Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kremas nuo strijų "Pregnacare"
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Rasytee
turiu sita kremuka ...labai svelnus ner per riebus bet patarciau taip neislaidaut o geriau nusipirkt jonshons aliejine zele...nu tikras riebalas bet nakciai super , dar sekancia diena jauciasi kad oda pritepta
Zavinga
Na, mano nuomone, kad jei bus lempta sutrukti ir sutrukinesi, nes butent man taip atsitiko, jog atsirado tu nelemtu striju ant slaunu ir krutines verysad.gif , o tepiau nuo pat nestumo pradzios ivairiais kremais ir, deja, nepadejo.
Alina111
Tepiausi siuo kremu (vis dar tepuosi),bet sutrukinejo pilvas kaip reikiant verysad.gif Krutine sveika karsta.gif
Limcamca
As juo kai pasitepu, tai visada labai uzkaista pateptos vietos. Nezinau ar cia taip turi buti ar ne? g.gif
katuksss
QUOTE(Limcamca @ 2006 07 02, 15:31)
As juo kai pasitepu, tai visada labai uzkaista pateptos vietos. Nezinau ar cia taip turi buti ar ne? g.gif
*

manau taip neturetu buti, gal tavo oda kiek alergiska jam, ar siaip nelabai tinka g.gif
Kutuliukas
O man nebuvo nė vienos strijos. Ir nenaudojau visiškai nieko nuo strijų. Čia matyt kaip kurios organizmas...
katuksss
O as pradejau naudoti paprasta Nivea drekinamajikuno losjona sausai odai su vitaminu E, ir kol kas jis man labiausiai patinka, ir kvepia skaniai.tik jis nera skirtas spes. nuo striju, nu bet ziuresim mirksiukas.gif
Siboney
jei nepriaugsit daug svorio tai ir bedu nebus.. o jei priaugsit.. tai ir kremai nepades verysad.gif
Zavinga
QUOTE(Mazyte*Miau @ 2006 07 03, 15:28)
jei nepriaugsit daug svorio tai ir bedu nebus.. o jei priaugsit.. tai ir kremai nepades verysad.gif
*

patikek, jog nuo priaugto svorio tikrai nepriklauso ar sutruksi, ar ne. Gali priaugti 20 kg ir nesutruksi, bet gali sutrukineti priaugus vos 6-7 kg.
light blue
QUOTE(Patieška @ 2006 07 02, 21:50)
O man nebuvo nė vienos strijos. Ir nenaudojau visiškai nieko nuo strijų. Čia matyt kaip kurios organizmas...
*

Sutinku dėl organizmo. Bet...geriau jau tepliotis, nes jei sutrūkinėsi, tada žinosi, kad viską dėl savęs padarei, bet...nelemta buvo verysad.gif
Beje, šiandien vieną moterytę mačiau, jos pilvukas žiauriai išvagotas tokių dėmių ale mėlynės, tai įtariu, kad ten ir susidarys tos strijos. Pamačiau ir nustėrau visa. Nebuvau išvis nieko panašaus mačiusi. Oi kaip nenoriu doh.gif
tule123
As nuo 4 men. naudojau Avent krema, o kai ji baigiau, nusipirkau Avent purskiama aliejuka. Jis brangesnis, bet super tongue.gif Ir kvapas geresnis nei kremo, ir teptis labai malonu, odele tokia svelni svelni pasidaro.
Dabar jau eina paskutinis menuo, bet kol kas striju neturiu, tfu tfu tfu smile.gif
vikituke
Taip tu kremuku reikia, nes oda tai tempiasi, turiu Pregnacare, ziuresim cool.gif

user posted image

user posted image
zilile.c
O man ne viena nėštukė patarė, kad tikrai neapsimoka pirkti tų brangių kremų nuo strijų.
Besitempianti oda sausėja, todėl ją reikia tepti papraščiausiu riebiu kremu, jis minkština odą ir leidžia temptis. Kolkas man tai padeda ir as neišleidžiu didžiulių pinigų. Patariu ir jums pabandyti. Tikrai geri yra "nivea" kremukai.
she
gal kam prireiks

