Maniskes butent toks vardas.kazkaip kai pasakai tai vis tenka pakartoti pabreziant AdriJana , o ir siaip gimines labai idomiai sureagavo.
Keisti tie namiškiai, kad keistai į vardą reaguoja
Labai gražus
Jau seniai sakiau tau - jei kada turėsiu dar vieną dukrą, čia mano pirmas variantas vardui
man irgi labai gražus šitas vardas, bet aš taip pat rinkčiausi variantą be J. Kažkaip ADRIANA man gražiau paršytas atrodo
Ale vat kad Lietuvoj gali neformint be j
Visai nieko, bet aš tokio neduočiau, nes labiau už lietuviškus, o šis man primena iš kart meksikietiškus serialus
Tikrai grazus vardukas. Tik kad be J butu dar geriau
As net nesvarstyciau tokio vardo.
Man jis neliietuviskas.
man tai ta j irgi keitai atrodo....nu kaip Dijana...ne Diana...ber vardas grazus
O man nelabai
Grazus vardas, tik butu geriau be J, t.y. Adriana. Bet yra kaip yra
man Adriana ar Ardijana visai gražus vardas. Kai mažei rinkom vardą, variantuose turėjom vardą Adrija, nes nenorėjom ilgo vardo.
Adriiana, Adrijana, Adrija
Adrijana man labai gražu.
ir dar, tai nedaznas, bet man tai
grazu
Man irgi Adrija, Adrijus
QUOTE(Vaida K. @ 2006 01 19, 14:08) ir dar, tai nedaznas, bet man tai grazu Turėjau klasioką Adrijų. labai gražus bernas buvo
labai jau ne lietuviskai skamba
labai grazus vardas
kas del j-raides tai su, man sis vardas grazesnis
ir man nelabai...geriau jau Adrija
man tai grazus tinka ir mergytei ir panelei
o mano klasiokė buvo Andrijana, tai man visai gražus šis vardas , tad gražus ir Adrijana...
Man irgi grazus
man tai
ir as norejau dukrelei duot toki varda, tik vyrui nepatiko tikrai neduociau Adrija, nes man jis toks '' kietai '' skamba, o Adrijana taip ''minkstai'' ir svelniai
gražus
Laba,
Man Adrijana vardas labai grazus. Kai svajojom su vyru apie kudiki ir kai laukiausi mes visada sakem jei bus mergyte bus Adrijana arba Adrija, jei turesim berniuka bus Adrijus. Turim sunelis. Jo vardukas Adrijus. Musu artimiesiems sis vardas labai grazus. Jei tureciau antra vaikuti, mergyte tikriausiai duociau varda Adrijana. QUOTE(vvandene @ 2006 01 24, 19:05) Vat butent as irgi ta noriu pabrezti, kad tikrai ne serialinis vardas. Nors pradzioje kazkas rase meksikietiskas. Toli grazu ne. juk visiem yra gerai zinoma Adrijos jura. Vat ir vardas nuo jos kiles. As sakiau savo suneli butinai nuveziu prie Adrijos juros. nes buten mano jo vardukas asocijuojasi su jura.
man tai visai gražus vardas
O man gražesnis Adrija. Man labiau trumpi vardai patinka.
O man šis vardas visai nergažus
Bet pagaliau ne vardas žmogų puošia, bet žmogus vardą.
na visai nieko.
Labai įdomu buvo paskaityti apie savo vardą,jau 30 metų esu Adrijana ir pretenzijų šiam vardui neturiu
Laukiuosi vaikučio - dukrytei buvo sugalvotas šitas vardelis . Jis man
QUOTE(Violetukas @ 2006 01 30, 13:44) O man šis vardas visai nergažus Bet pagaliau ne vardas žmogų puošia, bet žmogus vardą. Vaikai trumpina viską, o jei neina sutrumpint, tai tada visvien randa kaip iškreipti QUOTE(mami-papi @ 2006 02 10, 22:30) Man tai labai patinka šis vardas ,kai
Adrijana -grazus man vardas ,kaip laukiausi irgi turejau minciu apie Adrijanos ir Adrijos varda ,bet davem kita varda
nuostabus vardas
Adrija - liuks, adrijana nea, skamba kaip marijana, ir siaip per grubus man.
Mes auginame dukryte vardu Adrija. Vadiname Adryte, Ardijuku. Pradzioje kai vyras pasiule si varda, man jis atrode keistas, neiprastas. O dabar taip prilipo, ir atrodo, kad pats graziausias vardas.
zodziukeik zmoniu tiek nuomoniu bet vistiek jums aciu
Vardas
Mano dukrytė irgi Adrija, Adrijytė, Adrijukas, Adriukas ir t.t.
vardas ADRIJA
labai grazus vardelis
pazistu grazia moteri vardu Adrija..garzu. bet Adrijana skamba kaip is nuskalbtu muilo operu
|