Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Auklė, samdoma tik retkarčiais
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Viskas apie aukles
mandalina
Ar kas bandėte naudotis auklių paslaugomis tik extra atvėjais - kai vaikas suserga ir negalime jo vesti į darželį? Kaip tai darėte - per agentūrą ar gerą pažįstamą kokią kvietėt? Kaip greitai tokiu atveju reaguoja agentūros - per kiek laiko auklę gali atsiųsti? Ir aplamai, kiek tai kainuoja biggrin.gif
Smurka
Aš visai neseniai naudojausi tokiom paslaugom. Susirgo mano Juneta, o darbą padaryt vis tiek turiu, ne ta specifika, kad kažkam kitam galėtum pavest. Tai paskelbiau forume skelbimą ir atsirado viena forumietė (niko nebepamenu blush-anim-cl.gif ) ir pasiūlė savo mamą. Tai dabar išsisaugojau jos telefoną, nes su mažąja susitvarkė puikiai biggrin.gif jei dar kada reikės, turėsiu į ką kreiptis. Beje, ir jums galėsiu pasiūlyt smile.gif
mandalina
Gera idėja, Smurka thumbup.gif
Armana
Man irgi reiktų tokios auklės Šiauliuose.
inga.
Mes tai turim tokią poblemą, kad nėra kam palikti vaiko. Gyvenam Kaune, ir kai vyro darbe yra koks nors baliukas, tai negalim ten eiti, nes nėra kam vaikų palikt cry.gif Gal kas žinote, kaip spręsti tokią problemą? Ar galima surasti auklę vienam vakarui? Ar vaikai liks su nepažįstamu žmogumi?
knielita
Mes ilgai ieskojom tokios aukles, kad galetu paziureti serganti vaika. Regis jau suradom (tfu tfu tfu bijau prisisneket). Ji pas mus sutiko ateiti ir buti su vaikuciu tik tada kai mums to reikia arba vaikutis serga. Kad auklytei butu daugiau darbo dar nusprendem su vyru kartais vaikucio neleisti penktadieniais i lopseli, nes dazniausiai penktadieniais ir buna daugiausiai asareliu, kad reikia eiti i darzeli. Taigi vaikas lanko lopsiuka, o auklyte ateina i namus tada kai mums ji reikalinga. Mokam jai kaip daugumai aukliu po 25 Lt. per diena arba po 3 Lt. per valanda. Na dar maistas musu. Bet kai taip ilgai ieskojom aukles man sios salygos puikiai tinka. Vienintelis aukles rupestis - vaikas. Zaidimai su juo, jo prieziura rolleyes.gif Ir zinant koks vaikas buna kai serga doh.gif , manau kad jai daugiau pavesti darbu butu tiesiog neprotinga...
JurSan
Nors as pati dar ne mama.Bet dirbau aukle kai vaikas sirgdavo.Tevams tai is tiesu labai palengvindavo gyvenima.As ir vel gavau pasiulima prisiureti vaika 2 metu mergaite.Bet kol kas dar nebuvo pokalbio.Vai.Isivaizduoju kaip man bus sunku jieskotis aukliu. tongue.gif
Ingulbuncius
QUOTE(knielita @ 2005 10 21, 07:17)
Mes ilgai ieskojom tokios aukles, kad galetu paziureti serganti vaika. Regis jau suradom (tfu tfu tfu bijau prisisneket). Ji pas mus sutiko ateiti ir buti su vaikuciu tik tada kai mums to reikia arba vaikutis serga. Kad auklytei butu daugiau darbo dar nusprendem su vyru kartais vaikucio neleisti penktadieniais i lopseli, nes dazniausiai penktadieniais ir buna daugiausiai asareliu, kad reikia eiti i darzeli. Taigi vaikas lanko lopsiuka, o auklyte ateina i namus tada kai mums ji reikalinga. Mokam jai kaip daugumai aukliu po 25 Lt. per diena arba po 3 Lt. per valanda. Na dar maistas musu. Bet kai taip ilgai ieskojom aukles man sios salygos puikiai tinka. Vienintelis aukles rupestis - vaikas. Zaidimai su juo, jo prieziura  rolleyes.gif Ir zinant koks vaikas buna kai serga  doh.gif , manau kad jai daugiau pavesti darbu butu tiesiog neprotinga...
*

