lengvute
2004 05 21, 10:25
Kokius labiausiai mėgstat, dažniausiai perkat? Kur labiausiai apsimoka? Ieškau kur nors skanių juodų ikrų, bet man tie pigūs-neskanūs, į geresnius baisu pažiūrėt dėl kainos  Kokių žuvų ikrus perkat? Aš labai mėgstu silkės ikrus valgyt su virtom bulvėm, skanu ir stinta pakepta su ikrais Ar valgot tik su batonu ir sviestu ikrus, ar dar kaip nors patiekiat, darot patiekalus?Ar tik svečius vaišinat, ar ir šiaip pasimėgaujat? Labai gražiai ikrais mačiau puoštus (apibarstytus) šaltus patiekalus
O as turiu 0.5l karsiu ikru. Ka su jais daryti? Gal koki kaciuka pamaloninti?
siaip su ikrais atsargiau,mano pazistama siaubingai buvo jais apsinuodijuslabai veme,viduriavo,isbere. ikru galiojimo data tikrai dar buvo nepasibaigus,o matomai zmogus nezinojo,kad yra alergiskas jiems. kiek atsimenu tai buvo raudonieji ikrai.
Man pvz. skaniausi raudoni ikrai užtepti ant baltono su sviestuku. Užsigerti šampanu.  . Rekomenduoju
Man tai labai patinka ikrai, tie kur būna kai nusiperki karšto rūkymo strimeles. Fantastika. Ir dar patinka menkių kepenų ir ikrų paštetas, apie 3Lt kainuoja, bet labai skanu. Ir baltyminius valgau, bet jie gi ne tokie. Žodžiu, man patys pačiausi, kol tikrų neįperku, yra rūkyti karšto rūkymo strimelių, bet jū nevisada jose galima rasti, o jau kai randi, ach net dabar seilės tįsta.
| QUOTE (Lona @ 2004 05 22, 09:05) | | Man tai labai patinka ikrai, tie kur būna kai nusiperki karšto rūkymo strimeles. Fantastika. Ir dar patinka menkių kepenų ir ikrų paštetas, apie 3Lt kainuoja, bet labai skanu. Ir baltyminius valgau, bet jie gi ne tokie. Žodžiu, man patys pačiausi, kol tikrų neįperku, yra rūkyti karšto rūkymo strimelių, bet jū nevisada jose galima rasti, o jau kai randi, ach net dabar seilės tįsta. |
Kas ten per menkiu kepenu ir ikru pastetas?  Tokio nemaciau
labiausiai patinka raudoni ikrai, pagaminti rusijoje,bet fasuoti cia. yra maximoje
skonio reikalas, bet man asmeniskai tai ar ikrus valgyti ar sauksta druskos. Nepatinka nei juodi nei raudoni.
| QUOTE (Danguole55 @ 2004 05 22, 23:20) | Kas ten per menkiu kepenu ir ikru pastetas? Tokio nemaciau |
Jo yra toks, menkių ir kepenų paštetas.
| QUOTE (Lona @ 2004 06 28, 17:50) | | Jo yra toks, menkių ir kepenų paštetas. |
O kaip jis atrodo  Prie ko padetas buna parduotuvej  Gal galima placiau
Padėtas prie konservų, o dėžutė labai panaši į menkių ikrus, tik užrašyta: menkių kepenų ir ikrų paštetas. Kaina irgi nelebai skiriasi.
Pabandysi, patiks. Netaip sausa, kai vien ikrai.
addicted
2007 01 03, 20:11
patys brangiausi ikrai yra Belugos,is ersketo  Siaip man skaniausi yra juodieji ikrai ir labai skanu valgyti su blynais,truputi grietines ir saukstelis ikru
man irgi skaniausi juodi ikrai
ja ikra skanu bet kur jos gaut neprifarsiruotos konservantu ir kitokio velnio.. kai paskaitai sudeti kad ir uz 40lt indelis tas pats s.
