Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pramoginiai šokiai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas > Mokyklėlės ir būreliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Supervyras
Toliau tęsiam diskusijas apie pramoginius/sportinius šokius ir būrelius.
NOKIA
Gal kas turit parduoti berniukui ST IR LA BATUS? 38- 39 dydis Rašykit į a/z.
a79
Gal kas rekomenduos trenerį, ar šokių mokyklėlę, kuri bazuojasi kur nors apie Šilainius, Sargėnus ir pan. Kol dar tik pati pradžia, nesinori po darželio ir darbų trenktis į kitą miesto galą blush2.gif
pijuska
QUOTE(a79 @ 2010 08 21, 10:01)
Gal kas rekomenduos trenerį, ar šokių mokyklėlę, kuri bazuojasi kur nors apie Šilainius, Sargėnus ir pan. Kol dar tik pati pradžia, nesinori po darželio ir darbų trenktis į kitą miesto galą  blush2.gif
*

Rekomenduočiau šokių klubą Tvistą. Treniruotės vyksta Šilainiuose, Ryto pradinėje mokykloje ir Sargėnuose, Sargėnu vid. mokykloje.
akai
Noreciau pasitikslinti, Jusu visu vaikuciai soka poromis?
Mano merginos noretu lankyti sokius, bet nezinau kur pasirinkti linijiniu nelabai randu Vilniuje, o pramoginiai poromis jos netinka... Galvojau apie koki flamenko, gal kas susidure... o gal as cia ne i ta tema taikausi?
a79
QUOTE(pijuska @ 2010 08 21, 09:29)
Rekomenduočiau šokių klubą Tvistą. Treniruotės vyksta Šilainiuose, Ryto pradinėje mokykloje ir Sargėnuose, Sargėnu vid. mokykloje.
*

Googlas visagalis nepadeda man daugiau info apie juos susirast blush2.gif Gal galima būtų plačiau? Pradžiai kontaktai praverstų g.gif Ir dar jų sąlygos, aišku, įdomu blush2.gif

MAMYČIUKAS2
sveiki,

gal kam reikia pramoginių šokių treniruočių rūbų mergaitei (šv.mėlynos sp.
bodis ir sijonėlis, raudonos sp.bodis ir sijonėlis ir taip pat dvi sukneles
šv.mėlyna ir raudona.) Amžius ~6-8m. Nebrangiai. rašykit į až, nuotraukas galiu atsiųsti.
čikibari
skelbimų tema čia mirksiukas.gif
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...44019&st=24
a79
Kažkaip tema apmirus g.gif Ieškau kur savo šešiametį leist ir blogiausia, kad vienetai klubų internetinius puslapius turi doh.gif Arba aš nežinau kur ieškot visos info, apie priėmimo sąlygas, kainas ir pan.
Geriausia ką randu, tai emailus ir telefonus. Bet nesinori dar visų iš eilės atakuot, kur jūs randatės, ar dirbat su vaikais ir pan blush2.gif
Augė
Svaja smile.gif mums labai tinka
jurgga
Auge mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
viti
QUOTE(a79 @ 2010 08 25, 19:16)
Kažkaip tema apmirus  g.gif Ieškau kur savo šešiametį leist ir blogiausia, kad vienetai klubų internetinius puslapius turi  doh.gif Arba aš nežinau kur ieškot visos info, apie priėmimo sąlygas, kainas ir pan.
Geriausia ką randu, tai emailus ir telefonus. Bet nesinori dar visų iš eilės atakuot, kur jūs randatės, ar dirbat su vaikais ir pan  blush2.gif
*

tiesą sakant, ir aš šiandien pagalvojau tą patį. Šiaip radau tris klubus Pilaitėje, bet ar jie ten veikia, ar tik buveinių / reigstraciniai adresai.. Tiktų ir Justiniškėse, bet ir info ne per daugiausiai g.gif
sena pažįstama
QUOTE(viti @ 2010 08 25, 21:32)
tiesą sakant, ir aš šiandien pagalvojau tą patį. Šiaip radau tris klubus Pilaitėje, bet ar jie ten veikia, ar tik buveinių / reigstraciniai adresai.. Tiktų ir Justiniškėse, bet ir info ne per daugiausiai  g.gif
*

Prasom rinktis, kiek tik norit
http://www.dancesport.lt/apie-lssf/lssf-nariai/
Ieskokit Vilniaus miesto 4u.gif
Nebijokit pasiskambinti. Kartais pabendravus su vadovu telefonu, galima susidaryti jau atitinkama nuomone(laukiami busit/nelaukiami be partnerio, kiek kainuos,kur vyks, kokios grupes).
Kasmir
Sveiki,jei galima ir as prisidesiu prie jusu smile.gif

