Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kontraceptinis makšties žiedas, 5 dalis
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Kontraceptinės priemonės
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
mamamia*
Senoji tema smile.gif

Papildyta:
QUOTE(mamamia* @ 2010 08 21, 21:59)
Gal kas pades, susipainiojau dienose  doh.gif  Zieda issimti turejau vakar (penktadieni) O issiemiau dabar, kai pasiziurejau i kalendoriu, ir pamaciau, kad sen visgi sestadienis  doh.gif  Tai nesuprantu kada sekanti isideti? Taip kaip visada penktadieni, ar jau reikes sestadieni detis sekanti (atseit po 7 dienu, nors viena diena panesiojau ilgiau nei reikia)  ir kaip suprantu reikia papildomos apsaugos?
(informacine knygute ismeciau, o ten berods buvo kazkas parasyta g.gif )
*

Gal kas atsakys? smile.gif
radviliux
QUOTE(mamamia* @ 2010 08 21, 21:03)
Senoji tema    smile.gif
Papildyta:
Gal kas atsakys?  smile.gif
*

Jeigu klausiate, kada detis sekanti zieda, tai as jusu vietoj deciau vel penktadieni... o del papildomos apsaugos - ji nepakenks mirksiukas.gif
mamamia*
QUOTE(radviliux @ 2010 08 22, 17:18)
Jeigu klausiate, kada detis sekanti zieda, tai as jusu vietoj deciau vel penktadieni... o del papildomos apsaugos - ji nepakenks  mirksiukas.gif
*

Aciu smile.gif ir as taip pagalvojau, kad reikia detis ta pacia diena kaip visada.
rolyte
Sveikos,
Nežinau ar čia rašau, bet taip pat naudojau KŽ ir kadangi su receptais parduodami, esu užsipirkus į priekįsmile.gif tačiau šiuo metu gydytoja liepė nutraukti naudojimą, rado uždegimą, tai reikia išsigydyt verysad.gif o po to gal ir neprireiks, planuojam vaikelį blush2.gif tai siūlau 3 dėžutes pigiau nei vaistinėj, gal ką domins - laikau šaldytuve, galioja iki 2012.. galim tartis/derėtis AŽ jei ką domina:) naudočiau ir pati, bet bijau kad gali neprireikti iki galiojimo pabaigos 4u.gif esu vilnietė..
tanzania
Sveikos 4u.gif

Norejau siek tiek pasiteirauti del sio ziedo vartojimo, kadangi siuo metu pati naudoju kontraceptini pleistra. Sakykit, kokia savijauta naudojant KZ? Taip pat ar visiskai nejauciat jo buvimo makstyje? Ir na ar jis tikrai neiskrenta??? Taip pat toks gal kvailas klausimas, bet ar vyrai nejaucia, kad ten kazkas yra viduje??? is anksto dekoju uz atsakyma wink.gif
KaZantipA
QUOTE(tanzania @ 2010 08 31, 16:51)
Sveikos 4u.gif

Norejau siek tiek pasiteirauti del sio ziedo vartojimo, kadangi siuo metu pati naudoju kontraceptini pleistra. Sakykit, kokia savijauta naudojant KZ? Taip pat ar visiskai nejauciat jo buvimo makstyje? Ir na ar jis tikrai neiskrenta??? Taip pat toks gal kvailas klausimas, bet ar vyrai nejaucia, kad ten kazkas yra viduje???  is anksto dekoju uz atsakyma wink.gif
*

vyrai kaip ka, vieni jaucia, kiti ne, as jo asmeniskai absoliuciai nejauciu, naudoju jau virs metu, nei karto nebuvo iskrites man
*Selma*
Gal galit pasakyti, kokia šio žiedo kaina?
Papildyta:
QUOTE(*Selma* @ 2010 09 01, 10:50)
*

Radau.
mamamia*
QUOTE(tanzania @ 2010 08 31, 17:51)
Sveikos 4u.gif

Norejau siek tiek pasiteirauti del sio ziedo vartojimo, kadangi siuo metu pati naudoju kontraceptini pleistra. Sakykit, kokia savijauta naudojant KZ? Taip pat ar visiskai nejauciat jo buvimo makstyje? Ir na ar jis tikrai neiskrenta??? Taip pat toks gal kvailas klausimas, bet ar vyrai nejaucia, kad ten kazkas yra viduje???  is anksto dekoju uz atsakyma wink.gif
*

