Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: gyd. Vitalija Stasiūnaitienė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
bulbul
Sveikos, gal kas gimdet pas gydytoja Vitalija Stasiunaitiene? o gal kas girdejot kokiu atsiliepimu apie ja? ji dirba Antakalny
zavute
QUOTE(AuringaS @ 2006 01 13, 21:03)
Sveikos, gal kas gimdet pas gydytoja Vitalija Stasiunaitiene? o gal kas girdejot kokiu atsiliepimu apie ja? ji dirba Antakalny
*

Sveika! Pries pat naujuosius gulejau antakalnio klinikose, man buvo nestumine toksikoze. Slykstus reikalas verysad.gif Musu palatos gydytoja kaip tik buvo Stasiunaitiene. thumbup.gif thumbup.gif gydytoja!!!! Labai silta, maloni, ne pirmos jaunystes - tad tikrai patirties nestokoja. Visuomet labai paprastai ir suprantamai viska paaiskina. Zodziu gydytoja is didziosios raides!!!!! Kalbejausi su nestuke.gif nestuke.gif , kurios visa nstuma pas ja lankosi, atsiliepimai superiniai. Ji dirba ne tik Antakalnio klinikoj, bet ir privaciai. Labai noreciau pas ja gimdyt, bet labai jau nesmagus atsiliepimai apie pogimdyvini skyriu. Ten ir lankymo valandos nustatytos, ir palatose ne po viena guli, ir kiek zinau vyrui neleidzia nakti pasilikt. Darant cezari vyra t.p. isvaro, nesvarbu, kad tau tik daline nejautra pritaikyta.
bulbul
as irgi Antakalny pas ja gulejau pries naujus metus, ji man patiko kaip palatos gydytoja, bet idomu kaip gimdymai pas ja?
Mojo
Mano draugė pas ją gimdė, liko labai patenkinta, bet kiek supratau, ji labai mėgsta skatinti gimdymus. Kai mano draugei artėjo gimdymas, ji turėjo kažkokių asmeninių rūpesčių (operavo mamą ar kažkas pan.), tai nutarė, kad mano draugei būtų geriau pagimdžius anksčiau laiko. Pasiguldė ir "išgimdė". Man tai nepatiktų toks planavimas, juk vaikas turi ateiti tada, kai užsinori jis, o ne gydytoja.
Na, bet tikėkimės, kad čia buvo atsitiktinumas.
dajanav
QUOTE(AuringaS @ 2006 01 13, 20:03)
*

Labutis,
As gimdziau pas sia gydytoja.Tai gydytoja is didziosios raides.Pagimdziau tris vaikus,bet tokios gydytojos neteko sutikti,ji yra atsidavusi savo darbui,ir ji atlieka su didziausia meile.Mano gimdymas buvo ilgas ir sunkus,o ji nuo manes nesitrauke ne minutes,dirbo virsvalandzius negailedama saves.Tikrai nesigailesit,jeigu pas V.Stasiunaitiene gimdysit thumbup.gif thumbup.gif Sekmes!
Neringiux
Cia tai geras mirksiukas.gif As irgi pries Naujuosius gulejau Antakalnio klinikose Stasiunaitienes palatoj. Man ji labai patiko, noreciau pas ja gimdyti. Pas ja pagimde 3 mano palatos kambariokes. Ir visos labai patenkintos. Tik neisivaizduoju kaip ja susirasti ir susitarti del gimdymo. Bandziau tartis su ja ligoninej, bet dar buvo mazas nestumas, tai ji liepe negalvoti apie gimdyma, nes dar anksti. ax.gif
Double Latte
Ji man kaip palatos gydytoja I-ą kartą super pasirodė.

bet gal per mažai palikom išvažiuodami, tai po to 'pagedo' truputuką.

