QUOTE(superdetka23 @ 2006 02 08, 12:12)
kur nespėjai?
QUOTE(Virdzinija @ 2006 02 08, 03:01) Įdomu, ar tik viena nuotrauka ne vestuvinė, su gerai užmaskuotais vestuviniais drabužiais? O gal šiaip šventinė, nes tokia šukuosena, papuošalai, makiažas ir manikiūras - ne kasdienai.... Che che, perskaičius šią temą nuo pradžios iki galo, su visais įtarinėjimais ir kritika, akis nevalingai pradeda ieškoti kabliukų na man ir nesa i vestuvine kai tik pirma kart paziurejau kilo itarimas bet as kzkaip taip ir nieko nesakiau QUOTE(PaMeL @ 2006 02 08, 07:10) na man ir nesa i vestuvine kai tik pirma kart paziurejau kilo itarimas bet as kzkaip taip ir nieko nesakiau Na panasi ir man, bet kai jinai taip apdirbta visai idomiai atrodo ir nesakyciau kad tikra vestuvine nuotraukyte, sakyciau nelabai matosi kad vestuvem kvepia QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 02 08, 17:13) Na panasi ir man, bet kai jinai taip apdirbta visai idomiai atrodo ir nesakyciau kad tikra vestuvine nuotraukyte, sakyciau nelabai matosi kad vestuvem kvepia o man matosi man asmeniškai labiausiai prie širdies nuotraukos, kur atsisėdus nežiūrima į objektyvą. QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 02 08, 17:13) Na panasi ir man, bet kai jinai taip apdirbta visai idomiai atrodo ir nesakyciau kad tikra vestuvine nuotraukyte, sakyciau nelabai matosi kad vestuvem kvepia tai matosi jei tiek mūsų pastebėjo
Jau prabalsavau
QUOTE(Virdzinija @ 2006 02 08, 04:01) Įdomu, ar tik viena nuotrauka ne vestuvinė, su gerai užmaskuotais vestuviniais drabužiais? O gal šiaip šventinė, nes tokia šukuosena, papuošalai, makiažas ir manikiūras - ne kasdienai.... QUOTE(Rucelie @ 2006 02 08, 09:27) - šita man atrodo vestuvinė QUOTE(Saulela @ 2006 02 08, 11:27) Man taip pat del sitos itarimu kilo QUOTE(Virdzinija @ 2006 02 08, 23:50) o man matosi QUOTE(Rucelie @ 2006 02 09, 09:07) tai matosi jei tiek mūsų pastebėjo Dėl minėtos foto: buvo atsiklausta nuotraukos autorės, ar tai ne vestuvinė nuotrauka, tačiau paaiškėjo, jog taip nėra. Tiesiog žmonės nusifotografavo vienoje šventėje, būdami pasipuošę ir pasigražinę
Man tai labai keistas visų noras tapti sekliais morka
QUOTE(Rucelie @ 2006 02 09, 01:07) tai matosi jei tiek mūsų pastebėjo Jei moderatoriai patvirtino manau jie jau prie stai isiaiskino kad tai ne vestuvine foto QUOTE(Aurėja @ 2006 02 09, 07:36) Dėl minėtos foto: buvo atsiklausta nuotraukos autorės, ar tai ne vestuvinė nuotrauka, tačiau paaiškėjo, jog taip nėra. Tiesiog žmonės nusifotografavo vienoje šventėje, būdami pasipuošę ir pasigražinę QUOTE(Fanni @ 2006 02 09, 17:48) Man tai labai keistas visų noras tapti sekliais morka klysti žmogiška, tiek mums, tiek moderatoriams be to, juk niekas ir nenukentėjo
Sveikinimai nugaletojams
Pagaliau yra rezultatai - sveikinu laimėjusias
Nekantriai laukiau šio momento, kada baigsis balsavimas, kad galėčiau pasiteisinti dėl savo atvirutės, kuri buvo sukėlusi šiokią tokią "audrą" Sveikinu visas su artėjančia Valentinke ir dovanoju "saldesnį" šios atvirutės variantą: [attachmentid=47830]
žinai....už šį, saldesnį variantą nebūčiau atidavus savojo balso
Erszebeth, aš balsavau už antrąjį variantą, pirmasis net nekrito į akį.
