Sveikutes
ech tos strijos strijos.....kokiu kremu as tik nebandziau ir loreal'io uz 50 litu,ir clarins uz 150 litu,bet krutine isvagota tomis bjaurybemis
Aš jį kartais pirkdavau, bet dažniau naudojau Avent'o, nes jis pigesnis (ta prasme, kad už tą pačią kainą dvigubai didesnis kiekis). Šiaip tai nežinau kiek jis efektyvus, tikriausiai tiek pat, kiek ir kiti kremai
Bet toks pastebėjimas: pradžioj nėštumo tepiau tik pilvą ir nugarą, tai šiose vietose strijų visai nėra, o va užpakalio, šlaunų ir krūtinės netepiau, tai atsirado strijos (pas mane tai tokie maži mėlyni brūkšneliai, kurie dabar po truputį šviesėja), tai pradėjau tepti tik kai pastebėjau juos atsirandant, tai nebepadėjo
na mano krutine taip pat tais mazais melynais bruksneliais,negaliu pakesti
Ieviau, man regis pilvo oda yra labiau linkusi tampytis,todel ten maziau ir atsiranda striju,o jei tepi kremu gali isvis neatsirasti,kaip tau
na ash naudoju pregnancare nuo pat kokio 5 menesio.. gal nuo 4 , jau nebepamenu.. tai kol kas striju neaptikau niekur
taciau tai gali buti, kad ir taip tu striju nebutu buve..
Labukas
sakau saziningai
naudojau nuo pat pradziu. kojos, subiniukas ir krutine isvagoti!!! nepadejo br... pyktis tik ima
as manyciau kieno oda nelinkusi temptis,tepk netepus jokie kremai nepades
Sveikutes. Naudoju si krema jau nuo kokio 3 ar 4 nestumo menesio (dabr eina 6 men.). Kadangi man striju buvo nuo seniau, tai, rodos, kad dabar ju sumazejo. Vyras irgi ta pati pastebejo. Vadinasi - liuks!
Vaistininkės sakė neblogas,na matyt pagal kainą sprendžia. O šiaip manau,kad visokie aliejai geriau,kad ir pigesni, nei kremai. Jie riebesni,geriau įsigeria ir geriau drėkina. Sesei pirkau dovanų Sebamed aliejų.Norėjau Freiol,bet kelias vaistines aplankiau ir niekur nebuvo. O dabar kai po naujų atsirado,perskaičiau sudėtį,tai Freiol sudėtis labai panaši į Sebamed sudėtį. Kaip rašo svarbiausias vitaminas E,tai jo yra ir ten,ir ten.O po to į sudėtį jau įeina visokie kviečių aliejai ir kt.
as naudojau ivairiausius kremus.ir pregnacare,ir avent,ir frei oil,ir dar kazkoki,nepamenu pavadinimo.taciau man niekas nepadejo.puse kuno liko strijom isvagoto
o aš pirmo nėštumo metu naudojau undefined oil,gal žinote kas tokią firmą,ją dažnai reklamuoja Mamos žurnale.Pradėjau jį naudoti panašiai nuo 5 mėnesio,kas kart kai nusimaudydavau dar drėgną kūną išsitepdavau tuo aliejuku,tai patikėkit niekur neturiu dabar tų strijų.Kaina jo taip pat 30lt,bonkutė nėra labai didelė,bet kai šitaip naudoji,kaip aš dabar ką tik parašiau,tai man jo užteko iki paskutinio mėnesio.
naudojau nuo kokio 4mėn. nezinau ar padėjo ar ne, kol kas strijų nesimato, tikiuosi kad ir nepasimatys... žinau tik kad man nuo odos niežtėjimo jis labai padėjo... kadangi prieš savaitę pasibaigė, o vaistinėj į kurią nuvažiavau pirkti jo nebuvo, tai pasiėmiau avento kremuką, aventas skystesnis ir šiaip lengviau susitepliot jį, bet man ir pregnacare buvo visai geras
žodžiu kol kas nesiskundžiu QUOTE(zombiuke @ 2006 01 16, 14:22) Sveikutes Tepliojausi juo gal nuo trečio mėnesio, bet ant klubų atsirado strijų, ant kojų šalia klubų dar O dėl drėkinimo, tai jis drėkina gerai, oda neniežti Mano draugė pvz. tepliojosi vaikišku aliejuku ir strijų nebuvo, suprask kaip nori.
