Sveikos
Gal kas kur matėt maudymosi kostiumėlių nėštukėms? Kur būtų galima įsigyti Vilniuje?
Sveikos
Gal kas kur matėt maudymosi kostiumėlių nėštukėms? Kur būtų galima įsigyti Vilniuje?
o kam jo reik tau butinai skirto nestukem?as tai nesioju savo sanus atskirus...
Aš berods tokių mačiau "Mažylio pasaulyje", Antakalnyje. O kadangi jis priklauso "Kotrynos" tinklui, tai jų turėtų būti ir Kotrynoje, Čipoline, nors nebūtinai
Sveikos, as tai irgi prisikankinau kol nusipirkau. Specialaus neradau, tad issimatavau visus is eiles MADOJE, Virsuliskiu g. Radau tiesiog didesnio dydzio nei iprastai, kad pilvas tilptu.
spec maudymosi kostiumėlių yra mažylio pasaulyje, Antakalnyje,
kituose Kotrynos tinklo parduotuvėse nėra aš čia įsigijau labai dailų 2 dalių maudymosi kostiumėlį , kuriuo labai džiaugiausi ir su juo jaučiaus tikrai graži taip pat mačiau kad yra sport line parduotuvėje (atrodo akropolyje) ir jei gerai pamenu Adidas parduot. sėkmės išsirenkant ir būkit gražios
Sveikos,
as irgi jau kone menuo ieskojau maudymosi kostiumelio, nes i savus jau netelpu, nors dar tik 20-a savaite Pamaniau, kad neverta pirkti labai brangaus keliems menesiams. Dabar geras laikas per ispardavimus, tokius laikinus daikciukus pirkti
sveikos
kai sumasčiau eiti į baseiną, vyras paklausė: ar įtilpsi į kokį savo maudomą, pagalvojau, pasimatavau - aišku, kad ne. šiaip pirkau Kauno urmo bazėj (žiemą, tai raudonam pasaže geras skyrius yra). nusprendžiau atskirą ir sportinio tipo, nes bendras šiaip platus, ir galvoju kur aš jį kišiu po visko, o atskirą kokį gražų irgi galvoju kur kišiu, nes mano krūtinė gan maža (nežinau kaip bus po to), bet viską apsvarsčius įsigijau sportinį atskirą gero sporto
o as net nezinau koks geriau atskiras ar bendras? kaip galvojat
Miūelosios, pagalvokit, ar tikrai verta pritki dėl kelių mėnesiukų naują maudimosi kostiumėlį - aš puikiausiai įsimontavau į savo atskirą ir , manau, kad visai neblogai aš su juo atrodau - tikrai neverta slėpti to gražaus pilvelio
Aš taip pat manau, kad nelabai verta pirkti maudomuko. Iš pradžių aš dėjausi savo sena atskirą (svarbu, kad viršutinė dalis būtų be kaušelių). O dabar pasiskolinau iš mamos. Žinau, kad neatrodau labai gražiai, bet kai mane mato dar dvi tokios pat
Ot siaubas, nusipirkau pries menesi nauja.. vientisa.. Toks, kuris ne nesciai man tinkamas.. Gal dar kelis men istempsiu, bet vel teks nauja pirktis
Gerai, kad anas nukainuotas ir tik 25Lt.. bet kad bais uzknisa juos visus mieruotis..
Coccinela tikrai sutinku su tavim
Kiek pamenu su atskiru nelabai patogu plaukioti buvo...pilvelis dugnan trauke
Vientisas butu labai patogu, jei kazkoks 'special' , pvz, prilaikantis QUOTE(indroska @ 2006 02 27, 21:17) Va va, man irgi galva sopa, kaip daryti su tuo maudymuku. Krutine tiek padidejo, kad labai noredama i joki savo atskira netelpu, o i vientisa pilvukas netelpa. Tai nezinau kaip reiks daryti. Man tai tikriausia, labiau vientisas patiktu. O Antakalnyje kokios kainos?
undefined[QUOTE][/o as net nezinau koks geriau atskiras ar bendras? kaip galvojat QUOTE]
Bendras, žinoma, geriau Papildyta: QUOTE o as net nezinau koks geriau atskiras ar bendras? kaip galvojat Manau, kad bendras daug geriau
as ir daznai paieskau maudomu bet nieko nerandu
o as nusipirkau specialu nestukiska maudomuka, nes ruosiausi intensyviai vaikscioti i baisena. Bet pradejo kieteti pilvelis, ir gydytoja uzdraude eiti i baisena
o as nuejau i body line parduotuve, tai triumph 75 - 50 proc nuolaudos maudomiems kostiumeliams. aisku ne spec nestukems, bet pirkau atskira ir manau jis man tiks ir po
QUOTE(mamytė24 @ 2006 04 05, 15:34) o as nusipirkau specialu nestukiska maudomuka, nes ruosiausi intensyviai vaikscioti i baisena. Bet pradejo kieteti pilvelis, ir gydytoja uzdraude eiti i baisena O as tokiu spec.nestukisku ir nemaciau
nu va o as nezinojau kur rast maudomu nestukems. maciau kad parduoda deveta internete bet labai norejau naujo. o cia uzsukt nesugalvojau paskaitinet
ir vis tik bazeje nusipirkau ne spec. bet toki kur reguliuojasi petneseles (kaip liemeneliu) tai labai liuks pilvelis auga tai vis zemiau paleidziu ir plaukioju sau, o jau astuntas menuo
Atskiru ar ištisu, tai labai individualu, man asmeniškai labiau patiko atkiri, nes mėgdavau, kad prie mano
gal kas zinot geru nebrangiu nesciosioms parduotuviu?
