O aš laukiu nesulaukiu, kada mane patvirtins
QUOTE(Krisliukas @ 2006 01 26, 21:56) As manau, kad neverta nieko keisti. Parodyk savo darba visiems. Juk nebutinai visos nuotraukos turi buti vienodos. Vienos daugiau padirbejo, kitos maziau. Visos nuotraukos grazios, bent jau man tai tikrai. Negaliu kol kas isskirti pacios graziausios. Reikia buti originaliai ir nesizvalgyti i kitas nuotraukas QUOTE(solda @ 2006 01 26, 23:58) O aš laukiu nesulaukiu, kada mane patvirtins turėk kantrybės QUOTE(Skorpe @ 2006 01 27, 10:06) ir....taškas Konkursas dar tik prasidėjo, o jau kiek gražių nuotraukų
Man labai graži "Ištiesk rankas, leisk pabučiuoti"
jei atvirai, tai matau tik dvi - tinkancias i atvirutes, ir viena būtent ta, kur sedi ant suoliuko ir parasyta LOVE, o visos kitos tiesiog nuotraukos...
O aš tą atviruką - valentinuką įsivaizduoju "saldų". Juk šventė "saldi", jos simbolis "saldus".
Taigi jau turiu bent porą favoritų - "saldainiukų".
niu pasiskaicius jusu postus labai suabejojau ar det savo atvirute i konkursa
o jus apie nuotraukas kalbat nors konkursiukas atviruciu QUOTE(PaMeL @ 2006 01 27, 15:50) niu pasiskaicius jusu postus labai suabejojau ar det savo atvirute i konkursa o jus apie nuotraukas kalbat nors konkursiukas atviruciu As idejau atviruka ir nesigailiu, juk ir konkursas atviruku , o ne nuotrauku surezisuotu QUOTE(Skorpe @ 2006 01 27, 10:06) Na as tai tikrai nekritikuoju. Ne mano stiliui apkalbineti. As tik rasau, kad vienos daugiau padirbejo, o kitos truputi maziau. Bet visos nuotraukos-atvirutes tikrai zavios jau vien del to, kad jose mylintys vienas kita zmones. Beje, manau nemarginam nuotraukas, o grazinam. Margina tik kiausinius QUOTE(Musinuke @ 2006 01 27, 12:53) O aš tą atviruką - valentinuką įsivaizduoju "saldų". Juk šventė "saldi", jos simbolis "saldus". Taigi jau turiu bent porą favoritų - "saldainiukų". QUOTE(gretulis @ 2006 01 27, 16:12) ir aš balsuosiu už atvirutę, jei dabar reiktų balsuoti, nebūtų sunku. Atviručių - gal pora QUOTE(Vilika @ 2006 01 27, 16:58) mintis - atvirutei QUOTE(Vilika @ 2006 01 27, 17:03) taip, jau įdėjo, ir ji - labai graži
Ir manąją patvirtino
"šitoj erdvėj,vienoj širdy,esam tik mudu abu"- kol kas sia nuotrauka izvelgiu pirmoj vietoj
Pabusiu bjauri ši kartą, bet savo nuomone pareikšiu
Matau tik dvi gražias nuotraukas-atvirutes - tai "All I want is you..." ir "Just together...forever".... Nu dar "Už tai, kad žonės myli, gravitacija nėra kalta. /Albertas Einšteinas /".. Nu bet yra tokių, kad nebe juokinga, o graudu Man grožis visada yra subtilume ir paprastume, o ne kiče... P.S. QUOTE(babuska @ 2006 01 27, 23:54) Tu cia rimtai?????????
Kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu Ir nebutina cia del to gincytis. Man asmeniskai labiausiai atvirukas, kuri padare mano zmona, bet nemanau, kad jis turi patikti visiems. Juk visi mastome skirtingai ir butu grazu gerbti kiktu nuomone. Net jei musu akim ziurint tai kicas.
QUOTE(Gerulis @ 2006 01 28, 14:05) Kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu Ir nebutina cia del to gincytis. Man asmeniskai labiausiai atvirukas, kuri padare mano zmona, bet nemanau, kad jis turi patikti visiems. Juk visi mastome skirtingai ir butu grazu gerbti kiktu nuomone. Net jei musu akim ziurint tai kicas. Jei zmogus issako savo nuomone, kuri yra visiskai kitokia, dar nereiskia, kad jis negerbia kitaip mananciu ar kitoki skoni turinciu... Negi sitoj temoj galima tik liaupsinti ir aikcioti, "ach koks grozis..." Man taip neatrodo, ir taskas...
Kiekvieno žmogaus išsakyta nuomonė yra subjektyvi! Skirtumas yra tik tai tame, kaip tas žmogelis išsako tą nuomonę. Iš kitos pusės, kaip mes priimame kiekvieno atskiro žmogaus nuomonę, priklauso nuo mūsų temperamento, psichinių savybių ir kt.