Na as naudoju apie 4 menesius mazdaug, tai vyras jo nejaucia, as taip pat jokiu nepatogumu nejauciu. O savijauta mano isvis nepasikeite. Tas pats kaip ir be KZ buciau, nei svoris, nei nuotaikos nei dar kas nors nepasikeite. Esu siuo metu juo labai patenkinta thumbup.gif
tanzania
QUOTE(KaZantipA @ 2010 09 01, 10:44)
vyrai kaip ka, vieni jaucia, kiti ne, as jo asmeniskai absoliuciai nejauciu, naudoju jau virs metu, nei karto nebuvo iskrites man
*

QUOTE(mamamia* @ 2010 09 02, 11:55)
Na as naudoju apie 4 menesius mazdaug, tai vyras jo nejaucia, as taip pat jokiu nepatogumu nejauciu. O savijauta mano isvis nepasikeite. Tas pats kaip ir be KZ buciau, nei svoris, nei nuotaikos nei dar kas nors nepasikeite. Esu siuo metu juo labai patenkinta  thumbup.gif
*

na tikiuosi, kad man jis irgi prilips tinkamai biggrin.gif Reikes pabandyti, nes turbut nieko negali but patohgiau, kaip kontracepcija karta i menesi... smile.gif
Temide8
Naudojant zieda patogumas tikrai taip. Bet per ji labai pablogejo sveikata, nors ir maza jame hormonu norma..
KaZantipA
QUOTE(Temide8 @ 2010 09 05, 18:15)
Naudojant zieda patogumas tikrai taip. Bet per ji labai pablogejo sveikata, nors ir maza jame hormonu norma..
*

manau cia individulaiai labai, ne visiems pablogeja, mano sveikata ne pakito
Džinė79
esu naudojusi KŽ anksčiau, paskui gimdžiau vaikutį, o dabar vėl naudoju. kažkoks košmaras. telpiojo VISĄ mėnesį mega_shok.gif tikiuosi, kad daugiau taip nebebus. jei ne tas pirmo mėnesio nepatogumas, man KŽ super - kartą įsidedi ir ramu. nei aš, nei vyras nejaučiam.
mamamia*
QUOTE(Džinė79 @ 2010 09 07, 15:31)
esu naudojusi KŽ anksčiau, paskui gimdžiau vaikutį, o dabar vėl naudoju. kažkoks košmaras. telpiojo VISĄ mėnesį mega_shok.gif  tikiuosi, kad daugiau taip nebebus. jei ne tas pirmo mėnesio nepatogumas, man KŽ super - kartą įsidedi ir ramu. nei aš, nei vyras nejaučiam.
*

Gine man sake, kad gali iki 3 men teplioti, o veliau kreiptis i gine jai nenustoja g.gif
Džinė79
QUOTE(mamamia* @ 2010 09 07, 18:45)
Gine man sake, kad gali iki 3 men teplioti, o veliau kreiptis  i gine jai nenustoja  g.gif
*

o siaubas, juk trys mėnesiai yra labai ilgas laikas. bent mane tas tepliojimas labai erzina. tikiuosi, kad baigsis jau...
tanzania
laba diena,

Iskilo man dar vienas kvailas klausimas smile.gif snd buvau pas ginekologe pasikonsultuoti ir jau turiu kz nusipirkusi. Kadangi ji reikia isideti pirmaja menesiniu diena, tai man iskilo klausimas, tai tada negaliu naudoti tamponu ar kaip???
mamamia*
QUOTE(tanzania @ 2010 09 10, 12:33)
laba diena,

Iskilo man dar vienas kvailas klausimas smile.gif snd buvau pas ginekologe pasikonsultuoti ir jau turiu kz nusipirkusi. Kadangi ji reikia isideti pirmaja menesiniu diena, tai man iskilo klausimas, tai tada negaliu naudoti tamponu ar kaip???
*

Tamponus naudoti galima smile.gif
hollie
QUOTE(*Selma* @ 2010 09 01, 09:59)
Papildyta:

Radau.
*

mane domina taip pat kaina ax.gif
LTL8787
Tie tepliojimai kiekvienai skirtingai: įsidėjus pirmą kartą man jokių tepliojimų nebuvo , bet va kai nusprendžiau nebenaudot , tai patepliojo keletą dienų prieš pat mėnesines. O toliau viskas normaliai kol kas. Patiko tai , kad mėnesinės ne tokios gausios buvo, per atostogas jo neišėmiau , todėl nereikėjo sukt galvos dėl visų nepatogumų.Tiesa , per santykius aš jį išimdavau, nes man pačiai kažkaip patogiau atrodydavo. Man tabletės netiko , todėl KŽ buvo pats tas.Minusas- kaina.
Bet lazda turi du galus, kaip sakoma mirksiukas.gif
mamamia*
QUOTE(anchelika_84 @ 2010 09 23, 20:51)
mane domina taip pat kaina  ax.gif
*

