mamulia
2006 01 14, 15:28
Pastaruoju metu jaučiuosi siaubingai išsekusi. Daug dirbu (o kaip nedirbsi, kai atsakomybė tenka vienai), gyvenu ritmu namai - darbas... Grįžtu pavargusi, vaikams kaip tik "ožių" metas, neklauso, nesusikalbam. Išsekina jos galutinai. Kartais mane iki ašarų priveda. Stengiuosi dėl jų iš paskutiniųjų, bet jaučiu, kad kuo stengiuos labiau, tuo jos labiau neklauso, atsikalbinėja. Žinau, kad man reiktų tiesiog gerai pailsėti ar pan., bet juk mes negalim padaryti "pauzės". Negalim kada panorėję bent trumpam pabėgti nuo rutinos ir rūpesčių. Kaip jūs įveikiate tai ir ar jūsų neslegia tai, jog visa atsakomybė tenka vienoms, nėra sąlygų nei minutei sustoti, pabūti sau... Labai bijau, kad "nenuvažiuotų stogas", nes jaučiuosi tikrai labai pavargusi ir jau įsigijau kažkokių lašiukų, raminamųjų...
būtent taip šiandien ir aš jaučiuosi: pavargus, išsekus, atrodo galva nuo visų rūpesčių ir problemų sprogs... apatija viskam, pavargau jau...
mamulia
2006 01 14, 17:22
QUOTE(gelmytė @ 2006 01 14, 16:47) būtent taip šiandien ir aš jaučiuosi: pavargus, išsekus, atrodo galva nuo visų rūpesčių ir problemų sprogs... apatija viskam, pavargau jau...   Ir kur rast patarimą kaip visa tai ištvert?
Bishojo
2006 01 14, 20:40
Paskutinį mėnesį ir aš taip jaučiuosi  Darbe terminai, dar sesija, mergičkai dantys dygsta - ožiai, dar su vienu vyriškiu situacija tokia, kai " noriu - negaliu", o tai irgi išsekina be galo. Bet patarimo, kaip tiesiog pailsėti, nežinau  Tiesiog bandau išlaukti, išgyventi šį metą, gal kurį rytą stebuklingai atsibusiu visa spindinti, pailsėjus.
SuperBaba
2006 01 14, 22:43
mamulia, bet tu taip zavingai atrodai, kad net nepasakysi jog taip yra Stiprybes Jums mamytes
QUOTE(mamulia @ 2006 01 14, 17:22) ir ištversim, ir patarimo nerasim, nes jo nebus... tiesiog taip yra...
mamulia
2006 01 14, 23:34
QUOTE(SuperBaba @ 2006 01 14, 22:43) mamulia, bet tu taip zavingai atrodai, kad net nepasakysi jog taip yra ačiū  žinai, tai irgi atima laiko, bet apsileisti irgi negali
mamulia
2006 01 14, 23:39
QUOTE(gelmytė @ 2006 01 14, 22:58) Šiandien nuvažiavau su savo drauge "vilko puse" į Akropolį. Pavalgėm kavinėj (pailsėjau, nes nieko neviriau), tada vaikai Euroopoj pažaidė (irgi kažkiek pailsėjau), tada draugė (na nebūtų juk draugė) išleido mane į soliariumą  Taigi 10 minučių neegzistavau  Visai neblogai. Tik va dabar merginos lovoj mušasi ir rėkauja ant viso buto  galėčiau eit drausmint, bet ai.... apsimetu, kad man dzin
Viktute
2006 01 15, 00:10
Kai man buna sunku, tai as galvoju, kad taip ir turi buti, kad visoms su vaikais sunku, o kai ju keli, tai ir buti kitaip negali. "Ikalbu" save, kad kaip ir su vaikais, taip ir kai ju dar nebuvo gyvenime buvo sunkus periodai, tai kodel dabar ju neturi buti? Manau, kad zmogu atsakomybes jausmas "grudina" ir tai tik zmogui i nauda, jo ateiciai i nauda. Bet kokia patirtis, nors ir nemaloni, bet kokie sunkumai daro mus tokiais kokie mes esame. Gyvenimas susideda is "baltu" ir "juodu" laikotarpiu. Visada taip buvo ir tik nuo musu priklauso kaip mes iveiksime siuos "juodus" laikotarpius. As patarciau pailseti. Pasisamdyti aukle vaikams arba "issiusti" juos trumpam pas mociutes ir dedukus, o paciai gal net niekur nevaziuoti, o pabuti ramybeje. Na bet jei tai neimanoma, tai patarsiu stai koki dalyka - as uzsimerkiu ir isivaizduoju savo gyvenima kaip begimo takeli, kuriame yra daugybe kluiciu, kurias reikia persokti, perlipti ar kitaip iveikti. Jas iveikus vel eina lygus kelias. Bet kokia kliutis, t.y. bet kokie sunkumai tada man asocijuojasi kaip iveikiamas dalykas, kaip laikinas dalykas. Nezinau ar pavyko man suprantamai paaiskinti savo pozicija, bet tokiu paros laiku geriau irnesigaus. Esu pavargusi ir einu dabar miegoti. Labanakt
O as stiprybes semiuosi taip: einu paskaityt i "svetimo skausmo'',"nepastojanciuju" skyrelius ir tada suprantu,-kad nera jau man taip blogai ir net geda mano vietoj skustis  ..
