Gal zinote koki misini,kad nelabai augtu svoris
Duodu MILUMIL-3,bet jis labai kaloringas,nes APTAMILAS ir MILUMILAS-duoda i svori
Sveikos mamytes
Gal zinote koki misini,kad nelabai augtu svoris Duodu MILUMIL-3,bet jis labai kaloringas,nes APTAMILAS ir MILUMILAS-duoda i svori
Sveikos. Vaikui jau kitą savaitę metai. Ilgai žindžiau pati. Dar ir dabar kartą per naktį maitinu pati. Todėl mišiniai yra visiškai nesuvokiama erdvė. Dauguma jų lyg ir teoriškai datuojami iki vienerių metų, tai kokį rinktis nuo metų, kad patenkintų vaiko poreikius? Aš pasirinkau tirštą Semper pieno mišinį su grūdų miltais nuo metų. Jį duodu prieš miegą. Naktį ištraukia kelis lašus mano pieno ir lyg užmiega, bet ryteliui pieno nebėra. O ir tas vienintelis maitinimas tampa simboliniu. Šiąnakt vaikis patraukęs ir nieko negavęs pradėjo isterikuoti, tampyti mane už plaukų, spiegti. Pasiūlius dar kartą papulį tyčia taip įkando su savo 8 dantimis. Ir jo gaila. Tai va. Išsiplėčiau. Ar galiu tą tirštą mišinį duoti ir naktį ir ryte? Ant pakelio nurodyta, kad vakariniam maitinimui, kad vaikis ilgiau išliktų sotus. Ar verta apkrauti jo skranduką? Ar pasirinkti kokį Aptamil 3? oi, bėda. Patarkit.
Gali pabandyti Similac Gain Advance , mums buvo rekomendavus gydytoja, dėl mažo apetito,tada mažajai buvo 1,2 mėn ir visai likom patenkintos gėrėm prieš pietų miegą ir nakčiai.
O mums labai patinka Semper skysta košė (pienas su koše), kur skirta vaikams nuo 1 metų. Tikrai gali maitinti ja ir ryte ir vakare. Mes vartojame nuo 6 mėnesių ir neturime jokių priekaištų. Tiesa kartais reikia padaryti pertraukėlę, nes paprasčiausiai vaikas užsinori įvairesnės vakarienės
Mums nepatiko Semper nuo metu
Irgi maitinau pati,paskui pradeti pieno ir nutariau duoti misinio. Milumil 3 Dabar ir Tutteli 2 labai patiko ir pagal sudeti ziurejau
Aisku. As irgi linkstu pereiti prie skysto misinio. O gal karves piena duoti ir nesukti galvos?
šiaip pagrinde geria Milumil 3, bet esu pirkus ir semper nuo metų, duodavau prieš naktinį miegą, na naktį duot neteko, nes nepareikšdavo noro, šiaip noriai geria ir Milumil3, ir semper
Mums dar su Semper nuo metu uzsikimsdavo soske
Sis dalykas irgi mums nepatiko,nors iki metu duodavau Semper 2-1 maitinima.Sitas tai
Kai pabandem duoti Semper, tai pasigirdo toks klyksmas. Sunui visai nepatiko, tai dabar su Semper tik koses balinu. O geriam Nestle pienuka su vanile. Jis skirtas nuo metuku
QUOTE(Dalialuka @ 2006 02 09, 11:58) Kai pabandem duoti Semper, tai pasigirdo toks klyksmas. Sunui visai nepatiko, tai dabar su Semper tik koses balinu. O geriam Nestle pienuka su vanile. Jis skirtas nuo metuku O vanile ar ryskiai jauciasi. Domejausi Jusu minetu. Yra ir Hipp misinys su vanile nuo 8 men. (tie menesiai net pagal salis skiriasi, pvz., Rusijai Hipp su mesa nuo 4 men. ir pan.). Galvoju, pripratinsiu prie vaniles skonio, tai teks ir karves piena skaninti. Labiausiai dabar linkstu prie Aptamil3. QUOTE(gulia2004 @ 2006 02 06, 00:56) NA MILUMIL IR TUTTEL YRA SKYSTESNI, O SEMPERIUI JUK GALIMA DIDESNĘ SKYLĘ PRADURT QUOTE(mamse @ 2006 02 09, 16:41) MAN SKONIS LABAIAU Į MANŲ KOŠĘ NEŠA, AŠ KAŽKAIP VANILĖS TEN NEĮŽVELGIU
Mano mažius valgė ir Semper, ir Aptamil, mėgo tik tirštus mišinius
As Semperi nuo 1 metu maisau su Semp 2 per puse. Ir geria
QUOTE(inesa82 @ 2006 02 03, 12:04) Gali pabandyti Similac Gain Advance , mums buvo rekomendavus gydytoja, dėl mažo apetito,tada mažajai buvo 1,2 mėn ir visai likom patenkintos gėrėm prieš pietų miegą ir nakčiai. Mes taip pat nuo metukų iki 3 gėrėm Similac Gain Advance su nukleotidais- gerai ištirpsta, gerai bėga ir skonis geras
Labutis,
Gal galit man patarti, kuo girdyti dukrytę, jai 1,5 metukų, jei ji nei mišinuko, nei pieno negeria.
