik 2 rusiu frezijos, baltos ir net nezinau kokia kita spalva

o man ten nei mirga nei marga biggrin.gif man visai gražus tortas biggrin.gif apačios norėtųsi didesnės ir tiek... negali visi tortai vienodi būt mirksiukas.gif kiek žmonių tiek skonių tongue.gif

man jis tikrai visai patiko wub.gif na taip, vardų spalva nelabai į temą.. ir drugelių gal nereikėjo, bet gėlės tai liux wub.gif
wingaile
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 29, 14:24)
o man ten nei mirga nei marga  biggrin.gif  man visai gražus tortas  biggrin.gif  apačios norėtųsi didesnės ir tiek... negali visi tortai vienodi būt  mirksiukas.gif  kiek žmonių tiek skonių  tongue.gif

man jis tikrai visai patiko  wub.gif  na taip, vardų spalva nelabai į temą.. ir drugelių gal nereikėjo, bet gėlės tai liux  wub.gif
*

aciu 4u.gif ,as gi ne profesionalė, tik mėgėja, o proporcijos ir mano pacios ne tokios kokiu norėciau lotuliukas.gif
dzokada
Gal galetumet kas nors pakomentuoti del to Cipciuko pastiliazo,labai prasau ax.gif
Asseni
QUOTE(dzokada @ 2010 07 29, 14:31)
Gal galetumet kas nors pakomentuoti del to Cipciuko pastiliazo,labai prasau  ax.gif
*

Paskaityk cia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...&p=28761882
Tas pats,tik dar aliejus ir kitos proporcijos
dzokada
QUOTE(Asseni @ 2010 07 29, 12:35)
Paskaityk cia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...&p=28761882
Tas pats,tik dar aliejus ir kitos proporcijos
*

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Asseni
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 29, 14:24)
o man ten nei mirga nei marga  biggrin.gif  man visai gražus tortas  biggrin.gif  apačios norėtųsi didesnės ir tiek... negali visi tortai vienodi būt  mirksiukas.gif  kiek žmonių tiek skonių  tongue.gif

man jis tikrai visai patiko  wub.gif  na taip, vardų spalva nelabai į temą.. ir drugelių gal nereikėjo, bet gėlės tai liux  wub.gif
*

QUOTE(wingaile @ 2010 07 29, 14:27)
aciu 4u.gif ,as gi ne profesionalė, tik mėgėja, o proporcijos ir mano pacios ne tokios kokiu norėciau lotuliukas.gif
*

Merginos, baikit atsikalbinet ir ginti. Kiekvienas turi savo nuomone. Jeigu nenorit, kad kas pasakytu savo nuomone, tai tada kam torta dedat, ar laukiat tik pagyru......
naitas
QUOTE(Denisute @ 2010 07 29, 15:00)
Pasigaminti marcipaninę tešlą reikės:

200g migdolu,
200g cukraus pudros
3 šaukštai vandens.
Vietoj cukraus galima dėti medų (3 šaukštus).

Migdolų odelę reikia nuimti. Migdolai sumalami, sudedamas cukrus arba medus. Supilamas vanduo. Viskas išmaišoma. Gauta masė paliekamas per naktį.
Kitą dieną galima pradėti darbus: daryti įvairias figūrėles, gėlytes ir t.t.
Marcipanų tešlą galima ir dažyti. Tuomet reiktų įdėti natūralių ar sintetinių dažų
turiu toki receptuka,bet pati nebandziau,tik foto maciau,kokiu groziu pridaryta 4u.gif
*

išbučiuosiu nuo alkūnės iki pirštų galiukų (rankų pirštų galiukų hihihi.gif )ir atgal, bet pasakyk prašau, kaip namų sąlygom sumalti migdolus? rolleyes.gif

QUOTE(*monikute* @ 2010 07 29, 15:22)
Popikčiai nusiteikusi šiandien hihihi.gif

*

nea, realiai nusiteikus... kartas nuo karto pavartau tortų katalogus, ir inetą.

