Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Mano valentinukas!"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4
solda
O aš laukiu nesulaukiu, kada mane patvirtins ax.gif Įkėliau nuotrauką vakar apie 16 val. o niekas dar man neleido dalyvauti g.gif Ar ilgai jus laukėte?
Skorpe
QUOTE(Krisliukas @ 2006 01 26, 21:56)
As manau, kad neverta nieko keisti. Parodyk savo darba visiems. Juk nebutinai visos nuotraukos turi buti vienodos. Vienos daugiau padirbejo, kitos maziau. Visos nuotraukos grazios, bent jau man tai tikrai. Negaliu kol kas isskirti pacios graziausios. Reikia buti originaliai ir nesizvalgyti i kitas nuotraukas 4u.gif
*

drinks_cheers.gif , juk nesvarbu, daugiau primarginta, ar maziau, dejome mes pacias mieliausias mums pacioms nuotraukytes, todel nereikia kritikuoti tų kurios maziau pasistenge, pvz. as, nelabai moku su tom programytem dirbti, o ir laiko mazokai, bei man pati nuotrauka kaip paveiksliukas, todel ir negrazinau jos dar labiau, nors nesakau, kad nebandziau...dar ir dabar kompe turiu ivairiu variantu...o jei moderatoriai patvirtino tai reiskia ji tinka siam konkursui... thumbup.gif
Džinė
QUOTE(solda @ 2006 01 26, 23:58)
O aš laukiu nesulaukiu, kada mane patvirtins ax.gif Įkėliau nuotrauką vakar apie 16 val. o niekas dar man neleido dalyvauti  g.gif Ar ilgai jus laukėte?
*

turėk kantrybės wub.gif

QUOTE(Skorpe @ 2006 01 27, 10:06)
drinks_cheers.gif , juk nesvarbu, daugiau primarginta, ar maziau, dejome mes pacias mieliausias mums pacioms nuotraukytes, todel nereikia kritikuoti tų kurios maziau pasistenge, pvz. as, nelabai moku su tom programytem dirbti, o ir laiko mazokai, bei man pati nuotrauka kaip paveiksliukas, todel ir negrazinau jos dar labiau, nors nesakau, kad nebandziau...dar ir dabar kompe turiu ivairiu variantu...o jei moderatoriai patvirtino tai reiskia ji tinka siam konkursui... thumbup.gif
*

ir....taškas biggrin.gif

Konkursas dar tik prasidėjo, o jau kiek gražių nuotraukų doh.gif
As mama
Man labai graži "Ištiesk rankas, leisk pabučiuoti" blush2.gif
Olimpia
jei atvirai, tai matau tik dvi - tinkancias i atvirutes, ir viena būtent ta, kur sedi ant suoliuko ir parasyta LOVE, o visos kitos tiesiog nuotraukos... cool.gif
Vilika
QUOTE(PaMeL @ 2006 01 26, 23:56)
tikrai nieko nekeisk man tavo atvirukas labai grazus rimtai thumbup.gif
*

ačiu smile.gif 4u.gif
Musinuke
O aš tą atviruką - valentinuką įsivaizduoju "saldų". Juk šventė "saldi", jos simbolis "saldus".
Taigi jau turiu bent porą favoritų - "saldainiukų".
PaMeL
niu pasiskaicius jusu postus labai suabejojau ar det savo atvirute i konkursa g.gif schmoll.gif nes joje daug spalvu ir visaa kito
o jus apie nuotraukas kalbat nors konkursiukas atviruciu wub.gif unsure.gif
Stebukle
QUOTE(PaMeL @ 2006 01 27, 15:50)
niu pasiskaicius jusu postus labai suabejojau ar det savo atvirute i konkursa  g.gif  schmoll.gif nes joje daug spalvu ir visaa kito
o jus apie nuotraukas kalbat nors konkursiukas atviruciu wub.gif  unsure.gif
*

As idejau atviruka ir nesigailiu, juk ir konkursas atviruku , o ne nuotrauku surezisuotu 4u.gif As balsuosiu uz atvirute, uz tokia, kuria galima atspausdinus padovanot mirksiukas.gif Tam toks ir yra konkursas su spec. programom 4u.gif
Krisliukas
QUOTE(Skorpe @ 2006 01 27, 10:06)
*

