Diana_B_K
2009 05 18, 20:00
QUOTE(srauni_upe @ 2009 05 18, 09:41) O aš šia tema klausimą turiu, kai važiuosim prie jūros tai man bus 5 mėnesis. Kaip manot ar dar galima būti su savo atviru maudimuku? (tiesa nematavau dar ar krūtinė telpa)... na as kai buvau 4 menesiu, buvom druskininkuose, buvau su savo atskiru maudimuku. tai visu pirma per krutine jau spaude, ir pilvukas gerokai atsikises jau buvo. gal siulyciau jau 5 menesi isigyti bendra, kad jau tiesioginiu spinduliu ant pilvuko nepakliutu. na bet cia tik mano nuomone, ypac pas kiekviena pilvukas skirtingai auga.
ramintukas
2009 05 29, 17:43
hm... nuo spinduliuku saules gal ir verta slepti, to pasekoje pirkti vientisa maudymosi kostiumeli jei siaip tai nematau reikalo deveti bendrus maudomus  man prasideda 30 savaite, bet as kolkas puikiai telpu i savo senaji maudoma. ir lankau baseina, nestukiu uzsiemimus, tai berods tik dvi busimos mamytes vaiksto su uzdengtais pilvukais  visos su atskirais maudomais.
srauni_upe
2009 05 30, 09:41
Vakar mačiau gražių maudymosi kostiumėlių nėščiosioms maksimoke, bet man netiko... Tai nepirkau. IŠ vieno modelio jau krūtinė gašliai krito. O kito buvo gerai, bet pasirodė kad bus mažoka vietos pilvukui  Bet gal kitokio sudėjimo nėštukėm tiks  kainavo apie 50 Lt Papildyta:QUOTE(ramintukas @ 2009 05 29, 17:43) hm... nuo spinduliuku saules gal ir verta slepti, to pasekoje pirkti vientisa maudymosi kostiumeli jei siaip tai nematau reikalo deveti bendrus maudomus  man prasideda 30 savaite, bet as kolkas puikiai telpu i savo senaji maudoma. ir lankau baseina, nestukiu uzsiemimus, tai berods tik dvi busimos mamytes vaiksto su uzdengtais pilvukais  visos su atskirais maudomais.  Na aš dar pažiūrėsiu kaip į mano senąjį tilpsiu, bet bijau kad krūtinė netilps.... O mamiški maudimui man tie nieko atrodo kur tokie kaip maikutės Papildyta:QUOTE(Diana_B_K @ 2009 05 18, 20:00) na as kai buvau 4 menesiu, buvom druskininkuose, buvau su savo atskiru maudimuku. tai visu pirma per krutine jau spaude, ir pilvukas gerokai atsikises jau buvo. gal siulyciau jau 5 menesi isigyti bendra, kad jau tiesioginiu spinduliu ant pilvuko nepakliutu. na bet cia tik mano nuomone, ypac pas kiekviena pilvukas skirtingai auga.  O man dar klausimas iškilo kuo blogai saulės spinduliai pilvui...  kažkaip nieko nesu girdėjus tai įdomu
srauni_upe
2009 05 30, 09:57
QUOTE(Diana_B_K @ 2009 05 13, 09:26) as pries 3 menesius nusipirkau tiesiog gerokai didesni maudimuka. tada buvo per didelis, o dabar vos ikisau uzpakali, o ir pilvuka labai spaudzia. teks atideti - gal uzsidesiu po gimdymo. tai pries pora dienu nusipirkau Maximoje - 49 Lt, bent man jis labai patinka - triusikai + majkute, jos priekis pailgintas - kaip tik pilvukui . rudas su melsvom gelytem. tikrai vertas demesio. o ir kitu spalvu maciau - raudona ir melsva atrodo - ir jie pigesni buvo - po 39 lt. tai manau tiktai issirinkti galima.  Va šitą aš matavaus, labai labai gražus... Bet mano brūtinė jam per didelė  O jei imu L tai jau per platu. Karočia tešmenė kažkokiaapsidariau, tai kas bus po gimdymo, jei dabar tik į 4 mėn įlipau
Panamira
2009 06 02, 11:09
Aš užsisakiau iį NEXT'o katalogo ir esu labai patenkinta - kokybė superinė, kaina gavosi apie 95 Lt