Va ir mes ieskom tokios aukles. Sekasi sunkiai, o mazoji serga daznai...
Liorka
Kai pvz nori kur vakare isheiti, y teatra, sportuoti ar shiaip kur. kaip ieshkoti tokio zhmogaus? juk tai ne pastovus darbas. ir kaip patikrinti kad tai butu patikimas zhmogus? ar tokiais atvejais palieki jy namuose ar vezhi vaika pas jy? man kazkaip labai keblu viskas doh.gif bet jau su mazhe labai sunku kur isheiti doh.gif
sandralita
tada aukles iesko pazystamu tarpe:tarp tetu,studenciu,vyresniu klasiu mokiniu...tinka netgi vyrai,jie tikrai neblogai su vaikais susitvarko.
vitta
Aš irgi tokios auklės ieškojau, parašiau skelbimą savo name ir dabar mažių vedu pas jauną mamytę, kurios dukrytei tik 3 mėnesiai. Pabandyk, jei savo name nerasi, dar ir į artimiausius aplinkinius parašyk. Sėkmės thumbup.gif
ziemuze
Daug mamyciu iesko tokiu(valandiniu) aukliu.Tikrai galima rasti.Ypac tai priimtiniausia studentem, jaunom mamytem kurios sedi namuose su vaikuciais arba moteriskem, kurios nori prisidurt prie pensijos ar siiap nelabai ka turi veikti, tai ir pagelbeja uzimtom mamytem thumbup.gif
Kerli
Gal susitark, kad auklė pas jus atvažiuotų. Vaikui sava teritorija, savi žaislai... visgi geriau wink.gif
JM
QUOTE(Nektariuke @ 2006 03 19, 21:15)
Mergaites padekit man. Nezinau kur cia rasyti ne apie aukles, bet apie slauges ir namu seiminkes. Gal kur yra koks skyrelis?
*

Paziurek,kur yra skelbimu lenta ir DARBAS,ten siulosi ir namu tvarkytojos ir seimininkutes ir slaugiu tikrai rasite drinks_cheers.gif
auruliux
ka manot apie aukle vyra?smile.gif
Nomadica
QUOTE(auruliux @ 2007 02 10, 22:21)
ka manot apie aukle vyra?smile.gif
*

kodel gi ne mirksiukas.gif kartais vyrai buna geresnes mamytes vaikiukams smile.gif
Augaliukas
Gal zinote kiek kainuoja valanda tokios tik kartais ateinancios aukles Vilniuje?
Mano dukrytei puse metu, dar neturiu patirties aukliu paieskoje ir nezinau kiek tokio tipo auklei reikia moketi. Zinau, kad jos ima brangiau negu pastovios aukles.
knielita
QUOTE(Augaliukas @ 2007 02 15, 21:11)
Gal zinote kiek kainuoja valanda tokios tik kartais ateinancios aukles Vilniuje?
Mano dukrytei puse metu, dar neturiu patirties aukliu paieskoje ir nezinau kiek tokio tipo auklei reikia moketi. Zinau, kad jos ima brangiau negu pastovios aukles.
*