O man jis nepatinka... Visų pirma dėl kvapo... smirdi jis man.
sveikutes! vakar ir as domejausi kremukais - nieko ypatingo vaistinej nepasiule (pregnacare ir dar kazkoki aliejuka). nuo kelinto men reiktu pradeti tepti? man eina 11 savaite
QUOTE(nestuke_ieva @ 2006 01 20, 15:38) sveikutes! vakar ir as domejausi kremukais - nieko ypatingo vaistinej nepasiule (pregnacare ir dar kazkoki aliejuka). nuo kelinto men reiktu pradeti tepti? man eina 11 savaite Manau, kad kuo anksčiau pradėsi tuo bus geriau
Prasčiausias kokį bandžiau
man nepatiko... naudojau, bet strijos vis tiek atsirado. tiesa, jos atsirado apie 40 nėštumo savaitę. iš tikrųjų, kai yra polinkis, kremai tikrai nepadės... Labiau patiko naudotis aliejuku, bent jau jis geriau drėkino odą, o pregnacare tekdavo teptis kokius 3-4 kartus per dieną, kad oda nebūtų sausa
nestuke ieva kuo greiciau tepk krutine,nes man irgi taip buvo,truputi uzsivelinau su tuo tepimu,tai gavosi nelabai gerai
Na o po gimdymo visas pilvas primine kelionini atlasa kai keliai melyna spalva pazymeti...
mama Nastia,o gal zinai kiek kainuoja striju salinimas lazeriu?
Labai taisingai pastebėta,kad kremai nepadeda išvengti strijų.Tepiau ir aš,bet jei pati esu maža ir kūda(45kg.),o vaikas gimė 4620g ir 58cm. Tai Įsivaizduokit,kaip atrodžiau,ir ar buvo įmanoma išvengti tų nelemtų strijų
sveikos, mergytes
tikrai nemanau, kad jie apsaugo nuo striju. ne vienas is ju
aliejuką nuo strijų naudojau nuo pat nėštumo pradžios,deja eilinį kartą pasitvirtino genų derinukas.Nepadėjo,visas pilvas išmargintas strijų
As naudojau Pregnacere krema, netepiau tik ant uzpakaliuko
dar man labai patiko sanson, jis pigesnis zymiai uz pregnacere, bet malonus prie kuno, kvepia skaniai, isigeria
As naudojau ir Pregnacare ir avento, bet avento man daug labiau patiko, nes jis daug lengviau isigeria ir kvapas geresnis, o ta pregnacare teplioji teplioji ir niekaip neisigeria. paskutini menesi bijojau kad daug nesutrukinetu tai nusipirkau gan brangu is oriflame, bet pagimdziau anksciau, tai dabar ir stovi nepradarytas, nors sake kad Oriflame irgi neblogi
Naudoju Sebamed nuo striju alieju. Labai neblogas, ne viena drauge rekomendavo. ir kaina tik 20 litu. Vaistineje pirkau, galit pabandyt.
Ash pirkau Ericcson laboratorie krema. Jis nepigus, bet kam ji siuliau ir kas ji pirko-nusivylusiu nebuvo
o kur yra pirkt to ericcon kremuko?
