mama_gulbe
2010 07 30, 20:10
QUOTE(-Orchideja- @ 2010 07 29, 10:30) Sveikos, turiu problemą Neseniai su šeima išsikraustėme į naujus namus ir pagaliau aš turiu atskirą savo kambarį  ir panorau jį kaip nors pakeisti, kadangi man visada patiko graffiti, paprašiau mamos, kad leistu mano draugui jį išdažyti. Noriu pakeisti tik vieną sieną, o kitas palikti kaip yra, bet mama neleidžia, sako, kad nesąmones išsigalvoju, kad dar blogai padarys. Aš jai bandžiau aiškinti, kad draugas senei tuo užsiima ir man kaip pažįstamai padarytu nuolaida  Bet ji vis tiek sako, kad ne, kad jis per jaunas tokiam darbui ir t.t. (jam 16 metu) tegu nupiesia eskiza ir siaip jei draugas geras tai gal is vis gali $ neimti
QUOTE(zemec @ 2010 07 30, 20:58) Caca,gal galima butu pamatyti foto tos sienos  Dalis piesinio matosi mano avatare, idesiu foto ryt poryt, nes sitam kompe foto neturiu.
QUOTE(Caca* @ 2010 07 31, 21:25) Dalis piesinio matosi mano avatare, idesiu foto ryt poryt, nes sitam kompe foto neturiu.  Tesiu pazada.Piesinys ant galines kambario sienos.
Aciu!  Ispudingai atrodo ir savo paaugliui parodziau-jam patiko. O cia lyg ir vardas Paulius parasytas grafiti technika ar ne?  O cia siena paruosta,kaip dazymui ar ne? Ir dar idomu ar brangi tokia paslauga?  Aciu!
QUOTE(zemec @ 2010 08 01, 22:13) Aciu!  Ispudingai atrodo ir savo paaugliui parodziau-jam patiko. O cia lyg ir vardas Paulius parasytas grafiti technika ar ne?  O cia siena paruosta,kaip dazymui ar ne? Ir dar idomu ar brangi tokia paslauga?  Aciu!  Taip, sunaus vardas uzrasytas. Siena tinkuota paprastu cementiniu tinku, pora kartu nugruntuota giluminiu gruntu(sake, kad galima ir be sito apseiti) ir purksta dazais.Galima ir ant gipso piesti. Kainavo 300+ dazai kazkur 100lt.Dirbo vienas vaikinukas visa diena,taciau "samurajus" gavosi per daug "gyvas", sunus bijojo jo...Todel pasikvieciau kita graferi, jis ant virsaus nupiese kita (ta kur foto matot) samuraju.
pinkClarin
2010 08 02, 19:51
visai fainai su tuo grafičiu.  tik mano nuomone, kambarys turėtų būti nemažas, kad toks piešinys atrodytų gražiai ir atsiskleistų visu savo grožiu o šiaip, kietai
QUOTE(pinkClarin @ 2010 08 02, 20:51) visai fainai su tuo grafičiu.  tik mano nuomone, kambarys turėtų būti nemažas, kad toks piešinys atrodytų gražiai ir atsiskleistų visu savo grožiu o šiaip, kietai  kambarys beveik 17 kvadratu, piesinys ant galines sienos, tai labai nekrenta i akis. As pati kazkada svajojau savo kambaryje tureti grafiti siena,svajone igyvendinau sunaus kambaryje.
