Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaisiaus širdies ritmas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3
eros
Sveikos mamyciukes busimos ir esamos. Noriu paklaust kada Jums pirma karta pradejo klausyti vaisiaus sirdies ritmo ? Nes man neklause, man 21 sav. ir dar nesiruosia, tai galvoju, gal bloga gydytoja g.gif
Onora
QUOTE(zombiuke @ 2006 01 12, 10:23)
Sveikos mamyciukes busimos ir esamos. Noriu paklaust kada Jums pirma karta pradejo klausyti vaisiaus sirdies ritmo ? Nes man neklause, man 21 sav. ir dar nesiruosia, tai galvoju, gal bloga gydytoja  g.gif
*

Net ligoninej be 26 sav. toniuku neuzrasineja ir neklauso.
Man irgi neklause, nes sake, kad dar negirdes normaliai.
eros
QUOTE(Onora @ 2006 01 12, 11:34)
Net ligoninej be 26 sav. toniuku neuzrasineja ir neklauso.
Man irgi neklause, nes sake, kad dar negirdes normaliai.
*

Labai aciu Onora uz nuraminima. Man taip keista, kad kai nueinu kas menesi pas gydytoja, ji padaro taip mazai tyrimu - tik kraujo, slapimo, pamatuoja spaudima ir viskas. Na dar pilvuka paciupineja.
Na, bet skaiciau komentarus, kad tiek pakanka tyrimu, jeigu mama gerai jauciasi.
laurrike
Na pagal mane tai tonusai ir shirdeles duziu klausymas yra skirtingi dalykai.
Vaikucio sirdeles turetu paklausyti su tokiu aparatuku prie pilvo kiekviena karta, kai nueini pas gydytoja.. Bet matyt tai prades daryti, kai uzves nesciosios kortele, nes ten reikia irasyti..
Ikulia
QUOTE(zombiuke @ 2006 01 12, 10:23)
Sveikos mamyciukes busimos ir esamos. Noriu paklaust kada Jums pirma karta pradejo klausyti vaisiaus sirdies ritmo ? Nes man neklause, man 21 sav. ir dar nesiruosia, tai galvoju, gal bloga gydytoja  g.gif
*

Mano daktare klauso sirdies tonus jau nuo 20 sav. Ir kiekviena karta man atejus, vis pasiklauso tokiu aparaciuku.
vvandene
na man širdies plakimą klausė 14 savaičių, bet čia turbūt kitkas, nei širdies ritmo tikrinimas...
bulbul
mano gydytoja nei karto neklause, nors mums jau 28 sav. g.gif
Onora
QUOTE(laurrike @ 2006 01 14, 19:51)
Na pagal mane tai tonusai ir shirdeles duziu klausymas yra skirtingi dalykai.
Vaikucio sirdeles turetu paklausyti su tokiu aparatuku prie pilvo kiekviena karta, kai nueini pas gydytoja.. Bet matyt tai prades daryti, kai uzves nesciosios kortele, nes ten reikia irasyti..
*

Mano gydytoja 22 sav. klause, bet negirdejo. Sake, kadji paprastai nuo 25 sav. su medine triubele klauso tik.
Kitokio aparato pas ja nera
Norima
Man su tokiu elektroniniu aparačiuku klauso širdelės plakimo nuo labai ankstyvo laiko, gal nuo 10 savaičių, per kiekvieną vizitą, prideda tą aparatuką ir per jį garsiai girdisi, kaip širdelė plaka, ir ten dar parodo, kaip plaka, dažnumą, gydytoja paklauso ir įsitikina, kad viskas ok 4u.gif Beja, lankausi privačiai, poliklinikose kiek žinau medines triubeles vis dar daugiausia naudoja...
vvandene
QUOTE(Norima @ 2006 01 20, 19:37)
poliklinikose kiek žinau medines triubeles vis dar daugiausia naudoja...
*

knygoj skaičiau, kad vėliau net ir vyras gali namie klausyt per tūbelę nuo tualetinio popieriaus biggrin.gif
edi*
Kai buvo 12 savaite bande klausyt su tuo aparaciuku, bet nisigirdejo. Kazkur 16-18 savaite, jau girdejosi, taip gera pasidare, kai isgirdau savo mazulio siredeles duzius wub.gif man net sirdis suvirpejo. O veliau jeigu vaikiukas maziau krutedavo vyro paprasydavau, kad paklausytu kaip plaka biggrin.gif Kiekvieno vizito metu gydytoja pridedavo aparciuka ir patenkinta ziuredavo kaip reaguoju su tokiu zvilgsniu :"matai kaip graziai plaka"
o apie medines triubeles nieko nesu girdejus, dar tokiu buna g.gif
Norima
QUOTE(edi* @ 2006 01 20, 20:22)

o apie medines triubeles nieko nesu girdejus, dar tokiu buna  g.gif
*

Ne tik, kad būna, bet poliklinikose dažniausia jos ir naudojamos, bo neturi ten tų naujų aparačiukų dažniausiai... ax.gif
*Madmozela*
15 savaite isgirdo daktare leliaus sirdute tongue.gif
Siracusa
QUOTE(Norima @ 2006 01 22, 13:37)
Ne tik, kad būna, bet poliklinikose dažniausia jos ir naudojamos, bo neturi ten tų naujų aparačiukų dažniausiai...  ax.gif
*

