Mano valentinukas Švento Valentino dieną įsimylėjėliai siunčia vieni kitiems meilės atvirukus, dar vadinamus valentinukais  Kviečiame dalyvauti foto konkurse Mano valentinukas ir Šv. Valentino dienos proga sukurti savo meilei išradingą originalų atviruką-nuotrauką! Išrinkite gražią, smagią judviejų poros ( Ji + Jis) nuotrauką (bet ne vestuvinę foto), padailinkite ją įvairiomis specialiomis programomis, naudodami papildomus grafikos ir dailės elementus (pvz. pripieštos širdelės, pritaikyti dailūs rėmeliai, įrašyti meilės žodeliai ir t.t. įsimylėjėlio išradingumui ribų nėra!).
O vietoje įprastinio nuotraukos pavadinimo, pildydami paraišką įrašykite gražų originalų sveikinimą ar linkėjimą Šv. Valentino dienos proga, meilės eiles. Rašykite jį lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž).Išmokti dirbti specialiomis programomis bei naudingų patarimų užsukite į skyrelį Mamos kompiuteris http://www.supermama.lt/forumas/index.php?act=SF&s=&f=31 ). Visus, galinčius patarti, pamokyti, kviečiame pasisakyti ir šioje temoje. Pagrindinės konkurso sąlygos: 1. Konkursui bus tvirtinamos tik tos nuotraukos, kurios bus padailintos spec. kompiuterinėmis programomis; 2. Nebus tvirtinamos vestuvinės nuotraukos; 3. Tai konkursas suaugusiems, o ne mažyliams, todėl vaikų porelių nuotraukos nebus tvirtinamos; 4. Nuotraukoje turi matytis abi širdelės pusės ir Jis, ir Ji. Savo valentinukus konkursui siųskite 2006 01 23 2006 02 05Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2006 02 06 2006 10 10Šiame konkurse galioja visos įprastos bendros foto konkursų taisyklės, išskyrus taisyklę nr. 9. Su konkurso taisyklėmis susipažinkite va čia Paraišką konkursui rasite štai čia Kurkite, dalyvaukite ir laimėkite šventinių prizų!  --------- Konkurso rėmėjas: www.fotofabrikas.ltPrizai:I vieta: Tortas su nuotrauka! II vieta: "Magiškas" puodelis III vieta: Dėlionė su nuotrauka (A4)  Dėmesio! Konkurso metu www.fotobabrikas.lt suteikia ypatingą 20% nuolaidą visiems suvenyrams Supermama.lt forumo lankytojams. Užsakymo formoje, papildomuose komentaruose jums tereikia įrašyti slaptažodį - supermamaTrumpas paaiškinimas kaip užsakyti suvenyrą? 1. Jei dar nesate registruoti sistemoje www.fotofabrikas.lt pirmiausia reikia užsiregistruoti, registracijos nuorodą rasite dešinėje pusėje prie Vartotojų prisijungimo. 2. Užsiregistravę ir prisijungę Jus turite nueiti į nuorodą Mano albumas. Ten submeniu rasite nuorodą Įkelti nuotraukas. Pasirinkite įkėlimo būdą Eko ir įkelkite nuotrauką, kurią norite matyti ant savo suvenyro. 3. Įkėlę nuotrauką, grįžtame į ,,Mano albumas" ir ten varnele pažymime norimą nuotrauką. Irankių juostoje spaudžiame Gaminti. 4. Toliau renkamės produktą, pristatymo vietą ir apmokėjimo būdus.
smagus konkursas  ot tai bus snekos mamytems ... pasistengsim padirbet ir mes
pupulis+
2006 01 24, 08:34
Nu man labai patinka sis konkursas!!! Tik gaila,kad negalesiu dalyvauti,nes itariu,kad neiseis toks grozis. Man lprie sirdies sokio sukury!
Gitatuka
2006 01 24, 14:38
neblogas konkursas.. galima save išgražinti
QUOTE(Yoli @ 2006 01 24, 18:02) neblogas konkursas.. galima save išgražinti  Man jau galva sukasi, kuo toliau, tuo grazesni konkursai, tik spek siusti ir balsuoti.
Alio, alio, gerb. Aureja, kodel mano atvirukas nepatvirtintas?
