Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Maudymosi kostiumėliai nėštukėms?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3
vikta
Sveikos
Gal kas kur matėt maudymosi kostiumėlių nėštukėms? Kur būtų galima įsigyti Vilniuje?
Rasytee
o kam jo reik tau butinai skirto nestukem?as tai nesioju savo sanus atskirus...
kregzde
Aš berods tokių mačiau "Mažylio pasaulyje", Antakalnyje. O kadangi jis priklauso "Kotrynos" tinklui, tai jų turėtų būti ir Kotrynoje, Čipoline, nors nebūtinai smile.gif .
mylu-mylu
Sveikos, as tai irgi prisikankinau kol nusipirkau. Specialaus neradau, tad issimatavau visus is eiles MADOJE, Virsuliskiu g. Radau tiesiog didesnio dydzio nei iprastai, kad pilvas tilptu. smile.gif nestuke.gif Gal atskira lengviau nusipirkt, bet vientisa tai tikra problemele. Nes visas kostiumelis issitempia ant pilvo ir sleikutes nebeuzsideda. bet reikia rasti platesni modeli. po dideliu vargu man pasiseke. dabar sekmingai plaukioju! thumbup.gif
gie33
spec maudymosi kostiumėlių yra mažylio pasaulyje, Antakalnyje,
kituose Kotrynos tinklo parduotuvėse nėra
aš čia įsigijau labai dailų 2 dalių maudymosi kostiumėlį , kuriuo labai džiaugiausi ir su juo jaučiaus tikrai graži blush2.gif (jei reikia galiu parduoti biggrin.gif )
taip pat mačiau kad yra sport line parduotuvėje (atrodo akropolyje) ir jei gerai pamenu Adidas parduot.

sėkmės išsirenkant
ir būkit gražios thumbup.gif
Portuke
Sveikos,
as irgi jau kone menuo ieskojau maudymosi kostiumelio, nes i savus jau netelpu, nors dar tik 20-a savaite blush2.gif Ir siandien uzsukau i Adidas isparduotuve, o ten kaip tik ispardavimas, tai nusipirkau visai saunu 2 daliu kostiumuka, su kuriuo tureciau bent kelis menesisu gerai jaustis smile.gif
Pamaniau, kad neverta pirkti labai brangaus keliems menesiams. Dabar geras laikas per ispardavimus, tokius laikinus daikciukus pirkti thumbup.gif
Mazius_
sveikos nestuke.gif ,

kai sumasčiau eiti į baseiną, vyras paklausė: ar įtilpsi į kokį savo maudomą, pagalvojau, pasimatavau - aišku, kad ne.
šiaip pirkau Kauno urmo bazėj (žiemą, tai raudonam pasaže geras skyrius yra).
nusprendžiau atskirą ir sportinio tipo, nes bendras šiaip platus, ir galvoju kur aš jį kišiu po visko, o atskirą kokį gražų irgi galvoju kur kišiu, nes mano krūtinė gan maža (nežinau kaip bus po to), bet viską apsvarsčius įsigijau sportinį atskirą thumbup.gif , tai toks kur viršutinė dalis be kaušelių, o daugiau medžiagos ir nugaroj iš šleikučių kryžius thumbup.gif

gero sporto
indrutee
o as net nezinau koks geriau atskiras ar bendras? kaip galvojat nestuke.gif
Mazius_
QUOTE(indroska @ 2006 02 27, 21:17)
*