Neseniai pirkau eurovaistinej tai mokejau 47Lt su centais doh.gif
barboraite
o ar sudetinga ji isideti blush2.gif
mamamia*
QUOTE(barboraite @ 2010 09 29, 14:41)
o ar sudetinga ji isideti blush2.gif
*

Na man visiskai ne. Uzkeli koja tarkim ant vonios krasto, zieda siektiek suspaudi, ir isidedi, siektiek giliau pastumdama smile.gif ax.gif
angeliukas0902
QUOTE(mamamia* @ 2010 09 29, 16:49)
Na man visiskai ne. Uzkeli koja tarkim ant vonios krasto, zieda siektiek suspaudi, ir isidedi, siektiek giliau pastumdama smile.gif  ax.gif
*

man tai labai sudėtingai ir nemaloniai atrodo. O dar kai pagalvoju, kad jis dar 3 savaites tupės manyje. kazkaip nevilioja, bet čia įpratimas turbūt g.gif
barboraite
QUOTE(mamamia* @ 2010 09 29, 15:49)
Na man visiskai ne. Uzkeli koja tarkim ant vonios krasto, zieda siektiek suspaudi, ir isidedi, siektiek giliau pastumdama smile.gif  ax.gif
*

g.gif net nezinau ar verta terliotis schmoll.gif ,gal kita priemone rinktis
KaZantipA
QUOTE(angeliukas0902 @ 2010 09 30, 14:07)
man tai labai sudėtingai ir nemaloniai atrodo. O dar kai pagalvoju, kad jis dar 3 savaites tupės manyje. kazkaip nevilioja, bet čia įpratimas turbūt  g.gif
*

na cia jau turit psihologiskai persilauzt, kitu atveju patarciau rinktys kita priemone smile.gif
palange
QUOTE(mamamia* @ 2010 09 29, 09:39)
Neseniai pirkau eurovaistinej tai mokejau 47Lt  su centais doh.gif
*

Aš šiandien irgi Eurovaistinėj pirkau, 47 Lt su viršum blink.gif Buvau prieš tai pavasarį užsipirkus, mokėjau vos virš 40 Lt (su nuolaidų kortele MEDUS), taigi šiandien man šokas buvo... Gal žinot, kurioj vaistinėj pigiau?
MoulinRouge
Ir as naudojau zieda po gimdymo 4u.gif

Nei as, nei MB nejauciam. Patogu, nereikia kasdien galvot kaip apie KT.

O del isidejimo, kurios manot, kad sudetinga... Tai o tamponus naudoti jums irgi sudetinga? g.gif 4u.gif

Kol kas man geriausiai hormonine kontracepcija. Ne hormonine man asmeniskai netinka, nes psichologiskai jauciuosi nesaugiai blush2.gif
Kaspisija
as viska ismeginau, geriausias variantas KZ, siaip pries nestuma KT labai gerai buvo,bet po vaikelio jos man visai netiko,panikos priepuoliai uzpuldavo ir nezmoniskas galvos skausmas bei pykinimas.su pleistrais vel kitos bedos,tai geriausia iseitis buvo KZ thumbup.gif tik kartais apimdavo jausmas,kad iskris,na bet jis kazkaip pasislinkdavo ir tiek mirksiukas.gif
Oleja
nusipirkau KZ ir bandysiu pirma karta ji naudoti g.gif nepigus jisai,bet vis pigiau nei vaikucius auginti cool.gif
KaZantipA
QUOTE(palange @ 2010 10 05, 21:41)
Aš šiandien irgi Eurovaistinėj pirkau, 47 Lt su viršum  blink.gif Buvau prieš tai pavasarį užsipirkus, mokėjau vos virš 40 Lt (su nuolaidų kortele MEDUS), taigi šiandien man šokas buvo... Gal žinot, kurioj vaistinėj pigiau?
*

as perku norfos vaistinej, su norfos kortele, gaunasi apie 44 lt
vikaakiv
As irgi planuoju pradeti naudoti KZ. Kazi kaip camelijos vaistinej, paprastai ten buna pigiausios prekes g.gif Labai idomu kodel gine taip kisa man taz ieda, kai po gimdymo pas ja lankiausi visus kartus man ji siule, as pabijojau todel vel grizau prie KT, bet man jos kazkodel nebetiko, ne taip kaip rpies gimdyma.

