Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip papuosti tortus, pyragus ir kitus skanėstus
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
gitule
user posted image

40 tema
39 tema
38ta tema
37 tema
36 tema
1-35 tema
Į PAPUOŠIMŲ TEMĄ būtina dėti visokiausius papuošimus, tiek baibokus, tiek gėlytes, tiek papuoštus tortus, noriu pabrėžti - papuoštus, manau ,paprastas apibarstymas trupiniais gal ir nelabai tinka, bet, jeigu be trupinių ten bus kokie nors papildomi papuošimai, tai kodel gi ne.

Taip pat prie nuotraukos reikia įdėti aprašymą, iš ko padaryti tie papuošimai (bezė, saldainių masė ir t.t.) bei kas tai per tortas. To reikia, kad kievienam naujokui, ir ne tik, būtų aišku ir suprantama.
Taip pat nepamirštam - klausimai atsakymai papuošimų tema.
Kiekvienas papuošimas savotiškai gražus, nepriklausomai, ar tai 100-oji barbė ar tukstantinis beze/grietinele puoštas tortas. Ir nesvarbu kas Jūs esat, ar jau specas, ar tik naujokas. Čia laukiamos visos puošėjos.
Mes visos mokomės, konsultuojames ir semiamės patirties viena iš kitos. Dėl to mes taip greitai tobulėjam.

Konstruktyvi kritika yra sveikintinas dalykas, o ginčus ir nepasitenkinimus prašau pasilikti sau.
Taip pat norėčiau priminti, kad labai daug informacijos ir receptų galite surasti viršuje esančiose temose, tiek saldumynų receptus, tiek papuošimo būdus

TORTŲ PUOŠIMAS BE KOMENTARŲ ČIA
Taigi, puošiam tortus ir nepamirštam pasirodyti su savo kūriniais

*
zuliaska
o aš pirmoji pasisakysiu. neli kur tavo tas brokas?? nesupratau, nuostabi tašytė. ryt ir aš kelis įkelsiu, bet kad nieko įdomaus.
labanaktis
simike
Labas rytas, aš taip pat naujokė, įkeliu išvargtus vakarykščius tortukus. Abudu jogurtiniai su persikais, vienas puoštas tais pačiais persikais ir avietėm iš sodo biggrin.gif , grietinėle (nuo karščio tižo kaip nežinau kas doh.gif ), o antras puoštas irgi grietinėle, tik gėles sviestinio kremo (puošimo idėja kažkada užmatyta internete, nes aš dar bijau eksperimentuoti su savo fantazija rolleyes.gif ).
Tik fotiko neturiu, tai telefonu foto dariau, tai gal šiek tiek prasta kokybė blush2.gif
Olesta
kad ir prastenės kokybės foto, bet aš įžlibinu puikius valgomus tortus Simike 4u.gif o dar su avietėm iš sodo wub.gif

Neli, rankinukas iš ties puikus, matau, ką Tu vadini nevykusiais dalykais, bet turint omeny vakarykštes oro sąlygas ir užvakarykštes, tai dar labai tobulai viską atlikai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

kleckiuxs_r
4u.gif

Na ka...prisiruosiau...pasirodysiu ir as su savo tokio tipo pirmu blynu blush2.gif
(Bet po sitokio vargo...nusprendziau kad tokiu tortu gamyba toli grazu ne man) verysad.gif doh.gif

user posted image

Tortukas "snikersas"(kitoks nei originalas), mmg, aisingas (ar bent jau kazkas panasaus i tai) doh.gif
*Jonė*
QUOTE(Atide_edita @ 2010 08 12, 20:31)
Na, pirmas mano puostas tortas. Kaip naujoke, ir as tureciau atsiskaityti.  biggrin.gif Kepem tecio gimtadieniui  ax.gif Dar neprapjautas. Jei noresite galesiu nufotografuot atpjauta  mirksiukas.gif Cia negriukas su improvizacijomis. (padarytas kaip biskvitas). Puosimas sokoladine Marshmallow mase, beze ir paciu darytos balto sokolado sirdeles. (istirpinom sokolada  lotuliukas.gif ) Bet paziurejus i Jusu tortukus, manasis atrodo baisiai.... unsure.gif  verysad.gif
*

