turiu sita kremuka ...labai svelnus ner per riebus bet patarciau taip neislaidaut o geriau nusipirkt jonshons aliejine zele...nu tikras riebalas bet nakciai super , dar sekancia diena jauciasi kad oda pritepta
Na, mano nuomone, kad jei bus lempta sutrukti ir sutrukinesi, nes butent man taip atsitiko, jog atsirado tu nelemtu striju ant slaunu ir krutines
Tepiausi siuo kremu (vis dar tepuosi),bet sutrukinejo pilvas kaip reikiant
As juo kai pasitepu, tai visada labai uzkaista pateptos vietos. Nezinau ar cia taip turi buti ar ne?
O man nebuvo nė vienos strijos. Ir nenaudojau visiškai nieko nuo strijų. Čia matyt kaip kurios organizmas...
O as pradejau naudoti paprasta Nivea drekinamajikuno losjona sausai odai su vitaminu E, ir kol kas jis man labiausiai patinka, ir kvepia skaniai.tik jis nera skirtas spes. nuo striju, nu bet ziuresim
jei nepriaugsit daug svorio tai ir bedu nebus.. o jei priaugsit.. tai ir kremai nepades
QUOTE(Patieška @ 2006 07 02, 21:50) O man nebuvo nė vienos strijos. Ir nenaudojau visiškai nieko nuo strijų. Čia matyt kaip kurios organizmas... Sutinku dėl organizmo. Bet...geriau jau tepliotis, nes jei sutrūkinėsi, tada žinosi, kad viską dėl savęs padarei, bet...nelemta buvo Beje, šiandien vieną moterytę mačiau, jos pilvukas žiauriai išvagotas tokių dėmių ale mėlynės, tai įtariu, kad ten ir susidarys tos strijos. Pamačiau ir nustėrau visa. Nebuvau išvis nieko panašaus mačiusi. Oi kaip nenoriu
As nuo 4 men. naudojau Avent krema, o kai ji baigiau, nusipirkau Avent purskiama aliejuka. Jis brangesnis, bet super
Dabar jau eina paskutinis menuo, bet kol kas striju neturiu, tfu tfu tfu
O man ne viena nėštukė patarė, kad tikrai neapsimoka pirkti tų brangių kremų nuo strijų.
Besitempianti oda sausėja, todėl ją reikia tepti papraščiausiu riebiu kremu, jis minkština odą ir leidžia temptis. Kolkas man tai padeda ir as neišleidžiu didžiulių pinigų. Patariu ir jums pabandyti. Tikrai geri yra "nivea" kremukai.
Sveikos
As nauduoju paprasciausia Baby Oil'a - sudrekina Girdejau kad stebuklus daro, arba bent pagerina situacija Olivogiu aliejus . Taciau jisai turi buti salto spaudimo, t.y. naturalus. Pas mus Lietuvoje gana retas produktas. Buteliukas 0.5 litro kainuos apie 50-70 LT. Pries tepant ji reikia pasilydi karstame vandinuke. Vienu zodziu, man atrodo, kad daug terliuotis reikia. Taciau, gal kam nors toks receptas tiks Sekmes
Man jis nepatiko
Na aš irgi nusipirkau tą pregnacare kremuką, viskas normaliai, bet jau kvapas
ne stebuklas tas pregnacare, tik daug grazios reklamos. As baigiau viena tubele jo, bet ant pilvelio ko gero jau matau ruozelius. dabar nusipirkau frei oil - kai kas giria ji
Man labai nepatinka Pregnacare, nezinau, gal jis ir veiksmingas, bet pats procesas kol ji itrini oda, tai feee, issimozoji ir viskas
Pirmo nestumo metu naudojau Free Oil, tai nelabai ir man tas riebumas aliejaus... Pregnacare nebandziau, bet nusprendziau iskart kita, drauges rekomenduota pirkt - Galenic firmos ELANCYL vergetures. Nu
QUOTE(sima77 @ 2006 09 16, 12:29) Man labai nepatinka Pregnacare, nezinau, gal jis ir veiksmingas, bet pats procesas kol ji itrini oda, tai feee, issimozoji ir viskas Kas yra greitai įsigeria ir lėtai Tavo manymu? QUOTE(light blue @ 2006 09 27, 13:15) Kas yra greitai įsigeria ir lėtai Tavo manymu? Nu as tau sekundem ar minutem nepaskaiciuosiu dabar
Teko ir man jį nusipirkti ,ir dar net du sykius pirkau,nors labai ir kvapas,ir geltona masė labai nepatiko
QUOTE(sima77 @ 2006 09 27, 12:17) Nu as tau sekundem ar minutem nepaskaiciuosiu dabar Gal ir taip, tik piguške jo nepavadinsi. Jis tokios vidutinės kainos manau O šiaip tai manau naivu tikėtis, kad bele koks šmarkalas, užteptas ant pilvo apsaugos jį nuo strijų. Netikiu pastalais tokiais.
O aš vakar nusipirkau maitinantį kremą iš Drogo su baltuoju šokoladu. Ir kvapas
Nieko gero
kremai nuo ju padeda patiko,kad jis maloniai vesina oda jausmas
o man jis visai nieko buvo
Realiai kremai padeda ne visom cia priklauso nuo odos tipo manyciau.
