Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Alytaus "Regitra"
Supermamų klubas > Mūsų namai > Keturi ratai
Gretoootia
Sveikos, nusprendziau pakalbeti apie teisiu laikyma Alytuje smile.gif Pati laikau antradieni 4u.gif Gal dar yra laikanciu? Ar jau issilaikiusiu? Kokie ispudziai? Kaip aikstele, instruktoriai? ax.gif
Laura81r
QUOTE(Gretoootia @ 2010 07 31, 12:41)
Sveikos, nusprendziau pakalbeti apie teisiu laikyma Alytuje smile.gif Pati laikau antradieni 4u.gif  Gal dar yra laikanciu? Ar jau issilaikiusiu? Kokie ispudziai? Kaip aikstele, instruktoriai? ax.gif
*

labas,as kazkada laikiausi teises cia.viskas buvo super!o jau prisiklausiusi visokiausiu blogybiu buvau,kad kabinejasi,nori sukirsti ir t.t. viskas buvo gerai,kai moki vaziuoti ir zinai taisykles mirksiukas.gif o kai kurios mergaites vaziuoja laikytis egzu ir prie stop zenklo net nepristabdo,tai ko paskui noreti ir is instruktoriu... doh.gif
Aurore_
Na aš pati šiandien antrą kartą neišlaikiau...ir antrą kartą aikštelėj...Jaučiuosi beviltiškai, bet žinau, kad tikrai išlaikysiu. Labai jaudulys viską gadina...Šiaip atrodo tikrai neblogai jaučiuosi už vairo, kai su savu instruktorium važinėju ir jau pažįstama mašina smile.gif
Regitros Alytuje instruktoriai tai šiaip neblogi, man abu kartus vis kitas pasitaikė, jie linkę atleisti ir klaideles...
O kaip tau Gretoootia? Juk jau turėjai laikyti smile.gif
Murlyka
Kaip čia taip Alytuj Regitroj niekas nelaiko? smile.gif o man tuoj teks, bijau smile.gif
Aurore_
QUOTE(Murlyka @ 2011 06 19, 16:02)
Kaip čia taip Alytuj Regitroj niekas nelaiko? smile.gif o man tuoj teks, bijau smile.gif
*

Gal kokiam kitam forume visi apsistoję biggrin.gif 4u.gif
Murlyka
QUOTE(Aurore_ @ 2011 06 20, 12:52)
Gal kokiam kitam forume visi apsistoję biggrin.gif  4u.gif
*

Nu gal g.gif tai tebūnie.
Aurore_
Nieko, laikykis, tau pavyks wink.gif
Aš pernai rugpjūčio mėnesį iš trečio karto išlaikiau. Labai svarbus nusiteikimas, kad tau pavyks ir vis mintyse kartoti, kad geriau lėčiau, bet viską atlikti tiksliai. 4u.gif
Murlyka
QUOTE(Aurore_ @ 2011 06 21, 10:26)
Nieko, laikykis, tau pavyks wink.gif
Aš pernai rugpjūčio mėnesį iš trečio karto išlaikiau. Labai svarbus nusiteikimas, kad tau pavyks ir vis mintyse kartoti, kad geriau lėčiau, bet viską atlikti tiksliai.  4u.gif
*

kas liečia aikštelę tai lėtumas gerai, bet mieste... biggrin.gif nieko, išlaikysiu, jei ne iš pirmo, tai kad ir iš šešto karto thumbup.gif
Aurore_
QUOTE(Murlyka @ 2011 06 21, 16:46)
kas liečia aikštelę tai lėtumas gerai, bet mieste... biggrin.gif nieko, išlaikysiu, jei ne iš pirmo, tai kad ir iš šešto karto  thumbup.gif
*

Na mieste irgi daug ką lemia ne tik tavo pačios gebėjimai bet ir eismo sąlygos. Man buvo taip, kad nė vieno pėsčiojo nebuvo, tai dėl to labai liuks, mažesnė tikimybė buvo užgesti pajudant iš vietos. Šiaip jeigu pakliūsi pas jauną vyruką, tai žinok labai jis šaunus. Pas jį dažniausiai išlaiko.
Murlyka
QUOTE(Aurore_ @ 2011 06 22, 12:27)
Na mieste irgi daug ką lemia ne tik tavo pačios gebėjimai bet ir eismo sąlygos. Man buvo taip, kad nė vieno pėsčiojo nebuvo, tai dėl to labai liuks, mažesnė tikimybė buvo užgesti pajudant iš vietos. Šiaip jeigu pakliūsi pas jauną vyruką, tai žinok labai jis šaunus. Pas jį dažniausiai išlaiko.
*