žinok sunku pasakyti, žiūrėk labiau kaip tu pati jautiesi. aš pvz., džiaugiuosi pilvūzų, kad tfu tfu tfu dar nėra strijų, jis didokas, bet gražus, tai man visai smagu ir su atskiru thumbup.gif
indrutee
QUOTE(Mazius_ @ 2006 03 01, 17:13)
žinok sunku pasakyti, žiūrėk labiau kaip tu pati jautiesi. aš pvz., džiaugiuosi pilvūzų, kad tfu tfu tfu dar nėra strijų, jis didokas, bet gražus, tai man visai smagu ir su atskiru  thumbup.gif
*

tai kad as ir nenoriu bendro kur as ji veliau desiu nestuke.gif
Kisė
Miūelosios, pagalvokit, ar tikrai verta pritki dėl kelių mėnesiukų naują maudimosi kostiumėlį - aš puikiausiai įsimontavau į savo atskirą ir , manau, kad visai neblogai aš su juo atrodau - tikrai neverta slėpti to gražaus pilvelio blush2.gif
Nivea
Aš taip pat manau, kad nelabai verta pirkti maudomuko. Iš pradžių aš dėjausi savo sena atskirą (svarbu, kad viršutinė dalis būtų be kaušelių). O dabar pasiskolinau iš mamos. Žinau, kad neatrodau labai gražiai, bet kai mane mato dar dvi tokios pat nestuke.gif ir sesutė, kuri pravedinėja mankštą (kuri tokių storulių yra prisižiūrėjusi į valias), tai kažkaip labai normaliai jaučiuos yahoo.gif
Mazius_
nestuke.gif s, jums smagu, kad turejot ir nereikejo pirkti. o mano buvo dauguma bendri, i kuriuos per pilvuka nebeilindau totaliai doh.gif o atskiru kaip ir neturejau, tik viena, mano krutine buvo pakankamai maza (kasdiena nenesiojau liemeneles, tik super svenciu progom thumbup.gif ) tai i ji taip pat neilindau, krutine graziai padidejo thumbup.gif taigi - teko pirkti tongue.gif
Coccinela
Ot siaubas, nusipirkau pries menesi nauja.. vientisa.. Toks, kuris ne nesciai man tinkamas.. Gal dar kelis men istempsiu, bet vel teks nauja pirktis doh.gif doh.gif
Gerai, kad anas nukainuotas ir tik 25Lt.. bet kad bais uzknisa juos visus mieruotis.. schmoll.gif
Mazius_
Coccinela tikrai sutinku su tavim doh.gif doh.gif kai pirkau, tai kokia valanda kabinoj prapuskavau. sukaitau, nusiimi - uzsidedi ir taip n kartu lotuliukas.gif pavargau nerealiai cool.gif
Mija V
Kiek pamenu su atskiru nelabai patogu plaukioti buvo...pilvelis dugnan trauke biggrin.gif
Vientisas butu labai patogu, jei kazkoks 'special' , pvz, prilaikantis g.gif mirksiukas.gif
Isida
QUOTE(indroska @ 2006 02 27, 21:17)
*

Va va, man irgi galva sopa, kaip daryti su tuo maudymuku. Krutine tiek padidejo, kad labai noredama i joki savo atskira netelpu, o i vientisa pilvukas netelpa. Tai nezinau kaip reiks daryti. Man tai tikriausia, labiau vientisas patiktu.

O Antakalnyje kokios kainos?
pranciska
undefined[QUOTE][/o as net nezinau koks geriau atskiras ar bendras? kaip galvojat QUOTE]
Bendras, žinoma, geriau nestuke.gif
Papildyta:
o as net nezinau koks geriau atskiras ar bendras? kaip galvojat

