Misineli daviau iki 1m.7men.tuteli3.Turbut po siai dienai butu gerusi,bet susirgo ir teko atsisakyti,pasveiko,bet daugiau nebedaviau.
Savo pienuko aš turėjau labai trumpai, tad maniškė geria beveik nuo poros mėnesių mišinuką. Pabandėm Aptamil, tiko, jai patiko, tai geriam dar iki šiol tik prisitaikom pagal amžių
nuo menesio laiko sunelis pradejo valgyti misinuka, pradejome aptamil atpylinejantiems, paskui aptamil2, ir aptamil3... kai suneliui buvo netoli metuku, susirgome zarnyno infekcija nuo misinuko, ir aplamai jis nelabai ir bemego ji valgyti, duodavau tik pries nakti... kaip gryzome is ligonines nebevalge jis man is vis... misinuko.. atsisake.. gydytoja pasake kad kaip ir nebereikia jei nera poreikio, jei mazylis nenori ir nevalgo...mums jau 1m ir 2men... jau daug maz valgo tai ka as pati valgau, beveik nebegaminu atskirai... ir visai mes to misinuko nebepasigendame, ... dziaugiuosi kad atsisakeme tos chemijos, zinoma gerai kad ji yra, nes ne visos mamos gali pacios maitinti naturaliai... taip kad manau jau metuku laiko vaikuciams nebereikia tu misinuku aplamai.... kiek mamyciu iek nuomoniu...
as uz karvyts piena nuo metuku
As pradejau semper tristu misiniu maitinti,nors buvom visai ir pieno ir misiniu atsisake...kadangi mano mergaite labai mazai valgo ir visiskai nevalgo mesos,nebent mazai butu imaisyta i kose ir jos nejaustu,tuomet ji valgo...Be to kad mazas svoris...Idomu tik ar semper tirsti misiniai prideda svorio?
Semper misini ji gere,nors asmeniskai man jis neskanus,nes jokio skonio neturi.Kaina nedidele,sendien maciau jei perki 6 pakus dezei iseina apie 10 lt uz 1 pakuote.Bet cia ne lietuvoj.
iki metukų gėrė Nestles Nan1, 2 , 3
lietuvoj kol gyvenom aptamil davem..o daba nera pasirinimo tai tik nan beliko..pienui alergiskas...
mamytes, gal galit pasidalinti patirtimi, kurie misinukai kietina viduriukus?
nuo pirmu menesiu gerem aptamil ir nuo metu ta pati skirta nuo metu vaikams,yra net nuo dvieju metu...
Mes gėrėm Milumil. Dabar ir toliau tęsiam Milumil nuo metukų. Jų yra kelių skonių.Mes geriam paprastą, be nieko, jis visai skystas palygimus su pirmaisiais milumilais. Dar kažkiek pagersim, o paskui pereisim prie pienuko.
QUOTE(jurackaaa @ 2010 12 20, 16:14) iki metukų gėrė Nestles Nan1, 2 , 3 Na o mano mergayte nuo Nestle vaniles skonio isbere visa nugaryte ir krutine raudonais spuogais. Tai perejom pre HIPP tik idomu kada tie spuogai pradings, nes jau to misinio nebegeria 3 dienas... Gal kam taip buvo?
Isbandem visokius,bet labiausiai lipo ir ptilipo Nestle NAN3.
Mes nuo gimimo geriam Hipp misinuka. Siuo metu Hipp3 skirta nuo 10 - ies menesiu,kadangi jau greitai mazajai bus metukai pereisim prie Hipp4 skirto vaikams nuo metu.
O mes pradėjom mišinuką gert ir pas mus bėdelės su viduriukais, gal taip tik sutapo..(rado vakuminę bakteriją, sugėrėm antibiotikų kursą, bet toliau sėkmingai viduriuojam)tai net nebežinau ir nupirkau Aptamil HA3 mišinuką, sakau gal ji alergiška kažkuriai iš sudedamųjų dalių, tai šito visiškai negeria...neskanu jai..gal yra kas iš Vilniaus kas geria, perleistume..
gal patartumėt kas naudoja alergiškiems vaiakms mišinukus, kokius geriat?
Aptamil duodavom iki 1.4 metuku
mes geriam Aptamil skirta nuo 1-eriu metuku
Hipp 4
mes tai nuo mazumes vartojam milupa ,jis mum tinka ir patinka
|