Caca,aciu uz atsakymus!  Maniskis tai paaugliukas,norime remontuoti kambari,bet jis pats nelabai zino ko nori-tai ieskom ideju  ! Grafiti jam patiko-matysi ka cia jis sumastys
Sveikos mamytės, Taigi, iškilo mums tokia problemėlė, (na gal ir ne taip išsireiškiau). Pagaliau prisiruošėm atnaujinti dukros (16m.) kambarį, ir kartu su ja supratom, kad truputėlį trūksta įdėjų, kadangi kambarys nėra didelis (~11 kvadratų) ir jame yra 4 "neištremiami" daiktai : sofa - lova, pufikas, spintos sujungtos su stalu ir pianinas.. Galbūt galėtumėt kažką patarti? Peržiūrėjom jau daug įvairių nuotraukyčių, patarimų ir pnš., bet nelabai ir nusprendėm ką daryt.. Tik tiek, kad kambaryje vyraus šiltos gelsvos - rudos spalvų deriniai, ir ant sienų dėsim gipsą bei dažysim ~persikine spalva, bei dėsim kiliminę dangą ~rudos spalvos.. Kol kas kambarys atrodo štai taip: http://i53.tinypic.com/15cc968.jpghttp://i53.tinypic.com/2nu26v9.jpghttp://i54.tinypic.com/2uxyzns.jpghttp://i54.tinypic.com/51yfjr.jpg
ginta123
2011 01 03, 22:42
QUOTE(Vanity @ 2011 01 03, 21:13) bei dėsim kiliminę dangą ~rudos spalvos.. Kiek mačiau tai pas jus grindys natūralaus medžio, kaip ir sienos? Siulyčiau nedėti kiliminės dangos o nušveisti ir perlakuoti senasias. Nors jums tas medis turbūt jau per gerklę išlindęs, bet visgi pagalvokit apie tokią galimybę. Juk kiliminė danga labai neilgaamžė o medis yra medis... Geriau kokį nedidelį fainą kilimuką pasitieskit. Gal kur rasit tokį, kiliminės dangos daugiausia būna labai nuobodžios  . QUOTE Tik tiek, kad kambaryje vyraus šiltos gelsvos - rudos spalvų deriniai, ir ant sienų dėsim gipsą bei dažysim ~persikine spalva, O čia arba blogai parašėt arba aš kažko nesupratau... Manau, šiltos gelsvos spalvos pasirinkimas labai tinkamas, nes turit tamsiai ruda pianiną. Bet kur dėsit tą geltoną jei sienas dažysit persikine  ? Aš kaip tik ir dažyčiau sienas geltonai ( arba kokias 3 sienas geltonai vieną rudai)ir dar būtinai sofos užtiesalo reikėtų (nors geltona, žalia, ruda - žemės spalvos turėtų tarpusavyje derėti).
QUOTE(Vanity @ 2011 01 03, 20:13) Taigi, iškilo mums tokia problemėlė, (na gal ir ne taip išsireiškiau). Pagaliau prisiruošėm atnaujinti dukros (16m.) kambarį, ir kartu su ja supratom, kad truputėlį trūksta įdėjų, kadangi kambarys nėra didelis (~11 kvadratų) ir jame yra 4 "neištremiami" daiktai : sofa - lova, pufikas, spintos sujungtos su stalu ir pianinas.. Kai kambarėlis nedidelis, o jame tiek daug "neištremiamų" daiktų, kurie ir užima visą kambari, tai nelabai ką belieka ir pakeisti Bandykite tekstillės pagalba įnešti jaukumo - paderinkit užuolaidas, sofos užklotą (būtinai uždengčiau sofą), pagalvėlles. Taip pat pagalvočiau dėl lango uždegimo koks jis turėtų būti - ar ilgos užuolaidos parištos šone ar gal kiti variantai (čia užuolaidų temoje manau jums greitai pasiūlytų geriausius variantus). Kilimą tai aš kažkodėl matau apvalų, vidury kambario, žalios spalvos. Sienas turbūt daryčiau gelsvas. Taip pat pakeisčiau prie sofos ant sienos kabantį šviestuvą. Gal net kabinčiau du - virš sofos galų. Jei būtų galimybė taip pat pakeisčiau ant sienos kabantį veidrodį į tokio paties dydžio, bet ovalų su kokiais nors gražiais rėmais. Beje dėl veidrodžio iškilo klausimas - ar kai guli lovoje savęs nematai? Jei taip tai iš vis jo atsisakyčiau. Na bet kokiu atveju kai atsikratysite tų plastikinių lentelių ant sienų, tai vaizdas iš karto labai pagerės O šiaip tai svarbiausia, tai ko kambario šeimininkė norėtų. Gal ji norėtų pavyzdžiui grafiti ant sienos
Ginta123, dėl tų spalvų tai ten truputėlį suvėliau rašydama.. Man geltona kartais lygi persikinei..  , ir xjurga, lentelės ne plastikinės, o medinės, tik dažytos, nes kai buvo rengiamas šis kambarys (dar net visai negalvota kas jame bus) tai mums ne itin patiko esamos lentelės, tad nutarėm jas nudažyti (ech, seni laikai, ir tuomet dar visai nieko negalėjom sau leisti..).. O dėl veidrodžio, tai atsigulus jame savęs nelabai matyt, bet dukrai net ir patinka, kad gali nors kiek net gulėdama žiūrėt į save, be to, sakė, kad jai patinka per pilnatį būti atsitraukus užuolaidas, nes tuomet per veidrodį ji mato mėnulį Ir tikrai, kažkaip net nepagalvojom, kad reiktų gal tas lenteles nušlifuoti.. Gera įdėja.. O dėl sienų, dabar jau vėl neapsisprendžiam, ar dėt lenteles, ar dažyt gipsą.. Gal rinktis tai kas ilgaamžiškiau? Ech.. Nei sunku nei lengva čia mums..