Manau, kad bendras daug geriau nestuke.gif
indrutee
as ir daznai paieskau maudomu bet nieko nerandu doh.gif
Milinga
o as nusipirkau specialu nestukiska maudomuka, nes ruosiausi intensyviai vaikscioti i baisena. Bet pradejo kieteti pilvelis, ir gydytoja uzdraude eiti i baisena doh.gif verysad.gif tai taip ir likau jo neuzsidejusi..galvoju kad gal net parduoti galeciau cray.gif
Dasha
o as nuejau i body line parduotuve, tai triumph 75 - 50 proc nuolaudos maudomiems kostiumeliams. aisku ne spec nestukems, bet pirkau atskira ir manau jis man tiks ir po nestuke.gif sumokejau 30 lt. ir tikrai grazus ir tikrai geri. turiu is seniau triumph, tik kad per klubus man jis siaurokas (isplatejau blush2.gif ). ir man tai grazu pilvelis ax.gif
bestini
QUOTE(mamytė24 @ 2006 04 05, 15:34)
o as nusipirkau specialu nestukiska maudomuka, nes ruosiausi intensyviai vaikscioti i baisena. Bet pradejo kieteti pilvelis, ir gydytoja uzdraude eiti i baisena doh.gif  verysad.gif tai taip ir likau jo neuzsidejusi..galvoju kad gal net parduoti galeciau  cray.gif
*

O as tokiu spec.nestukisku ir nemaciau blink.gif
esu-mama
nu va o as nezinojau kur rast maudomu nestukems. maciau kad parduoda deveta internete bet labai norejau naujo. o cia uzsukt nesugalvojau paskaitinet blush2.gif
ir vis tik bazeje nusipirkau ne spec. bet toki kur reguliuojasi petneseles (kaip liemeneliu) tai labai liuks pilvelis auga tai vis zemiau paleidziu ir plaukioju sau, o jau astuntas menuo smile.gif
Keiti
Atskiru ar ištisu, tai labai individualu, man asmeniškai labiau patiko atkiri, nes mėgdavau, kad prie mano nestuke.gif pilviuko niekas nesiliestų. Dar nepatiko tai, kad su ištisu kai išlipi iš vandens (jei maudaisi po atviru dangumi), jis prilimpa prie kūno ir būna šlapias, todėl rinkausi atskirą.
jurgiuxm83
gal kas zinot geru nebrangiu nesciosioms parduotuviu?
Mazius_
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2006 04 13, 14:03)
gal kas zinot geru nebrangiu nesciosioms parduotuviu?
*

abejojų ar yra gerų ir nebrangių schmoll.gif , šiaip jau nėštukių rūbai jei nauji - tai brangūs (čia mano nuomonė) g.gif
vikta
nu ką - nusipirkau aš vientisą maudymuką, bet kad mano baseine nebevyksta užsiėmimai nėštukėms. tai dabar reiks ieškoti kažkur kitur
indrutee
QUOTE(vikta @ 2006 04 19, 12:23)
nu ką - nusipirkau aš vientisą maudymuką, bet kad mano baseine nebevyksta užsiėmimai nėštukėms. tai dabar reiks ieškoti kažkur kitur
*

kur pirkai maudimuka ir ar brangus nes as ir ieskau ir nieko nerandu doh.gif kiek ziurejau visi jie tokie bobiski arba brangus
vikta
QUOTE(indrutee @ 2006 04 19, 20:20)
kur pirkai maudimuka ir ar brangus nes as ir ieskau ir nieko nerandu doh.gif  kiek ziurejau visi jie tokie bobiski arba brangus
*

pirkau iš vienos supermamytės. ji užsakinėjo iš vokiško katalogo, bet taip jo ir neužsidėjo
indrutee
na teks dar po parduotuves pasizvalgyt nestuke.gif
indrutee
kodel pas mus tokiu nera ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