Norejau dar jusu paklausti, ar imate talonelius pas ginekologes del recepto ar israso ir taip atejus? Nes pas manaja tai problema reik menesiuka laukti, o noreciau pradeti jau si menesi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(LTL8787 @ 2010 09 24, 09:27)
Tie tepliojimai kiekvienai skirtingai: įsidėjus pirmą kartą man jokių tepliojimų nebuvo , bet va kai nusprendžiau nebenaudot , tai patepliojo keletą dienų prieš pat mėnesines. O toliau viskas normaliai kol kas. Patiko tai , kad mėnesinės ne tokios gausios buvo, per atostogas jo neišėmiau , todėl nereikėjo sukt galvos dėl visų nepatogumų.Tiesa , per santykius aš jį išimdavau, nes man pačiai kažkaip patogiau atrodydavo. Man tabletės netiko , todėl KŽ buvo pats tas.Minusas- kaina.
Bet lazda turi du galus, kaip sakoma mirksiukas.gif
*

per kiekvienus santykius issiimdavot? g.gif
MaiYa
Ilga laika naudojau zieda, man atrode viena priimtiniausiu apsisaugojimo priemoniu. Daznai jo santykiu metu nejausdavau, bet kartais, priklausant nuo padeties sekso metu jis kiek "spausdavo", todel issiimdavau (tik del savo pacios patogumo). Beje nors ir vyras baigdavo manyje, niekad nekilo jokiu problemu kad ziedas tuo butent momentu yra isimtas. Internete apie si zieda raso: ji issiemus, normalus KT poveikis islieka net 3 val. todel kelioms min issiemus nieko nenutinka biggrin.gif
SaDa
QUOTE(Džinė79 @ 2010 09 07, 15:31)
esu naudojusi KŽ anksčiau, paskui gimdžiau vaikutį, o dabar vėl naudoju. kažkoks košmaras. telpiojo VISĄ mėnesį mega_shok.gif  tikiuosi, kad daugiau taip nebebus. jei ne tas pirmo mėnesio nepatogumas, man KŽ super - kartą įsidedi ir ramu. nei aš, nei vyras nejaučiam.
*

sveiki,

idomu kaip jum dabar su ziedu sekas.
Nes pries gimdyma naudojau zieda ir buvo super. Dabar isidejau pirmas men (jau po gimdymo) tai nebaigiu sirgit jau 13 dienu. Na aisku as sirgimas toks daugiau po truputi pakraujavimas, nera gausu. Bet nezinau ar cia taip gali buti ar jau sunerimti g.gif
mimka
Aš naudoju KŽ jau ketvirtą mėnesį, tik niekaip nesuprantu, kodėl likus 2-3 dienom iki jo išsiėmimo jau pradeda tepliot g.gif ar čia jau organizams "jaučia" kad tuoj bus kažkas smile.gif
KaZantipA
QUOTE(mimka @ 2010 10 19, 15:52)
Aš naudoju KŽ jau ketvirtą mėnesį, tik niekaip nesuprantu, kodėl likus 2-3 dienom iki jo išsiėmimo jau pradeda tepliot  g.gif  ar čia jau organizams "jaučia" kad tuoj bus kažkas smile.gif
*

man ligiai tas pats, sake gydytoja kad reikia trumpint pertraukos dienas, vietoj 7 daryt 5, bet nepadejo, cia jau kazkas su organizmu, reaguoja i hormonu kieki, gal disbalansas ar pan.
Chanelle
Daugiau nei 3 metus naudojau KP, tikrai buvo patogu, jokiu salutiniu poveikiu, bet truputi erzindavo, kad po keliu dienu jau ten nesvaumu prisikaupdavo sad.gif
Pries 1,5 savaites isidejau zieda. Kolkas esu labai patenkinta. Nei galvos skauda, nei jauciu ji, draugas taip pat nieko nejaucia. is pradziu bijojau, vis tikrindavau, ar viskas gerai, bet jau isitikinau, kad viskas super thumbup.gif
Da maciau diskusijoje klausima del tamponu, tai kuo puikiausiai naudojau zieda+tamponus. viskas ok 4u.gif
Tik aisku brangoka, pirkau Camelijoj, su nuolaidu kortele 50,55 Lt g.gif
Bet tikrai verta, nes gerti kasdien tabletes - man didziausias kosmaras doh.gif
eveeez
Sveikos, aš ir nusipirkau šį žiedą, bet neteks panaudoti doh.gif , vakar sužinojau kad antras džiaugsmas pakeliui blink.gif biggrin.gif . Dabar net nežinau kada panaudosiu, ir ar išvis panaudosiu. Gal kuri iš Kauno susidomėtų, atiduočiau už 35 lt, pirkau praeitą savaitę, galioja iki 2013/05
ciku_caku
QUOTE(KaZantipA @ 2010 10 10, 14:23)
as perku norfos vaistinej, su norfos kortele, gaunasi apie 44 lt
*

turesim omeny, nes su camelios korlete 50lt su centais kainuoja doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vikaakiv @ 2010 10 11, 17:25)

