Sveikos,mamos. Ar einat i kina su trimečiais vaikais? Man įdomu-ar tik manoji tokia jautri,ar iš tiesų reiktų kino teatrų administratoriams laišką parašyti? Reikalas tas,kad pameginau su dukryte kine pasižiūrėti vaikišką filmuką,o prieš jį tokių reklamyčių pavarė(apie garsą,tai jau tyliu,tiek to
Nu as saviski vedziau 3 metu i kina gal pora sykiu ir nieko, siaip jei jautri garsui, galima paprasyti, kad i sale jus ileistu po reklamu, be to gi pries vaikiskus kinus tik vaikisku filmu reklamos, nors aisku koks ziedu valdovas ar HP tai gana garsiai reklamuojami.
O siaip gal jai dar reiktu palaukti su kinu, geriau nueiti i koki Leliu teatra apie "Tris parsiukus" tai ir reklamu ner, ir garsas norm,alus ir vakui ir tevams gerai praleistas laikas
Tai kad leliu teatre jau visas repertuaras mintinai zinomas
Pirmą kartą mano mažiukas į kiną ėjo dar neturėdamas 3metukų, ėjo su savo krikšto mama, sakė truputį nejauku buvo jam dėl didelio garso
Ne perseniausiai buvome filme Srovės nublokšti, tai buvo tokių momentų, kad mažylė sakė kad bijo, tačiau po kelių dienų ji vėl prašosi į kiną
Maniskis i kina nuejo tik kokiu puspenktu metu. Dabar kiek buvome kinuose, kur lietuviskai nu ir dar "Eragone" tai vietomis abu slepemes, nes buvo baisu. As tai tiesiog manau, akd daugiau filmu galetu buti vakams lietuviu kalba igarsintu.
Kiek man teko girdėt paskutiniu metu, tai bent jau animaciniai filmukai kino teatruose įgarsinti lietuviškai
QUOTE(persila @ 2006 08 08, 20:43) Sveikos,mamos. Ar einat i kina su trimečiais vaikais? Man įdomu-ar tik manoji tokia jautri,ar iš tiesų reiktų kino teatrų administratoriams laišką parašyti? Reikalas tas,kad pameginau su dukryte kine pasižiūrėti vaikišką filmuką,o prieš jį tokių reklamyčių pavarė(apie garsą,tai jau tyliu,tiek to mes i kinoteatrus pradejom eiti nuo 5m,o mazamecio dar tikrai ilgai neketinu vesti
Mes į kinoteatrą einame, kai rodo vaikiškus filmus ar animacinius filmukus. Maniškė kartais apsiverkia, kai būna kokios liūdnokos situacijos, jai pasidaro gaila veikėjų...
Mano mažyliui 3 metai. Buvom kine Šarlotės voratinklis. Išpradžių šiek tiek nerimavau kad gali neišsėdėti, o kai prasidėjo visos reklamos, pasakė mama, žiūrim
Na, bet jus mamos ir drasuoles, eiti su trimeciais i kino teatra. Nebent vaikas tikrai nebijo, bet tas garsas ir efektai manau tokiam pypliui daugiau kenkia nei patinka. Dar priklauso koks filmukas, bet man teko matyti, kaip su mazameciais ateina i kovinius filmus, tai buvau pakraupusi. Jau geriau per televizoriu pasiziureti graziu filmuku ar isirasyti, o i kina dar suspes.