dar tu su bliuskutem siokiu tukiu yra bet jos aptemptos ir trumpesnes doh.gif
Aistulis
Suplanavau nuo kitos savaites i baseina eiti ir pasisikaiciau sita temele. Grizau vakar namo, pasimatavau savo senuosius ir bendrus ir atskirus maudimukus ir kaip tikejausi taip ir buvo- jie matyt ne mano- kazkas pakeite..
taigi siandien varysiu miestan eiskoti nauju maudimkiu, tai manau jei pavyks rasti tai pirksiu ir istisini ir atskira, viena baseinui o kita- vasarai pajuriui. Duosiu zinia kas siuo metu vilniuje nestukems siuloma ir i kur i paeiskas varyt..
Aistulis
Paeiskos baigesi sekmingai biggrin.gif Nors siaures miestelio adidas isparduotuvej yra nemazai pasirinkimo varinatu- taciau jie man netiko ir nepatiko. schmoll.gif
labai grazu ir patogu maudimuka (istisini) ir skirta butent nesciosioms nusipirkau antakalnyje mazylio pasaulio (ar kazkaip panasiai vadinasi) parduotuvej. Jis dabar vaikscioti i baseina super tinka. Kadangi atskiru variantu nebuvo- tik vienas modelis kur atskiras maudimukas yra bliuskutes ir trusikeliu tipo- o jis man nelabai patiko, tai karstajam sezonui i atskiro maudimuko paieskas reikes leistis is naujo. smile.gif
vikta
QUOTE(indrutee @ 2006 04 26, 18:01)
kodel pas mus tokiu nera  ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

dar tu su bliuskutem siokiu tukiu yra bet jos aptemptos ir trumpesnes doh.gif
*

mano kažkas panašaus į šiuos ir yra, tik labiau dengia užpakaliuką, sijonukas ilgesnis
indrutee
QUOTE(vikta @ 2006 05 15, 19:11)
mano kažkas panašaus į šiuos ir yra, tik labiau dengia užpakaliuką, sijonukas ilgesnis
*

kaip fainai thumbup.gif ir as noriu blush2.gif
marezagare
as su maudymuku irgi vargstu doh.gif i vientisa pilvuzo neikisu o atskiras kazkaip keistokai atrodo. o tokiu maudymuku su maikutem tai as maciau lietuvoj bet jau ju kaaaaaina oho ho.berods 349lt.ir tai tik du modeliukus turejo.nzn ka reikia daryt? sake turguj buna neblogu ir kaina normali. g.gif
eglliūtė
QUOTE(marezagare @ 2006 05 16, 10:47)
as su maudymuku irgi vargstu doh.gif i vientisa pilvuzo neikisu o atskiras kazkaip keistokai atrodo. o tokiu maudymuku su maikutem tai as maciau lietuvoj bet jau ju kaaaaaina oho ho.berods 349lt.ir tai tik du modeliukus turejo.nzn ka reikia daryt? sake turguj buna neblogu ir kaina normali. g.gif
*

taip turgui neblogu yra tik reikia paieskoti as gariunuose si sestadieni netycia suradau toki maudymuka su maikute kaip nuotraukose kainavo tik 60 Lt. bet nupirkau paskutini, nes sake nestukes labai perka tokio tipo maudymukus
indrutee
QUOTE(eglliūtė @ 2006 05 16, 09:57)
taip turgui neblogu yra tik reikia paieskoti as gariunuose si sestadieni netycia suradau toki maudymuka su maikute kaip nuotraukose kainavo tik 60 Lt. bet nupirkau paskutini, nes sake nestukes labai perka tokio tipo maudymukus
*

laba mergyt nestuke.gif tai va kas nupirko ta maudoma gariunuose lotuliukas.gif as buvau sekmadieni tai pasake kad sestadieni nupirko paskutini doh.gif bet uzsimine kad sia sav gaus nauju prekiu tai gali but kad bus....
eglliūtė
QUOTE(indrutee @ 2006 05 17, 03:45)
laba mergyt  nestuke.gif tai va kas nupirko ta maudoma gariunuose  lotuliukas.gif  as buvau sekmadieni tai pasake kad sestadieni nupirko paskutini  doh.gif bet uzsimine kad sia sav gaus nauju prekiu tai gali but kad bus....
*

