Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Adrijana
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
boruzka
Maniskes butent toks vardas.kazkaip kai pasakai tai vis tenka pakartoti pabreziant AdriJana , o ir siaip gimines labai idomiai sureagavo.
doviliuxss
Keisti tie namiškiai, kad keistai į vardą reaguoja biggrin.gif man tai šis vardas labai gražus. Tikrai, labai, labai gražus. smile.gif
Ingėnas
Labai gražus thumbup.gif
Brooke
Jau seniai sakiau tau - jei kada turėsiu dar vieną dukrą, čia mano pirmas variantas vardui thumbup.gif Tik be j.
Isila
man irgi labai gražus šitas vardas, bet aš taip pat rinkčiausi variantą be J. Kažkaip ADRIANA man gražiau paršytas atrodo biggrin.gif
Brooke
Ale vat kad Lietuvoj gali neformint be j unsure.gif Man tai negresia, bet šiaip keista, nes day.lt kaip pagrindinis vardas duota Adriana unsure.gif
Bretane
Visai nieko, bet aš tokio neduočiau, nes labiau už lietuviškus, o šis man primena iš kart meksikietiškus serialus blink.gif
Joalin
Tikrai grazus vardukas. Tik kad be J butu dar geriau mirksiukas.gif
Brooke
QUOTE(eglytek @ 2006 01 14, 17:36)
Visai nieko, bet aš tokio neduočiau, nes labiau už lietuviškus, o šis man primena iš kart meksikietiškus serialus blink.gif
*

Jap, LT tokių asociacijų neišvengsi doh.gif Užsieniečiai tai iškart prisimena Adriana Lima lotuliukas.gif
Pavasarinuko leliuko mama- 2006
As net nesvarstyciau tokio vardo.
Man jis neliietuviskas.
Ramunita
man tai ta j irgi keitai atrodo....nu kaip Dijana...ne Diana...ber vardas grazus ax.gif
Kristtute
O man nelabai schmoll.gif Aš tokio savo dukrytei neduočiau.
Amica
Grazus vardas, tik butu geriau be J, t.y. Adriana. Bet yra kaip yra 4u.gif .
Erina
man Adriana ar Ardijana visai gražus vardas. Kai mažei rinkom vardą, variantuose turėjom vardą Adrija, nes nenorėjom ilgo vardo.
Vėtružė
Adriiana, Adrijana, Adrija wub.gif thumbup.gif visi gražūs labai. O dėl to J , tai galiu pasakyti. Taip jau būna. Pas mane buvo klasiokė vardu Lilijana, o tuo metu buvo įprastas vardas Liliana be J, tai irgi daug kas pas ją parklausdavo ar Liliana, ar Lilijana. Kiti taip tyčia daro, kad sugluminti žmogų, kiti tiesiog netaktiški ir klausia, kiti tiesiog kad pasitikslinti.
Adrijana man labai gražu.
Vaida K.
QUOTE(Brooke @ 2006 01 14, 12:50)
Ale vat kad Lietuvoj gali neformint be j unsure.gif Man tai negresia, bet šiaip keista, nes day.lt kaip pagrindinis vardas duota Adriana unsure.gif
*

manau, kad iformintu, nes as turiu grupioke, kurios toks vardas ir be J raides smile.gif
del to problemu tikrai neturetu kilti smile.gif
Vaida K.
ir dar, tai nedaznas, bet man tai thumbup.gif vardas!
grazu smile.gif o kaip berniukui, Adrijus, irg visai nieko vardas? pritariat? 4u.gif
dara
Man irgi Adrija, Adrijus thumbup.gif gražu. O Adriana ar Adrijana skamba kažkaip nešiltai ir savo mergytei neduočiau. O gal tai dėl to, kad pažinojau merginą tokiu vardu..
Erina
QUOTE(Vaida K. @ 2006 01 19, 14:08)
ir dar, tai nedaznas, bet man tai  thumbup.gif  vardas!
grazu smile.gif o kaip berniukui, Adrijus, irg visai nieko vardas? pritariat?  4u.gif

Turėjau klasioką Adrijų. labai gražus bernas buvo biggrin.gif Bet tai nesvarbu, man šitas vardas visada l. gražus buvo rolleyes.gif
Nieko sau
labai jau ne lietuviskai skamba schmoll.gif
Alaja
thumbup.gif thumbup.gif Zinau jau suaugusia mergina siuo vardu,tai kadangi mergina thumbup.gif,tai ir vardas thumbup.gif
lya
labai grazus vardas thumbup.gif as ir ji kaip varianta turejau. o kai nescia gulejau ligonineje ir ten viena tokia miela akusere Adrijana dirbo, tai is viso suimponavo labai. taciau man berniukisko prisireike rolleyes.gif
kas del j-raides tai su, man sis vardas grazesnis
Veitė
ir man nelabai...geriau jau Adrija blush2.gif
Rasytee
man tai grazus tinka ir mergytei ir panelei smile.gif
tula
o mano klasiokė buvo Andrijana, tai man visai gražus šis vardas , tad gražus ir Adrijana...
ugniuke
Man irgi grazus smile.gif
linaj
man tai thumbup.gif
ir as norejau dukrelei duot toki varda, tik vyrui nepatiko doh.gif
tikrai neduociau Adrija, nes man jis toks '' kietai '' skamba, o Adrijana taip ''minkstai'' ir svelniai mirksiukas.gif
vvandene
gražus smile.gif nors ir ne lietuviškai skamba, bet ir ne serialinis vardas..
Krisliukas
Laba,