Gal čia tik man taip.
O kai pogimdyvinėj budėjo, tai aš pakraupus buvau, kaip su mano palatoke pasielgė.
Urartu
Iš tikro - jei ne paslaptis -kaip pasielgė? Labai suintrigavai. Aš abu pas ją gimdžiau, tai galiu pasakyti tik tiek, kad kaip gydytoja tai ji tikrai labai profesionali. Nepasimeta jokiose situacijose, tiesiog gali jausti, kad viską t.y. visą situaciją kontroliuoja ir tvirtai laiko savo rankose. O manau, kad tai ir yra svrbiausia. Na ten visokių u-tiu-tiu -paglostymų, pakasymų tai nelabai gali tikėtis. Jos požiūriu - gimdymas tai rimtas darbas, kuriame romantikos (kaip ir visokių smilkalų su žvakėm ir panašių dalykų) nėra...
Karambola
Gimdžiau pas gyd. Stasiūnaitienę 2003 metų rudenį. Ją rekomendavo mano ginekologė. Man ji - gydytoja iš didžiosios raidės. Mano gimdymas buvo komplikuotas. Su gydytoja pirmą kart susitikau penktadienį. Buvo 36 nėštumo savaitė. Ji mane apžiūrėjo, pasakė, kad pasirodyčiau po gerų poros savaičių. Jei prasidės sąrėmiai, nejausiu judėsių ar nubėgs vandenys, lėkt į ligoninę ir paskambint jai. Sekmadienį nubėgo vandenys. Pasiskambinau gydytojai, ji tuo metu buvo Panevežy, bet į ligoninę atvažiavo labai greit, gal po pusantros valandos. Man gimdos kaklalis neatsidaręs buvo visiškai... Žodžiu, gimdžiau 12 val.
Pritariu leputei, nėra pas ją paglostymų ir nesitikėkit būt apšokinėtos. Man gimdos kaklelį atidarinėjo rankomis, o apie epidiūrą net nedrįsau užsimint... Bet būtent dėl to esu jai be galo dėkinga, pagimdžiau pati. Dabar gimdymą prisimenu kaip kažką nepaprasto, skausmai pasimiršo pirmąją akimirką, kai pamačiau savo mažąjį stebuklą! Po gimdymo ateidavo pas mane į palatą kelis kart per dieną, davė nemažai patarimų... Jei gimdyčiau antrą, net neabejočiau, pas kurį gydytoją. Nežiūrint į tai, kad Antakalnio žemesnysis personalas, o ir kai kurie gydytojai, žemiau kritikos ribos, bet tokie gydytojai, kai Stasiūnaitienė bei neonatologai padeda užmiršt visus nesmagumus...

QUOTE(Neringiuks @ 2006 01 18, 17:31)
Ir visos labai patenkintos. Tik neisivaizduoju kaip ja susirasti ir susitarti del gimdymo.
*

Turiu namuose (turėčiau turėt blush2.gif ) jos mobilų ax.gif Rašyk až 4u.gif
Karambola
Beje, ką dar norėjau pasakyt. Mergaitė gimė 36 savaičių. Jau gimdymo metu gyd. Stasiūnaitienė labai gražiai mus su vyru paruošė, kad vaikelis neišnešiotas, todėl gali neonotologai jį išsinešt į inkubatorių kelioms dienoms. Žodžiu, paruošė morališkai blogiausiam. Bet viksas vyko kuo puikiausiai, gavom įvertinimą 10 ir 10 balų pagal Apgar.
ryyd
4u.gif mes palatoje buvom dviese gimdziusios pas gyd.Stasiunaitiene. Abi nesitare is anksto, bet likome patenkintos thumbup.gif del antro butinai tarciausi su sia gydytoja. ir apskritai, as nenorejau gimdyti Antakalnio klinikose. taip aplinkybes susikloste, ir visiskai nesigailiu schmoll.gif
pogimdyvinese palatose prieziura gera, akuseres,seseles malonios, palatu yra ir vienvieciu. Bet man per 10 dienu, tikriusiai, butu "stogas nuciuozes" vienai palatoje
Sirana
Gimdziau Antakalnyje 2000 metais, gimdymo pradzioje mane priziurejo Stasiunaitiene. Cia jau kazkuri rase, kad ji megsta "pagreitintus" gimdymus, tai man irgi buvo panasiai - rankomis pradare gimdos kaklelis (priemime buvo atdaras tik 2 cm), paskui skatinamieji... Pagimdziau jau pas R. Daunoraviciu, nes Stasiunaitienei budejimas matomai baigesi smile.gif Tai ir tu ispudziu apie ja nelabai daug - tokia stipriu ranku moteriske! Paskui po gimdymo palatoje gulejau su moterimi, kuri pas Stasiunaitiene vazinejo per nestuma net is Utenos (sudetingas nestumas, nes nescioji 42 metu ir t.t) ir gimde Vilniuje, tai labai ja gyre, bet irgi minejo, kad labai "forsuotas" gimdymas buvo.
Lenca
QUOTE(AuringaS @ 2006 01 13, 19:03)
*

