Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Mano valentinukas!"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4
ejeva
QUOTE(superdetka23 @ 2006 02 08, 12:12)
kaip gaila kad as nespejau 4u.gif
*

kur nespėjai? ax.gif mirksiukas.gif
Aidairi
QUOTE(Saulela @ 2006 02 08, 11:27)
Man taip pat del sitos itarimu kilo g.gif , bet gal siaip sventiskai apsirenge rolleyes.gif
*

O kur matote tą apsirengimą? unsure.gif Aš tai tik vestuviškai nagus nudailintus matau.. na ir dar auskarą... ax.gif
PaMeL
QUOTE(Virdzinija @ 2006 02 08, 03:01)
Įdomu, ar tik viena nuotrauka ne vestuvinė, su gerai užmaskuotais vestuviniais drabužiais? O gal šiaip šventinė, nes tokia šukuosena, papuošalai, makiažas ir manikiūras - ne kasdienai.... g.gif Ar pastebėjot, kuri?

Che che, perskaičius šią temą nuo pradžios iki galo, su visais įtarinėjimais ir kritika, akis nevalingai pradeda ieškoti kabliukų
hi.gif
*

na man ir nesa i vestuvine kai tik pirma kart paziurejau kilo itarimas bet as kzkaip taip ir nieko nesakiau blush2.gif
*PM*
QUOTE(PaMeL @ 2006 02 08, 07:10)
na man ir nesa i vestuvine kai tik pirma kart paziurejau kilo itarimas bet as kzkaip taip ir nieko nesakiau blush2.gif
*

Na panasi ir man, bet kai jinai taip apdirbta visai idomiai atrodo ir nesakyciau kad tikra vestuvine nuotraukyte, sakyciau nelabai matosi kad vestuvem kvepia schmoll.gif atvirute idomi ir silta drinks_cheers.gif
Virdzinija
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 02 08, 17:13)
Na panasi ir man, bet kai jinai taip apdirbta visai idomiai atrodo ir nesakyciau kad tikra vestuvine nuotraukyte, sakyciau nelabai matosi kad vestuvem kvepia schmoll.gif  atvirute idomi ir silta  drinks_cheers.gif
*

o man matosi beee.gif

man asmeniškai labiausiai prie širdies nuotraukos, kur atsisėdus nežiūrima į objektyvą. schmoll.gif O va ta, su gėlės žiede besivaidenančiu vyriškio veidu ir su mergina, sėdinčia šalia, labai meniška nuotrauka thumbup.gif
Rucelie
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 02 08, 17:13)
Na panasi ir man, bet kai jinai taip apdirbta visai idomiai atrodo ir nesakyciau kad tikra vestuvine nuotraukyte, sakyciau nelabai matosi kad vestuvem kvepia schmoll.gif  atvirute idomi ir silta  drinks_cheers.gif
*

tai matosi jei tiek mūsų pastebėjo tongue.gif tvarka yra tvarka, konkursas skirtas ne vestuvinėms nuotraukoms...
Džinė
Jau prabalsavau ax.gif šįkart visai nebuvo sunku ax.gif rolleyes.gif
Aurėja
QUOTE(Virdzinija @ 2006 02 08, 04:01)
Įdomu, ar tik viena nuotrauka ne vestuvinė, su gerai užmaskuotais vestuviniais drabužiais? O gal šiaip šventinė, nes tokia šukuosena, papuošalai, makiažas ir manikiūras - ne kasdienai.... g.gif Ar pastebėjot, kuri?

QUOTE(Rucelie @ 2006 02 08, 09:27)
- šita man atrodo vestuvinė  blush2.gif  blush2.gif jei ne, tai labai jau pasipuošę, gal valentadienį šventė  bigsmile.gif

QUOTE(Saulela @ 2006 02 08, 11:27)
Man taip pat del sitos itarimu kilo g.gif , bet gal siaip sventiskai apsirenge rolleyes.gif

QUOTE(Virdzinija @ 2006 02 08, 23:50)
o man matosi beee.gif

QUOTE(Rucelie @ 2006 02 09, 09:07)
tai matosi jei tiek mūsų pastebėjo  tongue.gif tvarka yra tvarka, konkursas skirtas ne vestuvinėms nuotraukoms...

