Tai ar kas nors issiaiskino, kokios kainos Kotrynoje?
As tai neieskojau maudymosi kostiumelio specialiai
O as turiu maudimuka nestukem ir labai patenkinta.Visai neturiu noro demonstruoti savo pilvelio,maudimukas grazus su sijonuku priekyje.Nezinau kaip jums,bet man tikrai nemalonu,kad visi apziurines mano pilva ir aisku aptarines,gal kam jis atrodys "Oho koks storas",gal kam plaukuotas ,ar uzklius negro juosta.Kam man to reikia ? Tegul maudymuka aptarineja.
QUOTE(monyte @ 2006 06 27, 20:15) O as turiu maudimuka nestukem ir labai patenkinta.Visai neturiu noro demonstruoti savo pilvelio,maudimukas grazus su sijonuku priekyje.Nezinau kaip jums,bet man tikrai nemalonu,kad visi apziurines mano pilva ir aisku aptarines,gal kam jis atrodys "Oho koks storas",gal kam plaukuotas ,ar uzklius negro juosta.Kam man to reikia ? Tegul maudymuka aptarineja. visiskai pritariu
Na kol mano pilvukas dar nesimato, maudausi su atskiru maudymosi kostiumėliu, o rudenį ir žiemą nežinau ar norėsis eiti į baseiną. Turbūt bijosiu kokią ligą pasigauti
Maudziausi su vientisu maudymosi kostiumeliu... Tik labai jau istampytas paliko
As visa vasara su senu atskiru maudomu prasilpiuskenau, tik ant pilviuko skara grazia apsirisdavau
na as kadangi turejau nora demonstruoti savo pilvuzika
QUOTE(indrutee @ 2006 04 26, 19:01) dabar jau ir pas mus tokių yra. pati neseniai atostogoms įsigijau labai panašų modeliuklą į paskutinę juodą, tik mano ruda su mėlynu apvadėliu, kainavo 150 lt. Kainos jų nėštukių parduotuvėj yra maždaug nuo 150 iki 170 lt.
Sveikos, as irgi pirkau toki kaip paskutinis www puslapyje- 2 daliu, virsus su lyg sijoneliu-labai patogus ir graziai atrodo
O parduotuve - is kitos puses Vingio kino teatro, (priesingoj pusej nei Savanoriu pr.-Konarskio gatvej) -prie stomatologikos klinikos. Gan nauja parduotuve-neatsimenu pavadinimo -kazkas su "Mama..." Kaina 150lt Sekmes! QUOTE(Aurėja @ 2007 05 02, 13:09) dabar jau ir pas mus tokių yra. pati neseniai atostogoms įsigijau labai panašų modeliuklą į paskutinę juodą, tik mano ruda su mėlynu apvadėliu, kainavo 150 lt. Kainos jų nėštukių parduotuvėj yra maždaug nuo 150 iki 170 lt. Niu tikrai labai grazus.As pirkau panasu dvieju daliu maikute ir sortukus Triumpf'e. Jis neskirtas specialiai nestukem, bet tiesiog pasiemiau L dydi, kainavo 170 Lt. Ir labai grazus, zydras su mazom linksmom gelytem Manau kad ir po nestumo dar kuri laika nesiosiu kol pilvelis atgaus savo formas nes pilvuka uzdengia maikute
tarp kitko, kai pademonstravau šį nėštukių maudymosi kostiumėlį savo sesei, kuri labai liekna ir nenėštukė, ji sakė - visai ir aš norėčiau tokio
As tai tikrai esu priversta pirkti maudymosi kostiumeli, kadangi i senuosius 5 atskirus neitelpu, tiksliau krutine isdidejo tiek, jog su senaisiais atrodau tikrai nelabai jau graziai
O man labai pasiseke. Pasiskolinsiu maudimosi kostiumely is mamos, juolab kad ji juos kelis turi
Aš maudymuką spec. nėščiai pirkau Bimbo parduotuvėje. Ten man buvo pats gražiausias ir pigiausias, ką radau. Apėjau viską: Griūnus, Migles, Triumfus, Etam ir kitas apatinio trikotažo parduotuves, bet viskas arba man netiko arba kainos buvo virš 150 Lt. Na nesu pasiruošusi mokėti tokius ir dar didesnius pinigus už daiktą, kurį dėvėsiu du mėn.
Dabar plaukioju sau ir džiaugiuosi
INTERNETE YRA WWW.FUNMUM.CO.UK
gal ir nelabai sezonas jau
aš irgi užsisakiau iš internetio www.figleaves.com
kol kas pakeliui. toks tankini tipo, kur liemenėlė kaip maikutė.
Sveikos.
Aš tai Lindex (Gedimino pr. 9) atskirą maudymuką papigiai nusipirkau - ispardavimas dabar. Ten yra ir tokių su sujonėliai, jei kas mėgsta.