Aha, apie tą jauną vyruką legendos sklando smile.gif o kaip automobilis, kuriuo važinėjot? Aš pas Varnelį važinėjau baltu VW golf, vakar su tėvo Citroenu pavažiavau, tai kaip pirmą kart į mašiną atsisėdus pasijutau... Ar yra kokių nors paslapčių, kurias reik žinot įsėdus į regitros mašiniuką? Tikiuosi per tas keletą minučių apsipratimui spesiu pajaust masina doh.gif Aš pasirinkau po pietų laiką tikiuos gatvėse bus ramiau, paskutinė važiuosiu, mažiau streso doh.gif
Aurore_
QUOTE(Murlyka @ 2011 06 22, 16:44)
Aha, apie tą jauną vyruką legendos sklando smile.gif o kaip automobilis, kuriuo važinėjot? Aš pas Varnelį važinėjau baltu VW golf, vakar su tėvo Citroenu pavažiavau, tai kaip pirmą kart į mašiną atsisėdus pasijutau... Ar yra kokių nors paslapčių, kurias reik žinot įsėdus į regitros mašiniuką? Tikiuosi per tas keletą minučių apsipratimui spesiu pajaust masina  doh.gif Aš pasirinkau po pietų laiką tikiuos gatvėse bus ramiau, paskutinė važiuosiu, mažiau streso  doh.gif
*

Aš kai išlaikiau tai irgi po pietų važiavau, apie 14 val.
Žinok nėra kažkokių paslapčių, aš važiavau pirmus du kartus astra, o paskui golfą gavau, tai su golfu geriau, kažkoks paklusnesnis. Jausmas žinoma kaip į naują mašiną įsėdus, bet tai normalu ir per kelias min tu neapsiprasi aikštelėj. Svarbiausia nebijok, kad mašina krioks, svarbu neužgesti tai niekada gazo negailėk iš vietos.
babaliukas
Oi, merginos, ir as ketinu laikyti Alytuje.. Svajoju is pirmo karto islaikyti, optimiste lotuliukas.gif

Gal galite parekomenduoti kokia vairavimo mokykla Alytuje? As baigiau Kaune, bet noreciau dar pasitobulinti ir gimtajame mieste..
Aurore_
QUOTE(babaliukas @ 2011 07 22, 10:57)
Oi, merginos, ir as ketinu laikyti Alytuje.. Svajoju is pirmo karto islaikyti, optimiste  lotuliukas.gif

Gal galite parekomenduoti kokia vairavimo mokykla Alytuje? As baigiau Kaune, bet noreciau dar pasitobulinti ir gimtajame mieste..
*

Galiu parekomenduoti savo instruktorių, pas kurį mokiausi Alytuje "Gelžinio ratuose". Galiu atsiųsti kontaktus smile.gif
Murlyka
Išlaikiau, iš trečio karto, bet vistiek jaučiuosi nelabai nusipelniusi teisių smile.gif Toks geras egzaminatorius vyrukas su ūsais papuolė, pasigailėjo biggrin.gif
Aurore_
QUOTE(Murlyka @ 2011 07 23, 16:12)
Išlaikiau, iš trečio karto, bet vistiek jaučiuosi nelabai nusipelniusi teisių smile.gif Toks geras egzaminatorius vyrukas su ūsais papuolė, pasigailėjo biggrin.gif
*

Aha, ir aš iš trečio karto, bet labai susikaupusi laikiau ir pagaliau pavyko smile.gif
Man tai toks jaunas papuolė aukštas, tai irgi labai super smile.gif
babaliukas
QUOTE(Aurore_ @ 2011 07 22, 14:29)
Galiu parekomenduoti savo instruktorių, pas kurį mokiausi Alytuje "Gelžinio ratuose". Galiu atsiųsti kontaktus smile.gif
*

Norejau pas ji mokytis, nes irgi girdejau geru atsiliepimu. Bet kai pasukau i sia mokykla, tai sake, kad licencijos siuo metu neturi.. Labai gaila.. Buciau tikrai ejusi pas juos..