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2007 04 12, 10:02) Na, bet jus mamos ir drasuoles, eiti su trimeciais i kino teatra. Nebent vaikas tikrai nebijo, bet tas garsas ir efektai manau tokiam pypliui daugiau kenkia nei patinka. Dar priklauso koks filmukas, bet man teko matyti, kaip su mazameciais ateina i kovinius filmus, tai buvau pakraupusi. Jau geriau per televizoriu pasiziureti graziu filmuku ar isirasyti, o i kina dar suspes. As ejau su 2,8 metuku i Ratu filmuka, deja teko eiti dar karta, vaikiui vieno buvo negana, dabar jau isigijom kasete sio filmuko, tad karta savaiteje jis ji paziuri.Kine issedejo be problemu, jam buvo idomu, irgi mes baiminomes del garso, bet pasirodo be reikalo, 7-9 metu vaikams nebuvo idomu, jie lakste popkornu, kolos , nes jos vis pritrukdavo Jei bus dar koks vaikiskas filmukas su graziais veikejais eisime iskart
Mes irgi vaikštom maždaug nuo 3 m. (tiksliau dar nebuvo trijų, kai nuėjo pirmą sykį) į filmukus, tik pasirenkam lietuviškai įgarsintą ir skirtą vaikams/visai šeimai. Pirmą sykį truputį mažoji susigūžė nuo garso, bet jau namie sesė buvo viską papasakojusi, tad didelio šoko ir nebuvo. Užtat pamatė visus gražiausius filmukus, tik sakė, kad nelabai patiko "Šarlotės voratinklis".
Tai,kad nelabai dar einame i kino tetra,manau tikrai ten vaikams tokiu metuku dar per daug garso duoda
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2007 04 12, 10:02) Na, bet jus mamos ir drasuoles, eiti su trimeciais i kino teatra. Nebent vaikas tikrai nebijo, bet tas garsas ir efektai manau tokiam pypliui daugiau kenkia nei patinka. Dar priklauso koks filmukas, bet man teko matyti, kaip su mazameciais ateina i kovinius filmus, tai buvau pakraupusi. Jau geriau per televizoriu pasiziureti graziu filmuku ar isirasyti, o i kina dar suspes. O aš čia nieko blogo nematau. Aišku mes einam į gražius vaikiškus filmukus. Manasis būna labai patenkintas. Kada eini į vaikams skirtą kiną, ten garsas nebūna toks jau ir didelis
Na, kiekvienas turi savo nuomone, kitam atrodo, kad ir su kudikiu nieko blogo nueiti i sausakimsa prekybos centra ar kavine (juk vaiko nereikia klausti ar jis to nori ar ne), to labiau nori teveliai. As irgi nematau cia nieko blogo, kai viskas daroma atsizvelgiant i vaiko amziu.
Cia gi mes tik dalinames savo nuomonemis QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2007 04 13, 09:17) Na, kiekvienas turi savo nuomone, kitam atrodo, kad ir su kudikiu nieko blogo nueiti i sausakimsa prekybos centra ar kavine (juk vaiko nereikia klausti ar jis to nori ar ne), to labiau nori teveliai. As irgi nematau cia nieko blogo, kai viskas daroma atsizvelgiant i vaiko amziu. Cia gi mes tik dalinames savo nuomonemis
Mes tai visai neseniai, gal prieš savaitę pirmą kartą nusivedėm saviškę į filmą Artūras ir minimukai. Jaudinausi labai, ypač dėl prieš filmą einančių anonsų. Vienu metu net teko aiškinti, kad čia tik filmuose būna tokių baidyklių, kad gyvenime tokių nebūna. O pats filmas mergaitei labai patiko. Net pareikalavo, kad nupirkčiau knygutes apie Artūrą
jam 3, bet jau buvo kino teatre ir ne viena karta. labai megsta, ziuri akiu neatitraukia, kelis kartus papuole lietuviskai neigarsintas filmas (man tai labai nepatinka, kad filmus vaikams rodo anglu kalba, juk cia lietuva kaip ne kaip
neseniai su savo zuikiu pirma kart buvom kino teatre, ziurejom "ant bangos" Mano sunui pradzioj buvo sokas, galvojom taip ir iseisim nepamate kino
Būtent dėl to nežmoniško garso ir neinam į kino teatrus o renkamės spektaklius ar filmo peržiūrą namuose. man kartais atrodo, kad nuo to garso galima apkursti, jei esi jautresnės klausos
Na as su savo mazium buvau pirma karta i kina nuejusi kai jam buvo api tris i Garfilda, tai jis nieko neissigando, tik jam buvo neidomus tas filmas tai tik del to isejom anksciau, o siaip manau, kad jis tu garsu nebijojo nes pats klausydamasis muzikos kai kurias dainas laaaabai garsiai klausydavosi.