Norejau dar jusu paklausti, ar imate talonelius pas ginekologes del recepto ar israso ir taip atejus? Nes pas manaja tai problema reik menesiuka laukti, o noreciau pradeti jau si menesi blush2.gif

del recepto israsymo net be eiles priima, nes tai tik poros minuciu reikalas cool.gif
AuksoPieva
Euro vaistinėje mokėjau 47lt ax.gif
rence*
Ginekologe rekomendavo bent 3men panaudoti kontraceptikus (gydymui) bet as lb prastai juos toleruoju (kazkada vartojau tai istisai pykino, dazni migreninai skausmai uzeidavo). Turbut bandysiu KZ ax.gif Ar naudodamiesi Kz nepastebejote tokiu salutiniu poveikiu kaip pykinimas, galvos skausmai? Laukiu ats 4u.gif
Darijana:)
QUOTE(rence* @ 2010 10 25, 13:37)
Ginekologe rekomendavo bent 3men panaudoti kontraceptikus (gydymui) bet as lb prastai juos toleruoju (kazkada vartojau tai istisai pykino, dazni migreninai skausmai uzeidavo). Turbut bandysiu KZ ax.gif Ar naudodamiesi Kz nepastebejote tokiu salutiniu poveikiu kaip pykinimas, galvos skausmai? Laukiu ats 4u.gif
*

Aš asmeniškai nejaučiu jokių požymių.
Chanelle
QUOTE(rence* @ 2010 10 25, 13:37)
*

Ne, kolkas jokiu poveikiu nepasireiske smile.gif
palange
Aš irgi jokių šalutinių poveikių nepastebėjau, naudoju gerus metus smile.gif
AuksoPieva
O ar yra pastojusių naudojant KŽ? ax.gif
KaZantipA
QUOTE(AuksoPieva @ 2010 10 27, 22:56)
*

manau tikrai yra, kazkas rase jau, beto apsaugo tik 94% (kai kur rasoma kad 99%, bet abiejoju), tai tie 6 % (rba 1) gali buti tu smile.gif)

va cia irgi diskutuota sia tema: http://chatas.lt/nestumas/kontraceptinis-iedas-t3307.html
Chanelle
*

Manau, kad yra nemazai pastojusiu vartojant bet kuria kontraceptine piemone mirksiukas.gif
Kamile-Mile
*

Manau, kad taip - juk 100 proc. tai neapsaugo
astaria
QUOTE(mimka @ 2010 10 19, 14:52)
Aš naudoju KŽ jau ketvirtą mėnesį, tik niekaip nesuprantu, kodėl likus 2-3 dienom iki jo išsiėmimo jau pradeda tepliot  g.gif  ar čia jau organizams "jaučia" kad tuoj bus kažkas smile.gif
*

QUOTE(KaZantipA @ 2010 10 20, 08:27)
man ligiai tas pats, sake gydytoja kad reikia trumpint pertraukos dienas, vietoj 7 daryt 5, bet nepadejo, cia jau kazkas su organizmu, reaguoja i hormonu kieki, gal disbalansas ar pan.
*

taip yra del nepakankamo hormonu kiekio, KZ yra truputi per silpnas jusu organizmui.
KaZantipA
QUOTE(astaria @ 2010 10 31, 21:19)
taip yra del nepakankamo hormonu kiekio,  KZ yra truputi per silpnas jusu organizmui.
*

o ka tokiu atveju daryti> ar jo veiksmingumas nuo to sumazeja?
astaria
nuo nestumo jis apsaugo vis tiek.
HIDRRA
Labas, merginos smile.gif
Naudojau ir as pora men KZ, bet man jis visiskai netiko ir nepatiko schmoll.gif As ji jausdavau, taip pat ji jausdavo ir mano MB blink.gif Viena karta net yra iskrites, isdykavimo su MB metu blink.gif Be to abu men man maude krutine, kd prisiliesti neimanoma buvo.
Aisq, kiekvienai skirtingai. Bet man teigiamo ispudzio si apsissaugojimo priemone nepaliko schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.