Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: IVF namučiai
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*oksi*

Žinau kaip tyliai tyliai verkia miškas...
Žinau kaip jūra išsilieja iš krantų.
Žinau, kad vieną šviesų laimės rytą
Išgirsiu tavo balsą: „ATEINU“
Pačiu tyriausiu ilgesiu mane svaiginsi,
Kol mano akys tavo rankutes išvys...
Žinau, kad nieko niekada taip nemylėsiu
Kaip savo angelėlio mažojo akis......

user posted imageuser posted image

user posted imageuser posted image

Apvaisinimas mėgintuvėlyje (IVF – in vitro fertilizacija)
– tai moters kiaušialąsčių ir vyro spermos sujungimas ne moters kūne.
Indikacijos IVF taikymui:
1) pakenkti arba nepratekami moters kiaušintakiai (dėl infekcinių ligų, praeityje buvusių operacijų, pavyzdžiui, dėl negimdinio nėštumo, perforavusio apendicito ir pan.),
2) išplitusi endometriozė, kai prieš tai taikytas nevaisingumo gydymas buvo neefektyvus,
3) kitas anovuliacijos (t.y. kiaušidžių funkcijos sutrikimas) gydymas buvo neefektyvus,
4) vyro nevaisingumas - prasta spermos kokybė,
5) vyro ejakuliate nėra spermatozoidų, tačiau punktate iš sėklidžių randami gyvi ir sveiki spermatozoidai,
6) kai po 3-6 mėnesinių ciklų, atlikus IUI procedūras, moteris nepastojo,
7) neaiškios kilmės nevaisingumas.

Kaip vyksta IVF procedūra?

1.Gydymas medikamentais skatinant kiaušialąsčių brendimą kiaušidėse. Taikomos kelios gydymo schemos, kurios parenkamos priklausomai nuo moters amžiaus, nevaisingumo priežasties, organizmo reakcijos į vieną arba kitą gydymo schemą. Paprastai gydymas užtrunka nuo 2 iki 4–5 savaičių, priklausomai nuo organizmo reakcijos į jį.
Trumpa schema- nuo 1-3 cd
Ilga schema- nuo 21 cd

2.Gydymo stebėjimas
– kiaušidžių atsakas į gydymą vertinamas atliekant ultragarso bei hormoninius tyrimus, nuo kurių rezultatų individualiai kiekvienai moteriai koreguojama vaistų dozė, kad galima būtų išvengti nepageidaujamo gydymo poveikio organizmui.
3.Kiaušialąsčių išėmimas iš kiaušidžių. Procedūra atliekama per makštį esant intraveninei nejautrai. Kontroliuojant ultragarsu specialia adata punktuojamos kiaušidės. Procedūra trunka 10–20 minučių.
4.Spermos gavimas. Sperma gaunama masturbacijos būdu.
5.Lytinių ląstelių apsivaisinimas. Poros lytinės ląstelės apsivaisina pačios mėgintuvėlyje, kuris patalpinamas inkubatoriuje. Apsivaisinimo rezultatai vertinami po 1 paros.
6.Embrionų dalijimasis vertinamas dar po 1 paros.
7.Embrionų perkėlimas. Gerai besidalijantys embrionai perkeliami į gimdą po 2–3 parų po kiaušialąsčių išėmimo. Perkeliami 2 arba 3 embrionai. Kiti embrionai užšaldomi.
Po embrionų perkėlimo vartojami medikamentai nėštumui gimdoje išlaikyti. Ar moteris pastojo, paaiškėja po 2 savaičių atlikus tyrimus, kurie patvirtintų nėštumą.
Intracitoplazminė spermatozoido injekcija į kiaušialąstę (ICSI) - papildoma mikromanipuliacinė procedūra, kurios metu spermatozoidas yra sušvirkščiamas į kiaušialąstę
Indikacijos:
1) prasta vyro spermos kokybė (mažesnė nei 5 mln. spermatozoidų koncentracija spermoje, progresyvinis judrumas mažesnis nei 50%,
2) prasta spermatozoidų morfologija (mikroskopu vertinama išvaizda),
3) sunkaus laipsnio imuninis nevaisingumas – prieš tai buvusių IVF metu nevyko kiaušialąsčių apsivaisinimas
Intracitoplazminė morfologiškai atrinktos spermos injekcija(IMSI)
Naujoji IMSI sistema ypatingai gali padėti sprendžiant komplikuotus vyrų nevaisingumo atvejus. Sistema turi 7200 kartų vaizdą didinantį mikroskopą, kuris leidžia pamatyti vidinę spermatozoidų struktūrą ir atrinkti geriausius. Iki šiol naudota ICSI sistema vaizdą didino 400 kartų, galėjome įžiūrėti tik labai stambius spermatozoidų pokyčius. Dabar dirbama daug tiksliau, kiaušialąsčių apvaisinimui atrenkami tik visiškai normalūs spermatozoidai ir tai neabejotinai pagerins rezultatus.IMSI galima tirti ir kiaušialąstes bei embrionus.

