Mes irgi savo mazyle vedame i si darzeli.Man patiko aukletoja Zivile, vaikuti ant ranku paima , matosi vaikus myli.Bet ar nesuvalgys gero zmogaus darzelio veteranai? manau reikia kovoti uz jaunesni kolektyva ir mums teveliams ,ir gal tikrai " be tabu '" laida pasikviesti, tegu pacirskina vedejai padus?
Dabar 300 lt. nebepraso, nes kazkas pasiskunde
akimirksnis
Mes irgi savo mazyle vedame i si darzeli.Man patiko aukletoja Zivile, vaikuti ant ranku paima , matosi vaikus myli.Bet ar nesuvalgys gero zmogaus darzelio veteranai? manau reikia kovoti uz jaunesni kolektyva ir mums teveliams ,ir gal tikrai " be tabu '" laida pasikviesti, tegu pacirskina vedejai padus? Sveiki, Labai noreciau papriestarauti "akimirksniui", prie ko cia tas jaunesnis kolektyvas ir kodel nurasomos truputi vyresnes aukletojos? Juk mes turime kuo didziuotis! Savo vaikuti vedame antrus metus i Gerb. Genutes grupe ir esame be galo patenkinti Jos darbu, is karto jauciasi, kad zmogus kompetentingas, puikiai susitvarko su savo pareigomis :super , grupeje maloni atmosfera, vaikas noriai lanko darzeli. Tai pavyzdys visoms aukletojoms, ir jei butu renkama "Metu Aukletoja" tai Ji kandidatas Nr. 1. Be to, mes gyvename kitame rajone, ir sio darzelio net negalvojame keisti i kita ir apie direktore pasakyti galime tik gerus zodzius. Kaip visada, visiems zmonems neimanoma itikti. O del naujos aukletojos Ziviles, musu nuomone, jei paima vaika ant ranku, tai dar nereiskia, kad ji "mylinti" vaikus, manome kad tik laikas parodys, kaip musu naujoji aukletoja bendrauja, ugdo musu atzaleles, juk tai mums ir svarbiausia... Sekmes! Pagarbiai, Teveliai
Taip,del aukl.Genutes sutinku-tikrai nuostabi.mes lankem ne pas ja,bet ji pavadavo,tai susizavejus buvau.Mes lankem pas Aldona,tai labai jau gero pasakyt negaleciau
Mūsų auklėtoja irgi Genutė. Tikrai džiaugiuosi tokia auklėtoja. Vaikas labai noriai lanko darželį, namie apie auklėtoją kalba tik gerai. Pritariu Tėveliams!. Neseniai atėjusi nauja aukėtoja Živilė taip pat paliko teigiamą įspūdį . Aš patenkinta šiuo darželiu.
Auklėtojos, ypač, tos, kurios išėjo, buvo tikrai super, bet kas dabar šitam darže dedasi, tai siaubas kažkoks...
Ruosiausi leisti savo lialiu nuo 1metuku i si lopseli darzeli , bet jei nemokama tam tikru igudziu( valgyti , daryti ant puodo) tai labai suabejojau....auketojos padare teigiama ispudi, daugiau niekas:)))))) gal galetumete papasakoti kas nors daugiau apie lopselinkukus siame darzelyje , kaip tren maitiias ir ttt viskas l. idomu....nes sprendziasi musu mazyles likimas:)))aciu visoms mamytems
QUOTE(Kleopatryte @ 2006 10 27, 17:59) Ruosiausi leisti savo lialiu nuo 1metuku i si lopseli darzeli , bet jei nemokama tam tikru igudziu( valgyti , daryti ant puodo) tai labai suabejojau....auketojos padare teigiama ispudi, daugiau niekas:)))))) gal galetumete papasakoti kas nors daugiau apie lopselinkukus siame darzelyje , kaip tren maitiias ir ttt viskas l. idomu....nes sprendziasi musu mazyles likimas:)))aciu visoms mamytems Su leliukais dirba nuostabios aukletojos. O veliau tai geriau nutylesiu. QUOTE(Kleopatryte @ 2006 10 27, 15:59) Ruosiausi leisti savo lialiu nuo 1metuku i si lopseli darzeli , bet jei nemokama tam tikru igudziu( valgyti , daryti ant puodo) tai labai suabejojau....auketojos padare teigiama ispudi, daugiau niekas:)))))) gal galetumete papasakoti kas nors daugiau apie lopselinkukus siame darzelyje , kaip tren maitiias ir ttt viskas l. idomu....nes sprendziasi musu mazyles likimas:)))aciu visoms mamytems Lopselinuku aukletojos isties labai fainos, labai svelnios, myli vaikus, atidzios, zodziu vaika tikrai gerai priziuri ir rupinasi. Del igudziu galiu pasakyti, kad didzioji dalis atvedamu lopselinuku nemoka nei valgyti, nei ant puodo sestis, ateina dar su pampersais. Maistelis lopselinukams truputi kitoks nei kitiems darzelinukams, svelnesnis, minkstesnis. Bet siulyciau palaukti bent jau puse meteliu, nes nuo metuku, gal dar isties per anksti, nors buna, kad ir tokiu mazulyciu atveda. Tokio ankstyvo atvedimo yra ir pliusu ir minusu, pvz. vaikas greiciau visko mokosi darzelyje, nei budamas namie, bet dar yra neatsparus ligoms, o darzelyje ju istiesu prisigaudysit.
