man jau kaip tik tas laiaks,kai jau reiktu pradeti naudoti,nors siaip dar visai mazai laiko,II semestras tik prasidejo.daugelis siule avent,jis nera brangus...bet siaip is brangesniu labai geri Declour,ten is dvieju daliu ieina toks serumas ir poto dar kremas, kaina susumavus apie 200lt,brangoka,bet manau tokiems dalykams nelabai reiketu taupyt,nes ka darysim poto,kai jau tos bjaurybes isvagos musu graziuosius kunelius???!!!!
QUOTE(muminukas @ 2009 02 19, 17:32) naudoju tuos pačius kūno kremus kaip iki sutiknu, akiu dumimas. kremai striju nepanaikina. jie drekina oda labiau, kad ju neatsirastu. geriau tept kremu kuno, alyvuogiu, alijosiaus aliejuku. pinigu ismetimas ir tiek...
naudoju kazkur nuo 2.5men nestumo perkutalfa krema,db jau beveik 6men.tai kolkas striju nera,nzn ar kremo deka ar pacios odos elestingumo,ziuresiu kaip bus toliau
Mano oda neelastinga, todel kremai nuo striju per pirmaji nestuma nepadejo, isvagota visur kur tik imanoma... strijos atsirado 9 men. dabar laukiuosi antrojo, si karta pagal rekomendacijas naudoju Pregnacare. Patinka, vienas riebiausiu kremu, tepu pakankamai daug (turincioms normalia oda sis kremas palieka riebumo pojuti, nesusigeria), bet greitai susigeria, jokio lipnumo ir riebumo nebelieka, na tarsi koki eilini drekinama losjona uzsiteptum, tai oda apciuopiamai elastingesne. Dabar esu 6 laukimo men., kaip bus 9 men dar neaisku
na as jau trys menesiai kaip maitinu bambliuka savo ir isvengiau striju ir plauku kritimo
del striju tai kai maudydavausi naudojau kontrastinius dusus, masazavau su tokiu masaziniu dalykeliu, slapia islipusi is duso iskart apsipurksdavau aliejuku vaikisku ir iskart tepdavausi krema su taukmedzio sviestuku tuo, tada su tuo masaziniu daikciuku masazuodavau iki raudonumo del plauku ir nagu, tai nagus patepu su citrinos sultimis, o plaukus 1dieniais laikau visa deina svogunu kauke, treciadieniais rugpieni o 5dieniais varnalesu alieju QUOTE(KIKO @ 2009 04 10, 13:28) na as jau trys menesiai kaip maitinu bambliuka savo ir isvengiau striju ir plauku kritimo del striju tai kai maudydavausi naudojau kontrastinius dusus, masazavau su tokiu masaziniu dalykeliu, slapia islipusi is duso iskart apsipurksdavau aliejuku vaikisku ir iskart tepdavausi krema su taukmedzio sviestuku tuo, tada su tuo masaziniu daikciuku masazuodavau iki raudonumo del plauku ir nagu, tai nagus patepu su citrinos sultimis, o plaukus 1dieniais laikau visa deina svogunu kauke, treciadieniais rugpieni o 5dieniais varnalesu alieju Hmmm, kaip tai sudetingai viskas chia skamba O kalbant apie apie strijas, tai man lb rekomendavo krema Collistar, nes jis su hialurono rugstim, o si ligtais lb veiksminga kariaujant su strijom ar celiulitu. Pati nebandziau, nestumas dar lb ankstyvas, plius kaina sio kremo kandziojasi (eurovaistineje apie 200lt kainuoja
jei oda neelastinga, nepades net patys brangiausi kremai
sveikos.Krema Pregnacere naudojau nuo pat pirmu menesiu,lyg ir dziaugiausi kad nemaciau striju
QUOTE(inggav @ 2009 04 22, 18:41) sveikos.Krema Pregnacere naudojau nuo pat pirmu menesiu,lyg ir dziaugiausi kad nemaciau striju Sveikutes. Naudojau ir as si krema, kaip ir daugeli kitu (Avent, Wileda alieju ir t.t.),nuo pat nestumo pradzios.Tepiau viska-krutine, pilva,slaunis... Iki paskutiniu nestumo menesiu lyg ir nieko nesimate, tik va astunta menesi, pilvo vienoje puseje (kur dazniausiai mano mazyle mane labiausiai sparde Bet visa fantazija ir mano geri norai apsisaugoti nuo tu bjaurybiu striju zlugo, kai po atliktos cezario operacijos nuslinkau apsiziureti prie veidrodzio Na taip,taip..tu teisi...