As gimdziau pas ja rugseji,man labai ji patiko,ji tikrai padejo,likau patenkinta.Aisku mes atlyginome.Man jau buvo sunku vaikscioti,sake kad bus didelis vaikas,nuvaziavom pas ja i Kubiliaus 1,pasitarem ir atsaguliau i Antakalni,ji paklause ar noriu greiciau pagimdyti,sutikau.Pradare kakleli,ir zinok saremiai buvo nestiprus,galima kentet,ji buvo salia.Gimdziau 6val.Leidzia nuskausminamuosius,duoda pailseti.jei nori,parasyk man i Lencka@mail.ru atsiusiu jos telefono numeri.Sekmes smile.gif
Ugniux
Labutis!!
Va skaitinejau ir uzkliuvo man "gimdos kakleli praplete rankom" - ka tai reiskia???? Kazkaip baisokai skamba... blink.gif As nestuke ir dar nieko realiai nezinau, kaip viskas vyksta, tik is literaturos ir pasakojimu. Labai prasau, paaiskinkit!!
Kuculis
QUOTE(Ugniux @ 2006 02 28, 18:29)
Labutis!!
Va skaitinejau ir uzkliuvo man "gimdos kakleli praplete rankom" - ka tai reiskia???? Kazkaip baisokai skamba... blink.gif  As nestuke ir dar nieko realiai nezinau, kaip viskas vyksta, tik is literaturos ir pasakojimu. Labai prasau, paaiskinkit!!
*

Turejau as ta "malonuma" pries ketverta metu.Atsitiko taip,kad man nubego vandenys,o saremiai neskubejo prasideti ,tad vaikuciui ne kas buvo.Nutare leisti skatinamuosius.Skaudejo labai,bet kaklelis vistiek nenorejo atsidarineti.Jam "padejo" akusere,saremio metu ikisdama pirsta ,ir lygindama ji.Skausmas nerealus,norejosi tai akuserei ispirti blush2.gif
Taigi,kaip skamba ,taip ir yra - baisoka blink.gif .Tik tu nebijok anksciau laiko,gal viskas tau bus gerai mirksiukas.gif ,o be to ,dabar placiai paplites epidurinis nuskausminimas.Kiek teko skaityti,jis ne tik leidzia lengviau iskesti saremius,bet ir skatina kaklelio atsidaryma. thumbup.gif
Auksciau galva!!! 4u.gif
lavaza
QUOTE(zavute @ 2006 01 17, 16:26)
Ji dirba ne tik Antakalnio klinikoj, bet ir privaciai. Labai noreciau pas ja gimdyt, bet labai jau nesmagus atsiliepimai apie pogimdyvini skyriu. Ten ir lankymo valandos nustatytos, ir palatose ne po viena guli, ir kiek zinau vyrui neleidzia nakti pasilikt. Darant cezari vyra t.p. isvaro, nesvarbu, kad tau tik daline nejautra pritaikyta.
*

Sveikos,

gal kas zinote kur privaciai dirba gyd.Stasiunaitiene? Idomu tai tik privatus ginekologinis kabinetas, kur priziuri nestuma, ar galima ir gimdyti g.gif Ir kokios kaineles g.gif g.gif Bet kiek yra atsiliepimu, tai supratau visi lankesi ir gimde Antakalnio klinikoj?
bulbul
privaciai ji dirba Kubiliaus 1, Vilniuje.
straige
Aš irgi vasarą gimdžiau pas šią gydytoją. Turiu pasakyti viena - super. Kaip ir rašė prieš tai moterytės, jokių caca lialia, patapšnojimų ir paverkšlenimų: konkreti ir dalykiškai profesionali daktarė. Visoms savo pažįstamoms rekomenduoju tik ją. Nežinau,kodėl kai kurios merginos taip nusistačiusios prieš skatinamuosius? Juk ir vaikeliui geriau gimti greičiau. Ar galite įsivaizduoti, kiek jam vargšeliui reikia kentėti visiškoj nežinioj, kas su juo vyksta, ir kaip jam nemalonu ir baisu kažkokiais keliais judėti šviesos link?
Double Latte
QUOTE(AuringaS @ 2006 01 26, 10:27)
o kaip ji pasielge? jei ne paslaptis
*