Man butu idomu suzinoti ka manote apie ''zvaigzdziu mokykla'' Kaune?Gal kas lankote ar leidziate savo vaikus? blush2.gif

Kadangi apie sportinius-pramoginius nedaug nusimanau,norejau paklausti ka reiskia soka su pagrazinimais?
Dekupazuotoja:)
QUOTE(akai @ 2010 08 23, 15:36)
Noreciau pasitikslinti, Jusu visu vaikuciai soka poromis?
Mano merginos noretu lankyti sokius, bet nezinau kur pasirinkti linijiniu nelabai randu Vilniuje, o pramoginiai poromis jos netinka... Galvojau apie koki flamenko, gal kas susidure... o gal as cia ne i ta tema taikausi?
*

Antakalnyje, Dauksos mokykloje vyksta linijiniai sokiai. Nebrangiai - dukart i savaite, vienas menuo - 50. Plius visiems metams apranga (kuri paprastai buna tikrai nebrangi) ir spec. batai. Amzius mazdaug nuo 9 iki 15. ax.gif
a79
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 08 26, 12:24)
Prasom rinktis, kiek tik norit
http://www.dancesport.lt/apie-lssf/lssf-nariai/
Ieskokit Vilniaus miesto 4u.gif
Nebijokit pasiskambinti. Kartais pabendravus su vadovu telefonu, galima susidaryti jau atitinkama nuomone(laukiami busit/nelaukiami be partnerio, kiek kainuos,kur vyks, kokios grupes).
*

Šitą pusalpį jau tikrinau, tik tiek kad info ten ir nedaug, aišku apart telefono nr ir meilų.
O kai pvz nelabai gaudais žmogus tose šokių džiunglėse, tai pradžiai būt gerai atsisijot klubus, kad ir pagal kainą, ar pagal tai kur treniruotės vyksta blush2.gif
sena pažįstama
QUOTE(a79 @ 2010 08 27, 00:49)
Šitą pusalpį jau tikrinau, tik tiek kad info ten ir nedaug, aišku apart telefono nr ir meilų.
O kai pvz nelabai gaudais žmogus tose šokių džiunglėse, tai pradžiai būt gerai atsisijot klubus, kad ir pagal kainą, ar pagal tai kur treniruotės vyksta  blush2.gif
*

O jus nemastykit nieko, o eikit i jums artimiausia kluba 4u.gif Pradesit sokti ir pamatysit-tinka, netinka aplinka, kokie santykiai kolektyviai ir panasiai. Pereiti i kita kolektyva galesit bet kada, net vidury metu, nes sokti pramoke vaikai laukiami visur drinks_cheers.gif
Dar kitas dalykas, apie kuri nesneka klubu dalyviai, tai, kad soka vienam kolektyve, o privacias pamokas ima is kitu klubu vadovu. Ir tas yra labai gerai, nes svetima akis tuoj pamato klaidas,kuriu jau nebemato savojo klubo vadovai, pakooreguoja judesius, inesa kazka naujo. drinks_cheers.gif
a79
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 08 27, 07:11)
O jus nemastykit nieko, o eikit i jums artimiausia kluba 4u.gif
*

Pagal internete pateikiamą info, nuo čia ir prasideda detektyvas doh.gif Dar reikia išsiaiškint, kuris artimiausias lotuliukas.gif
Viskas gerai
QUOTE(a79 @ 2010 08 21, 10:01)
Gal kas rekomenduos trenerį, ar šokių mokyklėlę, kuri bazuojasi kur nors apie Šilainius, Sargėnus ir pan. Kol dar tik pati pradžia, nesinori po darželio ir darbų trenktis į kitą miesto galą  blush2.gif
*

Mano patarimas butu - ne pagal nuotoli nuo namu rinktis sokiu kluba (nes daug yra ne profesionalu, o tiesiog megeju (pvz.: Petreikio studija ar pan., i kuriuos jokiu budu nepatarciau papulti, jei norite, kad vaikas rimtai soktu). Kluba rinktis patarciau pagal klubo paruosiamu poru rezultatus varzybose, kuriuos galite panagrineti atsidare dancesport.lt meniu punkta "reitingai". Paziurekite kokiu klubu poros dazniausiai minimos aukstose reitingo vietose (pvz.: pirmame 15-uke)
Nesu kauniete, bet, kiek zinau, pas jus is geruju klubu yra Sukurys, Flamenko, Tvistas.
Sekmes!
svistute
Dar Kaune geras klubas yra Toro, dirba G. Sistunavicius ir G. Valiukaite. Tikrai vieni geriausiu jaunesnes kartos treneriu, isugde ne viena cempiona.
Viskas gerai
QUOTE(svistute @ 2010 08 30, 17:40)
Dar Kaune geras klubas yra Toro, dirba G. Sistunavicius ir G. Valiukaite. Tikrai vieni geriausiu jaunesnes kartos treneriu, isugde ne viena cempiona.
*

