Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Majonezas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Inga N
Mergaitė,s kokį perkat majonezą salotoms ir pan.? Nes aš kai nusiperku, tai būtinai visą skonį sugadina mad.gif O turėtų būti priešingai
afyte
"Vilniaus" thumbup.gif Man jis labai patinka ir kito net neieskau.
Drakulaite
Vilniaus, bet nesu juo visiskai patenkinta, bandau ieskoti skanesnio
alex
HELLMANN*S thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
SuperBaba
Man Daumantu visai nieko wink.gif
makuke
Daumantų arba Vilniaus, bet tik neriebų thumbup.gif
fukuotukaf
Dazniausiai (t.y. beveik visada) perku Daumantu, kai sito nebuna, tada Vilniaus ir butinai su krapais. Kazkada pabandymui nusipirkau, tai nuo to laiko vien tik su krapais ir perku tongue.gif
neraj
Vilniaus thumbup.gif
bea
Daumantu arba Hellman's.
Gosh
Daumantu arba Vilniaus geltonam maisiuke thumbup.gif
Martyna
Daumantu neriebu thumbup.gif
Starkute
QUOTE (alex @ 2004 05 23, 09:31)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Rigedora
Iš daumantų skaniausias GARDUSIS. Dar man skanus, tik labai riebus Premium berods. neblogi ir įdomūs nauji Kėdainių konservų fabriko majonezai, tik velykinis nepatiko-per švelnus... g.gif
ulaa
Salotoms 'Daumantu",o jei siaip prie kiausiniu ar mesos- "Hellmans"
Inga N
Aha, jau aišku, kas čia lyderiauja. O vaikams mažesniems duodat? Aš tai kažkaip bijau, darau vis savo mažei atskirai su grietine, jai gerai, bet mane užknisa. Gydytoja sakė, kad nuo majonezo gali sutrikti virškinimas
lavanda
man tai skaniausias Daumantu majonezas su krapais. mmmmmmmmmmmm thumbup.gif
Elena
Mums tai majonezas Nr.1- Hellman's thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kažkodel man viskas su juo skaniausiai gaunasi tongue.gif Dabar dar suradau parduotuveje Kėdainių majonezą, yra gal kokių 3 rūšių, visai nieko, man patiko thumbup.gif Tai dabar turiu Nr.2 tongue.gif
Ambro
QUOTE (alex @ 2004 05 23, 12:31)

Man jis per svelnus, daugiau kiausiniams skirtas biggrin.gif.

Pati naudoju Daumantu, kartais paivairinimui nusiperku ir su krapiukais clap.gif
Jomke
Anksciau naudojom Daumantu,dabar perkame tik CALVE thumbup.gif
zanet
QUOTE (lavanda @ 2004 05 24, 08:38)
man tai skaniausias Daumantu majonezas su krapais. mmmmmmmmmmmm thumbup.gif

Man tai irgi buvo pats skaniausias majonezas.
Linetė
Daumantų neriebus ir su krapais dar thumbup.gif, thumbup.gif
besiba
Anksciau tik Vilniaus, o dabar dar atradau ir kedainiu thumbup.gif thumbup.gif ir be jokiu priedu wink.gif
winner
Mes tai po HELLMAN'S jokio kito negalim valgyt, visi kazkokie neskanus atrodo smile.gif
Lietuviski lipnus, besiklijuojantys tokie, fee... Nors kedainiu gal reiktu paragaut, dar nebandem rolleyes.gif
madrugada
daumantų su krapais thumbup.gif
Ingaja
Mums irgi Hellmans pats skaniausias, tik kad zaraza biski kainuoja...
besiba
o man tiee visi uzsienietiski kazkokie per saldus... fe... sad.gif bet aisku, skonio reikalas... wink.gif o dar jei kartais kokias misraines perku parduotuveje, tai ten pastoviai su visokiasi saldziais mojonezais sutaisytos... blink.gif
dovalu
Daumantu (neriebu) arba Hellmano su jogurtu. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Lona
QUOTE (Jomke @ 2004 05 24, 09:49)
Anksciau naudojom Daumantu,dabar perkame tik CALVE thumbup.gif

O kas tas CALVE?
šilka
Aš už Calve thumbup.gif
Jomke
QUOTE (Lona @ 2004 05 24, 19:23)
O kas tas CALVE?