mamulia
2006 01 15, 16:40
QUOTE(gelmytė @ 2006 01 15, 13:00) Kaip smagu  Sėkmės ir vėliau parašyk, kaip sekėsi
QUOTE(mamulia @ 2006 01 15, 16:40) Kaip smagu  Sėkmės ir vėliau parašyk, kaip sekėsi  nu visai nieko  tik nežinau ar aš patikau
ROMA'ntike
2006 01 16, 09:59
 kaip jus draugiskai viena kita palaikote... Turbut manes dar tik laukia tokie rupesciai,nes pakolkas jauciuosi laiminga,nors ir sunku. Zinot,ka as dar padaryciau,o gi eiciau kartu paselti su vaikuciais,parekauciau ir as,pasimusciau (juokais) su jomis,gal visai butu smagu ir vaikuciams patiktu...  ir galbut taip issikrautu per diena susikaupusi bloga energija O kodel kartais ir mums nepabuti mazais vaikais,juk niekas nemato
brangute
2006 01 16, 10:17
Man irgi tas pats - darbas, namai, darbas, namai, darbas, namai..... Savaitgaliais dar buna šiek tiek atokvėpio, bet šiaip tai  Po darbo be šansų kur nors išeiti, net ir parduotuvėn užsukt ramiai, visur reikia griūnant lėkti, kad suspėti pasiimti dukrą iš daržo, laiku išleisti auklę, grįžtu namo, o ten dar randu absoliutų jovalą, saldumynų prisikimšusius vaikus, ech.... Su draugu išsiskyriau, permąsčiau viską, nutariau, bet, nei kiek ne lengviau... liūdna, nors kauk, darbe viskas iš rankų krenta. PMS'as visiškas, visai mane palaužė Taip jau būna, ir nėra čia vienreikšmiško atsakymo, kas gali padėti, kaip ištverti, vieną dieną sunkiau, kitą - lengviau ir tiek.... gal yra mamų kauniečių, norinčių kur nors į kiną savaitgalį nueiti? reikia kažkaip nepasiduot.. nepadės, bet nors porą valandų smagiau bus....
Man tai padeda mintis, kad gyvenimas kaip serialas, kuriame tu pagrindinis herojus.. Dabar stai tokia serija, o gal jau rytoj bus visai viskas is esmes kitaip... bet pries Naujuosiu tai buvo siaubingai neistveriamai sunku....darbas manes vos i kapus nenuvare...dabar jauciu savo nervu pasekmes...fiziskai  Ir ieskau naujo darbo, nei niekam geriau nuo to nebus, jei as nugaisiu, va...