Merginos, vai, net neramu.. Prasom pasakyti del ko neislaiket pirmus du kartus? Kokios klaidos buvo?
Aurore_
QUOTE(babaliukas @ 2011 07 26, 11:28)
Norejau pas ji mokytis, nes irgi girdejau geru atsiliepimu. Bet kai pasukau i sia mokykla, tai sake, kad licencijos siuo metu neturi.. Labai gaila.. Buciau tikrai ejusi pas juos..
Merginos, vai, net neramu.. Prasom pasakyti del ko neislaiket pirmus du kartus? Kokios klaidos buvo?
*

Tai kai įdomiai, kad licencijos neturi...įdomu, kas ten jiems nutiko. Lyg ir pastebėjau, kad jie nebevažinėja pastaruoju metu gatvėmis...

Žinok pirmus kartus neišlaikiau aukštelėj, nes vis paskubėdavau ir susimaldavau aš ten smile.gif Pirmą kartą figūroj atbulom nepasitaisiau, o kitą kartą tai užkliudžiau kuoliukus ant rampos biggrin.gif
Murlyka
QUOTE(babaliukas @ 2011 07 26, 11:28)
*

Aš irgi abu pirmus kartus neišvažiavau iš aikštelės, pirmą kartą prie šaligatvio gal aštuonis kartus stačiau mašiną lotuliukas.gif antrąjį išvažiuodama iš garažo taip jaudinausi, kad nestebėjau kur dešinysis ratas važiuoja, ką gi, teko palikt mieląjį egzaminuotoją ir kėblint galvą nuleidus pas tėvą doh.gif trečiąjį kartą aikštelėj pora kartų įsirėmiau į bordiūrą, daugiau tik mieste nesąmonių pridariau... atidarė eismą ir žiedą ten, kur nesu važinėjusi, gerai, kad su tėčiu kartą ten pervažiavau, bet vistiek tiek pridirbau, kad net gėda blush2.gif praleido, nes matyt duoklę susimokėjau kiek priklauso ir kritinių nepadariau ax.gif
Papildyta:
gal tris kartus aikštelėj stojau nervų nuramint, nes neįmanoma buvo kaip kairė koja ant sankabos drebėjo lotuliukas.gif dabar tai juokas, bet tada net valerijonai nepadėjo.
Aurore_
QUOTE(Murlyka @ 2011 07 26, 17:58)
Aš irgi abu pirmus kartus neišvažiavau iš aikštelės, pirmą kartą prie šaligatvio gal aštuonis kartus stačiau mašiną  lotuliukas.gif antrąjį išvažiuodama iš garažo taip jaudinausi, kad nestebėjau kur dešinysis ratas važiuoja, ką gi, teko palikt mieląjį egzaminuotoją ir kėblint galvą nuleidus pas tėvą  doh.gif trečiąjį kartą aikštelėj pora kartų įsirėmiau į bordiūrą, daugiau tik mieste nesąmonių pridariau... atidarė eismą ir žiedą ten, kur nesu važinėjusi, gerai, kad su tėčiu kartą ten pervažiavau, bet vistiek tiek pridirbau, kad net gėda  blush2.gif  praleido, nes matyt duoklę susimokėjau kiek priklauso ir kritinių nepadariau  ax.gif
Papildyta:
gal tris kartus aikštelėj stojau nervų nuramint, nes neįmanoma buvo kaip kairė koja ant sankabos drebėjo  lotuliukas.gif  dabar tai juokas, bet tada net valerijonai nepadėjo.
*

Taigi kad paskui juokas, o kaip tada būna...Kai neišlaikiau, abu kartus verkdama ir save bausdama namo pėsti parėjau nuo Regitros biggrin.gif O šiaip dabar kai galvoju, tai laimės dalykas buvo, nes nei ten kokių įgūdžių buvo vairavimo, nei ką...
Jazza
Sveikos 4u.gif Laikiau prieš 2 metus, išlaikiau iš antro karto. Pirmą sykį egzaminuotojas pasitaikė tas, kuris iš pradžių paklausinėja klausimų teorinių, kapotą atsidaręs - kur langų skystis pilamas, kur antiryzas koks, kaip padangų slėgis tikrinimas ir pan. Tai, žodžiu, 2 klaidas užsidirbau dar į mašiną neįsėdusi hihihi.gif Paskui užgesau kelis kartus ir tuo mano pasirodymas baigėsi neišvažiavus dar iš aikštelės...
Antrą kartą viskas buvo thumbup.gif
Svarbiausias patarimas - gaziuko negailėt! Nes mašinos baisiai gęsta, gerai Aurore_ sako, geriau tegu kriokia mašiniukas, bile neužgestų mirksiukas.gif Nu, ir tas Naujosios žiedas dabar laikant būtų rakštis, nes dar naujas visiems vairuotojams, tai ne tik laikantys nesąmonių daro, o ir patyrę...
Mokiausi LASS'e, man patiko, neblogai paruošia. Mūsų grupės gal apie 30 proc. iš pirmo karto išlaikė, dauguma - iš antro ir vos keletas iš daugiau bandymų.
babaliukas
QUOTE(Jazza @ 2011 07 28, 09:31)
Mokiausi LASS'e, man patiko, neblogai paruošia. Mūsų grupės gal apie 30 proc. iš pirmo karto išlaikė, dauguma - iš antro ir vos keletas iš daugiau bandymų.
*