Aš pvz. galiu pasakyti, kuri nuotrauka man yra graži, bet niekada nenorėčiau sakyti, kuri man yra negraži, neskoninga ir vasiškas " kičas", nes nors tai ir banalu, bet kiekvienas turi savo skonį ir nuomonę! QUOTE(solda @ 2006 01 28, 16:50) Kiekvieno žmogaus išsakyta nuomonė yra subjektyvi! Skirtumas yra tik tai tame, kaip tas žmogelis išsako tą nuomonę. Iš kitos pusės, kaip mes priimame kiekvieno atskiro žmogaus nuomonę, priklauso nuo mūsų temperamento, psichinių savybių ir kt. Aš pvz. galiu pasakyti, kuri nuotrauka man yra graži, bet niekada nenorėčiau sakyti, kuri man yra negraži, neskoninga ir vasiškas " kičas", nes nors tai ir banalu, bet kiekvienas turi savo skonį ir nuomonę!
Mane labai maloniai nuteikia visi spalvoti atvirukai
QUOTE(Sapokliaka @ 2006 01 28, 13:59) O pačioje Valentino dienoje kaip šventėje kičo nematai? QUOTE(Sapokliaka @ 2006 01 28, 12:48) O, man sita nuotrauka labai itartina QUOTE(baltic*girl @ 2006 01 28, 15:33) Mane labai maloniai nuteikia visi spalvoti atvirukai Pritariu visu 100% QUOTE(Sapokliaka @ 2006 01 28, 12:48) Matau tik dvi gražias nuotraukas-atvirutes - tai "All I want is you..." Man irgi šita nuotrauka atrodo labai netikroviška
SOS, mamytės
QUOTE(solda @ 2006 01 29, 16:42) SOS, mamytės As taip pat ko reikia prisirenku internete, o paskui komponuoju bet ir dar visokiu pricindaliuku programeleje savo prisi downloadinu
Truputėlį daugiau pagarbos. Visokie komentarai kičas, ne kičas, gražu, negražu, kam to reikia? Yra konkursas, galima balsuoti, kas jums gražu už tas ir balsuokit, o kas negražu, tai nutylėkit..Kas čia bus jei aš pradėsiu vardinti kas tragiška kas ne?Kaip tiem žmonėm jaustis čia paskaičius? Visos nuotraukos yra skonio reikalas, o dėl skonio, visos žinot, nesiginčijama.
QUOTE(kriziuke @ 2006 01 30, 12:21) Truputėlį daugiau pagarbos. Visokie komentarai kičas, ne kičas, gražu, negražu, kam to reikia? Yra konkursas, galima balsuoti, kas jums gražu už tas ir balsuokit, o kas negražu, tai nutylėkit..Kas čia bus jei aš pradėsiu vardinti kas tragiška kas ne?Kaip tiem žmonėm jaustis čia paskaičius? Visos nuotraukos yra skonio reikalas, o dėl skonio, visos žinot, nesiginčijama. Visiškai pritariu. Jausmas būtų nekoks jei kažkas išpeiktų mano atviruką. Net prisibijau skaityt komentarus šitoj temos. Nori nenori nuotaiką sugadintų. QUOTE(PaMeL @ 2006 01 30, 00:13) bet ir dar visokiu pricindaliuku programeleje savo prisi downloadinu Tai dabar paklausiu kitaip Norėčiau sužinoti tiksliau: pvz. kokiame pusl. galima to gėrio rasti ir kaip po to išsaugoti savo kompe?Taip sakant, mane domina žingsnis po žingsnio AČIŪ QUOTE(solda @ 2006 01 30, 17:21) Tai dabar paklausiu kitaip Norėčiau sužinoti tiksliau: pvz. kokiame pusl. galima to gėrio rasti ir kaip po to išsaugoti savo kompe?Taip sakant, mane domina žingsnis po žingsnio AČIŪ Daug visokiu paveiksleliu gali rastiCia Ant norimo paveikslelio reikia spausti desini peles klavisa ir pasirinkti Save Traget As... Tada psirenki kur nori savo kompiuteryje ta paveiksleli issaugoti. Issisaugojus isikeli i photoshop'a. O ten apdoroji kaip tau patinka. QUOTE(solda @ 2006 01 30, 16:21) Tai dabar paklausiu kitaip Norėčiau sužinoti tiksliau: pvz. kokiame pusl. galima to gėrio rasti ir kaip po to išsaugoti savo kompe?Taip sakant, mane domina žingsnis po žingsnio AČIŪ na as ieskau per googla wallpaper arba pictures rasau kokretu pavadinima ko iesot ir ieskau bet siaip sakau as daugiausia is photo impact downloadinu jis turi visko labai daug gali rast ko tik nori
Labutės