QUOTE(Asseni @ 2010 07 29, 16:05)
Merginos, baikit atsikalbinet ir ginti. Kiekvienas turi savo nuomone. Jeigu nenorit, kad kas pasakytu savo nuomone, tai tada kam torta dedat, ar laukiat tik pagyru......
*

aš tai čto vižu - to poju, kas lietuviškai būtų - ką matau, tą dainuoju.
Ryt poryt įdėsiu savo tortą, galėsit atsimušti hihihi.gif

Taika 4u.gif
Olesta
tradiciškai pasipjaunam temos pradžioj lotuliukas.gif

ačiū už pagyras 4u.gif sakot step by step, nu turėsiu omenoj 4u.gif šiaip žiūriu į paveiksliuką arba į dukrytės žaisliuką ir lipdau 4u.gif
rugiagele26
Olesta, laaabai grazu!

Vestuvinis ir man visai patiko, tik ten siek tiek reiktu geliu kompozicija suderinti...
--------------------------------------

O as padariau pirma barbe... nesiteisinsiu, bet tas priekis turejo buti kitoks, bet atsitikus nelaimei siokiai tokiai, teko keist nora... ir idesiu su uzrasu ir be uzraso. Man asmeniskai ten nereikia jokio uzraso, bet...
Atsiprasau uz daug nuotrauku, bet norejau parodyt vienoki ir kitoki varianta.
Aaaa, tortas medutis su zele gabaliukais ir aguonomis. Dengta MMC. Be kvapu - maziau spapiavo.

user posted image

user posted image

Ir is kitos puses

user posted image
dzokada
vistiek man kazkas nesigauna su tuo Cipciuko pastiliazu,toks vaizdas kad ryskiai per daug tos pudros tame recepte?
Viska padariau tikrai pagal normas,nu ir va galinis rezultatas sh kazkoks gavos,db nzn ka daryti ar jau mesti lauk viska.....
Gavosi tokia puri mase,na paemus i rankas ir suspaudus stipriai pasidaro 'poncka' bet vos spustelejus sutrupa viskas.....as isivaizduoju kad turi gautis kaip plastelinas kad kociot galima butu.....
nervai nelaiko verysad.gif
akvilyte
QUOTE(Asseni @ 2010 07 29, 15:05)
*

aš nei ginu nei ką biggrin.gif lygiai taip pat pasakiau savo nuomonę biggrin.gif nu negi aš kalta jei ji nesutampa su kitom biggrin.gif taika biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(naitas @ 2010 07 29, 15:20)
išbučiuosiu nuo alkūnės iki pirštų galiukų (rankų pirštų galiukų hihihi.gif )ir atgal, bet pasakyk prašau, kaip namų sąlygom sumalti migdolus?  rolleyes.gif

aš kažkada aliau su kavamale biggrin.gif juodas reikalas, bet padariau visai neblogą masę... tiesa dariau iš jos saldainius, ir manau kočiot nelabai būtų išėję, bet lipdyt baibokus tai laisvai bigsmile.gif
naitas
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 29, 16:42)
O as padariau pirma barbe...
*

gerai su uzrasu thumbup.gif bo Vytė nežinos, kad tai jos tortas. Gražų užrašą padarei wub.gif Ir lėlė pati graži wub.gif
Aš jau pasuoju ir sakau VISI TORTAI TURI BŪTI SU UŽRAŠU cool.gif
adriu
rugiagele,graži barbė,ir sijonas kaip turi būt 4u.gif
*Jonė*
QUOTE(*monikute* @ 2010 07 29, 09:03)
Ir vėl nuostabu  wub.gif  na jau tie arkliukai tai pasakiški  wub.gif  Man regis gausi dėti step by step šio mielo padarėlio kūrimo proceso  tongue.gif
O aš vakar išmėginau kažkokią naują masę figūrėlių lipdymui. Nežinau kieno ji, nes radusi receptą ant lapelio užsirašiau ir nepamenu kas čia per masė hihihi.gif bet ką norėjau pasakyti, tai, kad figūrėlių lipdymui ji tikrai labai gera  thumbup.gif kaip plastelinas  thumbup.gif  jeigu apdžiūna, tai paminkai gerai rankose, nuo šilumos "atsileidžia" tas kietumas ir vėl viskas super  thumbup.gif