KREMUKO

4u.gif
Soncik
Sveikos nestuke.gif
As nauduoju paprasciausia Baby Oil'a - sudrekina thumbup.gif, kvapas - normalus, kaina - maza. Kol kas bjaurybiu ant kuno nepastebeta, nors mano pilvas auga greiciau nei nustatyta pagal normas 4u.gif
Girdejau kad stebuklus daro, arba bent pagerina situacija Olivogiu aliejus . Taciau jisai turi buti salto spaudimo, t.y. naturalus. Pas mus Lietuvoje gana retas produktas. Buteliukas 0.5 litro kainuos apie 50-70 LT. Pries tepant ji reikia pasilydi karstame vandinuke. Vienu zodziu, man atrodo, kad daug terliuotis reikia. Taciau, gal kam nors toks receptas tiks cool.gif
Sekmes
IngaKate
Man jis nepatiko schmoll.gif . LAbai erzino kvapas ir per sunkiai įsigerdavo į odą. Dar ir dabar neišnaudotas stovi. biggrin.gif
lineva
Na aš irgi nusipirkau tą pregnacare kremuką, viskas normaliai, bet jau kvapas doh.gif bet kenčiu, nes bijau ir aš tų strijų, o ant šlaunų jas ir taip turiu nuo paauglystės, tai saugausi daba kiek galiu ax.gif
Sauja
ne stebuklas tas pregnacare, tik daug grazios reklamos. As baigiau viena tubele jo, bet ant pilvelio ko gero jau matau ruozelius. dabar nusipirkau frei oil - kai kas giria ji
Shopaholic
Man labai nepatinka Pregnacare, nezinau, gal jis ir veiksmingas, bet pats procesas kol ji itrini oda, tai feee, issimozoji ir viskas doh.gif nepatinka man tokie kremai kur greit neisigeria doh.gif
smėliukė
Pirmo nestumo metu naudojau Free Oil, tai nelabai ir man tas riebumas aliejaus... Pregnacare nebandziau, bet nusprendziau iskart kita, drauges rekomenduota pirkt - Galenic firmos ELANCYL vergetures. Nu thumbup.gif Ir isigeria greit, ir kvapas be galo malonus, nu gal kainyte didoka - 72 lt, bet ten 150 ml... g.gif
light blue
QUOTE(sima77 @ 2006 09 16, 12:29)
Man labai nepatinka Pregnacare, nezinau, gal jis ir veiksmingas, bet pats procesas kol ji itrini oda, tai feee, issimozoji ir viskas doh.gif nepatinka man tokie kremai kur greit neisigeria doh.gif
*

Kas yra greitai įsigeria ir lėtai Tavo manymu? g.gif Man tai jis pakankamai greitai įsigeria, nors oda tikrai nėra sausa g.gif Na aišku tas įsigėrimas gal trunka iki pusės minutės, bet... Va į pabaigą nestuke.gif mane jo kvapas erzinti pradėjo, nors pradžioje to nebuvo smile.gif O ir šiaip man tų kremų prireikia tik kai niežtėt labai pilvą pradeda. Tikrai kaip rituale kokiam netepu kiekvieną rytą vakarą pilvo, blauzdų ir viso kito smile.gif
Shopaholic
QUOTE(light blue @ 2006 09 27, 13:15)
Kas yra greitai įsigeria ir lėtai Tavo manymu?  g.gif  Man tai jis pakankamai greitai įsigeria, nors oda tikrai nėra sausa  g.gif Na aišku tas įsigėrimas gal trunka iki pusės minutės, bet... Va į pabaigą  nestuke.gif  mane jo kvapas erzinti pradėjo, nors pradžioje to nebuvo smile.gif O ir šiaip man tų kremų prireikia tik kai niežtėt labai pilvą pradeda. Tikrai kaip rituale kokiam netepu kiekvieną rytą vakarą pilvo, blauzdų ir viso kito smile.gif
*