Tikrai biggrin.gif Atsiprasau, pamirsau dar ir kluba Toro pamineti blush2.gif
joljo
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 08 27, 07:11)
O jus nemastykit nieko, o eikit i jums artimiausia kluba 4u.gif Pradesit sokti ir pamatysit-tinka, netinka aplinka, kokie santykiai kolektyviai ir panasiai. Pereiti i kita kolektyva galesit bet kada, net vidury metu, nes sokti pramoke vaikai laukiami visur drinks_cheers.gif
Dar kitas dalykas, apie kuri nesneka klubu dalyviai, tai, kad soka vienam kolektyve, o privacias pamokas ima is kitu klubu vadovu. Ir tas yra labai gerai, nes svetima akis tuoj pamato klaidas,kuriu jau nebemato savojo klubo vadovai, pakooreguoja judesius, inesa kazka naujo. drinks_cheers.gif
*

taip, tik kartais tas pramokimas ne i ta puse buna g.gif schmoll.gif
Pradziai , jei esatee darzelinukai, galite eiti i artmiausia: daznai tokie bureliai buna ir darzeliuose, blush2.gif
jei matysite, kad vaikui neblogai sekasi, ir patinka, pasiieskokite rimtesnio klubo, su atsakingais rimtais treneriais, nepagailekite laiko nuvezti vaika i toliau esanti, bet normalu sokiu kolektyva, kad nereiketu po to gailetis, schmoll.gif nei jums, nei vaikui rolleyes.gif
o pradziai tikrai pakaks artimiausio, nes : nezinia, kiek tas noras sokti isliks,,,,, bigsmile.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Viskas gerai @ 2010 08 27, 18:04)
Mano patarimas butu - ne pagal nuotoli nuo namu rinktis sokiu kluba (nes daug yra ne profesionalu, o tiesiog megeju (pvz.: Petreikio studija ar pan., i kuriuos jokiu budu nepatarciau papulti, jei norite, kad vaikas rimtai soktu). Kluba rinktis patarciau pagal klubo paruosiamu poru rezultatus varzybose, kuriuos galite panagrineti atsidare dancesport.lt meniu punkta "reitingai". Paziurekite kokiu klubu poros dazniausiai minimos aukstose reitingo vietose (pvz.: pirmame 15-uke)
Nesu kauniete, bet, kiek zinau, pas jus is geruju klubu yra Sukurys, Flamenko, Tvistas.
Sekmes!
*

oi, kai tie <<reitingai>>> kartais meluoja schmoll.gif jais pasikliauti nepatarciau g.gif
varnikė
Mano dukra siemet antrus metus eis į Danza M
Tai kolkas naujas klubas, jaunas kolektyvas, jis dar tik šiemet stos į federaciją. Treneriai malonūs, atmosfera klube gera. Vadovas Mantas dar ir darzeliuose, kiek zinau pramoginiu sokiu vaikus moko, tai gal jau kas ir pazistat. cia abu vadovai
Nezinau kaip del visai nauju grupiu sudarymo ten, bet reiktu pasiskambint. Mums, antrameciams pamokos pirmadieniais ir treciadieniais 17.30 val, ir sekmadieniais 18 val sportas ir prasitampymai kas nori. Kaina atrodo 50 ar 60 lt uz dvi pamokas ir 75 uz 3. Pamokos vyksta vilijampolej, Raudondvario pl. kur buvusi vilko teritorija.
a79
QUOTE(joljo @ 2010 08 31, 22:50)
taip, tik kartais tas pramokimas ne i ta puse buna g.gif  schmoll.gif
Pradziai , jei esatee darzelinukai, galite eiti i artmiausia: daznai tokie bureliai buna ir darzeliuose, blush2.gif
jei matysite, kad vaikui neblogai sekasi, ir patinka, pasiieskokite rimtesnio klubo, su atsakingais rimtais treneriais, nepagailekite laiko nuvezti vaika i toliau esanti, bet normalu sokiu kolektyva, kad nereiketu po to gailetis, schmoll.gif nei jums, nei vaikui rolleyes.gif
o pradziai tikrai pakaks artimiausio, nes : nezinia, kiek tas noras sokti isliks,,,,, bigsmile.gif  schmoll.gif
Papildyta:
oi, kai tie <<reitingai>>> kartais meluoja schmoll.gif jais pasikliauti nepatarciau g.gif
*

