Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pigiai pavalgyti ?

Kraustomes čia ir toliau dalinames patarimais kaip pigiai ir skaniai prasimaitinti mirksiukas.gif

user posted image

user posted image


Senoji tema :

http://www.supermama...?...=10705&st=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 13 rugpjūčio 2010 - 14:01
Siuo metu nebrangu ivairus darzoviu troskiniai.Pvz.bulves,morkos,cukinijos,sparagines pupeles.Jei i troskinamas darzoves idesit keleta apkepintu mesos gabaliuku,bus itin skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 08 13, 13:53)
Visada galva apvirinu,  dar pakepinu

O as kopusta ne apverdu,o ispjovus kietaja dali,visa galva dedu i mikrobange kokioms 20 minuciu ant maksimalaus kaitinimo.Daug lengviau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(šarūnė @ 2010 08 13, 21:28)
O as kopusta ne apverdu,o ispjovus kietaja dali,visa galva dedu i mikrobange kokioms 20 minuciu ant maksimalaus kaitinimo.Daug lengviau  4u.gif

Aha, girdejau, bet va pati niekad nebandziau dar g.gif ax.gif
Atsakyti
nebrangiai gavosi ir toks troskinys su cili pipiuriukais, is produktu kurie atliko gaminant balandelius,farsa sukepiau, idejau pakeli ryziu, pridejau cesnaku, svogunu, pipiriuku, ir konservuotu pupeliu, pamidoru padeze, vaizdas nelabai , o skonis, labai labai geras
Atsakyti
as labai megstu 5 grudu kose su farso-keptu svogunu padazu ,arba spirguciais smile.gif
Atsakyti
Nežinau gal jau buvo,bet visai neseniai "Žmonės" žurnale buvo Giedrės Balutytės ryžių ir grikių kotletai.Gana nebrangu ir visai skanu su padažiuku.Grikių šiek tiek sausoki gavosi,gal dėčiau mažiau miltų.
Taigi:
Grikainiai
8 dideliems kotletams:
200 g grikių
2 kiaušiniai
1 svogūnas
4 dideli šaukštai miltų
vegetos, druskos, pipirų, mėsos prieskonių, krapų
aliejaus kepti

1. Grikius išvirti (verdant į vandenį galima įmesti kubelį sultinio) ir atvėsinti. Įmušti kiaušinius.
2. Svogūną supjaustyti ir pakepinti. Atvėsinus sukrėsti į grikius ir išmaišyti.
3. Į masę sudėti miltus, pagardinti prieskoniais ir gerai išmaišyti.
4. Sudrėkintomis rankomis formuoti kotletus ir dėti į įkaitintus riebalus. Tik nereikia skubėti kotletukų vartyti, nes gali subyrėti. Versti, kai bus gerai apskrudę.

Ryžiečiai
8 dideliems kotletams:
200 g ryžių
2 kiaušiniai
1 svogūnas
100 g fermentinio sūrio
krapų, druskos, pipirų, kario
aliejaus kepti

1. Ryžius gerai išvirti ir atvėsinti. Įmušti kiaušinius.
2. Svogūną susmulkinti ir pakepinti. Atvėsusį sudėti į ryžius.
3. Sūrį smulkiai sutarkuoti ir su prieskoniais įmaišyti į ryžių masę.
4. Kaip ir grikių kotletus, šiuos formuoti drėgnomis rankomis, kepti įkaitintuose riebaluose ir atsargiai vartyti.

Ir prie grikių, ir prie ryžių kotletų tinka grybų padažas.
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 08 13, 13:55)
Kraustomes čia ir toliau dalinames  patarimais kaip  pigiai ir skaniai  prasimaitinti  mirksiukas.gif

user posted image



O gal galima suzinoti siu salotu recepta?labai skaniai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 08 18, 16:45)
O gal galima suzinoti siu salotu recepta?labai skaniai atrodo 4u.gif


Čia grūdėtoji varškė, pomidoriukai ir alyvuogės juodosios... smile.gif Laaabai skanu thumbup.gif galima vos vos česnako... mmm... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(šarūnė @ 2010 08 13, 21:28)
O as kopusta ne apverdu,o ispjovus kietaja dali,visa galva dedu i mikrobange kokioms 20 minuciu ant maksimalaus kaitinimo.Daug lengviau  4u.gif


Tai jau čia prie taupių receptų niekaip nepriskiriama - per 20 min mikrobangė kiek elektros suėda doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2010 08 19, 11:46)
Tai jau čia prie taupių receptų niekaip nepriskiriama - per 20 min mikrobangė kiek elektros suėda  doh.gif  blink.gif

čia turbūt nuo mikrobangės galingumo priklauso. Po 20 min. jau juodas tas kopūstas būtų pas mane. Dedu į maišiuką, užrišu ir 3-5 min. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2010 08 19, 10:46)
Tai jau čia prie taupių receptų niekaip nepriskiriama - per 20 min mikrobangė kiek elektros suėda  doh.gif  blink.gif

Bet tai taupo mano laika tongue.gif Kiek reikia prie to kopusto puode stovet ir kiek duju ar elektros bei laiko jis tada sueda? 4u.gif
O mikrobange ilgai man buvo reikalinga tik maistui pasisildyt,dabar as joj "apverdu" kopusta,iskaitinu stiklainius pvz.uogienems ar skrudinu batona,riesutus...Kitas klausimas ar tai labai sveika,nu bet tema ne apie tai bigsmile.gif
Atsakyti