Nu as tau sekundem ar minutem nepaskaiciuosiu dabar smile.gif man tokie kremai kaip Pregnacare asocijuojasi su piguskem kremais, kur kai issitepi, dar buni kelias minutes kaip issimozojus su kazkokia geltona mase, fee nemegstu tokiu kremu schmoll.gif nemoku as paaiskinti gal, kas supranta ka noriu pasakyt, supras 4u.gif
*Bitutė*
Teko ir man jį nusipirkti ,ir dar net du sykius pirkau,nors labai ir kvapas,ir geltona masė labai nepatiko schmoll.gif tačiau taip gydytoja man jį siūlė,atseit labai geras bigsmile.gif žinoma patikėjau,tepliojausi ax.gif bet man jos kaip atsirado ir nepranyko-nesumažėjo schmoll.gif Naudoju iš Avono nuo strijų ir gan džiaugiuosi,žinoma visų nepanaikno,strijas tik operacija gali panaikinti visiškai,per dauk aklai tikėjau tongue.gif
light blue
QUOTE(sima77 @ 2006 09 27, 12:17)
Nu as tau sekundem ar minutem nepaskaiciuosiu dabar smile.gif man tokie kremai kaip Pregnacare asocijuojasi su piguskem kremais, kur kai issitepi, dar buni kelias minutes kaip issimozojus su kazkokia geltona mase, fee nemegstu tokiu kremu schmoll.gif nemoku as paaiskinti gal, kas supranta ka noriu pasakyt, supras 4u.gif
*

Gal ir taip, tik piguške jo nepavadinsi. Jis tokios vidutinės kainos manau g.gif

O šiaip tai manau naivu tikėtis, kad bele koks šmarkalas, užteptas ant pilvo apsaugos jį nuo strijų. Netikiu pastalais tokiais.
Florexile
O aš vakar nusipirkau maitinantį kremą iš Drogo su baltuoju šokoladu. Ir kvapas thumbup.gif ir šiaip maitina odą bei suteikia jai elastingumo, žiūrėsim kaip bus, tepu kokius 3 kartus per dieną kai tik prisimenu. Labai per šią savaitę pilvukas išsipūtė, tai labai tempia odą, net naktį sunku miegoti. Kaina 14,99 Lt.
Wildberry
Nieko gero schmoll.gif Man striju daug atsirado,nors ji ir vartojau,nemanau,kad

kremai nuo ju padeda unsure.gif Na vienintelis dalykas,kas man is to kremo

patiko,kad jis maloniai vesina oda smile.gif Labai malonu pilvukui budavo,toks kutenimo

jausmas biggrin.gif
ciurka
o man jis visai nieko buvo smile.gif tiesiog apsidraudimui naudojau smile.gif
Zorzeta1984
Realiai kremai padeda ne visom cia priklauso nuo odos tipo manyciau. ax.gif As pati ji naudoju ir esu juo patenkinta, o kaip pasigimdysiu tada jau matysiu ar jis apsaugojo mane nuo tu prakeiktu striju ar ne. blush2.gif
Shopaholic
QUOTE(light blue @ 2006 09 27, 15:10)
Gal ir taip, tik piguške jo nepavadinsi. Jis tokios vidutinės kainos manau  g.gif

O šiaip tai manau naivu tikėtis, kad bele koks šmarkalas, užteptas ant pilvo apsaugos jį nuo strijų. Netikiu pastalais tokiais.
*

Nu as ir nesakau kad jis piguske biggrin.gif sakau kad taip atrodo tongue.gif Siaip as ir netikiu kad apsaugos, jei jau busiu linkusi i dryziukus tai ka padarysi verysad.gif reik tiketis kad ne bigsmile.gif ir pasiteplioti, kad paskui galetum sakyti jei atsiras, jog padariau viska ka galejau, bet nepadejo doh.gif
tlana
QUOTE(baltanosis @ 2006 09 29, 08:54)
O aš vakar nusipirkau maitinantį kremą iš Drogo su baltuoju šokoladu. Ir kvapas  thumbup.gif ir šiaip maitina odą bei suteikia jai elastingumo, žiūrėsim kaip bus, tepu kokius 3 kartus per dieną kai tik prisimenu. Labai per šią savaitę pilvukas išsipūtė, tai labai tempia odą, net naktį sunku miegoti. Kaina 14,99 Lt.
*