Mes turim nauja auklyte, susiradom salia gyvenancia kaimyne. Moteriske kaip tik ieskojo tokio nepastovaus darbelio, kad galetu prisidurti prie pensijos smile.gif Tad dabar susirgus sunui ji slaugo auklyte, taip pat galim isvaziuoti su vyru pasportuoti, nueiti i kina ir pan. Dazniausiai kai serga maziukas buna pas mus, taciau kai sveikas jis mieliau pasirenka praleisti kelias valandas pas auklyte bute smile.gif Mokam po 4 Lt. uz valanda, nors musu rajone kiek zinau auklytems mokama siek tiek maziau smile.gif Taciau bent siuo metu esu labai patenkinta nauja auklyte smile.gif
Vilniuje auklytes kainuoja tikai brangiau, dar priklausys nuo to ka noresi, kad ji darytu: ar tik priziuretu vaikuti, ar dar kazka papildomai veiktu. Ir tikra tiesa, kad ateinanacios retkarciais auklytes praso siek tiek daugiau smile.gif
IEVA2007
Zinau toki "naktini darzeli" bet kad tokiu mazu vaikuciu neima maziausius ten nuo 1 metuku atrodo g.gif .
inngutee
sutinku su daugelio nuomone, bet man vistiek neramu palikti vaika su svetimu zmogumi, kad ir kokias geras rekomendacijas jis turi ax.gif
Woop!
Nežinojau kur net rašyti, bet.. mano krikšto dukra 14 metų ir deja, dievas nedavė nei sesės, nei brolio. O ji taip myli mažus vaikus... Kažkada čia buvo išvažiavusi mano draugė ir paliko vaiką mergaitei. Sakė liko labai patenkinta, vaikas laimingas iki ausų, aprūpintas kuo puikiausiai, viskas švaru, tvarkinga. Tai sugalvojo, kad aukle nori dirbti po pamokų.. Ką manot? g.gif
Sagabona
Labai gerai tokias nepastovias auklytes susirasti iš kaimynių ar giminaičių tarpo. Aš buvau susiradus labai gera auklytę, bet valandų nesusidarydavo daug, o jai reikėjo daugiau pinigėlių uždirbt ir tai suprantama. Todėl dabar vėl ieškausi. Kai negali pasiūlyti daugiau valandų tai visai neblogas variantas ieškotis studentės, moksleivės arba pensininkės.
rasa1974
Gal kas galit pasakyti, kiek šiuo metu mokama už valandą auklėms, ateinančioms tik retkarčiais.
DaivaVe
QUOTE(rasa1974 @ 2010 09 05, 14:21)
Gal kas galit pasakyti, kiek šiuo metu mokama už valandą auklėms, ateinančioms tik retkarčiais.
*

Parasykit, kas zinot, nes man irgi aktualu 4u.gif
stg
QUOTE(knielita @ 2007 02 21, 10:28)
Mes turim nauja auklyte, susiradom salia gyvenancia kaimyne. Moteriske kaip tik ieskojo tokio nepastovaus darbelio, kad galetu prisidurti prie pensijos smile.gif Tad dabar susirgus sunui ji slaugo auklyte, taip pat galim isvaziuoti su vyru pasportuoti, nueiti i kina ir pan. Dazniausiai kai serga maziukas buna pas mus, taciau kai sveikas jis mieliau pasirenka praleisti kelias valandas pas auklyte bute smile.gif Mokam po 4 Lt. uz valanda, nors musu rajone kiek zinau auklytems mokama siek tiek maziau :) Taciau bent siuo metu esu labai patenkinta nauja auklyte smile.gif
Vilniuje auklytes kainuoja tikai brangiau, dar priklausys nuo to ka noresi, kad ji darytu: ar tik priziuretu vaikuti, ar dar kazka papildomai veiktu. Ir tikra tiesa, kad ateinanacios retkarciais auklytes praso siek tiek daugiau  smile.gif
*

Tai kad ir jus mazokai mokat ateinanciai tik retkarciais,tai kur gi dar maziau g.gif
Alma3060
Mus gelbeja tevai, nes nepasitiketume tokia pribegancia aukle..
nanny
QUOTE(Alma3060 @ 2010 09 10, 00:51)
*

Idomi Jusu nuomone g.gif kuom valandine aukle prastesne pasitikejimo klausimu uz visa d.d dirbancia?Bent jau as nematau jokio skirtumo ax.gif

wwwlaima
na jei nera kas padeda is giminiu, tai belieka tik aukle smile.gif as kartais nuvedu dukryte pas netoli gyvenancia aukle, moku uz val 5lt, min 20lt kartas. aisku, noreciau moket daugiau, nes ja tikrai pasitikiu, bet musu seimos pajamos to neleidzia doh.gif manau, tikrai gera iseitis toms, kurios neturi kitu pagalbininkiu seimoje smile.gif
besyte
QUOTE(DaivaVe @ 2010 09 06, 12:21)
Parasykit, kas zinot, nes man irgi aktualu  4u.gif
*