Mes pirmą kartą pabandėme 3m. Reklamų išsigando, pasiėmiau ant kelių ir apsiramino. Rodant filmuką vis klausinėjau ar nori išeiti, bet ji tik galvą purtė ir sakė, kad patinka labai. Bet pastebėjau, kad nuo netikėtų garsų ar vaizdų vis krūpteli. Išvedžiau po pusės filmuko pasakius, kad jau baigiasi. Po to vis prašė dar nuvest. Antras kartas buvo 4m. Nuėjo su tėčiu, vos ištvėrė reklamas ir prasidėjus filmukui po kelių min.išlėkė
QUOTE(persila @ 2006 08 08, 18:43) pameginau su dukryte kine pasižiūrėti vaikišką filmuką,o prieš jį tokių reklamyčių pavarė(apie garsą,tai jau tyliu,tiek to Mes tai specialiai į kiną vėluojam, kad reklamos jau būtų visos praėjusios. Pirmąsyk irgi vėlavom, nes numanėm, kad gali reklama išgąsdinti (jautrus vaikis pas mus). O kad kartais nepamato filmuko kelių pirmų minučių, tai manau tikrai menkas nuostolis
Aš pirmą kartą vesdama pasakiau, kad kine yra didelis garsas ... ypač pradžioje .... tada Voveraitei gal 4 metai buvo ..... pasiūliau prisidengti ausis ... taip ir padarė, todėl šoko nebuvo
mes pirma karta i kino teatra ejom, kai sunui buvo 2.4m, tai buvo asaru, nes issigando garso
Mes einam nuo 3 metuku ir mums labai patinka
O maniskiui labai patiko viskas, jis apskritai nebijo garso, nes pats spygauja
Buvom kine ir ziurejom Panda kun-fu, tai jam nepatiko, pasake, kad baisu. labiau isgasdnino ne garsas, o pats multikas
mano dickis visai nieko nebijo kine.viena karta dingo elektra per filma,tai tamsoje kelias minutes buvom,tai sako:o geras!
kaip tik zadu greitu laiku mazyli vestis i kina, dar nebuvom
Sveikos
Mes dar maziukai, bet vis laukiu to laiko, kai galesim kartu eiti i kina.. Nuo keliu metu Jus vedates savo vaikucius? visgi pusantros valandos issedeti neturetu buti taip lengva
Manau, kad truputi pavelavot.
as saviski i kina nusivedziau tik 3m, isedejo ramiai, be jokiu tragediju, filmas nors ir vaikams,bet jo nesuzavejo
Į kiną ir teatrą,aišku į vaikiškus spektaklius,vedžiau maždaug nuo 3,5.Kine aišku nepatogumas-reikėdavo skaityti subtitrus,bet išsėdėdavo nesunkiai.
sukauou prisiziures ir gamtos
basas ant pusies uzlipo(pada susiraize), jodinejo, gyvate mate, karve maitino obuoliais, braide po pruda, sukando 1000 akliu ir uodu, melyniu niekaip neikisau o filmukai nemanau,kad yra blogis,gi ne kasdiena buna kine kas vaikisko, dabar artimiausiu metu nieko nerodo, princeses jam neidomios, filmas apie vikingus ir slibina nepatinka, toystory nemegsta, taigi i kina nebent po metu dar eisim. Blondine nenusistatinek pries kina. upeliu vistiek vaikai nevertina, kol nesuauga, as vaikystej nevertinau, dabar tik dziaugiuso vasarom kaime
Mes pirmą kartą ejom i kina ziureti Wall-E. Mano mažiui kažkur apie 4m buvo, gal kiek mažiau. Jis išsigando truputį siužeto. Bet dabar jau didelis ir mielai žiūri filmuką, o ir kine kituose filmuose buvom.
Reikia vaikams ir i kina ir i teatra, tik va parinkt reikia ka ziuret, kad ne per sunku butu mazyliui.