Aidairi
2006 01 24, 21:41
O aš norėjau paklausti... O jei atvirukas būtų su mylimu pusbroliu arba su kaimynu? Ar galima?
Erszebeth
2006 01 24, 21:43
QUOTE(Aidairi @ 2006 01 24, 21:41) O aš norėjau paklausti... O jei atvirukas būtų su mylimu pusbroliu arba su kaimynu? Ar galima? Visokių "valentinukų" būna, ypač kaimynų, bet ar būtina skelbti visiems?
Aidairi
2006 01 24, 22:01
QUOTE(Erszebeth @ 2006 01 24, 21:43) Visokių "valentinukų" būna, ypač kaimynų, bet ar būtina skelbti visiems?  Tai ne, nebūtina..  Bet ne dėl to klausiu.. O gal aš su savo brangiuoju nuotraukų neturiu? O va, su pusbroliu yra. Ir gan neblogų. Tad kodėl negalėčiau padaryti atviruką, sudalyvaut konkurse, o paskui dar ir padovanoti?
jau_mociute
2006 01 25, 15:40
oho, atrodo, tikrai bus iš ko rinktis
daug gražių nuotraukų ir pati dalyvauju ( manau ir tikiuosi, dar nesu patvirtinta  ), bet man asmeniškai Gyvenimo šokio sūkury...-neapsakomas grožis!I prie to, nėra kažkokių super specialių pribambasų Ir dar man taip keistai atrodo, kad 2 nuotraukose ta pati pora  Vadinasi, ir vyras ir žmona (ar vaikinas su panele) nori dalyvauti  , o dėl nuotraukos nesutarė?
rimulka
2006 01 25, 19:23
QUOTE(solda @ 2006 01 25, 19:09) daug gražių nuotraukų ir pati dalyvauju ( manau ir tikiuosi, dar nesu patvirtinta  ), bet man asmeniškai Gyvenimo šokio sūkury...-neapsakomas grožis!I prie to, nėra kažkokių super specialių pribambasų Ir dar man taip keistai atrodo, kad 2 nuotraukose ta pati pora  Vadinasi, ir vyras ir žmona (ar vaikinas su panele) nori dalyvauti  , o dėl nuotraukos nesutarė?  atidžiai peržiūrėjau, bet lygtais nematau vienodų  įdomu, apie kurias tu čia
Pažiūrėk atidžiau į nuotraukas: 1. Meilė akla..., bet netiek, kad nematyti šitokio grožio! 2. Jau naktis...o blakstienos nelimpa... Jei taip nėra, o aš žiopla  , tai atsiprašau iš anksto
pienių jūra
2006 01 25, 20:33
rimulka
2006 01 25, 20:54
QUOTE(solda @ 2006 01 25, 20:24) Pažiūrėk atidžiau į nuotraukas: 1. Meilė akla..., bet netiek, kad nematyti šitokio grožio! 2. Jau naktis...o blakstienos nelimpa... Jei taip nėra, o aš žiopla  , tai atsiprašau iš anksto  nu tikrai tie patys
Dėkui merginos, kad pastebėjot. Abi nuotraukos iš konkurso pašalintos kol bus nuspręsta ką toliau daryti. Toks punktas numatytas pagal bendras fotokonkursų taisykles, taigi viena šeima negali dalyvauti su keliom nuotraukom.
| ! |
| 12. Jei bus nustatyta, jog dalyvis, prisiregistravęs skirtingais vardais (nick'ais) mėgina dalyvauti konkurse su dviem ar daugiau nuotraukų, arba "pasiskolina" svetimą nuotrauką iš interneto, jis baudžiamas įspėjimu bei netenka teisės dalyvauti 10 -yje būsimų fotokonkursų iš eilės.
13. Jei Forume dalyvauja 2 šeimos nariai, viename fotokonkurse gali dalyvauti tik viena to paties vaiko/mamos ar tėčio nuotrauka, tai yra viena šeima gali pateikti tik vieną nuotrauką (teks sukviesti "šeimos tarybą" ir draugiškai nuspręsti kuris iš jų pateiks paraišką fotokonkursui ir kuri iš nuotraukų dalyvaus). |
HELP, moderatores! mano atviruko nepriimat, kaip Aureja sake del to, jog manoma, jog foto vestuvine BET JI NE VESTUVINE! galiu atsiust irodymu, tik parasykit kokiu budu tuos irodymus siust??