Kazin ar verta islaidauti, isigyjant nessciosioms skirta maudymosi kostiumeli. As naudojausi isilginiu maudymuku, kuriuo vilkausi iki nestumo. Jis juk tamprus. O as gimdziau rugsejo 21 d., taigi vasara buvau pakankamai stora
Ačiū visoms už patarimus, reziumuosiu, ką iš jūsų sužinojau. Spec. maudymukų nėščiosioms galima rasti:
1. Mažylio pasaulyje Antakalnyje 2) Bimbo 3) Mamų zonoje, Konarskio g. 4) Gariūnuose 5) Padėvėtuose 6) Per SM skelbimus 7) Užsisakant iš interneto Jei ką praleidau, pataisykit. Pati lankau baseiną, bet dar įtelpu į savo seną ištampytą Speedo maudymuką. Tačiau gimdymas gresia tik rugpjūčio viduryje, o važiuosim ir prie jūros, ir prie ežero, tad daiktas bus reikalingas manau...
sveikutes,
prie sito saraselio dar galima prideti parduotuve "mamu zona" - ten taip pat neblogu "maudymkiu" galima rasti QUOTE(THAI @ 2008 02 04, 18:56) sveikutes, prie sito saraselio dar galima prideti parduotuve "mamu zona" - ten taip pat neblogu "maudymkiu" galima rasti as iki siol su savo senuku i baseina einu,
o as kelnaites pasilikau savo senas, tik liemenele nauja, tokios spalvos nusipirkau ir sakau dzin, kol kas tiks
o gal kuri siuntesi is kitu saliu nestukiu maudymosi kostiumeli ?ar atitinka dydziai?
nusipirkau paprasta atskira 'maudimuka' tik ziurejau, kad kelnaiciu juosmuo butu zemas ir reguliuojamas raistukais-pilvo nespaudzia, atsilaisvinu kiek reikia ir viskas
pirkau maudymosi kostiumeli Vilniuje BUK MAMA parduotuveje, kainavo apie 150 lt. tikrai labai grazus, ir patogus.
Sveikos mamytes, vis girdžiu kalbant apie maudymosi kostiumėlius nėštukėms. Tik nelabai žinau kuo jie skiriasi nuo įprastų kostiumėlių ir kur tokį galima įsigyti. Ruošiuosi lankyti baseino užsiėmimus nėštukėms, o su senuoju savo bikini kažkaip nesinori eiti, be to nelabai jau ir tilpčiau į jį
aš nepirkau jokio specialaus. Nusipirkau keliais dydžiais didesnį vientisą ir kuo puikiausiai su juo plaukiojau baseine.
Man toks klausimas irgi iskilo
kai aš ėjau, tai buvo pilna su paprastais, svarbiausia patogu ir tinka.
QUOTE(pukuotukas @ 2008 02 05, 18:34) as iki siol su savo senuku i baseina einu, As tai i sena netelpu, papuliai netelpa
O as nupirkau sau
As tai pirkau akropoly,Etam parduotuvej,atskiras,su praplatinta juosta pilvukui,kuri yra minksta.Labai fainas,esu labai patenkinta.
maciau specialiu maudymuku e-bay
Gal kartais kuri nors zinot kur Kuane sita geri butu galima isigyt?
sveikutes, as paieskot paieskosi maudimuko
Macaiu maudymukus PANORAMOJ. Parduotuve mothercare.
Aš nusipirkau iš internetinės parduotuvės LaRedout. Bet per naksti nusipirkau - gydytoja nerekomendavo eiti į baseiną - tai ir guli net neišpakuoti
as taip pat nemanau,kad maudymosi kostiumelis turi butinai buti skirtas nescioms moterims...yra labai graziu vientisu kostiumeliu ,kurie tikrai idealiai maskuoja atsikisusi pilvuka ,as pvz toki pirkau kai buvau 6 men ,nes teko i egipta vykti.. tik va ne vln o kns pirkau.
QUOTE(Herahedera @ 2009 02 02, 13:45) as taip pat nemanau,kad maudymosi kostiumelis turi butinai buti skirtas nescioms moterims...yra labai graziu vientisu kostiumeliu ,kurie tikrai idealiai maskuoja atsikisusi pilvuka ,as pvz toki pirkau kai buvau 6 men ,nes teko i egipta vykti.. tik va ne vln o kns pirkau. Keista, kad tikslas "maskuoti atsikisusi pilvuka" As taip pat ieskau, daug ziurejau maudymuku ir ne nesciuju parduotuvese, bet niekur nebuvo be tu vidiniu korsetu, kurie normaliai prispaudzia pilvuka ir isryskina figura...bet juk jie nesciosioms butent todel ir netinka, kad suspaudzia...
Aš SM pirkau per skelbimus, tai labai fainą įsigijau. Mano gabaritams pats tas
QUOTE(Mamyyte @ 2008 07 08, 15:27) O as nupirkau sau As irgi paprasta pirkau triumphe tik dideli ir nieko - tiko iki pat pabaigos nestumo
Sveikutes!!! labai graziu maudymkiu yra "Lindex" parduotuveje,virsus kaip maikute,labai gerai dengia pilvuka,o ir ismeru nuo xxs iki xxxl yra.
Labai grazu maudymuka maciau maksimoje uzvakar nescioms , gaila kad anksciau nemaciau
as pries 3 menesius nusipirkau tiesiog gerokai didesni maudimuka. tada buvo per didelis, o dabar vos ikisau uzpakali, o ir pilvuka labai spaudzia.
teks atideti - gal uzsidesiu po gimdymo. tai pries pora dienu nusipirkau Maximoje - 49 Lt, bent man jis labai patinka - triusikai + majkute, jos priekis pailgintas - kaip tik pilvukui . rudas su melsvom gelytem. tikrai vertas demesio. o ir kitu spalvu maciau - raudona ir melsva atrodo - ir jie pigesni buvo - po 39 lt. tai manau tiktai issirinkti galima.
Aha as irgi maciau maximoj,labai simpatiski
O aš šia tema klausimą turiu, kai važiuosim prie jūros tai man bus 5 mėnesis. Kaip manot ar dar galima būti su savo atviru maudimuku? (tiesa nematavau dar ar krūtinė telpa)...
|