Kodel taip ivyksta, negi kaulai prasiplecia, ar tu lasinuku nebeimanoma numesti, kas atsitinka
Nelabai suprantu tos frazes, atseit po gimdymo visoms moterims klubai isplateja, tipo figura pasidaro moteriska.
Kodel taip ivyksta, negi kaulai prasiplecia, ar tu lasinuku nebeimanoma numesti, kas atsitinka
Mano ir siaip platus klubai,tai kaip atrodysiu po gimdymo...
Vat butent ir mano platus klubai, del to ir neramina sis klausimas, kas pasidaros u tais klubais?????????
Ei negasdinkit, nes mano klubai taip pat platus
pas mane klubai liko tokie pat visai nepaplatejo, tik nemazai buvau priaugusi svorio, bet aciu dievui ji jau numeciau.... ir toliau metu
Na moteriskumas aisku nekenkia niekad...
sekmes tau mesti
Tikiuosi po gimdymo bemetant svory krutines nepamesti...
O as kaip tik ja ir noriu pamesti
po maitinimo liks A
Aha, ir man tie klubai visai nepaplatėjo. Nors ir aš tokių dalykų esu girdėjus, bet dar nei viena pažįstama tuo nesiskundė. Tačiau pasižiūrėjus į vyresnes moteris matosi, kad kai kurių net nestorų klubai akivaizdžiai platoki - gal čia nuo amžiaus priklauso?....
O GAL KLUBAI PLATEJA TOMS, KURIOS JU NETURI? IR MATMENYS 90-60-90 KEICIAS.....
Man bent po gimdymo nepaplatejo klubai ir figura ir svoris atsistate, kaip buvo pries gimdyma, jau pirma savaite tilpau i visus savo senus drabuzius
gal todel, kad jauna gimdziau 21 metu. Sako kad daug kas nuo amziaus priklauso.
ojes! man 22
jau pameciau
siaip daugiausia tie klubai plateja moterims kurios ju neturi ....bet jus neisivaizduokit kad praplateja ten labai jau pastebimai tiesiog figura truputi sumoteriskeja nors ir svoris atrodo toks pat ....o klubai plateja jau nestumo metu tiesiog po gimdymo labiausiai pastebima ......o dar jei mamyte ir neskuba svorio mesti tada jau is vis....taip kad nebijokit tu klubu platejimo norit jus to ar ne vis tiek truputi pasikeis.....
"Aciu", Jolkiux, kad paguodei
na as nezinau, ar taip jau plateja tie klubai po gimdymo... esu smulkaus sudejimo, bet per nestuma isplatejau tai ohoho
Nieko jie neplatėja
Ir as taip manau, Nigrita
Kaulai tai tikrai neišplatėja, nes po gimdymo vėl sueina į vietą. Tačiau kad išplatėja subinė, tai tikrai, jei per nėštumą priaugi svorio, tai jis nenukrenta iškart po gimdymo. Pagimdžiau prieš mėnesį antrą kartą, tai į savo kelnes dar neįtelpu.
Bet jau matau , kad pilvukas mažėja, svoris krenta. labai kūdintis negaliu, nes maitinu savo pienu, turiu gerai maitintis, gerti daug pieno. Po pirmo gimdymo truputį sumoteriškėjau, bet man tai buvo į naudą, nes buvau kaip šaka, o po to atsirado krūtinė, pagražėjo klubai. Svarbiausia neapsileisti ir nesubobėti, o buvusios formos po truputį sugrįž.
O mano giminej visoms moterims kaip tik po gimdymo lieka didele krutine, kurios pries tai nebuvo... As irgi to tikiuosi. Pvz: mano mamytes pries gimdyma buvo A, o jau po pirmo vaiko patapo C
Na mane tik gasdina pilvukas -maisiukas. Pas kelias pazistamas liko vos ne sesto menesio pilvukai, o jos irodineja, kad ir badavo ir sportavo O ar verta dar pries gimdyma korseta isigyti? Ar jis tikrai padeda?
O cia tai fantastika butu...is A persokt i C..na bent jau B O mane tai drauge prigasdinos,kad pas kurias pries nestuma nedidukai papukai buvo, tai po to visai isdziuna ir nieko nelieka
Tai jei tik prieš mėnesį pagimdei, nėra ko tikėtis, kad būsi iš karto laiba kaip gazelė
O mano tai prieš nėštumą buvo C, dabar tai iš viso milžinai
Klumpele, manau, kad tu per daug susirūpinusi savo linijom. Vienoj temoj klausi apie pilvą, kitoj - pie makštį, o štai čia - apie klubus. Ir apie krūtis, matau, diskutuojama.
Tie dalykai labai individualūs ir niekas tau negali pasakyti, kaip pasikeis tavo figūra. Juk būna, kad trisdešimtmetės 2 vaikų mamos figūra kaip paauglės, o kartais ir negimdžiusi penkiolikmetė turi bobulkos figūrą. Pasišnekėk su savo mama ar seseris, jei turi. Nenusimink, jei genai nieko gero nepranašauja. Daug reiškia valia. Po gimdymo pasportuosi, valgį prisižiūrėsi ir atgausi buvusias formas. O gal būsi tarp tų laimingųjų, kurioms viskas grįžta į savo vietas savaime. Ramiai lauk savo stebuklo,džiaukis šia dien ir nebūk per daug susirūpinus...