MAniškis jau vienus metus darželyje šoko. Keista, bet noras dar neišgaravo. Dar ir šiandein važiuojant į darželį (pirma diena po atostogų), pirmas sakinys mašinoj sėdint buvo "ar šokiai bus?Juk trečiadienis" doh.gif PAmokėlės vykdavo piramdieniais ir trečiadieniais.
Tik bėda, kad pas mus darželyje ir pirmamečiai, ir antramečiai stumdosi kartu. Ir teisiogine prasme stumdosi, nes darželio salėj vadovas "sugeba" sutalpint apie 50 vaikų doh.gif
Kadangi maniškis, jau nebe mažiukas - paruošiamukas, tad manau, kad jau galėtų ir rimčiau pasitreniruot. Gal pamačius tikrą darbą ir noras praeis, o gal kaip tik ne mirksiukas.gif
Kažkaip nevertinu rimtai darželio šokių lotuliukas.gif

Tik bėda, kad emailu nė vienas treneris dar neatsakė blush2.gif MAtyt, reiks telefonu pradėt atakuot doh.gif

Kur ieškot šokių klubų skelbimų apie sezono pradžią ir pan.? Gi nėra čia tokia jau slapta info lotuliukas.gif
aushrele
QUOTE(a79 @ 2010 09 01, 09:28)
Kur ieškot šokių klubų skelbimų apie sezono pradžią ir pan.? Gi nėra čia tokia jau slapta info  lotuliukas.gif
*

Kaip tik ieškau info apie pramoginius šokius, bet kažkaip mažai informacijos. doh.gif Viename puslapyje radau šiek tiek info apie pramoginius šokius ir man pačiai rimčiausias iš ten rastų atrodo šis: Nuoroda
Gal kas nors ką nors girdėjot apie šiuos trenerius ir mokyklą? Kiek radau informacijos tai dalyvaujantis konkursuose klubas, bet norėtųsi daugiau gyvų komentarų, gal kas lankėte, kažką girdėjote? Vieta mums labai patogi būtų, nors gal geriau rinktis ne pagal vietos patogumą, o tiesiog geresnį klubą? g.gif g.gif
varnikė
QUOTE(a79 @ 2010 09 01, 10:28)
MAniškis jau vienus metus darželyje šoko. Keista, bet noras dar neišgaravo. Dar ir šiandein važiuojant į darželį (pirma diena po atostogų), pirmas sakinys mašinoj sėdint buvo "ar šokiai bus?Juk trečiadienis"  doh.gif PAmokėlės vykdavo piramdieniais ir trečiadieniais.
Tik bėda, kad pas mus darželyje ir pirmamečiai, ir antramečiai stumdosi kartu. Ir teisiogine prasme stumdosi, nes darželio salėj vadovas "sugeba" sutalpint apie 50 vaikų  doh.gif

Kažkaip nevertinu rimtai darželio šokių  lotuliukas.gif

*

as ir apie darželyje vedamas sokiu pamokas esu prastos nuomonės. Pas mus ateina toks vyriškis į darželį, berods Aida jo klubas vadinasi. Pernai buvau sumascius leisti pas ji ir nuejau pasiziureti pirma pamoka kaip ten kas. Tai 30 min praejo kol jis tuos 53 vaikus sužymejo pas save lape, kol sustate pagal dydį, pamokino pasisveikint, tai atejo laikas ir atsisveikint. Biski anksciau pabaige, nes dar ir atgal pagal grupes reikėjo sustatyti ir suzymeti ar visi kurie atejo išeina biggrin.gif Nu komedija ten ne šokiai. Toks vaizdas kad tik laika prastumt, o kainuoja 30 lt/men, kaip uz nieką tai nemazai lotuliukas.gif Ten tie vaikai lakste spygavo, tai nekeista kad jiems tie sokiai taip patinka visiems, juk dirbt beveik nereikia, o vis siokia tokia isvyka is grupes.
sena pažįstama
QUOTE(varnikė @ 2010 09 01, 11:30)
as ir apie darželyje vedamas sokiu pamokas esu prastos nuomonės.
*