Pagalbinis embriono dangalo paruošimas (Assisted Hatching -AH)
Ir taikant DAB, ir natūralaus pastojimo metu, embrionai, patekę į gimdą, išsilaisvina iš dangalo ir esant palankiom sąlygom, įsitvirtina gimdos sienelėje. Jei embrioną gaubiantis išorinis dangalas yra storas, taikomas AH metodas. Šis būdas padeda embrionui įsitvirtinti gimdoje.

Indikacijos:

1) storas embriono išorinis dangalas (Zona Pellucida),
2) ankstesnių DAB ciklų metu moteris nepastojo, į gimdą perkėlus geros kokybės embrionai,
3) moters amžius ≥ 35,
4) ypatingai tinka užšaldytiems ir atšildytiems embrionams.
Kai kurių autorių duomenimis, AH labai padidina nėštumo tikimybę.

Blastocistų auginimas

Blastocista - penktos–šeštos dienos embrionas su atitinkamai išsidėsčiusiomis ląstelėmis (nuotraukoje 5-ių dienų blastocista).
Natūralaus apvaisinimo metu embrionas pasiekia gimdą ir implantuojasi būtent šioje stadijoje. Šis metodas padeda atrinkti geriausius embrionus ir padidina nėštumo tikimybę.

Indikacijos:

1) vyresnio amžiaus (≥ 35-ių) moterims
2) kai anksčiau atlikti keli nesėkmingi IVF ciklai
3) siekiant sumažinti daugiavaisio nėštumo tikimybę
4) siekiant padidinti nėštumo tikimybę.

TESA
(anglu k. - testicular sperm extraction) metodika, kurios metu spermatozoidai iš sėklidės gaunami, atliekant perkutaninę (pro odą) sėklidžių punkciją. Tokiu būdu gautais spermatozoidais apvaisinamos moters kiaušialąstės, naudojant ICSI metodą.
http://www.vaisingumas.lt/index.php?cid=324
http://www.vaisingumocentras.lt/dirbtinis_apvaisinimas_IVF
*

Vaisingumo klinikos atliekančios IVF:

http://vaisingumas.lt/
http://www.bak.lt/
http://www.vaisingumocentras.lt/
http://www.motinairvaikas.lt/
http://www.embrions.lv./

Kainos:

Pati procedura kainuoja nuo 4000 iki 6000 lt + vaistai + echo
*

1. Vaistai kainuoja nuo 1500-4000lt
2. Konsultacijos stimuliacijos metu (nuo 4 iki 8 ), kaina vienos kons. nuo 100-140lt (nuo klinikos priklauso)
3. IVF kaina (nuo klinikos priklauso)-į ją įeiną ir punkcijos kaina ;
4. Jei su vyrų problemos tai gali reikti ISCI (kaina priklauso nuo klinikos)
5. Jei yra ką šaldyti (apie 800lt);
6.Jei augina iki blastocistų dar plius apie 800lt;
7.Progesteronas 14 dienų (apie 240lt)Jei pastoji reiks iki 12 sav. naudoti jį.(kai kam ilgiau)

Tyrimai prieš IVF(priklausomai nuo klinikos):

