Labai smalsu ir greit mums taps aktualu, ar švenčiama Rugsėjo 1-oji lopšeliuose-darželiuose? Ar tądien puošiamasi, sveikinamos auklėtojos, šeimininkutės, o gal ir direktorė? Nuo rugsėjo pr. bandysime keliauti dar į lopšelį (maniškei bus 2.5 m.), todėl įdomu, kaip ten viskas vyksta pirmąją dieną... Kaip/ar puošiate savo vaikus? Viskas rūpi. Mes - šiauliečiai (eisime į l/d "Gintarėlis", piet.r.), bet įdomios ir reikalingos visų mamyčių nuomonės.
Ei, mamytės, pasidalinkite patirtimi, kurios jau vedate vaikučius į lopšelį-darželį! Kaip ten viskas vyksta?
Sveika, Mes pries metus pradejom lankyt darziuka. Aukletojoms nesem geliu, minimaliai pasipuosem nes jau pirma diena likome visai dienai, tai vakare is sukneles buvo likes ne koks vaizdelis  gerai kad ir nesirengem per puosniai  Siemet taip pat nesim geliu ir rengsimes paprastai  net foto radau
Mano Pupa pries metus pradejo lankyti lopseli. Rugsejo pirmaja pasipuosusi nese geliu aukletojoms, pabuvo iki pietu, kai papietavo tetis pasieme i namus O siaip paprastai, vaikai, kuriu teveliai dirba lieka visa diena, kaip ir iprastai, tik aisku atnesa geliu ir pasveikina pedagoges  Kai kurie vaikai atsinesa pyraga, vaisiu ar saldainiu, bet viskas priklauso nuo noru ir galimybiu.
Tai va, sužinojau, jog mūsų l/d "Gintarėlis" (Šiauliai) mažiesiems lopšelinukams jokio renginuko 09.01 nebus. Tik didesniems kažkas vyks salėje. Užteks šurmulio ir naujų potyrių susipažįstant su darželiu, grupe, auklėtoja, būsimais grupiokais Bet mes tądien vis tiek planuojame pasipuošti ir pasveikinti būsimas mano mergytės pedagoges
laurilka
2010 08 14, 20:19
mano gabi ir eis pirma karta siais metais, kiek girdejau, tai niekas nesvencia rugsejo 1d, o ir rengtis reikia paprastai, tai drabuzeliu visai nesaugo...
QUOTE(laurilka @ 2010 08 14, 21:19) mano gabi ir eis pirma karta siais metais, kiek girdejau, tai niekas nesvencia rugsejo 1d, o ir rengtis reikia paprastai, tai drabuzeliu visai nesaugo... Mes nešam auklėtojai gėlių, o dėl drabužėlių , tai visada rengiu taip, nusiteikdama, kad jie neišsiplaus, nieko nepadarysi, tam ir yra vaikai,neprisaugosi juk
QUOTE(li78 @ 2010 08 17, 09:04) Mes nešam auklėtojai gėlių, o dėl drabužėlių , tai visada rengiu taip, nusiteikdama, kad jie neišsiplaus, nieko nepadarysi, tam ir yra vaikai,neprisaugosi juk   vistiek yra svente, ypac kai mazylis perzengia darzelio slenksti pirmakart
|
|