Gulėjom mes jau 4-5 parą po gimdymo. Trečia para nebuvom mačiusios palatos gydytojos (neatsimenu net pavardės ). Mano palatokė buvo po cezario ir jai pakilo temperatūra virš 38C. O vakaras - baisu pasidarė, jos vyras paprašė pakviesti bent budinčią gydytoja, kad apžiūrėtų visgi.
Tai atbėgo budinti Stasiūnaitienė į palatą - "Kuri čia pirmą dieną po operacijos?". Ta sako "aš, bet ne pirmą, o penktą." "- O tai kodėl man akušerė parašė, kad PIRMĄ?"- apsisuko ir uždarė duris iš koridoriaus pusės.
Viskas. likom nesupratę.
blink.gif
*Varlė*
Aš apie ją negaliu pasakyti jokių gerų žodžių. Gimdžiasu pas ją nesitarusi. Abu su vyru buvom apakę, nuo jos elgesio, kalbų (dažnai mesteldavo, kad vaikas gims negyvas). Daugiau nenorėčiau pas ją gimdyti. Palatos kaimynės irgi buvo ja nepatenkintos. Labai grubiai elgėsi.
Alisa2
Ir as gymdziau pas sita gydytoja nesusitarusi, gimdymas buvo sunkus ir ilgas (23val.). Ji tikrai gera gydytoja, tik nemegsta verksniu, ypac kaip moteris sugeba neuzejus saremiui rekti. O kai gydytoja sako nerek, o stumk, tai gal reikia stumti!? Ji pasakoja apie kai kurias tokias gimdyves,(as jos paklausiau) tai sake, kad pas tokias net eiti nesinori. Ne tik gydytoja turi stengtis, bet ir pati moteris turi buti labai gerai pasiruosusi, kad paskui nevaidinti nelaimingos, visoms per saremius baisiai skauda, bet...
Gdytoja tikrai nuostabi, kai as galiausiai pagymdziau (o jei ne ji, man darytu Cezario pjuvi), ji mane stipriai apkabino ir pasveikino, buvo malonu. Ir as zinojau, kad tai ne uz pinigus. Ji per stumima spedavo ne tik viska regulioti, bet ir prakaita nuo mano kaktos nusluosdavo. Ir i pagimdyvine palata ateidavo kiekviena diena, apziurejo randus, paaiskino apie randus, viska paaiskino, kas gali buti su mano sveikata, kokia manksta man daryti, ka daryti, kad susitvarkytu pilvas, kad krutine butu grazi ir t.t.
Tikrai nuosirdi, nuostabi, atsidavusi gydytoja. O kai as savo ginekologei pasakiau pas ka gymdziau, tai ji pasake: "Vitalija Stasiunaitiene...!? Nuosirdi gydytoja!"
pelytė
Aš atsitiktinai papuoliau į Antakalnio klinikas mane atvežė iš Trakų su inkstų uždegimu man buvo 5 mėn.Ir palatos gyd.buvo Vitalija Stasiūnaitienė labai maloni gyd.Palatos moterys labai jau ją gyrė ir ėjo pas ją tartis dėl gimdymų.Tada ir aš susitariau su ja.Vėlaiu pora kartų liepė atvažiuoti prieš gimdymą apžiūrai paklausė vaiko širdies tonus,žiūrėjo echoskopu,davė savo mob.tel.kad jei kas skambinčiau bet kada,o per gimdymą nors ir atostogavo molėtuose kai prasidėjo sąrėmei,vyras atvežė nes pati gyv.Vievyje ji nesitraukė iki pat kol nepagimdžiau nes gimdymas buvo sunkokas nesitraukė gimda tai su narkoze valė.Dar tokios gyd.nebuvau sutikus labai jau super visom draugėm išgyriau vienu žodžiu Rekomenduoju ir patariu pas ją gimdyti nes labai jau dūšios žmogus.
2SIA
QUOTE(pelytė @ 2006 09 21, 11:08)
Aš atsitiktinai papuoliau į Antakalnio klinikas mane atvežė iš Trakų su inkstų uždegimu man buvo 5 mėn.Ir palatos gyd.buvo Vitalija Stasiūnaitienė labai maloni gyd.Palatos moterys labai jau ją gyrė ir ėjo pas ją tartis dėl gimdymų.Tada ir aš susitariau su ja.Vėlaiu pora kartų liepė atvažiuoti prieš gimdymą apžiūrai paklausė vaiko širdies tonus,žiūrėjo echoskopu,davė savo mob.tel.kad jei kas skambinčiau bet kada,o per gimdymą nors ir atostogavo molėtuose kai prasidėjo sąrėmei,vyras atvežė nes pati gyv.Vievyje ji nesitraukė iki pat kol nepagimdžiau nes gimdymas buvo sunkokas nesitraukė gimda tai su narkoze valė.Dar tokios gyd.nebuvau sutikus labai jau super visom draugėm išgyriau vienu žodžiu Rekomenduoju ir patariu pas ją gimdyti nes labai jau dūšios žmogus.
*