Na tik aukstyn nosi 4u.gif Kuo toliau tuo geriau tik bus thumbup.gif

QUOTE(simike @ 2010 08 13, 06:26)
Labas rytas, aš taip pat naujokė, įkeliu išvargtus vakarykščius tortukus. Abudu jogurtiniai su persikais, vienas puoštas tais pačiais persikais ir avietėm iš sodo  biggrin.gif , grietinėle (nuo karščio tižo kaip nežinau kas doh.gif ), o antras puoštas irgi grietinėle, tik gėles sviestinio kremo (puošimo idėja kažkada užmatyta internete, nes aš dar bijau eksperimentuoti su savo fantazija rolleyes.gif ).
Tik fotiko neturiu, tai telefonu foto dariau, tai gal šiek tiek prasta kokybė  blush2.gif
*

As irgi matau puikius valgomus tortus thumbup.gif

QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 08 13, 08:11)
4u.gif

Na ka...prisiruosiau...pasirodysiu ir as su savo tokio tipo pirmu blynu blush2.gif
(Bet po sitokio vargo...nusprendziau kad tokiu tortu gamyba toli grazu ne man) verysad.gif  doh.gif

Tortukas "snikersas"(kitoks nei originalas), mmg, aisingas (ar bent jau kazkas panasaus i tai) doh.gif
*

A kodel jau ne tau tortu puosyba,a g.gif ?Taigi pirmas blynas ir visai neprisviles 4u.gif
akvilyte
QUOTE(simike @ 2010 08 13, 07:26)

bet rožikės tai meistriškos wub.gif

QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 08 13, 09:11)
(Bet po sitokio vargo...nusprendziau kad tokiu tortu gamyba toli grazu ne man) verysad.gif  doh.gif

nu bet apdengtas tai atrodo labai neblogai bigsmile.gif raukšlių nebuvo ar čia meistriškai užmaskuota g.gif
simike
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 13, 10:47)
bet rožikės tai meistriškos  wub.gif
*

Ačiū, visoms už gerą žodį drinks_cheers.gif 4u.gif Iš tikro tai įsimylėjau šitokį rožyčių darymo būdą. Neišeina man nei iš pastilažo, nei iš cukrinės masės, nemoku tų lapų gražiai sulipdyti, lepoškos išeina lotuliukas.gif O sviestiniu kremu su švirkštu tai taip paprasta ir greita drinks_cheers.gif Man patiko ax.gif
zuliaska
QUOTE(simike @ 2010 08 13, 07:26)
Tik fotiko neturiu, tai telefonu foto dariau, tai gal šiek tiek prasta kokybė  blush2.gif
*

man tai tikrai labai gražūs valgomi tortukai 4u.gif
o iš paprasto sviestinio kremo ir spaudi rožes??? aš tai bandžiau vieną kart, nesąmoningai gavos, ir mečiau, bet vistiek reiks kažkada bandyti

QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 08 13, 09:11)
*

šiaip man tai tortukas gražus, o kaip pirmas blynas tikrai fainas, ir apdengta normaliai, tik kai kur oro puslių yra, tai olesta kažkada sakė, kad gali su adata pradurti ir orą išleisti. bet šiaip tai tikrai viskas puiku

aš vakar pirmą kart lipdžiau batukus. neturiu spausdintuvo, tai ranka nusipiešiau iš kompo smile.gif tai šiokie tokie batukai gavo smile.gif) ką padarysi smile.gif
kirbe
[quote=simike,2010 08 13, 07:26]
Labas rytas, aš taip pat naujokė, įkeliu išvargtus vakarykščius tortukus. Abudu jogurtiniai su persikais, vienas puoštas tais pačiais persikais ir avietėm iš sodo biggrin.gif ,

nugi ,kad ir prasta kokybe,bet matau gražius tvarkingus torčiukus.....o rožes iš kremo tikrai puikios......ne kiekviena mokam tokias padaryti..... blush2.gif

[quote=kleckiuxs_r,2010 08 13, 09:11]
4u.gif

[/quote]

pirmas blynas,bet visiškai neprisviles......kuo toliau tuo geriau bus..... thumbup.gif
simisimi84
na negaliu nieko nesakyti.... tas tortas viršuje, titulinis, su didelėmis ramunėmis, toks be gaaaaaaalo TOBULAS..
akvilyte
nešu savo šrekišką temą doh.gif kaip norėjau nesigavo, bet yra kaip yra.... lenkiu galvas prieš tas kurios super figūrėles lipdo.... nes vakar šreką dvi valandas lipdžiau lotuliukas.gif

medutis, mmg, pastiliažas...

user posted image
simike
QUOTE(zuliaska @ 2010 08 13, 11:18)
o iš paprasto sviestinio kremo ir spaudi rožes???
*

Aha, iš paprasto (sviestas+kondensuotas pienas 2:1).