Aš nuo pat pilvuko augimo pradžios naudojau "Avent", ant pilvo - strijų - nė vienos
Mergaites, o kur jus ta "Avent" krema perkate? Vaistineje?
aš irgi naudoju pregnacare krema nuo striju pilvukui, tinka ir krūtinei, naudoju jau nuo kokio 3 mėn. bet juo nesitepu kasdieną, tik po masažo, t.y. kai išsimasažuoju su specialiu šepečiu ar po maudynių tada, o šiaip kai jaučiu, kad niešti ir tempia, pasitepu kad ir į dieną 3kartus paprastu kūnui kremu ir man padeda
QUOTE(Katiunia @ 2006 02 12, 01:34) QUOTE(zombiuke @ 2006 01 16, 15:22) Sveikutes Tesiog jeigu pas tave oda elastinga is prigimties tai ir jokiu striju nebebus.o jeigu nebeelastinga tai ir joks kremes tau nepades.SU dukrite kai vaiksciau kuo tik netepeusi nebepadejo ,7 menesi buvau kaip zebras,visas pilvas strijose,dabar su antru vaikstu vaikeliu ir irgi tepu pilvo oda bet nepadeda dar didesnes,ilgesnes strijos darosi.va toks nano likimas.su atviru maudimuku nebepasivaksciot man,nes zmones issigas.kiek zinau padeda tik po gimdimo kazkur po metu plastine patempimo operacija.labaj daug per kabeline buvo laidu apie srijas po gymdimo.
Rekomenduočiau Avent kremą, nors dar laiko iki mano mažutėlio pasirodymo nemažai, bet esu patenkinta, nes vienintelis kremas, kurio pasitepus, nebejaučiau niežulio begalinio. Galėdavau kasytis ir kasytis.
Rekomenduotinas kremas bent jau del niežulio atsikratymo. javascript:emoticon(':super') QUOTE(menade @ 2006 01 22, 13:03) aliejuką nuo strijų naudojau nuo pat nėštumo pradžios,deja eilinį kartą pasitvirtino genų derinukas.Nepadėjo,visas pilvas išmargintas strijų Gal čia aš truputi ne į temą būsiu,bet..... Menade,gal tu mane prisimeni,iš forumo "mama",aš ten prisijungusi kaip boruzele. Norėjau tave pasveikinti su sūnelio gimimu Man tai jau 18savaitė eina į pabaigą.Jaučiusi labai neblogai.
sveikutes
man asmeniskai "Pregnacare" kremukas nelabai, as ji naudojau pati prima, veliau jau tik ir "meldziausi" ,kad jis greiciau baigtusi, kad galeciau nuripirkti kita koki ir kitas mano pirkinys buvo Avento purskalas nuo striju, tai ner ka lygint gal "pregnacare" poveikis ir geras, tikrai negaliu vertint ar sprest, bet man buvo nepatogus tepliojimas su juo, jis man taip sunkiai tepesi ir dar plius kvapas nelabai patiko...tai tik toks mano neigiamas pastebejimas... bet visgi ,as vistiek manau, (nors ir pati kadien purskiuosi nuo striju), kad ju atsiradimas priklauso nuo odos tipo ir kitu faktoriu, o kremukas cia mazai dalyvauja, tiok suminkstina odele ir tiek
kol buvau
o dabar jis vis dar
As nuo ketvirto menesio pradejau naudoti Percutalfa (vat cia yra jo aprasymas http://www.orivas.lt/index.php/pageid/75 ) man ji rekomendavo per mamyciu kursus ir dave meginelei. Tai labai patiko ir nusipirkau- dabar tepliojosi, koks poveikis aisku bus zinoma tik veliau, bet kol kas striju neatsirado. Tepu ir krutine ir pilveli ir uzpakaliuka ir leskutes. Kojeles ir subinele karts nuo sykio pasiteplioju ir avon'o kremais. Percutalfa pirkau vaistineje prie Operhauso, kainavo apie 80 Lt. 200 ml. Beje sis kremukas savo grupeje vienas is pigesniu. Nes panasus produktai 150 ml. kainuoija nuo 90 lt.
Sveikos mielosios
pasidalinsiu ir as su jumis savo patirtimi ir gautom konsultacijo.. Bukime grazios!