LH, FSH, E2, PRL, raudoniuke, citomegalovirusas , toksoplazmoze , hepatitas B ir C, ZIV ir sifilis, ureaplazmas, mikoplazmas, chlamidijas ir paselis

Gimdos gleivinės (endometriumo) storis:

5-7 c.d.
~ 5mm(3-6mm)
8-10 c.d. ~ 8mm(5-10mm)
11-14c.d. ~ 11mm(7-14mm)
15-18c.d. ~ 12mm(10-16mm)
19-23c.d. ~ 14mm(10-18mm)
24-27c.d. ~ 12mm(10-17mm)

Folikulo diametras:

5-7 c.d.
~ 2-6mm
8-10 c.d. ~ 12-15mm
11-14c.d. ~ 18-25mm(ovuliacija)

HCG po įsodinimo (2-jų dienų embrionas):

5dpį ~ 4 (min. 2)
6dpį ~ 7 (min. 3)
7dpį ~ 11 (min. 3)
8dpį ~ 18 (min. 8)
9dpį ~ 28 (min. 11)
10dpį ~ 45 (min. 17)
11dpį ~ 73 (min. 22)
12dpį ~ 105 (min. 29)
13dpį ~ 160 (min. 39)
14dpį ~ 260 (min. 68)
15dpį ~ 410 (min. 120)

IVF statistika
IVF kaina
inmama
Rositak, brauk mane is parashiuko sad.gif nepagerinau statistikos sad.gif siandien 10 diena po punkcijos, neistverus pasidariau nieshtumo testa, ir tik viena juostele verysad.gif
Ariwom
QUOTE(inmama @ 2010 08 06, 13:14)
Rositak, brauk mane is parashiuko sad.gif nepagerinau statistikos sad.gif siandien 10 diena po punkcijos, neistverus pasidariau nieshtumo testa, ir tik viena juostele verysad.gif
*

jei nekraujuoji - mesk lauk ta netikusi NT ir pasidaryk HCG mirksiukas.gif
man NT ir 12d.p.i. nieko nerode, nors rezultatas visgi buvo teigiamas mirksiukas.gif
RositaK
QUOTE(inmama @ 2010 08 06, 13:14)
*

ojerguteliau, tu nejuokink manes pasidarius 10diena NT blink.gif ir dar po ko - po punkcijos? ar po isodinimo?
mesk laukan nesamones is galvos ir mars pasidaryti kokia 12d.p.i. HCG-tada jau matysim realybe. ir nebandyk nutraukt vaistu! wub.gif 4u.gif
inmama
nu merginos mane cia pripumpavot optimizmo smile.gif spejau pabliaut keleta marshu, dabar vel shypsaus
nu daktaras liepe pirmadieni hcg darytis
labai jau knietejo siandien ta testa pasidaryt.... ax.gif
Ariwom
QUOTE(inmama @ 2010 08 06, 14:45)
nu merginos mane cia pripumpavot optimizmo smile.gif spejau pabliaut keleta marshu, dabar vel shypsaus
nu daktaras liepe pirmadieni hcg darytis
*

ramaus savaitgalio ir lauksim pirmadieni su gerom ziniom mirksiukas.gif 4u.gif
inmama
nulekiau nusipirkau zibor vaistuku dar porcijike, o pirmadieni tik eisiu darytis hcg, o kadangi cia viskas vyksta siauliuose, tai atsakymas bus tik antradieni 4u.gif
vyrui panika ivariau, nors kazkaip jauciuosi uztikrinciau si syk nei pirma kart, nu bet jei testas rodo viena juostele, nu gal ir per anksti smile.gif
si syki dariausi vaisingumo centre ivf, kadangi bake remontai, superine embriologe ax.gif viska taip aiskiai ispasakojo apie embrionukus musu smile.gif musu jau kaip profu klausineja, kadangi antras sykis, mes ziurim akis isverte biggrin.gif tipo shitas embrionas 7 ab, sitas 8b, nu sako jus cia viska suprantat lotuliukas.gif bake niekas niekop nei puse zodzio apie tokia smulkia informacija net nebuvo uzsimine smile.gif jei esu nieshcia, tai tai embriologei 20 % musu sekmes smile.gif
miko
[quote=inmama,2010 08 06, 17:21]
nulekiau nusipirkau zibor vaistuku dar porcijike, o pirmadieni tik eisiu darytis hcg, o kadangi cia viskas vyksta siauliuose, tai atsakymas bus tik antradieni 4u.gif
vyrui panika ivariau, nors kazkaip jauciuosi uztikrinciau si syk nei pirma kart, nu bet jei testas rodo viena juostele, nu gal ir per anksti smile.gif

