ramune78
2008 04 18, 09:36
QUOTE(monikiux @ 2008 04 16, 08:30) bet sakyk, juk kiek beplaukiotum, to napakanka svoriui numesti, reikia ir kažkokį mitybos režimą turėti? kokiu intensyvumu plaukiojai? Mano tikslas nėra numesti svorį, svoris mane tenkina, turėjau tik pilvuką, kuris apmažėjo. Kaip ir rašiau dabar reikia stiprinti pilvo raumenis. O plaukiu intensyviai t.y. pirmyn ir atgal be pertraukos, po to trumpai pailsiu ir vėl . Plaukiu ne kaip ežere pasiplaukiodama, o laikau tempą. Valgyti po 18 nevalgau, tik kokio kefyro stiklinę. Šiaip labai savęs neriboju dėl maisto, bet ir nepersivalgau stengiuosi mažiau saldumynų. Plaukimas man labiau patinka nei treniruokliai ir t.t. Papildyta:Pirmyn plaukiu kraulio stiliumi, atgal ant nugaros. Pavargus šiaip nugara, be rankų judesių.
princesyte
2008 05 10, 10:26
Man plaukimas Einu 5-6 kartus per savaite jau pora menesiu, tai galiu pasakyti, kad net per tuos du menesiu rezultatai akivaizdus (bent jau man  ), siaip svoriu niekada nesiskundziau, todel ne toks mano tikslas buvo, bet nugaros man nebeskauda (del to ir pradejau eiti), kojos tokios na stangresnes pasidare, beveik kaip nulietos, uzpakaliukas pastangrejo, pilvo presa visada turejau tai neturiu pasakyt, o ant ranku tokie faini raumenukai atsirado  zodziu visoms rekomenduociau  vienintelis minusas - chloras - tos, kurios eina daznai pasiruoskit kremus odai  ir kaukes plaukams  na bet man nauda viska atperka
Pumpuryte
2008 05 10, 12:21
QUOTE(princesyte @ 2008 05 10, 10:26) Man plaukimas Einu 5-6 kartus per savaite jau pora menesiu, tai galiu pasakyti, kad net per tuos du menesiu rezultatai akivaizdus (bent jau man  ), o kaip plauki? papasakok savo "treniruote"
princesyte
2008 05 19, 14:01
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 05 10, 13:21) o kaip plauki? papasakok savo "treniruote"  tiktai krauliu plaukiu, pirma savaite vos tris ratus perplaukdavau - visos bedos buvo, ir nepaplaukdavau ir padusdavau, ir vanduo i nosi pribegdavo ir akiniai blogi buvo (blogam sokejui kaip sakant ir kankaliukai trukdo  ), bet po truputi po truputi ir dabar jau 20 ratu plaukiu krauliu  pirmyn atgal pirmyn atgal  man varlyte kazkaip per letai gaunasi.. na as toks zmogus - man reikia greit greit greit ir tada pailset  o kam labiau prie sirdies varlyte tai gal ir taip geri rezultatai gautus.. nezinau nebandziau p.s. jeigu kuri is jusu sugalvos krauliu bandyt - as parekomenduociau sporto prekiu parduotuvese yra toks dalykas- nosies spaustukas, kainuoja lyg ir 19 litu, bet man labai padejo.. turbut neplaukiociau dabar jei nebuciau jo radus.. as nieko negalejau padaryt - kad ir kaip bandyciau ta nosi uzspausti (atseit kaip plaukikai) - vistiek man vandens pilna nosis, o gi kaip grauzia
Pumpuryte
2008 05 19, 14:10
QUOTE(princesyte @ 2008 05 19, 14:01) kiek kartų bandžiau krauliu tai skęstu aš tik varlyte plaukioju pirmyn atgal daug kartų, po to pasiemu lentą arba tą spagetti ir ištiesus rankas plaukiu keletą kartų pirmyn atgal.
princesyte
2008 05 20, 07:14
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 05 19, 15:10) kiek kartų bandžiau krauliu tai skęstu aš tik varlyte plaukioju pirmyn atgal daug kartų, po to pasiemu lentą arba tą spagetti ir ištiesus rankas plaukiu keletą kartų pirmyn atgal.  tai ir varlyte manau gerai, kojos daug dirba  svarbu tik stengtis  .. as matau tokiu moteru baseine, kurios kas viena rata ant i jacuzzi, arba i kokia pirti, tai is tokio sportavimo nemanau kad kokia zymi nauda butu
shlepsė
2008 05 20, 20:44
QUOTE(princesyte @ 2008 05 20, 08:14) tai ir varlyte manau gerai, kojos daug dirba  svarbu tik stengtis  .. as matau tokiu moteru baseine, kurios kas viena rata ant i jacuzzi, arba i kokia pirti, tai is tokio sportavimo nemanau kad kokia zymi nauda butu  tai ju ir formos kitokios
Pumpuryte
2008 05 21, 08:13
o plaukiant varlyte ar pakankamai dirba nugaros raumenys? man skauda juosmenį ir strėnas
Regresia*
2008 06 06, 22:18
O koks maudymukas labiausiai tinka vandens aerobikai, plaukimui? Planuoju pradet lankyt, tai pagalvojau, kad su bikiniu nelabai tikriausiai?