Duok kefyro,Miau gerimo
Kiekvienas vaikas skirtingai pasirenka laika-kada jis jau dideliu tampa QUOTE(inesa82 @ 2006 02 03, 13:04) Gali pabandyti Similac Gain Advance , mums buvo rekomendavus gydytoja, dėl mažo apetito,tada mažajai buvo 1,2 mėn ir visai likom patenkintos gėrėm prieš pietų miegą ir nakčiai. Mano dukryte taip pat geria si pieno misini. Suejus metukams baigiau pati maitinti ir bandziau duoti skiesto karves pieno, bet mazyle atsisake ji gerti. Pasiteiravau gydytojos, ji paaiskino, kad karves pieno iki 1,5 metuku duoti nereiketu, nes gali sukelti alergija. Taip pat parekomendavo Similac Advance, sake, kad jis geriausias.
O NESTLE JUNIOR niekas nebandėt? Ten rašo,kad būtent nuo 1 metų tinkamas.Kažkaip apie NESTLE produkciją labai mažai forume kalbama.Ar niekas nevartoja ar kaip čia yra?
QUOTE(adrija @ 2006 02 26, 22:10) O NESTLE JUNIOR niekas nebandėt? Ten rašo,kad būtent nuo 1 metų tinkamas.Kažkaip apie NESTLE produkciją labai mažai forume kalbama.Ar niekas nevartoja ar kaip čia yra? Bandziau duoti Nestle Junior, bet vaikui labai nepatiko
mano vaikinas geria Aptamil HA2. tai hipoalerginis mišinukas.
Mes geriam kefira is parduotuves
QUOTE(greive @ 2006 02 21, 12:06) Labutis, Gal galit man patarti, kuo girdyti dukrytę, jai 1,5 metukų, jei ji nei mišinuko, nei pieno negeria. Mano irgi negeria nei pieno mišinio, nei karvės pieno, nei kefyro, nei jokių miau, nei jogurtų valgo, džiaugiuos, jei varškytės kokį šaukštą įkišu
gal galit atsakyt, ar tie misinukai nuo metu ir turi atrodyt tokie kaip neissiplakantys, as karta pirkau ir labai susinervavau, nes niekaip neissiplake ir soske uzsikimsdavo, ar yra tokiu misinuku kur gerai issiplaka, kaip del nestle pienuko nuo metu?ar geras?
NUO METŲ GALIMA DUOTI JAU PIENUKĄ. KĄ MES IR GERIAM. NUSIBODO ŽAIST SU TAIS MIŠINUKAIS.