nothing sweet
2007 01 05, 23:23
jataus, kaip ikrų paskaičius užsimaniau... pamenu, buvau tokiam pobūvy pas ruskius šiauriečius... tuos ikrus šaukštais kabinom, degtine užgėrėm - dabar net patikėti sunku...  draugai pasakojo, kad rusijoj puse litro raudonųjų lašišos ikrų už 25 Lt galima nusipirkti, bet paprašiau pažįstamo ta kryptimi važiavusio pasidairyti, tai kainos labai jau primena mūsiškes... šiaip dar pagalvojau - būdavo anksčiau silkės be galvų (aišku, jų ir dabar yra, bet ka čia, žmogau, pirksiterliotis, kai file yra  ), tai jose tokiu galingu, dideliu, kietu ir labai surių ikrų būdavo.. niam niam... jeigu dabar taip populiaru silkė file, tai tuos ikrus galėtų gi atskirai pardavinėti...
O kokie jusu visu atsiliepimai butu del dirbtini ikru?
saulutem
2007 01 15, 16:57
geri... pagrinde tik dirbtinius ir perkam, nes tik juos iperkam... labaiu patiku raudoni, nes suresni, o juodi kartais buna nelabai kokybiski- spalava isblukusi, netolygi ir pan. ne dirbtinius ikrus perkam baltarusijoje - jie tokie balti ir smulkus, kokios butent zuvies neatsimenu...
Izabele
2007 01 27, 22:47
Neperku dirbtiniu, as ju nesuprantu  Ne, nu rimtai, kam leist pinigus uz kazkoki beverti sultinio zele  O tikru ikru nedidelis kiekis ne toks jau ir brangus bent retkarciais pasmaguriaut
irmulia
2007 01 29, 11:39
raudonuju ikru ir surio salotos
reikes: 1/2 indelio tikruju raudonuju ikru, 1/2 indelis juoduju dirbtiniu ikru (geresni uz didesne kaina) 300 g fermentinio surio (bet ne surio produkto!) Helmans majonezo
Fermentini suri supjaustyti labai smulkiais kubeliais-kuo mazesni kubeliai tuo skanesnes salotos, suberti i inda, deti po puse indelio raudonuju ir juoduju ikru, bei sumaisyti su tokiu kiekiu majonezo, kad nebutu nei per sausa nei per skysta.
Sios salotos skaniausios su pakepta mazu sumustinuku duonele (maximoje po 1,99 lt kainuoja berods):
Dziuveseliams: 1-2 p. sumustinuku duoneles 1 p. Seimininkes sviestelio
duonele patepti labai plonu sluoksniu seimininkes sviesteliu ir kepti orkaiteje kol graziai paruduos, taps traskiais dziuveseliais.
Na stai: belieka salotas uzdeti ant dziuveseliu ir pateikti tiek su vynu tiek su geru alumi.
Skanaus!
mamos , gal zinot ar / kur galima Klaipedoje nusipirkti nedirbtinius ikrus .... ?
QUOTE(wia @ 2007 12 24, 16:42) mamos , gal zinot ar / kur galima Klaipedoje nusipirkti nedirbtinius ikrus .... ? Beveik kiekviename prekybos centre
labai megstu raudonus ikrus  dazniausiai darausi sumustinukus. Minkstas, sviezias batonas, sviestas ir ikrai  mmm
O daugiau jokiu receptu apart su sumustiniu duona..? O va ta misraine reiks isbandyt
sveikutes, mano vyras ir as labai megstam raudonuosius ikrus ir visada turim ju saldytuve (gaunam pigiau  ), tik kad va jau kazkaip pradeda pabosti tepti ant duonos, gal kas zinot kokiu skaniu receptu, nustebinciau MB
Pirmoji
2008 04 13, 13:55
Gal skamba ne kaip, bet aš ikrus valgau su juoda duona  ir citrina. Kas ragavo sakė, kad su batonu skaniau, bet tik ne man
Man skaniausi raudoni, ant prancūziško batono užtepu šeimininkės sviesto ir ikrus uždedu, labai skanu
Tarakoniukass
2008 04 22, 17:40
mamos siulau savo ikru recepteli,reik sviezios zuvies ikru,kiausinio,prieskoniu,miltu sumaisai blynine tesla ir kepi blynelius galima valgyti karstus ir saltus,uzsideti majonezo.labai labai paprasta o kaip skanu  pabandykit as dariau net savo gimtadieniui mazus blynelius iskepiau, gavosi isgaubti tarsi dubeneliai dar ydejau raudonuju ir juoduju dirbtinu ikru labai graziai atrode ir visi gyre