Pumpuryte
2008 06 09, 07:55
QUOTE(Shape @ 2008 06 06, 22:18) O koks maudymukas labiausiai tinka vandens aerobikai, plaukimui? Planuoju pradet lankyt, tai pagalvojau, kad su bikiniu nelabai tikriausiai?  Kai buvau aqua gimnastikoj su dviejų dalių maudymke, tai nuo įvairių judesių mano maudymkės viršus "lipo" į viršų Dabar einu tik su ištisiniu  ir šiaip jis patogus, nereikia taisytis, plauki ir džiaugiesi plaukimu, o ne galvoji kaip atrodai ir ar niekas nesimato
Regresia*
2008 06 09, 22:09
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 06 09, 06:55) Kai buvau aqua gimnastikoj su dviejų dalių maudymke, tai nuo įvairių judesių mano maudymkės viršus "lipo" į viršų Dabar einu tik su ištisiniu  ir šiaip jis patogus, nereikia taisytis, plauki ir džiaugiesi plaukimu, o ne galvoji kaip atrodai ir ar niekas nesimato  Et paveluotas atsakymas  paskubejau ir jau bikini nusipirkau, dabar lips man viskas i virsu
Pumpuryte
2008 06 10, 07:10
QUOTE(Shape @ 2008 06 09, 22:09) Et paveluotas atsakymas  paskubejau ir jau bikini nusipirkau, dabar lips man viskas i virsu  taigi pravers tas bikinis pliaže
Žaliaskarė
2008 06 12, 20:12
Plaukimas labai i nauda figurai  visa kuna tiesiog apgludina vanduo - formos  pasidaro
"Ramune"
2008 07 08, 16:41
Na sauniai cia pasakojat.... Ir as noriu.....to vandenuko malonumo paragaut....
devintas dangus
2008 08 27, 14:11
Labiai reikia atsiliepimu apie Linijos ir Mastaičių baseinus.Kaip ten aplinka, kaip ten viskas, kurį geriau rinktis?Ar labai sausakimsa vakarais zmoniu buna?Ar geriau diena eit?
Pumpuryte
2008 08 27, 14:26
QUOTE(devintas dangus @ 2008 08 27, 14:11) Labiai reikia atsiliepimu apie Linijos ir Mastaičių baseinus. "Linijos" pliusai: -patogi vieta -viskas modernu -gražūs treneriai -aqua gimnastika - yra mažas šltas baseinelis-jacuzzi minusai:-brangu -nedidelis baseinas -žiauriai daug žmonių vakare -nors ir didelė persiringimo patalpa, bet kai būna daug moterų tai ne itin malonų matyt visas tas moteriškes "visam gražume" -daug jaunų panelių ten ateina pademonstruot strainas figuras ir pakabint vaikinus Mastaičių "pliusas":- pigu - nelabai daug žmonių "minusai":-toli važiuot
devintas dangus
2008 08 27, 15:03
QUOTE(Pumpuryte @ 2008 08 27, 17:26) "Linijos" pliusai: -patogi vieta -viskas modernu -gražūs treneriai -aqua gimnastika - yra mažas šltas baseinelis-jacuzzi minusai:-brangu -nedidelis baseinas -žiauriai daug žmonių vakare -nors ir didelė persiringimo patalpa, bet kai būna daug moterų tai ne itin malonų matyt visas tas moteriškes "visam gražume" -daug jaunų panelių ten ateina pademonstruot strainas figuras ir pakabint vaikinus Mastaičių "pliusas":- pigu - nelabai daug žmonių "minusai":-toli važiuot Aciu O gal koki kita baseina rekomenduot galetumet kaune? Pvz,kaip Undinej?Girdejau ten ir liuksines pirtys yra.Taciau ju internetiniame puslapyje jokios info nera apie tai.Idomu ir apie Undine atsiliepimus butu isgirst.O gal dar geresniu baseinu yra?Noreciau pradet lankyt baseina,bet kazkaip labai mazai info randu apie juos