As irgi neigiamos nuomones drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tai pinigu surinkimas. I bent kiek normalius sokiu burelius net desimtosios dalies neuznesa. schmoll.gif
Jau geriau prastas, bet zinomas sokiu kolektyvas, nei patys geriausi darzeliu sokiu bureliai.
Sunus lanke darzelyje toki bureli, rezultatu nebuvo net minimaliu, pagrindiniu zingsneliu irgi, tai paskui metus ne i ta puse ziureti nenorejo, i sokiu kolektyva nuvedziau kaip versiuka baubianti biggrin.gif Ir ka-patiko nerealiai, du sezonus jau pratraukem good.gif
Papildyta:
QUOTE(aushrele @ 2010 09 01, 11:14)
Kaip tik ieškau info apie pramoginius šokius, bet kažkaip mažai informacijos.  doh.gif 
*

Daugiausia informacijos visais gyvenimo klausimais-Supermama biggrin.gif
Tad nepatingekit atsiversti sena ir uzdaryta "Pramoginiu sokiu bureliai" tema ir perskaitykite. Rasoma apie visus kolektyvus. Ir teigiama, ir neigiama.
Tikrai turesite galimybe pasirinkti 4u.gif
a79
QUOTE(varnikė @ 2010 09 01, 10:30)
as ir apie darželyje vedamas sokiu pamokas esu prastos nuomonės. Pas mus ateina toks vyriškis į darželį, berods Aida jo klubas vadinasi.
*

Mūsiškis hihihi.gif

Panašu, akd Šilainiuos dairotės, tad jei ką, brūkštelkit žinutę apie paieškų rezultatus.
Aš vis dar laukiu atsakymo emailu iš Tvisto, jei nesulauksiu, kitą savaitę jau skambinsiu. Tada galėsiu "pasipasakot" kas ir kaip .
varnikė
QUOTE(a79 @ 2010 09 01, 14:06)
Mūsiškis  hihihi.gif

Panašu, akd Šilainiuos dairotės, tad jei ką, brūkštelkit žinutę apie paieškų rezultatus.
Aš vis dar laukiu atsakymo emailu iš Tvisto, jei nesulauksiu, kitą savaitę jau skambinsiu. Tada galėsiu "pasipasakot" kas ir kaip .
*

Mes jau lankom viena kluba, siemet antri metai bus smile.gif
Kai rinksitės kluba, tai ziurekit kad nebutu dideles grupes. jei vaikai dar mazi, 4-6 metukų, tai turetu grupeje ne daugiau 10 vaikiuku buti, kad visiems pakankamai demesio skirtų. Praeitoj temoj esu rašius apie Daniutės kluba, kuriame be galo daug vaiku susirinko is rudens, tai mano dukra pastoviai valsa ne i ta puse sokdavo ir niekas jos nematydavo ir nepataisydavo biggrin.gif Galvojau, kad taip normalu, kol nepasidomėjau plačiau. Labai svarbu kad vaikas gautu gerus pagrindus.
Naktibalda
QUOTE(varnikė @ 2010 09 01, 11:30)
as ir apie darželyje vedamas sokiu pamokas esu prastos nuomonės. Pas mus ateina toks vyriškis į darželį, berods Aida jo klubas vadinasi. Pernai buvau sumascius leisti pas ji ir nuejau pasiziureti pirma pamoka kaip ten kas. Tai 30 min praejo kol jis tuos 53 vaikus sužymejo pas save lape, kol sustate pagal dydį, pamokino pasisveikint, tai atejo laikas ir atsisveikint. Biski anksciau pabaige, nes dar ir atgal pagal grupes reikėjo sustatyti ir suzymeti ar visi kurie atejo išeina biggrin.gif Nu komedija ten ne šokiai. Toks vaizdas kad tik laika prastumt, o kainuoja 30 lt/men, kaip uz nieką tai nemazai  lotuliukas.gif Ten tie vaikai lakste spygavo, tai nekeista kad jiems tie sokiai taip patinka visiems, juk dirbt beveik nereikia, o vis siokia tokia isvyka is grupes.
*