Iš tiesu, metuku laiko vaikiuka i bet kuri darzeli vesti ankstoka, juk jam taip reikalinga mamyte
QUOTE(Teveliai @ 2006 10 30, 11:37) Iš tiesu, metuku laiko vaikiuka i bet kuri darzeli vesti ankstoka, juk jam taip reikalinga mamyte NEGALIM LAUKTI PUSANTRU, NES VISU PIRMA MAMMAI REIKIA I DARBA, ANTRA VAIKUI NUOBODU SU AUKLEM, REIKIA GYVU LIALIU...TAIGI NE VISADA GIMSTA VIENODI VAIKAI:))))MANISKE I BEJEGE VISISKAI NEPANASI:))))
Sveikos mamytes gal kas zinote kur pradingo aukletoja Jolanta?
Kuri? Viena jau metai kaip nedirba, o kita gyva sveika, dviejose grupėse dirba...
Ta kuri dirbo Ramuniuku grupeje.
Gal kas galite pasidalinti savo nuomone apie aukletoja Nijole?
Deja, Jolanta kol kas nedirba Ramuniuku grupeje. Bet tikimes, kad greitu laiku gris. Kaip suprantu siuo metu su aukletojomis darzelyje yra nedidele probleme.
O Nijole, bent jau mano vaikui ir man, tai patinka. Tikiuosi, kad nuomone ir nepasikeis. Papildyta: QUOTE(vyger @ 2006 11 03, 08:53) O kodel klausi
Ramuniuku grupe Jolantos netures, nes dabar dirba 4-oje grupeje. Ramuniuku aukletojos Maryte ir laikinai Irina (labai tikiuosi, kad laikinai).
Pasirodo, jau ne tik auklėtojų trūksta, bet ir šeimininkės auklėtojom dirba. Gražu... Tik keista, kodėl tėveliai į visa tai taip ramiai žiūri...O gal čia irgi viena iš daugelio Žilvinėlio taupymo programų...
QUOTE(Adrijantuk @ 2006 11 06, 14:34) Pasirodo, jau ne tik auklėtojų trūksta, bet ir šeimininkės auklėtojom dirba. Gražu... Tik keista, kodėl tėveliai į visa tai taip ramiai žiūri...O gal čia irgi viena iš daugelio Žilvinėlio taupymo programų... Šiuo klausimu kai kurie tėveliai tikrai ramiai nežiūri. Bet turi žiūrėti ne vienas tėvelis, o visi. Asmeniškai aš, labai daug esu žygių padariusi pas darželio vedėją. Ir dėl vienos mergaitės, ir dėl kitos. Bet vienas lauke - ne karys. Reikėtų tėveliams vienytis.
Tai gal pradėkim vienytis...Manau, kad ne pas vedėją reikia eiti, o kažkur aukščiau bandyti judinti, nors sako, kad vedėja turi gerą užnugarį. Net nežinau...
Jau ir eita, ir judinta dar pries mus buvo, bet...Gal savaime dabar kas nors keisis-juk visai nebera kam dirbti...
Jo, dabar darželiams ne pyragai. Aš visai suprantu, tuosdarbuotojus. Kas norės dirbti už 600 Lt, o su 25 m. stažu - 800 Lt. O eimininkės turbūt dar mažiau gauna. Kažkas baisaus. Ir čia jau ne vedėjos tvarkelė, tokios algos visų auklėtojų.
