Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rugsėjo 1-oji lopšelyje- darželyje
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Renule
Labai smalsu ir greit mums taps aktualu, ar švenčiama Rugsėjo 1-oji lopšeliuose-darželiuose? Ar tądien puošiamasi, sveikinamos auklėtojos, šeimininkutės, o gal ir direktorė? biggrin.gif
Nuo rugsėjo pr. bandysime keliauti dar į lopšelį (maniškei bus 2.5 m.), todėl įdomu, kaip ten viskas vyksta pirmąją dieną... Kaip/ar puošiate savo vaikus? Viskas rūpi. biggrin.gif
Mes - šiauliečiai (eisime į l/d "Gintarėlis", piet.r.), bet įdomios ir reikalingos visų mamyčių nuomonės. 4u.gif
Renule
Ei, mamytės, pasidalinkite patirtimi, kurios jau vedate vaikučius į lopšelį-darželį!

Kaip ten viskas vyksta? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
DIUMA
Sveika,
Mes pries metus pradejom lankyt darziuka. Aukletojoms nesem geliu, minimaliai pasipuosem nes jau pirma diena likome visai dienai, tai vakare is sukneles buvo likes ne koks vaizdelis doh.gif gerai kad ir nesirengem per puosniai tongue.gif Siemet taip pat nesim geliu ir rengsimes paprastai ax.gif
net foto radau ax.gif
user posted image
*Lyra*
Mano Pupa pries metus pradejo lankyti lopseli. Rugsejo pirmaja pasipuosusi nese geliu aukletojoms, pabuvo iki pietu, kai papietavo tetis pasieme i namus mirksiukas.gif mirksiukas.gif
O siaip paprastai, vaikai, kuriu teveliai dirba lieka visa diena, kaip ir iprastai, tik aisku atnesa geliu ir pasveikina pedagoges mirksiukas.gif Kai kurie vaikai atsinesa pyraga, vaisiu ar saldainiu, bet viskas priklauso nuo noru ir galimybiu.
Renule
Tai va, sužinojau, jog mūsų l/d "Gintarėlis" (Šiauliai) mažiesiems lopšelinukams jokio renginuko 09.01 nebus. Tik didesniems kažkas vyks salėje. Užteks šurmulio ir naujų potyrių susipažįstant su darželiu, grupe, auklėtoja, būsimais grupiokais biggrin.gif
Bet mes tądien vis tiek planuojame pasipuošti ir pasveikinti būsimas mano mergytės pedagoges 4u.gif
laurilka
mano gabi ir eis pirma karta siais metais, kiek girdejau, tai niekas nesvencia rugsejo 1d, o ir rengtis reikia paprastai, tai drabuzeliu visai nesaugo...
Li_
QUOTE(laurilka @ 2010 08 14, 21:19)
mano gabi ir eis pirma karta siais metais, kiek girdejau, tai niekas nesvencia rugsejo 1d, o ir rengtis reikia paprastai, tai drabuzeliu visai nesaugo...
*

Mes nešam auklėtojai gėlių, o dėl drabužėlių , tai visada rengiu taip, nusiteikdama, kad jie neišsiplaus, nieko nepadarysi, tam ir yra vaikai,neprisaugosi juk mirksiukas.gif
*Lyra*
QUOTE(li78 @ 2010 08 17, 09:04)
Mes nešam auklėtojai gėlių, o dėl drabužėlių , tai visada rengiu taip, nusiteikdama, kad jie neišsiplaus, nieko nepadarysi, tam ir yra vaikai,neprisaugosi juk  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif vistiek yra svente, ypac kai mazylis perzengia darzelio slenksti pirmakart 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.