nežinau kaip pas jus , bet mūsų darželyje vedamos pamokėlės su labai dideliais ir pastebimais rezultatais , grupės pagal amžių, ir visiška priešingybė Jūsų aprašui, todėl ne visur taip blogai, mes šiemet iš darželio net į stovyklą važiavom, ir jau bus ateinantis ketvirtas sezonas, tik jau ne darže , nes iš daržo išaugom, patinka ,kad atmosfera puiki, jokio spaudimo, ir jokio forsavimo. būtent dėl nuostabios atmosferos neplanuojam keisti į didesius reitingus turintį kolektyvą, nes mums jis pats geriausias biggrin.gif
Elė
QUOTE(aushrele @ 2010 09 01, 12:14)
Kaip tik ieškau info apie pramoginius šokius, bet kažkaip mažai informacijos.  doh.gif  Viename puslapyje radau šiek tiek info apie pramoginius šokius ir man pačiai rimčiausias iš ten rastų atrodo šis: Nuoroda
Gal kas nors ką nors girdėjot apie šiuos trenerius ir mokyklą? Kiek radau informacijos tai dalyvaujantis konkursuose klubas, bet norėtųsi daugiau gyvų komentarų, gal kas lankėte, kažką girdėjote? Vieta mums labai patogi būtų, nors gal geriau rinktis ne pagal vietos patogumą, o tiesiog geresnį klubą?  g.gif  g.gif
*

Mes planuojame lankyti šitą pramoginių šokių klubą, mums jis prie pat namų. Apie jį yra visokių atsiliepimų, iš lankančių gan neblogi, paskaičius komentarus SM, tai nieko gero verysad.gif
Tai bandysime susidaryti savo nuomonę pabandžius ten pašokti smile.gif
Dar kiek žinau gan neblogas yra Dileksa žirmūnuose, bet ten irgi 17 val bus treniruotės, tai aš niekaip negalesiu nuvežti, nes iki 17 val dirbu, o čia vietoj panelė ir pati galės nueiti.
streima
Gal kam bus naudinga? ax.gif

Mergaites ir berniukus kviečiame mokytis šokti „KASPINO“ šokių klube. Naujų narių priėmimas vyks rugsėjo 8 d. 18.30 val. Dainavos vidurinės mokyklos aktų salėje (Partizanų g. 118). Lauksime jūsų!
Norima
Ieskau 4.5 metu sunui sokiu burelio Vilniuje, sena tema skaiciau, bet visgi neradau normalios info, kur geriausia ax.gif Galvoju apie Ratuto ir Daniutes sokiu studija, gal kas is asmenines patirties galetu patarti ar dar ka parekomenduoti? Sunus visgi dar mazas ganetinai ir nesinoretu nuvesti pas nelabai tinkama treneri, kad neatmustu noro is viso sokti g.gif
spirgiux25
Sveikos mergaitės,
nors mums dar labai anksti, bet aš jau irgi "zonduojuos" šokių būrelius, bet prasizondavus teko nuspręst, kad kol kas teks vaikščiot į jamahos mokyklėlę, nes maniškė dar per maža rimtesniems užsiėmimams. Kažkaip vis dažniau pastebiu jos susidomėjimą muzika ir šokiais. Šiandien atlikau "zondavimą" ir jei iki kitų metų nepasikeis mano vaiko domėjimosi sritis, bandysiu vest pas Svistunavičių. Šiandien su juo bendravau asmeniškai, tai labai patiko, o ir kainos nesikandžioja pernelyg + būsiu rami, kad savo vaiką leidžiu pas tokį žmogų, kuris išmano, ką daro.
Kažkaip labai patiko jo požiūris į savo darbą ir vaikus, kad svarbiausia, kad vaikam patiktų, nes yra tokių tėvų, kurie atveda savo atžalas ir pareiškia, jog jiems reikia padaryt iš savo vaiko čempionus... doh.gif Nors akivaizdu, jog vaiko tie šokiai visai nedomina. Tai kas domisi, jis priima vaikus nuo 4m amžiaus ir jau ateinantį pirmadienį vyks pirmas susitikimas - susipažinimas 18val. mirksiukas.gif
Kasmir
Norejau paklausti,iki kokio amziaus priimamate vaikus i Kaspina?
streima
Iki kokio amžiaus vaikus priima i Kaspiną tiksliai negaliu pasakyti. Reiktų skambintis arba tiesiog nueiti į priėmimą. Manu jei vaikas nori šokti, tai gali pradėti ir vyresnis ( bet čia tik mano nuomone smile.gif
Kaspine šoka mano vaikas, tai radau skelbimą ir įdėjau blush2.gif

QUOTE(Kasmir @ 2010 09 02, 16:59)
Norejau paklausti,iki kokio amziaus priimamate vaikus i Kaspina?
*

jurajura
Ieskojau burelio savo dukrai, tai idedu rasta informacija. gal kam nors bus naudinga.