O šiaip tai yra Vilniaus miesto tėvų forumas, kurie dėl mūsų vaikelių eina per savivaldybes kryžiaus kelius ir pan. O dar ne visos ir auklėtojos moka su vaikais dirbti. Neturi pašaukimo ir nors tu ką. Dabar viena tokia turim - bėda, ne auklėtoja. Tikiuosi, kad tikrai laikinai...
Sveiki,
Jau kelis metus sekmingai lankom zilvinelio darzeli,ir kitus vaikus irgi planuoju atiduoti Zilvinelio aukletojom. Su aukletoju kaita nesusidurem. Lopselinukas vaiksciojo pas nuostabia aukletoja Violeta. Ir labai gerai, kad jinai tik su lopselinukais dirba. O pampersai pilni, del to kad jinai tiesiog nespeja ju pakeisti, kai aplink laksto 15 pupsu su savo svarbiom problemom. Ir maitina ten maziukus, tik dazniausiai patys vaikai atsisako valgyti Pas mus ir prase 300Lt, bet mes nei cento nedavem, nes neturejom. Kiti mokesciai, kaip ir kitose darzelese. Valstybe tikrai minimaliai finansuoja ir darzelius ir mokyklas. O musu vaikai ten praleidzia daugiau nei 8 val. per diena, tai galima antriems namams biski ir paaukoti ir padeti. Darzeliu maciau ir baisesniu ir tvarkingumo ir aukletoju prasme. Tie kas nori superinio komforo gali uzrasyti savo vaikus i privacius darzelius. Ten nieks nerinks po 50 lt kas metus, o tiesiog suplosit po 300 lt per men. ir visi bus laimingi Tiems kas negali apsispresti siulau aplankyti kitus darzelius Justiniskese. Tokiu yra apie 6, tik ten reiketu is anksto uzsirasyti. O del kilusiu problemu manau tikrai nereikia tyleti, o sneketi su vedeja, arba auksciau. Aciu uz kantrybe, Mamyte
Ar dar nieks nedarėt susirinkimų dėl Kalėdų-girdėjau šiemet problemos dėl senio. Faktas, kad bus gerokai brangiau, bet dar ir neaišku, koks jis bus.
Sveiki, pas mus siemt kazkodel jokio susirinkimo nebuvo, gal nera iskilusiu klausimu.
O kaledu seneliu tai gali pabuti ir kuris nors tevelis Kai as buvau maza mano tetis galima sakyti buvo etatinis kaledu senelis QUOTE(kacius @ 2006 11 13, 20:44) Sveiki, pas mus siemt kazkodel jokio susirinkimo nebuvo, gal nera iskilusiu klausimu. O kaledu seneliu tai gali pabuti ir kuris nors tevelis Kai as buvau maza mano tetis galima sakyti buvo etatinis kaledu senelis Siaip tai vienas susirinkimas buvo O del Kaledu dar nebuvo. Gal dar ankstoka. O del Kaledu senio, tai gal kaciaus seima galetu pratesti seimos tradicija ir mergaites tevelis galetu buti seneliu QUOTE(agurčikas @ 2006 11 03, 15:22) Deja, Jolanta kol kas nedirba Ramuniuku grupeje. Bet tikimes, kad greitu laiku gris. Kaip suprantu siuo metu su aukletojomis darzelyje yra nedidele probleme. O Nijole, bent jau mano vaikui ir man, tai patinka. Tikiuosi, kad nuomone ir nepasikeis. Papildyta: O kodel klausi Kadangi musu dukryte dabar vaiksto i darzeli ir musu aukletoja Nijole, tai idomu tiesiog pasidare kitu mamyciu nuomone apie ja. Siaip mums pirmas ispudis ir dabartinis labai geras apie sia aukletoja, bet mes juk nebuname visa diena, todel ir paklausiau. Siaip mano nuomone su vyru tai
O kada buvo? Turbut mano migle sirgo tuo metu, kad as net nieko negirdejau apie tai. Nu va kaip aukletojos gerai pasakoja apie ivykius darzelyje.
