Mergaitė,s kokį perkat majonezą salotoms ir pan.? Nes aš kai nusiperku, tai būtinai visą skonį sugadina
"Vilniaus"
Vilniaus, bet nesu juo visiskai patenkinta, bandau ieskoti skanesnio
HELLMANN*S
Man Daumantu visai nieko
Daumantų arba Vilniaus, bet tik neriebų
Dazniausiai (t.y. beveik visada) perku Daumantu, kai sito nebuna, tada Vilniaus ir butinai su krapais. Kazkada pabandymui nusipirkau, tai nuo to laiko vien tik su krapais ir perku
Vilniaus
Daumantu arba Hellman's.
Daumantu arba Vilniaus geltonam maisiuke
Daumantu neriebu
Iš daumantų skaniausias GARDUSIS. Dar man skanus, tik labai riebus Premium berods. neblogi ir įdomūs nauji Kėdainių konservų fabriko majonezai, tik velykinis nepatiko-per švelnus...
Salotoms 'Daumantu",o jei siaip prie kiausiniu ar mesos- "Hellmans"
Aha, jau aišku, kas čia lyderiauja. O vaikams mažesniems duodat? Aš tai kažkaip bijau, darau vis savo mažei atskirai su grietine, jai gerai, bet mane užknisa. Gydytoja sakė, kad nuo majonezo gali sutrikti virškinimas
man tai skaniausias Daumantu majonezas su krapais. mmmmmmmmmmmm
Mums tai majonezas Nr.1- Hellman's
Man jis per svelnus, daugiau kiausiniams skirtas Pati naudoju Daumantu, kartais paivairinimui nusiperku ir su krapiukais
Anksciau naudojom Daumantu,dabar perkame tik CALVE
Man tai irgi buvo pats skaniausias majonezas.
Daumantų neriebus ir su krapais dar
Anksciau tik Vilniaus, o dabar dar atradau ir kedainiu
Mes tai po HELLMAN'S jokio kito negalim valgyt, visi kazkokie neskanus atrodo
Lietuviski lipnus, besiklijuojantys tokie, fee... Nors kedainiu gal reiktu paragaut, dar nebandem
daumantų su krapais
Mums irgi Hellmans pats skaniausias, tik kad zaraza biski kainuoja...
o man tiee visi uzsienietiski kazkokie per saldus... fe...
Daumantu (neriebu) arba Hellmano su jogurtu.
O kas tas CALVE?
Aš už Calve
Calve yra majonezas toks
Hellmans ir Vilniaus (raudonas) - patys skaniausi
Man Vilniaus pats geriausias
Daumantu neriebus.
Parasykite, kokius padazus naudojate salotoms be lietuvisku majonezo ir Helmns'o.
Ačiū, pabandysiu.
kas galit atsakyti - kiek laiko galima laikyti atidaryta majonezo indeli? Kiek laiko jis nesensta? Dabar pas mane atidarytas Daumantu majinezas pakelyje jau antra savaite ir nezinau ar dar galima ji valgyti?
Majonezai net ir atidaryti tikrai ilgai gali stoveti (na, manu kokias 3 sav), jei sandariai uzdaryti. Manua, pafgal galiojimo data reikia orientuotis. Be to, pagal konsistencija ir kvapa sugedusi atskirtum.
O man irgi skaniausi Calve majonezai. Jie visi su alyvuogiu aliejum. Yra ir lengvas, premium, alyvuoginis O is neriebiu svelniu - Vilniaus raudonas. Manau, i salotas tinka
O man tai labai skanus kazkoks uzsienietiskas, dabar tiksliai pavadinimo neparasysiu. Bet ten toks su zalumynais kazkokiais, gan riebus, bet man laaabai skanus
Kai suzinosiu pavadinima butinai parasysiu
Man labai skanus Helmanns, bet jis brangokas
Man tai patinka majonezas "Pavasarelis". Ju yra Norfoje pirkti. Ir kaina gera tik 1.79
Metų atradimas - Kėdainių "Majonezo padažas"
Va, pagaliau radau, ta majoneza gamina "Hamker" firma
padazus salotom darausi pati. bet ragavau saldvos su paprikom padaza salotom, tai visai nieko
Man CALVE LIGHT irgi patiko
Salotoms gal kiek riebokas, bet labai tinkantis sumushtiniams yra Argentinos gamybos majonezas "NATURA". Kaip tik Maximoje buvo jo akcija, kaina 3 litai su centais
Norfoj NATURA majonezas kainuoja tik 2,69 Lt. Man jis panasus i Hellmann's. Skanus.
Ir man panasus i Helmans, bet uztat koks riebus Lieknejancioms nerekomenduoju
Aš tai mėgstu tik Vilniaus neriebu arba Helmans, bet labai nemėgstu su krapais jokių, man jie visą skonį gadina.
Salotoms naudoju Vilniaus, o su kiausiniais ar mesyte - Helmmans arba Natura:)
pac geriausias hamker remoulade. pac skaniausias, ir labai tirstas. labai skanus.
mano mėgstamiausias-Helmans, Helmans su jogurtu (salotoms naudoju) ir Šeimos majonezas su karotonu
|