Šokių klubas Santaka renka naują pradedančiųjų grupę 6-10 metų. Užsiėmimai antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 15val. Vydūno vid. m-kloje. Kaina 50 Lt/mėn. Pirma treniruotė rugsėjo 14d.
'LUNYTE'
Gal mergaites, zinot koki sokiu mokytoja/bureli Kaune Aleksote, ar Garliavoj?
streima
QUOTE(LLuna @ 2010 09 03, 13:02)
Gal mergaites, zinot koki sokiu mokytoja/bureli Kaune Aleksote, ar Garliavoj?
*

Garliavoje Jonučių vid mokykloje dirba klubas "Duetas" vadove Navickiene, su mažais vaikais dirba labai neblogai.Jinai taip pat dirbdavo ankščiau ir Julijanavos vid. ir dar Garliavos gale mokykloje bent jau pernai dirbo Nerijus Jasaitis (klubas Toro), jaunas dar nepraradęs kantrybės treneris, mano sūnui pas jį labai patiko mirksiukas.gif
a79
Smagu, kad tema atsigavo 4u.gif

Tvistas savo grupes pradės rinkt mėnesio viduryje. Kol kas tik tiek info. Šoka Sargėnuos ir Ryto mokykloj Šilainiuos. Kai žinosiu daugiau, "pasipasakosiu" lotuliukas.gif

Dabar prie reikalo, jūs man nesusipratusiai papasakokit, su kokia apranga berniukai pramoginius šokius šoka, svarbiausia apavas. Iki šiol daržely gerai ir ortopedinės basutės buvo ... lotuliukas.gif
Aišku, kai nueisim į pirmą treniruotę, viską ir sužinosi, bet gi maga kuo anksčiau, kad paskui nereiktų verstis per galvą ir kuo greičiau viską susipirkt blush2.gif Pradžiamoksliai šoka su "češkėm", ar jau reik iš karto kažką specialaus ieškot?
sena pažįstama
QUOTE(a79 @ 2010 09 03, 14:13)
Dabar prie reikalo, jūs man nesusipratusiai papasakokit, su kokia apranga berniukai pramoginius šokius šoka, svarbiausia apavas. Iki šiol daržely gerai ir ortopedinės basutės buvo ...  lotuliukas.gif
Aišku, kai nueisim į pirmą treniruotę, viską ir sužinosi, bet gi maga kuo anksčiau, kad paskui nereiktų verstis per galvą ir kuo greičiau viską susipirkt  blush2.gif Pradžiamoksliai šoka su "češkėm", ar jau reik iš karto kažką specialaus ieškot?
*

Jus kur-Vilniuj? Tai keliaujat i Algirdo gatve 33(jei gerai pamenu, ten bendrabutis toks vienintelis, nesumaisysit), rusyje is kiemo puses iejimas, ten mes uzsakinejam batukus 4u.gif 100lt. Jei daugiau vaiku-nuolaida. Masiskai kolektyvais siuvasi. Negadinkit koju su "ceskem" 4u.gif
O apranga skirtinguose kolektyvuose, skirtingi reikalavimai: vienuose kolektyvuose(musu, pvz) repeticijos su patogiais kasdieniskais rubais, kituose-reikia pirkti specialia treniruociu apranga.
mingutem
Sveiki, gal atsiras berniukas 6-7metu norintis kartu sokti, su mergaite sportinius sokius,planuojam rimtai dirbti, Vilnius.
Parasykite sukneles@inbox.lt
Naktibalda
QUOTE(a79 @ 2010 09 03, 14:13)
Smagu, kad tema atsigavo  4u.gif

Tvistas savo grupes pradės rinkt mėnesio viduryje. Kol kas tik tiek info. Šoka Sargėnuos ir Ryto mokykloj Šilainiuos. Kai žinosiu daugiau, "pasipasakosiu"  lotuliukas.gif

Dabar prie reikalo, jūs man nesusipratusiai papasakokit, su kokia apranga berniukai pramoginius šokius šoka, svarbiausia apavas. Iki šiol daržely gerai ir ortopedinės basutės buvo ...  lotuliukas.gif
Aišku, kai nueisim į pirmą treniruotę, viską ir sužinosi, bet gi maga kuo anksčiau, kad paskui nereiktų verstis per galvą ir kuo greičiau viską susipirkt  blush2.gif Pradžiamoksliai šoka su "češkėm", ar jau reik iš karto kažką specialaus ieškot?
*