Po pirmojo
Nu kad gal ne
Na man tai irgi neisplatejo, po gimdymo dar tik 3 savaites praejo,
bet i senus dzinsu jau telpu.
man kaip tik atvirksciai pries gimdyma buvo 100 cm klubai, o dabar 97 cm. nieko nesprantu
o as nezinodama kad laukiuosi, nebeilindau per klubus i savo megstamiausia sijona. o va dabar pagimdzius (gal dar mazai laiko praejo - 2 sav) as nebeilendu nei i vienerias kelnes per klubus.
tu klubu as neturejau niekados, dabar pagal tai kad nebetinka kelnes, klubai atsirado, bet va vizualiai ju as nematau
Skaitau ir baltas pavydas ima, kad taip kai kurios numeta svorį, kad per kelias savaites sveria dar mažiau nei iki gimdymo. Aš tai po pirmojo niekaip 5kg nuo šiknos ir šlaunų numesti negalėjau. Nors visą gyvenimą turėjau problemų dėl tų vietų, o va pilvo neturėjau niekada, tai ir po gimdymo kažkaip stebuklingai pats susitraukė.
Pasižiūriu į dabartines jaunas mamytes ir taip gražu... plonytės visos tokios. Sakau, gal laikas dabar toks, kad pagimdai ir svoris nukrenta be jokių pastangų? Tiesa, girdėjau, kad kuo ilgiau maitini kūdikį savo pienu, tuo greičiau svoris krenta. Kaži, ar tai tiesa? Papildyta @ [mergetime]1088759780[/mergetime] Ups, ne į tą temą parašiau
Aš ir norėjau, kad nuo krūtinės svoris nenukristų, bet deja, maniškis viską iščiulpė, dabar nieko neliko
aciu, suteikei vilti
Išplatėjo taip, kad kelnes perku ne36, o 40dydžio
Man dabar visi sako, tai tu džiaukis, didelė krūtinė, aš kaip pripratus prie normalios, kad man nesilinguotų einant, tai manoji mane dabar erzina
Mano irgi buvo 98cm, o dabar 103cm....
Pavydžiu mamoms , kurios taip gali po mėnesio į senus džinsus įlisti. Man jau 4 mėn. po gimdymo, o niekaip tie likę 6kg nekrenta , į praeitos vasaros kelnes įlisti be šansų,(kaip rašiau jos 2 nr. mažesnės), lašiakas iškritęs, mano visos maikutės ir megztukai trumpyčiaia, ką daryt. Tai vyras išskyrė pinigėlių naujai aprangėlėi, tai truputį pasitaškiau;)
Vienoms tai pasitvirtina, kitoms - ne. Tai labai individualūs dalykai. Aš irgi galvojau maitindama svorio atsikratysiu - ne viskas taippaprasta, nors maitinau beveik metus. Vos ne vos pavyko numesti 7-8 kg (ir dabar dar liko prilpę 5 kg), bet nevalgant po 18 val., sumažinus saldumynus beveik iki 0. Įdomiausia, kad, kol buvau nėščia, visi sakė - maitinsi, nutirps viskas. Kai maitinau - baigsi maitint - viskas grįš į savo vėžias. Dabar tikiuosi, kad svoris susireguliuos, kai pradėsiu dirbti. Be to, stengiuosi prisižiūrėti, ką valgau ir kada valgau. Aišku, kartais viskas nusibosta...
kaip tų saldumynų atsisakyti
Iš pradžių būna labai sunku. Jei neišeina atsisakyti, reikia sumažinti. Suvalgydavai didelį gabalą torčiuko - įsidėk mažytį, valgydavai grietininius ledus - nusipirk šerbeto. Tas pats su vaisiais - vietoj banano valgyk greipfrutą. Pieną pirk ne natūralų, o 1 proc. ir t.t. Po kuri laiko pamatysi rezultatus ir tada jau bus lengviau...
Na aš panašiai ir darau, šokolado valgyti nebegaliu tiek, kiek anksčiau, nes po mano nusidėjimo klecką išberia, bet dabar už tai pyragų era prasidėjo, nėr vakaro, kiad vyro neprašyčiau parvežt iš Maksimos ar Iki ko nors
Po gimdymo buvo nukrite kokie 3 kg, bet klubai tikrai paplatejo. Ir tai platus buvo. I dzinsus tilpau po poros dienu,deje ir dabar visi rubai per klubus labai skrumnoki. o krutine irgi subliusko,nuciulpe per metus.
I didziaja dali rubu tilpau greit po gimdymo, bet, bliamba, tai ne kiek neguodzia, nes ant visu kelniu, sijonu uzkrenta ta pilvo skura
Po gimdymo oraėjus 2 mėn nešiojau savo senuosius rūbus. Tik krūtinė baigus maitinti sumažėjo. Ką gi padarysi
Po kokios savaites po gimdymo iskart tilpau i visus savo "mergautinius" drabuzius. Bet uztat po to kaip sustambejau!!! ohoho. matyt, nuo to pastovaus edimo, kai sedi istisai namie. Bet nieko, nustojau maitinti ir iskart suliesejau, jokie klubai nepraplatejo, dabar sveriu dar maziau nei pries nestuma, nors aisku, ne tiek mazai kaip kad anksciau, nes pastojau grizus is Amerikos, o ten svoris ir nuo oro auga.
o mano klubai patesni nei buvo, nes jokie drabužiai per š.... netinka
Nu gal ten ne klubai praplatejo, o tik siek tiek riebaliuku liko
Buvau 20 kg priaugus, liko 6. Bet klubai tikrai praplatejo. Tik i vienas kelnes sugebejau siaip ne taip ilysti.
|