Na as tai tikrai nekritikuoju. Ne mano stiliui apkalbineti. As tik rasau, kad vienos daugiau padirbejo, o kitos truputi maziau. Bet visos nuotraukos-atvirutes tikrai zavios jau vien del to, kad jose mylintys vienas kita zmones. biggrin.gif
Beje, manau nemarginam nuotraukas, o grazinam. Margina tik kiausinius biggrin.gif (juokas cia)
Krisliukas
niu pasiskaicius jusu postus labai suabejojau ar det savo atvirute i konkursa  g.gif  schmoll.gif nes joje daug spalvu ir visaa kito
*

Parodyk mums savo grozi. Spalvos puosia gyvenima.
Vilika
QUOTE(Musinuke @ 2006 01 27, 12:53)
O aš tą atviruką - valentinuką įsivaizduoju "saldų". Juk šventė "saldi", jos simbolis "saldus".
Taigi jau turiu bent porą favoritų - "saldainiukų".
*

drinks_cheers.gif Tas saldumas tokiai dienai tikrai tinka. Juk visas gyvenimas nėra saldus blink.gif Tad nors Valentino dieną negailėkime "cukraus" mirksiukas.gif wub.gif
Vilika
*

smile.gif jei neklystu, tai tu jau įdėjai savo atviruką, ar ne? mirksiukas.gif
Džinė
QUOTE(gretulis @ 2006 01 27, 16:12)
As balsuosiu uz atvirute, uz tokia, kuria galima atspausdinus padovanot
*

ir aš balsuosiu už atvirutę, jei dabar reiktų balsuoti, nebūtų sunku. Atviručių - gal pora wink.gif

QUOTE(Vilika @ 2006 01 27, 16:58)
drinks_cheers.gif Tas saldumas tokiai dienai tikrai tinka. Juk visas gyvenimas nėra saldus blink.gif Tad nors Valentino dieną negailėkime "cukraus" mirksiukas.gif  wub.gif
*

mintis - atvirutei mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(Vilika @ 2006 01 27, 17:03)
*

taip, jau įdėjo, ir ji - labai graži thumbup.gif
PaMeL
QUOTE(Krisliukas @ 2006 01 27, 15:55)
Parodyk mums savo grozi. Spalvos puosia gyvenima.
*

QUOTE(Vilika @ 2006 01 27, 16:03)
*

QUOTE(Džinė @ 2006 01 27, 16:12)
taip, jau įdėjo, ir ji - labai graži thumbup.gif
*

jau esu pagauta nusikaltimo vietoj wub.gif wub.gif
Džinė
QUOTE(PaMeL @ 2006 01 27, 17:25)
jau esu pagauta nusikaltimo vietoj wub.gif  wub.gif
*

mirksiukas.gif biggrin.gif
M.A.M.A
Ir manąją patvirtino thumbup.gif
Krisliukas
QUOTE(Vilika @ 2006 01 27, 16:58)
drinks_cheers.gif Tas saldumas tokiai dienai tikrai tinka. Juk visas gyvenimas nėra saldus blink.gif Tad nors Valentino dieną negailėkime "cukraus" mirksiukas.gif  wub.gif
*

Pritariu
Medona
"šitoj erdvėj,vienoj širdy,esam tik mudu abu"- kol kas sia nuotrauka izvelgiu pirmoj vietoj wub.gif

Sapokliaka
Pabusiu bjauri ši kartą, bet savo nuomone pareikšiu smile.gif

Matau tik dvi gražias nuotraukas-atvirutes - tai "All I want is you..." ir "Just together...forever".... Nu dar "Už tai, kad žonės myli, gravitacija nėra kalta. /Albertas Einšteinas /"..

Nu bet yra tokių, kad nebe juokinga, o graudu blink.gif Iš didelio rašto, išeina iš krašto... lotuliukas.gif lotuliukas.gif O tekstai ir kai kurios eiles... doh.gif doh.gif
Man grožis visada yra subtilume ir paprastume, o ne kiče... schmoll.gif schmoll.gif

P.S.