Vanity, tik nedėkite kiliminės danos, atnaujinkite grindis, nušlifuokite ir nulakuokite ar aliejuokite. Jokia kiliminė danga neatstos natūralaus medžio grindų. Jei patinka, nušveistas grindis galite dar pabalinti. Veidrodis mano nuomone daug gražiau žiūrėtųsi įrėmintas. Lenteles nuo sienų turbūt nuimčiau, arba jei įmanoma jas gražiai nuimti patrumpinčiau ir iškalčiau na kad ir iki lovos atlošo aukščio, o kitą sienų dalį tapetuočiau.
O aš turiu galvos skausmą ir nieko nesumastau, ištapetavo dukros kambario vieną sieną ir liko viršuje ruoželis tarp tapeto ir lubų 8cm, na kad liks žinojau, nes reikėjo dapirkti dar papildomai vieną rulona tapetų, kad būtų galima tapetuoti pilnai visą aukštį, bet nusprendžiau pataupyti, nes tapetus dukra išsirinko ne pigius, bet dabar jau supratau, kad padariau klaidą ir tas likęs ruoželis man nepatinka ir netgi erzina. Kambarys mansardinis ir tapetu išklijuota vienintelė kambaryje esanti normalaus aukščio siena visos likusios jau su nuolydžiu ir dažytos. Dabartinis variantas dar labiau žemina kambarį. Gal kas turite kokių minčių, kaip ištaisyti klaidą nepertapetuojant?
MikaPuk
2011 01 05, 18:56
QUOTE(ostė @ 2011 01 04, 20:35) O aš turiu galvos skausmą ir nieko nesumastau, ištapetavo dukros kambario vieną sieną ir liko viršuje ruoželis tarp tapeto ir lubų 8cm, na kad liks žinojau, nes reikėjo dapirkti dar papildomai vieną rulona tapetų, kad būtų galima tapetuoti pilnai visą aukštį, bet nusprendžiau pataupyti, nes tapetus dukra išsirinko ne pigius, bet dabar jau supratau, kad padariau klaidą ir tas likęs ruoželis man nepatinka ir netgi erzina. Kambarys mansardinis ir tapetu išklijuota vienintelė kambaryje esanti normalaus aukščio siena visos likusios jau su nuolydžiu ir dažytos. Dabartinis variantas dar labiau žemina kambarį. Gal kas turite kokių minčių, kaip ištaisyti klaidą nepertapetuojant? nzn kokie Jusu tapetai ir kokios spalvos kitos sienos ir lubos, bet ta tarpa galima dazyti spalviskai ar net visiskai atkartojant tapetus
MikaPuk ačiū už nuomonę, tapetai tokie  Dar svarsčiau apie lubų apvadą, bet kad kambarys mansardinis, tu lubų ir taip nedaug
QUOTE(ostė @ 2011 01 04, 21:35) O aš turiu galvos skausmą ir nieko nesumastau, ištapetavo dukros kambario vieną sieną ir liko viršuje ruoželis tarp tapeto ir lubų 8cm
būtų didesnis tarpas tai siūlyčiau lentyną palubėse lubų spalvos ( jei lubos nėra 3m aišku)
Lubos normalaus aukščio, bet lentynai vietos tikrai per mažai, nors idėja  gal kas pasinaudos. Truputis vaizdinės medžiagos: Priešingoje pusėje matomas apdirbtas balkis yra panašiai tiek cm kiek ir tas tarpelis nuo tapeto iki lubų. 