Kam ta panika???? 4u.gif
ramiai sulauk pirm. kad is proto neiseitum ir vyro kartu nenusivestum, primygtinai siulau isvykti, iseiti kur nors toliau nuo vaistiniu, testu ir atsipalaiduoti.
svarbiausia su mintim: "viskas bus taip, kaip noriu" wub.gif
inmama
[quote=miko,2010 08 06, 17:28]
[quote=inmama,2010 08 06, 17:21]

Kam ta panika???? 4u.gif
ramiai sulauk pirm. kad is proto neiseitum ir vyro kartu nenusivestum, primygtinai siulau isvykti, iseiti kur nors toliau nuo vaistiniu, testu ir atsipalaiduoti.
svarbiausia su mintim: "viskas bus taip, kaip noriu" wub.gif
*

[/quote]

aciu 4u.gif as jau tiek menesiu esu su tom mintelem... o liko trys dienos iki tikslaus atsakymo ir va panika biggrin.gif
*renatux*
Oksi, aciu uz naujus namucius! Paskutinieji tavo sukurti namuciai man atnese begaline sekme nestuke.gif . Pasiseks ir jums, svarbiausia - nenuleisti ranku. Skauda, kad nepasiseka, bet tas kartas, kuris bus laimingasis, atpirks visas kancias.

Jau buvau ir as echo treciadieni, maciau toki maza mazutyti, vos iziurima 2,2 mm spirgiuka smile.gif Toks mikroskopinis dydis, o tiek laimes man smile.gif Pakartojau hcg, visa diena drebejau laukdama rezultato, o jis kuo puikiausias 5600. Vis dar skraidau padebesiais, negaliu patiket, kad nestuke.gif Jauciuosi puikiai, nei manes pykina, nei nieko kito nesidaro lotuliukas.gif , visai nepanasu, kad laukiuos.

Inmama, teisingai tau mergytes sako, per anksti dar. Laukiam ziniu pirmadieni.

O Viktoriukas kur pradinges?? g.gif
*Viktoriukas*
QUOTE(*renatux* @ 2010 08 06, 15:41)
O Viktoriukas kur pradinges??  g.gif
*

Aš vietoj 4u.gif

Sveikinimai pamačius mažiuką savo wub.gif Laukiu ir aš šito momento wub.gif wub.gif

Aš nuo vakar stimuliuojuos su Menopur, pirma apžiūra pirmadienį. Nu bet ir vargo su tais vaistais doh.gif Bent jau palyginimus su Pugeron doh.gif Nepavyks man savaitgalį nepabudus susileisti kaip kad Suprefact susileidžiu visa apsimiegojus schmoll.gif blush2.gif
Adrija1
Labas vakaras, merginos, jungiuosi ir as prie Jusu. Rugseji planuojame pirmaji IVF'a, nuo siandien pradejau gerti kontraceptikus, kad kiausides pailsetu. Ar tureciau atsakyti i kazkokius klausimus satistikai?

Grazaus Jums savaitgalio smile.gif ir visoms SEKMES thumbup.gif musu nelengvame kelyje!
chiliokas
QUOTE(Adrija1 @ 2010 08 06, 22:22)
Labas vakaras, merginos, jungiuosi ir as prie Jusu. Rugseji planuojame pirmaji IVF'a, nuo siandien pradejau gerti kontraceptikus, kad kiausides pailsetu. Ar tureciau atsakyti i kazkokius klausimus satistikai?

