Gal zinot kokiu zoleliu vaistu?
sedatif, tai zolines tabletes, ir gan veiksmingos
nepades ir valerijonai.
kazi kaip tie stress B ar pan kazkaip
Man irgi tas pats su nuotaikom.. Jau galvoju imtis kokių priemonių raminti save, nes dabar kai darbo neturiu ir gyvenu ne savo namuose tai labai sunku išlikti stabiliai, neišsiblaškiusiai; Jaučiu nuolat įtampą, o tai labai sekina...
QUOTE(Laola @ 2010 10 25, 15:17) Man irgi tas pats su nuotaikom.. Jau galvoju imtis kokių priemonių raminti save, nes dabar kai darbo neturiu ir gyvenu ne savo namuose tai labai sunku išlikti stabiliai, neišsiblaškiusiai; Jaučiu nuolat įtampą, o tai labai sekina... o kiek laiko jus jau nedirbate? as jau 1,5 metu darbo negaunu... QUOTE(Melynuke @ 2010 10 25, 22:43) Aš nedirbu irgi pusantrų metų.. Baigiau mokslus, norėjau darbo pagal specialybę, bet pamačiau,kad pagal išsilavinimą darbą rast be patirties iš ties sunku. O dabar dar gyvenu ne su savo šeima ir ne savo namuose, tai kartais atrodo, kad stogas jau realiai važiuoja. Laukiu nesulaukiu, kada greičiau išeisiu gyvent su draugu atskirai.. O kokia pas jus situacija? Ar tik darbo neturėjimas sukelia įtampą? Aš tai dabar ieškausi bet kokio darbo, ir žinau,kad tikrai rasiu, tik laukiu savojo momento. QUOTE(Laola @ 2010 10 26, 20:58) Aš nedirbu irgi pusantrų metų.. Baigiau mokslus, norėjau darbo pagal specialybę, bet pamačiau,kad pagal išsilavinimą darbą rast be patirties iš ties sunku. O dabar dar gyvenu ne su savo šeima ir ne savo namuose, tai kartais atrodo, kad stogas jau realiai važiuoja. Laukiu nesulaukiu, kada greičiau išeisiu gyvent su draugu atskirai.. O kokia pas jus situacija? Ar tik darbo neturėjimas sukelia įtampą? Aš tai dabar ieškausi bet kokio darbo, ir žinau,kad tikrai rasiu, tik laukiu savojo momento. pas mane tai tokia situacija, kad neturiu darbo ir jau pusantru metu ieskau bet kokio ir nerandu...gyvenu su tevais .... ir man varsteliai kartais taip atsisuka kad buna isties liudna... vakar buvau pokalby tai pamate kad neturiu toje srityje patirties tai greit baige pokalbi... QUOTE(Melynuke @ 2010 10 27, 18:58) pas mane tai tokia situacija, kad neturiu darbo ir jau pusantru metu ieskau bet kokio ir nerandu...gyvenu su tevais .... ir man varsteliai kartais taip atsisuka kad buna isties liudna... vakar buvau pokalby tai pamate kad neturiu toje srityje patirties tai greit baige pokalbi... Jūs esate registruota darbo biržoje? Laukite savo momento ir tikrai ta diena ateis kada jums pasiseks. Svarbiausia nenuleist rankų ir tikėt. Man irgi būna dienų,kai norisi visus išsiuntinėt ant kelių raidžių, o pačiai prasmegt skradžiai žemę, bet dabar supratau,kad reik žiūrėt su tokiu "dzin" į aplinkui kas nervina,kas vyksta. Nes kai atsiras veikla, tuomet atsiras ir permainos. Svarbiausia šiam momentui susikurt ir susigalvot kažkokią širdžiai mielą veiklą, kad neatbuktum ir ,kad neturėtum labai daug laiko galvoti,kad aplink viskas yra labai blogai. Aš pavyzdžiui išmokau megzt kojines, ir mezgu dabar visiems savo artimiesiems, juk Kalėdos artėja, bus jiems dovana, mažiau išleisiu pinigėlių. Kai kojinių mezgimas jau pabosta, pradedu meistraut papuošaliukus QUOTE(Laola @ 2010 10 28, 17:53) Jūs esate registruota darbo biržoje? Laukite savo momento ir tikrai ta diena ateis kada jums pasiseks. Svarbiausia nenuleist rankų ir tikėt. Man irgi būna dienų,kai norisi visus išsiuntinėt ant kelių raidžių, o pačiai prasmegt skradžiai žemę, bet dabar supratau,kad reik žiūrėt su tokiu "dzin" į aplinkui kas nervina,kas vyksta. Nes kai atsiras veikla, tuomet atsiras ir permainos. Svarbiausia šiam momentui susikurt ir susigalvot kažkokią širdžiai mielą veiklą, kad neatbuktum ir ,kad neturėtum labai daug laiko galvoti,kad aplink viskas yra labai blogai. Aš pavyzdžiui išmokau megzt kojines, ir mezgu dabar visiems savo artimiesiems, juk Kalėdos artėja, bus jiems dovana, mažiau išleisiu pinigėlių. Kai kojinių mezgimas jau pabosta, pradedu meistraut papuošaliukus taip as registrota DB. As taip pat uzsiimu kokiais nors darbeliais, visa vasara veriau auskarus, bet dabar jau nebeturiu pinigu nusipirkti reikmenu... bet kazkaip man kazkuo uzsiimamt stresas ir nerimas nepraeina, as net sugadinu kita kart ka darau... nes na man labai sunku isties gyventi, kartais uzplusta tokia depresija, norisi paliest pajaust ka kiti... bet... tik lieka noras ir svajone, nes sunkiai ka nors as realizuoju... mane auklejo konservatyviai... tai ir uzplusta tas toks nepasitikejimo jausmas... kad kartais buna sunku... net sirdziai mieli darbai nepadeda... tuomet tik einu miegoti ir geriu raminamuosius vaistus, o ir jiems pinigu jau neturiu... kartais apima toks noras viskas keisti, bet paciai man labai sunku... noris viska uzbaigti tik pakelus ranka pries save...bet nedristu... |