O man tas tarpas super  Nesukite dėl to galvos, tyčia žemiau klijuočiau taip tapeta-gražu ir tikrai neatrodo, kad trūkto ko
mama_gulbe
2011 01 11, 16:38
as esu macius taip pat kad net dazant sienas dabar paliekamas toks tarpas ir tikrai netrukdo ir grazu kazkaip jusu atveju tikrai nesukciau galvos - vaizdo tikrai negadina
japoniuke1
2011 01 12, 22:03
Aha, mes specialiai taip tapetus klijavome visuose kambariuose - man gražu, vis įdomiau, nei kad iki pat lubų priklijuota...
Ačiū mergaitės už nuomonę, įtikinot mane palikti taip kaip yra ir nesukt galvos  . Tiesiog už sienos yra analogiškas kambarys ir ten tapetas iki lubų ir man toks variantas labiau patinka. Na bet taip sakant gi neamžina, po kelerių metų perklijuosim
MikaPuk
2011 01 14, 16:58
QUOTE(ostė @ 2011 01 13, 21:20) Ačiū mergaitės už nuomonę, įtikinot mane palikti taip kaip yra ir nesukt galvos  . Tiesiog už sienos yra analogiškas kambarys ir ten tapetas iki lubų ir man toks variantas labiau patinka. Na bet taip sakant gi neamžina, po kelerių metų perklijuosim  is nuotraukyciu matosi kai sutampa su tuo balkiu tai yra racijos tokiam paklijavimui, ir pritariu kitu nuomonei, kad neblogai visai atrodo, bet jei visvien erzina, na pirkit dar ruloneli tapetu ir derindami pridurkit kiek truksta
Sveikos, mamytes, Neradau atskiros temos, tai ieskosiu patarimo cia Ieskau rasomojo stalo. Gero. Nes ko gero teks pirktis ilgam, kol vidurine vaikas baiks (nors mano vaikas dar neina i mokykla  ) Bet zodziu, turi savo kambari, labai megsta piesti, karpyti ir t.t. Neuzilgo mokykla, vistiek sito baldo reikes. Ka galetumete patarti is savos patirties (kas jos turite). Ar pasiteisina tie vadinamieji augantys kartu su vaiku stalai? I ka butina atkreipti demesi? Aktualu, kad vaiko laikysena butu gera, akytes negestu ir t.t ir pan. Aciu
Sveiki o pas mane problema tai problema... todel ir uzejau pas jus i svecius vienam kambary reikia du paauglius sutalpint ir dar skirtingu lyciu
QUOTE(ra2ga @ 2011 03 20, 22:57) Sveiki o pas mane problema tai problema... todel ir uzejau pas jus i svecius vienam kambary reikia du paauglius sutalpint ir dar skirtingu lyciu   pas tave ne problema- problema pas mane- 2 mergaitės ir berniukas viename 17m2 kambaryje. Pradžiai baldais atskyrėme kambarį( pakankamai aukštos lentynos ir spinta), ateičiai galvoju lentynas- spintą iki lubų. Be abejo jaunuolio kambarys šviesos neturi- bet rezultatas visai pakenčiamas. Kadangi mergaitės turi savo rašomąjį ir kompiuterį, berniukas - savo, kol kas ramu.
QUOTE(Sugarlee @ 2011 03 21, 17:24)  pas tave ne problema- problema pas mane- 2 mergaitės ir berniukas viename 17m2 kambaryje. Pradžiai baldais atskyrėme kambarį( pakankamai aukštos lentynos ir spinta), ateičiai galvoju lentynas- spintą iki lubų. Be abejo jaunuolio kambarys šviesos neturi- bet rezultatas visai pakenčiamas. Kadangi mergaitės turi savo rašomąjį ir kompiuterį, berniukas - savo, kol kas ramu. oi, uzjauciu gal mergaites atradot is kur nors programele, kad halima butu paplanuoti kambari?
simona.kom
2012 01 13, 18:18
Sveikos visos, ieškojau panašios temos, bet nieko neradau (gal blogai ieškojau  ) Tai va, norėčiau pamatyti puikių jaunatviškų idėjų, paaugliams. Pvz. kokia tiktų lova, rašomasis stalas, lentynos ir kita. Mane labiausiai domintų lova, norėtųsi kažko ryškaus, su odos imitacijos fragmentais ir aišku "įkandamos" kainos..
|
|