O ka gero kalbejote, ka nusprendete? Del Kaledu senio tai gal ir galetu, tik reiketu kad su taptu darbo laikas tevelio ir Kaledu senelio
Na va, bent keliems vakarams Žilvinėlis Kalėdų senį turės
O ką kalbėjo per susirinkimą, tai į asmeninį paštą atsiųsiu protokolą, buvau įpareigota jį parašyti. Po to jį kiek pakoregavo, matyt, auklėtoja. Bet vis tiek bus matyt kas kalbėta. O Kalėdos dar nebuvo paliestos. Reikės lapkričio pabaigoje, kai Marytė grįš iš atostogų, suorganizuoti kokį susirinkimą. Laukiam pasiūlymų dėl Kalėdų senio ir iš kitų tėvelių
Kiek žinau, senio garantuoto nerado dar, tai tėveliai būtų tikrai įdarbinti
Taigi seni galima padazyti ir uzmaskuoti
Nesuprantu, ko Jus cia nerimaujate? Vedeja pinigu turi, juk renka kas menesi po 5 lt. ka galvojate ji visus isleidzia? Jos problema tegu ir sprendzia.
Man ne dzin mano vaiko pramogos ir visiskai nesuprantu tokio poziurio. Gal vaikas darzelyje svetimu tampa? Kas is to, jei pareiksi savo nepasitenkinima vedejai "post factum", jeigu vaikui svente bus sugadinta kazkokio profano. Juolab, kad uz ji vistiek patys mokesim
Darželis jau turi senelį šaltį. Dar nežinau, kas jis toks, bet reikės mokėti po 7 Lt. Senelis šaltis bus su snieguole.
Nezinau kaip ten su seneli salciu, bet as apie tai tik is cia suzinojau. Sakes kodel man niekas nepasake? Ar senelis saltis bus bendras, ar rinks is visu vienodai? Paziuresiu, kada man ka aukletoja pasakys.
QUOTE(agurčikas @ 2006 11 20, 11:00) Darželis jau turi senelį šaltį. Dar nežinau, kas jis toks, bet reikės mokėti po 7 Lt. Senelis šaltis bus su snieguole. QUOTE(spalvotas @ 2006 11 29, 15:49) Nezinau kaip ten su seneli salciu, bet as apie tai tik is cia suzinojau. Sakes kodel man niekas nepasake? Ar senelis saltis bus bendras, ar rinks is visu vienodai? Paziuresiu, kada man ka aukletoja pasakys. Kaip supratau tai senelis visoms grupems ir is visu po 7 Lt rinks (taip sake ir direktore per tevu komiteto susirinkima)
Aha, dar ,sake, zadejo, kad siemet bus sventes tik vakarais ir pries pat Kaledas(ta pacia savaite)
Jo, sakė, kad šventės bus vakarais. O mažiukams, pasirodo, bus ryte
QUOTE(Teveliai @ 2006 10 10, 15:43) akimirksnis Mes irgi savo mazyle vedame i si darzeli.Man patiko aukletoja Zivile, vaikuti ant ranku paima , matosi vaikus myli.Bet ar nesuvalgys gero zmogaus darzelio veteranai? manau reikia kovoti uz jaunesni kolektyva ir mums teveliams ,ir gal tikrai " be tabu '" laida pasikviesti, tegu pacirskina vedejai padus? Sveiki, Labai noreciau papriestarauti "akimirksniui", prie ko cia tas jaunesnis kolektyvas ir kodel nurasomos truputi vyresnes aukletojos? Juk mes turime kuo didziuotis! Savo vaikuti vedame antrus metus i Gerb. Genutes grupe ir esame be galo patenkinti Jos darbu, is karto jauciasi, kad zmogus kompetentingas, puikiai susitvarko su savo pareigomis Be to, mes gyvename kitame rajone, ir sio darzelio net negalvojame keisti i kita ir apie direktore pasakyti galime tik gerus zodzius. Kaip visada, visiems zmonems neimanoma itikti. O del naujos aukletojos Ziviles, musu nuomone, jei paima vaika ant ranku, tai dar nereiskia, kad ji "mylinti" vaikus, manome kad tik laikas parodys, kaip musu naujoji aukletoja bendrauja, ugdo musu atzaleles, juk tai mums ir svarbiausia... Sekmes! Pagarbiai, Teveliai Del aukletojos Genutes tai pritariu visu 100% Labai gaila, bet aukletojos Ziviles jau nebera musu darzeli
Gal galetumet pasakyti kokios grupes yra 3-4 metu vaikuciams?
Ar geros aukletojos? Ar uzsiima su vaikuciais? Matau, kad Genute gera aukletoja, taciau ka kitu geru nera, tik ji viena?? kaip maitinimas darzelyje?