as irgi gimdziau pas sia gydytoja. gimdymas buvo sunkus ir man jau buvo tas pats kokia ten gydytoja ka daro, bet gydytoja tikrai profesionali. po gimdymo dave geru patarimu.
tik tikrai ji nera saldi ar labai motiska. ji profesionale. nemegsta kai verkslena ir dejuoja (deja teko blush2.gif ). o siaip thumbup.gif
xenzy
Super gydytoja smile.gif visgi amžius ir patirtis daro savo smile.gif kaip ir daugelis minėjo, nemėgsta zirzaliukių, todėl iškart pastatė į vietą, atskaitė moralą, o paskui ėjosi viskas kaip sviestu patepta smile.gif labai džiaugiuosi, kad pas ją gimdžiau ir gimdymas tikrai siaubo nekelia, iškart po sūnelio gimimo dar ant stalo pažadėjau, kad bus ir antras smile.gif
loja5
Gimdziau ir as pas Stasiunaitiene taciau nei labai ja girsiu nei labai ja peiksiu ax.gif Taip, profesionali gydytoja, nemegsta verkslenimu, kartais net gruboka.. kai pagulde mane ant gimdymo stalo, iskart perspejo kad vaikas gali buti ir negyvas...ir dar pasirode kad ji labai jau norejo kad pagimdycaiu butent ta diena nes kazkur turejo isvaziuoti, nezinau ar taip elgiasi profesionale gydytoja g.gif na visa kita lyg ir neuzkliuvo. Siaip nesu is tu kurios laukia glostymu, padrasinimu ir t.t. taciau kazkokios silumos is jos puses man stigo....
*Varlė*
QUOTE(loja5 @ 2006 12 13, 17:10)
Gimdziau ir as pas Stasiunaitiene taciau nei labai ja girsiu nei labai ja peiksiu ax.gif Taip, profesionali gydytoja, nemegsta verkslenimu, kartais net gruboka.. kai pagulde mane ant gimdymo stalo, iskart perspejo kad vaikas gali buti ir negyvas...ir dar pasirode kad ji labai jau norejo kad pagimdycaiu butent ta diena nes kazkur turejo isvaziuoti, nezinau ar taip elgiasi profesionale gydytoja g.gif na visa kita lyg ir neuzkliuvo. Siaip nesu is tu kurios laukia glostymu, padrasinimu ir t.t. taciau kazkokios silumos is jos puses man stigo....
*

Man tą patį kartojo doh.gif net kai gimė vaikas, įvertino 9 - 10 balų, vistiek mestėlėjo: galvojau, kad negyvas gims doh.gif Man iš jos stigo paprasčiausio žmogiškumo.
NNata
QUOTE(loja5 @ 2006 12 13, 17:10)
*

