Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pieno mišiniai nuo metukų
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
tamsi
Mes tai Hipp 3 geriam.
grazina37
tai kad nuo metu mazas pasirinkimas , tai gereme nestle
*ele*
"Semper" firmos
žydroji svajonė
buvau pradėjus duoti HIPP3 , tačiau blogai išsiplakdavo..vaikas negerdavo schmoll.gif
grįžome pri HIPP2 ir jokių bėdų thumbup.gif
raimuxe
QUOTE(Ramunis @ 2006 05 03, 16:12)
Mes taip pat milumil 3 geriam,bet greit galvoju prie pienuko pereit.Gal mažiau svoris augs,nes dabar tai kaip ant mielių.Pienuku dabar tik užsigeriam po maistelio,tai sūnui patiko ir tiko. thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif milumil3
Prikolnaja
Ka besakytu,o nuo 1,net nuo 9menesiu mes jokiu misiniu negerem,ji nelabai jau norejo,ir as jau nelabai norejau duot,puikiai geriam piena,arba ale Miau padarau su bananais.. 4u.gif
ATIDE
O mes iki beveik 2 metų gėrėm mišinukus milumil3 pusryčiams, labai jau tiko blush2.gif
Isila
geriam paprastą pieną ir viskas tongue.gif
ATIDE
QUOTE(Isila @ 2007 01 03, 13:12)
geriam paprastą pieną ir viskas  tongue.gif
*

Gerai, kad pieniuką toleruoja, mes dabar irgi jau pradedam, bet anksčiau negalėjo gerti, skranduką skaudėdavo
ramyra
O maniskis nemegsta paprasto pieno g.gif O ir as pati negaliu pakesti pasildyto pieno schmoll.gif vesu galiu gert. Duodu vaikui Nestle Junior. O stai koses piene virtas, ir raugintus pieno produktus mielai valgo.
Siracusa
nan 2 tongue.gif kartais pakeiciu i H.A.
mamytee
mano mažius metukų laiko ir svere 11kg.duodu jam milumil3,bet jis labai saldus.gyvenome užsieni (norvegijoj) ten duodavau tik nan2,bet čia lietuvoj jis visai kitokio skonio,tai teko pirkt milumil3. 4u.gif
erora
Visada gėrėm Hipp,bet dabar kažkaip suprastėjo ir nebeišsimaišo gerai,tai perėjom prie Aptamil 3,bet kietoki viduriukai.
artka
Mums tai is kiti pieno misinukai netiko isskyrus SIMILAC ADVANCE, veliau SIMILAC GAIN, o nuo metu pradejom NESTLEpieno misini JUNIOR. Tai jo dabar geriam du kartus, o anksciau pamineta tai tik viena karta begerdavo.
kiri111
Tebegeria HIPP 3. mirksiukas.gif
Strasa
As tai manau, kad rekomendacijos karves piena duoti tik nuo dvieju metu tai siek tiek lau perlenkta lazdele... schmoll.gif Juk vaikai skirtingi - vienas gali vartoti pieno produktus, o kita alergizuoja, todel svarbiausia pabandyti ir pasirinkti tai, kas tinka butent jusu vaikuciui. Gydytojai, manau, labai apibendrina - jei daug vaiku turi problemu su alergija pieno baltymui, tai, vadinasi, VISIEMS negalima duoti pieno iki 2 m.
As turiu dvejopa patirti - dukra gere parduotuvini 2,5 proc. riebumo piena nuo metu amziaus 3 - 4 kartus per diena po 200 ml su didziausiu malonumu. Pienuko net nevirindavau - dabar jis jau parduodamas iskaitintas, su visokiom bactocatch technologijom apdorotas...
O suneliui alergija pasireiske dar tada, kai vienintelis jo maistas buvo mano pienas. As pati nevartojau jokiu pieno produktu kad vaikas negautu tu alergenu gerdamas MP. Maitinau pati iki 1,2 m. Dabar vargstam - pienelio nori, bet koki gertu (karves, misinuka) bet nebezinau, ka ir bandyti, nes praktiskai viska isbandem. Pastaruoju metu gerem Aptamil3, lyg buvo nieko, dabar vel visas baisiai isbertas. Reiktu pakeisti, bet nezinau kuo. Vel bandysime hipoalergini misinuka.... verysad.gif
Jei maniskis nebutu alergiskas, tikrai nuo metu duociau karves pieno. Visi tie misinukai - sintetika, vitaminu ir mineralu vaikutis geriau tegu gauna su maistu, daug sveikiau. O toks dalykelis kaip cukriukas i pienuka tai man skamba baisokai... blink.gif
Tas Nestle pienelis vaikams nuo metu butu gal ir nieko, bet velgi kam tiek ji prisaldinti, nesuprantu? schmoll.gif
turka
QUOTE(Gulia @ 2006 01 14, 22:02)
Sveikos mamytes mirksiukas.gif
Gal zinote koki misini,kad nelabai augtu svoris g.gif mums dar pusantru nera ,o svoris 16,1kg.

