*InresI*
2010 07 29, 14:01
Faktai Faktai apie Cola!
Daugelyje is JAV valstiju policija specialiai veziojasi 2 galonus CocaCola gerimo - tam, kad nuplautu nuo plento krauja autokatastrofu vietoje. Jei i lekste, pilna CocaCola gerimo idesite gabala mesos, po 2 dienu jo nerasite. Jis pilnai istirps.
Jei jusu tualetas ar kriaukle uzsiterse nenuplaunamomis nuosedomis, apslakstykite ji CocaCola ir palikite kelioms valandoms. Citrinos ir fosforo rugstys, esancios siame limonade, nugrauzia bet kokias nuosedas.
Jei norite nuo chromuotu masinos pavirsiu nuvalyti rudis, patrinkite aprudijusias vietas sulamdyta ir CocaCola pamirkyta aliuminio folga.
Stenkites, kad CocaCola nepakliutu ant emaliuotu pavirsiu, nes gali likti nenuplaunamos demes. Lietuvoje jau senokai zinomas kovos pries blogu (per daug jautriu) automobiliniu signalizaciju savininkus - ant masinos kapoto islieti buteliuka CocaCola limonado. Per nakti ant emales atsiranda nenuplaunamos, rugsciu sukeltos demes.
Jei norite pasalinti korozines apnasas nuo automobilinio akumuliatoriaus, tiesiog paslakstykite apsinesusias vietas CocaCola.
Jei norite atsukti uzrudijusi varzta, paslakstykite ji CocaCola. Po keliu minuciu rudys bus isgrauztos ir varztas atsisuks.
Jei drabuziuose yra neisplaunamu demiu, dauguma ju puikiai isnaikins CocaCola - tiesiog ispilkite ant drabuziu buteliuka sio limonado, pusvalandi palaikykite, o paskui, neskalave, skalbkite skalbimo masinoje su milteliais, kaip iprasta.
Jei tiesiog norite pasalinti nuo drabuzio deme, aplaistykite ja CocaCola, palaukite keliolika minuciu ir praskalaukite vandeniu. Itin efektyviai
demes CocaCola isima is sintetiniu audiniu - jie siame gerime netirpsta, kai kitos organines medziagos suyra.
Jei ant masinos stiklo yra atsirade nenuplaunamu demiu nuo vabzdziu, suvilgykite demeles CocaCola - 10 minuciu pakaks, kad pasalinti vabzdzius,
nenuplaunamus jokiais muilais.
Pats aktyviausias CocaCola ingriedientas - tai fosforo rugstis. Jos pH yra 2,8. CocaCola turi pakankama sios rugsties koncentracija, kad per 4 dienas joje istirptu zmogaus nagai.
Jei dar netikite kazkuo, ka perskaitete, padarykite eksperimenta: kai kirpsites nagus, imeskite kelis ju gabaliukus i stikline sio limonado ir palikite pusei savaites.
CocaCola koncentratas pervezamas specialiuose sunkvezimiuose - autocisternose. Lygiai tokiose paciose autocisternose vezamos rugstys. Iprastines cisternos netinka, nes jau po keliu menesiu jose atsiranda skyles.
CocaCola platintojai visame pasaulyje isnaudoja si gerima, kai pasibaigia jo galiojimo laikas - tiesiog jie plauna motorus, radiatorius ir pan.
*Selma*
2010 07 29, 22:31
Retas turbūt nežino Coca - Colos savybių
Siaubas  ,aisku daugeli dalyku zinojau,bet ne visus.
aguonele
2010 07 30, 20:41
kazkokia nereikalinga tema  isimeskit i google ir nemazai rasit informacijos .. o cia galima ir ne apie coca cola tada temas kurti, kaip vistos hormonais seriamos, kaip darzoves visokiais pesticidais purskiamos... na ir ka, geriu coca cola light ir vargo nematau. Visur sveikas protas ir saikingas vartojimas yra a-o.