Akvilyte, labai gražus šrekas ir jo pelkė thumbup.gif
gitule
QUOTE(simike @ 2010 08 13, 05:26)
Labas rytas, aš taip pat naujokė, įkeliu išvargtus vakarykščius tortukus. Abudu jogurtiniai su persikais, vienas puoštas tais pačiais persikais ir avietėm iš sodo  biggrin.gif , grietinėle (nuo karščio tižo kaip nežinau kas doh.gif ), o antras puoštas irgi grietinėle, tik gėles sviestinio kremo (puošimo idėja kažkada užmatyta internete, nes aš dar bijau eksperimentuoti su savo fantazija rolleyes.gif ).
*

Dailus torciukai, o rozes..... bigsmile.gif
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 08 13, 07:11)
*

Tvarkingas tortas, o dar pirmas - graziai atrodo 4u.gif O koks cia snikersas?

QUOTE(akvilyte @ 2010 08 13, 08:44)
nešu savo šrekišką temą  doh.gif  kaip norėjau nesigavo, bet yra kaip yra.... lenkiu galvas prieš tas kurios super figūrėles lipdo.... nes vakar šreką dvi valandas lipdžiau  lotuliukas.gif

*

Srekas su visa trioba pribloske bigsmile.gif Suuuuper grazu wub.gif thumbup.gif
neli
akvilyte, koks šrekiukas thumbup.gif įdomiai atrodo torčiukas bigsmile.gif
eda.dita
Superinis Srekas - superinis!!!
Vakar dariau paprasciausias rozytes ir padariau isvada, kad tokiais ilgais nagais negalima nieko lipdyti blink.gif , teks kirptis nagucius, jei noresiu kazka idomesnio islipdyti bigsmile.gif Apie toki sreka, tai man tik pasvajot, kol kas smile.gif
akvilyte - pagarba uz toki meistriska torta 4u.gif
spyglis2
mano pirmieji batukai...
viduj medutis, išorė MMG ir aisingas
user posted image
simike
Labai labai gražu, ir batukai tokie lengvučiai wub.gif
kice
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 13, 10:44)
nešu savo šrekišką temą  doh.gif  kaip norėjau nesigavo, bet yra kaip yra.... lenkiu galvas prieš tas kurios super figūrėles lipdo.... nes vakar šreką dvi valandas lipdžiau  lotuliukas.gif

super !
Papildyta:
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 13, 12:08)
mano pirmieji batukai...
viduj medutis, išorė MMG ir aisingas
[

mane nervuoja tie batukai.. kai tik uzmatau - persvieciami, lengvuciai, idealus.. noriu tokiu, o nemoku biggrin.gif
spyglis2
QUOTE(kice @ 2010 08 13, 11:21)

mane nervuoja tie batukai.. kai tik uzmatau - persvieciami, lengvuciai, idealus.. noriu tokiu, o nemoku biggrin.gif
*

iki idealumo ten toli gražu cool.gif lipinau porą valandų ir keikiausi... man mieliau arkliukus ir vežimėliu daryt, nei batukus, labai daug darbo prie jų doh.gif
neli
spyglis2, kaip man patinka tokios spalvos wub.gif gal ir vargas su tais bačiukais, bet grožis atperka thumbup.gif čia su medžiagyte darei ir aisingu?
*Jonė*
Akvilyte,nugis tikras Sreko namas thumbup.gif
Spyglis2,tobulai man atrodo,ne per daug ne per mazai,saunuole 4u.gif
spyglis2
QUOTE(neli @ 2010 08 13, 11:39)
čia su medžiagyte darei ir aisingu?
*

jo, su organza ir aisingu 4u.gif

Akvilyte, man labai čiotkas šrekas, kopijuoju, nes reikės ir man su šreku susijusių idėjų ax.gif
pupainga
Syglis2, pasaka, ne tortas wub.gif Jau toks lygutėlis, skoningas, nieko nei pridėsi, nei atimsi 4u.gif
akvilyte
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 13, 12:06)
kad tokiais ilgais nagais negalima nieko lipdyti

drinks_cheers.gif pas mane tai gan4tinai trumpi, bet vistiek schmoll.gif o šiaip tai iš manikiūrinio rinkinio praverčia instrumentai rolleyes.gif

QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 13, 12:08)
mano pirmieji batukai...

mmdaaaa... va tokie batukai tai tikrai aukštasis pilotažas wub.gif net neįsivaizduoju nuo ko reiktų pradėt g.gif

atnešu dar savo vieną cool.gif išvargtą, išverktą.... esu ganetinai patenkinta biggrin.gif beleika tikėtis kad konstrukcija atlaikys kelionę unsure.gif ir apskritai kad atlaikys, nes čia viskas valgoma cool.gif

šokoladiniai biskvitai pertepti šokoladiniu ganašu, grietinėle. dengta mmg, detalės iš pastiliažo rolleyes.gif

išties tai tokį tortą dariau pirmą ir paskutinį kartą rolleyes.gif žiauriai norėjau išmėgint.. smalsumas patenkintas ir gana biggrin.gif

user posted image

psio dar rytoj martelei padarysiu pilaitę kokią ir užrišu su tais tortais doh.gif kaip jum bloga nepasidaro tiek daug jų darant blink.gif
rugiagele26
Akvilyte, srekas labai fainas!

Spyglis... jau batuku dailumas..

------------------------------------------------

Rafaello tortas, dengta pastilazu, dekoracijos irgi pastilazas. 3,100 kg. Ir vel Asseni ideja kopijavau blush2.gif tikiuosi ji nepyksta...

user posted image
zuliaska
nu tortai mergaitės visų tikrai gražūs, ta karuselė man tai labai graži, o tas su batukais nuostabiais, iš viso pasakiškas, aš irgi ruošiuosi kada tokius daryt, gal kitą savaitę, nes man labai gražu, laiko bus prisidarysiu ir paliksiu, kada reiks panaudosiu.
akvilyte, kai daug būna tortų, tai tikrai būna bloga, bet pailsi ir vėl daryt norisi smile.gif) bent man, būna savaitė poilsio, tada pasiilgsti ir kimbi į darbą. o čia mano, ai paprasti, nėr ką rodyt, ypač krikštynų, po to nuostabaus mėlyno smile.gif
maskarponė su persikais, pastiliažas, aisingas. man rodos čia kirbę kopinau, nes man atsiuntė nuotrauką ir prašė tokį patį, tai padariau
user posted image

tailandietiškas bananų tortas, pastiliažas. net nespėjau normaliau nufotkint, nes atėjo pasiimt.
user posted image
JOLKA999
jau ta karusele.............. wub.gif wub.gif kiek cia darbo ideta doh.gif pagarba jum uz sitoki triusa 4u.gif 4u.gif 4u.gif
***Meskute***
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 13, 14:08)

Karusele superineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee wub.gif
-Radė
laba 4u.gif

akvilytes karusėlė tai thumbup.gif atimtina rolleyes.gif

QUOTE(gitule @ 2010 08 12, 22:53)
Yra yra, prie miltu, papuosimu, Tesco pas jus yra rodos, pasidairyk  4u.gif O kiek skystos dejai?
*

vos ne visus miltus apčiupinau biggrin.gif nėr šitoj Tesco schmoll.gif

o dėjau buteliuką visą - 140g mirksiukas.gif 3kg tortas apsidengė normaliai, dar liko šlipsui bei kišenei su servetka rolleyes.gif ( tik įgūdžių dar trūksta dirbant su masėm)
SandraRupke
Kokie visi grazus torciukai 4u.gif
Nusiziurejau ir as savo sunelio gimtadieniui toki dinozauriuka. Norint ji padaryti reikes dengti mase doh.gif bus pirmas kartas tai nezinau ar pavyks, ar nebusiu per aukstai kartele issikelusi unsure.gif Na bet dar laiko yra, tai vis paziurinesiu Jusu darbus, pasimokysiu is kitu klaidu ir galbut pavyks. blush2.gif Tada ir as bandysiu paodyti savo darbuka ax.gif Ir labai lauksiu kritikos, nes ji vercia tobuleti mirksiukas.gif
gitule
Karusele NEREALI wub.gif Dabar laukiam pilies bigsmile.gif
QUOTE(-Radė @ 2010 08 13, 14:19)
vos ne visus miltus apčiupinau  biggrin.gif  nėr šitoj Tesco  schmoll.gif
*