Kaciorka
2009 06 07, 14:02
Pirkau Maximoj, labai tiko ir patiko  atskiras, bet pilvuka uzdengia  aciu kas pasake, kad ten yra
o as mamos buvau pasiskolinusi
srauni_upe
2009 06 14, 09:10
Nu jaučiuosi beveik diskriminuojama dėl tų maudymukų  Visur tik visokie sexy parsiduoda, nė viena padori parduotuvė neatsiveža nė vieno pritaikyto modelio... Galvojau jei būna maximoj, tai būna ir kokiam triumfe ar miglėj bet kur tau. Tada nuvariau į parduotuvę "Būk mama", nes pro šaly važiavom. Ir ten kabėjo vienas modelis trijų skirtingų spalvų už 160 Lt  Nu tai taip sprogus nuo kainų ir išėjau. Pagalvojau jau geriau Maxima, bet per mano žioplinėjimus išpirko visus M dydžius (tų mėlynų dryžuotų, rudi man netinka). Normaliai tai susinervuočiau labai, bet dabar susinervint negalima - tai nesinervuoju. O seno maudymuko liemenėlę apsidėjus tai atrodau jau taip gašliai, nes tie trikampiai tik krūtinės vidurį uždengia
srauni_upe
2009 06 14, 18:18
na galikausiai nusipirkau tokį http://www.migle.lt/photo.php?id=1148&...mp;name=photo_1vientisą 42 dydžio. Šiaip nešiodavau 36 -38 tai gal bus kur plėstis... Jų nugara uždara tai nekrenta dideli dydžiai, nes su atvira nugara tai priekis apdribęs būna. Galų gale gal ir po gimdymo tiks, kol kūnas į gražias formas nespės grįžti...
Aš kolkas dar dėviu vientisą maudymosi kostiumėlį (prikau specialiai, nes neturėjau tokio), o kai paaugs pilvukas daržiūrėsiu ką daryti. gaila man pinigėlių prikti specialiai nėščiosioms, nes jų kaina per didelė atsižvelgiant į tai, kiek mažai kartų jį dėvėsi...
srauni_upe
2009 06 16, 10:10
QUOTE(Esha @ 2009 06 16, 07:41) Aš kolkas dar dėviu vientisą maudymosi kostiumėlį (prikau specialiai, nes neturėjau tokio), o kai paaugs pilvukas daržiūrėsiu ką daryti. gaila man pinigėlių prikti specialiai nėščiosioms, nes jų kaina per didelė atsižvelgiant į tai, kiek mažai kartų jį dėvėsi... na aš dar taip pagalvojau kad vientisą galima bus ir po gimdymo panaudot, kol kūnas į gražias formas nespės grįžti, o po to bus galima kitam nėštumui arba penkiasdešimtmečiui išsitraukt
Vilniuj Mothercare buvo, o gal ir yra nukainavimai, tai vientisa maudymke pajamiau uz 33 Lt.
Daugiaziede
2009 07 30, 23:15
Turejau vientisa maudymuka skirta ne nescioms,o tiesiog kiek didesniu dydziu ir puikiai i ji isitalpinau ir atrodziau
Su pirmu neprireikė, ne sezonas buvo  O su dukra pirkau vienu dydžiu didesnį vientisą. Dabar parsisiunčiau iš čia www.motherhood.com Pirkau tik viršutinę dalį, kelnaitės juk tinka bet kokios  Kainytė labai nedidelė   O kokybė
HappyAngel
2010 07 13, 17:49
| ! |
| Skelbimams skirta "Skelbimų lenta"! |
egllute
2011 07 21, 12:35
Buvau nusiziurejusi Trumph'e, bet kaina sustapde, nors kostiumelis neraliai graziai atrode, bet kaip visada pagalvojau, kad uz tokia suma geirua nupirksiu ka nors mazyliui  O kai gime supratau, kad svarbiausia, kad pati gerai jausciausi ir tada mazyliui nieko netruks, nes jam reikia tik daug daug rupescio ir meiles, nu ir dar siek tiek rubeliu
As isigyjau paprasta vientisa tik dydziu didesni. Kadangi po gimdymo planuoju su vaikuciu i baseina keliauti, tai manau, kad pinigeliai tinkamai isleisti
|
|