QUOTE(sena pažįstama @ 2010 09 03, 14:35)
Jus kur-Vilniuj? Tai keliaujat i Algirdo gatve 33(jei gerai pamenu, ten bendrabutis toks vienintelis, nesumaisysit), rusyje is kiemo puses iejimas, ten mes uzsakinejam batukus 4u.gif 100lt. Jei daugiau vaiku-nuolaida. Masiskai kolektyvais siuvasi. Negadinkit koju su "ceskem" 4u.gif
O apranga skirtinguose kolektyvuose, skirtingi reikalavimai: vienuose kolektyvuose(musu, pvz) repeticijos su patogiais kasdieniskais rubais, kituose-reikia pirkti specialia treniruociu apranga.
*

o aš manau neverta kišti į batus tokių mažų vaikų rolleyes.gif , dar tikrai suspės, darželyje pilani pakanka češkių, o jei vaikas nešoks nepatiks, ne taip lengva ir parduoti paskui

ir apskritai nefosruokit, viskas bus pasakyta vadovų, visi dirba skirtingai, mes irgo tokie buvom, tai musm vis spodino sako spėsit dar prileisti pinigų, kur taip skubat, o dabar žiūriu ir čia reikia pinigo, ir dar čia ir t.t. nematau galo

šokam su savo susigalvotais treniruočių rūbais, kad visada žinotų ką reikia apsirengti, balti marškinėliai ir juodos kelnės

dar kauniečių norėjau paklausti kurioj tiksliai vietoj (žinau prie stotoes, nu bet ten nemenkas rajonas biggrin.gif ) , dar geriau būtų adresas, siuva šokių batelius g.gif

ir dar pasisakykit kada kam pirmos varžybos biggrin.gif
sena pažįstama
QUOTE(Naktibalda @ 2010 09 03, 14:59)
o aš manau neverta kišti į  batus tokių mažų vaikų  rolleyes.gif , dar tikrai suspės, darželyje pilani pakanka češkių, o jei vaikas nešoks nepatiks, ne taip lengva ir parduoti paskui
*

Na jei darzelyje-tikrai taip drinks_cheers.gif
Bet rimtuose kolektyvuose net neleidzia sokti su "ceskem", nes koja klypsta, formuojasi pilnapadyste.
Kai bernai sokiu batus isauga ir kol siuva kitus, ir tai su "ceskem" sokti neleidzia, geriau pataria su basutemis, berniukams su paprastais bateliais.
Naktibalda
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 09 03, 15:09)
Bet rimtuose kolektyvuose net neleidzia sokti su "ceskem", nes koja klypsta, formuojasi pilnapadyste.
Kai bernai sokiu batus isauga ir kol siuva kitus, ir tai su "ceskem" sokti neleidzia, geriau pataria su basutemis, berniukams su paprastais bateliais.
*

na pas mus tada ne taip griežtai, visgi dar gal ir amžius, mes ne per didžiausi dar vyrai esam, gal todėl mūsų nesmaugia niekas nieko neliepia, na šiemet tai jau taip, esam pakankamai dideli, ir prityrę, "lipsim" į visus kas priklauso atributus, batai, konkursų rūbeliai ir t.t

bet įdomu kur gaunat batelius už 100lt g.gif
sena pažįstama
QUOTE(Naktibalda @ 2010 09 03, 15:18)
bet įdomu kur gaunat batelius už 100lt  g.gif
*

Vilniuj tai siuva va cia:
http://www.mkstilius.lt/sokiu-avalyne-avalynes-gamyba/
Algirdo 37.
Naktibalda
sena pažįstama ačiū reiks pasidomėti jei prireiks, rolleyes.gif, žinau,kad ir kaune prie stoties, bet tiksliai nežinau kur , nes jei reiks į vilnių trenktis tai labai toli biggrin.gif
'LUNYTE'
O gal atsiras zinanciu Neijaus Jasaicio kontaktus? Ir gal daugiau yra yra pas ji lankiusiuju ir besiruosianciu lankyti?
a79
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 09 03, 14:09)
*

Viskas aišku. Žiūrėsim ką treneriai kalbės...gi pirma reik sulaukt skambučio kada ir kur lotuliukas.gif
O darželyje jau vienus metus "atvaikščiojom", kadangi noras dar neišgaravo, ieškau ko nor srimčiau, nei kad antrus metus tą patį kartot, kol galų gale nusibos doh.gif
Nors ir daržely paruošiamąją lankys, bet metus kaip nors susiderinsim su treniruotėm mokykloj, o paskui jau bus matyt kaip seksis.
Ačiū už pasidalinimą info 4u.gif
mantas1010
Labutis bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.