QUOTE(saura @ 2006 04 07, 10:11) gal galit atsakyt, ar tie misinukai nuo metu ir turi atrodyt tokie kaip neissiplakantys, as karta pirkau ir labai susinervavau, nes niekaip neissiplake ir soske uzsikimsdavo, ar yra tokiu misinuku kur gerai issiplaka, kaip del nestle pienuko nuo metu?ar geras? Gal vanduo buvo per karstas, todel ir neissiplake
pabodo terliotis su mišinukais, nuo metu geriam tiktai piena, nors pradėjau jo duot jau gal 10 mėn. o dabar 1m. 4mėn. nebenori jokio peno- nei prieš miega, nei ryte! tik kartais nestquik kakavos imaisau, tada geria. beje mamytės, kai pradedat duoti karvės piena, nepamirskit truputuka cukriuko įdėt, nes mamytės pienukas arba mišinukas yra saldūs!
Dabar NAN2 musu draugas,bet duodu tik viena karta-nakciai
QUOTE undIngulis Paskelbta 2006 04 14, 14:20 NUO METŲ GALIMA DUOTI JAU PIENUKĄ. KĄ MES IR GERIAM. NUSIBODO ŽAIST SU TAIS MIŠINUKAIS. efined Zinau tokiu,kur nuo 4-5 men.duoda Gydytojai nerekomenduoja,bent iki 2 metu. As su dukra turejau problemu tai dabar
mano mazius karves pieno negere nei su cukrum nei be jo,gereme milumil 3 arba nestle vaniles skonio vaikams nuo 1metu ,ir gereme kai pavalgo pieniska kose po 100 gramu ,srba kai maziau maisto valgo tai papraso pienelio
Mišinuką gėrėme iki 11 mėn., o vėliau- pienuką. Tiesiog pagalvojau, kad kūdikis, turintis 8 dantukus, gali ne tik mėsytę valgyti, bet ir tikrą pienuką gerti. Tik kurį laiką turėjome namie mišinio dėžutę. Kartais vietoj pienuko duodu kefyrą, geriamą jogurtą- tikrai daug paprasčiau, nei mišinėlį paruošti. Jokių pilvelio bėdų neturėjome.
As pradejau duoti UPAS vietoj misinuko(kas 3-4 d.)
Sveikos mamytės,mano sūnelis tai nestle junior geria,jam jau beveik 2 metai,bet jis nemėgsta pieno produktų.
Maniskis irgi labai nemenkas vaikinas
Mes iki pusantrų metų gėrėme Milimil 3 ir buvom labai patenkinti
QUOTE(saura @ 2006 04 07, 10:11) gal galit atsakyt, ar tie misinukai nuo metu ir turi atrodyt tokie kaip neissiplakantys, as karta pirkau ir labai susinervavau, nes niekaip neissiplake ir soske uzsikimsdavo, ar yra tokiu misinuku kur gerai issiplaka, kaip del nestle pienuko nuo metu?ar geras? blogai issiplaka kai netinkama temperatura ar panasiai. Perkosk per binta del sventos ramybes. O mes valgos Hipp2 Papildyta: ir dar. Mano nuiomone. Misinukas vaikui yra geriausia mazam. Nereikia tinget daryt. Juk vaiko labui. Ir negi ten suknku karta per diena suplakt? Aisku is kart davus piena, jam gal ir neskaudes, bet problemos gali pasireikst po daugelio metu. Kas serga kokia tulzies pusles akmenlige tikriausiai supranta pieno poveiki As tik kai kose verdu jau va dabar pilu piena perpus su vandenuku, o kefyra, jogurta tai irgi zinoma jau smaguriaujam. Spes dar to pieno prisigers
na mes su pieno produktais nesipykstam. dabar geriam milumil3, benui labai patinka, bet jau greit pusantru, tad bandysiu piena duot...... nes jis nori dar bonkes ryte ir vakare, nors tuos misinukus ir daede daryt, bet ka padarysi.....
Mes taip pat milumil 3 geriam,bet greit galvoju prie pienuko pereit.Gal mažiau svoris augs,nes dabar tai kaip ant mielių.Pienuku dabar tik užsigeriam po maistelio,tai sūnui patiko ir tiko.