Aišku taisyklės yra taisyklės!, bet aš tikrai nenorėjau, kad taip šiai šeimai baigtusi.Gal pirmam kartui įspėjimo užteks
Reikalas tame, kad šis konkursas nėra pirmas kai pažeidžiama taisyklė. Ne šiai porai, apskritai. Taisykles skaityti reikia, netgi jeigu skaitėte jas prieš kitą konkursą
QUOTE(she @ 2006 01 25, 21:17) HELP, moderatores! mano atviruko nepriimat, kaip Aureja sake del to, jog manoma, jog foto vestuvine BET JI NE VESTUVINE! galiu atsiust irodymu, tik parasykit kokiu budu tuos irodymus siust?? She, kol kas Aurėja negali tvirtinti nuotraukų, kažkas su kompu. Atsiųsk man į el.paštą foto vestuvinę ir šios orginalą. el.pašto adresą tuoj parašysiu į až.
Aciu uz pataisymus pagaliau ir mano atvirukas rado prieglobsti konkurse
dviejose nuotraukose ta pati moteris  ...o gal man taip tik vaidenasi?  Ainu pažiūrėt ar vyras tas pats  P.S pažiūrėjau, nu vienoje foto vyras be barzdos, kitoje- su
Pati graziausia foto šokio sukury  Kaip kazkuri mamyte issireiske "be jokiu pribumbasu"  Labai skoninga, labai silta
Labai grazios nuotraukytes  Smagus konkursas
as irgi issiunciau savo foto, tik kazin ar patvirtins?
daliuxx
2006 01 26, 10:08
Ar gali man kas nors paaiskinti,kaip jus tas grazias nuotraukytes padarot? Suprantu,kad kaip grazus zmones,tai ir nuotrauka grazi,bet is kur tie fonai? Aciu!
QUOTE(daliuxx @ 2006 01 26, 11:08) Ar gali man kas nors paaiskinti,kaip jus tas grazias nuotraukytes padarot? Suprantu,kad kaip grazus zmones,tai ir nuotrauka grazi,bet is kur tie fonai? Aciu! as irgi nezinojau kaip tuos fonus padaryti, tai ikeliau su keliomis sirdutemis...todel ir galvoju, kazin ar praeis pro patvirtinima?
Smagurė
2006 01 26, 10:23
QUOTE(daliuxx @ 2006 01 26, 10:08) Ar gali man kas nors paaiskinti,kaip jus tas grazias nuotraukytes padarot? Suprantu,kad kaip grazus zmones,tai ir nuotrauka grazi,bet is kur tie fonai? Aciu! Tam yra įvairios programos nuotraukų apipavidalinimui. Aš naudoju Unlead photo express.
Gitatuka
2006 01 26, 12:48
 ..o man ta nuotraukyte labai daili kur mylimieji ant laiptu sedi prie dideliu - rudu duru
o man tai super visos, kurios ne per daug prigrazintos, labai romatiskos tos, kur sedi ant suoliuko nugaromis i mus  man jos pacios paciausios...tokia siluma ir romantika is ju sklinda
man labiau patiktų jei konkursas būtų be tų primarginimų dabar jau mirgu marga
Smagurė
2006 01 26, 15:18
QUOTE(Gitatuka @ 2006 01 26, 12:48)  ..o man ta nuotraukyte labai daili kur mylimieji ant laiptu sedi prie dideliu - rudu duru   man taip pat
M.A.M.A
2006 01 26, 15:30
Išsiunčiau ir aš. Lauksiu, ar patvirtins.