QUOTE(devintas dangus @ 2008 08 27, 15:03) Aciu O gal koki kita baseina rekomenduot galetumet kaune? Pvz,kaip Undinej?Girdejau ten ir liuksines pirtys yra.Taciau ju internetiniame puslapyje jokios info nera apie tai.Idomu ir apie Undine atsiliepimus butu isgirst.O gal dar geresniu baseinu yra?Noreciau pradet lankyt baseina,bet kazkaip labai mazai info randu apie juos  na gali pabandyt 4-vid. as ten gydomasias mankstas ir viena karta baseinas..tai visai nieko...gali pasiprasyr ir svorio mazinimo programos,yra vandens aerobika...minusas tas kad jusu amziaus mazai zmoniu ten lankosi nebent savaitgaliais, nes daznai vyksta spec.uzsiemimai del stuburo jaunimui,vaikams, ir kur nori tapt plaukikais mokinas i irgi daugumoj jaunimas,vaikai...  bet man ten patynka
ruda lape
2008 08 31, 12:47
QUOTE(devintas dangus @ 2008 08 27, 16:03) Aciu O gal koki kita baseina rekomenduot galetumet kaune? Pvz,kaip Undinej?Girdejau ten ir liuksines pirtys yra. Buvau undinės pirtyse- labai  Bet baseino kažkaip neužmačiau... O Mastaičiuose tai kaip kada dėl žmonių- kartais labai daug būna, ypatingai savaitgaliais, kai šeimos su vaikais sueina. Nors šiaip- paprasta ir patogu...
WeenUOGE
2008 11 22, 20:12
Indrepac
2008 11 24, 12:19
Sveikutės, Norėjau paklausti: Kokius akinius plaukimui naudojate. Nes tomis dienomis kai einu ryte į baseiną, visą dieną mano paaikiai būna pabrinkę. Matyt bus nuo akinių nuspaudę. Gal yra akinių kurie tokios meškos paslaugos nedaro.
Tekę (galima sakyti) profesionaliai plaukti 10 metų ir kol kas tai vienintelis sportas, kurį vertinu kaip netraumuojantį ir sveiką daugeliu prasmių. Na iš tikrųjų, kaip paauglės, tai pečiai praplatėjo. bet kadangi dabar užsiauginau lašinukų (tiksliau visą kumpį  ) ant užpakalinės dalies, tai džiugu, kad bent proporcijos tarp pečių ir klubų išsilaikė. Šiaip pagrindas turbūt yra nugaros raumenų ir kvėpavimo stiprinimas, o pridėjus subalansuotą dietą galima sveikai numesti papildomus kilogramus. O jeigu dar ir pirtelė po baseino, tai išvis idealu - dar ir oda pasidžiaugia. QUOTE Kokius akinius plaukimui naudojate. Nes tomis dienomis kai einu ryte į baseiną, visą dieną mano paaikiai būna pabrinkę. Matyt bus nuo akinių nuspaudę. Gal yra akinių kurie tokios meškos paslaugos nedaro. Na po treniruočių visi pareidavome su "fanarais" ir dar neblogais... Šiaip jeigu nenorite dirginti akių sporto prekių parduotuvėse galite apieškoti akinukų su minkštesne kempinėle aplink akis. Pabrinkimas spėju vis tiek bus, bet bent jau ne toks.