Grazaus Jums savaitgalio smile.gif ir visoms SEKMES  thumbup.gif musu nelengvame kelyje!
*

nagi sirdele, pereinam i situs namukus abi is IUI, kazkaip ,sunku pradeti...ten jau kuri laika buvom kaip namuose, ir viskas baigesi verysad.gif
ir as pradedu si sunku kelia i nestuke.gif cia, si menesi ilsiuosi, zodziu nieko pagal grafika blush2.gif , darausi tyrimus ir rugseji, tikiuosi, - startuoti su 1IVF smile.gif
Adrija1
QUOTE(amberlina @ 2010 08 06, 12:03)
nagi sirdele, pereinam i situs namukus abi is IUI, kazkaip ,sunku pradeti...ten jau kuri laika buvom kaip namuose, ir viskas baigesi  verysad.gif
ir as pradedu si sunku kelia i  nestuke.gif  cia, si menesi ilsiuosi, zodziu nieko pagal grafika  blush2.gif , darausi tyrimus ir rugseji, tikiuosi, -  startuoti su 1IVF   smile.gif
*

Sveikute, nieko- svarbiausia- rezultatas, o ten mergaites visad mus siltai priims smile.gif

As tokiame paciame rezime, o rugseji startuoju su stimuliacija ir IVF. Kur Tu planuoji darytis? As VK pas M.
RositaK
Adrija1, irasiau sarasiukin 4u.gif
amberlina, o tave jau irgi galima rugsejui rasyt? ax.gif
abiems po vilties 4u.gif 4u.gif
inmama, drasos ir stiprybes siandiena wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Adrija1
QUOTE(RositaK @ 2010 08 08, 22:32)
Adrija1, irasiau sarasiukin  4u.gif
amberlina, o tave jau irgi galima rugsejui rasyt?  ax.gif
abiems po vilties  4u.gif  4u.gif
inmama, drasos ir stiprybes siandiena  wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Aciu, RositaK smile.gif

Inmama, prisidedu prie Rositos linkejimu! wub.gif
Ariwom
Inmama, laikom kumstukus uz tave wub.gif
laurynaa
QUOTE(Adrija1 @ 2010 08 07, 12:53)
Sveikute, nieko- svarbiausia- rezultatas, o ten mergaites visad mus siltai priims smile.gif

As tokiame paciame rezime, o rugseji startuoju su stimuliacija ir IVF. Kur Tu planuoji darytis? As VK pas M.
*

labu,

as taip pat VK pas gyd. Meskauskiene rugseji rengiuosi IVF mirksiukas.gif . kol kas geriu kontraceptines ir laukiu apziuros 27 d.
Adrija1
QUOTE(laurynaa @ 2010 08 09, 01:06)
labu,

as taip pat VK pas gyd. Meskauskiene rugseji rengiuosi IVF  mirksiukas.gif . kol kas geriu kontraceptines ir laukiu apziuros 27 d.
*

La. As taip pat turiu apziura 27d. smile.gif 13val.
daivukas27
Merginos turiu klausima:gal kuri esat airijoje pirkusios crinone,ar yra ten jo,o gal kitaip vadinasi?Ir jeigu daretes LT IVF,tai ar ten galiojo receptas is LT?
Nes man jau padare punkcija vakar, o treciadieni sodinimas,tai gyd.liepe susizinot apie vaistus.
T.P.Keberiokst
QUOTE(daivukas27 @ 2010 08 09, 15:52)
Merginos turiu klausima:gal kuri esat airijoje pirkusios crinone,ar yra ten jo,o gal kitaip vadinasi?Ir jeigu daretes LT IVF,tai ar ten galiojo receptas is LT?
Nes man jau padare punkcija vakar, o treciadieni sodinimas,tai gyd.liepe susizinot apie vaistus.
*

As Anglijoj pirkau crinone,pavadinimas tas pats.Airijoj irgi turetu buti.
Su receptais nezinau kaip,bet manau problemu neturetu kilti,bent LT gydytojai man sake,jei nenores parduoti galima i teisma vos ne kreiptis.Tik aisku mokesi jau kaip privataus recepto kaina.