pienių jūra
2006 01 26, 16:38
QUOTE(Gitatuka @ 2006 01 26, 12:48)  ..o man ta nuotraukyte labai daili kur mylimieji ant laiptu sedi prie dideliu - rudu duru   pritariu. labai šilta ir romantiška
QUOTE(nlvl @ 2006 01 26, 16:18) man labiau patiktų jei konkursas būtų be tų primarginimų dabar jau mirgu marga Na konkurso taisyklėse buvo parašyta, kad tai bus atvirukų-nuotraukų konkursas. Kai kurie ir darė atvirukus, bet daugelio nuotraukos į atvirukus visai nepanašios. Tai tik gražios, šiltos nuotraukos ir tiek. Iš esmės gal taip ir gražiau. Bet aš jačiuosi nekaip, nes aš iš tikrųjų bandžiau padaryti atviruką. Kadangi nuotrauką įdėjau viena iš pirmųjų, tai nebuvo su kuo lyginti. Dabar mano atvirukas tarp kitų nuotraukų atrodo tikrai kvailai  Net pagalvojau, ar nevertėtų jo išimti iš konkurso ir pabandyti įkelti kitą  Nors darydama jį tikrai įdėjau dalelę savęs
Na tikrai yra labai labai graziu atviruciu -nuotrauku  Yra primargintu graziu ir tiesiog neperdetu taipogi labai graziu... tik viena foto man rodos vestuvine kazkodel, gal as ir klystu  "Kad neįkristumėte į pinkles kitų, ponaiti, jus aš palaikysiu už ausų!" Pakolkas tai man graziausia "Gyvenimo sokio sukury"
QUOTE(Vilika @ 2006 01 26, 18:58) Na konkurso taisyklėse buvo parašyta, kad tai bus atvirukų-nuotraukų konkursas. Kai kurie ir darė atvirukus, bet daugelio nuotraukos į atvirukus visai nepanašios. Tai tik gražios, šiltos nuotraukos ir tiek. Iš esmės gal taip ir gražiau. Bet aš jačiuosi nekaip, nes aš iš tikrųjų bandžiau padaryti atviruką. Kadangi nuotrauką įdėjau viena iš pirmųjų, tai nebuvo su kuo lyginti. Dabar mano atvirukas tarp kitų nuotraukų atrodo tikrai kvailai  Net pagalvojau, ar nevertėtų jo išimti iš konkurso ir pabandyti įkelti kitą  Nors darydama jį tikrai įdėjau dalelę savęs  jei įdėjai dalelę savęs tai ir nieko nekeisk.
QUOTE(nlvl @ 2006 01 26, 10:32) jei įdėjai dalelę savęs tai ir nieko nekeisk. As ir taip manau
Naglica
2006 01 26, 19:41
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 01 26, 10:17) Ji man viena iš įdomiausių ir originaliausių  Nėra to "cukraus", to nuobodumo, tokia gyva.
Nieko sau
2006 01 26, 19:46
QUOTE(Naglica @ 2006 01 26, 19:41) Ji man viena iš įdomiausių ir originaliausių  Man irgi si foto labai miela O prie rudu duru  , toks jausmas, kad ten brolis ir sese sedi, o ne isimyleje zmones  (prasau nesupykti  )
Stebukle
2006 01 26, 19:49
QUOTE(Naglica @ 2006 01 26, 20:41) Ji man viena iš įdomiausių ir originaliausių  aha, orginali ir ten ne vestuvine foto
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 01 26, 19:17) tik viena foto man rodos vestuvine kazkodel, gal as ir klystu  "Kad neįkristumėte į pinkles kitų, ponaiti, jus aš palaikysiu už ausų!" Ne, nevestuvine  Akstesniuose postuose skaiciau, kad moderatoriai nenorejo deti vienos nuotrauko ir prase, kad atsiusti orginalia vestuviu nuotrauka. Taigi, jei idejo, tai vadinasi tikrai ne vestuvine
QUOTE(nlvl @ 2006 01 26, 19:32) jei įdėjai dalelę savęs tai ir nieko nekeisk. na ji netycia gavosi labai panasi i ta atviruka, kuri man padaovanojo mano vyras, kai mes susipazinome ir sventeme pirma Velentino diena. O gal ir savaime taip isejo  Na tik ten nebuvo musu veidu