QUOTE(babuska @ 2006 01 27, 23:54)
"šitoj erdvėj,vienoj širdy,esam tik mudu abu"- kol kas sia nuotrauka izvelgiu pirmoj vietoj  wub.gif
*

Tu cia rimtai????????? blink.gif blink.gif swoon.gif swoon.gif
Gerulis
Kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu Ir nebutina cia del to gincytis. Man asmeniskai labiausiai atvirukas, kuri padare mano zmona, bet nemanau, kad jis turi patikti visiems. Juk visi mastome skirtingai ir butu grazu gerbti kiktu nuomone. Net jei musu akim ziurint tai kicas.
Sapokliaka
QUOTE(Gerulis @ 2006 01 28, 14:05)
Kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu Ir nebutina cia del to gincytis. Man asmeniskai labiausiai atvirukas, kuri padare mano zmona, bet nemanau, kad jis turi patikti visiems. Juk visi mastome skirtingai ir butu grazu gerbti kiktu nuomone. Net jei musu akim ziurint tai kicas.
*

Jei zmogus issako savo nuomone, kuri yra visiskai kitokia, dar nereiskia, kad jis negerbia kitaip mananciu ar kitoki skoni turinciu...

Negi sitoj temoj galima tik liaupsinti ir aikcioti, "ach koks grozis..."
Man taip neatrodo, ir taskas... smile.gif Galite mane uzmetyti akmenimis, bet jei as matau kica, tai taip ir parasau wink.gif wink.gif
solda
Kiekvieno žmogaus išsakyta nuomonė yra subjektyvi! Skirtumas yra tik tai tame, kaip tas žmogelis išsako tą nuomonę. Iš kitos pusės, kaip mes priimame kiekvieno atskiro žmogaus nuomonę, priklauso nuo mūsų temperamento, psichinių savybių ir kt.
Aš pvz. galiu pasakyti, kuri nuotrauka man yra graži, bet niekada nenorėčiau sakyti, kuri man yra negraži, neskoninga ir vasiškas " kičas", nes nors tai ir banalu, bet kiekvienas turi savo skonį ir nuomonę!
Gerulis
QUOTE(solda @ 2006 01 28, 16:50)
Kiekvieno žmogaus išsakyta nuomonė yra subjektyvi! Skirtumas yra tik tai tame, kaip tas žmogelis išsako tą nuomonę. Iš kitos pusės, kaip mes priimame kiekvieno atskiro žmogaus nuomonę, priklauso nuo mūsų temperamento, psichinių savybių ir kt.
Aš pvz. galiu pasakyti, kuri nuotrauka man yra graži, bet niekada nenorėčiau sakyti, kuri man yra negraži, neskoninga ir vasiškas " kičas", nes nors tai ir banalu, bet kiekvienas turi savo skonį ir nuomonę!
*

drinks_cheers.gif gerai sakai
bsgess
Mane labai maloniai nuteikia visi spalvoti atvirukai thumbup.gif Kaip kazkas pasake, konkursas ir yra spec.programoms skirtas, o ne meninei fotografijai.
Erszebeth
QUOTE(Sapokliaka @ 2006 01 28, 13:59)
Galite mane uzmetyti akmenimis, bet jei as matau kica, tai taip ir parasau wink.gif wink.gif
*

O pačioje Valentino dienoje kaip šventėje kičo nematai? blink.gif Kokios dar gali būti šiai šventei skirtos atvirutės, jei ne kičinės? Tai ne nuotraukų ar improvizacijų meilės (o juolab - tarpusavio santykių, nebūtinai gražių) tematika, o tiesiog VALENTINO DIENOS ATVIRUČIŲ. Šiuo atveju man įdomu, kaip žmonės, panaudodami savo nuotraukas, sugeba PADARYTI tą atvirutę, kaip komponuoja, kokia technika...
Krisliukas
QUOTE(Gerulis @ 2006 01 28, 16:02)
drinks_cheers.gif gerai sakai
*

Visiskai pritariu. drinks_cheers.gif
kajote
QUOTE(Sapokliaka @ 2006 01 28, 12:48)
Matau  tik dvi gražias nuotraukas-atvirutes - tai "All I want is you..."
*

O, man sita nuotrauka labai itartina g.gif Ji man panasi i tikra atvirute unsure.gif o, ne kieno nors nuotrauka... schmoll.gif

QUOTE(baltic*girl @ 2006 01 28, 15:33)
Mane labai maloniai nuteikia visi spalvoti atvirukai thumbup.gif Kaip kazkas pasake, konkursas ir yra spec.programoms skirtas, o ne meninei fotografijai.
*

Pritariu visu 100% drinks_cheers.gif
Dikė
QUOTE(Sapokliaka @ 2006 01 28, 12:48)
Matau  tik dvi gražias nuotraukas-atvirutes - tai "All I want is you..."