karolisd
2008 12 18, 12:29
labas, kazkaip atsitiktinai radau sita tema google, o kadangi pats nemazai plaukioju, tai pagalvojau atsakysiu  del tu "fanaru" nuo akiniu: reikia rasti tokius akinius, kurie labai gerai priglunda prie veido ir neleidzia vandens. Tada nera butina juos smarkiai prispausti - tiesiog pridedi prie akiu ir jie "prilimpa". Kuo maziau spaudziami akiniai - tuo mazesni "fanarai" lieka po plaukimo  As asmeniskai pakeiciau 3-4 akinius kol radau tinkamus. Beje, brangiausi tikrai nebutinai geriausi... Kitas dalykas - akys kazkaip prie to pripranta, ir po poros savaiciu tie fanarai sumazeja, o kol issiprausi/apsirengi/iseini is baseino - praktiskai is viso nesimato. Nu moterys gal siek tiek jautriau i tai ziuri, tai dar galima uzmesti puse valandos "reabilitacijai nuo fanaru"  Del staigiai platejanciu peciu tai manau neverta sukti galvos - as plaukiu po 2km, 3 kartus per savaite, praktiskai be sustojimu ir nepanasu kad mano peciai per kuria nors vieta platetu, nors as buciau nieko pries  Vandens/chlorkes patekimas i nosi/kvepavimo takus reiskia kad kazkas negerai su plaukimo technika. Kai tik pradejau plaukioti - iskvepdavau ora po vandeniu per nosi - kad nepribegtu. Dabar net ir to nereikia - iskvepiu per burna, o nosyje tiesiog palaikau pakankama slegi kad vanduo nebegtu i vidu. Jei pastoviai "prisikvepuoji" chloruoto vandens - jis sukelia alergine reakcija (bent jau man), ir vietoj sustiprinto imuniteto gali gautis atvirkstinis efektas  O siaip plaukioti yra suuuuper smagu ir sveika
Magnifique
2008 12 19, 22:50
Aš plaukioju jau 6 metus ir tikrai negalu pasakyt,kad labai figūrą gerina.Yra vistiek pas mane riebaliukų ant pilvuko,bet po riebaliukais raumenukai slepiasi.Ir šiaip plaukiodama labai padidinau raumenų kiekį,turbūt todėl pradėjo augt svoris,nes derinau plaukimą su jojimu ir kojos,rankos apaugo raumenukais
karolisd
2008 12 20, 05:12
Ilgu distanciju plaukimas yra cardio treniruote. Norint aptureti grazia figura, yra butina plaukima derinti su jegos pratimais, ty treniruokliais, stabilumo kamuoliais ir pan. Priesingu atveju poodinis riebalu sluoksnis - neisvengiamas. Taciau istvermes ir malonumo atzvilgiu - nieko nera geriau uz plaukima
+ dar maista derint, jei to nederinsi isvis nieko nebus, nei su treniruokliais\ Eisiu i baseina vel po naujuju, laukiu nesulaukiu
Gal ir keistai klausimas mano nuskambes bet va idomu pasidare - kiek yra budu plaukimo? As zinau varlyte, krauli, delfina (cia po vandeniu) ir drugeli. Ar tai viskas?
labukas, neturejau kantrybes perskaityti visus iki vieno postus, tai sori jei kartosiu kazka. Merginos, plaukimas, be abejo, puiki treniruote, as ji propaguoju kartais vietoj kardio po treniruokliu. Atpalaiduoja, nuramina ir t.t., bet.... LABAI SVARBu teisingai plaukti. Suniukai ir varlytes kaip ipratusios moteriskes - netinka. Taip galima pakenkti nugarai dar labiau. Kunas turi buti tiesus, visas stuburas - tiesus. Jeigu plaukiate issirietus kad nesuslapti plauku - BLOGAI!. Kas norit tikrai geros naudos is plaukiojimo - pirmiausia ismokite taisyklingai plaukti ir taisyklingai KVEPUOTI. Nesamone kad taip plaukti gali tik profai, jutubeje pilna filmuku kaip taisyklingai plaukti, ir ten TIKRAI nera suniuko stiliaus plaukimu. Pabandykit, tai bus kartu ir pramoga, ir sportas. Kai mokate teisingai plaukti (free-style, ar krauliu, nesvarbu, o geriausia - maisyti) ir KVEPUOTI, tada galite nuplaukti daugiau (greiciau), tada tkrai veikia visi raumenys, ir nekenkiat savo nugarai. Taip taip, tik tada NEKENKIAT, o padedat nugarai. Sekmes. Bet is esmes tai svarbiausia kad judeti, o ne sedeti namie prie keptu bulbiu. Judam judam!!!
burning_sunflower
2010 10 12, 08:50
Aš nuo praeitos savaitės pradėjau lankyti lazdynų baseiną. Tai kaip kažkas jau minėjo, po baseino svarbiausia tik neprisivalgyti.. o savijauta tai super!! Vakar buvau, tai ir šiandien jaučiu kad raumenys padirbėję. daugiausia plaukiu krauliu ir laisvu stiliumi..  ir nugara dar, ir taip gerą valandą..
Maniunia2004
2010 11 08, 13:30
Ar labai pasikeite lazdynu baseinas po remonto? Noreciau pradet lankyti, bet niekur nerandu atsiliepimu kaip kas ten yra.Ar daug zmoniu buna?ar yra pirtis? Aciu
sveikos merginos, man irgi labai svarbu, kaip ten tam Lazdynu baseine? Planuoju lankyti jau nuo antradienio, butu saunu atsiliepimu pasiklausyti?