QUOTE(Naglica @ 2006 01 26, 11:41) Ji man viena iš įdomiausių ir originaliausių  Nėra to "cukraus", to nuobodumo, tokia gyva. Man ji irgi grazi, gal pamarginta daugiau bet visai nieko ziurisi QUOTE(Vilika @ 2006 01 26, 11:52) Ne, nevestuvine  Akstesniuose postuose skaiciau, kad moderatoriai nenorejo deti vienos nuotrauko ir prase, kad atsiusti orginalia vestuviu nuotrauka. Taigi, jei idejo, tai vadinasi tikrai ne vestuvine  Vadinasi nevestuvine tada ,cia man pasirode tada  Beja man kazkodel sita nuotraukyte ir sita "Ar myli tu? Kaip visada - aš kaip lakštingala tavam rožyne, kaip begalinė visata, taip mano meilė begalinė..."kazkodel tokios panasios, ne panasumu tiesiog gal braizu,man tai juoda balta tai asmeniskai labai grazu ale tos dvi issiskiria iskart
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 01 26, 21:03) Beja man kazkodel sita nuotraukyte ir sita "Ar myli tu? Kaip visada - aš kaip lakštingala tavam rožyne, kaip begalinė visata, taip mano meilė begalinė..."kazkodel tokios panasios, ne panasumu tiesiog gal braizu,man tai juoda balta tai asmeniskai labai grazu ale tos dvi issiskiria iskart   aha ir man jos panasios  Ir dar kur ant suoliuko sedi. Vienu metu jos net salia viena kitos buvo isdeliotos  Nors konkurso rtaisyklese sakome, kad jei yra panasi nuotrauka, geriau paieskoti kitos, orginalesnes
Krisliukas
2006 01 26, 20:56
QUOTE(Vilika @ 2006 01 26, 18:58) Na konkurso taisyklėse buvo parašyta, kad tai bus atvirukų-nuotraukų konkursas. Kai kurie ir darė atvirukus, bet daugelio nuotraukos į atvirukus visai nepanašios. Tai tik gražios, šiltos nuotraukos ir tiek. Iš esmės gal taip ir gražiau. Bet aš jačiuosi nekaip, nes aš iš tikrųjų bandžiau padaryti atviruką. Kadangi nuotrauką įdėjau viena iš pirmųjų, tai nebuvo su kuo lyginti. Dabar mano atvirukas tarp kitų nuotraukų atrodo tikrai kvailai  Net pagalvojau, ar nevertėtų jo išimti iš konkurso ir pabandyti įkelti kitą  Nors darydama jį tikrai įdėjau dalelę savęs  As manau, kad neverta nieko keisti. Parodyk savo darba visiems. Juk nebutinai visos nuotraukos turi buti vienodos. Vienos daugiau padirbejo, kitos maziau. Visos nuotraukos grazios, bent jau man tai tikrai. Negaliu kol kas isskirti pacios graziausios. Reikia buti originaliai ir nesizvalgyti i kitas nuotraukas
QUOTE(Vilika @ 2006 01 26, 12:46)  aha ir man jos panasios  Ir dar kur ant suoliuko sedi. Vienu metu jos net salia viena kitos buvo isdeliotos  Nors konkurso rtaisyklese sakome, kad jei yra panasi nuotrauka, geriau paieskoti kitos, orginalesnes  Va va, bet tiesa pasakius man tikrai labai daug graziu yra ir uz ka dar balsuosiu tikrai nezinau  Man sitas konkursas labai grazus
O aš nemoku su tom programom apipavidalinti nuotraukos, jau kiek bandžiau, bet nieko gražaus nesigauna
QUOTE(Vilika @ 2006 01 26, 17:58) Na konkurso taisyklėse buvo parašyta, kad tai bus atvirukų-nuotraukų konkursas. Kai kurie ir darė atvirukus, bet daugelio nuotraukos į atvirukus visai nepanašios. Tai tik gražios, šiltos nuotraukos ir tiek. Iš esmės gal taip ir gražiau. Bet aš jačiuosi nekaip, nes aš iš tikrųjų bandžiau padaryti atviruką. Kadangi nuotrauką įdėjau viena iš pirmųjų, tai nebuvo su kuo lyginti. Dabar mano atvirukas tarp kitų nuotraukų atrodo tikrai kvailai  Net pagalvojau, ar nevertėtų jo išimti iš konkurso ir pabandyti įkelti kitą  Nors darydama jį tikrai įdėjau dalelę savęs  tikrai nieko nekeisk man tavo atvirukas labai grazus rimtai sis konkursas tam ir skirtas kad darytume atvirukus o ne nuotraukytes detume bet labai grazus konkursas
|
|