Bishojo
2006 01 16, 12:59
QUOTE(brangute @ 2006 01 16, 10:17) gal yra mamų kauniečių, norinčių kur nors į kiną savaitgalį nueiti? reikia kažkaip nepasiduot.. nepadės, bet nors porą valandų smagiau bus....  Gal ir faina mintis  Kokį šeštadienį sutikčiau O aš vakar priguliau kartu su mažyle pogulio miego, vietoj to, kad kažką tvarkytis, mokytis ar panašiai.  Šiek tiek padėjo  Bet dabar vėl esu zombis, nes kėliausi iš ryto mokytis egzui
mamulia
2006 01 16, 14:33
Aš sportuot pradėjau. Ėmiau ir nusipirkau abonementą. Gaila tik, kad sunku ištrūkti, neturiu kam mažių palikinėt, o vaikų kambario ten nėra
Bishojo
2006 01 16, 14:56
QUOTE(mamulia @ 2006 01 16, 14:33) Aš sportuot pradėjau. Ėmiau ir nusipirkau abonementą. Gaila tik, kad sunku ištrūkti, neturiu kam mažių palikinėt, o vaikų kambario ten nėra  Aš irgi žadu pradėti  Žadu būti didmotere ir eiti sportuoti nuo 7 ryto  Kad iš karto po darbo galėčiau lėkti pas dukrytę ir būti su ja, nes reikia auklę išleisti ir t.t. O ryte mergička tokiu metu miega, tai tikiuosi pavyks suderinti viską
brangute
2006 01 16, 15:19
Aš irgi taip norėčiau, bet be šansų  O kas vaikus tada į darželį ar mokyklą nuveda, jei 7tą jau sportuot? Ar auklė ateina 6?
mamulia
2006 01 16, 15:39
QUOTE(katuka @ 2006 01 16, 14:56) Aš irgi žadu pradėti  Žadu būti didmotere ir eiti sportuoti nuo 7 ryto  Kad iš karto po darbo galėčiau lėkti pas dukrytę ir būti su ja, nes reikia auklę išleisti ir t.t. O ryte mergička tokiu metu miega, tai tikiuosi pavyks suderinti viską  Gera idėja  ačiū  aš irgi bandysiu rytais sportuoti
mamulia
2006 01 16, 15:43
QUOTE(brangute @ 2006 01 16, 15:19) kas vaikus tada į darželį ar mokyklą nuveda, jei 7tą jau sportuot? Ar auklė ateina 6? Man tai nebūtina būt 8val. darbe, ateinu 9 - 10  Tai nuvežu prieš 8 vieną į mokyklą, tada kitą į darželį ir jau po 8 laisva
QUOTE(mamulia @ 2006 01 16, 15:43) Man tai nebūtina būt 8val. darbe, ateinu 9 - 10  Tai nuvežu prieš 8 vieną į mokyklą, tada kitą į darželį ir jau po 8 laisva  Prieš Kalėdas buvau radusi sporto klubą, kuriame dieną buvo galima už labai mažą kainą sportuoti (50 Lt/mėn), taigi kurį laiką tuo ir užsiėmiau... salė, pirtis... vietoj pietų pertraukos  Ir pigu, ir laiko vakare nereikia gaišti.
*Fortūna*
2006 01 20, 08:51
QUOTE(brangute @ 2006 01 16, 10:17) ech.... Su draugu išsiskyriau, permąsčiau viską, nutariau, bet, nei kiek ne lengviau... liūdna, nors kauk, darbe viskas iš rankų krenta. PMS'as visiškas, visai mane palaužė gal yra mamų kauniečių, norinčių kur nors į kiną savaitgalį nueiti? reikia kažkaip nepasiduot.. nepadės, bet nors porą valandų smagiau bus....  brangute, kas nutiko? Soriukas, jei per daug giliai kapstau...  O susieit visada galima, tik kad dabar labai šalta.... Asmeniškai aš labai laukiu pavasario ir šilumos  Manau, kad tada bus žymiai geriau  Laikykimės visos kartu  nes su tom pauzėm akivaizdu, kad neturime tam sąlygų kol kas
MaxMara
2006 01 22, 10:34
QUOTE(AusraM @ 2006 01 16, 16:56) Prieš Kalėdas buvau radusi sporto klubą, kuriame dieną buvo galima už labai mažą kainą sportuoti (50 Lt/mėn), taigi kurį laiką tuo ir užsiėmiau... salė, pirtis... vietoj pietų pertraukos  Ir pigu, ir laiko vakare nereikia gaišti. O kur toks klubas yra?
brangute
2006 01 23, 13:31
[quote=Nashle,2006 01 20, 08:51] brangute, kas nutiko? Soriukas, jei per daug giliai kapstau... Ne mano žmogus buvo.  Dar likau laukti savo toliau. Dabar jau gerai ir užtikrintai jaučiuosi
*Fortūna*
2006 01 23, 14:25
QUOTE(brangute @ 2006 01 23, 13:31) Ne mano žmogus buvo.  Dar likau laukti savo toliau. Dabar jau gerai ir užtikrintai jaučiuosi  O pagal ką nustatinėjai, kad ne tavo žmogus?  Ar taip greitai galima tai nustatyti?
|
|