Tai gal nera pas jus g.gif Pas mus kiekvienam prekybcentryje, prie pabarstuku tortams, miltu rolleyes.gif

Rugiagele, kaip graziai tau jau figureles gaunasi blink.gif wub.gif Grazus tortas wub.gif
zuliaska, grazu, tik gal noretusi kad kvarbatkos butu biskeli daugiau pasibangave rolleyes.gif
eda.dita
Taip, taip, mane irgi kritika vercia tobuleti smile.gif, nors pagyrimai malonesni tongue.gif Visad maniau, kad dengiu pakankamai stora mase, o pasirodo, dar per plonai kocioju, anot merginu. Ir stai Olesta pasake, kad trupinuku i sviestini krema pridet, tai graziau apsidengs tortas, nes bus lygesnis. Gyveni ir mokais smile.gif

akvilyte - nenustoji stebinusi! Vos atsigavau nuo Sreko, dabar karusele. Nu jau tuoks kruopstus darbelis thumbup.gif
Turiu tokia problemele ax.gif kopijuoju as kopijuoju visus grazius, man idomesnius torciukus, bet kai reikia paciai gaminti kazka, pabijau kartoti vieno ar kito zmogucio dizaina, kad nesupyktu, o ir kartotis kazkaip nesinori ax.gif nors zinau, kad neatkartosiu taip pat ir iki tokios kokybes man kaip iki menulio, bet vistiek, kazkaip atrodo bus nebeidomu, todel labai suprantu rugegelia26, kai sako, kad ideja pasiskolino is kazko ir tuomet jaucias keistai. Bet zinai, rugegelia26, as tokio torciuko neprisimenu, kad buciau macius, tai jis man kaip nauja ideja thumbup.gif , labai idomus drinks_cheers.gif

zuliaska - jau boruze kokia simpatiska smile.gif tikrai issisaugojau smile.gif

spyglis2 - nu jau azuriniai bateliai kaip mane veza! Nezinau kaip jus anuos gaminate, bet tai yra super!!! Ir spalvos - tikrai tortas atrodo labai skoningai. Man labiau patinka, kai pats tortas baltas ir tik detales zydzos ar rozines , nei atvirksciai smile.gif Ir dar - man labai patiko uzrasiukas - labai skoningai - nei per daug, nei per mazai!

Papildyta:
Pas mus Tesco as irgi radau tik Gliukozes tokia kaip zele, ji tuteleje kaip dantu pastos. Milteliais gliukozes neradau.
spyglis2
akvilyte, karuselė super, o dar žinant kiek tu prie jos vargai, galiu pasakyt tik viena - šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

rugiagele26, garžus tortukas, tik aš mažiau įvairiaspalvių gėlyčių būčiau darius, o pasirinkus porą spalvų 4u.gif

zuliaska, simpatiški tortukai 4u.gif
Olesta
Rugiagėle, Tave tai sumaišiau nuotrauką pamačius su Asseni 4u.gif ir pirma mintis, kaip čia Asseni pasikartojo su idėja blush2.gif o pasirodo, čia Rugiagėlė atkartojusi thumbup.gif niką tik paskui pamačiau 4u.gif žodžiu pagarba, mergaite, tobulėji figūryčių daryme 4u.gif

Akvilyte, esu senai Tavim susižavėjusi ir visai ne dėl tortų, bet dabar apkerėjai ir jais, nu jau tokia Tu kruopšti, kad aš nebežinau kaip ir pagirti - žodžiu 100 balų...