Kadangi pas Gelzini nepavyko, tai bandau tartis su LASS.. Nezinau net pati, kodel juos pasirinkau. Kazkaip nuojauta pasiklioviau.. Tai dziugu skaityti, kad pagyret sia mokykla, tai bus man dar drasiau.. Primadieni eisiu tartis del vairavimo pamoku.. Eh, labai norisi jau greiciau pasinerti i tuos vairavimus..
Merginos, o kaip jus ta estakada iveikiat. Nes man aiksteleje ji pati pati baisiausia..
Aurore_
QUOTE(babaliukas @ 2011 07 28, 10:38)
Kadangi pas Gelzini nepavyko, tai bandau tartis su LASS.. Nezinau net pati, kodel juos pasirinkau. Kazkaip nuojauta pasiklioviau.. Tai dziugu skaityti, kad pagyret sia mokykla, tai bus man dar drasiau.. Primadieni eisiu tartis del vairavimo pamoku.. Eh, labai norisi jau greiciau pasinerti i tuos vairavimus..
Merginos, o kaip jus ta estakada iveikiat. Nes man aiksteleje ji pati pati baisiausia..
*

Kaip suprasti, kad jums nepavyko pas Gelžinį?
O dėl estakados, tai nežinau...man nebuvo sunku, nes ten tiesiog pajausti reikia, kada atleisti stabdi ir gaza spausti...aišku ir to gazo reikia negailėti, kad tik neužgestum! man sunkiau būdavo atbulomis mašiną varyti smile.gif
babaliukas
Gelziniui licencija siuo metu pasibaigusi, todel ir nepavyko man uzsiregistruoti i jo mokykla. Nezinia kada atnaujins licencija, todel neliko nieko kito, tik rinktis kita mokykla.. Taigi, pasirinkau pakolkas LASS, eisiu pas juos ateinancia savaite. Jei pasirodys normali mokykla, tai ir apsistosiu ties jais..

Man didziausi baubai tai estakada ir ziedai.. Tikiuosi, kad pasitaikys geras instruktorius ir pades man susibiciuliauti su tais dviem mano baisiais baubais smile.gif
Jazza
QUOTE(babaliukas @ 2011 07 28, 09:38)
*

Linkiu sėkmės ir lengvai visko išmokti mirksiukas.gif
man kaip tik estakada kone lengviausias pratimas buvo besimokant (nu gal tik apsisukimas ribotam plote 3 manevrais lengvesnis), svarbiausia principą pagaut, tada jau nebesunku. Vieną pedalą atleidinėji, kitą išmini, kaip sūpynėse biggrin.gif Tik prieš kalniuką šitą procesą reik atlikti pakankamai greitai, na ir gaziuko negailėt.
Murlyka
QUOTE(Aurore_ @ 2011 07 26, 18:50)
Taigi kad paskui juokas, o kaip tada būna...Kai neišlaikiau, abu kartus verkdama ir save bausdama namo pėsti parėjau nuo Regitros biggrin.gif O šiaip dabar kai galvoju, tai laimės dalykas buvo, nes nei ten kokių įgūdžių buvo vairavimo, nei ką...
*

Aš irgi save baudžiau ir vadinau bile kaip, nes antrą kartą tai ir save ir tėvą nuvyliau. Įgūdžių iš tikro jokių per tokį laiką negali susiformuot. O dėl estakados tai pats lengviausias dalykas, jeigu su rankiniu smile.gif nesuprantu, kodėl su golfu merginos laikydamos egzaminus gesdavo vos spėję pajudėt po n kartų ir nieko nepadarę lipdavo lauk... su opeliu irgi lenvai, bet va manevrai aikštelėj, tas žiedas ir naujai atidarytas kelias, tai šiek tiek susuko smegenis biggrin.gif
Ice_Touch
4u.gif Uch karsta.gif kaip tik šiuo metu mokausi vairavimą... Rugpjūčio viduryje planuose egzaminas 'Regitroj' unsure.gif bijau jau dabar... O dar tu manevru aikštelėje nemoku... unsure.gif bet aišku, laiko dar turiu, tikiu, kad ismoksiu unsure.gif
Murlyka
QUOTE(Ice_Touch @ 2011 07 28, 23:46)
4u.gif Uch karsta.gif kaip tik šiuo metu mokausi vairavimą... Rugpjūčio viduryje planuose egzaminas 'Regitroj' unsure.gif bijau jau dabar... O dar tu manevru aikštelėje nemoku... unsure.gif bet aišku, laiko dar turiu, tikiu, kad ismoksiu unsure.gif
*