Laura81r
2010 07 31, 08:19
QUOTE(aguonele @ 2010 07 30, 19:41) kazkokia nereikalinga tema  isimeskit i google ir nemazai rasit informacijos .. o cia galima ir ne apie coca cola tada temas kurti, kaip vistos hormonais seriamos, kaip darzoves visokiais pesticidais purskiamos... na ir ka, geriu coca cola light ir vargo nematau. Visur sveikas protas ir saikingas vartojimas yra a-o. o sveikuoliu parduotuvej sake,kad koka kola light yra dar didesnis nuodas,kuriame yra kazkokio velnio.sake laboratorijoj kai dare tyrimus,tai tom vargselem ziurkytem isvis kazkas labai blogo nutikdavo nuo tos chemikalijos.tik tiksliai nepamenu pavadinimo
Nera Coca cola didesnis nuodas negu kiti limonadai. Jos sudetyje yra rugsties, kuri ir padeda kazka nuvalyti ar marunuoti. Bet mes juk naudojame soda, acta, citrinos rugsti maistui, bet taip pat sios medziagos puikus valikliai.
Rutukas111
2010 08 03, 17:54
o siaube coca cola tikras nuodas
manotorija
2010 08 18, 14:28
 kraupu
due drops
2010 08 19, 12:56
Protarpiais atsigeriu.Per karscius man l.skanu su ledukais ir citrina.Kol kas nenusinuodijau
Jau senai, tiem kas domisi, manau tikrai zinoma tikrosios coca colos savybes, del to nori uzdrausti pardavineti ja JAV isimti is mokyklu tuos automatus ir dar neveltui tiek coca cola, tiek pepsi pradejo gaminti sultis  Sis limonadas ne ka daugiau kenkia nei bet koks kitas limonadas ar energetinis gerimas (cola turi taipogi siu savybiu). Uztat si gerima puikiai galima naudoti buityje juokauju
Bandziau kola purksti rugstynes nuo vabalu. Gaila, bet nepadejo. Vabalam ji turbut patiko
QUOTE(jju @ 2010 08 25, 16:30) Bandziau kola purksti rugstynes nuo vabalu. Gaila, bet nepadejo. Vabalam ji turbut patiko  Gal karsta diena purskei, tai vabliukai atsigaivinti norejo
*smilte*
2010 09 02, 12:42
Čia man kaip visada, perskaitai, pasidaro baisu ir sakai "Nebegersiu kolos" (nebevalgysiu čipsų ir pan.) praeina kuris laikas ir perku kaip pirkus  Visada skaniau tai kas nesveika ir savęs aš jau nebeperauklėsiu
QUOTE(*smilte* @ 2010 09 02, 13:42) Čia man kaip visada, perskaitai, pasidaro baisu ir sakai "Nebegersiu kolos" (nebevalgysiu čipsų ir pan.) praeina kuris laikas ir perku kaip pirkus  Visada skaniau tai kas nesveika ir savęs aš jau nebeperauklėsiu  Cia visada taip buna. zinai, kad brudas, bet kaip jo norisi
SaulesSmiltys
2010 09 16, 13:08
siaip nepatartina, bet esant skrandzio veiklos sutrikimams, neblogai veikia
*Selma*
2010 09 25, 10:41
Mane tai labai nervina reklama apie Coca Cola  Vaje, kokia nuostabi mama, kad atneša vaikams kolos ir padeda ant pietų stalo
QUOTE(*Selma* @ 2010 09 25, 11:41) Mane tai labai nervina reklama apie Coca Cola  Vaje, kokia nuostabi mama, kad atneša vaikams kolos ir padeda ant pietų stalo  Pritariu, ta reklama tai  . O, kad Coca cola brudas tai jau senai žinojau. Neatsimenu kada paskutinį kartą ją geriau ir tikiuosi dar ilgai neteks .
*Selma*
2010 09 25, 15:18
QUOTE(Nox @ 2010 09 25, 12:35) Pritariu, ta reklama tai  . O, kad Coca cola brudas tai jau senai žinojau. Neatsimenu kada paskutinį kartą ją geriau ir tikiuosi dar ilgai neteks . Taip pat neatsimenu kada gėriau ir nesiruošiu gerti
vaitkute
2010 10 04, 15:23
O as buvaui pripratus prie kolos, visad namuose turejo but, nes atsikelus ryte butinai turedavai isgert stikline kolos.Matyt prie kofeino organizmas priprato (kavos negeriu)  Pliusas buvo tik tas, kad dantis balino
Lattela
2010 10 25, 19:30
Yra didesnių nuodų negu coco cola ,todėl mes retkarčiais nusiperkama ir be jokios baimės geriame jį
QUOTE(Laura81r @ 2010 07 31, 10:19) o sveikuoliu parduotuvej sake,kad koka kola light yra dar didesnis nuodas,kuriame yra kazkokio velnio.sake laboratorijoj kai dare tyrimus,tai tom vargselem ziurkytem isvis kazkas labai blogo nutikdavo nuo tos chemikalijos.tik tiksliai nepamenu pavadinimo  Gal kalbejo apie kukuruzu sirupa? Jis Jav naudojas kaip saldiklis, tirstiklis. Jis yra pigus cukraus pakaitalas. I visus pepsius, fantas, kolas, spraitus ir t.t. ji deda seniu seniausiai. Taip pat dedama ir i mesa, saldymynus ir t.t. Jau ir Lietuvoj tas pat darosi.