Man irgi šita nuotrauka atrodo labai netikroviška g.gif
solda
SOS, mamytės biggrin.gif Dalyvauju šiame konkurse, bet mano "atvirutė" laaaabai paprasta ir ne kiek nepanaši į šventinę unsure.gif Turiu programėlę, bet nelabai moku su ja dirbti, o dalyvauti taip norėjosi smile.gif Taigi bučiau labai dėkinga, jei taip galima ir mes nenusižengsime taisyklėms, jei parašysite su kokiom programom jus dirbot?Kur galima rasti širdučių, snaigių ir t.t. Didelis ačiū ax.gif
Kutuliukas
QUOTE(solda @ 2006 01 29, 15:42)
Kur galima rasti širdučių, snaigių ir t.t. Didelis ačiū ax.gif
*

na aš tokio gero tiesiog internete prisirankioju ir užsidedu kur ko reikia smile.gif
Krisliukas
QUOTE(solda @ 2006 01 29, 16:42)
SOS, mamytės biggrin.gif Dalyvauju šiame konkurse, bet mano "atvirutė" laaaabai paprasta ir ne kiek nepanaši į šventinę unsure.gif Turiu programėlę, bet nelabai moku su ja dirbti, o dalyvauti taip norėjosi smile.gif Taigi bučiau labai dėkinga, jei taip galima ir mes nenusižengsime taisyklėms, jei parašysite su kokiom programom jus dirbot?Kur galima rasti širdučių, snaigių ir t.t. Didelis ačiū ax.gif
*

As taip pat ko reikia prisirenku internete, o paskui komponuoju biggrin.gif
PaMeL
thumbup.gif as taip pat renkuosi daug ka nete 4u.gif
bet ir dar visokiu pricindaliuku programeleje savo prisi downloadinu
kriziukė
Truputėlį daugiau pagarbos. Visokie komentarai kičas, ne kičas, gražu, negražu, kam to reikia? Yra konkursas, galima balsuoti, kas jums gražu už tas ir balsuokit, o kas negražu, tai nutylėkit..Kas čia bus jei aš pradėsiu vardinti kas tragiška kas ne?Kaip tiem žmonėm jaustis čia paskaičius? Visos nuotraukos yra skonio reikalas, o dėl skonio, visos žinot, nesiginčijama.
Smagurė
QUOTE(kriziuke @ 2006 01 30, 12:21)
Truputėlį daugiau pagarbos. Visokie komentarai kičas, ne kičas, gražu, negražu, kam to reikia? Yra konkursas, galima balsuoti, kas jums gražu už tas ir balsuokit, o kas negražu, tai nutylėkit..Kas čia bus jei aš pradėsiu vardinti kas tragiška kas ne?Kaip tiem žmonėm jaustis čia paskaičius? Visos nuotraukos yra skonio reikalas, o dėl skonio, visos žinot, nesiginčijama.
*

Visiškai pritariu. drinks_cheers.gif
Jausmas būtų nekoks jei kažkas išpeiktų mano atviruką. Net prisibijau skaityt komentarus šitoj temos. Nori nenori nuotaiką sugadintų.
solda
QUOTE(PaMeL @ 2006 01 30, 00:13)
thumbup.gif as taip pat renkuosi daug ka nete 4u.gif
bet ir dar visokiu pricindaliuku programeleje savo prisi downloadinu
*

Tai dabar paklausiu kitaip g.gif Negi galima įeiti į bet kokį puslapį, ten pamatyti kažką gražaus ir kažkaip nukopijuoti?
Norėčiau sužinoti tiksliau: pvz. kokiame pusl. galima to gėrio rasti ir kaip po to išsaugoti savo kompe?Taip sakant, mane domina žingsnis po žingsnio unsure.gif
AČIŪ mirksiukas.gif
Krisliukas
QUOTE(solda @ 2006 01 30, 17:21)
Tai dabar paklausiu kitaip  g.gif Negi galima įeiti į bet kokį puslapį, ten pamatyti kažką gražaus ir kažkaip nukopijuoti?
Norėčiau sužinoti tiksliau: pvz. kokiame pusl. galima to gėrio rasti ir kaip po to išsaugoti savo kompe?Taip sakant, mane domina žingsnis po žingsnio unsure.gif
AČIŪ mirksiukas.gif
*