Duodu MILUMIL-3,bet jis labai kaloringas,nes APTAMILAS ir MILUMILAS-duoda i svori thumbup.gif
*

aš duodu mažiui Milumil-3, tačiau jo svoris visaineauga jau kokius 3-4mėn. ačiū dievui ir nekrenta mirksiukas.gif
Andžela
Laba,

manau pieno misinys nieko bloga ir vaikui virs metu..Mums jau 1,4 metu ir vis dar valgom pieno misinuka...Neskubu jam duoti pienuko, nes misinio jis per diena pasiilgsta, ir kai pamato buteliuka, visa savo esybe reikalauja jo kuo greiciau...Kai jis juo taip dziaugiasi, man gaila ji nuo jo atimti...Tegu vaikas dziaugiasi, o prie karves pienuko greitu laiku pratinsim, bet jeigu jis jo nenores, tikrai neversiu jo gerti...Beto valgom jogurtus, varskytes...Jose irgi gausu reikalingu medziagu... Vat tokia mano nuomone smile.gif
grazina37
mano mazius misini gere iki 2 metu ,po to pabandziau karves piena, ir jam patiko
Žana B
as manau kad geras vaikui tas misinis kuris jam tinka mes iki 1metu gerem hipp 1,2,3 o paskui kazkas netiko tai dabar geriam humana jau pagaminta
auslialia
Vat butent, butu ne tox saldus - butu liux. Kalbu apie Nestle vanilini pienuka.
Kipsiuke
mes nuo mazens geriam similac advance
airyn
mums jau 1.5men vis dar geriam tuteli2 esam elergiski, karves pienas netinka, taip pat ir nan dziunior.bandem ir aptamil3, ir milumil3 niekas netinka jie su banano, ar vanijes skoniu, o tokie ypac netinka. gal galite patarti? ka jus duodate savo ypac elergiskems vaikuciams?
zuasta
Mums 1m4men.geriam Hipp3
Rene
As specialiai neieskojau kito misinuko nuo 1 metuku, ir toliau geriam similac advance 2. bigsmile.gif
jolax
As taip pat kaip rupestinga mama, kai vaikui auejo metukai, puoliau ieskoti misinio vaikams nuo metu. Nupirkai Semper misini nuo metuku. Tai kai atejo laikas eiti miegoti ir padviau ta misini-tai vaikui akys issiplete ir pradejo zirsti. TAi visa laime, kad dar turejau vienai dozei musu pamegto Aptamil 3 misinio.O kadangi nakti dar valgom-tai lekiau i Akropoli (23.30 val.) pirkti misinio Aptamil 3. Tai nusprendziau, kad nieko cia blogo nenutiks jei ir toliau si misini gersim. Kazkada bandziau duoti karves pienuka , bet nepatiko-tai nezinau po kiek laiko ir vel reikes bandyti.
Gegas
maziuke apergiska karves pienui, taipogi ir misiniui is karves pieno, net is soju doh.gif tai draugaujam su similac, ir man, ir jai labiausiai patinka thumbup.gif
tik problema tame, kad patinka labiau, nei kietas maistas doh.gif bankrotas blink.gif