Man Adrijana vardas labai grazus. Kai svajojom su vyru apie kudiki ir kai laukiausi mes visada sakem jei bus mergyte bus Adrijana arba Adrija, jei turesim berniuka bus Adrijus. Turim sunelis. Jo vardukas Adrijus. Musu artimiesiems sis vardas labai grazus. Jei tureciau antra vaikuti, mergyte tikriausiai duociau varda Adrijana.
Krisliukas
QUOTE(vvandene @ 2006 01 24, 19:05)
gražus smile.gif nors ir ne lietuviškai skamba, bet ir ne serialinis vardas..
*

Vat butent as irgi ta noriu pabrezti, kad tikrai ne serialinis vardas. Nors pradzioje kazkas rase meksikietiskas. Toli grazu ne. juk visiem yra gerai zinoma Adrijos jura. Vat ir vardas nuo jos kiles. As sakiau savo suneli butinai nuveziu prie Adrijos juros. nes buten mano jo vardukas asocijuojasi su jura.
Birbiziukas
man tai visai gražus vardas g.gif vertas dėmesio rolleyes.gif gal kada teks pasiskolint blush2.gif
Ingulis
O man gražesnis Adrija. Man labiau trumpi vardai patinka.
bitemajagsm
O man šis vardas visai nergažus schmoll.gif . Kažkoks tarimas jo - liežuvis gali užsirišti. Bandau įsivaizduoti, kaip vaikai bandys jį trumpinti - gal Adre? Siaubas.
Bet pagaliau ne vardas žmogų puošia, bet žmogus vardą. 4u.gif
V&A
na visai nieko. smile.gif
Adrutė
Labai įdomu buvo paskaityti apie savo vardą,jau 30 metų esu Adrijana ir pretenzijų šiam vardui neturiu smile.gif
eimė
Laukiuosi vaikučio - dukrytei buvo sugalvotas šitas vardelis . Jis man thumbup.gif
Stiuardese
QUOTE(Violetukas @ 2006 01 30, 13:44)
O man šis vardas visai nergažus schmoll.gif . Kažkoks tarimas jo - liežuvis gali užsirišti. Bandau įsivaizduoti, kaip vaikai bandys jį trumpinti - gal Adre? Siaubas.
Bet pagaliau ne vardas žmogų puošia, bet žmogus vardą. 4u.gif
*

Vaikai trumpina viską, o jei neina sutrumpint, tai tada visvien randa kaip iškreipti unsure.gif Man tai labai labai gražus vardas ir su J ir be, ir trumpas ir ilgas variantas thumbup.gif Svarbu, kad prie vaiko tiktų ir tėveliams patiktų ax.gif
cameja
QUOTE(Stiuardese @ 2006 02 09, 13:22)
Vaikai trumpina viską, o jei neina sutrumpint, tai tada visvien randa kaip iškreipti  unsure.gif  Man tai labai labai gražus vardas ir su J ir be, ir trumpas ir ilgas variantas  thumbup.gif Svarbu, kad prie vaiko tiktų ir tėveliams patiktų  ax.gif
*

drinks_cheers.gif
LARISA 74
QUOTE(mami-papi @ 2006 02 10, 22:30)
drinks_cheers.gif
*

Man tai labai patinka šis vardas ,kai nestuke.gif tai buvo rodomas meksikečių serialas su Andrejos vardų heroję ,jinai buvo tokią gražį su švėsiais plaukais ,melinom akim ir labai gerą tai aš svajojau kad mano dukrelę butu tokią,ir žinokit viskas mano noras įšsipildo nes gyme tokią gražuolę kaip ir svajojau o dar per Andrejaus diena tai ir varda pati sau išrinko thumbup.gif
Vilsen
4u.gif Adrija thumbup.gif vardas.Man patinka bigsmile.gif
SANTA
Adrijana -grazus man vardas ,kaip laukiausi irgi turejau minciu apie Adrijanos ir Adrijos varda ,bet davem kita varda
_agnute_
nuostabus vardas thumbup.gif thumbup.gif man laaaaaaaabaaaaaaaai grazus thumbup.gif thumbup.gif
mikepodukofke
Adrija - liuks, adrijana nea, skamba kaip marijana, ir siaip per grubus man.
Ivoncikas
Mes auginame dukryte vardu Adrija. Vadiname Adryte, Ardijuku. Pradzioje kai vyras pasiule si varda, man jis atrode keistas, neiprastas. O dabar taip prilipo, ir atrodo, kad pats graziausias vardas. wub.gif
boruzka
zodziukeik zmoniu tiek nuomoniu bet vistiek jums aciu drinks_cheers.gif
-freya-
Vardas thumbup.gif ir man ta J visai vietoj 4u.gif
Derra
Mano dukrytė irgi Adrija, Adrijytė, Adrijukas, Adriukas ir t.t. smile.gif
Eveneirka
vardas ADRIJA thumbup.gif
flex
labai grazus vardelis thumbup.gif
Ugniaplaukė
pazistu grazia moteri vardu Adrija..garzu. bet Adrijana skamba kaip is nuskalbtu muilo operu sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.