londonas
2008 04 24, 11:25
Sveikutes, mano vyras zvejys ir labai megsta visokius patiekalus is zuvytes,o ypac patink patiekaliukai is zuvyciu ikru,gal galit pasiulyti kokiu receptuku,as nesu niekada tokiu patiekaliuku gaminus,jo mama visada pasirupindavo patiekaliukais,bet as ir pati noreciau kazka idomaus pagaminti. gal atsiras mamyciu kurios gales man kazka patarti
rusaite
2008 04 28, 20:58
QUOTE(Tarakoniukass @ 2008 04 22, 18:40) mamos siulau savo ikru recepteli,reik sviezios zuvies ikru,kiausinio,prieskoniu,miltu sumaisai blynine tesla ir kepi blynelius galima valgyti karstus ir saltus,uzsideti majonezo.labai labai paprasta o kaip skanu  pabandykit as dariau net savo gimtadieniui mazus blynelius iskepiau, gavosi isgaubti tarsi dubeneliai dar ydejau raudonuju ir juoduju dirbtinu ikru labai graziai atrode ir visi gyre  kepu tokius, tik man ju spalva negrazi  ir kietoki gaunasi, bet siaip skonis neblogas( gaila, seimyna nevalgo, reik man vienai dorot  ) Papildyta:Su bet kokios spalvos ikrais darau tokius sumustinukus: sutarkuoti fermentinio surio; sutarkuoti virtu kiausiniu( su burokine tarka); smulkiai, pusziedziais supjaustyti poro( galima patrinti saujoje, kad nebutu kieti); ideti ikru ir majonezo ir uztepti ant batono ar sumustiniu duonos trikampiuku. Skanaus
 o as tai valgau su jauis sumustinius ir kazkaip vis neatsibosta
Agniska
2008 05 17, 12:18
Na, ypatingo nieko nežinau,bet aš juos paprieskoniuoju žuvų prieskoniais,ir kepu,man labai skanu,jie šiek tiek paskrunda,traška burnoje,niam niam
as irgi labai megstu juos tiesiog vienus keptus, net nezinojau kad yra kazkokie is ju patiekalai
Kazkur valgiau lietinius blynus, ant kuriu uzmetyti raudonieji ikrai. Labai skanu. Nors as tikrus raudonus ikrus galiu valgyt be nieko O jus cia apie tikrus ar dirbtinius daugiau kalbat?
nothing sweet
2009 05 25, 00:16
QUOTE(Lillly @ 2008 08 16, 12:04) Kazkur valgiau lietinius blynus, ant kuriu uzmetyti raudonieji ikrai. Labai skanu.
ir labai dailiai atrodo
QUOTE(Lillly @ 2008 08 16, 13:04) Kazkur valgiau lietinius blynus, ant kuriu uzmetyti raudonieji ikrai. Labai skanu. Nors as tikrus raudonus ikrus galiu valgyt be nieko O jus cia apie tikrus ar dirbtinius daugiau kalbat? labai skanu lietiniai su ikrais,o namu salygom,tai receptukas toks: istepti lietini blyna grietine,pageidautina riebesne  deti plona sluoksni raudonu ikru ir uzbarstyti smulkintais svogunais  susukti ir......niam niam
%ziema%
2009 12 23, 16:55
QUOTE(Agniska @ 2008 05 17, 14:18) Na, ypatingo nieko nežinau,bet aš juos paprieskoniuoju žuvų prieskoniais,ir kepu,man labai skanu,jie šiek tiek paskrunda,traška burnoje,niam niam  QUOTE(foox @ 2008 05 20, 01:30) as irgi labai megstu juos tiesiog vienus keptus, net nezinojau kad yra kazkokie is ju patiekalai nlb supratau... ir pirma karta girdziu kad ikrai kepami.....ai cia jus apie zalius kalbat tada supratau o gal gali kas kokiu rimtesniu recepciuku parasyt, na apart tokiu kad uztepam svisto ant batono ir su ikrai kramsnojam....gal zinot kaip..kas nors idaryta ikrais...ar dar misraine kokia
kutikutule
2009 12 30, 14:30
dar vienas receptukas su ikrais: reikia, krabu lazdeles susmulkinti, sudeti raudonuosius ikrus ir sumaisyti su helmans majonezu ir tept ant pakepintos duonos (baltos). Galima ir ant ne kepintos. niam niam
irmulia
2010 03 30, 20:27
| i |
| FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:
1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!