Merginos, gelbėkit!! Jau trečią dieną negaliu prikabinti nuotraukytės Skaičiau,kad Medetkai taip buvo.... Bet jai pasisekė,o man ne O taip norėčiau sudalyvauti konkursėlyje.... QUOTE(Donalda @ 2006 01 30, 21:27) Labutės Merginos, gelbėkit!! Jau trečią dieną negaliu prikabinti nuotraukytės Skaičiau,kad Medetkai taip buvo.... Bet jai pasisekė,o man ne O taip norėčiau sudalyvauti konkursėlyje.... TU NEPERGYVENK, TIESIOG SAVAITGALIS, GAL TODĖL KAS STRINGA DABAR IŠVIS, KAIP BUVO 33 NUOTRAUKOS, TIEK IR YRA QUOTE(Donalda @ 2006 01 30, 20:27) Labutės Merginos, gelbėkit!! Jau trečią dieną negaliu prikabinti nuotraukytės Skaičiau,kad Medetkai taip buvo.... Bet jai pasisekė,o man ne O taip norėčiau sudalyvauti konkursėlyje.... Ar viską teisingai darai? 1. Ar atvirutės plotis arba aukštis neviršija 640 pikselių? Jei viršija - sumažink. 2. Ar failo dydis ne daugiau 500 KB? Jei daugiau - užseivink kiek blogesne kokybe arba mažink nuotraukos matmenis. 3. Atsidarai prie konkurso "Dalyvavimo konkurse paraiška" - ten du langelius reikia pildyti. 4. Pirmame įrašai norimą pavadinimą. 5. Antrame per "Browse" mygtuką surandi savo kompe nuotraukos failą. 6. Spaudi "Išsaugoti pakeitimus". Ar po to tau neatsiranda tavo nuotrauka prie konkursų skiltyje "Neužpildytos"? 7. Jei atsirado - apžiūri, ar viskas tvarkoje, ar tau patinka, ar nepalikai klaidų - šiame etape dar gali redaguoti (berods viršutinė ikonėlė šalia tavo nuotraukos). Jei viskas patinka - turi paspausti šauktuką ("siųsti patvirtinimui"). 8. Savo nuotrauką matai jau nebe prie "neužpildytų", o prie "nepatvirtintų". Čia jau tavo darbas baigėsi, belieka laukti moderatorių patvirtinimo, kada nuotrauka atsiras konkurse prie visų kitų. Manau, tu (kaip ir daugelis besiskundžiančių, kad nepavyko) užmiršai paspausti šauktuką QUOTE(Erszebeth @ 2006 01 30, 20:52) Ar viską teisingai darai? 1. Ar atvirutės plotis arba aukštis neviršija 640 pikselių? Jei viršija - sumažink. 2. Ar failo dydis ne daugiau 500 KB? Jei daugiau - užseivink kiek blogesne kokybe arba mažink nuotraukos matmenis. 3. Atsidarai prie konkurso "Dalyvavimo konkurse paraiška" - ten du langelius reikia pildyti. 4. Pirmame įrašai norimą pavadinimą. 5. Antrame per "Browse" mygtuką surandi savo kompe nuotraukos failą. 6. Spaudi "Išsaugoti pakeitimus". Ar po to tau neatsiranda tavo nuotrauka prie konkursų skiltyje "Neužpildytos"? 7. Jei atsirado - apžiūri, ar viskas tvarkoje, ar tau patinka, ar nepalikai klaidų - šiame etape dar gali redaguoti (berods viršutinė ikonėlė šalia tavo nuotraukos). Jei viskas patinka - turi paspausti šauktuką ("siųsti patvirtinimui"). 8. Savo nuotrauką matai jau nebe prie "neužpildytų", o prie "nepatvirtintų". Čia jau tavo darbas baigėsi, belieka laukti moderatorių patvirtinimo, kada nuotrauka atsiras konkurse prie visų kitų. Manau, tu (kaip ir daugelis besiskundžiančių, kad nepavyko) užmiršai paspausti šauktuką Aciukas QUOTE(Agile @ 2006 01 30, 21:00) Aciukas 1. Ar failo tipas - jpg? (ne bmp, ne gif ar dar koks nors...) 2. Ar failas neviršija 500 KB? 3. Ar nuotraukos ilgis arba plotis neviršija 640 px? Jeigu viskas taip - tuomet nebežinau Ar apskritai pavyksta uploadint į SM failus? (pvz. įkelti iš kompo avataro paveikslėlį ar nuotrauką į galeriją, į skelbimus?) Jeigu ne - tai gal tavo kompe problemos. Arba faile problema. Pabandyk atsidaryti tą savo fotkytę, nusikopijuoti ir užseivinti ("save as") kaip naują failą. Nenaudok užvardindama failą simbolių, išskyrus lotyniškas mažąsias raides ir skaičiukus. Jeigu ir tokiu būdu nepavyks įkelti - tai jau tikrai nežinau QUOTE(Agile @ 2006 01 30, 21:00) Aciukas Ačiū,seska!!! Tu-auksas Ačiū merginos O šiaip,nuotrauka turetų atitikti visus reikalavimus.... Visa tai atsiranda "neužpildytose",bet ten neparodo,kaip viskas turi atrodyti....
Aciu Erszebeth, isbandem viska, sumazinom dar ir laukiam patvirtinimo
ar aš regėjimą praradau, ar dingo mano
|