Manau nuo kokiu 3 metu vaika galima butu ir i kina vesti, nes jaunesnis nei 3 m. vaikas nemanau kad ka nors suprastu, be to vaikas gali issigasti auditorijos, garso
be keturių metų į kiną neikit. ir garsas per didelis, ir vaikas nesupras kaip elgtis. bus tik problemų.
gaila kad nėr kaip tarybiniais laikais --kine trumpi multikai. pats tas būtų mažiems vaikams.
Siaip tai, as vedziau savaji i kina tada, kai jis ramiai namuose visa ilga filma isziuredavo net nuo lovos nepakiles, be isdikavimu ir pan. Kai kurie ir penkiameciai ramiai neissedi, tada neverta svaistyti pingus. Nei vaikas paziures, nei mama paziures, nei aplinkiniai ramiai paziures.
Na, mano viena giminaite vezesi vaikucius i kina, filmas vaikams. Mergytei tada buvo 4metukai, berniukui 3metukai. Tai mergyte isiziurejo filma, ilgai prisimindavo, lauke kito apsilankymo, o berniuko visiskai nesudomino, jis pareiske, kad i kina daugiau neis, nes jam bloga pasidaro, o istikruju jis uzmigo
Mums tuoj 4m. Šiaip mergina nėra labai rami (sakyčiau gal prie hiperaktyvių vaikų labiau), bet filme kuo ramiausiai išsėdėjo ir sakė, kad patiko.
as su mergaite i kina nuejau kai jai buvo 3.5m,tai is pradziu ja garsai gasdino,galvojau teks iseit. bet kai priprato tai puse filmo issedejo,o po to nusibodo,tai ir soko ir ant kedziu laipiojo,nu zodziu,nusprendziau kad dar per maza.
kažkur nuo 3 metų pradėjom vaikščiot visi,einam tik į animuotus,patinka labai,išsėdi visą laiką ramiai
aš saviškį irgi kažkur 3 metų nuvedžiau, bet eidama labai žiūrėdavau į trukmę. Jei ilgiau nie1,5val., nevesdavau.
Pasisakysiu...
TOTAL KOSHMAR vadinas dalykas susiruošti su vaikais į MEGA esančius kino seansus Einu su trim vaikais. Mažiausiam - 2 metai. Kaina vistiek kaip ir visiem - 10,50 litų Gerai, susimokam. Žaislų istorijos 3 neina sulaukti.. Reklama reklama reklama.. Tas, už kurį sumokėjau 10,50 lito, kartkartėmis suklykia iš baimės, nes matote Nicolas Cage vietomis pašaudo, pagaudo Na pagaliau sulaukėm seanso, mažius nustojo krūpčioti ir verkti. Kol aš kantriai sėdėjau, vis pažiūrėdama į vyresnius vaikus, ir ramindama mažiuką, pasirodo, vyresnėliai tiesiog kankinosi. Vienas pagaliau pasakė - mama, kada gi eisim iš čia?? taigi, 41,50 išmestas į balą.. vaikai išgąsdinti neadekvataus garso. Užteks kokiai 10 metų šitų potyrių.. gaila, čia nėra skaipo smailiko - (puke) .. mielai tokiu įvertinčiau MEGOJE esančias kino pramogas. QUOTE(naitas @ 2010 08 12, 23:12) Pasisakysiu... Einu su trim vaikais. Mažiausiam - 2 metai. Kaina vistiek kaip ir visiem - 10,50 litų Niu tikrai nesugalvociau 2 metuku vaikelio vestis i kino teatra QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 13, 08:36) Niu tikrai nesugalvociau 2 metuku vaikelio vestis i kino teatra Maniškė 4-verių metų būdama viso seanso neištvėrė (tuomet ėjom pirmą kartą į vaikišką filmuką). Pasiprašė išeiti, nes ją nuvargino garsas. Ir sekantis jos ėjimas į filmą buvo tik šiemet, praktiškai jau septynmetės. Manau, iki 5-6 metų dar tikrai peranksti vaikams kino teatrai. |