2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.
3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.
4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.
5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.
6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.
7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |
due drops
2010 12 01, 18:45
QUOTE(Lona @ 2004 05 22, 10:05) Man tai labai patinka ikrai, tie kur būna kai nusiperki karšto rūkymo strimeles. Fantastika. Ir dar patinka menkių kepenų ir ikrų paštetas, apie 3Lt kainuoja, bet labai skanu. Ir baltyminius valgau, bet jie gi ne tokie. Žodžiu, man patys pačiausi, kol tikrų neįperku, yra rūkyti karšto rūkymo strimelių, bet jū nevisada jose galima rasti, o jau kai randi, ach net dabar seilės tįsta. Sitie man irgi labai skanus.Taip pat megstu silkes ikrus.Skaniausias patiekalas su ikrais:blyneliai su raudonais ikrais,apipilti trupuciu sviesto
QUOTE(yyla @ 2007 01 12, 09:11) O kokie jusu visu atsiliepimai butu del dirbtini ikru?  Aš dažniausiai irgi dirbtinius perku, labiau mėgstu raudonus. Nežinau kodėl, bet man dirbtiniai skanesni už natūralius, nes jie tokio macnumo turi Bet šįkart apsigavau  Nusipirkau jūros dumblių juodųjų dirbtinių ikrų (nes draugė labai gyrė), na skonis įdomus. Bet suvalgius man nelabai gera pasidarė, nevirškino man jų, ir šaltis pradėjo purtyti kaip apsinuodijus Todėl mečiau lauk, ir jaučiu dabar ilgam nenorėsiu jokių
miligerta
2011 04 08, 09:35
Mes darome sumustinukus: Formine duona + lydytas surelis+ ikrai ( mums skaniausi raudoni).
Perkune
2011 04 14, 11:01
Asmeniškai man dirbtiniai visiškai nepatinka  Skaniausi visgi lydekų naminiai. Tik juos tinkamai paruošti pakankamai sudėtinga. Bet už tai kas po to paragavę yra pirktinių nei į burną neima
kiska13
2011 04 17, 21:10
Man skaniausi raudoni naturalus ikrai"Keta",valgom ikru sumustinukus su pakepintu batonu ir trupucio sviesto.
lijo lijo
2011 04 18, 13:33
Skaniausia ikrą valgyti tiesiai iš indelio dideliu šaukštu ir dar šampanu užgerti  čia mano svajonių pusryčiai, pietūs ir vakarienė. O kol kas pasitenkinu retkarčiais sumuštiniais: batonas, sviestas, raudoni ikriukai ir švieži krapai
o man irgi skaniau su duona nei su batonu. karta dariau taip : pakepinau juoda duona patepiau seimininkes sviestu plonai uzdejau raudonu ikru ir po lasiuka citrinos + sampanas. gal ir neiprasta, bet man buvo labai skanu.
man skanu blynai (tiek lietiniai, tiek bulviniai) su raudonais ikrais. Perku 300 gr. po 28 Lt. Gal kas žino kur pigiau gauti?
Atlantida*
2011 09 21, 14:06
QUOTE(arlina @ 2011 07 03, 19:06) man skanu blynai (tiek lietiniai, tiek bulviniai) su raudonais ikrais. Perku 300 gr. po 28 Lt. Gal kas žino kur pigiau gauti? O kur čia už tokią kainą perki?
QUOTE(Atlantida* @ 2011 09 21, 16:06) O kur čia už tokią kainą perki? pas pažįstamą
due drops
2011 10 23, 01:08
QUOTE(lijo lijo @ 2011 04 18, 14:33) Skaniausia ikrą valgyti tiesiai iš indelio dideliu šaukštu ir dar šampanu užgerti  čia mano svajonių pusryčiai, pietūs ir vakarienė. Vulgaru
|
|