Lithium
2010 11 21, 21:57
QUOTE(*InresI* @ 2010 07 29, 14:01) Jei i lekste, pilna CocaCola gerimo idesite gabala mesos, po 2 dienu jo nerasite. Jis pilnai istirps. nežinau, kas čia taip išbandė  mokyklos laikais biologijos mokytoja darė eksperimentą - į colą įdėjo mėsos gabaliuką ir savaitę ar dvi laikė, tai neišnyko  bet iš mėsos gavos baisiai negražus peršviečiamas drebutis
Coca colos neproteguosiu ir neskatinsiu jos gerti, bet siaip nervina skaityti visokias nesamones, kaip, kad pirmam puslapy. tai viesai zinomi mitai Tai nera pats sveikiausis gerimas pasauly, bet, kaip dazniausiai pasitaiko, sveikatai kenkia ne tiek pati coca cola, o jos nesaikingas vartojimas. Coca cola buvo israsta farmacininko medicininiais tikslais. Zinoma, originalus receptas buvo ne karta modifikuotas. Pabadykit mesos gabala savaite palaikti naturaliose, svieziai spaustose citrinu sultyse, idomu koks rezultatas gautusi
Negeriu kolos visai, net ir nemegeja jos buvau. Niekad nepirkdavau, o pazistu tokiu kurie dienos be kolos negali istverti, ir taip sakant suauge o ne paaugliai kokie.
lunatikas
2011 01 23, 22:25
Kola geriu, kai privalgau sunkiai virskinamo maisto gerai suaktyvina skrandzio veikla, bet seip ai vengiu tokiu gerimu
QUOTE(aguonele @ 2010 07 30, 20:41) kazkokia nereikalinga tema  isimeskit i google ir nemazai rasit informacijos .. o cia galima ir ne apie coca cola tada temas kurti, kaip vistos hormonais seriamos, kaip darzoves visokiais pesticidais purskiamos... Visur sveikas protas ir saikingas vartojimas yra a-o. Aš manau kad jei vieną ar du kartu per metus išgeri tai nieko baisaus, svarbiausia saikas na ir vaikams gerai butu vengti
akapulko333
2011 02 15, 22:51
cola labai nuo pagiriu padeda
astaria
2011 02 20, 23:10
Pati skaniausia iš visų limonadų. Ir tikrai nenuodinga Kai mažasis mano blogavo ir vėmė net nuo vandens, daktaras pasiūlė suduoti stiklinę nugazuotos coca-colos, nes 1) vaikai ją mėgsta, 2) joje daug lengvai pasisavinamo cukraus. Ir žinokit pramušė
tairara
2011 03 03, 12:32
skanu, bet nemegstu  ner ko cia bruda i skrandi pilt, tik tualetus sveisti
QUOTE(akapulko333 @ 2011 02 15, 23:51) cola labai nuo pagiriu padeda   tikra teisybe ir dar padeda kai skrandukas neveikia . ir siaip man ji nuotaika kelia . galite svaigti kaip tai yra negerai , o as nezadu atsisakyti malonumo.  ir tikrai colos vartojimas mano sveikatos prastesnes nepadarys
Dingusi_diena
2011 03 19, 16:45
Coca-cola geriau nei alkoholis - bent pagirių nebūna  o jei rimtai, tai mėgstu - kasdien negeriu, bet kartais nusiperku
jovukas
2011 03 28, 14:45
siais laikais turi beveik nieko nevalgyti, kad nenuodytum organizmo. bet colos tai dar sugebu atsisakyti. nors buna ir retu isimciu...