Skirtingas moteris (paneles) grozio priemone skirtingai veikia- vienoms ji tinka kitiems ne. Man pvz. keletas pigesniu grozio priemoniu geriau tinka nei brangios. Todel kiekviena turetu pabandyti, bet bandyti nuo brangiausio produkto gal nelabai racionalu- geriausiai rinktis manau kainos ir kokybes viduriuka ir dar puiku jei imanoma gauti tam tikro produkto megineli ir ji isbandyti, tada pinigeliai tikrai nebus paleisti vejais. Nes siaip tokios grozio priemones kaip kremai nuo striju yra tikrai vieni is brangesniu produktu.
QUOTE(kristelil @ 2006 03 04, 11:13) sveikutes man asmeniskai "Pregnacare" kremukas nelabai, as ji naudojau pati prima, veliau jau tik ir "meldziausi" ,kad jis greiciau baigtusi, kad galeciau nuripirkti kita koki ir kitas mano pirkinys buvo Avento purskalas nuo striju, tai ner ka lygint gal "pregnacare" poveikis ir geras, tikrai negaliu vertint ar sprest, bet man buvo nepatogus tepliojimas su juo, jis man taip sunkiai tepesi ir dar plius kvapas nelabai patiko...tai tik toks mano neigiamas pastebejimas... bet visgi ,as vistiek manau, (nors ir pati kadien purskiuosi nuo striju), kad ju atsiradimas priklauso nuo odos tipo ir kitu faktoriu, o kremukas cia mazai dalyvauja, tiok suminkstina odele ir tiek O kiek kainuoja tas Avent purškaliukas? Labai sudomino,nes aš irgi pasidaviau reklamai ir nusipirkau "Pregnacare" ir esu nepatenkinta. Kažkoks jis man nepatrauklus
[quote=Mikasiene,2006 05 29, 16:18]
O kiek kainuoja tas Avent purškaliukas? Labai sudomino,nes aš irgi pasidaviau reklamai ir nusipirkau "Pregnacare" ir esu nepatenkinta. Kažkoks jis man nepatrauklus [/quoA Aš už AVENT aliejuką mokėjau kažkur 48 lt, o už kremuką 38 Lt. Man tai jie labai patiko. Naudojau juos nuo 3 mėnesiuko.
Sveikutes, na kiek teko girdeti man, tai kad jokios priemones nuo striju neapsaugos! Jei moters oda tam linkus, tai jos bet kokiu atveju atsiras! Zinoma galima jas sumazinti, bet tam tinka bet kokie drekinamieji kuno pieneliai, kremai ar lasijonai! As tepuosi "Garnier" stangrinamuoju kuno lasijonu ir kolkas jokiu striju nepasirode! Zinoma piu piu piu, dar tik 24 sav. tai viskas gali buti pries akis!Na visoms mums sekmes, islikime kiek imanoma tokios kokios buvome pries nestuma
Ir as pabandziau ta "pregnacare" kremuka...gal ir nieko bet jau tas jo kvapas...
QUOTE(katuksss @ 2006 06 20, 19:08) Aš tai gavau dovanų šį kremuką iš draugės, ji nepanaudojo, per daug buvo nusipirkus...Kremas kaip kremas, bet kvapas tai tikrai iš nemaloniųjų...Per pirmą nėštuma tai naudojau frei oil...strijų neatsirado
mano gydytojas sake,kad visi kremai nuo striju yra tik reklama,tinka bet koks riebus kremas,nezinau ar del kremo,bet striju neatsirado.
naudojau visus kremus is eiles nuo pat nestumo pradzios...saziningai , labai bijojau striju.ir mano darbas nenuejo per niek...neturiu nei vienos strijos (tfu tfu tfu)
QUOTE(katuksss @ 2006 06 20, 19:08) Matai, kokios mes O šiaip nusižiūrėjau L'ocitane naujovę - kremą nėščiųjų ir lėliukų odai, su taukmedžio sviestu. Na jau jis tai tikrai riebalų riebalas. Bet...gal tokio riebaus per karščius ir nereikia? Na bet pabandysiu, šiaip tai jo kaina - 130lt, bet dabar kaip tik nuolaidos ten, tai pirksiu |