Bijau pameluot, bet lyg su tokio amziaus vaikuciais dabar dirba aukletoja Jurgita-superine
O maitinimas neblogas-dabar darzelis atsisake Urmo paslaugu ir perka kokybiskesnius maisto produktus
Aciu Aushrine !
Mes turbut keliausim nuo rugsejo men. dar nezinau i kokia grupe pateksim, bet tikiuosi kad aukletoja musu nenuvils, vistik mazajam prasides naujasis etapas. PO kiek dazniausiai grupese buna vaiku? O sakykit, ar jusu vaikuciai labai sirgo eidami i darzeli? Nenoreciau dar ir aukles paleisti iskart, tokia miela moteriske turim. QUOTE(Spray @ 2007 01 12, 08:34) Aciu Aushrine ! Mes turbut keliausim nuo rugsejo men. dar nezinau i kokia grupe pateksim, bet tikiuosi kad aukletoja musu nenuvils, vistik mazajam prasides naujasis etapas. PO kiek dazniausiai grupese buna vaiku? O sakykit, ar jusu vaikuciai labai sirgo eidami i darzeli? Nenoreciau dar ir aukles paleisti iskart, tokia miela moteriske turim. Spray, greičiausiai pateksit į mūsų grupę, nebent formuos dar vieną tokio amžiaus vaikams. Tai mūsų auklėtoja Nijolė superinė O dėl ligų, tai visko būna. Pirmoji mano mergaitė sirgo beveik metus. Prasidėjo nuo slogų baigėsi inkstų uždegimu. Antra, matyt, nuo vyresniosios prisigaudziusi bacilų, beveik neserga. O ir vaikai skirtingi, vinei ištisai serga, kiti ne. Priklausomai nuo amžiaus, sąrašinis skaičius pas mažiukus turi būti ne daugiau 15. Bet dažniausiai būna iki 10 vaikų. Pas vyresnę grupėje sąrašinis skaičius yra 18 vaikų. Bet lanko irgi iki 10. Nors pas vyresnius turbūt yra ir žymiai didesnės grupės. O maistukas, kaip ir rase Aushrine, tikrai neblogas. Vaikai gauna ir daržovių, ir vaisių, ir jogurtų, ir sausainukų. Patinka, kad ir mėsytės gauna įvairios.
Saunu, agurcikai!
Jei Nijole superine, tai laabai tikiuosi kad ir papulsim pas jus i grupe, nes mums kazkur bus 3,6 metukai Agurcikai, tai gal ir susitiksim
Šiandien buvom darželyje, parašėm prašymą. Su direktore tai net ir nepavyko pašnekėti, nes labai kažkuom buvo užsiėmusi, mus priėmė pavaduotoja Lina. Pirmas įspūdis apie jų darbą nekoks ir tarybinius laikus labai priminė.
Na bet ne tas svarbiausia. Šiaip darželis kaip ir kitur, tik pasigedau vaikų dirbinių, piešinių. Pavaduotoja sakė, kad 4 metukų amžiaus grupės yra suformuotos dvi, nes labai pilnos. Viena auklėtoja Nijolė, kita Violeta. Kadangi parašėm prašymą gana vėlai, tai turbut pakliūsim pas Violetą. Gal kas žinot kaip ji? Mums pasirodė tokia lyg ir nebloga. QUOTE(Spray @ 2007 01 23, 13:20) Šiandien buvom darželyje, parašėm prašymą. Su direktore tai net ir nepavyko pašnekėti, nes labai kažkuom buvo užsiėmusi, mus priėmė pavaduotoja Lina. Pirmas įspūdis apie jų darbą nekoks ir tarybinius laikus labai priminė. Na bet ne tas svarbiausia. Šiaip darželis kaip ir kitur, tik pasigedau vaikų dirbinių, piešinių. Pavaduotoja sakė, kad 4 metukų amžiaus grupės yra suformuotos dvi, nes labai pilnos. Viena auklėtoja Nijolė, kita Violeta. Kadangi parašėm prašymą gana vėlai, tai turbut pakliūsim pas Violetą. Gal kas žinot kaip ji? Mums pasirodė tokia lyg ir nebloga. Violeta irgi labai faina. Mano pirmoji mergaite anksciau pas ja lanke, nes Violeta dirbo kadaise tik su maziukais.
Mus sitam darzeli tik ir laiko tai kad yra Violeta! Iseitu-pakeistume darza.Labai vaikucius myli,uzsimineja su jais, ir vaikai ja be galo myli
|