Daug visokiu paveiksleliu gali rastiCia

Ant norimo paveikslelio reikia spausti desini peles klavisa ir pasirinkti Save Traget As...
Tada psirenki kur nori savo kompiuteryje ta paveiksleli issaugoti. Issisaugojus isikeli i photoshop'a. O ten apdoroji kaip tau patinka.
PaMeL
QUOTE(solda @ 2006 01 30, 16:21)
Tai dabar paklausiu kitaip  g.gif Negi galima įeiti į bet kokį puslapį, ten pamatyti kažką gražaus ir kažkaip nukopijuoti?
AČIŪ mirksiukas.gif
*

na as ieskau per googla wallpaper arba pictures rasau kokretu pavadinima ko iesot ir ieskau 4u.gif tada seivinu i kompa saivink kaip save picture 4u.gif nes ta target gali nemoket paskui ji reik perseivint nes nevisien=m juos atidaro windowsai 4u.gif
bet siaip sakau as daugiausia is photo impact downloadinu jis turi visko labai daug gali rast ko tik nori 4u.gif
Donalda
Labutės 4u.gif

Merginos, gelbėkit!! Jau trečią dieną negaliu prikabinti nuotraukytės verysad.gif
Skaičiau,kad Medetkai taip buvo.... Bet jai pasisekė,o man ne cray.gif
O taip norėčiau sudalyvauti konkursėlyje.... ax.gif
Džinė
QUOTE(Donalda @ 2006 01 30, 21:27)
Labutės 4u.gif

Merginos, gelbėkit!! Jau trečią dieną negaliu prikabinti nuotraukytės verysad.gif
*

TU NEPERGYVENK, TIESIOG SAVAITGALIS, GAL TODĖL KAS STRINGA g.gif AR NEPRISIKABINA tongue.gif
DABAR IŠVIS, KAIP BUVO 33 NUOTRAUKOS, TIEK IR YRA blink.gif GAL RYT PASIPILS bigsmile.gif
Erszebeth
QUOTE(Donalda @ 2006 01 30, 20:27)
Labutės 4u.gif

*

Ar viską teisingai darai? g.gif

1. Ar atvirutės plotis arba aukštis neviršija 640 pikselių? Jei viršija - sumažink.

2. Ar failo dydis ne daugiau 500 KB? Jei daugiau - užseivink kiek blogesne kokybe arba mažink nuotraukos matmenis.

3. Atsidarai prie konkurso "Dalyvavimo konkurse paraiška" - ten du langelius reikia pildyti.

4. Pirmame įrašai norimą pavadinimą.

5. Antrame per "Browse" mygtuką surandi savo kompe nuotraukos failą.

6. Spaudi "Išsaugoti pakeitimus".

Ar po to tau neatsiranda tavo nuotrauka prie konkursų skiltyje "Neužpildytos"?

7. Jei atsirado - apžiūri, ar viskas tvarkoje, ar tau patinka, ar nepalikai klaidų - šiame etape dar gali redaguoti (berods viršutinė ikonėlė šalia tavo nuotraukos). Jei viskas patinka - turi paspausti šauktuką ("siųsti patvirtinimui").

8. Savo nuotrauką matai jau nebe prie "neužpildytų", o prie "nepatvirtintų". Čia jau tavo darbas baigėsi, belieka laukti moderatorių patvirtinimo, kada nuotrauka atsiras konkurse prie visų kitų.

Manau, tu (kaip ir daugelis besiskundžiančių, kad nepavyko) užmiršai paspausti šauktuką rolleyes.gif
Milituke
QUOTE(Erszebeth @ 2006 01 30, 20:52)
Ar viską teisingai darai?  g.gif

1. Ar atvirutės plotis arba aukštis neviršija 640 pikselių? Jei viršija - sumažink.

2. Ar failo dydis ne daugiau 500 KB? Jei daugiau - užseivink kiek blogesne kokybe arba mažink nuotraukos matmenis.

3. Atsidarai prie konkurso "Dalyvavimo konkurse paraiška" - ten du langelius reikia pildyti.

4. Pirmame įrašai norimą pavadinimą.

5. Antrame per "Browse" mygtuką surandi savo kompe nuotraukos failą.

6. Spaudi "Išsaugoti pakeitimus".

Ar po to tau neatsiranda tavo nuotrauka prie konkursų skiltyje "Neužpildytos"?