ir dar, noriu "padekoti" savo gyd, kad vaikui septyniu menesiu liepe duoti jogurto, vat nuo to musu problemos ir prasidejo doh.gif
dabar net nezinau nuo kada man bandyt duoti varske ar kefyra? o gal is vis iki triju metu nieko?
taip, kad neskubekit su taip karves pienais, nes mes suvalgem viena karta, o dabar jau vargstam pusmeti verysad.gif
Wildberry
Geriam dar ta pati blush2.gif Tuteli2 biggrin.gif
turka
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 03 22, 23:55)
maziuke apergiska karves pienui, taipogi ir misiniui is karves pieno, net is soju  doh.gif tai draugaujam su similac, ir man, ir jai labiausiai patinka  thumbup.gif
tik problema tame, kad patinka labiau, nei kietas maistas  doh.gif bankrotas  blink.gif

ir dar, noriu "padekoti" savo gyd, kad vaikui septyniu menesiu liepe duoti jogurto, vat nuo to musu problemos ir prasidejo  doh.gif
dabar net nezinau nuo kada man bandyt duoti varske ar kefyra? o gal is vis iki triju metu nieko?
taip, kad neskubekit su taip karves pienais, nes mes suvalgem viena karta, o dabar jau vargstam pusmeti  verysad.gif
*

manau jei pabandytum duoti HIPP varškytę ar jogurtą mažyliai nieko neatsitiktų, na bent maniškiui nieko, nors taip pat alergiškas. HIPP maisteliai idealiai atitinka maniškio poreikius, dar nė karto nebėrė. o karvės pieno net kvapo užuost negali, tuoj deda į padus. geriam Milumil3, tiesiog su pasigardžiavimu.
nebijau
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 03 22, 23:55)
ir dar, noriu "padekoti" savo gyd, kad vaikui septyniu menesiu liepe duoti jogurto, vat nuo to musu problemos ir prasidejo  doh.gif
*

O tai kas nutiko nuo to jogurto? blink.gif Tai pats nekalciausias pieno produktas, geresnis ir vertingesnis uz visus misinukus... Neveltui ligoninese duoda yogurt kapsules stipriai viduriuojantiems vaikams, kudikiams taip pat.
Jei atsirado alergija-ji tikrai ne nuo jogurto, ieskokit, kuom maitinat dar vaika. 4u.gif
Melisiukas
QUOTE(žydroji svajonė @ 2006 12 16, 16:41)
buvau pradėjus duoti HIPP3 , tačiau blogai išsiplakdavo..vaikas negerdavo    schmoll.gif
grįžome pri HIPP2 ir jokių bėdų  thumbup.gif
*

Mes nuo mažens gėrėm HIPP. bet kai atėjo laikas pereiti į HIPP3, labai blogai išsiplakdavo.

QUOTE(erora @ 2007 01 17, 13:28)
Visada gėrėm Hipp,bet dabar kažkaip suprastėjo ir nebeišsimaišo gerai,tai perėjom prie Aptamil 3,bet kietoki viduriukai.
*

Mes taip pat geriam APTAMIL3.

QUOTE(turka @ 2007 04 11, 13:11)
manau jei pabandytum duoti HIPP varškytę ar jogurtą mažyliai nieko neatsitiktų, na bent maniškiui nieko, nors taip pat alergiškas. HIPP maisteliai idealiai atitinka maniškio poreikius, dar nė karto nebėrė. o karvės pieno net kvapo užuost negali, tuoj deda į padus. geriam Milumil3, tiesiog su pasigardžiavimu.
*