negalima teplioti jokiais sokoladiniais kremais neskirtais nescioms specialiai, nes lelius viska gauna.tik spec nesciom!!!o dar tiek kartu blink.gif
cypcyp
na idomu reiks nusipirkt ta krema nes jau yra 4 men ir jau manau kad butu laikas kazkuo uzsiimti
Julija1
Jokie kremai, aliejukai, niekas manes neapsaugojo nuo striju verysad.gif Nuo 3 nestumo menesio pradejau naudoti Pregnecare tepaliuka ir rezultatas netoks kokio tikejausi, jos norejo ir atsirado! As visa ispuosta tom strijom ir ant slaunu ir ant krutines, tik dar gerai kad pilvukas grazus, kolkas nera nei vienos strijos. Bet as visvien tepuosi, gal nors kiek sustabdys ju pletimasi...
Florexile
negalima teplioti jokiais sokoladiniais kremais neskirtais nescioms specialiai, nes lelius viska gauna.tik spec nesciom!!!o dar tiek kartu 

nesuprantu? o tai veido kremas ka irgi kenkia? arba kremas nuo celiulito? Arba duso zele su kokiais nors ten spec priedais, pvz stangrinanti? Manau kad perdedi unsure.gif Spec krema nesciom zinau tik pregnancare, ir tai manau cia tik reklama
*agne*
schmoll.gif saziningai naudojau kas diena-striju pilna g.gif
Zlata
QUOTE(tlana @ 2006 10 11, 22:36)
negalima teplioti jokiais sokoladiniais kremais neskirtais nescioms specialiai, nes lelius viska gauna.tik spec nesciom!!!o dar tiek kartu blink.gif
*

Nesutinku. Gydytoja man sakė, kad puikiai tinka viskas kas ir iki nėštumo, tiesiog drėkinti odą reikia ir tiek. O kažkokių kenksmingų medžagų per odą tokia jau maža dalis rezorbuojasi, kad sakė tikrai nepkenks lialiui...
Aplink mus daugiau kenksmingų dalykų, nei šokoladinis kremas. mirksiukas.gif
Papildyta:
O kad brangūs kremai saugo nuo jų irgi manau nesąmonė, čia gi nuo poodonės struktūros priklauso, man gydytoja sakė pinigų veltui nemėtyti schmoll.gif jei bus lemta vistiek sutrūkinės ir jokie brangūs kremai čia nepadės. smile.gif
jukraa
as jau 26 sav kaip laukiuos mazylio nestuke.gif ,pilvukas labai mazas, per rubus ir palta nesimato, bet jau jauciu pilvo tempima, g.gif tai niekaip neapsisprendziu kas geriau: kremas nuo striju ar aliejukai??? unsure.gif
Shopaholic
QUOTE(zlatavlaska @ 2006 12 01, 17:37)
Nesutinku. Gydytoja man sakė, kad puikiai tinka viskas kas ir iki nėštumo, tiesiog drėkinti odą reikia ir tiek. O kažkokių kenksmingų medžagų per odą tokia jau maža dalis rezorbuojasi, kad sakė tikrai nepkenks lialiui...
  Aplink mus daugiau kenksmingų dalykų, nei šokoladinis kremas. mirksiukas.gif
Papildyta:
O kad brangūs kremai saugo nuo jų irgi manau nesąmonė, čia gi nuo poodonės struktūros priklauso, man gydytoja sakė pinigų veltui nemėtyti schmoll.gif jei bus lemta vistiek sutrūkinės ir jokie brangūs kremai čia nepadės. smile.gif
*

