Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gydytoja liepė nutraukt maitinimą
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Kūdikių žindymas
gekoniuke
Ligoto ir alergiško vaikelio mamai gyd. liepė nutraukt maitinimą, neva vaikas alergiškas pienui. Istorija pusmečio senumo, bet aš tiesiog apšalus, kad be jokių ten tyrimų buvo nuspręsta atimt iš vaikelio pienuką, ar taip gali būti, kad vaikas netoleruotų MP??? beje vaikeliui nepagerėjo. Atsiliepkit mamos turėjusio panašios patirties, ar girdėjusios apie kažką panašaus, nes kol kas esu pasipiktinus baisiausiai ir siūlai tai mamai keist gydytoją.
SauleleRu
BE JOKIŲ TYRIMŲ??? Aš tikrai IŠ KARTO lėkčiau pas kitą gydytoją. Šiaip esu viena ausim girdėjus kažką, bet net nežinau ar čia ne bobočių išmįslai.. Šiūlyčiau pasieškoti Internete daktaro Kazimiero Vitkausko kontaktų, bent jau konsultacijai...
Erszebeth
Na, mano dukrytę alergizavo mano pienas, bet ne pats pienas, o kai kurie produktai, kuriuos valgiau (karvės pieno produktai, paukštiena, jautiena, žuvis, kiaušiniai, oranžinės daržovės, vaisiai, ankštiniai ir t.t., labai platus alergijos spektras). Tai pasimatė nuo 4 mėnesių. Bet aš ne maitinimą nutraukiau, o savo meniu pakoregavau, t.y. atrinkau ir atsisakiau viso to, kas alergizuoja. Žiauroka, bet ištvėriau. Išmaitinau iki 1 m. 4 mėn., ir taip pat nutraukiau gydytojai liepus, tačiau dėl hormoninių vaistų, kuriuos man būtinai reikėjo gerti.
Jurgachka
na medikai kai kurie blink.gif siaip mokslinej literaturoj trimituojama- MP alergiskam vaikui yra geriausias maistas ir vaistas, alergiuka butina zindyti kuo ilgiau, veliau pradet primatinima. labai reta isimtis- kai vaikas alergiskas butent paciam mamos pienui, o ne produktams, kuriuos mama vartoja. bet kad tai issiaiskinti, butini tyrimai.
Spindulia
na jei be tyrimu tai nesamone blink.gif
bet siaip yra liga, kuri netoleruoja MP pieno (kazkur neseniai skaiciau arba zurnale "Tavo vaikas" arba knygoj "Pirmieji treji gyvenimo metai") mirksiukas.gif Taip kad negalima is karto smerkti kad liepe nebemaitinti pienuku, bet tik tiek kad pries tai turejo padayti vaikui tyrimus mirksiukas.gif
lappa
Dazniausiai alergizuoja mamos valgomi produktai : pienas, kiausiniai. zuvis, kai kurios darzoves, saldumynai, uogos. viso sito atsisakius vaiko nebealergizuoja. patyriau savo kailiu cool.gif
redxshi
Mamos pienas vaiko alergizuoti negali, alergenų gali atsirasti tik tuomet kai mama kažką netinkamo suvalgo ir tai persiduoda per pienuką. Keist gydytoją ir nekitaip, dar negirdėjau tokių dalykų, kad kažkas lieptų nutraukti maitinimą dėl tokių briedų doh.gif
Gabriete
Pakoreguok savo meniu, gal pati esi alergiška kokiems maisto produktams ir tai persiduoda vaikui.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.