Ir as pas ja gimdziau, nors nesitariau, ir kadangi man pranasavo labai lengva gimdyma aisku gavosi atvirksciai verysad.gif , nes vaikas pradejo eiti kaktine pirmeiga, kur teoriskai pacios gimdyves pagimdo tik 3 proc., tai ji taip susinervinusi buvo kad ir mane iskoneiveike visaip, ka man primine toki gyd. elgesi tarybin. laikais. Ir tikrai as aisku pagimdziau pati, bet jos pyktis ir gasdinimai apie negyva vaika tikrai man jegu nedadejo. O po gimdymo kai viskas gerai baigesi tai jau labai nuosirdi buvo, bet man svarbiau buvo gimdymo metu. Siaip antra vaika noreciau bandyt gimdyt pas kita gydytoja. Po gimdymo suzinojau kad per 36 jos darbo metus neturejo tokio gimdymo, ir mane ziauriai sukarpe, bet ne ten kur reikejo, nes plysau visai kitose vietose. Taip kad kartais ne visada patirtis ateina su amzium.
Afrė
Sveikos 4u.gif
Tai vat, teko ir man gimdyt pas šią profesionalę gydytoją,mus su vyru ji tiesiog nuostabi buvo,o dar kaip nesitarę,tai iš vis thumbup.gif kad ji jau nemėgsta ciacialialia vaidint, tas tai tiesa,bet deja, mane ne kartą zuikeliu pavadino smile.gif nes pati matė,kad ištiesų man sunku,o kaklelis ligus lygutelis ir neatsidaro,vis stovi vietoj su 1cm,tačiau kas jau kas,ji tikrai savo patirtį ir profesionalumą turi LABAI GERĄ thumbup.gif o ir akušerė Oksana labai nuostabi,iš jos negirdėjau jokių blogų žodžių smile.gif O kad gydytoja mėgsta grąsint jog vaikelis gims ne gyvas,tai tas tiesa,ji man pati po gimdymo prisipažino ir akušerė dar tą patį pasakė,kad grąsina dėl to,kad greičiau išstumtum,nes kitaip sunuku stumt būna mamytei,tad aš nė kiek nesaigailiu,kad jos pasakė,jog vaikelio gyvybė dabar svarbesnė nei mano,užtat vyras išsigando ir padėjo mus išvystį šį nuostabų pasaulėlį wub.gif Aš GARSIAI SAKAU AČIŪ TOKIAI SUSIGYVENUSIAI KOMANDAI, KAIP GYD. Vitalijai ir akušeriai Oksanai,taip ir toliau dirbkit mirksiukas.gif
dinute
pasisakysiu ir as.kaip yra ir teigiamos emocijos pas jus,o pas mane tik neigiamos.gal ji ir nusimano savo darbe,bet labai jau elgiasi grubiai ir neprofesionaliai.dalyvavau drauges gimdyme.isgirdau labai daug paniekos ir nepasitenkinimo nors drauge tares su ja del gimdymo.drauge ir siaip apkuni,tai gydytoja puse gimdymo saipesi del jos stambumo.po to isejo gerti kavos,nes drauge "nesugeba kaip visos bobos pagimdyti".cia kyla klausimas ar galima taip sneketi?gime vaikelis,tai akusere ramina kad tuoj dar pagimdysim placenta ir gales ilsetis,o stasiunaitiene pradeda rekti kad ko cia kaip mazas vaikas stena.ir ka jus manot?isvare ji is gimdyklos akusere ir pati sumaste uzbaigti gimdyma.pasake kad viskas tvarkoj ir gali ilsetis.po keliu valandu drauge jau palatoj.sedziu su ja sneku,o ji verkia kad labai skauda.bandziau ja vesti iki duso kad apsiprausti,o ji dusinej nualpo.pakvieciau sesute.atgaivinom,nuvezem iki procedurionio.o pasirodo stasiunaitiene neisvale iki galo gimdos ir placentos dar like gimdoj.pradejo daryti valyma,vedejas buvo atejes,o stasiunaitiene kita diena akis isvertus atleke,kad tipo ko cia keli veja?
galu gale israsant drauge atsivilko stasiunaitiene ir pareiske jai ir jos vyrui kad jie per mazai sumokejo.o gydytoja i rankas gavo 1200lt +saldainiai ir brendis.mes visi vos nepaspringom is pykcio.spreskit kas per gydytoja.nesiginciju kazkam ji gera ir supratinga gydytoja,o kazkam...
loja5
QUOTE(dinute @ 2007 07 28, 14:48)
pasisakysiu ir as.kaip yra ir teigiamos emocijos pas jus,o pas mane tik neigiamos.gal ji ir nusimano savo darbe,bet labai jau elgiasi grubiai ir neprofesionaliai.dalyvavau drauges gimdyme.isgirdau labai daug paniekos ir nepasitenkinimo nors drauge tares su ja del gimdymo.drauge ir siaip apkuni,tai gydytoja puse gimdymo saipesi del jos stambumo.po to isejo gerti kavos,nes drauge "nesugeba kaip visos bobos pagimdyti".cia kyla klausimas ar galima taip sneketi?gime vaikelis,tai akusere ramina kad tuoj dar pagimdysim placenta ir gales ilsetis,o stasiunaitiene pradeda rekti kad ko cia kaip mazas vaikas stena.ir ka jus manot?isvare ji is gimdyklos akusere ir pati sumaste uzbaigti gimdyma.pasake kad viskas tvarkoj ir gali ilsetis.po keliu valandu drauge jau palatoj.sedziu su ja sneku,o ji verkia kad labai skauda.bandziau ja vesti iki duso kad apsiprausti,o ji dusinej nualpo.pakvieciau sesute.atgaivinom,nuvezem iki procedurionio.o pasirodo stasiunaitiene neisvale iki galo gimdos ir placentos dar like gimdoj.pradejo daryti valyma,vedejas buvo atejes,o stasiunaitiene kita diena akis isvertus atleke,kad tipo ko cia keli veja?
galu gale israsant drauge atsivilko stasiunaitiene ir pareiske jai ir jos vyrui kad jie per mazai sumokejo.o gydytoja i rankas gavo 1200lt +saldainiai ir brendis.mes visi vos nepaspringom is pykcio.spreskit kas per gydytoja.nesiginciju kazkam ji gera ir supratinga gydytoja,o kazkam...
*

blink.gif blink.gif cia tai bent, nors dabar skaitydama irgi prisiminiau kad kai jau po visko davem pinigus tai ji atejo ir pasake kad sita suma yra jai o dar turime duoti ir akuserei bigsmile.gif
Bet apskritai tai manau kad jei mano gimdymas butu buves sunkus tai is jos buciau sulaukusi daug blogesnio elgesio, zodziu vienareiksmiskai - daugiau pas ja tikrai negimdyciau!!
Afrė
QUOTE(loja5 @ 2007 08 08, 21:43)
Bet apskritai tai manau kad jei mano gimdymas butu buves sunkus tai is jos buciau sulaukusi daug blogesnio elgesio, zodziu vienareiksmiskai - daugiau pas ja tikrai negimdyciau!!
*

Nemokėjom nė cento ir pas ją gimdyčiau ir gimdyčiau mirksiukas.gif
loja5
QUOTE([LTU]Afre @ 2007 08 08, 22:17)
Nemokėjom nė cento ir pas ją gimdyčiau ir gimdyčiau mirksiukas.gif
*

Na kadangi jus gimdete nesitare tai delto matyt situacija keiciasi g.gif tai turbut reiktu daryti isvada kad geriau gimdyti pas ja nesitarus biggrin.gif
Upokšnis
QUOTE(loja5 @ 2007 08 10, 09:02)
Na kadangi jus gimdete nesitare tai delto matyt situacija keiciasi g.gif tai turbut reiktu daryti isvada kad geriau gimdyti pas ja nesitarus  biggrin.gif
*