Erszbeth, toje atvirutėje galėjau duot galvą nukirst, kad ten mano draugė
ačiū visoms balsavusioms už mus
sveikiname, saunuoliai visi, kurie dalyvaujate konkursuose, ypatingai sveikiname nugaletojus, nuotraukos is tiesu saunios:) ypac meile betono dziunglese...super mintis:)))
sekmes jums visiems, meiles valnetino diena...
BALSAVIMAS VYKSTA ČIA:
Kviečiame balsuoti už vieną iš šių pretendentų į III vietos prizą (spauskit raudoną nuorodą viršuje): ![]() Just together...forever bei ![]() Laukinė meilė betono džiunglėse
Sveikinam nugaletojus!!!!!
ir labai labai esam dekingi, kas balsavo uz mus, tikrai nesitikejau tiek daug balsu
Kokia maloni staigmena šiandien
Sveikinu nugalėtojus
tik gaila, kad nei viena man patikusi nuotraukytė nelaimėjo.
sveikinu nugaletojus. super nuotraukytes!!!
Sveikinam nugalėtojus
Na mes nors už trečią vietą prizo ir negavom, ale nu ką padarysi
sveikinimai laimėtojams
SVEIKINAME KONKURSO "MANO VALENTINUKAS" NUGALĖTOJUS!!! Konkurso rėmėjas: www.fotofabrikas.lt ![]() Prizai: I vieta: Tortas su nuotrauka! ![]() atitenka šauniausio Valentinuko kūrėjai - Rucelie ![]() Aš...Tu...Tarp mūsų...Mumyse... II vieta: "Magiškas" puodelis ![]() atitenka kriziukei sukūrusiai šį Valentinuką: ![]() Pabučiavimas tavo buvo karštas ir trumpas<...> III vietą dalijasi net du šaunūs valentinukai: ![]() Just together...forever bei ![]() Laukinė meilė betono džiunglėse DĖMESIO III-osios vietos prizas - Dėlionė su nuotrauka (A4) ![]() suorganizavus vienos dienos pakartotinį balsavimą atitenka Saulela valentinukui - "Just together... forever" O žibaliux valentinukas "Laukinė meilė betono džiunglėse" apdovanotas firminiu supermama.lt bronzos medaliu!
turbūt pirmą kartą pažiopsojau balsavimą
sveikinu nugalėtojus
Sveikinu laimėtojus
O aš taip ir nesugebėjau atvirutes padaryti, nors sėdėjau keletą vakarų
Nespejau ir as sudalyvauti,bet laimejo nuotraukos tos uz kurias prabalsavau,o tai irgi labai gerai
Nu pasigirsiu, kad beveik "atspėjau" trejetuką : balsavau už 2, 3, 4 vietas užėmusias foto
Laimėtojai turėtų išsirinkti iš savo asmeninių archyvų nuotraukas, kurias jie norėtų matyti ant laimėtų prizų (torto/puodelio/dėlionės) ir išsiųsti jas SuperMamai el.paštu info@supermama.lt (nurodydami jog tai www.fotofabriko.lt prizui skirta nuotrauka). Dėmesio!!! Nepamirškite, kad vaizdo kokybę įtakoja atsiųstos nuotraukos kokybė (Pvz. dėlionei nurodomas apskaičiuotas skaitmeninės fotografijos aukščio ir pločio santykis pikseliais, garantuojantis puikią kokybę - 1710 x 1140) Apie kitus prizus paskaitykite va čia Siųskite kokybiškas ryškias nesumažintas nuotraukas |