Įkraunama...
Įkraunama...

zarnynas

Pas mus problema yra tokia,kad labai vargstam su zarnynu.Mergaite budama 2men gavo antibiotiku,nes sirgom ausies uz.ir nuo tada prasidejo musu problemos,gavosi disbakterioze(auginom paseli ir uzaugo kokia tai bakterija klebsiella oxytova,kazkas panasaus)bet jos gausumas vidutinis,taigi mums nepaskyre jokio gydymo,tik pakeitem misini "peptidi tuteli"(ji pas mane alergiska) ir liepe Gefilus gert.Pasitarus su gydytoju nupirkau kita misini,jis tipo tos pacios sudeties kaip tutelis,tik pigesnis.Bet va maitinu antra diena siuo misiniu ir mergaite po maitinimo atpila gryna rugstim,ne misiniu sad.gif /skambinu visiems gydytojams,klausiu kas tai yra,visi sako stebekit,nieko baisaus,bet gi matau kaip vaikas kankinasi nuo tu rugsciuir spazmai pilvo vel atsirado sad.gif .Patarkit ka daryt? ar laukt ir stebet, ar grist prie senojo misinio "peptidi tuteli"?
Atsakyti
Neparašėte kokiu mišiniu maitinote kai mergaitė pasijautė blogai.Taip pat, kam ji yra alergiška ir kodėl pasirinkote mišinį “peptidi tutteli”.
Rekomenduočiau grįžti prie mišinio “peptidi tutteli”(jei jį valgydama mergaitė gerai jautiesi , nebuvo atpylinėjimų).Pilvo spazmus mažulei sukelia bakterija (klebsiella oxytova), toliau gerkite Geffilus.
Reikėtų pasitarti su gydytoja ir pakartotinai atlikti bakteriologinį tyrimą, ir jei patvirtintu,kad bakterija yra, reikia paskirti gydymą antibiotikais.
heart.gif
Atsakyti