Laiko yra, mokykis ir išmoksi. Svarbiausia perprast manevrus aikštelėje ir "atidirbt" eismą mieste. Kuo intensyviau tuo geriau, aišku, jei pačiam Alytuj gyvenat. Ir šiaip, lengva sakyt, bet nereikia jaudintis nuo dabar, bus tam laiko į valias. Svarbiausia išmokt valdyt mašiną, spėt viską sujungt, mokėt stabdyt, pajudėt iš vietos ir nepamiršt taikyt taisykles. Tada galima pajust malonumą važiuojant smile.gif Nu bent jau man taip yra doh.gif
kucikas
sveikos, as mokiausi lase , pas instruktoriu Kazimiera... man super bv , taip ramei paaiskina , ismokau greitai vazineti , tik va patingejau ir laiko pritrukau teorijai tai db atsikele egzaminas blush2.gif
adija5
Gal kuri žinot gerą instruktorių privačioms vairavimo pamokoms?Kalba apie kažkokį Česlovą,kuris lyg ir gaisrininku dabar dirba/anksčiau LASe mokė.Ar pačios galit parekomenduot,nes teoriją išsilaikiau,o važiavimą dar reikia tobulint. verysad.gif
TDI
Labai jau jautri Golfo sankaba toj Regitroj. Vien dėl to, kad nepratęs prie tokios tai tik iš antro karto išlaikiau. Su Opel antrą kartą daug smagiau ir lengviau važiuot buvo smile.gif
Aurore_
QUOTE(TDI @ 2012 01 07, 16:46)
Labai jau jautri Golfo sankaba toj Regitroj. Vien dėl to, kad nepratęs prie tokios tai tik iš antro karto išlaikiau. Su Opel antrą kartą daug smagiau ir lengviau važiuot buvo  smile.gif
*

Jap, aš irgi lygiai tą patį pastebėjau wink.gif
Irgi išlaikiau su Opel. Pirmus du kartus, kai neišlaikiau tą patį Golfą buvau gavusi biggrin.gif
jolitukas232
O gal kas nors turi vairavimo egzamino Alytuje marsrutu kopijas?
Astelevista
Sveikos, praktini vaziavima issilaikiau praejusia savaite is antro karto smile.gif Gana neblogas ispudis apie instruktorius: ne vaiku darzelis, kad "cackintu", bet pakankamai zmoniski. Svarbiausia maziau nervintis, tada ir nesamoniu nepridarysit. Pirmaji karta uzgesau prie sankryzos ir, ziople, nenuspaudziau stabdzio. Automobilis pariedejo atgal, o as isriedejau is automobilio kaip paskutine vista biggrin.gif Antraji karta beveik nesinervinau, nes jau vis tiek karta susimovus biggrin.gif Kritiniu klaidu nepadariau, atklausiau moralo kaip reikiant ir galiausiai isgirdau, kad islaikyta.
Mane mokes intsruktorius buvo sakes, kad automobilis valst. nr. 113 labai jautria sankaba, daug kas su juo labai gesta. Antraji karta gavau butent ji. Ir ne karto neuzgesau - sankaba kaip sankaba. Bet kuriuo atveju visi tie automobiliai, man atrodo, nera nudrozti ir pakankamai jautrus. Bet viskas ok, jeigu pajauti masiniuka ir is vietos sankaba prisilaikai, o ne numeti.
Kazkas buvo klauses apie intruktoriu Ceslova, tai turejau kelias papildomas pamokas pas ji. Instruktorius kaip instruktorius, viskas su juo gerai. Kantrus, supratingas. Tik automobilis jo nebe pirmos jaunystes, bet man kaip tik buvo thumbup.gif ismeginti kitoki. Sekmes uzkariaujant Alytaus Regitra, po to gatves smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.