Gimdžiau nesitarusi, bet daugiau nenorėčiau pas ją pakliūti schmoll.gif Per gimdymą retai užsukdavo, kalbėdavo su panieka.
loja5
QUOTE(Upokšnis @ 2007 08 10, 13:55)
Gimdžiau nesitarusi, bet daugiau nenorėčiau pas ją pakliūti  schmoll.gif Per gimdymą retai užsukdavo, kalbėdavo su panieka.
*

Na tai tik dar karta patvirtina apie tai ka minejau auksciau,visgi tikra profesionale tikrai turi sugebeti nedemonstruoti savo nuotaiku, nusistatymu, simpatiju, antipatiju ir pagaliau kalbant apie gydytojo etikos kodeksa, pirmiausia turetu gimdyveje matyti zmogu o ne darbo objekta 4u.gif to jai ir linkiu
mamusiuka
QUOTE(Upokšnis @ 2007 08 10, 13:55)
Gimdžiau nesitarusi, bet daugiau nenorėčiau pas ją pakliūti  schmoll.gif Per gimdymą retai užsukdavo, kalbėdavo su panieka.
*

g.gif hm kokie skirtingi atsiliepimai. Mes važiavom gimdyt susitarę su kitu gydytoju, bet kadangi jis negalėjo atvykti, teko gimdyt pas budintį gydytoją, t.y Stasiūnaitienę ir mes likom sužavėti thumbup.gif
Upokšnis
QUOTE(mamusiuka @ 2008 01 14, 16:58)
g.gif hm kokie skirtingi atsiliepimai. Mes važiavom gimdyt susitarę su kitu gydytoju, bet kadangi jis negalėjo atvykti, teko gimdyt pas budintį gydytoją, t.y Stasiūnaitienę ir mes likom sužavėti thumbup.gif
*

Džiugu, kad kažkam liko geri prisiminimai. Man ir vyrui net dabar nemalonu prisiminti unsure.gif
pupuliuk99999
Gal galite parasyti kiek dabar kainuoja gimdymas pas ja? smile.gif
saldi karamele
Pazistama gimde tai daktare parase ant lapelio savo kaina 800-1200 mirksiukas.gif tai jai sumokejo 900 bet viskuo liko patenkinti mirksiukas.gif
Soterija
O gal kas pas cia gydytoja yra turejes cezari???
Butu labai idomu isgirsti atsiliepimus...
Afrė
QUOTE(Velniukstis @ 2008 03 12, 21:27)
O gal kas pas cia gydytoja yra turejes cezari???
Butu labai idomu isgirsti atsiliepimus...
*

Kai gimdžiau ir prašiau cezario ji vienareikšmiškai atsisakė,o paskui ir akušerė pasakė,kad ji nemėgėja cezarių,nes ji daugiau daro viską natural mirksiukas.gif Bet pabadyt ir pasiteiraut jos pačios vertėtų smile.gif
Soterija
QUOTE([LTU]Afre @ 2008 03 13, 12:40)
Kai gimdžiau ir prašiau cezario ji vienareikšmiškai atsisakė,o paskui ir akušerė pasakė,kad ji nemėgėja cezarių,nes ji daugiau daro viską natural mirksiukas.gif Bet pabadyt ir pasiteiraut jos pačios vertėtų smile.gif
*

blink.gif o blyn...
man svieciasi planinis cezaris ir kadangi mano gydytoja nebepriima jau gimdymu - tai sake sius pas ta Stasiunaitiene, bet jei ji pries cezarius tai gal ir nemoka ju kokybiskai atlikti???... jau issiandau siek tiek.... blink.gif
Afrė
QUOTE(Velniukstis @ 2008 03 13, 13:48)
blink.gif o blyn...
man svieciasi planinis cezaris ir kadangi mano gydytoja nebepriima jau gimdymu - tai sake sius pas ta Stasiunaitiene, bet jei ji pries cezarius tai gal ir nemoka ju kokybiskai atlikti???... jau issiandau siek tiek.... blink.gif
*