http://www.medicines.ie/medicine/7630/SPC/...ne+vaginal+gel/

tikrai bus,va serono atstovai dubline smile.gif
daivukas27
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 08 09, 15:57)
As Anglijoj pirkau crinone,pavadinimas tas pats.Airijoj irgi turetu buti.
Su receptais nezinau kaip,bet manau problemu neturetu kilti,bent LT gydytojai man sake,jei nenores parduoti galima i teisma vos ne kreiptis.Tik aisku mokesi jau kaip privataus recepto kaina.
*

Aciu uz atsakyma mirksiukas.gif ,bandysiu gaut recepta ten airijoje
Prince
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 08 06, 20:05)
Aš vietoj 4u.gif

Sveikinimai pamačius mažiuką savo wub.gif Laukiu ir aš šito momento wub.gif  wub.gif

Aš nuo vakar stimuliuojuos su Menopur, pirma apžiūra pirmadienį. Nu bet ir vargo su tais vaistais doh.gif Bent jau palyginimus su Pugeron doh.gif Nepavyks man savaitgalį nepabudus susileisti kaip kad Suprefact susileidžiu visa apsimiegojus schmoll.gif  blush2.gif
*

sekmes wub.gif
RositaK
QUOTE(daivukas27 @ 2010 08 09, 17:52)
*

oo, saunuole!enrgingu stipruoliu per sias kelias dieneles 4u.gif wub.gif irasiau sarasiukin ax.gif o cia pirmas jusu IVF?
daivukas27
QUOTE(RositaK @ 2010 08 09, 17:34)
oo, saunuole!enrgingu stipruoliu per sias kelias dieneles  4u.gif  wub.gif irasiau sarasiukin  ax.gif o cia pirmas jusu IVF?
*

Taip pirmas ir atliekamas BAK-e.Na tikiuosi,kad is 13 apsivaisinusiu bus ka ir uzsaldyt smile.gif
chiliokas
labukas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Adrija1 @ 2010 08 07, 13:53)

*

as Kauno VK pas Verbickiene , stimuliacija pradesiu su ja, o visas IFV supratau, kad bus Vilniuje smile.gif
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2010 08 09, 09:32)
Adrija1, irasiau sarasiukin  4u.gif
amberlina, o tave jau irgi galima rugsejui rasyt?  ax.gif
abiems po vilties  4u.gif  4u.gif
inmama, drasos ir stiprybes siandiena  wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

manau, kad galima mirksiukas.gif ,
laukiu memiu, ir jei tik viskas ok iskart pradedam stimuliacija, taigi rugseji startuosiu , bet jau imu nerimauti, apie IUI jau zinojau viska, o va apie IVF - maziau... treciadieni bandysiu skambinti i VK ir klausti tyrimu rezultatu, bet ar gali buti kasnors blogai, jog nepradedu stimuliacijos g.gif
Papildyta:
QUOTE(daivukas27 @ 2010 08 09, 17:52)
Nes man jau padare punkcija vakar, o treciadieni sodinimas
*

sekmes tau biggrin.gif
tiesiog aš:)
Viktoriuk, kaip tau sekasi. Žinok aš tave tempiu iš šio skyrelio į kitą, taip, kad stenkis nepavesti manęs. wub.gif
laurynaa
QUOTE(inmama @ 2010 08 06, 16:21)
nulekiau nusipirkau zibor vaistuku dar porcijike, o pirmadieni tik eisiu darytis hcg, o kadangi cia viskas vyksta siauliuose, tai atsakymas bus tik antradieni  4u.gif
*

laukiam geru naujienu bigsmile.gif
*Viktoriukas*
smile.gif+2010 08 10, 05:38-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2010 08 10, 05:38)
Viktoriuk, kaip tau sekasi. Žinok aš tave tempiu iš šio skyrelio į kitą, taip, kad stenkis nepavesti manęs.  wub.gif
*

wub.gif wub.gif wub.gif Nepavesiu, pažadu biggrin.gif Aš badausi, vakar buvau apžiūroj, bet kad nieko man ten nepasakė. Matomai, stimuliuojasi gerai, nes paliko tą pačią dozę ir reikia ateiti penktadienį. Punkcija numatyta kitą trečiadienį ax.gif Stengiuos gyventi šia diena ir per daug nesigilinti į nieką, kad stogas nenuvažiuotų ax.gif