Pades brangus kremai, jei oda tik siek tiek bus linkusi sutrukineti, aisku jei is priigimties odele netampri, tai nepades ir brangiausi kremai ax.gif
lely
manau cia viskas priklauso nuo odos tipo, vienos netepa ir jom stirju neatsiranda, kitos tepa ir atsiranda ir atvirksciai..
nu as del ramybes tepu "Pregnacere" cremu ir tikiuos kad neatsiras labai jau ax.gif
Iri
biggrin.gif
VAIDILUTE~
TURIU ŠĮ KREMA ,BET NEBENAUDOJU.KAZKOKS NEMALONUS, PRIMENA "MACMIROR" TEPALĄ lotuliukas.gif schmoll.gif KURKAS GERIAU NAUDOTI ALIEJUS mirksiukas.gif
RVJ
Kremą nuo strijų "Pregnacare" rekomendavo naudoti gydytojas. Jį pradėjau naudoti nuo 22 nėštumo savaitės. Vienu momentu pasibaigus, jo neradau keliose vaistinėse, todėl pabandžiau Avon firmos kremą nuo strijų. Tai kokybė tikrai skiriasi. Nuo Avon firmos kremo sualergizavo.
Laumee
aš taip pat naudoju šį krema kolkas strijų nepastebėjau, tai gal jis visai neblogas bigsmile.gif
ajuka
naudoju si krema nuo trecio menesio ir kol kas viskas gerai, jis man labai patinka, gerai oda sudrekina ir maziau tas tempimas odos vargina biggrin.gif
as tai pati kazkaip bijociau ne spec. kosmetika naudot nuo striju, kazkaip ramiau tept spec kremu pilvuka, nei nezinia kokiu...
SnaigėS
Na ir mes tą kremuką naudojam, tik bėda kad jisai labai jau greit pasibaigia schmoll.gif
be to, anksčiau uztekdavo pasitepti vieną kartą per dieną, dabar jauchiu, kad reikia jau du kartus teptis, nes labai jau pilvuza niežti ax.gif
tai naudojant vieną kartą per dieną man per 3 savaites pasibaigdavo... o dabar 1,5 savaitės bus g.gif
galvoju, gal aliejukai geriau drėkina ? g.gif
nors šiaip esu visishkai patenkinta, jau 24 sav +8 kg, o strijų dar neturiu... tikiuosi, kad ir nebus ax.gif
Ziu Ziu
labai prastas kremas "Pregnacare" schmoll.gif smirda, labai greit susinaudoja, ir oda tikrai netapo elastingesne nuo jo schmoll.gif schmoll.gif
zodziu, merginos, tikrai yra geresniu mirksiukas.gif
pvz.: "Collistar" yra toks nuo striju, prekiauja sarma, kaina 140lt 400ml thumbup.gif
odele tiesiog silkine ir kvepia labai wub.gif
jei is pigesniu tai man dar labai "Frei Oil" aliejukas patiko! thumbup.gif
egzigo
QUOTE(Dalytė @ 2007 01 24, 15:05)
labai prastas kremas "Pregnacare" schmoll.gif  smirda, labai greit susinaudoja, ir oda tikrai netapo elastingesne nuo jo schmoll.gif  schmoll.gif
zodziu, merginos, tikrai yra geresniu mirksiukas.gif
pvz.: "Collistar" yra toks nuo striju, prekiauja sarma, kaina 140lt 400ml thumbup.gif
odele tiesiog silkine ir kvepia labai wub.gif
jei is pigesniu tai man dar labai "Frei Oil" aliejukas patiko! thumbup.gif
*

manau cia kiekvienai individualiai.Priklauso ir nuo odos ir nuo uosles biggrin.gif
as tai naudojau "Pregnacare" .Man nesmirda.Ir drauge isbande ne viena,bet grizo prie sito.Taip kad cia visom skirtingai smile.gif
meskaite
Naudojau visa nestuma,taciau striju atsirado labai daug schmoll.gif
Monalyza
Gal kuri naudoja ar yra naudojusi Mom & Baby Balm is L'Occitane?
Idomu kokie atsiliepimai apie sita produkta g.gif
Ziu Ziu
QUOTE(XXXXXX @ 2007 01 31, 22:24)
manau cia kiekvienai individualiai.Priklauso ir nuo odos ir nuo uosles biggrin.gif
as tai naudojau "Pregnacare" .Man nesmirda.Ir drauge isbande ne viena,bet grizo prie sito.Taip kad cia visom skirtingai smile.gif
*

nu taip mirksiukas.gif
bet man jis tragiskas schmoll.gif schmoll.gif tikras pinigu ismetimas mirksiukas.gif
Viltara
QUOTE(Monalyza @ 2007 02 12, 17:00)
Gal kuri naudoja ar yra naudojusi Mom & Baby Balm is L'Occitane?
Idomu kokie atsiliepimai apie sita produkta  g.gif
*

as nusipirkau L'Occitane aliejuka toki, bet kitoks pavadinimas, pradejau teptis, matysiu kaip cia bus ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.