nu ką - nusipirkau aš vientisą maudymuką, bet kad mano baseine nebevyksta užsiėmimai nėštukėms. tai dabar reiks ieškoti kažkur kitur
na teks dar po parduotuves pasizvalgyt
kodel pas mus tokiu nera
![]() ![]() dar tu su bliuskutem siokiu tukiu yra bet jos aptemptos ir trumpesnes
Suplanavau nuo kitos savaites i baseina eiti ir pasisikaiciau sita temele. Grizau vakar namo, pasimatavau savo senuosius ir bendrus ir atskirus maudimukus ir kaip tikejausi taip ir buvo- jie matyt ne mano- kazkas pakeite..
taigi siandien varysiu miestan eiskoti nauju maudimkiu, tai manau jei pavyks rasti tai pirksiu ir istisini ir atskira, viena baseinui o kita- vasarai pajuriui. Duosiu zinia kas siuo metu vilniuje nestukems siuloma ir i kur i paeiskas varyt..
Paeiskos baigesi sekmingai
labai grazu ir patogu maudimuka (istisini) ir skirta butent nesciosioms nusipirkau antakalnyje mazylio pasaulio (ar kazkaip panasiai vadinasi) parduotuvej. Jis dabar vaikscioti i baseina super tinka. Kadangi atskiru variantu nebuvo- tik vienas modelis kur atskiras maudimukas yra bliuskutes ir trusikeliu tipo- o jis man nelabai patiko, tai karstajam sezonui i atskiro maudimuko paieskas reikes leistis is naujo.
as su maudymuku irgi vargstu
QUOTE(marezagare @ 2006 05 16, 10:47) as su maudymuku irgi vargstu taip turgui neblogu yra tik reikia paieskoti as gariunuose si sestadieni netycia suradau toki maudymuka su maikute kaip nuotraukose kainavo tik 60 Lt. bet nupirkau paskutini, nes sake nestukes labai perka tokio tipo maudymukus QUOTE(eglliūtė @ 2006 05 16, 09:57) taip turgui neblogu yra tik reikia paieskoti as gariunuose si sestadieni netycia suradau toki maudymuka su maikute kaip nuotraukose kainavo tik 60 Lt. bet nupirkau paskutini, nes sake nestukes labai perka tokio tipo maudymukus laba mergyt QUOTE(eglliūtė @ 2006 05 18, 11:21) zinai pradejau galvot gal apseisiu
aš čia netyčia užtikau maudimukus nėštukėm ir ne tik...tik kainu nežinau
QUOTE(uzklydusi @ 2006 05 19, 16:27) aš čia netyčia užtikau maudimukus nėštukėm ir ne tik...tik kainu nežinau oi kaip faina
vat ir man jie patiko
vat ir man jie patiko
Na man tai matavausi, atskiras labai grazhiai atrodo
Bet manau neturesiu progos jau maudytis shia vasara
Man tai keista, kad atėjus į paprastą maudymukų parduotuvę, nieko gero negali pasiūlyti nėštukei. Tokių didelių dydži nėra, arba siūlo labai nepatogius variantus
Pavyzdžui aš labei nenoriu, kad bambulis matytusi, noriu vientiso... O va "Kotrynoj" būtinai pažiūrėsiu. Kaip tik planuoju birželio 1 d. apsilankyti, nes bus nuolaidos 20 proc.
kiek daug jus zadat degintis ar i baseina vaiksciot?
as irgi ieskojau ieskojau vientiso maudimuko.nusibodo,tai nesiosiu savo atskira, o jei eisiu degintis kur tai pilvuka, kad neperkaistu, pridengsiu su kokia skara. QUOTE(Pacific @ 2006 06 06, 15:45) kiek daug jus zadat degintis ar i baseina vaiksciot? as irgi ieskojau ieskojau vientiso maudimuko.nusibodo,tai nesiosiu savo atskira, o jei eisiu degintis kur tai pilvuka, kad neperkaistu, pridengsiu su kokia skara. o aš girdėjau iš savo tetulės, kad negalima bambūzo ryškioje saulėje laikyti, nes gali vaiko regėjimui pakenkti O aš labai gerą kostiumuką nusipirkau iš kitos mamytės per SM Skelbim lentą. Labai super Prieš tai nusipirkau vientisą didelį maudomą skuduryne, bet atrodžiau tragiškai ir nepatogus. O va šitas tikrai labai patogus ir netgi sexy Jeigu turite galimybę, patariu pirkti specialiai nėščiosioms skirtus maudomus
Kai laukiausi, tai ppat ilgai ieskojau maudimuko. Jei ziureti normalius tik didesnio dydzio - katastrofa. Zodziu nieko neradau. Tad issiverciau su savo senuoju atskiru maudimuku. Kadangi jis man buvo truputi didokas, tai visa nestuma su juo ir prasimaudziau. Zinoma lankiausi tik nestukiu baseine Mazylio gimdymo namuose
gerai kad nepirkau to maudomo nes juk visai galiu apseit bejo....
|