Kalalina
2011 02 02, 15:20
Sveiki tėveliai, siūlau Jūsų vaikučiams išmokti plaukti Vilniuje. Juk ypač vasaros metu dažnai susiduriame su vandens telkiniais, todėl mokėjimas plaukti yra ne tik privalumas, bet galima sakyti tai būtinumas, kadangi nuo to gali priklausyti net mūsų gyvybė. Kiekvienas iš mūsų jau embrioninėje stadijoje būname apsupti vandens, todėl gimstame su plaukimo įgūdžiais, tačiau vėliau šie įgūdžiai dingsta, atsiranda baimė, kuria įveikdami mes vėl išmokstame plaukti. Būrelyje vaikas bus mokomas plaukti visais sportiniais plaukimo būdais: nugara, krūtine, laisvu stiliumi, delfinu bei įgis nardymo įgūdžių. Ugdytinis susipažins su pratimais ir žaidimais, kurie ugdo jėgą, lankstumą, šoklumą, koordinaciją, kūrybiškumą. Užsiėmimų metu bus skatinama gera nuotaika bei tolerancija. Vaikai išmoks taisyklingai plaukti skirtingais plaukimo būdais, sustiprės fiziškai, geriau pažins save, įgis pasitikėjimo savimi ir sustiprės imuninė sistema. Detalesne informacija satkunaite.karolina@gmail.com vaikai priimami nuo 6metuku.
tomas.t123
2011 03 13, 22:20
Sveiki, siūlau Jūms ir Jūsų vaikams išmokti plaukti. Vaikai priimami nuo 5 metukų. Treniruotės vyksta laika suderinus individualiai (Tomas 864850594), galima lankyti 7 kartus per savaite, ryte arba vakare Baltų pr.16 Oaze . Kaina: 8 kartai 124 lt vaikams, suaugusiems 8 kartai 200 lt. Galima atsiskaityti impuls dovanų kuponais. Apsilankymo trukmė - 1.5 valandos Tomas Tauterys Mob. tel.: 864850594 1 kartas 1mėn./8 kartus Mokymas plaukti-individualios treniruotės (vaikas) 30 168 Mokymas plaukti-individualios treniruotės (suaugusieji) 35 200 Mokymas plaukti grupė 17 124
Dennise
2011 03 28, 17:27
Labas, norėjau paprašyti pagalbos. Gal galėtumėte užpildyti anketą apie Klaipėdos baseinus. Ji visiškai anonimiška, tereikia Jūsų nuomonės. Dėkoju  www.manoapklausa.lt/apklausa/264168491/
Dennise
2011 04 12, 14:55
QUOTE(Dennise @ 2011 03 28, 17:27) Labas, norėjau paprašyti pagalbos. Gal galėtumėte užpildyti anketą apie Klaipėdos baseinus. Ji visiškai anonimiška, tereikia Jūsų nuomonės. Dėkoju http://www.manoapklausa.lt/apklausa/264168491/
LillMiss
2011 05 12, 10:00
Bandau ikelti nuotrauka, nekreipkite demesio
LillMiss
2011 05 12, 11:02
Dingusi_diena
2011 05 12, 12:45
Plaukiojau baseine visa menesi, 3-4 dienas per savaite, ir rezultato jokio. Nes parejus namo uzpuldavo zveriskas apetitas
grmarti
2011 05 17, 14:41
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 05 12, 12:45) Plaukiojau baseine visa menesi, 3-4 dienas per savaite, ir rezultato jokio. Nes parejus namo uzpuldavo zveriskas apetitas  Plaukiojau baseine nuo rugsėjo iki balandžio vidurio, 2 kartus per savaitę lankiau plaukimo tobulinimo treniruotes, tikrai intensyvios, ir po treniruočių nieko nevalgydavau, nors žvėriškas apetitas buvo, bet riebaliukai mano nesumažėjo  Nors turėjau tokią slaptą mintį  Tačiau nė karto nesirgau jokia peršalimo liga, nors visi aplinkui tik ir čiaudėjo bei slogavo ypač žiemos metu. Ir nuotaika po treniruočių būdavo fantastiška, dar daugiau energijos pasikraudavau. Dabar nelankau, nes turiu kol kas nepraeinantį akių uždegimą, gydytoja rekomendavo susilaikyti nuo plaukiojimo baseine, įdomu ar čia nuo chloruoto vandens  Tai kai tik praeis, nuo rugsėjo vėl žadu startuoti
ir as uzsimaniau
Dingusi_diena
2011 07 25, 18:15
QUOTE(grmarti @ 2011 05 17, 16:41) nes turiu kol kas nepraeinantį akių uždegimą, gydytoja rekomendavo susilaikyti nuo plaukiojimo baseine, įdomu ar čia nuo chloruoto vandens Mano akys taip pat jautrios, tai po pasiplaukiojimų kitą dieną visada jas keistai skausnodavo. Chloras tikrai gero neduoda akims
|
|