7. Jei atsirado - apžiūri, ar viskas tvarkoje, ar tau patinka, ar nepalikai klaidų - šiame etape dar gali redaguoti (berods viršutinė ikonėlė šalia tavo nuotraukos). Jei viskas patinka - turi paspausti šauktuką ("siųsti patvirtinimui").

8. Savo nuotrauką matai jau nebe prie "neužpildytų", o prie "nepatvirtintų". Čia jau tavo darbas baigėsi, belieka laukti moderatorių patvirtinimo, kada nuotrauka atsiras konkurse prie visų kitų.

Manau, tu (kaip ir daugelis besiskundžiančių, kad nepavyko) užmiršai paspausti šauktuką  rolleyes.gif
*

Aciukas 4u.gif Labai viska aiskiai parasei, bet Donalda kai viska padaro, taip kaip sakai, paspaudus 'issaugoti pakeitimus' atidaro balta fona, o nuotrauka neatsiranda schmoll.gif Tik uzrasas, t.y pavadinimas. Nuotraukos vietoj raudonam fone kryziukas verysad.gif Del ko taip galetu buti? g.gif
Erszebeth
QUOTE(Agile @ 2006 01 30, 21:00)
Aciukas  4u.gif Labai viska aiskiai parasei, bet Donalda kai viska padaro, taip kaip sakai, paspaudus 'issaugoti pakeitimus' atidaro balta fona, o nuotrauka neatsiranda  schmoll.gif Tik uzrasas, t.y pavadinimas. Nuotraukos vietoj raudonam fone kryziukas  verysad.gif Del ko taip galetu buti?  g.gif
*

1. Ar failo tipas - jpg? (ne bmp, ne gif ar dar koks nors...)

2. Ar failas neviršija 500 KB?

3. Ar nuotraukos ilgis arba plotis neviršija 640 px?

Jeigu viskas taip - tuomet nebežinau g.gif

Ar apskritai pavyksta uploadint į SM failus? (pvz. įkelti iš kompo avataro paveikslėlį ar nuotrauką į galeriją, į skelbimus?) Jeigu ne - tai gal tavo kompe problemos.

Arba faile problema. Pabandyk atsidaryti tą savo fotkytę, nusikopijuoti ir užseivinti ("save as") kaip naują failą. Nenaudok užvardindama failą simbolių, išskyrus lotyniškas mažąsias raides ir skaičiukus. Jeigu ir tokiu būdu nepavyks įkelti - tai jau tikrai nežinau doh.gif
Donalda
QUOTE(Agile @ 2006 01 30, 21:00)
Aciukas  4u.gif Labai viska aiskiai parasei, bet Donalda kai viska padaro, taip kaip sakai, paspaudus 'issaugoti pakeitimus' atidaro balta fona, o nuotrauka neatsiranda  schmoll.gif Tik uzrasas, t.y pavadinimas. Nuotraukos vietoj raudonam fone kryziukas  verysad.gif Del ko taip galetu buti?  g.gif
*

Ačiū,seska!!! Tu-auksas 4u.gif Labai gerai viską parašei,kas man darosi....

Ačiū merginos 4u.gif 4u.gif Tik gaila,kad pas mane to šauktuko niekur nera.... verysad.gif

O šiaip,nuotrauka turetų atitikti visus reikalavimus....
Visa tai atsiranda "neužpildytose",bet ten neparodo,kaip viskas turi atrodyti.... verysad.gif
Milituke
Aciu Erszebeth, isbandem viska, sumazinom dar ir laukiam patvirtinimo thumbup.gif
Donalda
QUOTE(Agile @ 2006 01 30, 22:14)
Aciu Erszebeth, isbandem viska, sumazinom dar ir laukiam patvirtinimo  thumbup.gif
*

na va,kaip gerai.... sesutė už mane viską parašė....

Ačiū merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Yoli
ar aš regėjimą praradau, ar dingo mano g.gif nuotrauka?
ejeva
QUOTE(Yoli @ 2006 01 31, 11:34)
ar aš regėjimą praradau, ar dingo mano g.gif  nuotrauka?
*

Sakyk kuri, padėsim paieškot lens.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
Džinė
QUOTE(ejeva @ 2006 01 31, 12:37)
Sakyk kuri, padėsim paieškot  lens.gif  mirksiukas.gif  biggrin.gif
*

O tavo kur? lens.gif
ejeva
QUOTE(Džinė @ 2006 01 31, 11:42)
O tavo kur? lens.gif
*

Nėra šį kartą.... ax.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.