babajoska
2010 08 16, 00:27
Kadangi alergiškas vaikas, tai dar tik pažindinames su kitokiu maistu negu MP. Daržoves jau išragavome visas, taip pat kelias kruopienes. Daržoves vaikas valgė įvairiai, vienas gerai, pvz. cukiniją, kitas prastai pvz. bulvę. Dabar - nevalgo jokių. Atrodo, kad ožiukai prasideda tik pamačius šaukštą, net paragauti nereikia. Bandžiau kažkuo sudominti ir žaisdama ,,įkišti" nors šaukštą. Atrodo pasidariau sau meškos paslaugą, nes panelė nepesčia, viską suprato, o dabar nevalgo nieko (išskyrus aišku MP) Širdį skaudą kai 3 dienas negauna vaikas papildomo primaitinimo, juk jau didelė, kad tik MP užtektų.
Makmint
2010 08 21, 16:56
manau, kad labai mazai tokiu vaiku, kurie visa laika viska valgytu  man daktare sake, kad siaip vaikas (tuo metu mano mazasis oziukas buvo 8 men) turi atsargu organizme 3 dienoms. aisku lengva kalbeti, man irgi sirdis skaudejo. Bet paskui tokiu nevalgymo bangu buvo ne viena ir ne dvi. Tiesiog gal daug skysciu duoti, manau tai svarbiausia. Nieko gal patarti ir negaliu, bet nuraminti, kad ne viena su tokia problemele esi
Keberiokst
2010 10 02, 14:15
tikrai suprantu,pas mus ta pati beda,nors kartais buna tokiu svenciu kai suvalgo kokius 5 saukstelius kosytes ar vaisiu sutrintu.Vis dar lb valgo mp,daktare sake kad jai jo uztenka ir del to gali nevalgyt,bet jai jau 9men keista,kad gali uztekt mp.....stengiuosi duoti kuo daugiau skysciu,jau pradedu susitaikyt su tais nevalgiadieniais,kiek girdejau pati maza buvau tokia pati
babajoska
2010 10 03, 23:05
Sveikos, noriu pasigirti, kad situacija su valgymu jau daug geresnė  Veikia principas ,,nenori - nereikia, norėsi -duosiu". Kaip Špokas berods rašė, sveika situacija yra tada kai: ne vaikas man, mamai, daro paslaugą, kad valgo, o aš, mama, darau gera savo vaikiukui, nes duodu jam valgyti. Ačiū už palaikymą
Laurinciux
2010 11 27, 13:08
svekute maniske ir valgydavo normalia tik viena diena viskas uzsiriso..jogurtukas varskyte tinka. koses mesa darzoves ne:D tai kaip sakoma galvojas skausmas atejo... mp nutraukiau misinuka duodavau bet vien misinuku neprimaitinsi vaiko... kisdavau grusdavau ir nieko...taip ir gydytoja paskae nekisk...neprievartauk vaiko ir nebeduodu:D praeina 5 val nori valgyt ir ragauna ne tokiomis porcijomis bet pavalgo:D svarbiausia mamoms nusiraminti....bandziau duot pirktines koses... poto dadet savo virtu ir ka..pasiteisino ir valgo...skoni pajaucia ir kramto.. su mesa sudetingiau bet pirktine tyrele maisau su savpo virta ir kazkiek suvalgo...manau taeina vaikams toks laikotarois ..valgau nevalgau:D galbut prieskoniu reikia dadet?kaip svguna troiskint...druskytes ir t.t.t manau nores valgyt ...maniske musu maista tai valgytu o jai gaminta ne:D tai priejau isvados darai kaip sau su maziau visokiu priedu ir liuks:D
|
|