beiskant aukles susidariau tokia nuomone, kad valanda nepastovaus darbo 8-9 lt, savaitgaliais 10. auklytes prasosi nemaziau 6 val darbo. tokia mano patirtis ax.gif
knopke*
mes mokam 5 lt, dvi mergytes, 2 ir 6 m, nieko daryti nereikia, tik jas priziureti, kol einu i kirpykla ar darbo reikalus tvarkau...ir naktim pasilieka jei reikia, jei aukliauja vienai mergytei algos nemazinam..aukle-musu kaimyne, tad eiti toli nereikia, pakvieti ir nusileidzia is 5 auksto thumbup.gif dirba jau 2 metai pas mus, i mokslus mane isleidzia, ziema keliom parom dviese su vyru...
Sagabona
QUOTE(DaivaVe @ 2010 09 06, 13:21)
Parasykit, kas zinot, nes man irgi aktualu  4u.gif
*

Aš mokėjau 4 Lt./h, bet visada duodavau ne mažiau 10 Lt. net jei būdavo 1,5-2 h.
Mano draugė irgi tiek moka.
knopke*
QUOTE(Alma3060 @ 2010 09 10, 00:51)
*

pas mus tokia auklyte, kaip jus sakote, pribeganti, jau ateina beveik 3 metai, pasitikiu pilnai, net nepaliekam seneliams, o tik auklei, nes seneliai mato maziau mergaites, buna asaru jas paliekant, o aukles laukia kaip geriausios drauges, net savaitgaliui paliekam ir nematau tame nieko blogo, svarbu susigyventi su zmogumi, mes jau po kokiu metu pilnai supratom viena kita thumbup.gif
Sagabona
QUOTE(Sagabona @ 2010 09 15, 14:07)
Aš mokėjau 4 Lt./h, bet visada duodavau ne mažiau 10 Lt. net jei būdavo 1,5-2 h.
*

Dabar jau nėviena nesutiko už 4 lt/val. Moku po 5 lt/val.
Man tai didelė parama auklytė, nes reikia ir apsipirkt, ir į kirpyklą, ir pas gydytoją, ir kitokių reikalų atsiranda, o močiutės dirba užsiėmusios, joms paliekam tik kartais savaitgaliais.
Raselelyte
Laba diena mergaites 4u.gif Perskaiciau visa tema, bet kad jau senoki kmomentarai, kas liecia kainas auklems....Mano situacija tokia, kad man aukles reiketu tik tokiu atveju, kai mano vaikas serga doh.gif Nes buna eina i darzeli kokia savaite arba 2 sav ir kokiom 2 sav suserga doh.gif ...Darbe juk neismi istisai biuleteniu, tai dar is darbo ismes:(
Tai vat klausimas toks butu....Vilniuje priziurint 2 metu mergaite, valgyti nereikia daryti ( na isskyrus pusryciams kose isvirti), visa kita maista as pati paruosiu, kad tektu tik ji pasildyti.....smile.gif Namu nereikia tvarkyti, na zodziu nieko nereiketu daryti, apart pamaitinti dukryte ir su ja buti...smile.gif Ir klausimas dabar, koks gi tas atlygis turetu buti?? As niekada nesu susidurusi su auklemis, nes visuomet pati buvau su mazyte, o dabar kai jau atostogos motinystes baigiasi, teks grizti i darba, tai istisai neimsiu juk biuleteniu (vyras taip pat to negali daryti)....tai va ir reikia auklytes tik tom dienom, kai serga vaikas. Siaip butu visa darbo diena, t.y. nuo 8 iki 17 val ar net 18 val.....
Gal galite kas is patirties pasakyti, koks tai mazdaug atlygis turetu buti....nes kai paskaiciuoji, kiek valandu reiketu buti su vaiku, tai kaip ir nemazai susidaro....Siaip vaika priziuretu pensiinio amziaus moteris, kuri niekur nedirba (mano drauges anyta). Tai vat nzn koki jai atlygi pasiulyti (kad jos nenuskriausti, o ir kad savo seimos i bankrota nenuvaryti)... g.gif
Vat tai prirasiau......lauksiu labai nuomoniu... 4u.gif
crocs
QUOTE(Raselelyte @ 2011 01 15, 15:35)
Laba diena mergaites 4u.gif Perskaiciau visa tema, bet kad jau senoki kmomentarai, kas liecia kainas auklems....Mano situacija tokia, kad man aukles reiketu tik tokiu atveju, kai mano vaikas serga doh.gif Nes buna eina i darzeli kokia savaite arba 2 sav ir kokiom 2 sav suserga doh.gif ...Darbe juk neismi istisai biuleteniu, tai dar is darbo ismes:(
Tai vat klausimas toks butu....Vilniuje priziurint 2 metu mergaite, valgyti nereikia daryti ( na isskyrus pusryciams kose isvirti), visa kita maista as pati paruosiu, kad tektu tik ji pasildyti.....smile.gif Namu nereikia tvarkyti, na zodziu nieko nereiketu daryti, apart pamaitinti dukryte ir su ja buti...smile.gif Ir klausimas dabar, koks gi tas atlygis turetu buti?? As niekada nesu susidurusi su auklemis, nes visuomet pati buvau su mazyte, o dabar kai jau atostogos motinystes baigiasi, teks grizti i darba, tai istisai neimsiu juk biuleteniu (vyras taip pat to negali daryti)....tai va ir reikia auklytes tik tom dienom, kai serga vaikas. Siaip butu visa darbo diena, t.y. nuo 8 iki 17 val ar net 18 val.....
Gal galite kas is patirties pasakyti, koks tai mazdaug atlygis turetu buti....nes kai paskaiciuoji, kiek valandu reiketu buti su vaiku, tai kaip ir nemazai susidaro....Siaip vaika priziuretu pensiinio amziaus moteris, kuri niekur nedirba (mano drauges anyta). Tai vat nzn koki jai atlygi pasiulyti (kad jos nenuskriausti, o ir kad savo seimos i bankrota nenuvaryti)... g.gif
*