MissBumBum
2011 04 05, 19:15
QUOTE(In- @ 2011 03 03, 22:02) galite svaigti kaip tai yra negerai , o as nezadu atsisakyti malonumo.  ir tikrai colos vartojimas mano sveikatos prastesnes nepadarys   As taip pat megstu kola, darbe net juokias is manes, daznai pietu metu uzsisakau, kai tuo tarpu koleges sultis geria  O man kas, suvirskint padeda greiciau  Ir siaip tinka prie visokio maisto
QUOTE(MissBumBum @ 2011 04 05, 20:15)  As taip pat megstu kola, darbe net juokias is manes, daznai pietu metu uzsisakau, kai tuo tarpu koleges sultis geria  O man kas, suvirskint padeda greiciau  Ir siaip tinka prie visokio maisto  skanus dalykas CC, bet kaip ir daugeliu gerimu - nereikia persistengti
Jolantaa11
2011 05 30, 03:11
Aha cola yra baisus nuodas. Bet man nesvarbu. Gyvenam viena karta gyvenime tai reikia save biski pasilepinti  O dar geriausiai kai dukra jos daug negeria. O sunus isviso nemegsta colos, ir kitokiu gazuotu gerimu. Jam tik sultys. Ir seip cola labai gerai kaip daug prisivalgai tai suvirskina
Cool Mama
2011 05 31, 19:15
o tai jeigu nagus,mesas ir vos ne kaulus istirpdo tik per dienas ta cola, tai kaip paprasciausiuose plastikiniuose buteliukuose sis gerimas metus ir kazi kiek issilaiko, nieko neistirpdo  ?
Chanelle
2011 06 01, 13:16
Ji ne ka nuodingesne, nei kiti limonadai. Beto, i daugeli sulciu ar ju gerimu dedama dar daugiau brudo. Viskas su saiku yra gerai
Cukraus pudra
2011 06 09, 08:54
QUOTE(*InresI* @ 2010 07 29, 15:01) Nemažai tinka ir paprastutei citrinai. Ir rūdis valo, ir pelėsi ir t.t.
Irgi toks pats nuodas?
Prisiklause, prisiskaite, kad coca cola kiti zmones vonias, wc valo nusprendeme ir mes isbandyti. Ir ka, nieko nepavale, visiskai nieko O nors ir sako, kad nesveika, bet kartas nuo karto nusiperkame  nu skanu mums
Dziurgita:)
2011 07 20, 09:15
QUOTE(liza12 @ 2011 02 09, 13:36) Kola geriu, kai privalgau sunkiai virskinamo maisto gerai suaktyvina skrandzio veikla, bet seip ai vengiu tokiu gerimu
marsule
2011 08 03, 08:45
QUOTE(ewacka @ 2011 07 19, 22:29) Prisiklause, prisiskaite, kad coca cola kiti zmones vonias, wc valo nusprendeme ir mes isbandyti. Ir ka, nieko nepavale, visiskai nieko O nors ir sako, kad nesveika, bet kartas nuo karto nusiperkame  nu skanu mums  as taip pat ir centa meciau ir sveiciau, nieko neveikia  antireklama tiesiog  man ji irgi skani, negeriu kasdien, bet i menesi karta tai tikrai
koko_sa
2011 08 04, 17:42
Apie tą kolą kažkokių pasakų prikurta,va ir visi tiki.  mano dukrai kaimynė pasakojo,kad į kolą įmetė vaikučio pieninį dantuką,ir po poros dienų danties nebebuvo. man nera ji labai skani, bet šeima tai lb mėgsta. Ir nuperku retsykiais,jei skanu lai geria. Kiti nemažiau kenkia,tik kad nėra burbulo išpūsto,tai niekam ir akių nebado. Teko girdėt, jog mamos vaikams neleidžia gerti, nes ale LABAI kenkia..  gal ir kenkia,bet surask parduotuvej dabar visai nekenkiantį gaivųjį gėrimą.
As kazkaip nemanau, kad apie colos zala isgalvota, vien nuo jos saldumo negera pasidaro, o dar taip stipriai uzgazuota..Nesu sveikuole, bet colos neperku, jau geriau vandeni geriu
As susirgau uminiu tonzilitu, gydytoju receptas buvo, gerti coca cola ir kuo dazniau skalauti gerkle siuo gerimu
Cia tai geras  dar negirdejau, kad coca cola skiriamas kaip vaistas
Austejos*Mamyte
2011 09 20, 00:17
Gerai kad neturiu potraukio limonadams o ypac cocacolai  man geriau zalia ar lapacio arbata  Bet mano vyras cola kaip isprotejes geria  niekaip neisiulau kazko pakeisti..
Man anksčiau irgi žiauriai skanu buvo. Vėliau apsinuodijau ta pigesne kola, ir nuo to laiko, man jos gali nebūt. Kaip ir kitų gazuotų limonadų
|
|