KMUK visą nėstumą prižiūrėjusi akušerė butent ja ir naudojosi, na tik nuo 37 sav siųsdavo užsirašyti širdelės tonų aparačiuku mirksiukas.gif
Ritužė
Man irgi akušerė klausė su ta triūbele, bet nieko nesakė ar girdi. Gal dar ankti buvo, 19 savaičių. g.gif
aistukas
Man poliklinikoj jau nuo 14 sav. su tokiu aparaciukiu mazylio sirdute paklauso, tai ir as girdziu, kaip plaka, ir iskarto uzraso plakimo dazni skaiciais. wub.gif
Kitana
pirma karta mano leliuko sirdute isklause 13 savaite smile.gif nerealus jausmas.... wub.gif
Ledas
Su tokia dūdele klauso nuo kokio 3 mėnesio. O su tuo aparatu, kur diržų aplink pilvą apvynioja ir liepia tokį mygtuką paspausti kai vaikiukas sujuda dar neklausė, nors man jau 38 sav. Kai pirmą kartą laukiausi tai su tuo aparatu klausėsi gal tik oaskutinę sav.
DaliaG
žiūrint su kokiu aparatu, yra krūti, kur jau nuo 12-14 sav. užfiksuoja, o tie, kur ligoninėse ir poliklinikose, tai skaitosi nuo 28 sav., nors būna ir biški anksčiau užfiksuoja bigsmile.gif
indrutee
nesenai kai buvau su broliene klynikosa tada ji ejo savo leliuko sirdutes klausyt ir mane kartu pasikviete nestuke.gif oi kaip man buvo idomu nes ta garsa girdejau pirma karta thumbup.gif tada jos gyd ir paklausiau kada pradeda klausyt? ji atsake kad mazdaug nuo 20sav
Manaska
Mano lelytes sirdeles plakima isgirdom 15 nestuke.gif savaite
siluetas
Su ta dūdele tai jau senokai klauso, o su aparatu dar ne - matyt nėra reikalo. dabar 33 savaitės.
kevina
Musu vaikucio sirdeles plakima isgirdau 15 sav. nestumo. Neapsakomas dziaugsmas smile.gif
indrutee
mums jau 31 sav bet dar ne karto neklausem leliuko sirdeles doh.gif kazin kodel g.gif
kastone
savo mazyles sirdute pirma karta isgirdau pas genetikus 17 savaiciu. o siaip daktare pirma karta ismatavo ir sirdeles paklause 20ies savaiciu. klause tokiu elektroniniu aparatu vedziodama po pilva, pries tai ant jo uztepus zeles, kaip pries echoskopija. labai graziai girdejosi lotuliukas.gif
asta29
Mes savo zirniuko sirdute isgirdom jau 10 savaitele, nes del gresencio persileidimo dare echo, tai su tuo paciu aparatu ir sirdutes klausemes
Tiger_babe
man 32 savaites ir dar niekas neklause... g.gif
indrutee
mums jau 35sav bet dar negirdejom doh.gif oi kaip jau noriu isgirst...
Sauluteq
Mes pirma karta isgirdome 15 savaiciu. wub.gif Net kelios asareles isriedejo is dziaugsmo. thumbup.gif Jau girdejome tris kartus sirdutes plakima! smile.gif
indrutee
niu va ir as jau girdejau savo mazylio sirdute thumbup.gif
_Vita_
Ash klausiausi shirdeles kai buvo 8 savaite +-5dienos. Dar vaginalines echoskopijos metu leido paklausyti 4u.gif
Reika
as kai kiekviena karta ateinu man su aparatu patikrina ir buna garsas ijungtas tai girdisi sirdis,o ir siaip ganetinai plona mano oda tai galiu isgirsti kai tylu ir jis tinkamoje padetyje.
indrutee
QUOTE(indrutee @ 2006 07 04, 23:57)
niu va ir as jau girdejau savo mazylio sirdute  thumbup.gif
*

ir dar karta girdejau savo mazylio sirdute si pirmadieni thumbup.gif tai gyd sake kad bus pasiutes bernuzelis nes davesi tol kol numete ta davikli ir persisuko kazkur kad gyd bande vel uzdet o jis slepesi lotuliukas.gif lotuliukas.gif niu bet gyd rado ir pati laike su ranka... lotuliukas.gif
Artulia
Man irgi teko isgirsti savo leliuko sirdute. Juokingiausia buvo, kad kaip tik tuo metu lelius pradejo zagseti smile.gif Tai juokinga buvo klausyti - girdejosi ritmingas sirdutes plakimas ir ji nustelbiantis zagsejimas, panasus i tuksejima smile.gif
indrutee
QUOTE(Gytr @ 2006 07 07, 14:02)
Man irgi teko isgirsti  savo leliuko sirdute. Juokingiausia buvo, kad kaip tik tuo metu lelius pradejo zagseti  smile.gif  Tai juokinga buvo klausyti - girdejosi ritmingas sirdutes plakimas ir ji nustelbiantis zagsejimas, panasus i  tuksejima smile.gif
*

na tikrai tie garsai idomus lotuliukas.gif mano mazylis tai labai isdikavo kai praita kart klausemes sirdutes
Rasakela
Oi mamutes kaip as nusiraminau laugh.gif