Spyglis2, linkiu, kad tau namie dažniau elektra dingtų, matyt vakar daug gavai energijos tokiam šedevrui sukurti, labai man skoningas, gražus išbaigtas thumbup.gif

Zuliaska, boružytės akys thumbup.gif
neli
akvilyte, karuselė bigsmile.gif labai daili, ir kiek dirbta doh.gif

rugiagele26, dailus torčiukas thumbup.gif tik man gal spalvų per daug čiut g.gif

zuliaska, boružėlė kokia fainuolė, nestandartinė bigsmile.gif
spyglis2
QUOTE(Olesta @ 2010 08 13, 17:40)

Spyglis2, linkiu, kad tau namie dažniau elektra dingtų
*

несыпь мне соль на рану ph34r.gif iš ryto lėkiau pas kaimynę, kad man puoduką dujų paskolintų, kad vaikui košę išvirt, o sau kavos... doh.gif kad aš dar kada gyvenime, jei teks iš naujo įsikūrinėt, daryčiau viską elektrifikuotą doh.gif o už gražius žodžius, ačiū oro_buckis.gif
kirbe
Matosi ,kad savaitgalis ant nosies.... lotuliukas.gif
Rugiagele, puikus torčiukas,figureles labai dailios.... thumbup.gif
Akvilyte ,tikiuosi viskas bus gerai su karusele,nes atrodo tikrai šauniai....Šrekas taip pat.....
Zuliaska ,nežinau ar čia mano kopinai ar ne,bet atrodo gražiai,.tik truputy kvarbatkytes reikejo labiau paraityti....
sorry jei ka pamiršau.... blush2.gif po tiek darbu jau galva nebeveikia.... doh.gif

Rafaelo,MMG
user posted image

Apelsininis sufle,kokosas ir MMG
user posted image

Vestuvinis tortas.....vaisinis ir mascarpones,MMG,geles gyvos
user posted image
user posted image
ir knyga
user posted image
zibute77
Laba diena visoms kepejelems, skaitau, ziuriu ir akys raibsta. Toki visu nuostabus tortai, ech... Esu naujoke cia. gal kada apsiskaicius ir as isbandysiu koki torciuka ir tuomet pasirodysiu blush2.gif
wingaile
na tortukų grozis wub.gif jum fabrikėlis reiktų visom atidaryt thumbup.gif visos tortų parduotuvės bankrutuotų g.gif lotuliukas.gif atnešu savo kuklų krikštynų smile.gif dviem vaikučiam 1 tortukas smile.gif
user posted image
napaleonas, dengta mmg

Papildyta:
ir jogurtinis, mergytei 1 metukas ir krikštynos kartu smile.gif kadangi mano rankos ne visai is ten isdygusios figurėlėm lipdyt doh.gif tai leliukas dirbtinis rolleyes.gif tortas jogurtinis, dengta mmg blink.gif
user posted image
rugiagele26
Padekit mergaites... nu isitikinus, kad kakzur Migle79 idejo kaip daryti jos permatomus batukus.. nu nors nusauk, nerandu.. verysad.gif
eda.dita
Idomu, o kaip atrodytu, jei dviem vaikuciams daroma torta puosti ant baltos serveteles sudedant viena zydra, o kita rozini batuka? g.gif
Man labai dailus tortai su batukais 4u.gif

kirbe, nu ir pavarei su tortu gausybe blink.gif
Vestuvinis - fantastinis 4u.gif
Zveja ir parasutininka - MMG spalvini jau uzdengus? Labai grazios spalvos, o ideja su dazytais kokosais thumbup.gif , tikrai pasinaudosiu ax.gif
O, kad man kas 50 mecio proga iskeptu toki torta-knyga wub.gif
Kasdien cia uzsuku ir vis atrandu kazka naujo. Aciukas 4u.gif

kirbe
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 13, 21:05)
Idomu, o kaip atrodytu, jei dviem vaikuciams daroma torta puosti ant baltos serveteles sudedant viena zydra, o kita rozini batuka?  g.gif
Man labai dailus tortai su batukais  4u.gif
tikrai mačius esu toky torta...gerai visai atrodo....
kirbe, nu ir pavarei su tortu gausybe  blink.gif
čia dar ne visi šiandienos darbai....
Vestuvinis - fantastinis  4u.gif
Zveja ir parasutininka - MMG spalvini jau uzdengus? Labai grazios spalvos, o ideja su dazytais kokosais  thumbup.gif , tikrai pasinaudosiu  ax.gif

taip,dažiau ant viršaus
O, kad man kas 50 mecio proga iskeptu toki torta-knyga  wub.gif

ax.gif
Kasdien cia uzsuku ir vis atrandu kazka naujo. Aciukas  4u.gif
*

akvilyte
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 13, 14:10)
Ir vel Asseni ideja kopijavau 

tie meškiukai su zuikučiais tarkim, tai tikrai mano jau seniai matyti interneto platybėse ax.gif aš manau kad jei jau dedi nuotrauką į viešą erdvę tai ir susitaikai kad kopijuos.. tai normalu... ir neatau čia jokios tragedijos ax.gif aš irgi turiu prisisaugojus n fotkių ax.gif