Sveikutes
Pregnacere naudoju beveik nuo pat nestumo pradzios tai nzn ar cia jis padejo ar nee bet pakolkas jokiu striju nera ne ant pilvuko, ne ant krutines
Bandziau si krema, paskui kita (pigesni) ir apsistojau prie pigesnio
labutis,
Tepu Pregnacare kremu nuo 2-3 men nestumo kiekviena vakara. Siuo metu
Per pirmą nėštumą tepiau "Pregnacare" nusivyliau - pilna raudonų drūžių atsirado, o dabar pamėginau Galenic firmos nuo strijų, tai likau labai patenkinta. Kažkaip labai man jau tiko, bet matyt yra daug faktorių nuo kurių priklauso ar kremukas padės, ne vien kaina..
si krema kasdien tepu nuo 4 menesio. dabar yra 7,5 menesio ir dar striju nepastebejau. nemanau, kad jis padarys stebukla ir neatsiras nei vienos strijos, taciau manau, kad jis pristabdys ju atsiradima
Aš taip pat nusipirkau šitą kremą ir jau dvi savaitės kaip pradėjau tepliotis. Nors dar mums savaičių nedaug, bet pilvukas labai lenda. Žiūrėsim kaip bus.
Bandžiau iš pradžių aliejuką nuo strijų, bet juo išsitepus reikia dar laukti ilgą laiką, kad tikrai gerai susgertų, nes rūbus tepa, o štas kremukas labai lengvai įsigeria.
as pati nestumo metu naudojai si krema, rezultatas nei vienos strijos
tepu sita kremuka nuo 3 men.kasdien. nuo 6men.pradejau tepti 2 arba 3 kartus per diena. rezultatas- striju vistiek atsiranda
As naudojau per visa nestuma gal 3 rusiu kremus, tai sitas patiko maziausiai. Manau, kad poveikis nuo striju visu panasus (pas mane nei vienos strijos neatsirado), bet sitas kremukas is kitu issiskyre tuo, kad tikrai sunkiai isigeria (bent man reikedavo pasitepus palaukti 10 -15 min. kol isigers, tik tada galejau vilktis rubus. Be to, turejo nestipru, bet specifini kvapa, kuris mane erzino (gal cia aisku tik del to, kad uosle nestumo metu paastrejus buvo...).
Geriausiai man patiko Avent purskiamas aliejukas.
Su pirmu nestumu naudojau ivairiu kremuku, taro ju ir Pregnacare, bet kremas nelabai patiko-ne itin malonaus kvapo, sunkokai tepamas ir blogai isisgeriantis.Si nestuma naudoju tik Avent krema, nestumo pabaigoje-Avent aliejuka- man jie super
hmm... gaila kad as nusipirkau pirma pasitaikiusi... jau is daugumos girdejau, kad avent kremukas tikrai geras
naudojau nuo nestumo pradzios ir turiu tukstanti ir viena strija
Si nestuma nepirkinesiu jokiu kremu,vaikisku aliejuku pasitepliosiu
O as pirmaji nestuma naudojau Pregnacare kremuka lyg(arba aliejuka), tai nei vienos strijos neatsirado.
Per pirma nestuma naudojau kazkoki aliejuka,neatsimenu koks nes is kosmetikes pirkau.Kremus ar aliejukus reikia pradeti naudoti nuo pirmu dienu ar net planuojant leliuka,kad oda suminkstetu.Ar sutapimas ar padejo,bet nei vienos strijos nera.O dabar kol nezinau ka pirkti tepuosi paprasciausiu alyvuogiu aliejumi,gal kas bandete toki varijanta
QUOTE(ausramor @ 2010 02 17, 00:06) O as pirmaji nestuma naudojau Pregnacare kremuka lyg(arba aliejuka), tai nei vienos strijos neatsirado. Labai atsiparasau-pasirodo su atmincia blogai, kai vaistinej pamaciau atsiminiau, kad visai ne "Pregnacare", o "Frei oil" naudojau-tikrai labai geras Beje, gal kuri naudojot Jiva Ajurveda aliejuką "Massage oil". Vaistininke siule, bet sakiau dar pagalvosiu. Kaina irgi negasdinanti- kazkur 35lt
deja man jis nepadejo nors ir teptis pradejau nuo 12 sav. Matyt dar ir genetika kazkiek prisidejo...
labas as laukiuosi pirmo vaikucio nors man jau 5 men bet pilvukas dar mazytis
Papildyta: ups visai pamirsau noriu pasakyti,kad dabar imanoma panaiknti strijas QUOTE(Elėja @ 2010 01 25, 16:17) as pati nestumo metu naudojai si krema, rezultatas nei vienos strijos Aš su pirmu nėštumu irgi naudojau šį kremą, ir likau patenkinta Papildyta: QUOTE(lauroone @ 2010 04 09, 15:00) deja man jis nepadejo nors ir teptis pradejau nuo 12 sav. Matyt dar ir genetika kazkiek prisidejo... Aš irgi linkusi pritarti, kad visgi lemia dar ir pačios odos tipas, ar oda elastinga, ar ne
Na zinot mano nuomone tokia naivu tiketis kad kremas neleis atsirasti strijoms
QUOTE(Mili04 @ 2010 10 09, 16:36) Na zinot mano nuomone tokia naivu tiketis kad kremas neleis atsirasti strijoms na bet aš visada sakau, kad negali žinoti, kaip būtų buvę, jei išvsi niekuo nebūtum tepus, gal būtų dar baisesnės pasekmės Mano mamos pilvas išvagotas žiaurių strijų
O man kaip tik suplyšo tos vietos, kurias sąžiningai tepiau - krūtinė, šonai, net šlaunys
QUOTE(zuikytis @ 2010 05 29, 13:08) labas as laukiuosi pirmo vaikucio nors man jau 5 men bet pilvukas dar mazytis Papildyta: ups visai pamirsau noriu pasakyti,kad dabar imanoma panaiknti strijas tai kažin ar čia tikrai taip veiksmingas tas GREEN PEEL, kaip rodo nuotraukose? Nes atrodytu, kad tai kaip ir stebuklas QUOTE(Mili04 @ 2010 10 09, 17:36) Na zinot mano nuomone tokia naivu tiketis kad kremas neleis atsirasti strijoms va ir man atrodo, kad čia genai lemia, o ne kremas ne vieną atvejį žinau, kai tepėsi brangiais tepalais, kurie nieko nepadėjo
Kuo tik aš netepiau... Jokio rezultato, strijų yra visur, kur tik gali būti... Tikrai kremai ne visoms padeda.