Taip, maniškės irgi niekad neišbėrė, o nuo jogurto suaugusiems - ir dar kaip, visas kūnas buvo dėmėmis...
tamsi
Mes jau nebegeriam mišinuko,bet iki 1.4mėn) gėrėm Nestle mišinuką nuo metukų biggrin.gif
EDCKA
Mes geriam similac gain ,nu mums jis tinka ir kaip as suprantu patinka,tai kol kas prie jo kuri laika dar pasiliksim.
agnyte26
mums beveik 1,5m ir vis dar naktimis geriam aptamil3.mums gydytoja ji rekomendavo vartoti iki 2 m
kiri111
Mano mazute jau pradejo gerti parduotuvini karves piena ir visai jai patinka. thumbup.gif Perku "Mū", su kalciu ir vitaminais. smile.gif
Migdols
o aš sūnui jau kokius 2 mėnesius nebedaviau mišinio, o duodavau paprasto pieno, tai nukrito jam hemoglobinas. pradėjau vėl duot mišinį. prieš tai gėrė tutteli2, bet nuo jo labai dažnai tuštintindavosi, tai perėjom prie aptamil 3, kolkas atrodo viskas normaliai.
Levander
mes geriam NESTLE pienuką nuo 1 metukų smile.gif bet va, kaip kažkas minėjo, jis labai saldus doh.gif vieną kartą daviau paragauti MŪ su kalciu ir vitaminais, gėrė taip pat gerai, kaip ir Nestle... bet va, suabejojau dėl vertingumo... kuriam daugiau to viso "gėrio" biggrin.gif apšvieskit kas nors mirksiukas.gif 4u.gif ir ar reikia jį virinti?
o kokį pienuką kitos mamytės perka? 4u.gif pas mus pienas retas svečias namuose, tai net nežinau, koks vaikui geriausias būtų blush2.gif
astorr24
mes taipogi geriam Nestle piena nuo metuku kai namuose yra paprasto pieno duodu ir ji kiek zinau virint jo nereikia ir delto per daug nesuku galvos kuris geresnis juk jau reikia pratint ir prie yprasto maisto
Meka Pinavija
Mano dukrytė geria NESTLE pienuką nuo 1 metukų bigsmile.gif
Braškutė
nuo 11men geriam parduotuvini karves piena mirksiukas.gif
pelytea
QUOTE(artka @ 2007 01 22, 15:13)
Mums tai is kiti pieno misinukai netiko isskyrus SIMILAC ADVANCE, veliau SIMILAC GAIN, o nuo metu pradejom NESTLEpieno misini JUNIOR. Tai jo dabar geriam du kartus, o anksciau pamineta tai tik viena karta begerdavo.
*

mes taip pat, gerem similac advance, po to gain, o dabar tik nestle junior, o pieno netoleruoja, tik wa galwoju, gal geriau milumil3 duoti, gal jis sotesnis uz nestle junior? g.gif
Austre 123
O mes pieno jau negeriam nuo10-11 mėn
zemyna123
Kreipiuosi i mamytes, kurios savo mazulelius girdo NESTLE pieno mišiniu vaikams nuo 1 metų. Ar nepastebėjote, jog nuo jo pakito Jūsų vaikučio kaksiaus spalva? Turiu tokį įtarimą, nes pradėjus vartoti kaksius pasidarė tamsiai žalias? g.gif
Heaven
Mes kol kas geriam hippo 3 mišinuką, galvoju pradėti jau parduotuvėje pirktą karvės pienuką,bet kai mus paberia nuo tokių pieniškų produktų,tai nelabai dar noriu ir duoti.Bet bandysiu po truputuką,gal nieko bus,neišbers g.gif
Fenomenali
Mes geriam Milumil 4u.gif
raimule
QUOTE(Mekačka @ 2007 06 07, 15:46)
Mano dukrytė geria NESTLE pienuką nuo 1 metukų    bigsmile.gif
*

Smagu,kad tiek daug geriančių Nestle pienuką bigsmile.gif ,manoji tai abejinga ir karvės pieneliui ir kitokio plauko pienukams,geriamiems jogurtams,tai tiko ti šis thumbup.gif
Larux
Mes nuo gimimo geriam Aptamil, dabar jau Aptamil3, bandem nestle nuo 1 metuku, bet turiu itarimu, kad pradejus gerti atsirado problemu su pilvuku, riesdavosi ir verkdavo.Vel pradejom gert aptamil ir nieko:)
zuasta
Dabar geria Hipp 3 arba nestle pieną nuo 1 metų
*Madmozela*
geriam aptamil nuo 1metu thumbup.gif
*vandene*
Ar Aptamil nuo metu yra skanus, saldus?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.