mhm, patarimo del atliginimo duot negaliu, bet mano nuomone yra tokia, kad jaunos paneles geriau priziuri vaika, nes dar savo vaikuciu neturi ir todel labiau stengiasi ir labiau myli tuos vaikucius smile.gif
knopke*
QUOTE(crocs @ 2011 01 16, 15:53)
mhm, patarimo del atliginimo duot negaliu, bet mano nuomone yra tokia, kad jaunos paneles geriau priziuri vaika, nes dar savo vaikuciu neturi ir todel labiau stengiasi ir labiau myli tuos vaikucius smile.gif
*

mano nuomone kitokia...nors jaunu aukliu tikrai nepeikiu, jos buna geros drauges vaikams, moka su jais uzsiimti, bet mes ieskojom aukles, jau turincios savo suaugusiu vaiku, musu auklei 50 metu, esam patenkinta baisiausiai....man kazkaip tikrai patikimiau zmogus su praktika, ar susirgtu staiga, ar kas nutiktu, toks zmogus jau perejes savo gyvenime nemazai dalyku, o jauna auklyte-gali pasimest...as tik uz aukle su patirtim ax.gif
Indre1990s
QUOTE(Raselelyte @ 2011 01 15, 16:35)
*

Man uz tokia diena moka 50lt, bet dar ir palyginu, ir namus patvarkau ir mergaitei valgyt padaru, bet esu visai patenkinta smile.gif (ir zinau, kad dabar labai daug kam taip moka)
jei darbas yra valandinis, patikekit 5 lt yra tikrai mazai, pati uz tiek dirbau, laiko atmdavo daug o uzsidirbt nieko neuzsidirbdavau, nes i darba reikia ir susiruost ir atvaziuot ir gryzt, transporto islaidos, nuvaziuoji, o mama po 3 valandu gryzta, tei per savaite tarkim tokias 3 dienas atidirbi uzsidirbi 45 lt tai siutas net ima. doh.gif
knielita
QUOTE(stg @ 2010 09 09, 09:25)
Tai kad ir jus mazokai mokat ateinanciai tik retkarciais,tai kur gi dar maziau  g.gif
*