QUOTE(eda.dita @ 2010 08 13, 17:50)
o ir kartotis kazkaip nesinori  ax.gif

dviračio jau neišrasi.. dauguma čia turbūt pirmiausia dairosi idėjų internete ax.gif nu gal klystu rolleyes.gif

QUOTE(kirbe @ 2010 08 13, 20:03)

Apelsininis sufle,kokosas ir MMG

nu kaip smagiai šitas atrodo thumbup.gif wub.gif

ačiū už pagyras blush2.gif ties sakant ta karusele ir aš apsipatenkinus visa... blush2.gif o dar geriau buvo kai pristačiau tiesiai į vakarėlio vietą sveiką , tai tikiu kad šaldytuve jau per naktį nieko blogo nenutiks.. tfu tfu tfu rolleyes.gif
*Jonė*
Akvilyte-tavo vargas pasiteisino,labai grazuuuuuuuuuuuuuuuuu
Rugiagele-nu nuostabu,ot rankas turi,nu ko jau Asseni pykt(beje kokia duona skani "rugiagele")
Zuliaska,krikstynu tortas lieka antram plane,nes boruzele tai "kruta"akeles tik varto
Kirbe,tavo rankele jau atidirbta,man labai patika tavo knygos
Wingaile,pirmas tortukas man labai labai,antras idomus irgi labai,bet mase slapiavo ania?ar tik taip man atrodo?

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Rugiagele einu ieskot apie tuos batukus Migles,nes irgi kazkur skaiciau
Papildyta:
QUOTE(Migle79 @ 2010 07 08, 13:29)
Dėl batukų. Iš pradžių reikia turėti vaikiško batuko schemą, kurią galima nesunkiai susirasti internete. Padą dariau iš pastilažo, galima iš bet kurios kitos masės (saldainių, MMG). Toliau iš medžiagos iškirpau batuko viršų ir priklijavau jį prie pado aisingu. O toliau vėl gi aisingu "apipaišiau" batuką. Viskas.
*

Asseni
Ne, nepykstu as, nepykstu, ko cia man pykt. Kaip tik dziausgiuosi. Jeigu mano tortus kopina, vadinasi jie patinka zmonems. O tai pats geriausias ivertinimas.

O tortas stai SITAS. Jis buvo darytas daugiau nei pries metus
VitMetil
sveikos

vis uzsuku, kepu progai pasitaikius. mokausi is jusu. tik kad sunku dar ka doro padaryti bet pradzia yra.

turiu toki klausimeli , gal kuri atsakys nusipirkau meskucio formos kepimo forma. noriu isbandyti beze , supratau tiek kad beze bijo zelatinos. noriu isbandyti jogurtini torta bet juose reikia zelatinos , bet jai jo bus tik viduj ar nieko nenutiks bezei. blush2.gif

nu kad nebuciau cia uzpuolusi su klausimai tai idesiu savo pora pabandimu, zinau kad nieko gero . blush2.gif

user posted image
pirmoji mano masina
cia kriksto sunui blush2.gif medutis degta MMC

user posted image

cia dukrytes vardadieniui irgi medutis ir dengta MMC

Asseni
zuliaska, man tavo boruzele, nu tOOOOOOkia cool. Kuo prigyrdei ja, tokia po gero baliaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
neli
Pirmasis vestuvinis, Napoleonas, snikersas, medutis, pastilažas, meškiai iš MMG.
user posted image
spyglis2
QUOTE(neli @ 2010 08 13, 22:30)
Pirmasis vestuvinis, Napoleonas, snikersas, medutis, pastilažas, meškiai iš MMG.

*

nepaisant nelygumų, kurių aš nematau user posted image meškiai afigieni user posted image wub.gif wub.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.