O jūs jau kokie dideli bigsmile.gif Ar pasitvirtino berniukas pas tave? ax.gif
inero
inmama kaip tau sekasi?
Ariwom
taip taip, inmama, prasom prisiduoti, numirsim tuoj is nekantrumo mirksiukas.gif 4u.gif
Prince
smile.gif+2010 08 10, 07:38-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2010 08 10, 07:38)
Viktoriuk, kaip tau sekasi. Žinok aš tave tempiu iš šio skyrelio į kitą, taip, kad stenkis nepavesti manęs.  wub.gif
*

ziuriu i tavo liniuote ir gera darosi wub.gif
inmama
sveiki, laukiu vis dar atsakymo, pati jau nebegaliu ax.gif
pasiskambinau pries 20 min, sake siunciam jau ats el pastu... kazkodel nepasake atsakymo telefonu... jau spejau pati parashyti jiems laishka, tipo kur mano ats smile.gif
laukiu g.gif
Papildyta:
merginos mano HCG 75,3 smile.gif siuo momentu esu laimingiausias zmogus pasaulyje thumbup.gif
T.P.Keberiokst
QUOTE(inmama @ 2010 08 10, 14:44)
merginos mano HCG 75,3 smile.gif siuo momentu esu laimingiausias zmogus pasaulyje  thumbup.gif
*

wub.gif
jowituke
QUOTE(inmama @ 2010 08 10, 16:44)
sveiki, laukiu vis dar atsakymo, pati jau nebegaliu  ax.gif
pasiskambinau pries 20 min, sake siunciam jau ats el pastu... kazkodel nepasake atsakymo telefonu... jau spejau pati parashyti jiems laishka, tipo kur mano ats smile.gif
laukiu  g.gif
Papildyta:
merginos mano HCG 75,3 smile.gif siuo momentu esu laimingiausias zmogus pasaulyje  thumbup.gif
*

kaip faina 4u.gif sveikinu smile.gif
*Viktoriukas*
Sveikinimai, inmama wub.gif wub.gif
*muduabudu*
inmama wub.gif
Sidabrėlė

Papildyta:
*

Sveikinimai nuoširdžiausi wub.gif ech ... geras tas jausmas wub.gif

Ir pati labai nedrąsiai prisiduodu, jei mane kas pamenat blush2.gif Norėjau ilgiau pasislėpt, bet kad jau kitam skyrely pasisakiau (nes visokie simptomai neduoda ramybės), tai jaučiu pareigą ir čia pasisakyt, norisi tą liepos mėn statistiką pagerint ax.gif
Tai va, liepos mėn, darėmės 2ivf, kuris mus irgi pakėlė virš debesų wub.gif buvo sėkmingas, kol kas esam dar tik 6 savaičių, todėl baisu dar ir džiūgaut. Tyliai sėdžiu ir laukiu kas bus toliau...
Sėkmės visoms belaukiančioms savo valandos mergytėms 4u.gif
bum
*

thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Sidabrėlė @ 2010 08 10, 17:18)
Tai va, liepos mėn, darėmės 2ivf, kuris mus irgi pakėlė virš debesų  wub.gif buvo sėkmingas, kol kas esam dar tik 6 savaičių, todėl baisu dar ir džiūgaut. Tyliai sėdžiu ir laukiu kas bus toliau...
*

wub.gif Tiesiog nuostabu wub.gif
*Viktoriukas*
Sidabrėle wub.gif wub.gif
rugegele1
inmama wub.gif wub.gif sidabrėle wub.gif wub.gif kokios geros naujienos, thumbup.gif thumbup.gif
Adrija1
QUOTE(rugegele1 @ 2010 08 10, 06:56)
inmama wub.gif  wub.gif sidabrėle wub.gif  wub.gif kokios geros naujienos, thumbup.gif  thumbup.gif
*

Prisidedu ir as prie sveikinimu! wub.gif Saugaus ir lengvo nesiojimo!