Calve yra majonezas toks rolleyes.gif Jis ne stikliniuose indeliuose o silofaniniam ypokavime,supakuota po 250ml.mes dazniausiai perkam su alyvuogiu aliejum .Ant pakuotes raso kad ji gamina Rusijoj,Maskva. Man teko ji rasti IKI ir Maxsimos parduotuvese. wink.gif
Krisla
Hellmans ir Vilniaus (raudonas) - patys skaniausi thumbup.gif
-Lilė-
Man Vilniaus pats geriausias thumbup.gif
nerile
Daumantu neriebus.
Parasykite, kokius padazus naudojate salotoms be lietuvisku majonezo ir Helmns'o.
Lona
QUOTE (Jomke @ 2004 05 24, 20:49)
Calve yra majonezas toks rolleyes.gif Jis ne stikliniuose indeliuose o silofaniniam ypokavime,supakuota po 250ml.mes dazniausiai perkam su alyvuogiu aliejum .Ant pakuotes raso kad ji gamina Rusijoj,Maskva. Man teko ji rasti IKI ir Maxsimos parduotuvese. wink.gif

Ačiū, pabandysiu.
Doma
kas galit atsakyti - kiek laiko galima laikyti atidaryta majonezo indeli? Kiek laiko jis nesensta? Dabar pas mane atidarytas Daumantu majinezas pakelyje jau antra savaite ir nezinau ar dar galima ji valgyti? g.gif
Naujoji
Majonezai net ir atidaryti tikrai ilgai gali stoveti (na, manu kokias 3 sav), jei sandariai uzdaryti. Manua, pafgal galiojimo data reikia orientuotis. Be to, pagal konsistencija ir kvapa sugedusi atskirtum.

O man irgi skaniausi Calve majonezai. Jie visi su alyvuogiu aliejum. Yra ir lengvas, premium, alyvuoginis thumbup.gif .

O is neriebiu svelniu - Vilniaus raudonas. Manau, i salotas tinka
Ingute
O man tai labai skanus kazkoks uzsienietiskas, dabar tiksliai pavadinimo neparasysiu. Bet ten toks su zalumynais kazkokiais, gan riebus, bet man laaabai skanus rolleyes.gif
Kai suzinosiu pavadinima butinai parasysiu wink.gif
smike
Man labai skanus Helmanns, bet jis brangokas sad.gif Todel visada naudoju Daumantu pusiau riebu- jis man pats skaniausias! biggrin.gif
Tučka
Man tai patinka majonezas "Pavasarelis". Ju yra Norfoje pirkti. Ir kaina gera tik 1.79 thumbup.gif
Kaja
Metų atradimas - Kėdainių "Majonezo padažas" clap.gif Superinis dalykas ir skonis liabai geras thumbup.gif
Ingute
QUOTE (Ingute @ 2004 05 29, 09:57)
O man tai labai skanus kazkoks uzsienietiskas, dabar tiksliai pavadinimo neparasysiu. Bet ten toks su zalumynais kazkokiais, gan riebus, bet man laaabai skanus rolleyes.gif
Kai suzinosiu pavadinima butinai parasysiu wink.gif

Va, pagaliau radau, ta majoneza gamina "Hamker" firma wink.gif
besiba
QUOTE (nerile @ 2004 05 25, 10:19)

Parasykite, kokius padazus naudojate salotoms be lietuvisku majonezo ir Helmns'o.

padazus salotom darausi pati. bet ragavau saldvos su paprikom padaza salotom, tai visai nieko thumbup.gif bet kai mes salotas valgom po kelis kart per diena, tai tas buteliukas baigtusi migom...
Aga
Man CALVE LIGHT irgi patiko
Asta
Salotoms gal kiek riebokas, bet labai tinkantis sumushtiniams yra Argentinos gamybos majonezas "NATURA". Kaip tik Maximoje buvo jo akcija, kaina 3 litai su centais thumbup.gif
vija
QUOTE (Asta @ 2004 06 06, 18:54)
Salotoms gal kiek riebokas, bet labai tinkantis sumushtiniams yra Argentinos gamybos majonezas "NATURA". Kaip tik Maximoje buvo jo akcija, kaina 3 litai su centais thumbup.gif

Norfoj NATURA majonezas kainuoja tik 2,69 Lt.
Man jis panasus i Hellmann's. Skanus.
Monica
QUOTE (vija @ 2004 06 07, 08:31)
Norfoj NATURA majonezas kainuoja tik 2,69 Lt.
Man jis panasus i Hellmann's. Skanus.

Ir man panasus i Helmans, bet uztat koks riebus sad.gif
Lieknejancioms nerekomenduoju wink.gif
Derra
Aš tai mėgstu tik Vilniaus neriebu arba Helmans, bet labai nemėgstu su krapais jokių, man jie visą skonį gadina.
Kate25
Salotoms naudoju Vilniaus, o su kiausiniais ar mesyte - Helmmans arba Natura:)
madrid
pac geriausias hamker remoulade. pac skaniausias, ir labai tirstas. labai skanus. thumbup.gif o misrainem, pati majoneza darau. irgi skanu. tik kasdienai tai tingiu wink.gif
lengvute
mano mėgstamiausias-Helmans, Helmans su jogurtu (salotoms naudoju) ir Šeimos majonezas su karotonu thumbup.gif , dar būdavo anksčiua mažuose stikliniuose indeliuose majonezas su jūros kopūstais, įdomus, geras skonis, bet nematau jau tokio sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.