Mokejom tiek 2007 m. tada uz valanda aukles gaudavo 2,5-4 lt. biggrin.gif O ir musu auklyte nebuvo sakyciau tik retkarciais, veikiau dirbdavo 2-3 sav. i menesi, o kartais ir beveik visa menesi. sunus beveik nuolat sirgo, tad auklytei susidarydavo solidi suma biggrin.gif

Dabar valandinei auklytei, bet pagal pazintis mokam 5-6 Lt. uz valanda. Kvieciam labai retai ax.gif Pati pradejau dometis kiek kainuotu siuo metu auklyte kai vaikas serga, nes musiske turi nuolatini darbeli ir mus gali tik retai isleisti vakare ir tai neilgam verysad.gif Idomu kiek kaina kiltu jei priziureti reiktu dvynukus.
MO
QUOTE(MEET @ 2010 09 10, 19:55)
mes mokam 5 lt, dvi mergytes, 2 ir 6 m, nieko daryti nereikia, tik jas priziureti, kol einu i kirpykla ar darbo reikalus tvarkau...ir naktim pasilieka jei reikia, jei aukliauja vienai mergytei algos nemazinam..aukle-musu kaimyne, tad eiti toli nereikia, pakvieti ir nusileidzia is 5 auksto thumbup.gif dirba jau 2 metai pas mus, i mokslus mane isleidzia, ziema keliom parom dviese su vyru...
*

QUOTE(Sagabona @ 2010 09 15, 13:07)
*

kokiame mieste?
Regute131
QUOTE(MO @ 2011 02 27, 23:31)
kokiame mieste?
*

Tikriausiai kokiame nors mažame miestelyje.
ader_22
Mano sūneliui greitai 8 mėnesiai. Nuo 3 mėnesių turėjome auklytę (mano draugės mamą), kuri man išleisdavo per savaitę 2 dienas po 4-5 valandas mokytis (pati studijuoju ir namie susikaupti su mažiuku negaliu blush2.gif ). Dabar mūsų auklytei pasiūlė darbą buvusioje darbovietėje, tai man liūdesys totalus, nes seminarai, konferencijos ir kita veikla, o neturiu kam savo aukselio palikt. Intensyviai ieškau, bet kol kas nieko nerandu (ieškau per pažįstamus, nes visai svetimo žmogaus tokiam mažam vaikiukui kaip mano tikrai nenoriu) ax.gif
*LATINA*
Gal kas patartumet, kur susirast gera valandine aukle kudikiui porai val per diena?
Ir kiek tai kainuotu Vilniuje?
Nikė9
Norėjau paklausti, koks dabar valandinis atlygis auklei Kaune? Jei pvz. du kart per sav. po penkias val.? Ką papildomai suteikiat : ar apmokat transporto išlaidas, ar maisto duodat ar kt.? Nežinau kaip derėtis su savo aukle, kas yra norma,o kas ne?
Deimantuke*
Manau, atlygis priklauso dar nuo to ka Jusu aukle darys, ko is jos reikalausite
mangustas
QUOTE(LaChicaLatina @ 2011 10 19, 17:39)
Gal kas patartumet, kur susirast gera valandine aukle kudikiui porai val per diena?
Ir kiek tai kainuotu Vilniuje?
*

paprasykite mociutes geru draugiu pensininkiu,mes taip ir padareme ir mokame po 5 lt/val,paliekame jei turime reikalu ar skubiai reikia islekti, zmogu pazystame,ir pensininkei prie pensijos kapeikyte ir mums gerai
Kamėja
QUOTE(mangustas @ 2012 01 17, 13:26)
paprasykite mociutes geru draugiu pensininkiu,mes taip ir padareme ir mokame po 5 lt/val,paliekame jei turime reikalu ar skubiai reikia islekti,  zmogu pazystame,ir pensininkei prie pensijos kapeikyte ir mums gerai
*

O vat ka daryti kai tokiu mociuciu nei turim nei pazistam g.gif doh.gif
ramiai
Pasiskelbti savo laiptinėje, aplinkiniuose namuose, artimiausioje parduotuvėje , stotelėje... Apklauskite netoli vaikštinėjančių seniukų, jie dažnai vieni kitus pažįsta, patars, nurodys... Už pora val. nemokėsite daug, o dėl 10 litų niekas nevažiuos per visą miestą iki jūsų.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.