Na jau tikrai po tokių žodžių sakyčiau tai eik miela anytėle ir pirkis iš parduotuvės  doh.gif O pats tortukas dailus, tik man truputį vaizdą gadina tas pabarstymas  ax.gif
*

Monikute,recepta recepta 4u.gif
Olesta,tie arkliukai tikri tavo arkliukai thumbup.gif
Wavin,velniop tas uosvienes,o tortukas thumbup.gif
Wingaile,man graziai spalvos ziurisi,galejo nu galejo vardai but kitokios bet neblogai ir taip 4u.gif
Meskute,na tau kuo toliau tuo geriau mirksiukas.gif
Rugiagele,man be uzraso geriau,bet turbut nori su juo? ax.gif O ko cia taip pirma barbe,man patinka ji wub.gif Ypac sukuosena biggrin.gif
rugiagele26
QUOTE(naitas @ 2010 07 29, 15:52)
gerai su uzrasu  thumbup.gif  bo Vytė nežinos, kad tai jos tortas. Gražų užrašą padarei  wub.gif Ir lėlė pati graži  wub.gif
Aš jau pasuoju ir sakau VISI TORTAI TURI BŪTI SU UŽRAŠU  cool.gif
*

Anyta sako, jei tau (na kaip man) nepatinka uzrasas ir nedek, gi trimete neperskaitys vistiek lotuliukas.gif nugi ji teisi biggrin.gif
Papildyta:
Tiesa, ant to uzraso balto fono dar drugeliai ispausti maziukai, bet nesimato fotkej smile.gif
Asseni
QUOTE(akvilyte @ 2010 07 29, 15:45)

aš kažkada aliau su kavamale  biggrin.gif  juodas reikalas, bet padariau visai neblogą masę... tiesa dariau iš jos saldainius, ir manau kočiot nelabai būtų išėję, bet lipdyt baibokus tai laisvai bigsmile.gif
*

Esu ir as darius marcipanine mase - gibloje delo doh.gif . Tik kepimui tinka
rugiagele26
QUOTE(*Jonė* @ 2010 07 29, 15:55)
Monikute,recepta recepta  4u.gif
Olesta,tie arkliukai tikri tavo arkliukai  thumbup.gif
Wavin,velniop tas uosvienes,o tortukas thumbup.gif
Wingaile,man graziai spalvos ziurisi,galejo nu galejo vardai but kitokios bet neblogai ir taip  4u.gif
Meskute,na tau kuo toliau tuo geriau  mirksiukas.gif
Rugiagele,man be uzraso geriau,bet turbut nori su juo? ax.gif O ko cia taip pirma barbe,man patinka ji  wub.gif Ypac sukuosena  biggrin.gif
*

Prasom nesijuokt is barbes sukuosenos biggrin.gif tokia barbe gavau biggrin.gif vis teisinuosi lotuliukas.gif o del pirmos barbes, nugi irgi reik kazkaip pasiteisint del brokeliu, juk pirmoji lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet manau ar pirma, ar desimta, vistiek idealiai neiseis padaryt man lotuliukas.gif
Asseni
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 29, 16:07)
Prasom nesijuokt is barbes sukuosenos biggrin.gif tokia barbe gavau biggrin.gif vis teisinuosi  lotuliukas.gif o del pirmos barbes, nugi irgi reik kazkaip pasiteisint del brokeliu, juk pirmoji  lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet manau ar pirma, ar desimta, vistiek idealiai neiseis padaryt man  lotuliukas.gif
*