Matai,pas atve planinis,tai gal viskas ir kitaip,nes aš jau prašiausi pati,nes sarėmių nebepakėliau,o ji vis tiek reiškė,kad pagimdysiu ir nieko enutiks,tai gal dėl to man ji nedarė wink.gif O jei tavo gyd. siunčia pas ją,tai nemanau,akd tikrai bus blogai,man šiaip Vitalija tikrai patiko,gimdyčiau ir antrą ir trečią pas ją mirksiukas.gif
Soterija
QUOTE([LTU]Afre @ 2008 03 13, 15:04)
Matai,pas atve planinis,tai gal viskas ir kitaip,nes aš jau prašiausi pati,nes sarėmių nebepakėliau,o ji vis tiek reiškė,kad pagimdysiu ir nieko enutiks,tai gal dėl to man ji nedarė wink.gif O jei tavo gyd. siunčia pas ją,tai nemanau,akd tikrai bus blogai,man šiaip Vitalija tikrai patiko,gimdyčiau ir antrą ir trečią pas ją mirksiukas.gif
*

na matysim kaip ten bus mirksiukas.gif
Upokšnis
QUOTE(Velniukstis @ 2008 03 13, 13:48)
blink.gif o blyn...
*

Planinį tkrai darys mirksiukas.gif Man irgi liepė gimdyti natūraliai, bet... dėl komplikacijų viskas baigėsi operacinėje. Vienas minusas - pjūvis susiūtas nekaip schmoll.gif Galėjo siūti per tą patį randą, bet.. Dabar turiu 2 randus verysad.gif
Afrė
QUOTE(Upokšnis @ 2008 03 14, 07:56)
Planinį tkrai darys  mirksiukas.gif Man irgi liepė gimdyti natūraliai, bet... dėl komplikacijų viskas baigėsi operacinėje. Vienas minusas - pjūvis susiūtas nekaip  schmoll.gif Galėjo siūti per tą patį randą, bet.. Dabar turiu 2 randus  verysad.gif
*

O tai kodėl viskas tipa išėjo? Ne jau ji akla buvo,kad padarė dar papildomai vieną randą g.gif
Soterija
QUOTE(Upokšnis @ 2008 03 14, 08:56)
Planinį tkrai darys  mirksiukas.gif Man irgi liepė gimdyti natūraliai, bet... dėl komplikacijų viskas baigėsi operacinėje. Vienas minusas - pjūvis susiūtas nekaip  schmoll.gif Galėjo siūti per tą patį randą, bet.. Dabar turiu 2 randus  verysad.gif
*

g.gif nu cia jau man neramu... sad.gif na man pirmas cezaris, bet vis tiek noretusi dailaus rando , o ne belekaip susiuto....
butu idomudar daugiau nuomoniu isgirsti....
uzjauciu del dvieju randu - tikrai nesmagu...
o tu jos nebandei klausti kodel dar antra randa padare???
o beje mokejai jai uz gimdyma? jei taip tai kiek ? blush2.gif
nezinau as tu stavkiu.... schmoll.gif
Upokšnis
QUOTE([LTU]Afre @ 2008 03 14, 11:10)
O tai kodėl viskas tipa išėjo? Ne jau ji akla buvo,kad padarė dar papildomai vieną randą g.gif
*

Nežinau, kodėl taip padarė. Liūdnoka, bet nieko nepadarysi. Nebent daryti trečią cezarį ir tada tvarkyti biggrin.gif

QUOTE(Velniukstis @ 2008 03 14, 15:00)
g.gif nu cia jau man neramu... sad.gif na man pirmas cezaris, bet vis tiek noretusi dailaus rando , o ne belekaip susiuto....
butu idomudar daugiau nuomoniu isgirsti....
uzjauciu del dvieju randu - tikrai nesmagu...
o tu jos nebandei klausti kodel dar antra randa padare???
o beje mokejai jai uz gimdyma? jei taip tai kiek ?  blush2.gif
nezinau as  tu stavkiu.... schmoll.gif
*

Iš esmės, pats randas gražiai susiūtas, tik tiek, kad su pirmu kartu nesiuvo. O pinigų nedaviau dėl kitų, asmeninių, dalykų. cool.gif
Soterija
QUOTE(Upokšnis @ 2008 03 15, 08:57)
Nežinau, kodėl taip padarė. Liūdnoka, bet nieko nepadarysi. Nebent daryti trečią cezarį ir tada tvarkyti  biggrin.gif
Iš esmės, pats randas gražiai susiūtas, tik tiek, kad su pirmu kartu nesiuvo. O pinigų nedaviau dėl kitų, asmeninių, dalykų.  cool.gif
*

o koku - pasakok juk idmonu ir aktualu...
jei nenori cia tai gal i AZ?....
Aciu 4u.gif
Žemuogių pieva
Man sita gydytoa labai patiko, demesinga, profesonali, neseniai padejo mano suneliui i si pasauli ateiti, likom viskuo patenkinti thumbup.gif
Afrė
QUOTE(Žemuogių pieva @ 2008 04 03, 18:41)
Man sita gydytoa labai patiko, demesinga, profesonali, neseniai padejo mano suneliui i si pasauli ateiti, likom viskuo patenkinti  thumbup.gif
*

O susitariusi buvai su ja ar tiesiog netyčiukais pakliuvai? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.