Buvau persigandus, priskaiciau supermamos nestumo kalendoriu kad jau nuo 12 savaites pradedama klausytis vaikiuko sirdeles... o kai nuejau pas gydytoja sake kad dar anksti cia klausytis to plakimo ....... nelabai man patiko jos zodziai verysad.gif

Bet uzsukus i sia temele man ramu pasidare - mums 13 savaite eina, tai reiskias kad dar ankstoka klausytis ar su triubele ar su aparaciuku rolleyes.gif
Smilga222
na man sake ,kad nuo 26saw,man jau klause smile.gif
Viktut
As siandien irgi pirma karta isgirdau maziuko sirdele smile.gif Ir tikrai taip palengvejo rolleyes.gif Taip ramu ramu pasidare smile.gif Sake, kad dirba kaip traktoriukas smile.gif 150 tuziu per minute smile.gif Mums dar tik 13 savaiteliu, kadangi viskas gerai, gydytoja liepe tik po menesio pasirodyti.
foje
Pirma karta maciau kaip plaka kai buvo 6 sav.-per ultragarsa,o isgirdau 12 savaiciu-dejo ant pilvo ta aparata,pamirsau kaip jis vadinasi.
AGNIUXX
o aš dar negirdėjau savo leliuko širdelės plakimo,tik gydytoja pati paklausė ir viskas.
TutėFrutė
Na man atrodo, kad viskas priklauso nuo gydytojos... Vienos anksciau pradeda toniukus sekt, kitos veliau. Man gydytoja planavo pradet klausytis apie 26 savaitele, nors as su mielu noru buciau paklausius savo maziaus sirdeles plakimo ir anksciau. Jej apskritai, nuo kada galima girdeti sirdeles plakima per tam tikra aparaciuka... Bent jau kai mano sesei buvo 8 savaiteles, jau tada ji girdejo kaip plaka sirdute.
snail
mano leliuko klausė prieš gera sav, buvo pilnos 23 sa, tai nieko negirdėjo. Apmaudu, kad poliklinikos negali isigyti gerų aparatų.
Kažin nuo kada tėvelis išgirs leliaus širdelę plakant padėjęs galvą ant pilvelio?
MarinaM
Sveikutes,
Su skaudanciu pilvu atsiduriau ligoninej 21 sav. Nieko blogo nerado. Tik sake, vaiko sirdeles plakimo tikriausiai dar negirdes, bet vistiek pabande ir ka jus galvojot ...pagavo ..... sirdeles toniukai normoj. O poliklinikoj kol kas neklause nei vieno karto.
Rasvyte
Man pirmą kartą klausė kai buvo pilnos 35 sav. mirksiukas.gif
*linuska*
QUOTE(Rasvyte @ 2007 03 09, 22:58)
Man pirmą kartą klausė kai buvo pilnos 35 sav. mirksiukas.gif
*

Man ne karto dar neklause,tai gal paklausys kai dabar eisiu,bus 35savaites g.gif
rsaulyte
man pirma karta klause apie 11-12 savaite.. ir nuo tada per kiekviena apsilankyma wub.gif
rug
man pirmąkart klausė 24 sav, kai gulėjau ligoninėj. dabar vėl guliu, tai kasdien klauso. vakar buvo labai pagarsintas aparatas, tai lelius taip susinervino, kad pradėjo širdelė daužytis, kaip ėmė maltis ir kad spyrė į tą daiktą tongue.gif sesutė sakė, kad vaikučiai išsigąsta to garso ir bando nuspirt visaip ar kitaip kaipnors protestuoja. bet jei dažnai daro, tai pripranta prie to triukšmo. ale garsas blink.gif kaip arklių kaimenė unsure.gif biggrin.gif
rsaulyte
QUOTE(rug @ 2007 03 10, 15:18)
ale garsas blink.gif kaip arklių kaimenė unsure.gif  biggrin.gif
*

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

na musiske turi toki aparata, kur prisitylina garsas mirksiukas.gif
Board
Mano lelių klausė poliklinikoj 24 savaičių - kuo puikiausiai pagavo, tik reikėjo parodyt kur lelius maždaug gali gulėti - jausmas nuostabus wub.gif
ingusiaa
as ir tikiuosi greitai isgirsti leliaus sirdute wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.