QUOTE undRamunis Paskelbta 2006 05 03, 16:12 Mes taip pat milumil 3 geriam,bet greit galvoju prie pienuko pereit.Gal mažiau svoris augs,nes dabar tai kaip ant mielių.Pienuku dabar tik užsigeriam po maistelio,tai sūnui patiko ir tiko. efined Dabar duodu kas 2-3 d. ir Dar sugalvojau nakciai Miau,Upas,Fiji(visai nera riebalu) arba Biola
Na nežinau ar gerai padariau, bet jau atsisakėm bet kokių mišinukų. Duodu vieno procento pieną. Iš pradžių nenorėjo, matyt neskanus. Bet truputį pasaldindavau. Pradėjo gerti. Po savaitės jau bandžiau nebesaldinti ir po truputį išgerdavo tokį. na o dabar tik duok. Rytais tik pramerkia akutes ir reikalauja pienuko.
Vieną kartą į kelionę isidėjau mišinuko, jau nebepatiko...
Mes irgi mišinukus duodavom tik iki metukų, po to pradėjom pratinti prie pieno, duodu 2,5% pieną, bet nežinau, ar būtina jį virinti
sveikos mamytes, mano sunelis gere mano pienuka iki metu laiko, ir kai pradejom duoti karves pienuka tai kazkiek gere, o dabar nieko neiduosi nei pieno, nei jogurto geriamo. nupirkau nestle vanilini nuo metuku,na galvoju gal tas patiks tai vaikas taip susirauke,kad net buteliuka meta zemen
O musiškis karvės pienui elergiškas
Mes (tuoj 1m) tai geriam daugelio jau mineta semper tirsta, taip pat megstam jogurta. Beja kai buvo kokiu 6 men pavaisinau actimel'iu ir ka - patiko, taip pat susitvarke jo viduriai (nekakodavo po kelias dienas). Buvau davus ir paprasto karves pieno, nieko isgere, bet pamasciau kad misinukuose daugiau visokiu medziagu prideta ir kad jau nebeduodu savo pieno, lai is ten gal ka gero gaus
QUOTE(florida @ 2006 06 06, 10:05) sveikos mamytes, mano sunelis gere mano pienuka iki metu laiko, ir kai pradejom duoti karves pienuka tai kazkiek gere, o dabar nieko neiduosi nei pieno, nei jogurto geriamo. nupirkau nestle vanilini nuo metuku,na galvoju gal tas patiks tai vaikas taip susirauke,kad net buteliuka meta zemen Mano sūnelis irgi negeria jokių mišinukų, nei karvės pieno. Kasdien išgeriam tik apie 150-200 ml jogurto be priedų arba rugpienio. Aišku būna dienų, kad ir be jų apsieinam, bet gydytoja sakė nesijaudinti dėl kalcio. Kalcio juk yra ir kituose produktuose, o piene tikrai nėra jo daugiausiai.
Dukrytei metukai, nenori nei pieno nei mišinuku. Geria sultis.Aš jas dar praskiedžiu.
Maniškė negerdavo nei vandens, nei sulčių, nei arbatėlių, tik MP, bet teko išvažiuoti, tad nupirkau Nestle vanilinį pienuką vaikams nuo vienerių metų. Skaudama širdim palikau savo vaiką. O ji, ką - puikiausiai gėrė tą mišinuką, kurio skonis kaip ištirpusių grietininių vanilinių ledų. Be to, praturtintas vitaminais ir geležimi, tokio riebumo, kokio vaikui reik. Spėju, kad po jo, paprasto pienuko taip greitai ji neims gerti, buteliuką nebent išmaino į MP
Dabar man žymiai ramiau, jei visą dien nuo karščių nevalgo tai nors pienuko pripliumpia, o MP gauna tik galutiniam nusiraminimui ir pasidžiaugimui. O virinti naminį pieną vaikui reikėtų visada, na, galima nevirinti, o pakaitinti iki užvirimo, kad mikrobai žūtų... Dabar, kai tos erkės taip beprotiškai siautėja, kad nepasigaut kokio encefalito.
o mes su skysciai irgi kovojam..nenori maniske visai nieko...tik kai karsta pagerdavo vandens. O pienuka tik nakciai. Bet geriam TUTELLI ta skysta. Ten siaip raso iki 12 men. bet gal tinka ir iki kokiu 18 men?
Gal kas žinot,kur dingo Similakas Advence 2?Tas su baltu dangteliu.Niekur jo neberandu
|