Grazi, viskas gerai. Man tik spalva gal kiek per ryski. Svarbu, kad lemuo vietoje ir forma suknes teisinga. Ir lrlrs uzpakaliukas be celiulito biggrin.gif
As tai vakar galvojau torta kaip sveisiu per langa..... Visom buna. Tobulejimui nera ribu.

rugiagele26
QUOTE(Asseni @ 2010 07 29, 16:14)
Grazi, viskas gerai. Man tik spalva gal kiek per ryski. Svarbu, kad lemuo vietoje ir forma suknes teisinga. Ir lrlrs uzpakaliukas be celiulito  biggrin.gif
As tai vakar galvojau torta kaip sveisiu per langa..... Visom buna. Tobulejimui nera ribu.
*

Turiu ir cia pasiteisinima, bet nesakysiu lotuliukas.gif o del celiulito, tai zinok uztepiau normaliai sviestinio kremo, ir uztai matyt maziau slapiavo, tiksliau beveik visai neslapiavo bigsmile.gif taigi, arba kvapai cia reikala vis gadina, nes net i sirupa kai supilu su kvapais zelatina, tai net suputoja blink.gif matyt jie cia reikala gadina, arba per mazai sviestinio kremo buna.
*Jonė*
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 29, 15:07)
Prasom nesijuokt is barbes sukuosenos biggrin.gif tokia barbe gavau biggrin.gif vis teisinuosi  lotuliukas.gif o del pirmos barbes, nugi irgi reik kazkaip pasiteisint del brokeliu, juk pirmoji  lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet manau ar pirma, ar desimta, vistiek idealiai neiseis padaryt man  lotuliukas.gif
*

As nesijuokiu,geruke tokia lotuliukas.gif Va dabar tave isivaizduoju su tokia arba save lotuliukas.gif
rugiagele26

*

Tikrai tobuleji! Saunuole!
neli
QUOTE(naitas @ 2010 07 29, 15:20)
išbučiuosiu nuo alkūnės iki pirštų galiukų (rankų pirštų galiukų hihihi.gif )ir atgal, bet pasakyk prašau, kaip namų sąlygom sumalti migdolus?
*

Aš maliau su ale blenderiu, bet ne visai, yra atskirai indukas su peiliuku tokiu viduj, thumbup.gif susimalė, ir netgi bandžiau figūrėles lipdyti, visai nieko, tik pirktinė geresnė ir ilgiau stovi. biggrin.gif
sinta
Sveikutės.Gal Jūs galėtumėte man pagelbėti? Buvau lyg ir mačiusi šioje temoje tortuką mergvakariui biggrin.gif Sesė nori pati issikepti tik nežino kaip viska sumeistrauti ax.gif gal galėtumėte pagelbėti?

Iš anksto dideliausias dėkui jei kaip nors galėtumėte pagelbėti 4u.gif
eda.dita

Olesta
, tavo tortukas labai profesionalus thumbup.gif
Wavin, anyta turetu buti isties patenkinta, tokio torto ji is parduotuves neparsines bigsmile.gif
Wingaile, asmeniskai man vardu spalva neuzkliuvo, gal tik dydis - buciau smulkesnes raideles dariusi, bet cia tik mano nuomone - geliu kompozicijos visada graziai ziurisi. Man asmeniskai labai patinka dideli spalvu kontrastai - baltas tortas su bordo gelemis - cia anksciau musu berniuko tortas kur buvo ikeltas - 10 balu. Taciau ir svelnesnes spalvos ziurisi graziai.
Meskute, mielas tortas 4u.gif
Rugiagele, net nesitiki, kad si Barbe pirma smile.gif
de_za_vu
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 29, 15:42)
O as padariau pirma barbe...

šaunus pirmas darbelis 4u.gif

man tas užrašas nelabai ten vietoj ax.gif suknelė gadinasi, tai iš kart kilo mintis kad uždėti juostą kaip kokia miss dalyvei biggrin.gif per krūtinę biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.