Dėl minėtos foto: buvo atsiklausta nuotraukos autorės, ar tai ne vestuvinė nuotrauka, tačiau paaiškėjo, jog taip nėra. Tiesiog žmonės nusifotografavo vienoje šventėje, būdami pasipuošę ir pasigražinę smile.gif Manau tai tikrai nepažeidžia konkrečios konkurso taisyklės.
Fanni
Man tai labai keistas visų noras tapti sekliais morka lotuliukas.gif Jei moderatoriai patvirtino, vadinasi nuotrauka tinka konkursui, tai ko dar prie jos kabliukų ieškoti g.gif Negi žmonės puošiasi, darosi šukuosenas ir manikiūrus tik vestuvių proga? bigsmile.gif lotuliukas.gif
*PM*
QUOTE(Rucelie @ 2006 02 09, 01:07)
tai matosi jei tiek mūsų pastebėjo  tongue.gif tvarka yra tvarka, konkursas skirtas ne vestuvinėms nuotraukoms...
*

Jei moderatoriai patvirtino manau jie jau prie stai isiaiskino kad tai ne vestuvine foto drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(Aurėja @ 2006 02 09, 07:36)
Dėl minėtos foto:  buvo atsiklausta nuotraukos autorės, ar tai ne vestuvinė nuotrauka, tačiau paaiškėjo, jog taip nėra. Tiesiog žmonės nusifotografavo vienoje šventėje, būdami pasipuošę ir pasigražinę  smile.gif Manau tai tikrai nepažeidžia konkrečios konkurso taisyklės.
*

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Virdzinija
QUOTE(Fanni @ 2006 02 09, 17:48)
Man tai labai keistas visų noras tapti sekliais morka lotuliukas.gif  Jei moderatoriai patvirtino, vadinasi nuotrauka tinka konkursui, tai ko dar prie jos kabliukų ieškoti g.gif  Negi žmonės puošiasi, darosi šukuosenas ir manikiūrus  tik vestuvių proga? bigsmile.gif  lotuliukas.gif
*

klysti žmogiška, tiek mums, tiek moderatoriams blush2.gif

be to, juk niekas ir nenukentėjo tongue.gif
kajote
Sveikinimai nugaletojams 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Erszebeth
Pagaliau yra rezultatai - sveikinu laimėjusias 4u.gif Ypač džiaugiuosi dėl žibaliux - ši atvirutė buvo mano favoritė thumbup.gif

Nekantriai laukiau šio momento, kada baigsis balsavimas, kad galėčiau pasiteisinti dėl savo atvirutės, kuri buvo sukėlusi šiokią tokią "audrą" biggrin.gif Sulaukiau nemažai priekaištų, kodėl pakeičiau "gražią", "šiltą" atvirutę į štai tokią... apybaisę tongue.gif Svarbiausia priežastis buvo, kad vienu metu į konkursą buvo patvirtintos dvi labai panašios (kompozicijos ir netgi spalvinės gamos prasme) atvirutės, ir viena iš jų buvo mano. Pasigaminau keletą alternatyvių tos pačios nuotraukos variantų, bet labiausiai prie širdies buvo ši (kuri, beje, labiausiai atitiko tekstą). Žinojau, kad šiame konkurse tai bus provokacija ir buvo labai įdomu pasižiūrėti, kokia bus reakcija. Dar įdomiau buvo sulaukti balsavimo rezultatų. Na ir ką gi - nenusivyliau biggrin.gif SM publika viršijo mano lūkesčius - "nepopsinio" skonio dalyvių pasirodė daugiau, nei tikėjausi thumbup.gif Ačiū drinks_cheers.gif

Sveikinu visas su artėjančia Valentinke ir dovanoju "saldesnį" šios atvirutės variantą:

[attachmentid=47830]

heart.gif
kajote
QUOTE(Erszebeth @ 2006 02 10, 00:31)
Sveikinu visas su artėjančia Valentinke ir dovanoju "saldesnį" šios atvirutės variantą:

[attachmentid=47830]

heart.gif
*

Va, sita turejai ideti thumbup.gif buciau balsavusi tongue.gif
Linaiva
žinai....už šį, saldesnį variantą nebūčiau atidavus savojo balso ax.gif o už aną thumbup.gif
Ode
Erszebeth, aš balsavau už antrąjį variantą, pirmasis net nekrito į akį. wink.gif Pati gal tokios atvirutės nepirkčiau - šilumos šiek tiek ir man trūksta... blush2.gif Bet patiko pats atlikimas. Šaunuolė. 4u.gif
Rucelie
Erszbeth, toje atvirutėje galėjau duot galvą nukirst, kad ten mano draugė schmoll.gif nu NEREALIAI panaši. tai gal tu Rasa iš Kauno? bigsmile.gif biggrin.gif
ačiū visoms balsavusioms už mus 4u.gif
Krisliukas
sveikiname, saunuoliai visi, kurie dalyvaujate konkursuose, ypatingai sveikiname nugaletojus, nuotraukos is tiesu saunios:) ypac meile betono dziunglese...super mintis:)))
sekmes jums visiems, meiles valnetino diena... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aurėja
BALSAVIMAS VYKSTA ČIA:

Kviečiame balsuoti už vieną iš šių pretendentų į III vietos prizą (spauskit raudoną nuorodą viršuje):

user posted image

Just together...forever

bei

user posted image

Laukinė meilė betono džiunglėse
rimulka
Sveikinam nugaletojus!!!!!

ir labai labai esam dekingi, kas balsavo uz mus, tikrai nesitikejau tiek daug balsu wub.gif 4u.gif
kriziukė
Kokia maloni staigmena šiandien bigsmile.gif Ačiū, kas už mus balsavot drinks_cheers.gif
ejeva
Sveikinu nugalėtojus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

tik gaila, kad nei viena man patikusi nuotraukytė nelaimėjo. ax.gif
jurgita_b
sveikinu nugaletojus. super nuotraukytes!!!
Žiba
Sveikinam nugalėtojus clap_1.gif
Na mes nors už trečią vietą prizo ir negavom, ale nu ką padarysi didis.gif Ačiū, kas balsavot už mus, kai grįž vyras, jam tai tikrai bus džiugi staigmena. Na šiaip kas nesupratot, tai mūsų atvirukas buvo fragmentas iš KingKongo filmo ax.gif
sdr
sveikinimai laimėtojams 4u.gif daug gražių foto buvo, bet gaila, kad tik 3 pirmos vietos biggrin.gif
Aurėja
SVEIKINAME KONKURSO "MANO VALENTINUKAS" NUGALĖTOJUS!!!

Konkurso rėmėjas: www.fotofabrikas.lt

user posted image

Prizai:

I vieta: Tortas su nuotrauka!

user posted image

atitenka šauniausio Valentinuko kūrėjai - Rucelie thumbup.gif

user posted image

Aš...Tu...Tarp mūsų...Mumyse...

II vieta: "Magiškas" puodelis

user posted image

atitenka kriziukei sukūrusiai šį Valentinuką:

user posted image

Pabučiavimas tavo buvo karštas ir trumpas<...>

III vietą dalijasi net du šaunūs valentinukai:

user posted image

Just together...forever

bei

user posted image

Laukinė meilė betono džiunglėse

DĖMESIO III-osios vietos prizas - Dėlionė su nuotrauka (A4)

user posted image

suorganizavus vienos dienos pakartotinį balsavimą atitenka Saulela valentinukui - "Just together... forever" smile.gif

O žibaliux valentinukas "Laukinė meilė betono džiunglėse" apdovanotas firminiu supermama.lt bronzos medaliu!

i 
Kaip laimėtojai gali atsiimti savo prizus, pranešime vėliau, šioje temoje ir asmenine žinute. Ačiū!
Scarlett
turbūt pirmą kartą pažiopsojau balsavimą doh.gif doh.gif doh.gif verysad.gif

sveikinu nugalėtojus birthday.gif
Dikė
Sveikinu laimėtojus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O aš taip ir nesugebėjau atvirutes padaryti, nors sėdėjau keletą vakarų blush2.gif doh.gif
daliuxx
Nespejau ir as sudalyvauti,bet laimejo nuotraukos tos uz kurias prabalsavau,o tai irgi labai gerai
Minnie
Nu pasigirsiu, kad beveik "atspėjau" trejetuką : balsavau už 2, 3, 4 vietas užėmusias foto 4u.gif blush2.gif
Saulela
blush2.gif
Aurėja

i 
Kaip laimėtojai gali atsiimti savo prizus, pranešime vėliau, šioje temoje ir asmenine žinute. Ačiū!

*

Laimėtojai turėtų išsirinkti iš savo asmeninių archyvų nuotraukas, kurias jie norėtų matyti ant laimėtų prizų (torto/puodelio/dėlionės) ir išsiųsti jas SuperMamai el.paštu info@supermama.lt (nurodydami jog tai www.fotofabriko.lt prizui skirta nuotrauka).

Dėmesio!!! Nepamirškite, kad vaizdo kokybę įtakoja atsiųstos nuotraukos kokybė (Pvz. dėlionei nurodomas apskaičiuotas skaitmeninės fotografijos aukščio ir pločio santykis pikseliais, garantuojantis puikią kokybę - 1710 x 1140) Apie kitus prizus paskaitykite va čia

Siųskite kokybiškas ryškias nesumažintas nuotraukas bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.