QUOTE(HappyAngel @ 2010 11 08, 14:02) ginekologė rekomendavo per daug pilvuko neglostyti ir nemasažuoti, o tepant kremu vis tiek nemažas masažas gaunasi. O kodėl? Kaip gali pakenkti masažas? QUOTE(Mili04 @ 2010 10 09, 17:36) Na zinot mano nuomone tokia naivu tiketis kad kremas neleis atsirasti strijoms As irgi tokios nuomones. Kitas dalykas - negalima piktnaudziaut tais visokiais kremais, nes nemaza dalis per oda patenka ir i krauja... Tad reikia labai ziureti, kokios ten sudetines dalys, o ne skambus pavadinimas, kad mazyliui nepakenkt... QUOTE(Natele @ 2010 12 05, 15:38) As irgi tokios nuomones. Kitas dalykas - negalima piktnaudziaut tais visokiais kremais, nes nemaza dalis per oda patenka ir i krauja... Tad reikia labai ziureti, kokios ten sudetines dalys, o ne skambus pavadinimas, kad mazyliui nepakenkt... vat butent gi leliuko sveikata svarbiausia.zinoma norisi ir graziai atrodyt po gimdymo.as irgi is tu kuri terliojosi brangiais kremais aliejais ir serumais ir nieko mano visa pilvo apacia kojos bei krutine vien strijos,ot ir se tau kad nori
As taip pat naudojau pregnacare kreme nuo striju, bet nieko jis man nepadejo, buvo geras tik tuom kad mano pilvo oda buvo sausa o jis siek tiek sudrekindavo, nors kaip mano ginekologe sake, kad tepliokis nesitepliojes o strijos vis tiek gali atsirasti, pas mane ju milijonas
naudojau, nes gavau dovanu, bet netikiu as jais, farmacininku ismislas
naudojau pregnacere visa nestuma.zinokit nepadeda ot plysau pilv sonai baisus.net matosi kraujagysles,o dar strijos ant slaunu, sedynes. baisu.isivariau kompleksa
Naudojau Pregnacare pirmo nestumo metu. Ne tik, kad uz ji pinigu moket neverta, bet del jo nei eit i vaistine, nei eilej stovet neverta. Slamstas. Jokio efekto. Antro nestumo metu naudojau Weledos alieju nuo striju, tai 100 kartu labiau patiko
As viena tubeli naudojau Pregnancare, tai man nuo jos pradejo niezti oda pabaigoj... tada perejau prie AVENT kremo nuo striju... vat jis superinis... nezinau, kiek tiesos, bet nei vienos strijos neatsirado, nors ir pilvukas buvo nemazas, pradejau teplioti du kartus dienoje, tai puikiai sudrekinavo... sita nestuma irgi naudosiu tik ji!
labuka, esu naujoke jusu portale, bet turiu siuo klausimu savo nuomone, bent jau apie viena is striju kremuku gamintoju, o jei konkreciai tai apie Dr. Fischer MATERNITY. Nezinau kaip kitoms ji naudojusioms nestukems, bet as asmeniskai nepatariu jo naudoti. Sis kremas man tiek issausino pilvuko oda, kad dabar ant saves vos ne kibirais pilu vaikiska aliejuka, nes tai vienintele priemone man siuo metu kazkiek gelbstinti vyniotis is susidariusios padeties. Gal ir nelabai as cia graziai, bet jei kas ruostusi ji pirkti tai kategoriskai nerekomenduoju, absoliutus slamstas
trumpai turejau-naudojau-bet nuo striju neapsaugojo.
Mano manymu, tepsi ar netepsi, dideles reiksmes neturi - jei bus linkus odos struktura strijuot, tai ir sustrijuos. Nu tik tiek, kad jei netepsi, tai kaltinsi, kad del to ir sutruko oda, o jei tepsi - tai ne tiek pikta ant saves bus.
Sako nuo strijų gerai padeda kavos tirščių pilingas, pati bandysiu vis neprisiruošiu.
Pirmo nėštumo metu naudojau šį kremą - nepadėjo, tad dabar nusprendžiau, kad apsieisiu be jo
|