Na matai pataikei pas tą pačią pardavėją smile.gif linkiu nusipirkti kitą savaitę smile.gif
indrutee
QUOTE(eglliūtė @ 2006 05 18, 11:21)
Na matai pataikei pas tą pačią pardavėją  smile.gif linkiu nusipirkti kitą savaitę  smile.gif
*

zinai pradejau galvot gal apseisiu g.gif nes bent jau kolkas mano pilvukas nedidukas grazuciukas o liko tik 2men iki finiso o dar galiu ir anksciau pagimdyt....tai pagalvojau gal tikrai neverta nestuke.gif nors maudomo gal ir reiketu nes papukai i sena nebetelpa tik va gal paprasta pirkt..
uzklydusi
aš čia netyčia užtikau maudimukus nėštukėm ir ne tik...tik kainu nežinau g.gif gal kas pažiūrės 4u.gif http://www.kotryna.lt/?cid=782
indrutee
QUOTE(uzklydusi @ 2006 05 19, 16:27)
aš čia netyčia užtikau maudimukus nėštukėm ir ne tik...tik kainu nežinau  g.gif gal kas pažiūrės  4u.gif http://www.kotryna.lt/?cid=782
*

oi kaip faina thumbup.gif man patiko marskineliai...
uzklydusi
vat ir man jie patiko biggrin.gif bet dar anksti man
uzklydusi
vat ir man jie patiko biggrin.gif bet dar anksti man
Mashara
Na man tai matavausi, atskiras labai grazhiai atrodo smile.gif tik gal orange spalva prie neidegusio kuno nelabai biggrin.gif

Bet manau neturesiu progos jau maudytis shia vasara bigsmile.gif
Mikasiene
Man tai keista, kad atėjus į paprastą maudymukų parduotuvę, nieko gero negali pasiūlyti nėštukei. Tokių didelių dydži nėra, arba siūlo labai nepatogius variantus unsure.gif
Pavyzdžui aš labei nenoriu, kad bambulis matytusi, noriu vientiso... ax.gif

O va "Kotrynoj" būtinai pažiūrėsiu. Kaip tik planuoju birželio 1 d. apsilankyti, nes bus nuolaidos 20 proc.
V&A
kiek daug jus zadat degintis ar i baseina vaiksciot?
as irgi ieskojau ieskojau vientiso maudimuko.nusibodo,tai nesiosiu savo atskira, o jei eisiu degintis kur tai pilvuka, kad neperkaistu, pridengsiu su kokia skara.
Mikasiene
QUOTE(Pacific @ 2006 06 06, 15:45)
kiek daug jus zadat degintis ar i baseina vaiksciot?
as irgi ieskojau ieskojau vientiso maudimuko.nusibodo,tai nesiosiu savo atskira, o jei eisiu degintis kur tai pilvuka, kad neperkaistu, pridengsiu su kokia skara.
*

o aš girdėjau iš savo tetulės, kad negalima bambūzo ryškioje saulėje laikyti, nes gali vaiko regėjimui pakenkti blink.gif Jos pirmagimiui taip ir nutiko, tai daktarai sakė, dėl saulės...Įdomu kiek tame tiesos g.gif
O aš labai gerą kostiumuką nusipirkau iš kitos mamytės per SM Skelbim lentą. Labai super thumbup.gif Mothercare spec. nėštukei, su daaaug vietos pilvukui nestuke.gif
Prieš tai nusipirkau vientisą didelį maudomą skuduryne, bet atrodžiau tragiškai ir nepatogus. O va šitas tikrai labai patogus ir netgi sexy blush2.gif .
Jeigu turite galimybę, patariu pirkti specialiai nėščiosioms skirtus maudomus vacation4.gif
Dziurgita
Kai laukiausi, tai ppat ilgai ieskojau maudimuko. Jei ziureti normalius tik didesnio dydzio - katastrofa. Zodziu nieko neradau. Tad issiverciau su savo senuoju atskiru maudimuku. Kadangi jis man buvo truputi didokas, tai visa nestuma su juo ir prasimaudziau. Zinoma lankiausi tik nestukiu baseine Mazylio gimdymo namuose smile.gif
indrutee
gerai kad nepirkau to maudomo nes juk visai galiu apseit bejo.... thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.