QUOTE(light blue @ 2006 09 27, 15:10) Gal ir taip, tik piguške jo nepavadinsi. Jis tokios vidutinės kainos manau O šiaip tai manau naivu tikėtis, kad bele koks šmarkalas, užteptas ant pilvo apsaugos jį nuo strijų. Netikiu pastalais tokiais. Nu as ir nesakau kad jis piguske QUOTE(baltanosis @ 2006 09 29, 08:54) O aš vakar nusipirkau maitinantį kremą iš Drogo su baltuoju šokoladu. Ir kvapas negalima teplioti jokiais sokoladiniais kremais neskirtais nescioms specialiai, nes lelius viska gauna.tik spec nesciom!!!o dar tiek kartu
na idomu reiks nusipirkt ta krema nes jau yra 4 men ir jau manau kad butu laikas kazkuo uzsiimti
Jokie kremai, aliejukai, niekas manes neapsaugojo nuo striju
QUOTE negalima teplioti jokiais sokoladiniais kremais neskirtais nescioms specialiai, nes lelius viska gauna.tik spec nesciom!!!o dar tiek kartu nesuprantu? o tai veido kremas ka irgi kenkia? arba kremas nuo celiulito? Arba duso zele su kokiais nors ten spec priedais, pvz stangrinanti? Manau kad perdedi QUOTE(tlana @ 2006 10 11, 22:36) negalima teplioti jokiais sokoladiniais kremais neskirtais nescioms specialiai, nes lelius viska gauna.tik spec nesciom!!!o dar tiek kartu Nesutinku. Gydytoja man sakė, kad puikiai tinka viskas kas ir iki nėštumo, tiesiog drėkinti odą reikia ir tiek. O kažkokių kenksmingų medžagų per odą tokia jau maža dalis rezorbuojasi, kad sakė tikrai nepkenks lialiui... Aplink mus daugiau kenksmingų dalykų, nei šokoladinis kremas. Papildyta: O kad brangūs kremai saugo nuo jų irgi manau nesąmonė, čia gi nuo poodonės struktūros priklauso, man gydytoja sakė pinigų veltui nemėtyti
as jau 26 sav kaip laukiuos mazylio
QUOTE(zlatavlaska @ 2006 12 01, 17:37) Nesutinku. Gydytoja man sakė, kad puikiai tinka viskas kas ir iki nėštumo, tiesiog drėkinti odą reikia ir tiek. O kažkokių kenksmingų medžagų per odą tokia jau maža dalis rezorbuojasi, kad sakė tikrai nepkenks lialiui... Aplink mus daugiau kenksmingų dalykų, nei šokoladinis kremas. Papildyta: O kad brangūs kremai saugo nuo jų irgi manau nesąmonė, čia gi nuo poodonės struktūros priklauso, man gydytoja sakė pinigų veltui nemėtyti Pades brangus kremai, jei oda tik siek tiek bus linkusi sutrukineti, aisku jei is priigimties odele netampri, tai nepades ir brangiausi kremai
manau cia viskas priklauso nuo odos tipo, vienos netepa ir jom stirju neatsiranda, kitos tepa ir atsiranda ir atvirksciai..
nu as del ramybes tepu "Pregnacere" cremu ir tikiuos kad neatsiras labai jau
TURIU ŠĮ KREMA ,BET NEBENAUDOJU.KAZKOKS NEMALONUS, PRIMENA "MACMIROR" TEPALĄ
Kremą nuo strijų "Pregnacare" rekomendavo naudoti gydytojas. Jį pradėjau naudoti nuo 22 nėštumo savaitės. Vienu momentu pasibaigus, jo neradau keliose vaistinėse, todėl pabandžiau Avon firmos kremą nuo strijų. Tai kokybė tikrai skiriasi. Nuo Avon firmos kremo sualergizavo.
aš taip pat naudoju šį krema kolkas strijų nepastebėjau, tai gal jis visai neblogas
naudoju si krema nuo trecio menesio ir kol kas viskas gerai, jis man labai patinka, gerai oda sudrekina ir maziau tas tempimas odos vargina
as tai pati kazkaip bijociau ne spec. kosmetika naudot nuo striju, kazkaip ramiau tept spec kremu pilvuka, nei nezinia kokiu...
Na ir mes tą kremuką naudojam, tik bėda kad jisai labai jau greit pasibaigia
be to, anksčiau uztekdavo pasitepti vieną kartą per dieną, dabar jauchiu, kad reikia jau du kartus teptis, nes labai jau pilvuza niežti tai naudojant vieną kartą per dieną man per 3 savaites pasibaigdavo... o dabar 1,5 savaitės bus galvoju, gal aliejukai geriau drėkina ? nors šiaip esu visishkai patenkinta, jau 24 sav +8 kg, o strijų dar neturiu... tikiuosi, kad ir nebus
labai prastas kremas "Pregnacare"
zodziu, merginos, tikrai yra geresniu pvz.: "Collistar" yra toks nuo striju, prekiauja sarma, kaina 140lt 400ml odele tiesiog silkine ir kvepia labai jei is pigesniu tai man dar labai "Frei Oil" aliejukas patiko! QUOTE(Dalytė @ 2007 01 24, 15:05) labai prastas kremas "Pregnacare" zodziu, merginos, tikrai yra geresniu pvz.: "Collistar" yra toks nuo striju, prekiauja sarma, kaina 140lt 400ml odele tiesiog silkine ir kvepia labai jei is pigesniu tai man dar labai "Frei Oil" aliejukas patiko! manau cia kiekvienai individualiai.Priklauso ir nuo odos ir nuo uosles as tai naudojau "Pregnacare" .Man nesmirda.Ir drauge isbande ne viena,bet grizo prie sito.Taip kad cia visom skirtingai
Naudojau visa nestuma,taciau striju atsirado labai daug
Gal kuri naudoja ar yra naudojusi Mom & Baby Balm is L'Occitane?
Idomu kokie atsiliepimai apie sita produkta |