Inmama, o kelinta Tau siandien dpi?
laurynaa
QUOTE(inmama @ 2010 08 10, 15:44)
*

QUOTE(Sidabrėlė @ 2010 08 10, 16:18)
Ir pati labai nedrąsiai prisiduodu, jei mane kas pamenat  blush2.gif
*

wow kaip smagiai cia snekama ir kokios geros naujienos - jos ikvepia bigsmile.gif

merginos, gal gali man kas nors paaiskinti kodel po IUI kokia 11 diena neskiria HCG, paziureti ar "kabinasi" kas ar nea g.gif man dare 7 IUI dabar rugseji IVF jokiu papildomu tyrimu (iskyrius raudonukes ir vyrui kai kuriuos kraujus) galvoju, gal man atmeta orgamizmas besimezgancia gyvybe, tai bijau kad ir su IVF ta pati liudna istorija nebutu doh.gif
inmama
QUOTE(Adrija1 @ 2010 08 10, 18:40)
Prisidedu ir as prie sveikinimu!  wub.gif Saugaus ir lengvo nesiojimo!

Inmama, o kelinta Tau siandien dpi?
*

siandien 12 diena, o skaiciukai 11 dienos. sidabrele laiku lenkia mus trigubai wub.gif
liepos 30 isodinimas buvo wub.gif
tiesiog aš:)
Sveikinu mergaites su geromis naujienomis wub.gif wub.gif
Prince, Viktoriuk, iš tiesų laikas lekia labai greitai nuo 12 savaitės smile.gif Taip bernelis pas mane wub.gif wub.gif Vakar gydytojas patvirtino, o šiandien genetikė apžiūrėjo mažiuką, sveikas drūtas, pirštuką ruošėsi čiulpti wub.gif
Adrija1
QUOTE(inmama @ 2010 08 10, 09:29)
siandien 12 diena, o skaiciukai 11 dienos. sidabrele laiku lenkia mus trigubai  wub.gif
liepos 30 isodinimas buvo  wub.gif
*

Oi, kaip smagu! Kokie grazus skaiciukai! Idealu taip ir toliau laikykit!!! thumbup.gif
Laimuze509
smile.gif+2010 08 10, 20:15-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2010 08 10, 20:15)
Sveikinu mergaites su geromis naujienomis wub.gif  wub.gif
Prince, Viktoriuk, iš tiesų laikas lekia labai greitai nuo 12 savaitės smile.gif Taip bernelis pas mane wub.gif  wub.gif  Vakar gydytojas patvirtino, o šiandien genetikė apžiūrėjo mažiuką, sveikas drūtas, pirštuką ruošėsi čiulpti wub.gif
*

Mėlyni sveikinimai jums 4u.gif aukit ir stiprėkit wub.gif

Sveikinimai naujoms nėštukėms Inmama, Sidabrėle.... Vis užsuku paskaityti kaip jums sekasi visoms, džiaugiuosi už tas kurioms pavyko, taip gera skaityti tokias naujienas wub.gif , o startojančioms mergytėms linkiu stiprybės ir kantrybės ir aišku tik tapti nestuke.gif
Sidabrėlė
QUOTE(inmama @ 2010 08 10, 20:29)
siandien 12 diena, o skaiciukai 11 dienos. sidabrele laiku lenkia mus trigubai  wub.gif
liepos 30 isodinimas buvo  wub.gif
*

Tai kad ne trigubai biggrin.gif man įsodino liepos 15d. ir 19d., bet man gine skaičiuoja savaites pagal paskutines mm.

Čia visoms supermergytėms už palaikymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif net nepatogiai pasijutau tiek dėmesio sulaukus blush2.gif
Ariwom
merginos mano HCG 75,3 smile.gif
*

o kas cia pries pora dienu panikavo del neigiamo NT??? g.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
super, inmama, silciausi sveikinimai wub.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
skorpas35
Sidabrėle, Inmama šaunuolės merginos clap.gif clap.gif clap.gif
Auginkit pilvukus ir džiaukitės ta laime wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.